Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 14:58 Η Νατάσα έγραψε: #12.741 22-04-08 14:58 Γεια σας κι από μένα! Παιδιά κι εμένα η Νεφέλη έμαθε και θέλει να βγαίνει μπαλκονάτη και δεν έχουμε περιφράξει ακόμα... Βγαίνουμε μαζί της αλλά εκτός ότι μας σκάβει όλες τις γλάστρες κρέμμεται και από τα κάγκελα τρέχοντας κανένα ζουζούνι ή κανένα περιστέρι και είμαστε στον 3ο... Ουφ... Και αν την έχω μέσα λυσσάει στο κλάμα... Θα νομίζει ο κόσμος ότι την γδέρνουμε ζωντανη... Τζούλια τώρα που θα πας στο χωριό για το Πάσχα ο Κίκης??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η julia έγραψε: #12.742 22-04-08 15:07 Το "παιδί" αν βρώ γατόφιλο αμάξι θα έρθει μαζί μας... αλλιώς θα πάει στην "Μεγάλη Βρετανία" !!! (Πανσιόν) Να κάνει κάνα φιλαράκι ο ακοινώνητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:13 Η Νατάσα έγραψε: #12.743 22-04-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από julia: Το "παιδί" αν βρώ γατόφιλο αμάξι θα έρθει μαζί μας... αλλιώς θα πάει στην "Μεγάλη Βρετανία" !!! (Πανσιόν) Click για ανάπτυξη... Γεια πες λεπτομέρεις πανσιον! Που βρίσκεται, πόσο την μέρα και συνθήκες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:20 Η julia έγραψε: #12.744 22-04-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γεια πες λεπτομέρεις πανσιον! Που βρίσκεται, πόσο την μέρα και συνθήκες? Click για ανάπτυξη... Σου έστειλα πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #12.745 22-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν θέλω να σε τρομάξω... αλλά καλύτερα να την ξεκόψεις την κουνουπιέρα.... Εμείς στο χωριό αλλάζουμε κάθε 2 χρόνια....Τώρα μπορεί να μην κάνει ζημιά.. όταν γίνει 4 κιλά όμως... θα στην κατεβάζει.... Δεν έχουμε πλέον κουνουπιέρες με τρύπες.. αλλά τρύπες με κουνουπιέρες....!!! και τα κουνούπια κάνουν ΠΑΡΤΥ! Click για ανάπτυξη... Μωρε η κουνουπιέρα είναι το λιγότερο.Τις τελευταίες μέρες την έχει δει "του αντρα του πολλα βαρυ μην του μιλατε το πρωι",οποτε παω να τον μαλωσω μου κανει χου,και δινει και σφαλιαρες με νυχια στα ξαφνικα.Κάνει και έναν ήχο όπως οι μεγαλοι γάτοι όταν μαλώνουν μεταξύ τους.Αλλά πρέπει να του κοπεί λίγο ο τσαμπουκάς,επειδή όπως λες όταν θα γίνει 4 κιλά θα είναι πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η julia έγραψε: #12.746 22-04-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε η κουνουπιέρα είναι το λιγότερο.Τις τελευταίες μέρες την έχει δει "του αντρα του πολλα βαρυ μην του μιλατε το πρωι",οποτε παω να τον μαλωσω μου κανει χου,και δινει και σφαλιαρες με νυχια στα ξαφνικα.Κάνει και έναν ήχο όπως οι μεγαλοι γάτοι όταν μαλώνουν μεταξύ τους.Αλλά πρέπει να του κοπεί λίγο ο τσαμπουκάς,επειδή όπως λες όταν θα γίνει 4 κιλά θα είναι πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... Μπορεί να μην είναι τελικά παιδί του Σταχτή μου... αλλά ΠΟΛΥ μου θυμίζει τον Τανζανό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:06 Η moukelis έγραψε: #12.747 22-04-08 16:06 Έλα τώρα Julia,μη λες τέτοια και μπερδέψουμε τις ράτσες μας... Λες να είναι μπλε ρώσσος ταζμανιας;Μα μας έχει πρήξει,τα κυνηγάει όλα,τον κοιροϊδεύουμε "ο υπεργατάσκοπος των 5 ηπείρων"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:17 Η julia έγραψε: #12.748 22-04-08 16:17 Πρόσεχε μόνο μην ανακαλύψει καμία έκτη ήπειρο !!!! Και γίνει και ΔΙΑΣΗΜΟΣ!!!!!!!!! και τότε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #12.749 22-04-08 16:24 Λες να κανει οτι δε μας ξέρει αμα γίνει διάσημος;Και να μας αναγνωρίζει μόνο άμα κουνάμε το σακουλάκι με τις κροκέτες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #12.750 23-04-08 01:03 Σας καληνυχτίζω ΟΛΟΥΣ!!!Λέω να πάω νωρίς για ύπνο σήμερα...Αμάν πια αυτή η πόρωση!!!Τέσπα, για τις πρωινές, αναγκαστήκαμε να ξεσυνδέσουμε τον υπολογιστή του γραφείου που έμπαινα κάπου, κάπου το πρωί, οπότε...μάλλον αύριο δεν θα σας δω το πρωί.. ΤΖΟΥΛΙΑ μου, περιμένω ΤΗΛ!!!!!!! Καληνύχτα νεραιδογατουλάκια του κόσμου Καληνύχτα υιοθετημένα "αφεντικα"!!!! Καληνύχτα και σε όλα τα ζωάκια του κόσμου , άντε και στα μυγάκια αρκεί να μην μπει κανένα μέσα στο δωμάτιο μου την ώρα που κοιμάμαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 07:26 Η popi έγραψε: #12.751 23-04-08 07:26 Καλημέρα σας,καλέ από την Κυριακή έχω να μπωΠολύ δουλειά πνίγομαι. Δωρα έφυγαν όλα τα γατάκια της Αμελί; Οσο για τα κορίτσια στη Θεσαλονίκη όντως κακοπεράσαν Φιλιά σε όλους και από το αλητάκι μου που δεν με αφήνει ούτε να γράψω έτσι κυκλοφορούμε φορεμένη σαν κασκόλΕίναι καλό τώρα αυτό;εμένα δεν με ενοχλεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η Raisa έγραψε: #12.752 23-04-08 09:45 Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #12.753 23-04-08 09:46 Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η Havana έγραψε: #12.754 23-04-08 09:48 καλημερα mycat μερα παντοφλα ακι η σημερινη τελιεκς προετοιμασιες πριν τις διακοπες και ο καιρος ηδη χαλασε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #12.755 23-04-08 09:55 Καλημέραααα!! Τελευταία μέρα στο γραφείο σήμερα!! Και φύσηξε και λίγος βοριάς, έφυγε η σκόνη και ανασάναμε λίγο, ουφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:02 Η popi έγραψε: #12.756 23-04-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Click για ανάπτυξη... Πριγκιπάς γυρίζει σήμερα σπίτι,ελπίζουμε να επιτελέσαμε το καθήκον μας,αυτές οι φωτογραφίες οι άλλες είναι ακατάλληλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα GetAttachment.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 8 GetAttachment[1].jpg 12,6 KB · Εμφανίσεις: 7 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:07 Η popi έγραψε: #12.757 23-04-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό,χθες ήθελα να κάνω δουλεία για να δω την Πόλη των Αγγέλων και δεν της πολυ έδινα σημασία,τι έκανε τράβαγε το καλώδιο του τηλεφώνου και με έβγαζε από το ίντερνετ,και όταν τη μάλωσα,πως τα κατάφερεμε έβαλε μέσα το msn και πλάκωσε δουλεία που πάει και το έργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #12.758 23-04-08 10:36 ......αρε ΠΟΠΙ... για να σε παρηγορήσω αν γίνεται... εμάς αν θέλει παιχνίδι, το θέλει ΤΩΡΑ!!! και αν τολμήσουμε και δεν του δώσουμε σημασία και κοιτάμε τηλεόραση πχ, πάει και βγάζει το καλώδιο της κεραίας... σηκωνόμαστε το ξαναβάζουμε, το ξαναβάζει, το ξαναβάζουμε και συνεχίζετε αυτό μέχρι κάποιος να ασχοληθεί με την ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΤΟΥ... Καλημέρα 1 και σήμερα!!!!!!!!!!!!!! και ΝΑΙ δρόσισε!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #12.759 23-04-08 10:44 Julia,το είδες το ασπρόμαυρο που έκανα μετά τους birmaniacs;Το έβγαλα Kiki,ελπίζω να μην σε πειράζει,έχεις το copyright; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 01:54 Η Havana έγραψε: #12.760 24-04-08 01:54 Eνα τελευταιο κλικ στο σιτε πριν παω διακοπες και χαθω απο τον πολιτισμο.. το κοντινοτερο σπιτι εκει που παω απεχει 8 χλμ και το χωριο ειανι 38 χλμ μακρυα.. μεγαλες στιγμες θα ζησουμε και ναι φετος αποφασισαμε συνειδητα να μην κανουμε φεστιβαλ χολιστερηνης... σας φιλω και απο δω θα μου λειψει η καθημερινοτητα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 636 637 638 639 640 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σας κι από μένα! Παιδιά κι εμένα η Νεφέλη έμαθε και θέλει να βγαίνει μπαλκονάτη και δεν έχουμε περιφράξει ακόμα... Βγαίνουμε μαζί της αλλά εκτός ότι μας σκάβει όλες τις γλάστρες κρέμμεται και από τα κάγκελα τρέχοντας κανένα ζουζούνι ή κανένα περιστέρι και είμαστε στον 3ο... Ουφ... Και αν την έχω μέσα λυσσάει στο κλάμα... Θα νομίζει ο κόσμος ότι την γδέρνουμε ζωντανη... Τζούλια τώρα που θα πας στο χωριό για το Πάσχα ο Κίκης??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:07 Η julia έγραψε: #12.742 22-04-08 15:07 Το "παιδί" αν βρώ γατόφιλο αμάξι θα έρθει μαζί μας... αλλιώς θα πάει στην "Μεγάλη Βρετανία" !!! (Πανσιόν) Να κάνει κάνα φιλαράκι ο ακοινώνητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:13 Η Νατάσα έγραψε: #12.743 22-04-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από julia: Το "παιδί" αν βρώ γατόφιλο αμάξι θα έρθει μαζί μας... αλλιώς θα πάει στην "Μεγάλη Βρετανία" !!! (Πανσιόν) Click για ανάπτυξη... Γεια πες λεπτομέρεις πανσιον! Που βρίσκεται, πόσο την μέρα και συνθήκες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:20 Η julia έγραψε: #12.744 22-04-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γεια πες λεπτομέρεις πανσιον! Που βρίσκεται, πόσο την μέρα και συνθήκες? Click για ανάπτυξη... Σου έστειλα πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #12.745 22-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν θέλω να σε τρομάξω... αλλά καλύτερα να την ξεκόψεις την κουνουπιέρα.... Εμείς στο χωριό αλλάζουμε κάθε 2 χρόνια....Τώρα μπορεί να μην κάνει ζημιά.. όταν γίνει 4 κιλά όμως... θα στην κατεβάζει.... Δεν έχουμε πλέον κουνουπιέρες με τρύπες.. αλλά τρύπες με κουνουπιέρες....!!! και τα κουνούπια κάνουν ΠΑΡΤΥ! Click για ανάπτυξη... Μωρε η κουνουπιέρα είναι το λιγότερο.Τις τελευταίες μέρες την έχει δει "του αντρα του πολλα βαρυ μην του μιλατε το πρωι",οποτε παω να τον μαλωσω μου κανει χου,και δινει και σφαλιαρες με νυχια στα ξαφνικα.Κάνει και έναν ήχο όπως οι μεγαλοι γάτοι όταν μαλώνουν μεταξύ τους.Αλλά πρέπει να του κοπεί λίγο ο τσαμπουκάς,επειδή όπως λες όταν θα γίνει 4 κιλά θα είναι πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η julia έγραψε: #12.746 22-04-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε η κουνουπιέρα είναι το λιγότερο.Τις τελευταίες μέρες την έχει δει "του αντρα του πολλα βαρυ μην του μιλατε το πρωι",οποτε παω να τον μαλωσω μου κανει χου,και δινει και σφαλιαρες με νυχια στα ξαφνικα.Κάνει και έναν ήχο όπως οι μεγαλοι γάτοι όταν μαλώνουν μεταξύ τους.