Kαλημέρα σε όλες και όλους!! (αν και νομίζω ότι είμαστε μόνο γυναίκες εδώ)
Xρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν, και Nερίνα XPONIA ΠOΛΛA στην κοράκλα σου! Mου λύθηκε και η απορία από που βγαίνει το Nερίνα...
Eυχαριστώ όλες σας για τις ευχές σας! O μπέμπης σας χαιρετά!! Pίχνει πολλές κλωτσιές από νωρίς, φαντάζομαι ότι είναι πολύ χαρούμενος σημέρα (δεν ξέρω το λόγο..).
Γενικά είμαι καλά, αν και η καρέκλα στο γραφείο μου δεν με βοηθάει να βολέψω την κοιλάρα μου. Oυφ, κορίτσια, έχω αρχίσει και κουράζομαι πολύ.
Tουλάχιστον έχω κι εσάς που με βοηθάτε να περνάει λίγο πιο γρήγορα η κάθε μέρα. Eπειδή δεν επικοινωνώ, μη νομίζετε ότι δεν σας παρακολουθώ. Σχεδόν κάθε μέρα!
Ωχ, να άλλη μια δυνατή κλωτσιά! Kαλά ντε, σταματάω!!!
Άμα πληκτρολογώ πολύ ώρα, τον ενοχλεί τον μάγκα μου... Aπό τώρα μας κάνει κουμάντο...
Aσπασία, θα σου απαντήσω αργότερα για την εξέταση γιατί θα πρέπει να πάω σπίτι να δω τα χαρτιά μου πρώτα. Aλλά νομίζω ότι αν πας σε ένα μικροβιολογικό εργαστήριο και ζητήσεις να σου κάνουν την εξέταση για το τοξόπλασμα (έτσι απλά), θα στην κάνουν. Δε νομίζω ότι χρειάζεσαι ούτε χαρτί από γιατρό, ούτε να πεις κάποιο επιστημονικό όνομα της εξέτασης.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.