Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημερα!
Καλα βρε Αβανα απο ποιο χωριο εισαι ??? Ανω Ρούγα Γαύδου???? :P
αχ και εγω σημερα την κανω και επιτσρεφω,... 5/5 Θα μου λειψετεεεεεε ...
Σκοπευω παντως απο βδομαδα να παω στον ΟΤΕ ν ακανω αιτηση για τηλεφωνο και ιντερνετ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και από μένα. Καλά να περάσετε όσοι φύγετε,έγω τη havana την ζηλεύω πάντως,αποτοξίνωση αό την Αθήνα και τη δουλεία τι καλύτερο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αποτοξινωση απο την μια, αλλα τρεξιμο σε συγγενεις και φιλους απο την αλλη... το ιδιο κουραστικο μου κανει!
by the way τρομαζω οταν θα γυρισω θα εχω να διαβασω καμια 1500 δημοσιευσεις εδω μεσα.... :P:lol:

Καλημέρα!
Εμείς σήμερα κάναμε το πρώτο μας μπάνιο,όλως περιέργως σχετικά ήσυχα,και τώρα ετοιμάζομαι να βάψω τα αυγά.:)

sheepP.gif

Καλημέρα και μένα ήρθε η ώρα μου..... το μεσημεράκι, απογευματάκι..

θα πάρω παραμάσχαλα το παιδί μου και ένα σάκο και πάω στον Τσάρο μου!!!!!!!!!!!!!!:):up::up:.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ. και εγώ τρέμω στην ιδέα πόσες ώρες θα μου πάει να διαβάσω τα αδιάβαστα....:confused:

Χαιρετισμούς στον Τσάρο σου και καλή τυχη στο παιδάκι σου!:P
Καλή Ανάσταση,καλά να περάσετε!:)

φιλιά σε όσους φύγουν και καλή ανάσταση!! Οσοι μείνουμε θα τα πούμε και απο κοντα το Σαββατο το μεσημερι οπότε ....:D

Παιδιά να σας ευχηθώ κι εγώ Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση και όλα καλά να πάνε, ταξίδια, φαγοπότια, επισκέψεις και τα σχετικά.
Φιλιά πολλά.

Καλό Πάσχα και από μένα σε όλο το φόρουμ!:)
Καλά να περάσετε όπου και αν είστε!!!:up:

Καλό Πάσχα και από μένα σε όλο το φόρουμ!:)
Καλά να περάσετε όπου και αν είστε!!!:up:
Εγκρίνω και επαυξάνω! :D :up:

Καλημέρα παιδιά!!!:hello:
Βλέπω είμαι μόνη στο φόρουμ! Κοιμάστε όλοι ακόμα;;; Ε, βέβαια, ποιός άλλος ανώμαλος ξυπνάει Μ.Παρασκευή από τις 6.30!:blink: και με την τσίμπλα στο μάτι μπήκα στο mycat:lol::lol::lol:
Εξάρτηση παιδι μου!!! Να με πλήρωναν δε θα το κανα:lol:....μήπως πρέπει να ζητήσω να μου κολλάνε ένσημα;:whistle:

Συντρόφισα μη νιώθεις μόνη. Παρούσα, Κι άλλη ανώμαλη:).
Καλημέρα.

Συντρόφισα μη νιώθεις μόνη. Παρούσα, Κι άλλη ανώμαλη:).
Καλημέρα.

Γειά σου συντρόφισσα:)
Ουφ, είπα και γω, τι έγινε, που πήγαν όλοι:rolleyes::lol::lol::lol:

Καλημέρα, συντρόφισσες!! :P

Ευτυχώς που είμαστε και μεις, γιατί... θα το κλείναμε το μαγαζί:lol:.
Μήπως έχεις και καμιά ιδέα να μην φωνάζει η Σίντυ κάθε πρωί και ξυπνάει τον Ταχ; Με την τσίμπλα στο μάτι είμαι μέσα έξω στο μπαλκόνι γιατί μόνο έτσι σταματάει (αν τη βγάλω στο μπαλκόνι) αλλά φοβάμαι μην φάει τα φυτά, μην πάθει δηλητηρίαση (χρονιάρες μέρες), μην πέσει απο κάτω (επισης χρονιάρες μέρες).

Ευτυχώς που είμαστε και μεις, γιατί... θα το κλείναμε το μαγαζί:lol:.
Μήπως έχεις και καμιά ιδέα να μην φωνάζει η Σίντυ κάθε πρωί και ξυπνάει τον Ταχ; Με την τσίμπλα στο μάτι είμαι μέσα έξω στο μπαλκόνι γιατί μόνο έτσι σταματάει (αν τη βγάλω στο μπαλκόνι) αλλά φοβάμαι μην φάει τα φυτά, μην πάθει δηλητηρίαση (χρονιάρες μέρες), μην πέσει απο κάτω (επισης χρονιάρες μέρες).

Ένας τρόπος είναι να περιφράξεις το μπαλκόνι με σήτα για να μην υπάρχει κίνδυνος να πέσει, και να βάλεις φυτά ακίνδυνα ;)
Εγώ έτσι έκανα και τώρα έχω μονίμως την πόρτα ανοιχτή και μπαινοβγαίνουν άφοβα!Θέλω να βάλω τώρα και το πορτάκι στην πόρτα γιατί το χειμώνα δε λέει με ανοιχτή πόρτα:/:

gatouni, φοβάμαι ότι θα σε απογοητεύσω, αλλά αν κρίνω από τον δικό μας (συνομήλικο της Σίντι) σιαμέζο, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος να βγάλουν τον σκασμό είναι να γίνει το δικό τους...:rolleyes:

gatouni, φοβάμαι ότι θα σε απογοητεύσω, αλλά αν κρίνω από τον δικός μας (συνομήλικο της Σίντι) σιαμέζο, ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος να βγάλουν τον σκασμό είναι να γίνει το δικό τους...:rolleyes:

Νομίζω ότι έχει δίκιο η aretha:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα παιδιά!!!:hello:
Βλέπω είμαι μόνη στο φόρουμ! Κοιμάστε όλοι ακόμα;;; Ε, βέβαια, ποιός άλλος ανώμαλος ξυπνάει Μ.Παρασκευή από τις 6.30!:blink: και με την τσίμπλα στο μάτι μπήκα στο mycat:lol::lol::lol:
Εξάρτηση παιδι μου!!! Να με πλήρωναν δε θα το κανα:lol:....μήπως πρέπει να ζητήσω να μου κολλάνε ένσημα;:whistle:

Raisa με προσβάλεις κι εγώ εδώ από τις 6.30:redface::redface:Μόνο που έφτιαξα και καφέ.
Καλημεριζω,όλους τους γατουντρόφους

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back