Αλλά πρέπει να του κοπεί λίγο ο τσαμπουκάς,επειδή όπως λες όταν θα γίνει 4 κιλά θα είναι πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... Μπορεί να μην είναι τελικά παιδί του Σταχτή μου... αλλά ΠΟΛΥ μου θυμίζει τον Τανζανό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:06 Η moukelis έγραψε: #12.747 22-04-08 16:06 Έλα τώρα Julia,μη λες τέτοια και μπερδέψουμε τις ράτσες μας... Λες να είναι μπλε ρώσσος ταζμανιας;Μα μας έχει πρήξει,τα κυνηγάει όλα,τον κοιροϊδεύουμε "ο υπεργατάσκοπος των 5 ηπείρων"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:17 Η julia έγραψε: #12.748 22-04-08 16:17 Πρόσεχε μόνο μην ανακαλύψει καμία έκτη ήπειρο !!!! Και γίνει και ΔΙΑΣΗΜΟΣ!!!!!!!!! και τότε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #12.749 22-04-08 16:24 Λες να κανει οτι δε μας ξέρει αμα γίνει διάσημος;Και να μας αναγνωρίζει μόνο άμα κουνάμε το σακουλάκι με τις κροκέτες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #12.750 23-04-08 01:03 Σας καληνυχτίζω ΟΛΟΥΣ!!!Λέω να πάω νωρίς για ύπνο σήμερα...Αμάν πια αυτή η πόρωση!!!Τέσπα, για τις πρωινές, αναγκαστήκαμε να ξεσυνδέσουμε τον υπολογιστή του γραφείου που έμπαινα κάπου, κάπου το πρωί, οπότε...μάλλον αύριο δεν θα σας δω το πρωί.. ΤΖΟΥΛΙΑ μου, περιμένω ΤΗΛ!!!!!!! Καληνύχτα νεραιδογατουλάκια του κόσμου Καληνύχτα υιοθετημένα "αφεντικα"!!!! Καληνύχτα και σε όλα τα ζωάκια του κόσμου , άντε και στα μυγάκια αρκεί να μην μπει κανένα μέσα στο δωμάτιο μου την ώρα που κοιμάμαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 07:26 Η popi έγραψε: #12.751 23-04-08 07:26 Καλημέρα σας,καλέ από την Κυριακή έχω να μπωΠολύ δουλειά πνίγομαι. Δωρα έφυγαν όλα τα γατάκια της Αμελί; Οσο για τα κορίτσια στη Θεσαλονίκη όντως κακοπεράσαν Φιλιά σε όλους και από το αλητάκι μου που δεν με αφήνει ούτε να γράψω έτσι κυκλοφορούμε φορεμένη σαν κασκόλΕίναι καλό τώρα αυτό;εμένα δεν με ενοχλεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η Raisa έγραψε: #12.752 23-04-08 09:45 Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #12.753 23-04-08 09:46 Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η Havana έγραψε: #12.754 23-04-08 09:48 καλημερα mycat μερα παντοφλα ακι η σημερινη τελιεκς προετοιμασιες πριν τις διακοπες και ο καιρος ηδη χαλασε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #12.755 23-04-08 09:55 Καλημέραααα!! Τελευταία μέρα στο γραφείο σήμερα!! Και φύσηξε και λίγος βοριάς, έφυγε η σκόνη και ανασάναμε λίγο, ουφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:02 Η popi έγραψε: #12.756 23-04-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Click για ανάπτυξη... Πριγκιπάς γυρίζει σήμερα σπίτι,ελπίζουμε να επιτελέσαμε το καθήκον μας,αυτές οι φωτογραφίες οι άλλες είναι ακατάλληλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα GetAttachment.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 8 GetAttachment[1].jpg 12,6 KB · Εμφανίσεις: 7 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:07 Η popi έγραψε: #12.757 23-04-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό,χθες ήθελα να κάνω δουλεία για να δω την Πόλη των Αγγέλων και δεν της πολυ έδινα σημασία,τι έκανε τράβαγε το καλώδιο του τηλεφώνου και με έβγαζε από το ίντερνετ,και όταν τη μάλωσα,πως τα κατάφερεμε έβαλε μέσα το msn και πλάκωσε δουλεία που πάει και το έργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #12.758 23-04-08 10:36 ......αρε ΠΟΠΙ... για να σε παρηγορήσω αν γίνεται... εμάς αν θέλει παιχνίδι, το θέλει ΤΩΡΑ!!! και αν τολμήσουμε και δεν του δώσουμε σημασία και κοιτάμε τηλεόραση πχ, πάει και βγάζει το καλώδιο της κεραίας... σηκωνόμαστε το ξαναβάζουμε, το ξαναβάζει, το ξαναβάζουμε και συνεχίζετε αυτό μέχρι κάποιος να ασχοληθεί με την ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΤΟΥ... Καλημέρα 1 και σήμερα!!!!!!!!!!!!!! και ΝΑΙ δρόσισε!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #12.759 23-04-08 10:44 Julia,το είδες το ασπρόμαυρο που έκανα μετά τους birmaniacs;Το έβγαλα Kiki,ελπίζω να μην σε πειράζει,έχεις το copyright; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 01:54 Η Havana έγραψε: #12.760 24-04-08 01:54 Eνα τελευταιο κλικ στο σιτε πριν παω διακοπες και χαθω απο τον πολιτισμο.. το κοντινοτερο σπιτι εκει που παω απεχει 8 χλμ και το χωριο ειανι 38 χλμ μακρυα.. μεγαλες στιγμες θα ζησουμε και ναι φετος αποφασισαμε συνειδητα να μην κανουμε φεστιβαλ χολιστερηνης... σας φιλω και απο δω θα μου λειψει η καθημερινοτητα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 636 637 638 639 640 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το "παιδί" αν βρώ γατόφιλο αμάξι θα έρθει μαζί μας... αλλιώς θα πάει στην "Μεγάλη Βρετανία" !!! (Πανσιόν) Να κάνει κάνα φιλαράκι ο ακοινώνητος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:13 Η Νατάσα έγραψε: #12.743 22-04-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από julia: Το "παιδί" αν βρώ γατόφιλο αμάξι θα έρθει μαζί μας... αλλιώς θα πάει στην "Μεγάλη Βρετανία" !!! (Πανσιόν) Click για ανάπτυξη... Γεια πες λεπτομέρεις πανσιον! Που βρίσκεται, πόσο την μέρα και συνθήκες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:20 Η julia έγραψε: #12.744 22-04-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γεια πες λεπτομέρεις πανσιον! Που βρίσκεται, πόσο την μέρα και συνθήκες? Click για ανάπτυξη... Σου έστειλα πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #12.745 22-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν θέλω να σε τρομάξω... αλλά καλύτερα να την ξεκόψεις την κουνουπιέρα.... Εμείς στο χωριό αλλάζουμε κάθε 2 χρόνια....Τώρα μπορεί να μην κάνει ζημιά.. όταν γίνει 4 κιλά όμως... θα στην κατεβάζει.... Δεν έχουμε πλέον κουνουπιέρες με τρύπες.. αλλά τρύπες με κουνουπιέρες....!!! και τα κουνούπια κάνουν ΠΑΡΤΥ! Click για ανάπτυξη... Μωρε η κουνουπιέρα είναι το λιγότερο.Τις τελευταίες μέρες την έχει δει "του αντρα του πολλα βαρυ μην του μιλατε το πρωι",οποτε παω να τον μαλωσω μου κανει χου,και δινει και σφαλιαρες με νυχια στα ξαφνικα.Κάνει και έναν ήχο όπως οι μεγαλοι γάτοι όταν μαλώνουν μεταξύ τους.Αλλά πρέπει να του κοπεί λίγο ο τσαμπουκάς,επειδή όπως λες όταν θα γίνει 4 κιλά θα είναι πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η julia έγραψε: #12.746 22-04-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε η κουνουπιέρα είναι το λιγότερο.Τις τελευταίες μέρες την έχει δει "του αντρα του πολλα βαρυ μην του μιλατε το πρωι",οποτε παω να τον μαλωσω μου κανει χου,και δινει και σφαλιαρες με νυχια στα ξαφνικα.Κάνει και έναν ήχο όπως οι μεγαλοι γάτοι όταν μαλώνουν μεταξύ τους.Αλλά πρέπει να του κοπεί λίγο ο τσαμπουκάς,επειδή όπως λες όταν θα γίνει 4 κιλά θα είναι πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... Μπορεί να μην είναι τελικά παιδί του Σταχτή μου... αλλά ΠΟΛΥ μου θυμίζει τον Τανζανό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:06 Η moukelis έγραψε: #12.747 22-04-08 16:06 Έλα τώρα Julia,μη λες τέτοια και μπερδέψουμε τις ράτσες μας... Λες να είναι μπλε ρώσσος ταζμανιας;Μα μας έχει πρήξει,τα κυνηγάει όλα,τον κοιροϊδεύουμε "ο υπεργατάσκοπος των 5 ηπείρων"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:17 Η julia έγραψε: #12.748 22-04-08 16:17 Πρόσεχε μόνο μην ανακαλύψει καμία έκτη ήπειρο !!!! Και γίνει και ΔΙΑΣΗΜΟΣ!!!!!!!!! και τότε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #12.749 22-04-08 16:24 Λες να κανει οτι δε μας ξέρει αμα γίνει διάσημος;Και να μας αναγνωρίζει μόνο άμα κουνάμε το σακουλάκι με τις κροκέτες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #12.750 23-04-08 01:03 Σας καληνυχτίζω ΟΛΟΥΣ!!!Λέω να πάω νωρίς για ύπνο σήμερα...Αμάν πια αυτή η πόρωση!!!Τέσπα, για τις πρωινές, αναγκαστήκαμε να ξεσυνδέσουμε τον υπολογιστή του γραφείου που έμπαινα κάπου, κάπου το πρωί, οπότε...μάλλον αύριο δεν θα σας δω το πρωί.. ΤΖΟΥΛΙΑ μου, περιμένω ΤΗΛ!!!!!!! Καληνύχτα νεραιδογατουλάκια του κόσμου Καληνύχτα υιοθετημένα "αφεντικα"!!!! Καληνύχτα και σε όλα τα ζωάκια του κόσμου , άντε και στα μυγάκια αρκεί να μην μπει κανένα μέσα στο δωμάτιο μου την ώρα που κοιμάμαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 07:26 Η popi έγραψε: #12.751 23-04-08 07:26 Καλημέρα σας,καλέ από την Κυριακή έχω να μπωΠολύ δουλειά πνίγομαι. Δωρα έφυγαν όλα τα γατάκια της Αμελί; Οσο για τα κορίτσια στη Θεσαλονίκη όντως κακοπεράσαν Φιλιά σε όλους και από το αλητάκι μου που δεν με αφήνει ούτε να γράψω έτσι κυκλοφορούμε φορεμένη σαν κασκόλΕίναι καλό τώρα αυτό;εμένα δεν με ενοχλεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η Raisa έγραψε: #12.752 23-04-08 09:45 Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #12.753 23-04-08 09:46 Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η Havana έγραψε: #12.754 23-04-08 09:48 καλημερα mycat μερα παντοφλα ακι η σημερινη τελιεκς προετοιμασιες πριν τις διακοπες και ο καιρος ηδη χαλασε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #12.755 23-04-08 09:55 Καλημέραααα!! Τελευταία μέρα στο γραφείο σήμερα!! Και φύσηξε και λίγος βοριάς, έφυγε η σκόνη και ανασάναμε λίγο, ουφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:02 Η popi έγραψε: #12.756 23-04-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Click για ανάπτυξη... Πριγκιπάς γυρίζει σήμερα σπίτι,ελπίζουμε να επιτελέσαμε το καθήκον μας,αυτές οι φωτογραφίες οι άλλες είναι ακατάλληλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα GetAttachment.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 8 GetAttachment[1].jpg 12,6 KB · Εμφανίσεις: 7 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:07 Η popi έγραψε: #12.757 23-04-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό,χθες ήθελα να κάνω δουλεία για να δω την Πόλη των Αγγέλων και δεν της πολυ έδινα σημασία,τι έκανε τράβαγε το καλώδιο του τηλεφώνου και με έβγαζε από το ίντερνετ,και όταν τη μάλωσα,πως τα κατάφερεμε έβαλε μέσα το msn και πλάκωσε δουλεία που πάει και το έργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #12.758 23-04-08 10:36 ......