katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:14 Η katerina10: #12.721 21-04-08 21:14 Παιδια πάω για ύπνο ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ!!!Καληνύχτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η Μυρτω4038: #12.722 21-04-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Aν εννοείς τον ...'γλωσσοδέτη', ε, γνωριζόμαστε καμιά 12αριά χρόνια... Click για ανάπτυξη... Αυτο καταλαβα και εγω.Για την Ζωη το πρωτο προσωπο που μου ηρθε στο μυαλο οταν την γνωρισα ησουν εσυ Μαρινα.Μπορει εμφανισιακα να μην μοιαζεται πολυ αλλα σαν τροπο σκεψης και προπαντων σαν καυστικο χιουμορ ειστε πανομοιοτυπες.Μπορει η Μαρμαγκα να μην ηρθε χθες στην συναντηση αλλα εμεις ειχαμε μια Μαρμαγκα στην παρεα (τον γλωσσοδετη) .Ετσι αποφανθηκαμε εμεις οι παλιες καραβανες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:33 Η μαγισσα έγραψε: #12.723 21-04-08 21:33 Μαρινάκι μου σε αγαπάμε πολύ και η φίλη σου ήταν απίθανη επίσης....... Ηταν πολύ ωραία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:35 Η Zbeebz έγραψε: #12.724 21-04-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτο καταλαβα και εγω.Για την Ζωη το πρωτο προσωπο που μου ηρθε στο μυαλο οταν την γνωρισα ησουν εσυ Μαρινα.Μπορει εμφανισιακα να μην μοιαζεται πολυ αλλα σαν τροπο σκεψης και προπαντων σαν καυστικο χιουμορ ειστε πανομοιοτυπες.Μπορει η Μαρμαγκα να μην ηρθε χθες στην συναντηση αλλα εμεις ειχαμε μια Μαρμαγκα στην παρεα (τον γλωσσοδετη) .Ετσι αποφανθηκαμε εμεις οι παλιες καραβανες Click για ανάπτυξη... Niki, έχε υπ' όψη ότι χθες ήμουν ακόμα ψαρωμένη! Πιο ψαρωμένη κι από δεινόσαυρο... Και χωρίς καθόλου φωτογένεια από πάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:35 Η Marmanga έγραψε: #12.725 21-04-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτο καταλαβα και εγω.Για την Ζωη το πρωτο προσωπο που μου ηρθε στο μυαλο οταν την γνωρισα ησουν εσυ Μαρινα.Μπορει εμφανισιακα να μην μοιαζεται πολυ αλλα σαν τροπο σκεψης και προπαντων σαν καυστικο χιουμορ ειστε πανομοιοτυπες.Μπορει η Μαρμαγκα να μην ηρθε χθες στην συναντηση αλλα εμεις ειχαμε μια Μαρμαγκα στην παρεα (τον γλωσσοδετη) .Ετσι αποφανθηκαμε εμεις οι παλιες καραβανες Click για ανάπτυξη... Χμφφφφ.... Ακούς εκεί "πανομοιότυπες"! Αυτή καπνίζει τσιγάρα με φίλτρο! [επίσης, επειδή, 10 χρόνια γνωριμίας θα πάνε κατά διαόλου αν συνεχίσουμε να την λέμε 'γλωσσοδέτη', γιατί θα θεωρήσει ότι φταίω εγώ που το επανέλαβα, ας της βρούμε στα γρήγορα ένα άλλο ψευδώνυμο...που να μην το ξέρει, εντάξει;;;;] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:40 Η Marmanga έγραψε: #12.726 21-04-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μαρινάκι μου σε αγαπάμε πολύ και η φίλη σου ήταν απίθανη επίσης....... Ηταν πολύ ωραία.... Click για ανάπτυξη... Μαγισσούλα, λυπάμαι που δεν ήρθα χτες. Αλλά -ειλικρινά- όπως είπα και στη Ζωή, αν έβλεπα μπροστά μου συνέχεια μια γυάλα με ψαράκι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να "συγκεντρωθώ". Κι ακόμα απορώ γιατί το μαγαζί δεν λέγεται "Γουάντα" εκ της γνωστής ταινίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:42 Η Zbeebz έγραψε: #12.727 21-04-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Χμφφφφ.... Ακούς εκεί "πανομοιότυπες"! Αυτή καπνίζει τσιγάρα με φίλτρο! [επίσης, επειδή, 10 χρόνια γνωριμίας θα πάνε κατά διαόλου αν συνεχίσουμε να την λέμε 'γλωσσοδέτη', γιατί θα θεωρήσει ότι φταίω εγώ που το επανέλαβα, ας της βρούμε στα γρήγορα ένα άλλο ψευδώνυμο...που να μην το ξέρει, εντάξει;;;;] Click για ανάπτυξη... Καλέ, άσε τα τσιγάρα με το φίλτρο. Εμένα εδώ με αγρίεψαν με τα μεταφυσικά τους, καλέ! Υπογραφή, η απαστράπτουσα καραβάνα του κουτιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:55 Η Μυρτω4038: #12.728 21-04-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Χμφφφφ.... Ακούς εκεί "πανομοιότυπες"! Αυτή καπνίζει τσιγάρα με φίλτρο! [επίσης, επειδή, 10 χρόνια γνωριμίας θα πάνε κατά διαόλου αν συνεχίσουμε να την λέμε 'γλωσσοδέτη', γιατί θα θεωρήσει ότι φταίω εγώ που το επανέλαβα, ας της βρούμε στα γρήγορα ένα άλλο ψευδώνυμο...που να μην το ξέρει, εντάξει;;;;] Click για ανάπτυξη... Μα τον γλωσσοδετη τον βγαλαμε εμεις λογω του πολυ δυσκολου ονοματος στο φορουμ.Ομολογουμενως μας εξηγησε με αποδειξεις απο που βγαινει αυτο το ονομα αλλα αυτο δεν αλλαζει τιποτα,εγω παλι δεν μπορω να το προφερω...αρα γλωσσοδετης Ζωη χαρηκα ειλικρινα που σε γνωρισα οσο για τις φωτο μαι χαρα φωτογενεια εχεις.Φυσικα το ιδιο ειπε και η Μαρμαγκα οταν τις εστειλα με μαιλ φωτο απο την τοτε συναντηση.Και μετα σου λεει οτι δεν ειστε πανομοιτυπες και τι διαφορα βρηκε να πει το φιλτρο των τσιγαρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 08:39 Η Raisa έγραψε: #12.729 22-04-08 08:39 Καλημέρα παιδιά τι κάνετε, πώς είστε;;;; Εγώ ακόμα να τελιώσω με την γενική που άρχισα το Σάββατο.....πού θα πάει όμως έφαγα τον γάιδαρο έμεινε η ουρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η @ggeliki έγραψε: #12.730 22-04-08 09:45 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί νέα?Εγώ δουλειά και δεν με αφήνουν να μιλήσω μαζί σας!Οπότε σας καλημερίζω και μόλις τελειώσω θα μπώ να μιλήσουμε!!!Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η julia έγραψε: #12.731 22-04-08 10:28 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 10:41 Η NiaR έγραψε: #12.732 22-04-08 10:41 καλημερα... ποναει ο λαιμος μουυυυυ , τα ματακια μου.... χαλια μαυρα με βλεπω ...ωραιες γιορτες. :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 11:42 Η NiaR έγραψε: #12.733 22-04-08 11:42 κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η μαγισσα έγραψε: #12.734 22-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Click για ανάπτυξη... Να μάθεις να μην τον αφήνεις μόνο του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #12.735 22-04-08 12:59 Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η julia έγραψε: #12.736 22-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω... αλλά καλύτερα να την ξεκόψεις την κουνουπιέρα.... Εμείς στο χωριό αλλάζουμε κάθε 2 χρόνια....Τώρα μπορεί να μην κάνει ζημιά.. όταν γίνει 4 κιλά όμως... θα στην κατεβάζει.... Δεν έχουμε πλέον κουνουπιέρες με τρύπες.. αλλά τρύπες με κουνουπιέρες....!!! και τα κουνούπια κάνουν ΠΑΡΤΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η fru_fru έγραψε: #12.737 22-04-08 14:36 Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #12.738 22-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Click για ανάπτυξη... ΤΪ έκανα πάλι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η @ggeliki έγραψε: #12.739 22-04-08 14:41 Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η julia έγραψε: #12.740 22-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Click για ανάπτυξη... Ο Δέυτερος όροφος.. είναι πειρασμός.. δεν είναι αρκετά ψηλά για να φοβούνται . εκτός από τον να τον κάνεις θερμοκήπιο, περιφραγμένο... θα μπορούσες να βγαίνετε μόνο ΜΑΖΙ εξω και να προσέχεις σαν τα μάτια σου... Η να του το κόψεις..... ΔΕΝ έχεις πολλές λύσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 635 636 637 638 639 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια πάω για ύπνο ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ!!!Καληνύχτα!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:28 Η Μυρτω4038: #12.722 21-04-08 21:28 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Aν εννοείς τον ...'γλωσσοδέτη', ε, γνωριζόμαστε καμιά 12αριά χρόνια... Click για ανάπτυξη... Αυτο καταλαβα και εγω.Για την Ζωη το πρωτο προσωπο που μου ηρθε στο μυαλο οταν την γνωρισα ησουν εσυ Μαρινα.Μπορει εμφανισιακα να μην μοιαζεται πολυ αλλα σαν τροπο σκεψης και προπαντων σαν καυστικο χιουμορ ειστε πανομοιοτυπες.Μπορει η Μαρμαγκα να μην ηρθε χθες στην συναντηση αλλα εμεις ειχαμε μια Μαρμαγκα στην παρεα (τον γλωσσοδετη) .Ετσι αποφανθηκαμε εμεις οι παλιες καραβανες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:33 Η μαγισσα έγραψε: #12.723 21-04-08 21:33 Μαρινάκι μου σε αγαπάμε πολύ και η φίλη σου ήταν απίθανη επίσης....... Ηταν πολύ ωραία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:35 Η Zbeebz έγραψε: #12.724 21-04-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτο καταλαβα και εγω.Για την Ζωη το πρωτο προσωπο που μου ηρθε στο μυαλο οταν την γνωρισα ησουν εσυ Μαρινα.Μπορει εμφανισιακα να μην μοιαζεται πολυ αλλα σαν τροπο σκεψης και προπαντων σαν καυστικο χιουμορ ειστε πανομοιοτυπες.