Ασπασία μου τα πράγματα με το φαί των παιδιών είναι απλά. Άμα έχουν μάνα νοικοκυρά και οπαδό της υγιεινής διατροφής τα ταράζεις στο "βρώμικο" να έρθουν να ισορροπήσουν. Εαν πάλι η μάνα μαγειρεύει απο το "Μήτσο" δύο πράγματα συνήθως βοηθάνε. Ο κιμάς και το κοτόπουλο. ΚΙμάς, μπιφτέκια, με μακαρόνια (συνήθως όλα τα σκασμένα το τρώνε), μπιφτέκια, κεφτέδες, ωμός έστω έχει και βιταμίνες. Στο γάτο δε δίνουμε ωμά. Και μετά κοτόπουλο στις ίδιες παραλλαγές, Με πατατούλες, στο φούρνο, στη κατσαρόλα, κόκκινο, άσπρο, πράσινο μπλέ, κοτοπουλάκια στο Αιγαίο δεν με θέλετε καλέ. Άντε να δεις τη γλύκα. Μπορείς βέβαια να αφήσεις το γάτο σε πανσιόν μαζί με τα παιδιά για να τον προσέχουν και να πας κατά Δημητσάνα για κόκορα κρασάτο μετά του καλού σου. Μετά απο αυτό το διήμερο τα παιδιά θα τρώνε τα πάντα με ειδικότητα στις κροκέτες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασπασία, για να μην κλειστείς μέσα και μαγειρεύεις μπορείς να πάρεις άντρα, μαμά, ανήψια και απαραιτήτως Χιόνη και να πάτε κάπου έξω να φάτε.
Νερίνα καλό κουράγιο με τα τρουφάκια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
memy
Νεοφερμένο μέλος
Σηκώθηκα 8.30, έβαψα μαλλί, έκανα μάσκα προσώπου, τακτοποίησα το σπίτι, καθάρισα ενυδρεία, έπαιξα με τον Μέμο κι ετοιμάζομαι πυρετωδώς να εκδράμω μετά του αγαπημένου μου φυσιοθεραπευτού για σαβ/κο στη Βυτίνα!!! Τέλεια, τέλεια, τέλεια!!!

Εαν βρείς κτύπα παϊδάκια και αγόρασε και καστανάκια (πρόσεξε να μην είναι μαλακά, τα έκαψε ο καιρός)!
Καλά να περάσεις και να ντύνεσαι καλά.
anabou
Διάσημο μέλος
Μέμυ: Καλά να περάσεις στην Βυτίνα. Είναι πολύ ωραία η διαδρομή μέσω Ελάτης που βγάζει στην Δημητσάνα και τη Στεμνίτσα, αν έχετε χρόνο και όρεξη αξίζει τον κόπο.
ΝΕΡΙΝΑ: Η μαμά μου κάνει κάτι αυτοσχέδια σοκολατάκια. Χρειάζεσαι μόνο καρυδόψιχα, βανίλια (υποβρύχιο) και κουβερτούρα. Παίρνεις δύο κομμάτια καρυδόψιχα τα κολλάς μεταξύ τους με την βανίλια και τα βουτάς στην λιωμένη κουβερτούρα (η οποία δεν πρέπει να είναι πολύ καυτή αλλά σχεδόν χλιαρή).
Ασπασία: Τόσες δουλειές έχεις δεν παραγγέλνεις απ'έξω να τελειώνεις; Ή ακόμα καλύτερα να πάτε έξω να φάτε. Καλό κουράγιο πάντως!
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!σημερα με πλακωσε το παπλωμα...μολις ξυπνησα και ξενυσταζω.εχω να διαβασω λιγο ισπανικα και μετα να παω σε μια ψαροσυναντηση.Μεμυ,καλα να περασετε!ειναι οντως φοβερη η διαδρομη,ειχα παει εκει αυθημερον,λιγο ταλαιπωρια,αλλα μ'αρεσε πολυ.
Ασπασια,οντως,αντι να πονοκεφαλιαζεσαι,δεν πατε εξω?
Νερινα,καλο κουραγιο με τη δευτερη δοση τρουφακιων!
Anabou,
στον υπνο του το΄βλεπε το τραγουδι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
decadence
Νεοφερμένο μέλος
καλημερα γατομαμαδες-γατομπαμπαδες
καλημερα γατουλινια

ladycat
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
. Μα γιατί τα αφήνω πάντα την τελευταία στιγμή;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλέ την άλλη Κυριακή δεν είναι το παζάρι? Στις 10 του μήνα?Κρίμα γιατί ήθελα να πάω στο παζάρι του stray.
Καλημερα, εγω μολις ξυπνησα και απολαμβανω την ησυχια του σπιτιου, με μονη εξαιρεση την μικρη αδελφη μου που βλεπει παιδικα. Ο μπαμπας στο μαραθωνα, η μαμα μαζι με την αλλη μου αδελφη που δινει proficiency(δεν ξερω αν το εγραψα καλα).
anabou
Διάσημο μέλος
Και έχω τα νεύρα μου!

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλη εβδομαδα
ladycat
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
memy
Νεοφερμένο μέλος
Πέρασα ένα υπέροχο σαβ/κο, όπως πολύ πιθανόν έχετε καταλάβει!
Χθες που γύρισα το απόγευμα, ο Μέμος μου έκανε τέτοιες αγάπες που λίγωσα! Μιλάμε για κυριολεκτική αγκαλιά, να τρίβει το κεφαλάκι του στο πρόσωπό μου και να νιαουρίζει παραπονεμένα! Δεν το είχα καν συνειδητοποιήσει ότι έχει δεθεί τόσο μαζί μου και θα του έλειπα!
Από σήμερα τα κεφάλια μέσα - το μεσημέρι έχω ραντεβού με τον πρώην στο δικηγόρο για τη δεύτερη υπογραφή για το διαζύγιο. Κι έχω τρελό άγχος, μη με ρωτήσετε γιατί. Δεν τον έχω δει ούτε μια φορά από τον Απρίλιο που βάλαμε την πρώτη υπογραφή.
Λέτε να ξαφνιαστεί που θα με δει μείον 15 κιλά και τόσο ανανεωμένη; Εδώ οι φίλοι μου που με βλέπουν συνέχεια μου λένε ότι λάμπω ολόκληρη, ότι τα μάτια μου έχουν μια "λάμψη" περίεργη, από την αρρώστια και μετά. Είμαι πολύ περίεργη να δω την αντίδρασή του μόλις συναντηθούμε...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool