popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 07:49 Η popi έγραψε: #12.801 26-04-08 07:49 Καλά να περάσουμε και όσες δεν φύγουμε όμως, το έχουμε και περισσόττερο ανάγκη! [/quote] Καλημέρα,σε όλους φιλάκια στα . Ναι drusilia μια γερή δόση ξεκούρασης την χρειαζόμαστε.Ωρες αγκαλίτσα με το Αλητάκι αγκαλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 08:50 Η moukelis έγραψε: #12.802 26-04-08 08:50 Καλημέρα κορίτσια! Φεύγουμε κι εμείς,αν και ο Σείριος που θα μείνει σπίτι προσπαθεί να μπει στο σάκο μου... Καλά να περάσετε,είτε μείνετε είτε φύγετε! Πολλές αγκαλιές στα γατόνια σας και καλά να περάσετε στον καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 22:14 Η μαγισσα έγραψε: #12.803 26-04-08 22:14 καλησπερα τι κανετε εγω είμαι στην Ελασσόνα στο χωρίο του άντρα μου και είμαι χαρουμενη γιατί μόλις έβαλα την netcarta και μπορώ και σας μιλάω ευτυχώς δεν σας στερηθώ .... Σας εύχομε να περάσετε καλα΄να φάτε να πιείτε και νηστικοί να κοιμηθήται... Αγάπες μου γλυκιές καλές να περάσετε και καλή ανάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 23:56 Η Anima έγραψε: #12.804 26-04-08 23:56 ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και σε σένα, να ξεκουραστείς και να γυρίσεις ανανεωμένη! Εμείς επιτέλους ήσυχα εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 27 Απριλίου 2008 στις 08:05 Η popi έγραψε: #12.805 27-04-08 08:05 Καλημέρα, Χριστος Ανέστη,Χρόνια Πολλά και Καλα,με αγάπη και υγεια Μη μου φάτε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 09:57 Η popi έγραψε: #12.806 28-04-08 09:57 Καλήμερα ελπίζω να περάσατε,καλό γυρισμό στα ταξιδεμένα μέλη,και φιλάκια στα φατσουλίνια μας. Αυτό για να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η Raisa έγραψε: #12.807 28-04-08 11:09 Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους!!!! Εμείς επιστρέψαμεεεεεε.....και ΔΕΝ φάγαμε πολύυυυυυυ...... Εσείς τι μου κάνετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η RedCat έγραψε: #12.808 28-04-08 11:14 Χρόνια πολλα σε όλους και ειδικά στους εορτάζοντες Γιωργους Εγω χθες έσκασα απο φαγητό καθώς η Drusilia (κατα κόσμο Βιβή) είναι πολύ χρυσοχέρα και είχε τη φαεινή ιδέα να με καλέσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Μυρτω4038: #12.809 28-04-08 13:50 Χρονια Πολλα και πολλες ευχες στους εορταζοντες Γιωργους και Γεωργιες Και εγω ειπα μεσ΄τις γιορτες να μην ξεφυγω πολυ απο τα πλαισια της διαιτας που υποτιθεται οτι ξεκινησα.Αλλα δυστυχως ηταν μονο ευσεβεις ποθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #12.810 28-04-08 15:39 Καλησπέρες!! Χρόνια πολλά σε όλους, ειδικότερα στους Γιώργηδες, τις Γεωργίες (και τις Γιώργαινες!) Πώς τα πάμε με την επίπονη διαδικασία της πέψης; Εμείς σήμερα κεράσαμε και τα γατόπαιδα λίγο ψαχνό απ' το κατσικάκι (δεν αντέχαμε να φάμε άλλο, εγώ ειδικά δεν άντεχα ούτε να το βλέπω πια) και το τίμησαν δεόντως. Καλή -και ασφαλή κυρίως- επιστροφή σε όσες ταξιδεύετε σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 17:12 Η moukelis έγραψε: #12.811 28-04-08 17:12 Καλησπέρα σε όλους! Μόλις γύρισα κι εγώ,πέρασα πολύ μέτρια,αλλά ξαναείδα μετά από δύο ολόκληρες μέρες το αστεράκι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 18:47 Η μαγισσα έγραψε: #12.812 28-04-08 18:47 ΓΕΙΑ σας κορίτσια τι κάνετε εγώ γυρνάω ή σήμερα το βράδύ ή αύριο το πρωί μου έχει λέιψει το κοριτσάκι μου η μικρή μου Κλειώ και έχω μεγάλη λαχτάρα να την δω ελπίζω όλοι να γυρίσουν καλά και χωρίς απρόοπτα....