Ismini
Διάσημο μέλος
. Δυστυχως οι ενδοκρινολογοι δεν γραφουν αναρωτικες!....
Κατα τα αλλα εχω βγαλει τα στολιδια αλλα δεν εχω το δεντρο...Ισως ψαξω για ενα ωραιο κλαδι το ΣΚ να στολισω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Αυτο που λες με τα κλαδια απο το ΙΚΕΑ καλη ιδεα! (αλλα δεν αντεχω το ΙΚΕΑ (πολυ μακρια, μεγαλη ουρα στα ταμεια...)). Θα βγω αυριο στη Ρεματια παντως κι αν βρω καποιο ωραιο κλαδι θα το μαζεψω. Δενρο ψευτικο εχω στην αποθηκη, αλλα το βαρεθηκα. Φετος θελω αλλαγη!
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
.....βαριεμαι...
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος
Γιωτα να σου στειλω πακετο το δικο μου δεντρο που εχει γινει ονυχοδρομιο και αρνουμε να το κατεβασω γιατι οταν ελεγε ο φιλος μου οτι δεν θα μεινει δεντρο με τα ζιζανια δεν ηθελα να ακουσω?

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Mika
Δραστήριο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
(εχουμε πολλα καρτες κατω απο το δεντρο και παει κι εκεινη και καθεται διπλα τους ακινητη)οταν δεν κοιταμε βεβαια ξεκρεμαει καμια μπαλα κι αρχιζει να την κυνηγαει..περιττο βεβαια να πω οτι ολο το χιονι που ειχαμε ριξει στο δεντρο δεν υπαρχει πλεον στο δεντρο,αλλα πανω στην τσικι!!!
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Μπορείς να πας στον ορθοπεδικό και να πεις ότι πονάει η μέση σου,το οποίο δεν εξακριβώνεται εύκολα.Καλημερα! Σημερα πηγα στη γιατρο του ΙΚΑ και ζητησα αναρωτικη, αλλα εφαγα χυλοπιτα. Δυστυχως οι ενδοκρινολογοι δεν γραφουν αναρωτικες!....
![]()
![]()
![]()
Ismini
Διάσημο μέλος
Προλεταριοι ολων των χωρων ενωθειτε για να μας δωσουν καμια αναρωτικη!

Ismini
Διάσημο μέλος
Για Ισμήνη. Επίσης μπορείς να ξαναπάρεις, μόνο για τις γιορτές , τον Βαλεντίνο σπίτι και να τον στολίσεις. Στο μαύρο όλα δείχνουν πιο φωτεινά. Τα φωτάκια βάλτα στο Σίβα που έρχεται και θολώνει άμα βλέπει τον Βαλεντίνο. Που να τρέχεις τώρα στις ρεματιές!![]()
Οχι στη Ρεματια πηγαινουμε συχνα! Μας αρεσει πολυ η βολτα εκει. Εαν εχουμε και στοχο (πχ. αναζητηση κλαδιου) ακομα καλυτερα!
anabou
Διάσημο μέλος
. Την βαριέμαι την διαδικασία για να είμαι ειλικρινής! Ισμήνη: Καλή αναρρωτική εύχομαι και να βρείτε το καλύτερο κλαδί.
Καλό στόλισμα σε όποιον έχει να στολίσει!
Εμεις στολισαμε πριν καμια εβδομαδα. Για την ακριβεια στολισα εγω με την μικρη και την χιονισμενη σαρδελα.
Λοιπον, σημερα που εχει πορεια η σχολη μου ειναι κλειστη και δεν ειχαμε μαθημα
. Χθες ηταν να παμε στο Μητροπανο αλλα τελικα αρρωστησε και δεν εκανε προγραμμα στην Ακτη Πειραιως. Για να μην παει τζαμπα ολος ο ενθουσιασμος μας αποφασισαμε να παμε Βερτη, οπου περασαμε ΤΕΛΕΙΑ. Πολυ ωραιο το προγραμμα και κυριως πολυ ωραιος ο Βερτης
....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
παιδια παντως σηκωθηκαν νωρις γατος επισης .
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Ελπίζω μέχρι τα χριστούγεννα να μην συνεχιστεί έτσι. Τα παιδιά σηκώθηκαν νωρίς και βλέπουν παιδικά, Ψιψί κάνει τα πρωινά ακροβατικά της και τα σκυλιά την ακολουθούν
. Δηλάδη εκτός από μια ιπτάμενη γάτα έχω και 2 λυκόσκυλα. Μήπως να τα πάω στη σχολή Ικάρων;;;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Για Ελένη. Βάλτους ξεσκονόπανα να μαζέψουν και τις αράχνες απο το ταβάνι. Καλημέρα σου. Η μανούλα καλά; Τι αναστηλώνει τώρα;

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool