Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ωχ βρε Μάγισσα περαστικά σου. Έχω φάει και εγώ ενέσεις με κήλη του μεσοσπονδυλίου αλλά τι να κάνεις υπομονή. Γυμναστική είναι ότι καλύτερο τι συμπτώματα είχες γιατί πολύ την φοβάμαι και εγώ :(

Να σου πω είχα ένα τρίξιμο στα γόνατα όταν έκανα γυμναστική και έτσι απόφάσισα να το δω και βγήκε το πρόβλημα....
Ευτυχώς το βρήκα νωρίς...και έτσι μου είπε ο γιατρος ότι΄θα περάσει.... δηλ δν θα μεγαλώσει περισσότερο το πρόβλημα,,,,,

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου πω είχα ένα τρίξιμο στα γόνατα όταν έκανα γυμναστική και έτσι απόφάσισα να το δω και βγήκε το πρόβλημα....
Ευτυχώς το βρήκα νωρίς...και έτσι μου είπε ο γιατρος ότι΄θα περάσει.... δηλ δν θα μεγαλώσει περισσότερο το πρόβλημα,,,,,

Πάλι καλά και εμένα τα σπονδυλικά μου δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση για αυτό σε ρωτάω:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμένα μου έδωσε ενυσχικό για 4 μήνες και τις ενέσεις για λίπανση .... το ποδήλατο μου είπε ότι ειναι απαγορεύτικό και μου είπε ότι η γυμαναστική κάνει καλό φτάνει να μην τα επιβαρύνει......
Προφανως επειδη το προβλημα σου ειναι στα γονατα για αυτο και σου απαγορεψε το ποδηλατο επειδη καταπονει τα γονατα.Παντος το γεγονος οτι ειναι σε αρχικο σταδιο ειναι σιγουρα πολυ καλο.Δεν εχει γινει καμια ανεπανορθωτη ζημια.Ολα θα πανε καλα:):):)
Επειδη μ'ενδιαφερει το θεμα το ψαξα λιγο και σου γραφω μερικα links
https://health.in.gr/news/article.asp?IngArticleId=108226
https://health.in.gr/woman/Article.asp?ArticleId=18781&CurrentTopId=18661
https://www.elire.gr/info_det.php?di=19
Ελπιζω να βοηθησα:):):)

Μαγισσούλα πως πηγε η ξάπλα;
Εγώ μετα απο μια μέρα έξω απο το σπιτι ομολογω οτι μου έχει λείψει λιγη ξάπλα! :)

Καλο βράδυ σε ολους!

:hello::hello::hello:Καλημέρα,φιλάκια πολλά σε όλους και δηλωνω ικαιολογημενα απούα από το mycat για χθες.
Μαγισσούλα μου περαστικά σου,καλά έκανες και επέμενες για τις ενέσεις,ήταν που θα σου κράταγα παρέα,ανάσα δεν πρόλαβα να πάρω από τη δουλειά:(Εκλεισα 28 ώρες να πάρει,εγώ πόσο μ@#$%ς είμαι και δεν δηλώνω ποτέ ασθένεια;:down:
Τα ρολόγια να γυρίσετε:down:

Καλημέραααα!:)
Τι ωραία μέρα που είναι σήμερα!! Μου φαίνεται θα βγω έξω στη βεράντα να τις διαβάσω τις εφημερίδες, να κάνουνε τη βόλτα τους και τα γατόπαιδα...

Μάγισσα, πώς πάει το γόνατο; Ελπίζω καλύτερα. Σε περιέθαλψε καλά η Κλειώ;
Όλγα, η ίωση επιμένει ακόμα; Εμένα μου έχει μείνει μόνο ο βήχας ("της θεριακλούς", που λέει κι ο καλός μου -πού να κάπνιζα κιόλας):P

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α σε όλους!!!μου φαίνεται είμαι η μόνη που δεν κατάλαβα οτι άλλαξε η ώρα και κοιμήθηκα μέχρι τώρα:redface::redface:όντως τέλεια μέρα σήμερα:D...για εκδρομή...

καλημερα!!!! αλλαξε η ωρα και ο απριλης μου φαινεται θα ερθει πολυ γλυκα!!!!:up::up::up: ηδη τα συμπαντικα και αστρολογικα φαινομενα αρχισαν να παιρνουν ορθιες θεσεις αντε γιατι δεν πηγαινε αλλο!!!:mad:
σημερα ειναι μερα γατοβουρτσισματος και ρεκλας...μμμμμ μιαμ ναι:lol:

Κορίτσια καλημέρα. Το υπόθετο ο Αιμίλιος με ξύπνησε από τις 9 σήμερα έκανε υπομονή μέχρι εκείνη την ώρα και μετά έβαλε τις τσιρίδες έξω από το δωμάτιο μου. Προσπαθώ να τον μάθω να κοιμάται στο κρεβατάκι του. Από εκείνη την ώρα είναι κολλημένος πάνω μου ροχαλίζει και σας γράφουμε μαζί:lol: Τι θα τον κάνω μου έκανε και ευκοίλια σήμερα. (Το έγραψα σωστά:lol:?) Τώρα κάνει σαν τρακτέρ από το γουργουρητό και δεν μπορώ να πω πήρα και τα φιλάκια μου:D

Καλημέρα σε όλους!!!!:hello::hello::hello: Περαστικά στους άρρωστους!!!!:( Άντε και επίσημα πλέον μπήκε η άνοιξη:up:
Μαγισσούλα, πώς είσαι σήμερα;;;;

Κορίτσια, άλλαξε η ώρα:blink::hmm:;

Ω, ναι!:cool: Καλοκαιριάάάάζειειειει:whistle:τραλαλα τραλαλα:rolleyes:

Ναι αλλά χάσαμε μια ωρά!