τά λέμε από Θεσσαλονικη.....φιλάκια.....σας πεθύμησα πολύ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:52 Ο Shakespeare: #12.813 28-04-08 19:52 Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:53 Η RedCat έγραψε: #12.814 28-04-08 19:53 Γιώώώώργο Χρόνια Πολλά!! Τι μόνος καλέ; Εχεις τα γατιδάκια! Αυτή και αν ειναι η καλύτερη παρέα (άλλωστε έχεις τη Φαντασία οποτε ταξιδεύεις όπου θελεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #12.815 28-04-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Click για ανάπτυξη... Χροοοονια Πολλααααα!Γιωργο οτι επιθυμεις Να σε χαιρονται τα γατουλινια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:04 Ο Shakespeare: #12.816 28-04-08 20:04 φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η RedCat έγραψε: #12.817 28-04-08 20:16 ναι καλέ, να δεις καλύτερα θα περάσεις!! Ασε που καμμια φορά οι ανθρώπινες γιορτές ειναι απίστευτα βαρετές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:37 Η popi έγραψε: #12.818 28-04-08 20:37 Χρόνια Πολλά Γιωργο και εγω έκανα Πάσχα μόνη με τα γατούνια μου το mycat(που το είχαν ρίξει όλοι στο φαί,σας έδωσα στεγνά),με κρασάκι και καλή μουσική παρέα.Το βράδυ ένιωθα υπέροχα,όταν τα έχουμε βρει με μας η μοναξία είναι καλός φίλος. Αλλά βοηθάει πολύ και η γάτα κοσκολαξεσουαρλέγετε με Αλητάκι ή belladona σιγά μη σας ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #12.819 28-04-08 21:11 Χρόνια πολλά Γιώργο! Καλέ μια χαρά θα περάσετε,που αλλού θα ακούσεις τέτοια εξαίσια υψίφωνο; Πόπιιιιιι το γατοαξεσουάρ μου μόλις μου σκαρφάλωσε στο σβέρκο και κάνει το κασκόλ!Πάρε τη Μπελαντονα από την οθόνη γιατί μου τον κακομαθαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #12.820 28-04-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Click για ανάπτυξη... Πω πω γλέντια!!!! Χρόνια πολλά Γιώργο.....(αν επιζήσεις απο τόσο γλέντι) και ό,τι επιθυμείς να το βρεις μπροστά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 639 640 641 642 643 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά να περάσουμε και όσες δεν φύγουμε όμως, το έχουμε και περισσόττερο ανάγκη! [/quote] Καλημέρα,σε όλους φιλάκια στα . Ναι drusilia μια γερή δόση ξεκούρασης την χρειαζόμαστε.