Μπορει η Μαρμαγκα να μην ηρθε χθες στην συναντηση αλλα εμεις ειχαμε μια Μαρμαγκα στην παρεα (τον γλωσσοδετη) .Ετσι αποφανθηκαμε εμεις οι παλιες καραβανες Click για ανάπτυξη... Niki, έχε υπ' όψη ότι χθες ήμουν ακόμα ψαρωμένη! Πιο ψαρωμένη κι από δεινόσαυρο... Και χωρίς καθόλου φωτογένεια από πάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:35 Η Marmanga έγραψε: #12.725 21-04-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτο καταλαβα και εγω.Για την Ζωη το πρωτο προσωπο που μου ηρθε στο μυαλο οταν την γνωρισα ησουν εσυ Μαρινα.Μπορει εμφανισιακα να μην μοιαζεται πολυ αλλα σαν τροπο σκεψης και προπαντων σαν καυστικο χιουμορ ειστε πανομοιοτυπες.Μπορει η Μαρμαγκα να μην ηρθε χθες στην συναντηση αλλα εμεις ειχαμε μια Μαρμαγκα στην παρεα (τον γλωσσοδετη) .Ετσι αποφανθηκαμε εμεις οι παλιες καραβανες Click για ανάπτυξη... Χμφφφφ.... Ακούς εκεί "πανομοιότυπες"! Αυτή καπνίζει τσιγάρα με φίλτρο! [επίσης, επειδή, 10 χρόνια γνωριμίας θα πάνε κατά διαόλου αν συνεχίσουμε να την λέμε 'γλωσσοδέτη', γιατί θα θεωρήσει ότι φταίω εγώ που το επανέλαβα, ας της βρούμε στα γρήγορα ένα άλλο ψευδώνυμο...που να μην το ξέρει, εντάξει;;;;] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:40 Η Marmanga έγραψε: #12.726 21-04-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μαρινάκι μου σε αγαπάμε πολύ και η φίλη σου ήταν απίθανη επίσης....... Ηταν πολύ ωραία.... Click για ανάπτυξη... Μαγισσούλα, λυπάμαι που δεν ήρθα χτες. Αλλά -ειλικρινά- όπως είπα και στη Ζωή, αν έβλεπα μπροστά μου συνέχεια μια γυάλα με ψαράκι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να "συγκεντρωθώ". Κι ακόμα απορώ γιατί το μαγαζί δεν λέγεται "Γουάντα" εκ της γνωστής ταινίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:42 Η Zbeebz έγραψε: #12.727 21-04-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Χμφφφφ.... Ακούς εκεί "πανομοιότυπες"! Αυτή καπνίζει τσιγάρα με φίλτρο! [επίσης, επειδή, 10 χρόνια γνωριμίας θα πάνε κατά διαόλου αν συνεχίσουμε να την λέμε 'γλωσσοδέτη', γιατί θα θεωρήσει ότι φταίω εγώ που το επανέλαβα, ας της βρούμε στα γρήγορα ένα άλλο ψευδώνυμο...που να μην το ξέρει, εντάξει;;;;] Click για ανάπτυξη... Καλέ, άσε τα τσιγάρα με το φίλτρο. Εμένα εδώ με αγρίεψαν με τα μεταφυσικά τους, καλέ! Υπογραφή, η απαστράπτουσα καραβάνα του κουτιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:55 Η Μυρτω4038: #12.728 21-04-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Χμφφφφ.... Ακούς εκεί "πανομοιότυπες"! Αυτή καπνίζει τσιγάρα με φίλτρο! [επίσης, επειδή, 10 χρόνια γνωριμίας θα πάνε κατά διαόλου αν συνεχίσουμε να την λέμε 'γλωσσοδέτη', γιατί θα θεωρήσει ότι φταίω εγώ που το επανέλαβα, ας της βρούμε στα γρήγορα ένα άλλο ψευδώνυμο...που να μην το ξέρει, εντάξει;;;;] Click για ανάπτυξη... Μα τον γλωσσοδετη τον βγαλαμε εμεις λογω του πολυ δυσκολου ονοματος στο φορουμ.Ομολογουμενως μας εξηγησε με αποδειξεις απο που βγαινει αυτο το ονομα αλλα αυτο δεν αλλαζει τιποτα,εγω παλι δεν μπορω να το προφερω...αρα γλωσσοδετης Ζωη χαρηκα ειλικρινα που σε γνωρισα οσο για τις φωτο μαι χαρα φωτογενεια εχεις.Φυσικα το ιδιο ειπε και η Μαρμαγκα οταν τις εστειλα με μαιλ φωτο απο την τοτε συναντηση.Και μετα σου λεει οτι δεν ειστε πανομοιτυπες και τι διαφορα βρηκε να πει το φιλτρο των τσιγαρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 08:39 Η Raisa έγραψε: #12.729 22-04-08 08:39 Καλημέρα παιδιά τι κάνετε, πώς είστε;;;; Εγώ ακόμα να τελιώσω με την γενική που άρχισα το Σάββατο.....πού θα πάει όμως έφαγα τον γάιδαρο έμεινε η ουρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η @ggeliki έγραψε: #12.730 22-04-08 09:45 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί νέα?Εγώ δουλειά και δεν με αφήνουν να μιλήσω μαζί σας!Οπότε σας καλημερίζω και μόλις τελειώσω θα μπώ να μιλήσουμε!!!Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η julia έγραψε: #12.731 22-04-08 10:28 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 10:41 Η NiaR έγραψε: #12.732 22-04-08 10:41 καλημερα... ποναει ο λαιμος μουυυυυ , τα ματακια μου.... χαλια μαυρα με βλεπω ...ωραιες γιορτες. :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 11:42 Η NiaR έγραψε: #12.733 22-04-08 11:42 κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η μαγισσα έγραψε: #12.734 22-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Click για ανάπτυξη... Να μάθεις να μην τον αφήνεις μόνο του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #12.735 22-04-08 12:59 Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η julia έγραψε: #12.736 22-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω... αλλά καλύτερα να την ξεκόψεις την κουνουπιέρα.... Εμείς στο χωριό αλλάζουμε κάθε 2 χρόνια....Τώρα μπορεί να μην κάνει ζημιά.. όταν γίνει 4 κιλά όμως... θα στην κατεβάζει.... Δεν έχουμε πλέον κουνουπιέρες με τρύπες.. αλλά τρύπες με κουνουπιέρες....!!! και τα κουνούπια κάνουν ΠΑΡΤΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η fru_fru έγραψε: #12.737 22-04-08 14:36 Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #12.738 22-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Click για ανάπτυξη... ΤΪ έκανα πάλι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η @ggeliki έγραψε: #12.739 22-04-08 14:41 Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η julia έγραψε: #12.740 22-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Click για ανάπτυξη... Ο Δέυτερος όροφος.. είναι πειρασμός.. δεν είναι αρκετά ψηλά για να φοβούνται . εκτός από τον να τον κάνεις θερμοκήπιο, περιφραγμένο... θα μπορούσες να βγαίνετε μόνο ΜΑΖΙ εξω και να προσέχεις σαν τα μάτια σου... Η να του το κόψεις..... ΔΕΝ έχεις πολλές λύσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 635 636 637 638 639 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Aν εννοείς τον ...'γλωσσοδέτη', ε, γνωριζόμαστε καμιά 12αριά χρόνια... Click για ανάπτυξη... Αυτο καταλαβα και εγω.Για την Ζωη το πρωτο προσωπο που μου ηρθε στο μυαλο οταν την γνωρισα ησουν εσυ Μαρινα.Μπορει εμφανισιακα να μην μοιαζεται πολυ αλλα σαν τροπο σκεψης και προπαντων σαν καυστικο χιουμορ ειστε πανομοιοτυπες.Μπορει η Μαρμαγκα να μην ηρθε χθες στην συναντηση αλλα εμεις ειχαμε μια Μαρμαγκα στην παρεα (τον γλωσσοδετη) .Ετσι αποφανθηκαμε εμεις οι παλιες καραβανες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:33 Η μαγισσα έγραψε: #12.723 21-04-08 21:33 Μαρινάκι μου σε αγαπάμε πολύ και η φίλη σου ήταν απίθανη επίσης....... Ηταν πολύ ωραία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:35 Η Zbeebz έγραψε: #12.724 21-04-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτο καταλαβα και εγω.Για την Ζωη το πρωτο προσωπο που μου ηρθε στο μυαλο οταν την γνωρισα ησουν εσυ Μαρινα.Μπορει εμφανισιακα να μην μοιαζεται πολυ αλλα σαν τροπο σκεψης και προπαντων σαν καυστικο χιουμορ ειστε πανομοιοτυπες.Μπορει η Μαρμαγκα να μην ηρθε χθες στην συναντηση αλλα εμεις ειχαμε μια Μαρμαγκα στην παρεα (τον γλωσσοδετη) .Ετσι αποφανθηκαμε εμεις οι παλιες καραβανες Click για ανάπτυξη... Niki, έχε υπ' όψη ότι χθες ήμουν ακόμα ψαρωμένη! Πιο ψαρωμένη κι από δεινόσαυρο... Και χωρίς καθόλου φωτογένεια από πάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:35 Η Marmanga έγραψε: #12.725 21-04-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτο καταλαβα και εγω.Για την Ζωη το πρωτο προσωπο που μου ηρθε στο μυαλο οταν την γνωρισα ησουν εσυ Μαρινα.Μπορει εμφανισιακα να μην μοιαζεται πολυ αλλα σαν τροπο σκεψης και προπαντων σαν καυστικο χιουμορ ειστε πανομοιοτυπες.Μπορει η Μαρμαγκα να μην ηρθε χθες στην συναντηση αλλα εμεις ειχαμε μια Μαρμαγκα στην παρεα (τον γλωσσοδετη) .Ετσι αποφανθηκαμε εμεις οι παλιες καραβανες Click για ανάπτυξη... Χμφφφφ.... Ακούς εκεί "πανομοιότυπες"! Αυτή καπνίζει τσιγάρα με φίλτρο! [επίσης, επειδή, 10 χρόνια γνωριμίας θα πάνε κατά διαόλου αν συνεχίσουμε να την λέμε 'γλωσσοδέτη', γιατί θα θεωρήσει ότι φταίω εγώ που το επανέλαβα, ας της βρούμε στα γρήγορα ένα άλλο ψευδώνυμο...που να μην το ξέρει, εντάξει;;;;] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:40 Η Marmanga έγραψε: #12.726 21-04-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μαρινάκι μου σε αγαπάμε πολύ και η φίλη σου ήταν απίθανη επίσης....... Ηταν πολύ ωραία.... Click για ανάπτυξη... Μαγισσούλα, λυπάμαι που δεν ήρθα χτες. Αλλά -ειλικρινά- όπως είπα και στη Ζωή, αν έβλεπα μπροστά μου συνέχεια μια γυάλα με ψαράκι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να "συγκεντρωθώ". Κι ακόμα απορώ γιατί το μαγαζί δεν λέγεται "Γουάντα" εκ της γνωστής ταινίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:42 Η Zbeebz έγραψε: #12.727 21-04-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Χμφφφφ.... Ακούς εκεί "πανομοιότυπες"! Αυτή καπνίζει τσιγάρα με φίλτρο! [επίσης, επειδή, 10 χρόνια γνωριμίας θα πάνε κατά διαόλου αν συνεχίσουμε να την λέμε 'γλωσσοδέτη', γιατί θα θεωρήσει ότι φταίω εγώ που το επανέλαβα, ας της βρούμε στα γρήγορα ένα άλλο ψευδώνυμο...που να μην το ξέρει, εντάξει;;;;] Click για ανάπτυξη... Καλέ, άσε τα τσιγάρα με το φίλτρο. Εμένα εδώ με αγρίεψαν με τα μεταφυσικά τους, καλέ! Υπογραφή, η απαστράπτουσα καραβάνα του κουτιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:55 Η Μυρτω4038: #12.728 21-04-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Χμφφφφ.... Ακούς εκεί "πανομοιότυπες"! Αυτή καπνίζει τσιγάρα με φίλτρο! [επίσης, επειδή, 10 χρόνια γνωριμίας θα πάνε κατά διαόλου αν συνεχίσουμε να την λέμε 'γλωσσοδέτη', γιατί θα θεωρήσει ότι φταίω εγώ που το επανέλαβα, ας της βρούμε στα γρήγορα ένα άλλο ψευδώνυμο...που να μην το ξέρει, εντάξει;;;;] Click για ανάπτυξη... Μα τον γλωσσοδετη τον βγαλαμε εμεις λογω του πολυ δυσκολου ονοματος στο φορουμ.Ομολογουμενως μας εξηγησε με αποδειξεις απο που βγαινει αυτο το ονομα αλλα αυτο δεν αλλαζει τιποτα,εγω παλι δεν μπορω να το προφερω...αρα γλωσσοδετης Ζωη χαρηκα ειλικρινα που σε γνωρισα οσο για τις φωτο μαι χαρα φωτογενεια εχεις.Φυσικα το ιδιο ειπε και η Μαρμαγκα οταν τις εστειλα με μαιλ φωτο απο την τοτε συναντηση.Και μετα σου λεει οτι δεν ειστε πανομοιτυπες και τι διαφορα βρηκε να πει το φιλτρο των τσιγαρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 08:39 Η Raisa έγραψε: #12.729 22-04-08 08:39 Καλημέρα παιδιά τι κάνετε, πώς είστε;;;; Εγώ ακόμα να τελιώσω με την γενική που άρχισα το Σάββατο.....πού θα πάει όμως έφαγα τον γάιδαρο έμεινε η ουρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η @ggeliki έγραψε: #12.730 22-04-08 09:45 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί νέα?Εγώ δουλειά και δεν με αφήνουν να μιλήσω μαζί σας!Οπότε σας καλημερίζω και μόλις τελειώσω θα μπώ να μιλήσουμε!!!Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η julia έγραψε: #12.731 22-04-08 10:28 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 10:41 Η NiaR έγραψε: #12.732 22-04-08 10:41 καλημερα... ποναει ο λαιμος μουυυυυ , τα ματακια μου.... χαλια μαυρα με βλεπω ...ωραιες γιορτες. :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 11:42 Η NiaR έγραψε: #12.733 22-04-08 11:42 κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η μαγισσα έγραψε: #12.734 22-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Click για ανάπτυξη... Να μάθεις να μην τον αφήνεις μόνο του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #12.735 22-04-08 12:59 Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η julia έγραψε: #12.736 22-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω... αλλά καλύτερα να την ξεκόψεις την κουνουπιέρα.... Εμείς στο χωριό αλλάζουμε κάθε 2 χρόνια....Τώρα μπορεί να μην κάνει ζημιά.. όταν γίνει 4 κιλά όμως... θα στην κατεβάζει.... Δεν έχουμε πλέον κουνουπιέρες με τρύπες.. αλλά τρύπες με κουνουπιέρες....!!! και τα κουνούπια κάνουν ΠΑΡΤΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η fru_fru έγραψε: #12.737 22-04-08 14:36 Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #12.738 22-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Click για ανάπτυξη... ΤΪ έκανα πάλι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η @ggeliki έγραψε: #12.739 22-04-08 14:41 Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η julia έγραψε: #12.740 22-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Click για ανάπτυξη... Ο Δέυτερος όροφος.. είναι πειρασμός.. δεν είναι αρκετά ψηλά για να φοβούνται . εκτός από τον να τον κάνεις θερμοκήπιο, περιφραγμένο... θα μπορούσες να βγαίνετε μόνο ΜΑΖΙ εξω και να προσέχεις σαν τα μάτια σου... Η να του το κόψεις..... ΔΕΝ έχεις πολλές λύσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 635 636 637 638 639 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μαρινάκι μου σε αγαπάμε πολύ και η φίλη σου ήταν απίθανη επίσης....... Ηταν πολύ ωραία.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:35 Η Zbeebz έγραψε: #12.724 21-04-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτο καταλαβα και εγω.Για την Ζωη το πρωτο προσωπο που μου ηρθε στο μυαλο οταν την γνωρισα ησουν εσυ Μαρινα.Μπορει εμφανισιακα να μην μοιαζεται πολυ αλλα σαν τροπο σκεψης και προπαντων σαν καυστικο χιουμορ ειστε πανομοιοτυπες.Μπορει η Μαρμαγκα να μην ηρθε χθες στην συναντηση αλλα εμεις ειχαμε μια Μαρμαγκα στην παρεα (τον γλωσσοδετη) .Ετσι αποφανθηκαμε εμεις οι παλιες καραβανες Click για ανάπτυξη... Niki, έχε υπ' όψη ότι χθες ήμουν ακόμα ψαρωμένη! Πιο ψαρωμένη κι από δεινόσαυρο... Και χωρίς καθόλου φωτογένεια από πάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:35 Η Marmanga έγραψε: #12.725 21-04-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτο καταλαβα και εγω.Για την Ζωη το πρωτο προσωπο που μου ηρθε στο μυαλο οταν την γνωρισα ησουν εσυ Μαρινα.Μπορει εμφανισιακα να μην μοιαζεται πολυ αλλα σαν τροπο σκεψης και προπαντων σαν καυστικο χιουμορ ειστε πανομοιοτυπες.Μπορει η Μαρμαγκα να μην ηρθε χθες στην συναντηση αλλα εμεις ειχαμε μια Μαρμαγκα στην παρεα (τον γλωσσοδετη) .Ετσι αποφανθηκαμε εμεις οι παλιες καραβανες Click για ανάπτυξη... Χμφφφφ.... Ακούς εκεί "πανομοιότυπες"! Αυτή καπνίζει τσιγάρα με φίλτρο! [επίσης, επειδή, 10 χρόνια γνωριμίας θα πάνε κατά διαόλου αν συνεχίσουμε να την λέμε 'γλωσσοδέτη', γιατί θα θεωρήσει ότι φταίω εγώ που το επανέλαβα, ας της βρούμε στα γρήγορα ένα άλλο ψευδώνυμο...που να μην το ξέρει, εντάξει;;;;] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:40 Η Marmanga έγραψε: #12.726 21-04-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μαρινάκι μου σε αγαπάμε πολύ και η φίλη σου ήταν απίθανη επίσης....... Ηταν πολύ ωραία.... Click για ανάπτυξη... Μαγισσούλα, λυπάμαι που δεν ήρθα χτες. Αλλά -ειλικρινά- όπως είπα και στη Ζωή, αν έβλεπα μπροστά μου συνέχεια μια γυάλα με ψαράκι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να "συγκεντρωθώ". Κι ακόμα απορώ γιατί το μαγαζί δεν λέγεται "Γουάντα" εκ της γνωστής ταινίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:42 Η Zbeebz έγραψε: #12.727 21-04-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Χμφφφφ.... Ακούς εκεί "πανομοιότυπες"! Αυτή καπνίζει τσιγάρα με φίλτρο! [επίσης, επειδή, 10 χρόνια γνωριμίας θα πάνε κατά διαόλου αν συνεχίσουμε να την λέμε 'γλωσσοδέτη', γιατί θα θεωρήσει ότι φταίω εγώ που το επανέλαβα, ας της βρούμε στα γρήγορα ένα άλλο ψευδώνυμο...που να μην το ξέρει, εντάξει;;;;] Click για ανάπτυξη... Καλέ, άσε τα τσιγάρα με το φίλτρο. Εμένα εδώ με αγρίεψαν με τα μεταφυσικά τους, καλέ! Υπογραφή, η απαστράπτουσα καραβάνα του κουτιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:55 Η Μυρτω4038: #12.728 21-04-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Χμφφφφ.... Ακούς εκεί "πανομοιότυπες"! Αυτή καπνίζει τσιγάρα με φίλτρο! [επίσης, επειδή, 10 χρόνια γνωριμίας θα πάνε κατά διαόλου αν συνεχίσουμε να την λέμε 'γλωσσοδέτη', γιατί θα θεωρήσει ότι φταίω εγώ που το επανέλαβα, ας της βρούμε στα γρήγορα ένα άλλο ψευδώνυμο...που να μην το ξέρει, εντάξει;;;;] Click για ανάπτυξη... Μα τον γλωσσοδετη τον βγαλαμε εμεις λογω του πολυ δυσκολου ονοματος στο φορουμ.Ομολογουμενως μας εξηγησε με αποδειξεις απο που βγαινει αυτο το ονομα αλλα αυτο δεν αλλαζει τιποτα,εγω παλι δεν μπορω να το προφερω...αρα γλωσσοδετης Ζωη χαρηκα ειλικρινα που σε γνωρισα οσο για τις φωτο μαι χαρα φωτογενεια εχεις.Φυσικα το ιδιο ειπε και η Μαρμαγκα οταν τις εστειλα με μαιλ φωτο απο την τοτε συναντηση.Και μετα σου λεει οτι δεν ειστε πανομοιτυπες και τι διαφορα βρηκε να πει το φιλτρο των τσιγαρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 08:39 Η Raisa έγραψε: #12.729 22-04-08 08:39 Καλημέρα παιδιά τι κάνετε, πώς είστε;;;; Εγώ ακόμα να τελιώσω με την γενική που άρχισα το Σάββατο.....πού θα πάει όμως έφαγα τον γάιδαρο έμεινε η ουρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η @ggeliki έγραψε: #12.730 22-04-08 09:45 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί νέα?Εγώ δουλειά και δεν με αφήνουν να μιλήσω μαζί σας!Οπότε σας καλημερίζω και μόλις τελειώσω θα μπώ να μιλήσουμε!!!Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η julia έγραψε: #12.731 22-04-08 10:28 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 10:41 Η NiaR έγραψε: #12.732 22-04-08 10:41 καλημερα... ποναει ο λαιμος μουυυυυ , τα ματακια μου.... χαλια μαυρα με βλεπω ...ωραιες γιορτες. :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 11:42 Η NiaR έγραψε: #12.733 22-04-08 11:42 κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η μαγισσα έγραψε: #12.734 22-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Click για ανάπτυξη... Να μάθεις να μην τον αφήνεις μόνο του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #12.735 22-04-08 12:59 Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η julia έγραψε: #12.736 22-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω... αλλά καλύτερα να την ξεκόψεις την κουνουπιέρα.... Εμείς στο χωριό αλλάζουμε κάθε 2 χρόνια....Τώρα μπορεί να μην κάνει ζημιά.. όταν γίνει 4 κιλά όμως... θα στην κατεβάζει.... Δεν έχουμε πλέον κουνουπιέρες με τρύπες.. αλλά τρύπες με κουνουπιέρες....!!! και τα κουνούπια κάνουν ΠΑΡΤΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η fru_fru έγραψε: #12.737 22-04-08 14:36 Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #12.738 22-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Click για ανάπτυξη... ΤΪ έκανα πάλι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η @ggeliki έγραψε: #12.739 22-04-08 14:41 Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η julia έγραψε: #12.740 22-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Click για ανάπτυξη... Ο Δέυτερος όροφος.. είναι πειρασμός.. δεν είναι αρκετά ψηλά για να φοβούνται . εκτός από τον να τον κάνεις θερμοκήπιο, περιφραγμένο... θα μπορούσες να βγαίνετε μόνο ΜΑΖΙ εξω και να προσέχεις σαν τα μάτια σου... Η να του το κόψεις..... ΔΕΝ έχεις πολλές λύσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 635 636 637 638 639 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτο καταλαβα και εγω.Για την Ζωη το πρωτο προσωπο που μου ηρθε στο μυαλο οταν την γνωρισα ησουν εσυ Μαρινα.Μπορει εμφανισιακα να μην μοιαζεται πολυ αλλα σαν τροπο σκεψης και προπαντων σαν καυστικο χιουμορ ειστε πανομοιοτυπες.Μπορει η Μαρμαγκα να μην ηρθε χθες στην συναντηση αλλα εμεις ειχαμε μια Μαρμαγκα στην παρεα (τον γλωσσοδετη) .Ετσι αποφανθηκαμε εμεις οι παλιες καραβανες Click για ανάπτυξη... Niki, έχε υπ' όψη ότι χθες ήμουν ακόμα ψαρωμένη! Πιο ψαρωμένη κι από δεινόσαυρο... Και χωρίς καθόλου φωτογένεια από πάνω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:35 Η Marmanga έγραψε: #12.725 21-04-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτο καταλαβα και εγω.Για την Ζωη το πρωτο προσωπο που μου ηρθε στο μυαλο οταν την γνωρισα ησουν εσυ Μαρινα.Μπορει εμφανισιακα να μην μοιαζεται πολυ αλλα σαν τροπο σκεψης και προπαντων σαν καυστικο χιουμορ ειστε πανομοιοτυπες.Μπορει η Μαρμαγκα να μην ηρθε χθες στην συναντηση αλλα εμεις ειχαμε μια Μαρμαγκα στην παρεα (τον γλωσσοδετη) .Ετσι αποφανθηκαμε εμεις οι παλιες καραβανες Click για ανάπτυξη... Χμφφφφ.... Ακούς εκεί "πανομοιότυπες"! Αυτή καπνίζει τσιγάρα με φίλτρο! [επίσης, επειδή, 10 χρόνια γνωριμίας θα πάνε κατά διαόλου αν συνεχίσουμε να την λέμε 'γλωσσοδέτη', γιατί θα θεωρήσει ότι φταίω εγώ που το επανέλαβα, ας της βρούμε στα γρήγορα ένα άλλο ψευδώνυμο...που να μην το ξέρει, εντάξει;;;;] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:40 Η Marmanga έγραψε: #12.726 21-04-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μαρινάκι μου σε αγαπάμε πολύ και η φίλη σου ήταν απίθανη επίσης....... Ηταν πολύ ωραία.... Click για ανάπτυξη... Μαγισσούλα, λυπάμαι που δεν ήρθα χτες. Αλλά -ειλικρινά- όπως είπα και στη Ζωή, αν έβλεπα μπροστά μου συνέχεια μια γυάλα με ψαράκι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να "συγκεντρωθώ". Κι ακόμα απορώ γιατί το μαγαζί δεν λέγεται "Γουάντα" εκ της γνωστής ταινίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:42 Η Zbeebz έγραψε: #12.727 21-04-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Χμφφφφ.... Ακούς εκεί "πανομοιότυπες"! Αυτή καπνίζει τσιγάρα με φίλτρο! [επίσης, επειδή, 10 χρόνια γνωριμίας θα πάνε κατά διαόλου αν συνεχίσουμε να την λέμε 'γλωσσοδέτη', γιατί θα θεωρήσει ότι φταίω εγώ που το επανέλαβα, ας της βρούμε στα γρήγορα ένα άλλο ψευδώνυμο...που να μην το ξέρει, εντάξει;;;;] Click για ανάπτυξη... Καλέ, άσε τα τσιγάρα με το φίλτρο. Εμένα εδώ με αγρίεψαν με τα μεταφυσικά τους, καλέ! Υπογραφή, η απαστράπτουσα καραβάνα του κουτιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:55 Η Μυρτω4038: #12.728 21-04-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Χμφφφφ.... Ακούς εκεί "πανομοιότυπες"! Αυτή καπνίζει τσιγάρα με φίλτρο! [επίσης, επειδή, 10 χρόνια γνωριμίας θα πάνε κατά διαόλου αν συνεχίσουμε να την λέμε 'γλωσσοδέτη', γιατί θα θεωρήσει ότι φταίω εγώ που το επανέλαβα, ας της βρούμε στα γρήγορα ένα άλλο ψευδώνυμο...που να μην το ξέρει, εντάξει;;;;] Click για ανάπτυξη... Μα τον γλωσσοδετη τον βγαλαμε εμεις λογω του πολυ δυσκολου ονοματος στο φορουμ.Ομολογουμενως μας εξηγησε με αποδειξεις απο που βγαινει αυτο το ονομα αλλα αυτο δεν αλλαζει τιποτα,εγω παλι δεν μπορω να το προφερω...αρα γλωσσοδετης Ζωη χαρηκα ειλικρινα που σε γνωρισα οσο για τις φωτο μαι χαρα φωτογενεια εχεις.Φυσικα το ιδιο ειπε και η Μαρμαγκα οταν τις εστειλα με μαιλ φωτο απο την τοτε συναντηση.Και μετα σου λεει οτι δεν ειστε πανομοιτυπες και τι διαφορα βρηκε να πει το φιλτρο των τσιγαρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 08:39 Η Raisa έγραψε: #12.729 22-04-08 08:39 Καλημέρα παιδιά τι κάνετε, πώς είστε;;;; Εγώ ακόμα να τελιώσω με την γενική που άρχισα το Σάββατο.....πού θα πάει όμως έφαγα τον γάιδαρο έμεινε η ουρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η @ggeliki έγραψε: #12.730 22-04-08 09:45 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί νέα?Εγώ δουλειά και δεν με αφήνουν να μιλήσω μαζί σας!Οπότε σας καλημερίζω και μόλις τελειώσω θα μπώ να μιλήσουμε!!!Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η julia έγραψε: #12.731 22-04-08 10:28 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 10:41 Η NiaR έγραψε: #12.732 22-04-08 10:41 καλημερα... ποναει ο λαιμος μουυυυυ , τα ματακια μου.... χαλια μαυρα με βλεπω ...ωραιες γιορτες. :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 11:42 Η NiaR έγραψε: #12.733 22-04-08 11:42 κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η μαγισσα έγραψε: #12.734 22-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Click για ανάπτυξη... Να μάθεις να μην τον αφήνεις μόνο του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #12.735 22-04-08 12:59 Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η julia έγραψε: #12.736 22-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω... αλλά καλύτερα να την ξεκόψεις την κουνουπιέρα.... Εμείς στο χωριό αλλάζουμε κάθε 2 χρόνια....Τώρα μπορεί να μην κάνει ζημιά.. όταν γίνει 4 κιλά όμως... θα στην κατεβάζει.... Δεν έχουμε πλέον κουνουπιέρες με τρύπες.. αλλά τρύπες με κουνουπιέρες....!!! και τα κουνούπια κάνουν ΠΑΡΤΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η fru_fru έγραψε: #12.737 22-04-08 14:36 Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #12.738 22-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Click για ανάπτυξη... ΤΪ έκανα πάλι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η @ggeliki έγραψε: #12.739 22-04-08 14:41 Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η julia έγραψε: #12.740 22-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Click για ανάπτυξη... Ο Δέυτερος όροφος.. είναι πειρασμός.. δεν είναι αρκετά ψηλά για να φοβούνται . εκτός από τον να τον κάνεις θερμοκήπιο, περιφραγμένο... θα μπορούσες να βγαίνετε μόνο ΜΑΖΙ εξω και να προσέχεις σαν τα μάτια σου... Η να του το κόψεις..... ΔΕΝ έχεις πολλές λύσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 635 636 637 638 639 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Αυτο καταλαβα και εγω.Για την Ζωη το πρωτο προσωπο που μου ηρθε στο μυαλο οταν την γνωρισα ησουν εσυ Μαρινα.Μπορει εμφανισιακα να μην μοιαζεται πολυ αλλα σαν τροπο σκεψης και προπαντων σαν καυστικο χιουμορ ειστε πανομοιοτυπες.Μπορει η Μαρμαγκα να μην ηρθε χθες στην συναντηση αλλα εμεις ειχαμε μια Μαρμαγκα στην παρεα (τον γλωσσοδετη) .