Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ευχαριστώ για τα χαιρετίσματα και ανταποδίδω....:up:

Οι Βόρρειες μπορούν να απλώσουν ελευθερα, ρούχα, κάλτσες, γάτες, νέυρα κλπ κλπ.....:cool:

Εμείς εδώ θα κολυμπήσουμε!!!!.....
και άφησα το κότερο για πλύσιμο γμτο!!!!!!!!! :lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαζέψτε τα και ανηφορίστε όσο προλαβαίνετε (χωρίς την καταιγίδα παρακαλώ) επιτρεπτές ΜΟΝΟ γάτες!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώ για τα χαιρετίσματα και ανταποδίδω....:up:

Οι Βόρρειες μπορούν να απλώσουν ελευθερα, ρούχα, κάλτσες, γάτες, νέυρα κλπ κλπ.....:cool:

Εμείς εδώ θα κολυμπήσουμε!!!!.....
και άφησα το κότερο για πλύσιμο γμτο!!!!!!!!! :lol::lol:
Τι κανεις Τζουλ?;):)

Καλά δουλέυω... μπλιαχ... ΠΟΛΥ... και δεν προλαβαίνω....:(
Προσπαθώ να διαβάζω όμως τα νέα και τα ΚΡΥΑ ΑΣΤΕΙΑ...... :down::P

Αν χαλαρώσω ποτέ..... ίσως δοκιμάσω να βρώ λύση για το πρόβλημά σου... στείλε πμ αναλυτικά τι πρόβλημα έχεις..... ;)

... και μετά το ευχάριστο διάλειμμα... τα κεφάλια μέσα!!! :|

Συμφωνώ με την NiaR ελάτε όσο προλαβαίνετε!!!
Θα βάλουμε τα γυαλία μας :cool: και θα πάμε για έναν ωραιότατο καφέ μαζί με τα γατάκια μας με θέα τί άλλο απο το μώλο και την λίμνη μας!!!!!:up:

zorica πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω

(είδατε πρόοδο η γιαγιά)

zorica πολύ χαίρομαι που σε ξαναβλέπω

(είδατε πρόοδο η γιαγιά)

οπα οπα ....ποπι μου εσυ μας εχεις φαει στη στροφη!! τι γιαγια καλε?????
εγω ακομα δεν ξερω πως στο καλο μπαινουν αυτα... :redface::redface::redface:

Ναι από προχθές είμαι γιαγιά από της ξαδέρφης μου το γιό !!!!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητήρια!!!
Αντε και τώρα στα δικά σου εγγονάκια!!!!
Πάντως ούτε εγω τα πάω και πολύ καλά με αυτά αλλα θα τα βρώ που θα μου πάει!

να σας ζησει το μωρακι ποπι μου!!!!!!!!! καλοτυχο να ειναι

Nα σας ζησει!!
Καλά δουλέυω... μπλιαχ... ΠΟΛΥ... και δεν προλαβαίνω....:(
Προσπαθώ να διαβάζω όμως τα νέα και τα ΚΡΥΑ ΑΣΤΕΙΑ...... :down::P

Αν χαλαρώσω ποτέ..... ίσως δοκιμάσω να βρώ λύση για το πρόβλημά σου... στείλε πμ αναλυτικά τι πρόβλημα έχεις..... ;)

... και μετά το ευχάριστο διάλειμμα... τα κεφάλια μέσα!!! :|
Ευχαριστω,σου στελνω πμ.. και οποτε προλαβαινεις...

Καλο μεσημερι και απο μενα:):):)Εξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ:D:D:D

Καλο μεσημερι και απο μενα:):):)Εξω ειναι χαρα θεου.αλλα εγω ειμαι λιγο πεσμενη.Αντε να περασει και αυτη η μερα να ερθει τοΠΣΚ:D:D:D

Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! ;)

Γιατι ετσι βρε Νίκη μου??? Ευχομαι να ειναι κατι παροδικό και να φτιάξει η διαθεση σου γρηγορα! ;)
Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε:):):)

Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... !
Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας!
Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! :inlove:

Καλησπέρα και να σας ζήσουν τα μωρούλια γιαγιάδες!:)

Δεν ειναι τιποτα,λιγο κουραση και με περιτριγυριζει καμια ιωση,μαλλον κρυωσα.Εσυ Νανσουλα ολα καλα? Την παρασκευη μολις ξεμπλεξω μ'εναν τεχνιτη που περιμενω ,θα σε παρω τηλεφωνο να τα πουμε:):):)

Λαβε προληπτικα μετρα να αποτρεψεις την ιωση... !
Εγω καλα. γυρισα απο Τηνο πτωμαααα... ξεπαραδιαστικα και περιμενω σημερα -αυριο να μας πληρωσουν. Να με παρεις οποτε θες. Εννοειτε απο βδομαδα θα βρεθουμε κιολας!
Πολλα φιλακια στην μυτουλα της Μυρτουλας! :inlove:

κορίτσια αν βολεύει θέλω και εγώ να έρθω μην το κανονίζετε μόνες σας????

Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι

Aν οι ευχές για τις γιαγιάδες περιλαμβάνει και μένα ευχαριστώ πολύ Τι πρωτοτυπο είναι αγοράκι

καλά καλέ καμία γυναίκα δεν θα μπει στο σόι σας μόνο από νύφες???

Καλησπέρα παιδιά:hello:

Να΄μαι και γω ...επιτέλους σπίτι, τι κάνετε πώς είστε;;;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back