Ωρες αγκαλίτσα με το Αλητάκι αγκαλία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 08:50 Η moukelis έγραψε: #12.802 26-04-08 08:50 Καλημέρα κορίτσια! Φεύγουμε κι εμείς,αν και ο Σείριος που θα μείνει σπίτι προσπαθεί να μπει στο σάκο μου... Καλά να περάσετε,είτε μείνετε είτε φύγετε! Πολλές αγκαλιές στα γατόνια σας και καλά να περάσετε στον καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 22:14 Η μαγισσα έγραψε: #12.803 26-04-08 22:14 καλησπερα τι κανετε εγω είμαι στην Ελασσόνα στο χωρίο του άντρα μου και είμαι χαρουμενη γιατί μόλις έβαλα την netcarta και μπορώ και σας μιλάω ευτυχώς δεν σας στερηθώ .... Σας εύχομε να περάσετε καλα΄να φάτε να πιείτε και νηστικοί να κοιμηθήται... Αγάπες μου γλυκιές καλές να περάσετε και καλή ανάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 23:56 Η Anima έγραψε: #12.804 26-04-08 23:56 ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και σε σένα, να ξεκουραστείς και να γυρίσεις ανανεωμένη! Εμείς επιτέλους ήσυχα εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 27 Απριλίου 2008 στις 08:05 Η popi έγραψε: #12.805 27-04-08 08:05 Καλημέρα, Χριστος Ανέστη,Χρόνια Πολλά και Καλα,με αγάπη και υγεια Μη μου φάτε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 09:57 Η popi έγραψε: #12.806 28-04-08 09:57 Καλήμερα ελπίζω να περάσατε,καλό γυρισμό στα ταξιδεμένα μέλη,και φιλάκια στα φατσουλίνια μας. Αυτό για να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η Raisa έγραψε: #12.807 28-04-08 11:09 Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους!!!! Εμείς επιστρέψαμεεεεεε.....και ΔΕΝ φάγαμε πολύυυυυυυ...... Εσείς τι μου κάνετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η RedCat έγραψε: #12.808 28-04-08 11:14 Χρόνια πολλα σε όλους και ειδικά στους εορτάζοντες Γιωργους Εγω χθες έσκασα απο φαγητό καθώς η Drusilia (κατα κόσμο Βιβή) είναι πολύ χρυσοχέρα και είχε τη φαεινή ιδέα να με καλέσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Μυρτω4038: #12.809 28-04-08 13:50 Χρονια Πολλα και πολλες ευχες στους εορταζοντες Γιωργους και Γεωργιες Και εγω ειπα μεσ΄τις γιορτες να μην ξεφυγω πολυ απο τα πλαισια της διαιτας που υποτιθεται οτι ξεκινησα.Αλλα δυστυχως ηταν μονο ευσεβεις ποθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #12.810 28-04-08 15:39 Καλησπέρες!! Χρόνια πολλά σε όλους, ειδικότερα στους Γιώργηδες, τις Γεωργίες (και τις Γιώργαινες!) Πώς τα πάμε με την επίπονη διαδικασία της πέψης; Εμείς σήμερα κεράσαμε και τα γατόπαιδα λίγο ψαχνό απ' το κατσικάκι (δεν αντέχαμε να φάμε άλλο, εγώ ειδικά δεν άντεχα ούτε να το βλέπω πια) και το τίμησαν δεόντως. Καλή -και ασφαλή κυρίως- επιστροφή σε όσες ταξιδεύετε σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 17:12 Η moukelis έγραψε: #12.811 28-04-08 17:12 Καλησπέρα σε όλους! Μόλις γύρισα κι εγώ,πέρασα πολύ μέτρια,αλλά ξαναείδα μετά από δύο ολόκληρες μέρες το αστεράκι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 18:47 Η μαγισσα έγραψε: #12.812 28-04-08 18:47 ΓΕΙΑ σας κορίτσια τι κάνετε εγώ γυρνάω ή σήμερα το βράδύ ή αύριο το πρωί μου έχει λέιψει το κοριτσάκι μου η μικρή μου Κλειώ και έχω μεγάλη λαχτάρα να την δω ελπίζω όλοι να γυρίσουν καλά και χωρίς απρόοπτα....τά λέμε από Θεσσαλονικη.....φιλάκια.....σας πεθύμησα πολύ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:52 Ο Shakespeare: #12.813 28-04-08 19:52 Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:53 Η RedCat έγραψε: #12.814 28-04-08 19:53 Γιώώώώργο Χρόνια Πολλά!! Τι μόνος καλέ; Εχεις τα γατιδάκια! Αυτή και αν ειναι η καλύτερη παρέα (άλλωστε έχεις τη Φαντασία οποτε ταξιδεύεις όπου θελεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #12.815 28-04-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Click για ανάπτυξη... Χροοοονια Πολλααααα!