Ετσι αποφανθηκαμε εμεις οι παλιες καραβανες Click για ανάπτυξη... Χμφφφφ.... Ακούς εκεί "πανομοιότυπες"! Αυτή καπνίζει τσιγάρα με φίλτρο! [επίσης, επειδή, 10 χρόνια γνωριμίας θα πάνε κατά διαόλου αν συνεχίσουμε να την λέμε 'γλωσσοδέτη', γιατί θα θεωρήσει ότι φταίω εγώ που το επανέλαβα, ας της βρούμε στα γρήγορα ένα άλλο ψευδώνυμο...που να μην το ξέρει, εντάξει;;;;] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Marmanga Εκκολαπτόμενο μέλος Η Marmanga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 61 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 367 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:40 Η Marmanga έγραψε: #12.726 21-04-08 21:40 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μαρινάκι μου σε αγαπάμε πολύ και η φίλη σου ήταν απίθανη επίσης....... Ηταν πολύ ωραία.... Click για ανάπτυξη... Μαγισσούλα, λυπάμαι που δεν ήρθα χτες. Αλλά -ειλικρινά- όπως είπα και στη Ζωή, αν έβλεπα μπροστά μου συνέχεια μια γυάλα με ψαράκι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να "συγκεντρωθώ". Κι ακόμα απορώ γιατί το μαγαζί δεν λέγεται "Γουάντα" εκ της γνωστής ταινίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:42 Η Zbeebz έγραψε: #12.727 21-04-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Χμφφφφ.... Ακούς εκεί "πανομοιότυπες"! Αυτή καπνίζει τσιγάρα με φίλτρο! [επίσης, επειδή, 10 χρόνια γνωριμίας θα πάνε κατά διαόλου αν συνεχίσουμε να την λέμε 'γλωσσοδέτη', γιατί θα θεωρήσει ότι φταίω εγώ που το επανέλαβα, ας της βρούμε στα γρήγορα ένα άλλο ψευδώνυμο...που να μην το ξέρει, εντάξει;;;;] Click για ανάπτυξη... Καλέ, άσε τα τσιγάρα με το φίλτρο. Εμένα εδώ με αγρίεψαν με τα μεταφυσικά τους, καλέ! Υπογραφή, η απαστράπτουσα καραβάνα του κουτιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:55 Η Μυρτω4038: #12.728 21-04-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Χμφφφφ.... Ακούς εκεί "πανομοιότυπες"! Αυτή καπνίζει τσιγάρα με φίλτρο! [επίσης, επειδή, 10 χρόνια γνωριμίας θα πάνε κατά διαόλου αν συνεχίσουμε να την λέμε 'γλωσσοδέτη', γιατί θα θεωρήσει ότι φταίω εγώ που το επανέλαβα, ας της βρούμε στα γρήγορα ένα άλλο ψευδώνυμο...που να μην το ξέρει, εντάξει;;;;] Click για ανάπτυξη... Μα τον γλωσσοδετη τον βγαλαμε εμεις λογω του πολυ δυσκολου ονοματος στο φορουμ.Ομολογουμενως μας εξηγησε με αποδειξεις απο που βγαινει αυτο το ονομα αλλα αυτο δεν αλλαζει τιποτα,εγω παλι δεν μπορω να το προφερω...αρα γλωσσοδετης Ζωη χαρηκα ειλικρινα που σε γνωρισα οσο για τις φωτο μαι χαρα φωτογενεια εχεις.Φυσικα το ιδιο ειπε και η Μαρμαγκα οταν τις εστειλα με μαιλ φωτο απο την τοτε συναντηση.Και μετα σου λεει οτι δεν ειστε πανομοιτυπες και τι διαφορα βρηκε να πει το φιλτρο των τσιγαρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 08:39 Η Raisa έγραψε: #12.729 22-04-08 08:39 Καλημέρα παιδιά τι κάνετε, πώς είστε;;;; Εγώ ακόμα να τελιώσω με την γενική που άρχισα το Σάββατο.....πού θα πάει όμως έφαγα τον γάιδαρο έμεινε η ουρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η @ggeliki έγραψε: #12.730 22-04-08 09:45 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί νέα?Εγώ δουλειά και δεν με αφήνουν να μιλήσω μαζί σας!Οπότε σας καλημερίζω και μόλις τελειώσω θα μπώ να μιλήσουμε!!!Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η julia έγραψε: #12.731 22-04-08 10:28 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 10:41 Η NiaR έγραψε: #12.732 22-04-08 10:41 καλημερα... ποναει ο λαιμος μουυυυυ , τα ματακια μου.... χαλια μαυρα με βλεπω ...ωραιες γιορτες. :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 11:42 Η NiaR έγραψε: #12.733 22-04-08 11:42 κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η μαγισσα έγραψε: #12.734 22-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Click για ανάπτυξη... Να μάθεις να μην τον αφήνεις μόνο του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #12.735 22-04-08 12:59 Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η julia έγραψε: #12.736 22-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω... αλλά καλύτερα να την ξεκόψεις την κουνουπιέρα.... Εμείς στο χωριό αλλάζουμε κάθε 2 χρόνια....Τώρα μπορεί να μην κάνει ζημιά.. όταν γίνει 4 κιλά όμως... θα στην κατεβάζει.... Δεν έχουμε πλέον κουνουπιέρες με τρύπες.. αλλά τρύπες με κουνουπιέρες....!!! και τα κουνούπια κάνουν ΠΑΡΤΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η fru_fru έγραψε: #12.737 22-04-08 14:36 Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #12.738 22-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Click για ανάπτυξη... ΤΪ έκανα πάλι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η @ggeliki έγραψε: #12.739 22-04-08 14:41 Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η julia έγραψε: #12.740 22-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Click για ανάπτυξη... Ο Δέυτερος όροφος.. είναι πειρασμός.. δεν είναι αρκετά ψηλά για να φοβούνται . εκτός από τον να τον κάνεις θερμοκήπιο, περιφραγμένο... θα μπορούσες να βγαίνετε μόνο ΜΑΖΙ εξω και να προσέχεις σαν τα μάτια σου... Η να του το κόψεις..... ΔΕΝ έχεις πολλές λύσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 635 636 637 638 639 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Μαρινάκι μου σε αγαπάμε πολύ και η φίλη σου ήταν απίθανη επίσης....... Ηταν πολύ ωραία.... Click για ανάπτυξη... Μαγισσούλα, λυπάμαι που δεν ήρθα χτες. Αλλά -ειλικρινά- όπως είπα και στη Ζωή, αν έβλεπα μπροστά μου συνέχεια μια γυάλα με ψαράκι, δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να "συγκεντρωθώ". Κι ακόμα απορώ γιατί το μαγαζί δεν λέγεται "Γουάντα" εκ της γνωστής ταινίας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:42 Η Zbeebz έγραψε: #12.727 21-04-08 21:42 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Χμφφφφ.... Ακούς εκεί "πανομοιότυπες"! Αυτή καπνίζει τσιγάρα με φίλτρο! [επίσης, επειδή, 10 χρόνια γνωριμίας θα πάνε κατά διαόλου αν συνεχίσουμε να την λέμε 'γλωσσοδέτη', γιατί θα θεωρήσει ότι φταίω εγώ που το επανέλαβα, ας της βρούμε στα γρήγορα ένα άλλο ψευδώνυμο...που να μην το ξέρει, εντάξει;;;;] Click για ανάπτυξη... Καλέ, άσε τα τσιγάρα με το φίλτρο. Εμένα εδώ με αγρίεψαν με τα μεταφυσικά τους, καλέ! Υπογραφή, η απαστράπτουσα καραβάνα του κουτιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:55 Η Μυρτω4038: #12.728 21-04-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Χμφφφφ.... Ακούς εκεί "πανομοιότυπες"! Αυτή καπνίζει τσιγάρα με φίλτρο! [επίσης, επειδή, 10 χρόνια γνωριμίας θα πάνε κατά διαόλου αν συνεχίσουμε να την λέμε 'γλωσσοδέτη', γιατί θα θεωρήσει ότι φταίω εγώ που το επανέλαβα, ας της βρούμε στα γρήγορα ένα άλλο ψευδώνυμο...που να μην το ξέρει, εντάξει;;;;] Click για ανάπτυξη... Μα τον γλωσσοδετη τον βγαλαμε εμεις λογω του πολυ δυσκολου ονοματος στο φορουμ.Ομολογουμενως μας εξηγησε με αποδειξεις απο που βγαινει αυτο το ονομα αλλα αυτο δεν αλλαζει τιποτα,εγω παλι δεν μπορω να το προφερω...αρα γλωσσοδετης Ζωη χαρηκα ειλικρινα που σε γνωρισα οσο για τις φωτο μαι χαρα φωτογενεια εχεις.Φυσικα το ιδιο ειπε και η Μαρμαγκα οταν τις εστειλα με μαιλ φωτο απο την τοτε συναντηση.Και μετα σου λεει οτι δεν ειστε πανομοιτυπες και τι διαφορα βρηκε να πει το φιλτρο των τσιγαρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 08:39 Η Raisa έγραψε: #12.729 22-04-08 08:39 Καλημέρα παιδιά τι κάνετε, πώς είστε;;;; Εγώ ακόμα να τελιώσω με την γενική που άρχισα το Σάββατο.....πού θα πάει όμως έφαγα τον γάιδαρο έμεινε η ουρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η @ggeliki έγραψε: #12.730 22-04-08 09:45 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί νέα?Εγώ δουλειά και δεν με αφήνουν να μιλήσω μαζί σας!Οπότε σας καλημερίζω και μόλις τελειώσω θα μπώ να μιλήσουμε!!!Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η julia έγραψε: #12.731 22-04-08 10:28 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 10:41 Η NiaR έγραψε: #12.732 22-04-08 10:41 καλημερα... ποναει ο λαιμος μουυυυυ , τα ματακια μου.... χαλια μαυρα με βλεπω ...ωραιες γιορτες. :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 11:42 Η NiaR έγραψε: #12.733 22-04-08 11:42 κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η μαγισσα έγραψε: #12.734 22-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Click για ανάπτυξη... Να μάθεις να μην τον αφήνεις μόνο του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #12.735 22-04-08 12:59 Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η julia έγραψε: #12.736 22-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω... αλλά καλύτερα να την ξεκόψεις την κουνουπιέρα.... Εμείς στο χωριό αλλάζουμε κάθε 2 χρόνια....