Προφανως επειδη το προβλημα σου ειναι στα γονατα για αυτο και σου απαγορεψε το ποδηλατο επειδη καταπονει τα γονατα.Παντος το γεγονος οτι ειναι σε αρχικο σταδιο ειναι σιγουρα πολυ καλο.Δεν εχει γινει καμια ανεπανορθωτη ζημια.Ολα θα πανε καλα
Επειδη μ'ενδιαφερει το θεμα το ψαξα λιγο και σου γραφω μερικα links
https://health.in.gr/news/article.asp?IngArticleId=108226
https://health.in.gr/woman/Article.asp?ArticleId=18781&CurrentTopId=18661
https://www.elire.gr/info_det.php?di=19
Ελπιζω να βοηθησα/quote]
ευχαριστώ niki μου για τα link σίγουρα θα μου φανούν χρήσιμά......

Μαγισσούλα πως πηγε η ξάπλα;
Εγώ μετα απο μια μέρα έξω απο το σπιτι ομολογω οτι μου έχει λείψει λιγη ξάπλα! :)

Καλο βράδυ σε ολους!

καλά δεν μπορώ να πω αλλά όταν πονάς κι όλας δεν είναι το καλυτερο.....:(:(:(

Καλημέρα,φιλάκια πολλά σε όλους και δηλωνω ικαιολογημενα απούα από το mycat για χθες.
Μαγισσούλα μου περαστικά σου,καλά έκανες και επέμενες για τις ενέσεις,ήταν που θα σου κράταγα παρέα,ανάσα δεν πρόλαβα να πάρω από τη δουλειάΕκλεισα 28 ώρες να πάρει,εγώ πόσο μ@#$%ς είμαι και δεν δηλώνω ποτέ ασθένεια;
Τα ρολόγια να γυρίσετεquote]

δεν πείράζει πόπι μου ξέρω ότι με σκέφτεσαι και έτσι δεν πειράζει που δεν ΄μου έκανες παρέα.....:D:D:D

Καλημέραααα!:)
Τι ωραία μέρα που είναι σήμερα!! Μου φαίνεται θα βγω έξω στη βεράντα να τις διαβάσω τις εφημερίδες, να κάνουνε τη βόλτα τους και τα γατόπαιδα...

Μάγισσα, πώς πάει το γόνατο; Ελπίζω καλύτερα. Σε περιέθαλψε καλά η Κλειώ;

να πω την αλήθεια η Κλειώ στην γύρα ήταν και δεν την είδα και πολύ στο καλάθι στο ονυχοδρόμια στην κουζίνα εκτός από κοντά μου..αλλά τι περιμένεις παιδιά:lol::lol::lol:
Όλγα, η ίωση επιμένει ακόμα; Εμένα μου έχει μείνει μόνο ο βήχας ("της θεριακλούς", που λέει κι ο καλός μου -πού να κάπνιζα κιόλας)/quote]

Καλημέρα σε όλους!!!! Περαστικά στους άρρωστους!!!! Άντε και επίσημα πλέον μπήκε η άνοιξη
Μαγισσούλα, πώς είσαι σήμερα;;;;

Καλά ειμαι Raisa μου τουλαχιστόν καλύτερα.... θα περάσει δεν βαριέσαι!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Καλημερα σας!!!
Μαγισσα περαστικα! ολα καλα θα πανε θα κανεις τα μαγικά σου εσυ! ;)
Τι κανετε??? εγω επεστρεψα χθες 12.30 το βραδυ απο Τήνο και κοιμάμαι ορθια στη δουλεια!
Ειμασταν οικογενειακα και ειχε και χάλια καιρο... ετσι και ετσι περασα, ευχομαι να ξαναπάω

:hello::hello::hello:Καλημέρα σας,μια καλή βδομάδασε όλους μας.Ελπίζω καλύτερη από το Σ/Κ.:(Καλά που είχα ην πρασινομάτα μάγισσα(όχι τη δική μαςτη δική μου)
Μαγισσούλα μου όλα καλά;Ερτεχα και χθες,άστα.

Καλημέρα σε όλες!!!!Τι κάνετε?Όλα καλά?
Μάγισσα πως πάνε τα γόνατα?
Καλή βδομάδα σε όλες!!!!!!:D :D :D

Καλημέρα και καλή βδομάδα παιδιά!!!:hello::hello::hello:

Καλημέρα και καλή βδομάδα κι από μένα!:)

Πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από το αναγκαστικό καθησιό και δεν τραβάει καθόοοολουουου...:down:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back