Γιωργο οτι επιθυμεις Να σε χαιρονται τα γατουλινια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:04 Ο Shakespeare: #12.816 28-04-08 20:04 φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η RedCat έγραψε: #12.817 28-04-08 20:16 ναι καλέ, να δεις καλύτερα θα περάσεις!! Ασε που καμμια φορά οι ανθρώπινες γιορτές ειναι απίστευτα βαρετές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:37 Η popi έγραψε: #12.818 28-04-08 20:37 Χρόνια Πολλά Γιωργο και εγω έκανα Πάσχα μόνη με τα γατούνια μου το mycat(που το είχαν ρίξει όλοι στο φαί,σας έδωσα στεγνά),με κρασάκι και καλή μουσική παρέα.Το βράδυ ένιωθα υπέροχα,όταν τα έχουμε βρει με μας η μοναξία είναι καλός φίλος. Αλλά βοηθάει πολύ και η γάτα κοσκολαξεσουαρλέγετε με Αλητάκι ή belladona σιγά μη σας ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #12.819 28-04-08 21:11 Χρόνια πολλά Γιώργο! Καλέ μια χαρά θα περάσετε,που αλλού θα ακούσεις τέτοια εξαίσια υψίφωνο; Πόπιιιιιι το γατοαξεσουάρ μου μόλις μου σκαρφάλωσε στο σβέρκο και κάνει το κασκόλ!Πάρε τη Μπελαντονα από την οθόνη γιατί μου τον κακομαθαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #12.820 28-04-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Click για ανάπτυξη... Πω πω γλέντια!!!! Χρόνια πολλά Γιώργο.....(αν επιζήσεις απο τόσο γλέντι) και ό,τι επιθυμείς να το βρεις μπροστά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 639 640 641 642 643 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κορίτσια! Φεύγουμε κι εμείς,αν και ο Σείριος που θα μείνει σπίτι προσπαθεί να μπει στο σάκο μου... Καλά να περάσετε,είτε μείνετε είτε φύγετε! Πολλές αγκαλιές στα γατόνια σας και καλά να περάσετε στον καφέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 22:14 Η μαγισσα έγραψε: #12.803 26-04-08 22:14 καλησπερα τι κανετε εγω είμαι στην Ελασσόνα στο χωρίο του άντρα μου και είμαι χαρουμενη γιατί μόλις έβαλα την netcarta και μπορώ και σας μιλάω ευτυχώς δεν σας στερηθώ .... Σας εύχομε να περάσετε καλα΄να φάτε να πιείτε και νηστικοί να κοιμηθήται... Αγάπες μου γλυκιές καλές να περάσετε και καλή ανάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 23:56 Η Anima έγραψε: #12.804 26-04-08 23:56 ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και σε σένα, να ξεκουραστείς και να γυρίσεις ανανεωμένη! Εμείς επιτέλους ήσυχα εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 27 Απριλίου 2008 στις 08:05 Η popi έγραψε: #12.805 27-04-08 08:05 Καλημέρα, Χριστος Ανέστη,Χρόνια Πολλά και Καλα,με αγάπη και υγεια Μη μου φάτε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 09:57 Η popi έγραψε: #12.806 28-04-08 09:57 Καλήμερα ελπίζω να περάσατε,καλό γυρισμό στα ταξιδεμένα μέλη,και φιλάκια στα φατσουλίνια μας. Αυτό για να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η Raisa έγραψε: #12.807 28-04-08 11:09 Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους!!!! Εμείς επιστρέψαμεεεεεε.....και ΔΕΝ φάγαμε πολύυυυυυυ...... Εσείς τι μου κάνετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η RedCat έγραψε: #12.808 28-04-08 11:14 Χρόνια πολλα σε όλους και ειδικά στους εορτάζοντες Γιωργους Εγω χθες έσκασα απο φαγητό καθώς η Drusilia (κατα κόσμο Βιβή) είναι πολύ χρυσοχέρα και είχε τη φαεινή ιδέα να με καλέσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Μυρτω4038: #12.809 28-04-08 13:50 Χρονια Πολλα και πολλες ευχες στους εορταζοντες Γιωργους και Γεωργιες Και εγω ειπα μεσ΄τις γιορτες να μην ξεφυγω πολυ απο τα πλαισια της διαιτας που υποτιθεται οτι ξεκινησα.Αλλα δυστυχως ηταν μονο ευσεβεις ποθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #12.810 28-04-08 15:39 Καλησπέρες!! Χρόνια πολλά σε όλους, ειδικότερα στους Γιώργηδες, τις Γεωργίες (και τις Γιώργαινες!) Πώς τα πάμε με την επίπονη διαδικασία της πέψης; Εμείς σήμερα κεράσαμε και τα γατόπαιδα λίγο ψαχνό απ' το κατσικάκι (δεν αντέχαμε να φάμε άλλο, εγώ ειδικά δεν άντεχα ούτε να το βλέπω πια) και το τίμησαν δεόντως. Καλή -και ασφαλή κυρίως- επιστροφή σε όσες ταξιδεύετε σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 17:12 Η moukelis έγραψε: #12.811 28-04-08 17:12 Καλησπέρα σε όλους! Μόλις γύρισα κι εγώ,πέρασα πολύ μέτρια,αλλά ξαναείδα μετά από δύο ολόκληρες μέρες το αστεράκι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 18:47 Η μαγισσα έγραψε: #12.812 28-04-08 18:47 ΓΕΙΑ σας κορίτσια τι κάνετε εγώ γυρνάω ή σήμερα το βράδύ ή αύριο το πρωί μου έχει λέιψει το κοριτσάκι μου η μικρή μου Κλειώ και έχω μεγάλη λαχτάρα να την δω ελπίζω όλοι να γυρίσουν καλά και χωρίς απρόοπτα....τά λέμε από Θεσσαλονικη.....φιλάκια.....σας πεθύμησα πολύ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:52 Ο Shakespeare: #12.813 28-04-08 19:52 Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:53 Η RedCat έγραψε: #12.814 28-04-08 19:53 Γιώώώώργο Χρόνια Πολλά!! Τι μόνος καλέ; Εχεις τα γατιδάκια! Αυτή και αν ειναι η καλύτερη παρέα (άλλωστε έχεις τη Φαντασία οποτε ταξιδεύεις όπου θελεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #12.815 28-04-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Click για ανάπτυξη... Χροοοονια Πολλααααα!Γιωργο οτι επιθυμεις Να σε χαιρονται τα γατουλινια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:04 Ο Shakespeare: #12.816 28-04-08 20:04 φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η RedCat έγραψε: #12.817 28-04-08 20:16 ναι καλέ, να δεις καλύτερα θα περάσεις!! Ασε που καμμια φορά οι ανθρώπινες γιορτές ειναι απίστευτα βαρετές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:37 Η popi έγραψε: #12.818 28-04-08 20:37 Χρόνια Πολλά Γιωργο και εγω έκανα Πάσχα μόνη με τα γατούνια μου το mycat(που το είχαν ρίξει όλοι στο φαί,σας έδωσα στεγνά),με κρασάκι και καλή μουσική παρέα.Το βράδυ ένιωθα υπέροχα,όταν τα έχουμε βρει με μας η μοναξία είναι καλός φίλος. Αλλά βοηθάει πολύ και η γάτα κοσκολαξεσουαρλέγετε με Αλητάκι ή belladona σιγά μη σας ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #12.819 28-04-08 21:11 Χρόνια πολλά Γιώργο! Καλέ μια χαρά θα περάσετε,που αλλού θα ακούσεις τέτοια εξαίσια υψίφωνο; Πόπιιιιιι το γατοαξεσουάρ μου μόλις μου σκαρφάλωσε στο σβέρκο και κάνει το κασκόλ!