Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα! Νερίνα χρόνια πολλά στην Νερίνα σου! Χρόνια πολλά και σε όλους τους άλλους που γιορτάζουν σήμερα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα και απο μενα!!!
Χρονια πολλα στη νερινα.:) Και σε ολους τουσ αλλους,πηρα και εγω πρωι πρωι και πολιχρονησα ενα φιλο νικο που εχω.:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!παλι ξυπνησα καθυστερημενη και πρεπει να ξεκινησω επειγοντως διαβασμα....:(

καλημερα και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν!παλι ξυπνησα καθυστερημενη και πρεπει να ξεκινησω επειγοντως διαβασμα....:(

Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια έχουν κλείσει τα καλύτερα τα σπίτια!!!.... :lol: :lol: :lol:

Κοριτσια εχς προωλημα το ντινακι παει στο ελατο το οπιο ειναι χιονισμενο και η μπαλεσ εχουν χρισοσκονη πανω και εκει που ειναι μαβροσ ασπριζει και μετα προσπαθω να τον καθαρισω και δε καθεται και φρονημα.

ασε Ασπασια,και να πεις οτι διασκεδαζα εξω,βλακωδως ξενυχταω μες στο σπιτι και την αλλη μερα που να ξυπνησω για διαβασμα...:redface:

Καλημέρα! Αυτή η βδομάδα είναι λίγο βάρβαρη. Πολύ δουλειά στη δουλειά και διαφορες υποχρεώσεις μετά. :/: Το καλό είναι οτι 27-29 η εταιρεία θα είναι κλειστή (μας έδωσε σε όλους "υποχρεωτική' άδεια :P ) και θα ξεκουραστούμε λίγο!

ασε Ασπασια,και να πεις οτι διασκεδαζα εξω,βλακωδως ξενυχταω μες στο σπιτι και την αλλη μερα που να ξυπνησω για διαβασμα...:redface:

Kαλημέρα! Κι εγώ μέχρι τα 30 το'χα ξεφτυλίσει στο ξενύχτι. Ακόμα και σπίτι να έμενα δεν κοιμόμουν πριν τις 3-4 το πρωί και ξύπναγα 7 για να πάω στο γραφείο. Τώρα αν δεν κοιμηθώ 7 ώρες τουλάχιατον είμαι να πεθάνω! Τριγυρνάω σαν ζόμπι!!!:D

Καλημέρα..Εμένα πάλι πάντα μου άρεσε ο ύπνος...
Απλά μικρότερη είχα την πολυτέλεια να πω θα κοιμηθώ σήμερα και δεν θα πάω πουθενά..Τώρα δυστηχώς δεν την έχω...

Kαλημέρα! Κι εγώ μέχρι τα 30 το'χα ξεφτυλίσει στο ξενύχτι. Ακόμα και σπίτι να έμενα δεν κοιμόμουν πριν τις 3-4 το πρωί και ξύπναγα 7 για να πάω στο γραφείο. Τώρα αν δεν κοιμηθώ 7 ώρες τουλάχιατον είμαι να πεθάνω! Τριγυρνάω σαν ζόμπι!!!:D

:blink: :blink: πως αντεχες??εγω κοιμαμαι τωρα πια που υποτιθεται πρεπει να ξυπναω νωρις κατα τις 2,5-3 και ξυπναω 11-12...το ματι δεν ανοιγει με τιποτα πιο νωρις....:rolleyes:

Καλημερα! Έχω καταλήξει ότι τα πρωινά δεν είναι για μένα. Πλέον πριν τις 11-12 δεν επικοινωνώ με το περιβάλλον. Το βράδυ ότι ώρα και να κοιμηθώ πριν τις 10-11 αποκλείεται να ξυπνήσω. Επίσης δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ νωρίς. Μάλλον είμαι νυχτερινός τύπος.