αρε ΠΟΠΙ... για να σε παρηγορήσω αν γίνεται... εμάς αν θέλει παιχνίδι, το θέλει ΤΩΡΑ!!! και αν τολμήσουμε και δεν του δώσουμε σημασία και κοιτάμε τηλεόραση πχ, πάει και βγάζει το καλώδιο της κεραίας... σηκωνόμαστε το ξαναβάζουμε, το ξαναβάζει, το ξαναβάζουμε και συνεχίζετε αυτό μέχρι κάποιος να ασχοληθεί με την ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΤΟΥ... Καλημέρα 1 και σήμερα!!!!!!!!!!!!!! και ΝΑΙ δρόσισε!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #12.759 23-04-08 10:44 Julia,το είδες το ασπρόμαυρο που έκανα μετά τους birmaniacs;Το έβγαλα Kiki,ελπίζω να μην σε πειράζει,έχεις το copyright; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 01:54 Η Havana έγραψε: #12.760 24-04-08 01:54 Eνα τελευταιο κλικ στο σιτε πριν παω διακοπες και χαθω απο τον πολιτισμο.. το κοντινοτερο σπιτι εκει που παω απεχει 8 χλμ και το χωριο ειανι 38 χλμ μακρυα.. μεγαλες στιγμες θα ζησουμε και ναι φετος αποφασισαμε συνειδητα να μην κανουμε φεστιβαλ χολιστερηνης... σας φιλω και απο δω θα μου λειψει η καθημερινοτητα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 636 637 638 639 640 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Το "παιδί" αν βρώ γατόφιλο αμάξι θα έρθει μαζί μας... αλλιώς θα πάει στην "Μεγάλη Βρετανία" !!! (Πανσιόν) Click για ανάπτυξη... Γεια πες λεπτομέρεις πανσιον! Που βρίσκεται, πόσο την μέρα και συνθήκες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:20 Η julia έγραψε: #12.744 22-04-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γεια πες λεπτομέρεις πανσιον! Που βρίσκεται, πόσο την μέρα και συνθήκες? Click για ανάπτυξη... Σου έστειλα πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #12.745 22-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν θέλω να σε τρομάξω... αλλά καλύτερα να την ξεκόψεις την κουνουπιέρα.... Εμείς στο χωριό αλλάζουμε κάθε 2 χρόνια....Τώρα μπορεί να μην κάνει ζημιά.. όταν γίνει 4 κιλά όμως... θα στην κατεβάζει.... Δεν έχουμε πλέον κουνουπιέρες με τρύπες.. αλλά τρύπες με κουνουπιέρες....!!! και τα κουνούπια κάνουν ΠΑΡΤΥ! Click για ανάπτυξη... Μωρε η κουνουπιέρα είναι το λιγότερο.Τις τελευταίες μέρες την έχει δει "του αντρα του πολλα βαρυ μην του μιλατε το πρωι",οποτε παω να τον μαλωσω μου κανει χου,και δινει και σφαλιαρες με νυχια στα ξαφνικα.Κάνει και έναν ήχο όπως οι μεγαλοι γάτοι όταν μαλώνουν μεταξύ τους.Αλλά πρέπει να του κοπεί λίγο ο τσαμπουκάς,επειδή όπως λες όταν θα γίνει 4 κιλά θα είναι πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η julia έγραψε: #12.746 22-04-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε η κουνουπιέρα είναι το λιγότερο.Τις τελευταίες μέρες την έχει δει "του αντρα του πολλα βαρυ μην του μιλατε το πρωι",οποτε παω να τον μαλωσω μου κανει χου,και δινει και σφαλιαρες με νυχια στα ξαφνικα.Κάνει και έναν ήχο όπως οι μεγαλοι γάτοι όταν μαλώνουν μεταξύ τους.Αλλά πρέπει να του κοπεί λίγο ο τσαμπουκάς,επειδή όπως λες όταν θα γίνει 4 κιλά θα είναι πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... Μπορεί να μην είναι τελικά παιδί του Σταχτή μου... αλλά ΠΟΛΥ μου θυμίζει τον Τανζανό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:06 Η moukelis έγραψε: #12.747 22-04-08 16:06 Έλα τώρα Julia,μη λες τέτοια και μπερδέψουμε τις ράτσες μας... Λες να είναι μπλε ρώσσος ταζμανιας;Μα μας έχει πρήξει,τα κυνηγάει όλα,τον κοιροϊδεύουμε "ο υπεργατάσκοπος των 5 ηπείρων"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:17 Η julia έγραψε: #12.748 22-04-08 16:17 Πρόσεχε μόνο μην ανακαλύψει καμία έκτη ήπειρο !!!! Και γίνει και ΔΙΑΣΗΜΟΣ!!!!!!!!! και τότε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #12.749 22-04-08 16:24 Λες να κανει οτι δε μας ξέρει αμα γίνει διάσημος;Και να μας αναγνωρίζει μόνο άμα κουνάμε το σακουλάκι με τις κροκέτες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #12.750 23-04-08 01:03 Σας καληνυχτίζω ΟΛΟΥΣ!!!Λέω να πάω νωρίς για ύπνο σήμερα...Αμάν πια αυτή η πόρωση!!!Τέσπα, για τις πρωινές, αναγκαστήκαμε να ξεσυνδέσουμε τον υπολογιστή του γραφείου που έμπαινα κάπου, κάπου το πρωί, οπότε...μάλλον αύριο δεν θα σας δω το πρωί.. ΤΖΟΥΛΙΑ μου, περιμένω ΤΗΛ!!!!!!! Καληνύχτα νεραιδογατουλάκια του κόσμου Καληνύχτα υιοθετημένα "αφεντικα"!!!! Καληνύχτα και σε όλα τα ζωάκια του κόσμου , άντε και στα μυγάκια αρκεί να μην μπει κανένα μέσα στο δωμάτιο μου την ώρα που κοιμάμαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 07:26 Η popi έγραψε: #12.751 23-04-08 07:26 Καλημέρα σας,καλέ από την Κυριακή έχω να μπωΠολύ δουλειά πνίγομαι. Δωρα έφυγαν όλα τα γατάκια της Αμελί; Οσο για τα κορίτσια στη Θεσαλονίκη όντως κακοπεράσαν Φιλιά σε όλους και από το αλητάκι μου που δεν με αφήνει ούτε να γράψω έτσι κυκλοφορούμε φορεμένη σαν κασκόλΕίναι καλό τώρα αυτό;εμένα δεν με ενοχλεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η Raisa έγραψε: #12.752 23-04-08 09:45 Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #12.753 23-04-08 09:46 Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η Havana έγραψε: #12.754 23-04-08 09:48 καλημερα mycat μερα παντοφλα ακι η σημερινη τελιεκς προετοιμασιες πριν τις διακοπες και ο καιρος ηδη χαλασε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #12.755 23-04-08 09:55 Καλημέραααα!! Τελευταία μέρα στο γραφείο σήμερα!! Και φύσηξε και λίγος βοριάς, έφυγε η σκόνη και ανασάναμε λίγο, ουφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:02 Η popi έγραψε: #12.756 23-04-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Click για ανάπτυξη... Πριγκιπάς γυρίζει σήμερα σπίτι,ελπίζουμε να επιτελέσαμε το καθήκον μας,αυτές οι φωτογραφίες οι άλλες είναι ακατάλληλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα GetAttachment.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 8 GetAttachment[1].jpg 12,6 KB · Εμφανίσεις: 7 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:07 Η popi έγραψε: #12.757 23-04-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό,χθες ήθελα να κάνω δουλεία για να δω την Πόλη των Αγγέλων και δεν της πολυ έδινα σημασία,τι έκανε τράβαγε το καλώδιο του τηλεφώνου και με έβγαζε από το ίντερνετ,και όταν τη μάλωσα,πως τα κατάφερεμε έβαλε μέσα το msn και πλάκωσε δουλεία που πάει και το έργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #12.758 23-04-08 10:36 ......αρε ΠΟΠΙ... για να σε παρηγορήσω αν γίνεται... εμάς αν θέλει παιχνίδι, το θέλει ΤΩΡΑ!!! και αν τολμήσουμε και δεν του δώσουμε σημασία και κοιτάμε τηλεόραση πχ, πάει και βγάζει το καλώδιο της κεραίας... σηκωνόμαστε το ξαναβάζουμε, το ξαναβάζει, το ξαναβάζουμε και συνεχίζετε αυτό μέχρι κάποιος να ασχοληθεί με την ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΤΟΥ... Καλημέρα 1 και σήμερα!!!!!!!!!!!!!! και ΝΑΙ δρόσισε!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #12.759 23-04-08 10:44 Julia,το είδες το ασπρόμαυρο που έκανα μετά τους birmaniacs;Το έβγαλα Kiki,ελπίζω να μην σε πειράζει,έχεις το copyright; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 01:54 Η Havana έγραψε: #12.760 24-04-08 01:54 Eνα τελευταιο κλικ στο σιτε πριν παω διακοπες και χαθω απο τον πολιτισμο.. το κοντινοτερο σπιτι εκει που παω απεχει 8 χλμ και το χωριο ειανι 38 χλμ μακρυα.. μεγαλες στιγμες θα ζησουμε και ναι φετος αποφασισαμε συνειδητα να μην κανουμε φεστιβαλ χολιστερηνης... σας φιλω και απο δω θα μου λειψει η καθημερινοτητα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 636 637 638 639 640 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νατάσα: Γεια πες λεπτομέρεις πανσιον! Που βρίσκεται, πόσο την μέρα και συνθήκες? Click για ανάπτυξη... Σου έστειλα πμ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:44 Η moukelis έγραψε: #12.745 22-04-08 15:44 Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν θέλω να σε τρομάξω... αλλά καλύτερα να την ξεκόψεις την κουνουπιέρα.... Εμείς στο χωριό αλλάζουμε κάθε 2 χρόνια....Τώρα μπορεί να μην κάνει ζημιά.. όταν γίνει 4 κιλά όμως... θα στην κατεβάζει.... Δεν έχουμε πλέον κουνουπιέρες με τρύπες.. αλλά τρύπες με κουνουπιέρες....!!! και τα κουνούπια κάνουν ΠΑΡΤΥ! Click για ανάπτυξη... Μωρε η κουνουπιέρα είναι το λιγότερο.Τις τελευταίες μέρες την έχει δει "του αντρα του πολλα βαρυ μην του μιλατε το πρωι",οποτε παω να τον μαλωσω μου κανει χου,και δινει και σφαλιαρες με νυχια στα ξαφνικα.Κάνει και έναν ήχο όπως οι μεγαλοι γάτοι όταν μαλώνουν μεταξύ τους.Αλλά πρέπει να του κοπεί λίγο ο τσαμπουκάς,επειδή όπως λες όταν θα γίνει 4 κιλά θα είναι πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η julia έγραψε: #12.746 22-04-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε η κουνουπιέρα είναι το λιγότερο.Τις τελευταίες μέρες την έχει δει "του αντρα του πολλα βαρυ μην του μιλατε το πρωι",οποτε παω να τον μαλωσω μου κανει χου,και δινει και σφαλιαρες με νυχια στα ξαφνικα.Κάνει και έναν ήχο όπως οι μεγαλοι γάτοι όταν μαλώνουν μεταξύ τους.Αλλά πρέπει να του κοπεί λίγο ο τσαμπουκάς,επειδή όπως λες όταν θα γίνει 4 κιλά θα είναι πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... Μπορεί να μην είναι τελικά παιδί του Σταχτή μου... αλλά ΠΟΛΥ μου θυμίζει τον Τανζανό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:06 Η moukelis έγραψε: #12.747 22-04-08 16:06 Έλα τώρα Julia,μη λες τέτοια και μπερδέψουμε τις ράτσες μας... Λες να είναι μπλε ρώσσος ταζμανιας;Μα μας έχει πρήξει,τα κυνηγάει όλα,τον κοιροϊδεύουμε "ο υπεργατάσκοπος των 5 ηπείρων"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:17 Η julia έγραψε: #12.748 22-04-08 16:17 Πρόσεχε μόνο μην ανακαλύψει καμία έκτη ήπειρο !!!! Και γίνει και ΔΙΑΣΗΜΟΣ!!!!!!!!! και τότε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #12.749 22-04-08 16:24 Λες να κανει οτι δε μας ξέρει αμα γίνει διάσημος;Και να μας αναγνωρίζει μόνο άμα κουνάμε το σακουλάκι με τις κροκέτες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #12.750 23-04-08 01:03 Σας καληνυχτίζω ΟΛΟΥΣ!!!Λέω να πάω νωρίς για ύπνο σήμερα...Αμάν πια αυτή η πόρωση!!!Τέσπα, για τις πρωινές, αναγκαστήκαμε να ξεσυνδέσουμε τον υπολογιστή του γραφείου που έμπαινα κάπου, κάπου το πρωί, οπότε...μάλλον αύριο δεν θα σας δω το πρωί.. ΤΖΟΥΛΙΑ μου, περιμένω ΤΗΛ!!!!!!! Καληνύχτα νεραιδογατουλάκια του κόσμου Καληνύχτα υιοθετημένα "αφεντικα"!!!! Καληνύχτα και σε όλα τα ζωάκια του κόσμου , άντε και στα μυγάκια αρκεί να μην μπει κανένα μέσα στο δωμάτιο μου την ώρα που κοιμάμαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 07:26 Η popi έγραψε: #12.751 23-04-08 07:26 Καλημέρα σας,καλέ από την Κυριακή έχω να μπωΠολύ δουλειά πνίγομαι. Δωρα έφυγαν όλα τα γατάκια της Αμελί; Οσο για τα κορίτσια στη Θεσαλονίκη όντως κακοπεράσαν Φιλιά σε όλους και από το αλητάκι μου που δεν με αφήνει ούτε να γράψω έτσι κυκλοφορούμε φορεμένη σαν κασκόλΕίναι καλό τώρα αυτό;εμένα δεν με ενοχλεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η Raisa έγραψε: #12.752 23-04-08 09:45 Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #12.753 23-04-08 09:46 Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η Havana έγραψε: #12.754 23-04-08 09:48 καλημερα mycat μερα παντοφλα ακι η σημερινη τελιεκς προετοιμασιες πριν τις διακοπες και ο καιρος ηδη χαλασε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #12.755 23-04-08 09:55 Καλημέραααα!! Τελευταία μέρα στο γραφείο σήμερα!! Και φύσηξε και λίγος βοριάς, έφυγε η σκόνη και ανασάναμε λίγο, ουφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:02 Η popi έγραψε: #12.756 23-04-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Click για ανάπτυξη... Πριγκιπάς γυρίζει σήμερα σπίτι,ελπίζουμε να επιτελέσαμε το καθήκον μας,αυτές οι φωτογραφίες οι άλλες είναι ακατάλληλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα GetAttachment.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 8 GetAttachment[1].jpg 12,6 KB · Εμφανίσεις: 7 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:07 Η popi έγραψε: #12.757 23-04-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό,χθες ήθελα να κάνω δουλεία για να δω την Πόλη των Αγγέλων και δεν της πολυ έδινα σημασία,τι έκανε τράβαγε το καλώδιο του τηλεφώνου και με έβγαζε από το ίντερνετ,και όταν τη μάλωσα,πως τα κατάφερεμε έβαλε μέσα το msn και πλάκωσε δουλεία που πάει και το έργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #12.758 23-04-08 10:36 ......αρε ΠΟΠΙ... για να σε παρηγορήσω αν γίνεται... εμάς αν θέλει παιχνίδι, το θέλει ΤΩΡΑ!!! και αν τολμήσουμε και δεν του δώσουμε σημασία και κοιτάμε τηλεόραση πχ, πάει και βγάζει το καλώδιο της κεραίας... σηκωνόμαστε το ξαναβάζουμε, το ξαναβάζει, το ξαναβάζουμε και συνεχίζετε αυτό μέχρι κάποιος να ασχοληθεί με την ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΤΟΥ... Καλημέρα 1 και σήμερα!!!!!!!!!!!!!! και ΝΑΙ δρόσισε!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #12.759 23-04-08 10:44 Julia,το είδες το ασπρόμαυρο που έκανα μετά τους birmaniacs;Το έβγαλα Kiki,ελπίζω να μην σε πειράζει,έχεις το copyright; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 01:54 Η Havana έγραψε: #12.760 24-04-08 01:54 Eνα τελευταιο κλικ στο σιτε πριν παω διακοπες και χαθω απο τον πολιτισμο.. το κοντινοτερο σπιτι εκει που παω απεχει 8 χλμ και το χωριο ειανι 38 χλμ μακρυα.. μεγαλες στιγμες θα ζησουμε και ναι φετος αποφασισαμε συνειδητα να μην κανουμε φεστιβαλ χολιστερηνης... σας φιλω και απο δω θα μου λειψει η καθημερινοτητα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 636 637 638 639 640 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Δεν θέλω να σε τρομάξω... αλλά καλύτερα να την ξεκόψεις την κουνουπιέρα.... Εμείς στο χωριό αλλάζουμε κάθε 2 χρόνια....Τώρα μπορεί να μην κάνει ζημιά.. όταν γίνει 4 κιλά όμως... θα στην κατεβάζει.... Δεν έχουμε πλέον κουνουπιέρες με τρύπες.. αλλά τρύπες με κουνουπιέρες....!!! και τα κουνούπια κάνουν ΠΑΡΤΥ! Click για ανάπτυξη... Μωρε η κουνουπιέρα είναι το λιγότερο.Τις τελευταίες μέρες την έχει δει "του αντρα του πολλα βαρυ μην του μιλατε το πρωι",οποτε παω να τον μαλωσω μου κανει χου,και δινει και σφαλιαρες με νυχια στα ξαφνικα.Κάνει και έναν ήχο όπως οι μεγαλοι γάτοι όταν μαλώνουν μεταξύ τους.Αλλά πρέπει να του κοπεί λίγο ο τσαμπουκάς,επειδή όπως λες όταν θα γίνει 4 κιλά θα είναι πρόβλημα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 15:46 Η julia έγραψε: #12.746 22-04-08 15:46 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε η κουνουπιέρα είναι το λιγότερο.Τις τελευταίες μέρες την έχει δει "του αντρα του πολλα βαρυ μην του μιλατε το πρωι",οποτε παω να τον μαλωσω μου κανει χου,και δινει και σφαλιαρες με νυχια στα ξαφνικα.Κάνει και έναν ήχο όπως οι μεγαλοι γάτοι όταν μαλώνουν μεταξύ τους.Αλλά πρέπει να του κοπεί λίγο ο τσαμπουκάς,επειδή όπως λες όταν θα γίνει 4 κιλά θα είναι πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... Μπορεί να μην είναι τελικά παιδί του Σταχτή μου... αλλά ΠΟΛΥ μου θυμίζει τον Τανζανό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:06 Η moukelis έγραψε: #12.747 22-04-08 16:06 Έλα τώρα Julia,μη λες τέτοια και μπερδέψουμε τις ράτσες μας... Λες να είναι μπλε ρώσσος ταζμανιας;Μα μας έχει πρήξει,τα κυνηγάει όλα,τον κοιροϊδεύουμε "ο υπεργατάσκοπος των 5 ηπείρων"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:17 Η julia έγραψε: #12.748 22-04-08 16:17 Πρόσεχε μόνο μην ανακαλύψει καμία έκτη ήπειρο !!!! Και γίνει και ΔΙΑΣΗΜΟΣ!!!!!!!!! και τότε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #12.749 22-04-08 16:24 Λες να κανει οτι δε μας ξέρει αμα γίνει διάσημος;Και να μας αναγνωρίζει μόνο άμα κουνάμε το σακουλάκι με τις κροκέτες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #12.750 23-04-08 01:03 Σας καληνυχτίζω ΟΛΟΥΣ!!!Λέω να πάω νωρίς για ύπνο σήμερα...Αμάν πια αυτή η πόρωση!!!Τέσπα, για τις πρωινές, αναγκαστήκαμε να ξεσυνδέσουμε τον υπολογιστή του γραφείου που έμπαινα κάπου, κάπου το πρωί, οπότε...μάλλον αύριο δεν θα σας δω το πρωί.. ΤΖΟΥΛΙΑ μου, περιμένω ΤΗΛ!!!!!!! Καληνύχτα νεραιδογατουλάκια του κόσμου Καληνύχτα υιοθετημένα "αφεντικα"!!!! Καληνύχτα και σε όλα τα ζωάκια του κόσμου , άντε και στα μυγάκια αρκεί να μην μπει κανένα μέσα στο δωμάτιο μου την ώρα που κοιμάμαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 07:26 Η popi έγραψε: #12.751 23-04-08 07:26 Καλημέρα σας,καλέ από την Κυριακή έχω να μπωΠολύ δουλειά πνίγομαι. Δωρα έφυγαν όλα τα γατάκια της Αμελί; Οσο για τα κορίτσια στη Θεσαλονίκη όντως κακοπεράσαν Φιλιά σε όλους και από το αλητάκι μου που δεν με αφήνει ούτε να γράψω έτσι κυκλοφορούμε φορεμένη σαν κασκόλΕίναι καλό τώρα αυτό;εμένα δεν με ενοχλεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η Raisa έγραψε: #12.752 23-04-08 09:45 Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #12.753 23-04-08 09:46 Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η Havana έγραψε: #12.754 23-04-08 09:48 καλημερα mycat μερα παντοφλα ακι η σημερινη τελιεκς προετοιμασιες πριν τις διακοπες και ο καιρος ηδη χαλασε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #12.755 23-04-08 09:55 Καλημέραααα!! Τελευταία μέρα στο γραφείο σήμερα!! Και φύσηξε και λίγος βοριάς, έφυγε η σκόνη και ανασάναμε λίγο, ουφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:02 Η popi έγραψε: #12.756 23-04-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Click για ανάπτυξη... Πριγκιπάς γυρίζει σήμερα σπίτι,ελπίζουμε να επιτελέσαμε το καθήκον μας,αυτές οι φωτογραφίες οι άλλες είναι ακατάλληλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα GetAttachment.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 8 GetAttachment[1].jpg 12,6 KB · Εμφανίσεις: 7 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:07 Η popi έγραψε: #12.757 23-04-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό,χθες ήθελα να κάνω δουλεία για να δω την Πόλη των Αγγέλων και δεν της πολυ έδινα σημασία,τι έκανε τράβαγε το καλώδιο του τηλεφώνου και με έβγαζε από το ίντερνετ,και όταν τη μάλωσα,πως τα κατάφερεμε έβαλε μέσα το msn και πλάκωσε δουλεία που πάει και το έργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #12.758 23-04-08 10:36 ......αρε ΠΟΠΙ... για να σε παρηγορήσω αν γίνεται... εμάς αν θέλει παιχνίδι, το θέλει ΤΩΡΑ!!! και αν τολμήσουμε και δεν του δώσουμε σημασία και κοιτάμε τηλεόραση πχ, πάει και βγάζει το καλώδιο της κεραίας... σηκωνόμαστε το ξαναβάζουμε, το ξαναβάζει, το ξαναβάζουμε και συνεχίζετε αυτό μέχρι κάποιος να ασχοληθεί με την ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΤΟΥ... Καλημέρα 1 και σήμερα!!!!!!!!!!!!!! και ΝΑΙ δρόσισε!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #12.759 23-04-08 10:44 Julia,το είδες το ασπρόμαυρο που έκανα μετά τους birmaniacs;Το έβγαλα Kiki,ελπίζω να μην σε πειράζει,έχεις το copyright; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 01:54 Η Havana έγραψε: #12.760 24-04-08 01:54 Eνα τελευταιο κλικ στο σιτε πριν παω διακοπες και χαθω απο τον πολιτισμο.. το κοντινοτερο σπιτι εκει που παω απεχει 8 χλμ και το χωριο ειανι 38 χλμ μακρυα.. μεγαλες στιγμες θα ζησουμε και ναι φετος αποφασισαμε συνειδητα να μην κανουμε φεστιβαλ χολιστερηνης... σας φιλω και απο δω θα μου λειψει η καθημερινοτητα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 636 637 638 639 640 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε η κουνουπιέρα είναι το λιγότερο.Τις τελευταίες μέρες την έχει δει "του αντρα του πολλα βαρυ μην του μιλατε το πρωι",οποτε παω να τον μαλωσω μου κανει χου,και δινει και σφαλιαρες με νυχια στα ξαφνικα.