Πάρε τη Μπελαντονα από την οθόνη γιατί μου τον κακομαθαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #12.820 28-04-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Click για ανάπτυξη... Πω πω γλέντια!!!! Χρόνια πολλά Γιώργο.....(αν επιζήσεις απο τόσο γλέντι) και ό,τι επιθυμείς να το βρεις μπροστά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 639 640 641 642 643 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπερα τι κανετε εγω είμαι στην Ελασσόνα στο χωρίο του άντρα μου και είμαι χαρουμενη γιατί μόλις έβαλα την netcarta και μπορώ και σας μιλάω ευτυχώς δεν σας στερηθώ .... Σας εύχομε να περάσετε καλα΄να φάτε να πιείτε και νηστικοί να κοιμηθήται... Αγάπες μου γλυκιές καλές να περάσετε και καλή ανάσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 26 Απριλίου 2008 στις 23:56 Η Anima έγραψε: #12.804 26-04-08 23:56 ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και σε σένα, να ξεκουραστείς και να γυρίσεις ανανεωμένη! Εμείς επιτέλους ήσυχα εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 27 Απριλίου 2008 στις 08:05 Η popi έγραψε: #12.805 27-04-08 08:05 Καλημέρα, Χριστος Ανέστη,Χρόνια Πολλά και Καλα,με αγάπη και υγεια Μη μου φάτε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 09:57 Η popi έγραψε: #12.806 28-04-08 09:57 Καλήμερα ελπίζω να περάσατε,καλό γυρισμό στα ταξιδεμένα μέλη,και φιλάκια στα φατσουλίνια μας. Αυτό για να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η Raisa έγραψε: #12.807 28-04-08 11:09 Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους!!!! Εμείς επιστρέψαμεεεεεε.....και ΔΕΝ φάγαμε πολύυυυυυυ...... Εσείς τι μου κάνετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η RedCat έγραψε: #12.808 28-04-08 11:14 Χρόνια πολλα σε όλους και ειδικά στους εορτάζοντες Γιωργους Εγω χθες έσκασα απο φαγητό καθώς η Drusilia (κατα κόσμο Βιβή) είναι πολύ χρυσοχέρα και είχε τη φαεινή ιδέα να με καλέσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Μυρτω4038: #12.809 28-04-08 13:50 Χρονια Πολλα και πολλες ευχες στους εορταζοντες Γιωργους και Γεωργιες Και εγω ειπα μεσ΄τις γιορτες να μην ξεφυγω πολυ απο τα πλαισια της διαιτας που υποτιθεται οτι ξεκινησα.Αλλα δυστυχως ηταν μονο ευσεβεις ποθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #12.810 28-04-08 15:39 Καλησπέρες!! Χρόνια πολλά σε όλους, ειδικότερα στους Γιώργηδες, τις Γεωργίες (και τις Γιώργαινες!) Πώς τα πάμε με την επίπονη διαδικασία της πέψης; Εμείς σήμερα κεράσαμε και τα γατόπαιδα λίγο ψαχνό απ' το κατσικάκι (δεν αντέχαμε να φάμε άλλο, εγώ ειδικά δεν άντεχα ούτε να το βλέπω πια) και το τίμησαν δεόντως. Καλή -και ασφαλή κυρίως- επιστροφή σε όσες ταξιδεύετε σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 17:12 Η moukelis έγραψε: #12.811 28-04-08 17:12 Καλησπέρα σε όλους! Μόλις γύρισα κι εγώ,πέρασα πολύ μέτρια,αλλά ξαναείδα μετά από δύο ολόκληρες μέρες το αστεράκι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 18:47 Η μαγισσα έγραψε: #12.812 28-04-08 18:47 ΓΕΙΑ σας κορίτσια τι κάνετε εγώ γυρνάω ή σήμερα το βράδύ ή αύριο το πρωί μου έχει λέιψει το κοριτσάκι μου η μικρή μου Κλειώ και έχω μεγάλη λαχτάρα να την δω ελπίζω όλοι να γυρίσουν καλά και χωρίς απρόοπτα....