Όταν ήμουν μικρή θεωρούσα τον πολύ υπνο αρρωστημένο και έλεγα ότη ζωή είναι πολύ μικρή για να την χάνουμε κοιμησμένοι. Έλεγα ότι θα κοιμηθώ μια και καλή όταν πεθάνω!!! :up: :up: :up: Ούτε κι εγώ ξέρω πως άντεχα με 3-4 ώρες ύπνο την ημέρα. Ήμουν συνέχεια αποσχολημένη με κάτι. Δουλειά, ψώνια, γυμναστήριο, hobby, σχέσεις, φίλοι, διασκέδαση.... Ξαφνικά γύρω στα 29-30 αρρώστησα. Κυριολεκτικά όχι μεταφορικά. ΄Μάλλον είχε να κάνει με τον τρόπο ζωής μου. Από την μια στιγμή στην άλλη, κομμένα όλα. Εκεί που έπινα 1 μπουκάλι ουίσκι στην καθισιά μου, μυρίζω αλκοόλ και μου'ρχεται εμετός. Εγώ που δεν καθόμουν λεπτό στο σπίτι, με γερανό με βγάζεις έξω. Κομμένα γυμναστήρια, ξενύχτια και πολλές-πολλές ταλαιπωρίες. Όταν θέλω να ξεδώσω πάω κανένα σινεμά ή καμια εκδρομούλα και πολύ shopping therapy. A! Και το κυριότερο πολύ ύπνο. Επειδή ξυπνάω 7 το αργότερο, 11 το βράδυ πάω για νανάκια. Ξενυχτήστε και διασκεδάστε όσο μπορείτε τώρα γιατί από μια ηλικία και μετά αρχίσει ο οργανισμός και τα φτύνει....:lol::lol::lol:

Καλησπερα σας.:hello:
Οσο αφορα το θεμα του υπνου...Τον τελευταιο καιρο κοιμαμαι 11-12 και ξυπναω στη 1. Αν ειναι δυνατον!:blink: :blink: :blink:
Μεσημερια ποτε δεν κοιμαμαι απο πολυ μικρη.
Σημερα, ομως, ξυπνησα στις 11 για να παω στο φαρμακειο να παρω τα φαρμακα της μαμας...
Και εχω και εξοδο το βραδυ. Θα παω στο Μητροπανο με κατι φιλες μου και την νονα μου. Και πρεπει αυριο να παω στη σχολη που εχουμε μαθημα με υποχρεωτικη παρακολουθηση. Μου φαινετε οτι θα παω κατ'ευθειαν απο το κεντρο. Ειναι και κοντα...:blink:

Κaλησπερα Ξενυχτισες και μη!Και γω ειμαι στη φαση το μεν πνευμα προθυμο η δε σαρξ δεν συνεργαζεται..
Καιρος καλος λυπαμαι το αφεντικο μια χαρα τα πηγε με τον ουρανο της Θεσσαλονικης
Καλη συνεχεια σε οτι κανετε
Sardella προσοχη στη σχολη μην τους τραγουδς Μητροπανο το πρωι

Καλημέρα για σήμερα.:)

καλημεραααααααα αντε κ καλο ξημερωμα

Ασπασια,να μη σου πω τι ακουω καθε μερα απο τη μανα μου...οτι ειμαι πανω στο ανθος της ηλικιας μου(:lol: :lol: )κι αντι να αρπαξω τη ζωη απο τα μαλλια κοιμαμαι ολη μερα.οτι αλλες κοπελες στην ηλικια μου ηδη δουλευουν η εχουν παιδια κι εγω ακομα ουτε ενα πτυχιο δεν εχω παρει:rolleyes: (το οποιο με το διαβασμα που κανω ουτε τωρα με βλεπω να παιρνω!!)

μολις γυρισα απο βολτα και το ρημαδι το ματι δεν κλεινει με τιποτα,εκει,γαριδα....

καληνυχτα σε ολους οσους δεν πασχουν απο αυπνιες!!!

καλημερα σας Παιδια σχολειο Γατος ασχολειτε με τις εξετασεις του δινει σηματα απο βδομαδα. Καφες πρωινος για μενα που κατα ενα περιεργο λογο νυσταζω επι μονιμου βασεως. παω για μια βουτια

Καλημέρα γυναίκες, καλημέρα άντρες του φόρουμ, καλημέρα γάτες και γάτοι και γατάκια. Παιδιά, άντρας σχολείο, γάτος στο μπαλκόνι, αναζητεί τη γάτα του, που ίσως έρθει ίσως δεν έρθει, εγώ δουλειά, σπίτι μπάχαλο, έχουμε επί μια εβδομάδα το δέντρο στη μέση του καθιστικού, κάτι σε έχουμε και δέντρο ένα πράγμα, μη μπει κανείς και δε το προσέξει, σαν την πράσινη γραμμή στη Κύπρο, όπου να ' ναι το κόβω θα στείλει κιονόκρανους ο ΟΗΕ και τροχονόμους η αστυνομία για να ρυθμιστεί η κίνηση. Τώρα μόλις πείστηκα ότι μια χαρά είμαστε. Βλέπω στη τηλεόραση ότι μια τύπισσα έπλεξε ζιπουνάκι σε μια φερράρι, σε κανονικό σχήμα. Μη σας πεί κανείς κομμένες και τσιμπήσετε, όσο δεν πλέχετε ζακετάκι στα zastava μια χαρά πάτε και πάω. :rolleyes:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back