Τώρα μπορεί να μην κάνει ζημιά.. όταν γίνει 4 κιλά όμως... θα στην κατεβάζει.... Δεν έχουμε πλέον κουνουπιέρες με τρύπες.. αλλά τρύπες με κουνουπιέρες....!!! και τα κουνούπια κάνουν ΠΑΡΤΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η fru_fru έγραψε: #12.737 22-04-08 14:36 Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #12.738 22-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Click για ανάπτυξη... ΤΪ έκανα πάλι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η @ggeliki έγραψε: #12.739 22-04-08 14:41 Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η julia έγραψε: #12.740 22-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Click για ανάπτυξη... Ο Δέυτερος όροφος.. είναι πειρασμός.. δεν είναι αρκετά ψηλά για να φοβούνται . εκτός από τον να τον κάνεις θερμοκήπιο, περιφραγμένο... θα μπορούσες να βγαίνετε μόνο ΜΑΖΙ εξω και να προσέχεις σαν τα μάτια σου... Η να του το κόψεις..... ΔΕΝ έχεις πολλές λύσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 635 636 637 638 639 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Χμφφφφ.... Ακούς εκεί "πανομοιότυπες"! Αυτή καπνίζει τσιγάρα με φίλτρο! [επίσης, επειδή, 10 χρόνια γνωριμίας θα πάνε κατά διαόλου αν συνεχίσουμε να την λέμε 'γλωσσοδέτη', γιατί θα θεωρήσει ότι φταίω εγώ που το επανέλαβα, ας της βρούμε στα γρήγορα ένα άλλο ψευδώνυμο...που να μην το ξέρει, εντάξει;;;;] Click για ανάπτυξη... Καλέ, άσε τα τσιγάρα με το φίλτρο. Εμένα εδώ με αγρίεψαν με τα μεταφυσικά τους, καλέ! Υπογραφή, η απαστράπτουσα καραβάνα του κουτιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Απριλίου 2008 στις 21:55 Η Μυρτω4038: #12.728 21-04-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Χμφφφφ.... Ακούς εκεί "πανομοιότυπες"! Αυτή καπνίζει τσιγάρα με φίλτρο! [επίσης, επειδή, 10 χρόνια γνωριμίας θα πάνε κατά διαόλου αν συνεχίσουμε να την λέμε 'γλωσσοδέτη', γιατί θα θεωρήσει ότι φταίω εγώ που το επανέλαβα, ας της βρούμε στα γρήγορα ένα άλλο ψευδώνυμο...που να μην το ξέρει, εντάξει;;;;] Click για ανάπτυξη... Μα τον γλωσσοδετη τον βγαλαμε εμεις λογω του πολυ δυσκολου ονοματος στο φορουμ.Ομολογουμενως μας εξηγησε με αποδειξεις απο που βγαινει αυτο το ονομα αλλα αυτο δεν αλλαζει τιποτα,εγω παλι δεν μπορω να το προφερω...αρα γλωσσοδετης Ζωη χαρηκα ειλικρινα που σε γνωρισα οσο για τις φωτο μαι χαρα φωτογενεια εχεις.Φυσικα το ιδιο ειπε και η Μαρμαγκα οταν τις εστειλα με μαιλ φωτο απο την τοτε συναντηση.Και μετα σου λεει οτι δεν ειστε πανομοιτυπες και τι διαφορα βρηκε να πει το φιλτρο των τσιγαρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 08:39 Η Raisa έγραψε: #12.729 22-04-08 08:39 Καλημέρα παιδιά τι κάνετε, πώς είστε;;;; Εγώ ακόμα να τελιώσω με την γενική που άρχισα το Σάββατο.....πού θα πάει όμως έφαγα τον γάιδαρο έμεινε η ουρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η @ggeliki έγραψε: #12.730 22-04-08 09:45 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί νέα?Εγώ δουλειά και δεν με αφήνουν να μιλήσω μαζί σας!Οπότε σας καλημερίζω και μόλις τελειώσω θα μπώ να μιλήσουμε!!!Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η julia έγραψε: #12.731 22-04-08 10:28 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 10:41 Η NiaR έγραψε: #12.732 22-04-08 10:41 καλημερα... ποναει ο λαιμος μουυυυυ , τα ματακια μου.... χαλια μαυρα με βλεπω ...ωραιες γιορτες. :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 11:42 Η NiaR έγραψε: #12.733 22-04-08 11:42 κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η μαγισσα έγραψε: #12.734 22-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Click για ανάπτυξη... Να μάθεις να μην τον αφήνεις μόνο του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #12.735 22-04-08 12:59 Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η julia έγραψε: #12.736 22-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω... αλλά καλύτερα να την ξεκόψεις την κουνουπιέρα.... Εμείς στο χωριό αλλάζουμε κάθε 2 χρόνια....Τώρα μπορεί να μην κάνει ζημιά.. όταν γίνει 4 κιλά όμως... θα στην κατεβάζει.... Δεν έχουμε πλέον κουνουπιέρες με τρύπες.. αλλά τρύπες με κουνουπιέρες....!!! και τα κουνούπια κάνουν ΠΑΡΤΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η fru_fru έγραψε: #12.737 22-04-08 14:36 Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #12.738 22-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Click για ανάπτυξη... ΤΪ έκανα πάλι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η @ggeliki έγραψε: #12.739 22-04-08 14:41 Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η julia έγραψε: #12.740 22-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Click για ανάπτυξη... Ο Δέυτερος όροφος.. είναι πειρασμός.. δεν είναι αρκετά ψηλά για να φοβούνται . εκτός από τον να τον κάνεις θερμοκήπιο, περιφραγμένο... θα μπορούσες να βγαίνετε μόνο ΜΑΖΙ εξω και να προσέχεις σαν τα μάτια σου... Η να του το κόψεις..... ΔΕΝ έχεις πολλές λύσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 635 636 637 638 639 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Marmanga: Χμφφφφ.... Ακούς εκεί "πανομοιότυπες"! Αυτή καπνίζει τσιγάρα με φίλτρο! [επίσης, επειδή, 10 χρόνια γνωριμίας θα πάνε κατά διαόλου αν συνεχίσουμε να την λέμε 'γλωσσοδέτη', γιατί θα θεωρήσει ότι φταίω εγώ που το επανέλαβα, ας της βρούμε στα γρήγορα ένα άλλο ψευδώνυμο...που να μην το ξέρει, εντάξει;;;;] Click για ανάπτυξη... Μα τον γλωσσοδετη τον βγαλαμε εμεις λογω του πολυ δυσκολου ονοματος στο φορουμ.Ομολογουμενως μας εξηγησε με αποδειξεις απο που βγαινει αυτο το ονομα αλλα αυτο δεν αλλαζει τιποτα,εγω παλι δεν μπορω να το προφερω...αρα γλωσσοδετης Ζωη χαρηκα ειλικρινα που σε γνωρισα οσο για τις φωτο μαι χαρα φωτογενεια εχεις.Φυσικα το ιδιο ειπε και η Μαρμαγκα οταν τις εστειλα με μαιλ φωτο απο την τοτε συναντηση.Και μετα σου λεει οτι δεν ειστε πανομοιτυπες και τι διαφορα βρηκε να πει το φιλτρο των τσιγαρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 08:39 Η Raisa έγραψε: #12.729 22-04-08 08:39 Καλημέρα παιδιά τι κάνετε, πώς είστε;;;; Εγώ ακόμα να τελιώσω με την γενική που άρχισα το Σάββατο.....πού θα πάει όμως έφαγα τον γάιδαρο έμεινε η ουρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η @ggeliki έγραψε: #12.730 22-04-08 09:45 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί νέα?Εγώ δουλειά και δεν με αφήνουν να μιλήσω μαζί σας!Οπότε σας καλημερίζω και μόλις τελειώσω θα μπώ να μιλήσουμε!!!Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η julia έγραψε: #12.731 22-04-08 10:28 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 10:41 Η NiaR έγραψε: #12.732 22-04-08 10:41 καλημερα... ποναει ο λαιμος μουυυυυ , τα ματακια μου.... χαλια μαυρα με βλεπω ...ωραιες γιορτες. :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 11:42 Η NiaR έγραψε: #12.733 22-04-08 11:42 κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η μαγισσα έγραψε: #12.734 22-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Click για ανάπτυξη... Να μάθεις να μην τον αφήνεις μόνο του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #12.735 22-04-08 12:59 Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η julia έγραψε: #12.736 22-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω... αλλά καλύτερα να την ξεκόψεις την κουνουπιέρα.... Εμείς στο χωριό αλλάζουμε κάθε 2 χρόνια....Τώρα μπορεί να μην κάνει ζημιά.. όταν γίνει 4 κιλά όμως... θα στην κατεβάζει.... Δεν έχουμε πλέον κουνουπιέρες με τρύπες.. αλλά τρύπες με κουνουπιέρες....!!! και τα κουνούπια κάνουν ΠΑΡΤΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η fru_fru έγραψε: #12.737 22-04-08 14:36 Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #12.738 22-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Click για ανάπτυξη... ΤΪ έκανα πάλι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η @ggeliki έγραψε: #12.739 22-04-08 14:41 Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η julia έγραψε: #12.740 22-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Click για ανάπτυξη... Ο Δέυτερος όροφος.. είναι πειρασμός.. δεν είναι αρκετά ψηλά για να φοβούνται . εκτός από τον να τον κάνεις θερμοκήπιο, περιφραγμένο... θα μπορούσες να βγαίνετε μόνο ΜΑΖΙ εξω και να προσέχεις σαν τα μάτια σου... Η να του το κόψεις..... ΔΕΝ έχεις πολλές λύσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 635 636 637 638 639 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα παιδιά τι κάνετε, πώς είστε;;;; Εγώ ακόμα να τελιώσω με την γενική που άρχισα το Σάββατο.....