τά λέμε από Θεσσαλονικη.....φιλάκια.....σας πεθύμησα πολύ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:52 Ο Shakespeare: #12.813 28-04-08 19:52 Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:53 Η RedCat έγραψε: #12.814 28-04-08 19:53 Γιώώώώργο Χρόνια Πολλά!! Τι μόνος καλέ; Εχεις τα γατιδάκια! Αυτή και αν ειναι η καλύτερη παρέα (άλλωστε έχεις τη Φαντασία οποτε ταξιδεύεις όπου θελεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #12.815 28-04-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Click για ανάπτυξη... Χροοοονια Πολλααααα!Γιωργο οτι επιθυμεις Να σε χαιρονται τα γατουλινια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:04 Ο Shakespeare: #12.816 28-04-08 20:04 φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η RedCat έγραψε: #12.817 28-04-08 20:16 ναι καλέ, να δεις καλύτερα θα περάσεις!! Ασε που καμμια φορά οι ανθρώπινες γιορτές ειναι απίστευτα βαρετές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:37 Η popi έγραψε: #12.818 28-04-08 20:37 Χρόνια Πολλά Γιωργο και εγω έκανα Πάσχα μόνη με τα γατούνια μου το mycat(που το είχαν ρίξει όλοι στο φαί,σας έδωσα στεγνά),με κρασάκι και καλή μουσική παρέα.Το βράδυ ένιωθα υπέροχα,όταν τα έχουμε βρει με μας η μοναξία είναι καλός φίλος. Αλλά βοηθάει πολύ και η γάτα κοσκολαξεσουαρλέγετε με Αλητάκι ή belladona σιγά μη σας ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #12.819 28-04-08 21:11 Χρόνια πολλά Γιώργο! Καλέ μια χαρά θα περάσετε,που αλλού θα ακούσεις τέτοια εξαίσια υψίφωνο; Πόπιιιιιι το γατοαξεσουάρ μου μόλις μου σκαρφάλωσε στο σβέρκο και κάνει το κασκόλ!Πάρε τη Μπελαντονα από την οθόνη γιατί μου τον κακομαθαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #12.820 28-04-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Click για ανάπτυξη... Πω πω γλέντια!!!! Χρόνια πολλά Γιώργο.....(αν επιζήσεις απο τόσο γλέντι) και ό,τι επιθυμείς να το βρεις μπροστά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 639 640 641 642 643 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και σε σένα, να ξεκουραστείς και να γυρίσεις ανανεωμένη! Εμείς επιτέλους ήσυχα εδώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 27 Απριλίου 2008 στις 08:05 Η popi έγραψε: #12.805 27-04-08 08:05 Καλημέρα, Χριστος Ανέστη,Χρόνια Πολλά και Καλα,με αγάπη και υγεια Μη μου φάτε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 09:57 Η popi έγραψε: #12.806 28-04-08 09:57 Καλήμερα ελπίζω να περάσατε,καλό γυρισμό στα ταξιδεμένα μέλη,και φιλάκια στα φατσουλίνια μας. Αυτό για να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η Raisa έγραψε: #12.807 28-04-08 11:09 Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους!!!! Εμείς επιστρέψαμεεεεεε.....