Κάνει και έναν ήχο όπως οι μεγαλοι γάτοι όταν μαλώνουν μεταξύ τους.Αλλά πρέπει να του κοπεί λίγο ο τσαμπουκάς,επειδή όπως λες όταν θα γίνει 4 κιλά θα είναι πρόβλημα... Click για ανάπτυξη... Μπορεί να μην είναι τελικά παιδί του Σταχτή μου... αλλά ΠΟΛΥ μου θυμίζει τον Τανζανό μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:06 Η moukelis έγραψε: #12.747 22-04-08 16:06 Έλα τώρα Julia,μη λες τέτοια και μπερδέψουμε τις ράτσες μας... Λες να είναι μπλε ρώσσος ταζμανιας;Μα μας έχει πρήξει,τα κυνηγάει όλα,τον κοιροϊδεύουμε "ο υπεργατάσκοπος των 5 ηπείρων"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:17 Η julia έγραψε: #12.748 22-04-08 16:17 Πρόσεχε μόνο μην ανακαλύψει καμία έκτη ήπειρο !!!! Και γίνει και ΔΙΑΣΗΜΟΣ!!!!!!!!! και τότε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #12.749 22-04-08 16:24 Λες να κανει οτι δε μας ξέρει αμα γίνει διάσημος;Και να μας αναγνωρίζει μόνο άμα κουνάμε το σακουλάκι με τις κροκέτες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #12.750 23-04-08 01:03 Σας καληνυχτίζω ΟΛΟΥΣ!!!Λέω να πάω νωρίς για ύπνο σήμερα...Αμάν πια αυτή η πόρωση!!!Τέσπα, για τις πρωινές, αναγκαστήκαμε να ξεσυνδέσουμε τον υπολογιστή του γραφείου που έμπαινα κάπου, κάπου το πρωί, οπότε...μάλλον αύριο δεν θα σας δω το πρωί.. ΤΖΟΥΛΙΑ μου, περιμένω ΤΗΛ!!!!!!! Καληνύχτα νεραιδογατουλάκια του κόσμου Καληνύχτα υιοθετημένα "αφεντικα"!!!! Καληνύχτα και σε όλα τα ζωάκια του κόσμου , άντε και στα μυγάκια αρκεί να μην μπει κανένα μέσα στο δωμάτιο μου την ώρα που κοιμάμαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 07:26 Η popi έγραψε: #12.751 23-04-08 07:26 Καλημέρα σας,καλέ από την Κυριακή έχω να μπωΠολύ δουλειά πνίγομαι. Δωρα έφυγαν όλα τα γατάκια της Αμελί; Οσο για τα κορίτσια στη Θεσαλονίκη όντως κακοπεράσαν Φιλιά σε όλους και από το αλητάκι μου που δεν με αφήνει ούτε να γράψω έτσι κυκλοφορούμε φορεμένη σαν κασκόλΕίναι καλό τώρα αυτό;εμένα δεν με ενοχλεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η Raisa έγραψε: #12.752 23-04-08 09:45 Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #12.753 23-04-08 09:46 Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η Havana έγραψε: #12.754 23-04-08 09:48 καλημερα mycat μερα παντοφλα ακι η σημερινη τελιεκς προετοιμασιες πριν τις διακοπες και ο καιρος ηδη χαλασε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #12.755 23-04-08 09:55 Καλημέραααα!! Τελευταία μέρα στο γραφείο σήμερα!! Και φύσηξε και λίγος βοριάς, έφυγε η σκόνη και ανασάναμε λίγο, ουφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:02 Η popi έγραψε: #12.756 23-04-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Click για ανάπτυξη... Πριγκιπάς γυρίζει σήμερα σπίτι,ελπίζουμε να επιτελέσαμε το καθήκον μας,αυτές οι φωτογραφίες οι άλλες είναι ακατάλληλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα GetAttachment.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 8 GetAttachment[1].jpg 12,6 KB · Εμφανίσεις: 7 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:07 Η popi έγραψε: #12.757 23-04-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό,χθες ήθελα να κάνω δουλεία για να δω την Πόλη των Αγγέλων και δεν της πολυ έδινα σημασία,τι έκανε τράβαγε το καλώδιο του τηλεφώνου και με έβγαζε από το ίντερνετ,και όταν τη μάλωσα,πως τα κατάφερεμε έβαλε μέσα το msn και πλάκωσε δουλεία που πάει και το έργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #12.758 23-04-08 10:36 ......αρε ΠΟΠΙ... για να σε παρηγορήσω αν γίνεται... εμάς αν θέλει παιχνίδι, το θέλει ΤΩΡΑ!!! και αν τολμήσουμε και δεν του δώσουμε σημασία και κοιτάμε τηλεόραση πχ, πάει και βγάζει το καλώδιο της κεραίας... σηκωνόμαστε το ξαναβάζουμε, το ξαναβάζει, το ξαναβάζουμε και συνεχίζετε αυτό μέχρι κάποιος να ασχοληθεί με την ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΤΟΥ... Καλημέρα 1 και σήμερα!!!!!!!!!!!!!! και ΝΑΙ δρόσισε!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #12.759 23-04-08 10:44 Julia,το είδες το ασπρόμαυρο που έκανα μετά τους birmaniacs;Το έβγαλα Kiki,ελπίζω να μην σε πειράζει,έχεις το copyright; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 01:54 Η Havana έγραψε: #12.760 24-04-08 01:54 Eνα τελευταιο κλικ στο σιτε πριν παω διακοπες και χαθω απο τον πολιτισμο.. το κοντινοτερο σπιτι εκει που παω απεχει 8 χλμ και το χωριο ειανι 38 χλμ μακρυα.. μεγαλες στιγμες θα ζησουμε και ναι φετος αποφασισαμε συνειδητα να μην κανουμε φεστιβαλ χολιστερηνης... σας φιλω και απο δω θα μου λειψει η καθημερινοτητα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 636 637 638 639 640 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έλα τώρα Julia,μη λες τέτοια και μπερδέψουμε τις ράτσες μας... Λες να είναι μπλε ρώσσος ταζμανιας;Μα μας έχει πρήξει,τα κυνηγάει όλα,τον κοιροϊδεύουμε "ο υπεργατάσκοπος των 5 ηπείρων"! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:17 Η julia έγραψε: #12.748 22-04-08 16:17 Πρόσεχε μόνο μην ανακαλύψει καμία έκτη ήπειρο !!!! Και γίνει και ΔΙΑΣΗΜΟΣ!!!!!!!!! και τότε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #12.749 22-04-08 16:24 Λες να κανει οτι δε μας ξέρει αμα γίνει διάσημος;Και να μας αναγνωρίζει μόνο άμα κουνάμε το σακουλάκι με τις κροκέτες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #12.750 23-04-08 01:03 Σας καληνυχτίζω ΟΛΟΥΣ!!!Λέω να πάω νωρίς για ύπνο σήμερα...Αμάν πια αυτή η πόρωση!!!Τέσπα, για τις πρωινές, αναγκαστήκαμε να ξεσυνδέσουμε τον υπολογιστή του γραφείου που έμπαινα κάπου, κάπου το πρωί, οπότε...μάλλον αύριο δεν θα σας δω το πρωί.. ΤΖΟΥΛΙΑ μου, περιμένω ΤΗΛ!!!!!!! Καληνύχτα νεραιδογατουλάκια του κόσμου Καληνύχτα υιοθετημένα "αφεντικα"!!!! Καληνύχτα και σε όλα τα ζωάκια του κόσμου , άντε και στα μυγάκια αρκεί να μην μπει κανένα μέσα στο δωμάτιο μου την ώρα που κοιμάμαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 07:26 Η popi έγραψε: #12.751 23-04-08 07:26 Καλημέρα σας,καλέ από την Κυριακή έχω να μπωΠολύ δουλειά πνίγομαι. Δωρα έφυγαν όλα τα γατάκια της Αμελί; Οσο για τα κορίτσια στη Θεσαλονίκη όντως κακοπεράσαν Φιλιά σε όλους και από το αλητάκι μου που δεν με αφήνει ούτε να γράψω έτσι κυκλοφορούμε φορεμένη σαν κασκόλΕίναι καλό τώρα αυτό;εμένα δεν με ενοχλεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η Raisa έγραψε: #12.752 23-04-08 09:45 Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #12.753 23-04-08 09:46 Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η Havana έγραψε: #12.754 23-04-08 09:48 καλημερα mycat μερα παντοφλα ακι η σημερινη τελιεκς προετοιμασιες πριν τις διακοπες και ο καιρος ηδη χαλασε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #12.755 23-04-08 09:55 Καλημέραααα!! Τελευταία μέρα στο γραφείο σήμερα!! Και φύσηξε και λίγος βοριάς, έφυγε η σκόνη και ανασάναμε λίγο, ουφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:02 Η popi έγραψε: #12.756 23-04-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Click για ανάπτυξη... Πριγκιπάς γυρίζει σήμερα σπίτι,ελπίζουμε να επιτελέσαμε το καθήκον μας,αυτές οι φωτογραφίες οι άλλες είναι ακατάλληλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα GetAttachment.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 8 GetAttachment[1].jpg 12,6 KB · Εμφανίσεις: 7 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:07 Η popi έγραψε: #12.757 23-04-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό,χθες ήθελα να κάνω δουλεία για να δω την Πόλη των Αγγέλων και δεν της πολυ έδινα σημασία,τι έκανε τράβαγε το καλώδιο του τηλεφώνου και με έβγαζε από το ίντερνετ,και όταν τη μάλωσα,πως τα κατάφερεμε έβαλε μέσα το msn και πλάκωσε δουλεία που πάει και το έργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #12.758 23-04-08 10:36 ......αρε ΠΟΠΙ... για να σε παρηγορήσω αν γίνεται... εμάς αν θέλει παιχνίδι, το θέλει ΤΩΡΑ!!! και αν τολμήσουμε και δεν του δώσουμε σημασία και κοιτάμε τηλεόραση πχ, πάει και βγάζει το καλώδιο της κεραίας... σηκωνόμαστε το ξαναβάζουμε, το ξαναβάζει, το ξαναβάζουμε και συνεχίζετε αυτό μέχρι κάποιος να ασχοληθεί με την ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΤΟΥ... Καλημέρα 1 και σήμερα!!!!!!!!!!!!!! και ΝΑΙ δρόσισε!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #12.759 23-04-08 10:44 Julia,το είδες το ασπρόμαυρο που έκανα μετά τους birmaniacs;Το έβγαλα Kiki,ελπίζω να μην σε πειράζει,έχεις το copyright; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 01:54 Η Havana έγραψε: #12.760 24-04-08 01:54 Eνα τελευταιο κλικ στο σιτε πριν παω διακοπες και χαθω απο τον πολιτισμο.. το κοντινοτερο σπιτι εκει που παω απεχει 8 χλμ και το χωριο ειανι 38 χλμ μακρυα.. μεγαλες στιγμες θα ζησουμε και ναι φετος αποφασισαμε συνειδητα να μην κανουμε φεστιβαλ χολιστερηνης... σας φιλω και απο δω θα μου λειψει η καθημερινοτητα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 636 637 638 639 640 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρόσεχε μόνο μην ανακαλύψει καμία έκτη ήπειρο !!!! Και γίνει και ΔΙΑΣΗΜΟΣ!!!!!!!!! και τότε ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 22 Απριλίου 2008 στις 16:24 Η moukelis έγραψε: #12.749 22-04-08 16:24 Λες να κανει οτι δε μας ξέρει αμα γίνει διάσημος;Και να μας αναγνωρίζει μόνο άμα κουνάμε το σακουλάκι με τις κροκέτες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #12.750 23-04-08 01:03 Σας καληνυχτίζω ΟΛΟΥΣ!!!Λέω να πάω νωρίς για ύπνο σήμερα...Αμάν πια αυτή η πόρωση!!!Τέσπα, για τις πρωινές, αναγκαστήκαμε να ξεσυνδέσουμε τον υπολογιστή του γραφείου που έμπαινα κάπου, κάπου το πρωί, οπότε...