πού θα πάει όμως έφαγα τον γάιδαρο έμεινε η ουρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η @ggeliki έγραψε: #12.730 22-04-08 09:45 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί νέα?Εγώ δουλειά και δεν με αφήνουν να μιλήσω μαζί σας!Οπότε σας καλημερίζω και μόλις τελειώσω θα μπώ να μιλήσουμε!!!Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η julia έγραψε: #12.731 22-04-08 10:28 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 10:41 Η NiaR έγραψε: #12.732 22-04-08 10:41 καλημερα... ποναει ο λαιμος μουυυυυ , τα ματακια μου.... χαλια μαυρα με βλεπω ...ωραιες γιορτες. :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 11:42 Η NiaR έγραψε: #12.733 22-04-08 11:42 κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η μαγισσα έγραψε: #12.734 22-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Click για ανάπτυξη... Να μάθεις να μην τον αφήνεις μόνο του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #12.735 22-04-08 12:59 Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η julia έγραψε: #12.736 22-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω... αλλά καλύτερα να την ξεκόψεις την κουνουπιέρα.... Εμείς στο χωριό αλλάζουμε κάθε 2 χρόνια....Τώρα μπορεί να μην κάνει ζημιά.. όταν γίνει 4 κιλά όμως... θα στην κατεβάζει.... Δεν έχουμε πλέον κουνουπιέρες με τρύπες.. αλλά τρύπες με κουνουπιέρες....!!! και τα κουνούπια κάνουν ΠΑΡΤΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η fru_fru έγραψε: #12.737 22-04-08 14:36 Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #12.738 22-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Click για ανάπτυξη... ΤΪ έκανα πάλι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η @ggeliki έγραψε: #12.739 22-04-08 14:41 Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η julia έγραψε: #12.740 22-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Click για ανάπτυξη... Ο Δέυτερος όροφος.. είναι πειρασμός.. δεν είναι αρκετά ψηλά για να φοβούνται . εκτός από τον να τον κάνεις θερμοκήπιο, περιφραγμένο... θα μπορούσες να βγαίνετε μόνο ΜΑΖΙ εξω και να προσέχεις σαν τα μάτια σου... Η να του το κόψεις..... ΔΕΝ έχεις πολλές λύσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 635 636 637 638 639 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τί νέα?Εγώ δουλειά και δεν με αφήνουν να μιλήσω μαζί σας!Οπότε σας καλημερίζω και μόλις τελειώσω θα μπώ να μιλήσουμε!!!Φιλάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 10:28 Η julia έγραψε: #12.731 22-04-08 10:28 Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 10:41 Η NiaR έγραψε: #12.732 22-04-08 10:41 καλημερα... ποναει ο λαιμος μουυυυυ , τα ματακια μου.... χαλια μαυρα με βλεπω ...ωραιες γιορτες. :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 11:42 Η NiaR έγραψε: #12.733 22-04-08 11:42 κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η μαγισσα έγραψε: #12.734 22-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Click για ανάπτυξη... Να μάθεις να μην τον αφήνεις μόνο του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #12.735 22-04-08 12:59 Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η julia έγραψε: #12.736 22-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω... αλλά καλύτερα να την ξεκόψεις την κουνουπιέρα.... Εμείς στο χωριό αλλάζουμε κάθε 2 χρόνια....Τώρα μπορεί να μην κάνει ζημιά.. όταν γίνει 4 κιλά όμως... θα στην κατεβάζει.... Δεν έχουμε πλέον κουνουπιέρες με τρύπες.. αλλά τρύπες με κουνουπιέρες....!!! και τα κουνούπια κάνουν ΠΑΡΤΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η fru_fru έγραψε: #12.737 22-04-08 14:36 Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #12.738 22-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Click για ανάπτυξη... ΤΪ έκανα πάλι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η @ggeliki έγραψε: #12.739 22-04-08 14:41 Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η julia έγραψε: #12.740 22-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Click για ανάπτυξη... Ο Δέυτερος όροφος.. είναι πειρασμός.. δεν είναι αρκετά ψηλά για να φοβούνται . εκτός από τον να τον κάνεις θερμοκήπιο, περιφραγμένο... θα μπορούσες να βγαίνετε μόνο ΜΑΖΙ εξω και να προσέχεις σαν τα μάτια σου... Η να του το κόψεις..... ΔΕΝ έχεις πολλές λύσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 635 636 637 638 639 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 10:41 Η NiaR έγραψε: #12.732 22-04-08 10:41 καλημερα... ποναει ο λαιμος μουυυυυ , τα ματακια μου.... χαλια μαυρα με βλεπω ...ωραιες γιορτες. :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 11:42 Η NiaR έγραψε: #12.733 22-04-08 11:42 κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η μαγισσα έγραψε: #12.734 22-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Click για ανάπτυξη... Να μάθεις να μην τον αφήνεις μόνο του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #12.735 22-04-08 12:59 Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η julia έγραψε: #12.736 22-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω... αλλά καλύτερα να την ξεκόψεις την κουνουπιέρα.... Εμείς στο χωριό αλλάζουμε κάθε 2 χρόνια....Τώρα μπορεί να μην κάνει ζημιά.. όταν γίνει 4 κιλά όμως... θα στην κατεβάζει.... Δεν έχουμε πλέον κουνουπιέρες με τρύπες.. αλλά τρύπες με κουνουπιέρες....!!! και τα κουνούπια κάνουν ΠΑΡΤΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η fru_fru έγραψε: #12.737 22-04-08 14:36 Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #12.738 22-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Click για ανάπτυξη... ΤΪ έκανα πάλι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η @ggeliki έγραψε: #12.739 22-04-08 14:41 Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η julia έγραψε: #12.740 22-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Click για ανάπτυξη... Ο Δέυτερος όροφος.. είναι πειρασμός.. δεν είναι αρκετά ψηλά για να φοβούνται . εκτός από τον να τον κάνεις θερμοκήπιο, περιφραγμένο... θα μπορούσες να βγαίνετε μόνο ΜΑΖΙ εξω και να προσέχεις σαν τα μάτια σου... Η να του το κόψεις..... ΔΕΝ έχεις πολλές λύσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 635 636 637 638 639 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα... ποναει ο λαιμος μουυυυυ , τα ματακια μου.... χαλια μαυρα με βλεπω ...ωραιες γιορτες. :cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 11:42 Η NiaR έγραψε: #12.733 22-04-08 11:42 κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η μαγισσα έγραψε: #12.734 22-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Click για ανάπτυξη... Να μάθεις να μην τον αφήνεις μόνο του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #12.735 22-04-08 12:59 Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η julia έγραψε: #12.736 22-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω... αλλά καλύτερα να την ξεκόψεις την κουνουπιέρα.... Εμείς στο χωριό αλλάζουμε κάθε 2 χρόνια....Τώρα μπορεί να μην κάνει ζημιά.. όταν γίνει 4 κιλά όμως... θα στην κατεβάζει.... Δεν έχουμε πλέον κουνουπιέρες με τρύπες.. αλλά τρύπες με κουνουπιέρες....!!! και τα κουνούπια κάνουν ΠΑΡΤΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η fru_fru έγραψε: #12.737 22-04-08 14:36 Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #12.738 22-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Click για ανάπτυξη... ΤΪ έκανα πάλι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η @ggeliki έγραψε: #12.739 22-04-08 14:41 Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η julia έγραψε: #12.740 22-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Click για ανάπτυξη... Ο Δέυτερος όροφος.. είναι πειρασμός.. δεν είναι αρκετά ψηλά για να φοβούνται . εκτός από τον να τον κάνεις θερμοκήπιο, περιφραγμένο... θα μπορούσες να βγαίνετε μόνο ΜΑΖΙ εξω και να προσέχεις σαν τα μάτια σου... Η να του το κόψεις..... ΔΕΝ έχεις πολλές λύσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 635 636 637 638 639 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:34 Η μαγισσα έγραψε: #12.734 22-04-08 12:34 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Click για ανάπτυξη... Να μάθεις να μην τον αφήνεις μόνο του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #12.735 22-04-08 12:59 Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η julia έγραψε: #12.736 22-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω... αλλά καλύτερα να την ξεκόψεις την κουνουπιέρα.... Εμείς στο χωριό αλλάζουμε κάθε 2 χρόνια....