Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
κορίτσια καλημέρα!!!!!!

Πείτε μου ποσο όχι πόσο ξανθιά μπορώ να είμαι η ξανθιά...
Απαντώ: πολύ.......:hmm::hmm::hmm:

Και πόσο τυχερή?.......:D:D:D

Ακόμη περισσότερο:up::up::up:

Τις ενεσεις που θα κάνω σήμερα έπρεπε να της πάρω από το φαρμακείο εγώ......
τις παρείγγειλα φυσικά και.........ξέχασα να τις πάρω εχθές.......
τρελάθηκα ..............:blink::blink:
Τώρα τι κάνω??? να βρω τηλ σπιτιού της φαρμακοποιού για να την πάρω......

Το βρήκα και τι μου λέει αμάν ξέχασε η κόρη μου να τις παραγγείλει οπότε πάμε τις πέρνουμε από την αποθήκη και σου τις φέρνουμε στο σπίτι μην ανυσηχείς και συγνώμη για την ταλαιπωρία:lol::lol::lol::lol:

Καλά αυτά δεν γίνονται όχι που θα μου χαλούσε το ΣΚ εμένα:lol::lol::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάγισσα:)....σιγά μην ξέχασες να πας να τις πάρεις:hmm:....επίτηδες δεν πήγες ;)....και σιγά μην ξέχασε να τα παραγγείλει η κόρη της φαρμακοποιού:hmm:....
πόσα την πλήρωσες (για να ξεχάσει);;;;;:bleh::bleh::bleh::bleh::lol::lol::lol:

Τελικά όμως δεν κατάλαβα, θα σου τις φέρουν τώρα στο σπίτι και θα τις κάνεις ή όχι;:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μάγισσα:)....σιγά μην ξέχασες να πας να τις πάρεις:hmm:....επίτηδες δεν πήγες ;)....και σιγά μην ξέχασε να τα παραγγείλει η κόρη της φαρμακοποιού:hmm:....
πόσα την πλήρωσες (για να ξεχάσει);;;;;:bleh::bleh::bleh::bleh::lol::lol::lol:

Τελικά όμως δεν κατάλαβα, θα σου τις φέρουν τώρα στο σπίτι και θα τις κάνεις ή όχι;:confused:

και βέβαια θα τις κάνω θα μου τις φέρουν είπα:mad::mad::lol::lol:

Καλημέρα σε όλες και σε όλους. Μάγισσα περαστικά!!!

Καλημερούδια σε όλους. Βρε Μάγισσα τι έπαθες καλέ και θα κάνεις ενέσεις? Περαστικά πάντως:) Εκτός αν είναι botox:P:P:P

Όχι και μποτοξ το λουλούδι μας! :)
Καλα, ολοκληρη επιχείρηση αυτες οι ενέσεις, φανταστικο!
Ξάπλα μέχρι αύριο ή και αύριο, τσιπρίτσα;

Μαγισσούλα το συμπαν έχει συνομωτήσει ενα΄ντίον σου!!!:(:D

κορίτσια ευπειθώς αναφέρω ότι την έφαγα την ένεση και τώρα στο pc μπροστά και ξάπλα......

Δυστυχώς οι ενέσεις δεν ήταν botox στα αλήθεια δεν τις χρειάζομαι (ακόμη!!!!) τώρα θέλω στοργή αγάπή και ΠΑΡΕΑ,,,,,,,,,:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χαίρεται!!!!
Σε πονάν οι ενέσεις μάγισσα!
Πάντως εγώ δεν θα έπερνα τηλ. στο φαρμακείο!!!Γιατι έχω και μια φοβίοα με τις ενέσεις!!!
Οπότε θα το έπερνα σαν να με βοηθάει το σύμπαν!!!:up::up:

Αλήθεια μάγισσα είναι κάτι σοβαρό; γιατί κάνεις ενέσεις;

εάν δεν κάνω τις ενέσεις θα πάω για χειρουργείο και ναι είναι κάπως σοβαρό
Οστεοαθρίτιδα οπότε πρέπει να τις κάνω.....

πω πω περαστικά βρε! Πονάει κ όλας αυτό;

Αν πονάει λέει...

Τι να πω περαστικά. Τώρα βέβαια αν με την επέμβαση θα είσαι καλύτερα ίσως θα έπρεπε να το σκεφτείς για να μην περνάς τα ίδια κάθε τόσο.

Mαγισσα μου περαστικουλια:)Η οσεοαρθροιτιδα σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο αλλα αν το προσεξεις απ'το αρχικο της σταδιο θα εχει την καλυτερη δυνατη εξελιξη:):):)

Ευχαριστώ niki μου το ξέρω ότι δεν ειναι και ότι καλύτερο αλλά μου είπε ότι είναι νωρίς ακόμα και θα το παλέψω όσο γίνεται....:):):):)
Για πες τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί όπως και να έχει κάτι παραπάνω θα ξέρεις και εσύ από εμένα.....:blink::blink:

Ευχαριστώ niki μου το ξέρω ότι δεν ειναι και ότι καλύτερο αλλά μου είπε ότι είναι νωρίς ακόμα και θα το παλέψω όσο γίνεται....:):):):)
Για πες τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί όπως και να έχει κάτι παραπάνω θα ξέρεις και εσύ από εμένα.....:blink::blink:
Ουτε εγω γνωριζω πολλα.Απο τα λιγα που ξερω, η νοσος εχει περιοδους υφεσης και εξαρσης ,σε βαριες περιπτωσεις σου δινουν μεθοτρεξατη που ειναι φαρμακο για ανοσοκαταστολη.Εκει θελει προσοχη γιατι εισαι επιρεπης σε λοιμωξεις.Για σενα αυτα δεν ισχυουν γιατι εισαι σε αρχικο σταδιο.Σιγουρα βοηθαει η γυμναστικη,αν θυμαμε καλα απο εναν γνωστο μου γιατρο συνιστατε το κολυμπι και το ποδηλατο.Ο ρευματολογος θα σε κατατοπισει ακριβως.Αυτα τα λιγα ξερω και εγω θα ηθελα να ασχοληθω περισσοτερο γιατι πολλες φορες τα πρωινα εχω συμπτωματα αρθριτιδας
στα χερια και στα γονατα.:hmm:

εμένα μου έδωσε ενυσχικό για 4 μήνες και τις ενέσεις για λίπανση .... το ποδήλατο μου είπε ότι ειναι απαγορεύτικό και μου είπε ότι η γυμαναστική κάνει καλό φτάνει να μην τα επιβαρύνει......

Ωχ βρε Μάγισσα περαστικά σου. Έχω φάει και εγώ ενέσεις με κήλη του μεσοσπονδυλίου αλλά τι να κάνεις υπομονή. Γυμναστική είναι ότι καλύτερο τι συμπτώματα είχες γιατί πολύ την φοβάμαι και εγώ :(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back