μάλλον αύριο δεν θα σας δω το πρωί.. ΤΖΟΥΛΙΑ μου, περιμένω ΤΗΛ!!!!!!! Καληνύχτα νεραιδογατουλάκια του κόσμου Καληνύχτα υιοθετημένα "αφεντικα"!!!! Καληνύχτα και σε όλα τα ζωάκια του κόσμου , άντε και στα μυγάκια αρκεί να μην μπει κανένα μέσα στο δωμάτιο μου την ώρα που κοιμάμαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 07:26 Η popi έγραψε: #12.751 23-04-08 07:26 Καλημέρα σας,καλέ από την Κυριακή έχω να μπωΠολύ δουλειά πνίγομαι. Δωρα έφυγαν όλα τα γατάκια της Αμελί; Οσο για τα κορίτσια στη Θεσαλονίκη όντως κακοπεράσαν Φιλιά σε όλους και από το αλητάκι μου που δεν με αφήνει ούτε να γράψω έτσι κυκλοφορούμε φορεμένη σαν κασκόλΕίναι καλό τώρα αυτό;εμένα δεν με ενοχλεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η Raisa έγραψε: #12.752 23-04-08 09:45 Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #12.753 23-04-08 09:46 Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η Havana έγραψε: #12.754 23-04-08 09:48 καλημερα mycat μερα παντοφλα ακι η σημερινη τελιεκς προετοιμασιες πριν τις διακοπες και ο καιρος ηδη χαλασε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #12.755 23-04-08 09:55 Καλημέραααα!! Τελευταία μέρα στο γραφείο σήμερα!! Και φύσηξε και λίγος βοριάς, έφυγε η σκόνη και ανασάναμε λίγο, ουφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:02 Η popi έγραψε: #12.756 23-04-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Click για ανάπτυξη... Πριγκιπάς γυρίζει σήμερα σπίτι,ελπίζουμε να επιτελέσαμε το καθήκον μας,αυτές οι φωτογραφίες οι άλλες είναι ακατάλληλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα GetAttachment.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 8 GetAttachment[1].jpg 12,6 KB · Εμφανίσεις: 7 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:07 Η popi έγραψε: #12.757 23-04-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό,χθες ήθελα να κάνω δουλεία για να δω την Πόλη των Αγγέλων και δεν της πολυ έδινα σημασία,τι έκανε τράβαγε το καλώδιο του τηλεφώνου και με έβγαζε από το ίντερνετ,και όταν τη μάλωσα,πως τα κατάφερεμε έβαλε μέσα το msn και πλάκωσε δουλεία που πάει και το έργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #12.758 23-04-08 10:36 ......αρε ΠΟΠΙ... για να σε παρηγορήσω αν γίνεται... εμάς αν θέλει παιχνίδι, το θέλει ΤΩΡΑ!!! και αν τολμήσουμε και δεν του δώσουμε σημασία και κοιτάμε τηλεόραση πχ, πάει και βγάζει το καλώδιο της κεραίας... σηκωνόμαστε το ξαναβάζουμε, το ξαναβάζει, το ξαναβάζουμε και συνεχίζετε αυτό μέχρι κάποιος να ασχοληθεί με την ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΤΟΥ... Καλημέρα 1 και σήμερα!!!!!!!!!!!!!! και ΝΑΙ δρόσισε!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #12.759 23-04-08 10:44 Julia,το είδες το ασπρόμαυρο που έκανα μετά τους birmaniacs;Το έβγαλα Kiki,ελπίζω να μην σε πειράζει,έχεις το copyright; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 01:54 Η Havana έγραψε: #12.760 24-04-08 01:54 Eνα τελευταιο κλικ στο σιτε πριν παω διακοπες και χαθω απο τον πολιτισμο.. το κοντινοτερο σπιτι εκει που παω απεχει 8 χλμ και το χωριο ειανι 38 χλμ μακρυα.. μεγαλες στιγμες θα ζησουμε και ναι φετος αποφασισαμε συνειδητα να μην κανουμε φεστιβαλ χολιστερηνης... σας φιλω και απο δω θα μου λειψει η καθημερινοτητα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 636 637 638 639 640 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λες να κανει οτι δε μας ξέρει αμα γίνει διάσημος;Και να μας αναγνωρίζει μόνο άμα κουνάμε το σακουλάκι με τις κροκέτες;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 01:03 Η katerina10: #12.750 23-04-08 01:03 Σας καληνυχτίζω ΟΛΟΥΣ!!!Λέω να πάω νωρίς για ύπνο σήμερα...Αμάν πια αυτή η πόρωση!!!Τέσπα, για τις πρωινές, αναγκαστήκαμε να ξεσυνδέσουμε τον υπολογιστή του γραφείου που έμπαινα κάπου, κάπου το πρωί, οπότε...μάλλον αύριο δεν θα σας δω το πρωί.. ΤΖΟΥΛΙΑ μου, περιμένω ΤΗΛ!!!!!!! Καληνύχτα νεραιδογατουλάκια του κόσμου Καληνύχτα υιοθετημένα "αφεντικα"!!!! Καληνύχτα και σε όλα τα ζωάκια του κόσμου , άντε και στα μυγάκια αρκεί να μην μπει κανένα μέσα στο δωμάτιο μου την ώρα που κοιμάμαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 07:26 Η popi έγραψε: #12.751 23-04-08 07:26 Καλημέρα σας,καλέ από την Κυριακή έχω να μπωΠολύ δουλειά πνίγομαι. Δωρα έφυγαν όλα τα γατάκια της Αμελί; Οσο για τα κορίτσια στη Θεσαλονίκη όντως κακοπεράσαν Φιλιά σε όλους και από το αλητάκι μου που δεν με αφήνει ούτε να γράψω έτσι κυκλοφορούμε φορεμένη σαν κασκόλΕίναι καλό τώρα αυτό;εμένα δεν με ενοχλεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η Raisa έγραψε: #12.752 23-04-08 09:45 Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #12.753 23-04-08 09:46 Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η Havana έγραψε: #12.754 23-04-08 09:48 καλημερα mycat μερα παντοφλα ακι η σημερινη τελιεκς προετοιμασιες πριν τις διακοπες και ο καιρος ηδη χαλασε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #12.755 23-04-08 09:55 Καλημέραααα!! Τελευταία μέρα στο γραφείο σήμερα!! Και φύσηξε και λίγος βοριάς, έφυγε η σκόνη και ανασάναμε λίγο, ουφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:02 Η popi έγραψε: #12.756 23-04-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Click για ανάπτυξη... Πριγκιπάς γυρίζει σήμερα σπίτι,ελπίζουμε να επιτελέσαμε το καθήκον μας,αυτές οι φωτογραφίες οι άλλες είναι ακατάλληλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα GetAttachment.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 8 GetAttachment[1].jpg 12,6 KB · Εμφανίσεις: 7 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:07 Η popi έγραψε: #12.757 23-04-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό,χθες ήθελα να κάνω δουλεία για να δω την Πόλη των Αγγέλων και δεν της πολυ έδινα σημασία,τι έκανε τράβαγε το καλώδιο του τηλεφώνου και με έβγαζε από το ίντερνετ,και όταν τη μάλωσα,πως τα κατάφερεμε έβαλε μέσα το msn και πλάκωσε δουλεία που πάει και το έργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #12.758 23-04-08 10:36 ......αρε ΠΟΠΙ... για να σε παρηγορήσω αν γίνεται... εμάς αν θέλει παιχνίδι, το θέλει ΤΩΡΑ!!! και αν τολμήσουμε και δεν του δώσουμε σημασία και κοιτάμε τηλεόραση πχ, πάει και βγάζει το καλώδιο της κεραίας... σηκωνόμαστε το ξαναβάζουμε, το ξαναβάζει, το ξαναβάζουμε και συνεχίζετε αυτό μέχρι κάποιος να ασχοληθεί με την ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΤΟΥ... Καλημέρα 1 και σήμερα!!!!!!!!!!!!!! και ΝΑΙ δρόσισε!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #12.759 23-04-08 10:44 Julia,το είδες το ασπρόμαυρο που έκανα μετά τους birmaniacs;Το έβγαλα Kiki,ελπίζω να μην σε πειράζει,έχεις το copyright; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 01:54 Η Havana έγραψε: #12.760 24-04-08 01:54 Eνα τελευταιο κλικ στο σιτε πριν παω διακοπες και χαθω απο τον πολιτισμο.. το κοντινοτερο σπιτι εκει που παω απεχει 8 χλμ και το χωριο ειανι 38 χλμ μακρυα.. μεγαλες στιγμες θα ζησουμε και ναι φετος αποφασισαμε συνειδητα να μην κανουμε φεστιβαλ χολιστερηνης... σας φιλω και απο δω θα μου λειψει η καθημερινοτητα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 636 637 638 639 640 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας καληνυχτίζω ΟΛΟΥΣ!!!Λέω να πάω νωρίς για ύπνο σήμερα...Αμάν πια αυτή η πόρωση!!!Τέσπα, για τις πρωινές, αναγκαστήκαμε να ξεσυνδέσουμε τον υπολογιστή του γραφείου που έμπαινα κάπου, κάπου το πρωί, οπότε...μάλλον αύριο δεν θα σας δω το πρωί.. ΤΖΟΥΛΙΑ μου, περιμένω ΤΗΛ!!!!!!! Καληνύχτα νεραιδογατουλάκια του κόσμου Καληνύχτα υιοθετημένα "αφεντικα"!!!! Καληνύχτα και σε όλα τα ζωάκια του κόσμου , άντε και στα μυγάκια αρκεί να μην μπει κανένα μέσα στο δωμάτιο μου την ώρα που κοιμάμαι!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 07:26 Η popi έγραψε: #12.751 23-04-08 07:26 Καλημέρα σας,καλέ από την Κυριακή έχω να μπωΠολύ δουλειά πνίγομαι. Δωρα έφυγαν όλα τα γατάκια της Αμελί; Οσο για τα κορίτσια στη Θεσαλονίκη όντως κακοπεράσαν Φιλιά σε όλους και από το αλητάκι μου που δεν με αφήνει ούτε να γράψω έτσι κυκλοφορούμε φορεμένη σαν κασκόλΕίναι καλό τώρα αυτό;εμένα δεν με ενοχλεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η Raisa έγραψε: #12.752 23-04-08 09:45 Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #12.753 23-04-08 09:46 Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η Havana έγραψε: #12.754 23-04-08 09:48 καλημερα mycat μερα παντοφλα ακι η σημερινη τελιεκς προετοιμασιες πριν τις διακοπες και ο καιρος ηδη χαλασε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #12.755 23-04-08 09:55 Καλημέραααα!! Τελευταία μέρα στο γραφείο σήμερα!! Και φύσηξε και λίγος βοριάς, έφυγε η σκόνη και ανασάναμε λίγο, ουφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:02 Η popi έγραψε: #12.756 23-04-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Click για ανάπτυξη... Πριγκιπάς γυρίζει σήμερα σπίτι,ελπίζουμε να επιτελέσαμε το καθήκον μας,αυτές οι φωτογραφίες οι άλλες είναι ακατάλληλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα GetAttachment.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 8 GetAttachment[1].jpg 12,6 KB · Εμφανίσεις: 7 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:07 Η popi έγραψε: #12.757 23-04-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό,χθες ήθελα να κάνω δουλεία για να δω την Πόλη των Αγγέλων και δεν της πολυ έδινα σημασία,τι έκανε τράβαγε το καλώδιο του τηλεφώνου και με έβγαζε από το ίντερνετ,και όταν τη μάλωσα,πως τα κατάφερεμε έβαλε μέσα το msn και πλάκωσε δουλεία που πάει και το έργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #12.758 23-04-08 10:36 ......αρε ΠΟΠΙ... για να σε παρηγορήσω αν γίνεται... εμάς αν θέλει παιχνίδι, το θέλει ΤΩΡΑ!!! και αν τολμήσουμε και δεν του δώσουμε σημασία και κοιτάμε τηλεόραση πχ, πάει και βγάζει το καλώδιο της κεραίας... σηκωνόμαστε το ξαναβάζουμε, το ξαναβάζει, το ξαναβάζουμε και συνεχίζετε αυτό μέχρι κάποιος να ασχοληθεί με την ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΤΟΥ... Καλημέρα 1 και σήμερα!!!!!!!!!!!!!! και ΝΑΙ δρόσισε!