Τώρα μπορεί να μην κάνει ζημιά.. όταν γίνει 4 κιλά όμως... θα στην κατεβάζει.... Δεν έχουμε πλέον κουνουπιέρες με τρύπες.. αλλά τρύπες με κουνουπιέρες....!!! και τα κουνούπια κάνουν ΠΑΡΤΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η fru_fru έγραψε: #12.737 22-04-08 14:36 Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #12.738 22-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Click για ανάπτυξη... ΤΪ έκανα πάλι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η @ggeliki έγραψε: #12.739 22-04-08 14:41 Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η julia έγραψε: #12.740 22-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Click για ανάπτυξη... Ο Δέυτερος όροφος.. είναι πειρασμός.. δεν είναι αρκετά ψηλά για να φοβούνται . εκτός από τον να τον κάνεις θερμοκήπιο, περιφραγμένο... θα μπορούσες να βγαίνετε μόνο ΜΑΖΙ εξω και να προσέχεις σαν τα μάτια σου... Η να του το κόψεις..... ΔΕΝ έχεις πολλές λύσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 635 636 637 638 639 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: κκχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ Τζουλιααααα κανε Βουντου ( αμ τι μονο γιογκα???) καποιος εκατσε στον υπολογιστη μου και πειραξε το λεξικο.... ε ρε γλεντιαααααα Click για ανάπτυξη... Να μάθεις να μην τον αφήνεις μόνο του.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 12:59 Η moukelis έγραψε: #12.735 22-04-08 12:59 Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η julia έγραψε: #12.736 22-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω... αλλά καλύτερα να την ξεκόψεις την κουνουπιέρα.... Εμείς στο χωριό αλλάζουμε κάθε 2 χρόνια....Τώρα μπορεί να μην κάνει ζημιά.. όταν γίνει 4 κιλά όμως... θα στην κατεβάζει.... Δεν έχουμε πλέον κουνουπιέρες με τρύπες.. αλλά τρύπες με κουνουπιέρες....!!! και τα κουνούπια κάνουν ΠΑΡΤΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η fru_fru έγραψε: #12.737 22-04-08 14:36 Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #12.738 22-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Click για ανάπτυξη... ΤΪ έκανα πάλι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η @ggeliki έγραψε: #12.739 22-04-08 14:41 Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η julia έγραψε: #12.740 22-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Click για ανάπτυξη... Ο Δέυτερος όροφος.. είναι πειρασμός.. δεν είναι αρκετά ψηλά για να φοβούνται . εκτός από τον να τον κάνεις θερμοκήπιο, περιφραγμένο... θα μπορούσες να βγαίνετε μόνο ΜΑΖΙ εξω και να προσέχεις σαν τα μάτια σου... Η να του το κόψεις..... ΔΕΝ έχεις πολλές λύσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 635 636 637 638 639 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 13:05 Η julia έγραψε: #12.736 22-04-08 13:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω... αλλά καλύτερα να την ξεκόψεις την κουνουπιέρα.... Εμείς στο χωριό αλλάζουμε κάθε 2 χρόνια....Τώρα μπορεί να μην κάνει ζημιά.. όταν γίνει 4 κιλά όμως... θα στην κατεβάζει.... Δεν έχουμε πλέον κουνουπιέρες με τρύπες.. αλλά τρύπες με κουνουπιέρες....!!! και τα κουνούπια κάνουν ΠΑΡΤΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η fru_fru έγραψε: #12.737 22-04-08 14:36 Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #12.738 22-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Click για ανάπτυξη... ΤΪ έκανα πάλι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η @ggeliki έγραψε: #12.739 22-04-08 14:41 Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η julia έγραψε: #12.740 22-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Click για ανάπτυξη... Ο Δέυτερος όροφος.. είναι πειρασμός.. δεν είναι αρκετά ψηλά για να φοβούνται . εκτός από τον να τον κάνεις θερμοκήπιο, περιφραγμένο... θα μπορούσες να βγαίνετε μόνο ΜΑΖΙ εξω και να προσέχεις σαν τα μάτια σου... Η να του το κόψεις..... ΔΕΝ έχεις πολλές λύσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 635 636 637 638 639 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Σήμερα ο Σείριος ανακάλυψε νέο σπορ:αναρρίχηση σε κουνουπιέρα.Εγώ ετοιμάζομαι για μάθημα,και παιδευομαι με το καινουριο μπλογκ... Click για ανάπτυξη... Δεν θέλω να σε τρομάξω... αλλά καλύτερα να την ξεκόψεις την κουνουπιέρα.... Εμείς στο χωριό αλλάζουμε κάθε 2 χρόνια....Τώρα μπορεί να μην κάνει ζημιά.. όταν γίνει 4 κιλά όμως... θα στην κατεβάζει.... Δεν έχουμε πλέον κουνουπιέρες με τρύπες.. αλλά τρύπες με κουνουπιέρες....!!! και τα κουνούπια κάνουν ΠΑΡΤΥ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fru_fru Δραστήριο μέλος Η fru_fru αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 586 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:36 Η fru_fru έγραψε: #12.737 22-04-08 14:36 Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #12.738 22-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Click για ανάπτυξη... ΤΪ έκανα πάλι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η @ggeliki έγραψε: #12.739 22-04-08 14:41 Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η julia έγραψε: #12.740 22-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Click για ανάπτυξη... Ο Δέυτερος όροφος.. είναι πειρασμός.. δεν είναι αρκετά ψηλά για να φοβούνται . εκτός από τον να τον κάνεις θερμοκήπιο, περιφραγμένο... θα μπορούσες να βγαίνετε μόνο ΜΑΖΙ εξω και να προσέχεις σαν τα μάτια σου... Η να του το κόψεις..... ΔΕΝ έχεις πολλές λύσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 635 636 637 638 639 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:40 Η julia έγραψε: #12.738 22-04-08 14:40 Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Click για ανάπτυξη... ΤΪ έκανα πάλι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η @ggeliki έγραψε: #12.739 22-04-08 14:41 Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η julia έγραψε: #12.740 22-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Click για ανάπτυξη... Ο Δέυτερος όροφος.. είναι πειρασμός.. δεν είναι αρκετά ψηλά για να φοβούνται . εκτός από τον να τον κάνεις θερμοκήπιο, περιφραγμένο... θα μπορούσες να βγαίνετε μόνο ΜΑΖΙ εξω και να προσέχεις σαν τα μάτια σου... Η να του το κόψεις..... ΔΕΝ έχεις πολλές λύσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 635 636 637 638 639 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fru_fru: Εμενα παλι ο πρωην (Β)ρωμαιος και νυν Ρωμαιος (να σαι καλα Τζουλια με την κλειστη λεκανη!) δεν εχει αγγιξει τιποτα το γλυκουλινι μου ..... Αλλα ο Φρου δεν τον αφηνει σε ησυχια λεμε.. μονο οταν κοιμουνται και παλι με το ενα ματι ανοικτο μενω για να μαι σιγουρη !!! Click για ανάπτυξη... ΤΪ έκανα πάλι???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:41 Η @ggeliki έγραψε: #12.739 22-04-08 14:41 Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η julia έγραψε: #12.740 22-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Click για ανάπτυξη... Ο Δέυτερος όροφος.. είναι πειρασμός.. δεν είναι αρκετά ψηλά για να φοβούνται . εκτός από τον να τον κάνεις θερμοκήπιο, περιφραγμένο... θα μπορούσες να βγαίνετε μόνο ΜΑΖΙ εξω και να προσέχεις σαν τα μάτια σου... Η να του το κόψεις..... ΔΕΝ έχεις πολλές λύσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 635 636 637 638 639 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 637 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:47 Η julia έγραψε: #12.740 22-04-08 14:47 Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Click για ανάπτυξη... Ο Δέυτερος όροφος.. είναι πειρασμός.. δεν είναι αρκετά ψηλά για να φοβούνται . εκτός από τον να τον κάνεις θερμοκήπιο, περιφραγμένο... θα μπορούσες να βγαίνετε μόνο ΜΑΖΙ εξω και να προσέχεις σαν τα μάτια σου... Η να του το κόψεις..... ΔΕΝ έχεις πολλές λύσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Άντζελα: Εμένα ο δικός μου έκανε άλμα απο τον δεύτερο όροφο και κούτσενε λίγο δεν ξέρω τι να κάνω πια! Να τον αφήνω να βγαίνει στο μπαλκόνι ή όχι??? Click για ανάπτυξη... Ο Δέυτερος όροφος.. είναι πειρασμός.. δεν είναι αρκετά ψηλά για να φοβούνται . εκτός από τον να τον κάνεις θερμοκήπιο, περιφραγμένο... θα μπορούσες να βγαίνετε μόνο ΜΑΖΙ εξω και να προσέχεις σαν τα μάτια σου... Η να του το κόψεις..... ΔΕΝ έχεις πολλές λύσεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.