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #12.759 23-04-08 10:44 Julia,το είδες το ασπρόμαυρο που έκανα μετά τους birmaniacs;Το έβγαλα Kiki,ελπίζω να μην σε πειράζει,έχεις το copyright; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 01:54 Η Havana έγραψε: #12.760 24-04-08 01:54 Eνα τελευταιο κλικ στο σιτε πριν παω διακοπες και χαθω απο τον πολιτισμο.. το κοντινοτερο σπιτι εκει που παω απεχει 8 χλμ και το χωριο ειανι 38 χλμ μακρυα.. μεγαλες στιγμες θα ζησουμε και ναι φετος αποφασισαμε συνειδητα να μην κανουμε φεστιβαλ χολιστερηνης... σας φιλω και απο δω θα μου λειψει η καθημερινοτητα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 636 637 638 639 640 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σας,καλέ από την Κυριακή έχω να μπωΠολύ δουλειά πνίγομαι. Δωρα έφυγαν όλα τα γατάκια της Αμελί; Οσο για τα κορίτσια στη Θεσαλονίκη όντως κακοπεράσαν Φιλιά σε όλους και από το αλητάκι μου που δεν με αφήνει ούτε να γράψω έτσι κυκλοφορούμε φορεμένη σαν κασκόλΕίναι καλό τώρα αυτό;εμένα δεν με ενοχλεί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:45 Η Raisa έγραψε: #12.752 23-04-08 09:45 Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #12.753 23-04-08 09:46 Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η Havana έγραψε: #12.754 23-04-08 09:48 καλημερα mycat μερα παντοφλα ακι η σημερινη τελιεκς προετοιμασιες πριν τις διακοπες και ο καιρος ηδη χαλασε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #12.755 23-04-08 09:55 Καλημέραααα!! Τελευταία μέρα στο γραφείο σήμερα!! Και φύσηξε και λίγος βοριάς, έφυγε η σκόνη και ανασάναμε λίγο, ουφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:02 Η popi έγραψε: #12.756 23-04-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Click για ανάπτυξη... Πριγκιπάς γυρίζει σήμερα σπίτι,ελπίζουμε να επιτελέσαμε το καθήκον μας,αυτές οι φωτογραφίες οι άλλες είναι ακατάλληλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα GetAttachment.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 8 GetAttachment[1].jpg 12,6 KB · Εμφανίσεις: 7 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:07 Η popi έγραψε: #12.757 23-04-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό,χθες ήθελα να κάνω δουλεία για να δω την Πόλη των Αγγέλων και δεν της πολυ έδινα σημασία,τι έκανε τράβαγε το καλώδιο του τηλεφώνου και με έβγαζε από το ίντερνετ,και όταν τη μάλωσα,πως τα κατάφερεμε έβαλε μέσα το msn και πλάκωσε δουλεία που πάει και το έργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #12.758 23-04-08 10:36 ......αρε ΠΟΠΙ... για να σε παρηγορήσω αν γίνεται... εμάς αν θέλει παιχνίδι, το θέλει ΤΩΡΑ!!! και αν τολμήσουμε και δεν του δώσουμε σημασία και κοιτάμε τηλεόραση πχ, πάει και βγάζει το καλώδιο της κεραίας... σηκωνόμαστε το ξαναβάζουμε, το ξαναβάζει, το ξαναβάζουμε και συνεχίζετε αυτό μέχρι κάποιος να ασχοληθεί με την ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΤΟΥ... Καλημέρα 1 και σήμερα!!!!!!!!!!!!!! και ΝΑΙ δρόσισε!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #12.759 23-04-08 10:44 Julia,το είδες το ασπρόμαυρο που έκανα μετά τους birmaniacs;Το έβγαλα Kiki,ελπίζω να μην σε πειράζει,έχεις το copyright; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 01:54 Η Havana έγραψε: #12.760 24-04-08 01:54 Eνα τελευταιο κλικ στο σιτε πριν παω διακοπες και χαθω απο τον πολιτισμο.. το κοντινοτερο σπιτι εκει που παω απεχει 8 χλμ και το χωριο ειανι 38 χλμ μακρυα.. μεγαλες στιγμες θα ζησουμε και ναι φετος αποφασισαμε συνειδητα να μην κανουμε φεστιβαλ χολιστερηνης... σας φιλω και απο δω θα μου λειψει η καθημερινοτητα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 636 637 638 639 640 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:46 Η moukelis έγραψε: #12.753 23-04-08 09:46 Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η Havana έγραψε: #12.754 23-04-08 09:48 καλημερα mycat μερα παντοφλα ακι η σημερινη τελιεκς προετοιμασιες πριν τις διακοπες και ο καιρος ηδη χαλασε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #12.755 23-04-08 09:55 Καλημέραααα!! Τελευταία μέρα στο γραφείο σήμερα!! Και φύσηξε και λίγος βοριάς, έφυγε η σκόνη και ανασάναμε λίγο, ουφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:02 Η popi έγραψε: #12.756 23-04-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Click για ανάπτυξη... Πριγκιπάς γυρίζει σήμερα σπίτι,ελπίζουμε να επιτελέσαμε το καθήκον μας,αυτές οι φωτογραφίες οι άλλες είναι ακατάλληλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα GetAttachment.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 8 GetAttachment[1].jpg 12,6 KB · Εμφανίσεις: 7 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:07 Η popi έγραψε: #12.757 23-04-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό,χθες ήθελα να κάνω δουλεία για να δω την Πόλη των Αγγέλων και δεν της πολυ έδινα σημασία,τι έκανε τράβαγε το καλώδιο του τηλεφώνου και με έβγαζε από το ίντερνετ,και όταν τη μάλωσα,πως τα κατάφερεμε έβαλε μέσα το msn και πλάκωσε δουλεία που πάει και το έργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #12.758 23-04-08 10:36 ......αρε ΠΟΠΙ... για να σε παρηγορήσω αν γίνεται... εμάς αν θέλει παιχνίδι, το θέλει ΤΩΡΑ!!! και αν τολμήσουμε και δεν του δώσουμε σημασία και κοιτάμε τηλεόραση πχ, πάει και βγάζει το καλώδιο της κεραίας... σηκωνόμαστε το ξαναβάζουμε, το ξαναβάζει, το ξαναβάζουμε και συνεχίζετε αυτό μέχρι κάποιος να ασχοληθεί με την ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΤΟΥ... Καλημέρα 1 και σήμερα!!!!!!!!!!!!!! και ΝΑΙ δρόσισε!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #12.759 23-04-08 10:44 Julia,το είδες το ασπρόμαυρο που έκανα μετά τους birmaniacs;Το έβγαλα Kiki,ελπίζω να μην σε πειράζει,έχεις το copyright; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 01:54 Η Havana έγραψε: #12.760 24-04-08 01:54 Eνα τελευταιο κλικ στο σιτε πριν παω διακοπες και χαθω απο τον πολιτισμο.. το κοντινοτερο σπιτι εκει που παω απεχει 8 χλμ και το χωριο ειανι 38 χλμ μακρυα.. μεγαλες στιγμες θα ζησουμε και ναι φετος αποφασισαμε συνειδητα να μην κανουμε φεστιβαλ χολιστερηνης... σας φιλω και απο δω θα μου λειψει η καθημερινοτητα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 636 637 638 639 640 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:48 Η Havana έγραψε: #12.754 23-04-08 09:48 καλημερα mycat μερα παντοφλα ακι η σημερινη τελιεκς προετοιμασιες πριν τις διακοπες και ο καιρος ηδη χαλασε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #12.755 23-04-08 09:55 Καλημέραααα!! Τελευταία μέρα στο γραφείο σήμερα!! Και φύσηξε και λίγος βοριάς, έφυγε η σκόνη και ανασάναμε λίγο, ουφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:02 Η popi έγραψε: #12.756 23-04-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Click για ανάπτυξη... Πριγκιπάς γυρίζει σήμερα σπίτι,ελπίζουμε να επιτελέσαμε το καθήκον μας,αυτές οι φωτογραφίες οι άλλες είναι ακατάλληλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα GetAttachment.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 8 GetAttachment[1].jpg 12,6 KB · Εμφανίσεις: 7 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:07 Η popi έγραψε: #12.757 23-04-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό,χθες ήθελα να κάνω δουλεία για να δω την Πόλη των Αγγέλων και δεν της πολυ έδινα σημασία,τι έκανε τράβαγε το καλώδιο του τηλεφώνου και με έβγαζε από το ίντερνετ,και όταν τη μάλωσα,πως τα κατάφερεμε έβαλε μέσα το msn και πλάκωσε δουλεία που πάει και το έργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #12.758 23-04-08 10:36 ......αρε ΠΟΠΙ... για να σε παρηγορήσω αν γίνεται... εμάς αν θέλει παιχνίδι, το θέλει ΤΩΡΑ!!! και αν τολμήσουμε και δεν του δώσουμε σημασία και κοιτάμε τηλεόραση πχ, πάει και βγάζει το καλώδιο της κεραίας... σηκωνόμαστε το ξαναβάζουμε, το ξαναβάζει, το ξαναβάζουμε και συνεχίζετε αυτό μέχρι κάποιος να ασχοληθεί με την ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΤΟΥ... Καλημέρα 1 και σήμερα!!!!!!!!!!!!!! και ΝΑΙ δρόσισε!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #12.759 23-04-08 10:44 Julia,το είδες το ασπρόμαυρο που έκανα μετά τους birmaniacs;Το έβγαλα Kiki,ελπίζω να μην σε πειράζει,έχεις το copyright; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 01:54 Η Havana έγραψε: #12.760 24-04-08 01:54 Eνα τελευταιο κλικ στο σιτε πριν παω διακοπες και χαθω απο τον πολιτισμο.. το κοντινοτερο σπιτι εκει που παω απεχει 8 χλμ και το χωριο ειανι 38 χλμ μακρυα.. μεγαλες στιγμες θα ζησουμε και ναι φετος αποφασισαμε συνειδητα να μην κανουμε φεστιβαλ χολιστερηνης... σας φιλω και απο δω θα μου λειψει η καθημερινοτητα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 636 637 638 639 640 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημερα mycat μερα παντοφλα ακι η σημερινη τελιεκς προετοιμασιες πριν τις διακοπες και ο καιρος ηδη χαλασε.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 09:55 Η aretha έγραψε: #12.755 23-04-08 09:55 Καλημέραααα!! Τελευταία μέρα στο γραφείο σήμερα!! Και φύσηξε και λίγος βοριάς, έφυγε η σκόνη και ανασάναμε λίγο, ουφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:02 Η popi έγραψε: #12.756 23-04-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Click για ανάπτυξη... Πριγκιπάς γυρίζει σήμερα σπίτι,ελπίζουμε να επιτελέσαμε το καθήκον μας,αυτές οι φωτογραφίες οι άλλες είναι ακατάλληλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα GetAttachment.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 8 GetAttachment[1].jpg 12,6 KB · Εμφανίσεις: 7 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:07 Η popi έγραψε: #12.757 23-04-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό,χθες ήθελα να κάνω δουλεία για να δω την Πόλη των Αγγέλων και δεν της πολυ έδινα σημασία,τι έκανε τράβαγε το καλώδιο του τηλεφώνου και με έβγαζε από το ίντερνετ,και όταν τη μάλωσα,πως τα κατάφερεμε έβαλε μέσα το msn και πλάκωσε δουλεία που πάει και το έργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #12.758 23-04-08 10:36 ......αρε ΠΟΠΙ... για να σε παρηγορήσω αν γίνεται... εμάς αν θέλει παιχνίδι, το θέλει ΤΩΡΑ!!! και αν τολμήσουμε και δεν του δώσουμε σημασία και κοιτάμε τηλεόραση πχ, πάει και βγάζει το καλώδιο της κεραίας... σηκωνόμαστε το ξαναβάζουμε, το ξαναβάζει, το ξαναβάζουμε και συνεχίζετε αυτό μέχρι κάποιος να ασχοληθεί με την ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΤΟΥ... Καλημέρα 1 και σήμερα!!!!!!!!!!!!!! και ΝΑΙ δρόσισε!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #12.759 23-04-08 10:44 Julia,το είδες το ασπρόμαυρο που έκανα μετά τους birmaniacs;Το έβγαλα Kiki,ελπίζω να μην σε πειράζει,έχεις το copyright; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 01:54 Η Havana έγραψε: #12.760 24-04-08 01:54 Eνα τελευταιο κλικ στο σιτε πριν παω διακοπες και χαθω απο τον πολιτισμο.. το κοντινοτερο σπιτι εκει που παω απεχει 8 χλμ και το χωριο ειανι 38 χλμ μακρυα.. μεγαλες στιγμες θα ζησουμε και ναι φετος αποφασισαμε συνειδητα να μην κανουμε φεστιβαλ χολιστερηνης... σας φιλω και απο δω θα μου λειψει η καθημερινοτητα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 636 637 638 639 640 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέραααα!! Τελευταία μέρα στο γραφείο σήμερα!! Και φύσηξε και λίγος βοριάς, έφυγε η σκόνη και ανασάναμε λίγο, ουφ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:02 Η popi έγραψε: #12.756 23-04-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Click για ανάπτυξη... Πριγκιπάς γυρίζει σήμερα σπίτι,ελπίζουμε να επιτελέσαμε το καθήκον μας,αυτές οι φωτογραφίες οι άλλες είναι ακατάλληλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα GetAttachment.jpg 9,4 KB · Εμφανίσεις: 8 GetAttachment[1].jpg 12,6 KB · Εμφανίσεις: 7 popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:07 Η popi έγραψε: #12.757 23-04-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό,χθες ήθελα να κάνω δουλεία για να δω την Πόλη των Αγγέλων και δεν της πολυ έδινα σημασία,τι έκανε τράβαγε το καλώδιο του τηλεφώνου και με έβγαζε από το ίντερνετ,και όταν τη μάλωσα,πως τα κατάφερεμε έβαλε μέσα το msn και πλάκωσε δουλεία που πάει και το έργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #12.758 23-04-08 10:36 ......αρε ΠΟΠΙ... για να σε παρηγορήσω αν γίνεται... εμάς αν θέλει παιχνίδι, το θέλει ΤΩΡΑ!!! και αν τολμήσουμε και δεν του δώσουμε σημασία και κοιτάμε τηλεόραση πχ, πάει και βγάζει το καλώδιο της κεραίας... σηκωνόμαστε το ξαναβάζουμε, το ξαναβάζει, το ξαναβάζουμε και συνεχίζετε αυτό μέχρι κάποιος να ασχοληθεί με την ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΤΟΥ... Καλημέρα 1 και σήμερα!!!!!!!!!!!!!! και ΝΑΙ δρόσισε!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #12.759 23-04-08 10:44 Julia,το είδες το ασπρόμαυρο που έκανα μετά τους birmaniacs;Το έβγαλα Kiki,ελπίζω να μην σε πειράζει,έχεις το copyright; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 01:54 Η Havana έγραψε: #12.760 24-04-08 01:54 Eνα τελευταιο κλικ στο σιτε πριν παω διακοπες και χαθω απο τον πολιτισμο.. το κοντινοτερο σπιτι εκει που παω απεχει 8 χλμ και το χωριο ειανι 38 χλμ μακρυα.. μεγαλες στιγμες θα ζησουμε και ναι φετος αποφασισαμε συνειδητα να μην κανουμε φεστιβαλ χολιστερηνης... σας φιλω και απο δω θα μου λειψει η καθημερινοτητα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 636 637 638 639 640 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλημέρα και απο μας Έχω ψοφήσει παιδιά...από το Σάββατο ξεκίνησα γενική και τέλειωσα χθες το βράδυ...ουφ!:greycat: Πόπι μου τσιμπούρι μας βγήκε η γάτα; Ο Πρίγγιπας τι κάνει; Πώς τα πάει Click για ανάπτυξη... Πριγκιπάς γυρίζει σήμερα σπίτι,ελπίζουμε να επιτελέσαμε το καθήκον μας,αυτές οι φωτογραφίες οι άλλες είναι ακατάλληλες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:07 Η popi έγραψε: #12.757 23-04-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό,χθες ήθελα να κάνω δουλεία για να δω την Πόλη των Αγγέλων και δεν της πολυ έδινα σημασία,τι έκανε τράβαγε το καλώδιο του τηλεφώνου και με έβγαζε από το ίντερνετ,και όταν τη μάλωσα,πως τα κατάφερεμε έβαλε μέσα το msn και πλάκωσε δουλεία που πάει και το έργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #12.758 23-04-08 10:36 ......αρε ΠΟΠΙ... για να σε παρηγορήσω αν γίνεται... εμάς αν θέλει παιχνίδι, το θέλει ΤΩΡΑ!!! και αν τολμήσουμε και δεν του δώσουμε σημασία και κοιτάμε τηλεόραση πχ, πάει και βγάζει το καλώδιο της κεραίας... σηκωνόμαστε το ξαναβάζουμε, το ξαναβάζει, το ξαναβάζουμε και συνεχίζετε αυτό μέχρι κάποιος να ασχοληθεί με την ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΤΟΥ... Καλημέρα 1 και σήμερα!!!!!!!!!!!!!! και ΝΑΙ δρόσισε!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #12.759 23-04-08 10:44 Julia,το είδες το ασπρόμαυρο που έκανα μετά τους birmaniacs;Το έβγαλα Kiki,ελπίζω να μην σε πειράζει,έχεις το copyright; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 01:54 Η Havana έγραψε: #12.760 24-04-08 01:54 Eνα τελευταιο κλικ στο σιτε πριν παω διακοπες και χαθω απο τον πολιτισμο.. το κοντινοτερο σπιτι εκει που παω απεχει 8 χλμ και το χωριο ειανι 38 χλμ μακρυα.. μεγαλες στιγμες θα ζησουμε και ναι φετος αποφασισαμε συνειδητα να μην κανουμε φεστιβαλ χολιστερηνης... σας φιλω και απο δω θα μου λειψει η καθημερινοτητα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 636 637 638 639 640 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! ΜΑς έχει μείνει ένα που την παλεύει,δεν είναι πολύ καλά αλλά ελπίζουμε να τα καταφέρει.Ώστε έτσι το κασκολόγατο ε;Μου δίνεις έμπνευση,η καινούρια μου δημιουργία θα είναι μια κυρία με γατα-κασκόλ! Click για ανάπτυξη... Και όχι μόνο αυτό,χθες ήθελα να κάνω δουλεία για να δω την Πόλη των Αγγέλων και δεν της πολυ έδινα σημασία,τι έκανε τράβαγε το καλώδιο του τηλεφώνου και με έβγαζε από το ίντερνετ,και όταν τη μάλωσα,πως τα κατάφερεμε έβαλε μέσα το msn και πλάκωσε δουλεία που πάει και το έργο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #12.758 23-04-08 10:36 ......αρε ΠΟΠΙ... για να σε παρηγορήσω αν γίνεται... εμάς αν θέλει παιχνίδι, το θέλει ΤΩΡΑ!!! και αν τολμήσουμε και δεν του δώσουμε σημασία και κοιτάμε τηλεόραση πχ, πάει και βγάζει το καλώδιο της κεραίας... σηκωνόμαστε το ξαναβάζουμε, το ξαναβάζει, το ξαναβάζουμε και συνεχίζετε αυτό μέχρι κάποιος να ασχοληθεί με την ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΤΟΥ... Καλημέρα 1 και σήμερα!!!!!!!!!!!!!! και ΝΑΙ δρόσισε!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #12.759 23-04-08 10:44 Julia,το είδες το ασπρόμαυρο που έκανα μετά τους birmaniacs;Το έβγαλα Kiki,ελπίζω να μην σε πειράζει,έχεις το copyright; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 01:54 Η Havana έγραψε: #12.760 24-04-08 01:54 Eνα τελευταιο κλικ στο σιτε πριν παω διακοπες και χαθω απο τον πολιτισμο.. το κοντινοτερο σπιτι εκει που παω απεχει 8 χλμ και το χωριο ειανι 38 χλμ μακρυα.. μεγαλες στιγμες θα ζησουμε και ναι φετος αποφασισαμε συνειδητα να μην κανουμε φεστιβαλ χολιστερηνης... σας φιλω και απο δω θα μου λειψει η καθημερινοτητα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 636 637 638 639 640 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
......αρε ΠΟΠΙ... για να σε παρηγορήσω αν γίνεται... εμάς αν θέλει παιχνίδι, το θέλει ΤΩΡΑ!!! και αν τολμήσουμε και δεν του δώσουμε σημασία και κοιτάμε τηλεόραση πχ, πάει και βγάζει το καλώδιο της κεραίας... σηκωνόμαστε το ξαναβάζουμε, το ξαναβάζει, το ξαναβάζουμε και συνεχίζετε αυτό μέχρι κάποιος να ασχοληθεί με την ΑΥΤΟΥ ΕΞΟΧΟΤΗΤΑ ΤΟΥ... Καλημέρα 1 και σήμερα!!!!!!!!!!!!!! και ΝΑΙ δρόσισε!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Απριλίου 2008 στις 10:44 Η moukelis έγραψε: #12.759 23-04-08 10:44 Julia,το είδες το ασπρόμαυρο που έκανα μετά τους birmaniacs;Το έβγαλα Kiki,ελπίζω να μην σε πειράζει,έχεις το copyright; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 01:54 Η Havana έγραψε: #12.760 24-04-08 01:54 Eνα τελευταιο κλικ στο σιτε πριν παω διακοπες και χαθω απο τον πολιτισμο.. το κοντινοτερο σπιτι εκει που παω απεχει 8 χλμ και το χωριο ειανι 38 χλμ μακρυα.. μεγαλες στιγμες θα ζησουμε και ναι φετος αποφασισαμε συνειδητα να μην κανουμε φεστιβαλ χολιστερηνης... σας φιλω και απο δω θα μου λειψει η καθημερινοτητα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 636 637 638 639 640 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 638 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Julia,το είδες το ασπρόμαυρο που έκανα μετά τους birmaniacs;Το έβγαλα Kiki,ελπίζω να μην σε πειράζει,έχεις το copyright; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 24 Απριλίου 2008 στις 01:54 Η Havana έγραψε: #12.760 24-04-08 01:54 Eνα τελευταιο κλικ στο σιτε πριν παω διακοπες και χαθω απο τον πολιτισμο.. το κοντινοτερο σπιτι εκει που παω απεχει 8 χλμ και το χωριο ειανι 38 χλμ μακρυα.. μεγαλες στιγμες θα ζησουμε και ναι φετος αποφασισαμε συνειδητα να μην κανουμε φεστιβαλ χολιστερηνης... σας φιλω και απο δω θα μου λειψει η καθημερινοτητα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eνα τελευταιο κλικ στο σιτε πριν παω διακοπες και χαθω απο τον πολιτισμο.. το κοντινοτερο σπιτι εκει που παω απεχει 8 χλμ και το χωριο ειανι 38 χλμ μακρυα.. μεγαλες στιγμες θα ζησουμε και ναι φετος αποφασισαμε συνειδητα να μην κανουμε φεστιβαλ χολιστερηνης... σας φιλω και απο δω θα μου λειψει η καθημερινοτητα μας:kiss::kiss::kiss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.