και ΔΕΝ φάγαμε πολύυυυυυυ...... Εσείς τι μου κάνετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η RedCat έγραψε: #12.808 28-04-08 11:14 Χρόνια πολλα σε όλους και ειδικά στους εορτάζοντες Γιωργους Εγω χθες έσκασα απο φαγητό καθώς η Drusilia (κατα κόσμο Βιβή) είναι πολύ χρυσοχέρα και είχε τη φαεινή ιδέα να με καλέσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Μυρτω4038: #12.809 28-04-08 13:50 Χρονια Πολλα και πολλες ευχες στους εορταζοντες Γιωργους και Γεωργιες Και εγω ειπα μεσ΄τις γιορτες να μην ξεφυγω πολυ απο τα πλαισια της διαιτας που υποτιθεται οτι ξεκινησα.Αλλα δυστυχως ηταν μονο ευσεβεις ποθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #12.810 28-04-08 15:39 Καλησπέρες!! Χρόνια πολλά σε όλους, ειδικότερα στους Γιώργηδες, τις Γεωργίες (και τις Γιώργαινες!) Πώς τα πάμε με την επίπονη διαδικασία της πέψης; Εμείς σήμερα κεράσαμε και τα γατόπαιδα λίγο ψαχνό απ' το κατσικάκι (δεν αντέχαμε να φάμε άλλο, εγώ ειδικά δεν άντεχα ούτε να το βλέπω πια) και το τίμησαν δεόντως. Καλή -και ασφαλή κυρίως- επιστροφή σε όσες ταξιδεύετε σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 17:12 Η moukelis έγραψε: #12.811 28-04-08 17:12 Καλησπέρα σε όλους! Μόλις γύρισα κι εγώ,πέρασα πολύ μέτρια,αλλά ξαναείδα μετά από δύο ολόκληρες μέρες το αστεράκι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 18:47 Η μαγισσα έγραψε: #12.812 28-04-08 18:47 ΓΕΙΑ σας κορίτσια τι κάνετε εγώ γυρνάω ή σήμερα το βράδύ ή αύριο το πρωί μου έχει λέιψει το κοριτσάκι μου η μικρή μου Κλειώ και έχω μεγάλη λαχτάρα να την δω ελπίζω όλοι να γυρίσουν καλά και χωρίς απρόοπτα....τά λέμε από Θεσσαλονικη.....φιλάκια.....σας πεθύμησα πολύ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:52 Ο Shakespeare: #12.813 28-04-08 19:52 Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:53 Η RedCat έγραψε: #12.814 28-04-08 19:53 Γιώώώώργο Χρόνια Πολλά!! Τι μόνος καλέ; Εχεις τα γατιδάκια! Αυτή και αν ειναι η καλύτερη παρέα (άλλωστε έχεις τη Φαντασία οποτε ταξιδεύεις όπου θελεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #12.815 28-04-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Click για ανάπτυξη... Χροοοονια Πολλααααα!Γιωργο οτι επιθυμεις Να σε χαιρονται τα γατουλινια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:04 Ο Shakespeare: #12.816 28-04-08 20:04 φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η RedCat έγραψε: #12.817 28-04-08 20:16 ναι καλέ, να δεις καλύτερα θα περάσεις!! Ασε που καμμια φορά οι ανθρώπινες γιορτές ειναι απίστευτα βαρετές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:37 Η popi έγραψε: #12.818 28-04-08 20:37 Χρόνια Πολλά Γιωργο και εγω έκανα Πάσχα μόνη με τα γατούνια μου το mycat(που το είχαν ρίξει όλοι στο φαί,σας έδωσα στεγνά),με κρασάκι και καλή μουσική παρέα.Το βράδυ ένιωθα υπέροχα,όταν τα έχουμε βρει με μας η μοναξία είναι καλός φίλος. Αλλά βοηθάει πολύ και η γάτα κοσκολαξεσουαρλέγετε με Αλητάκι ή belladona σιγά μη σας ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #12.819 28-04-08 21:11 Χρόνια πολλά Γιώργο! Καλέ μια χαρά θα περάσετε,που αλλού θα ακούσεις τέτοια εξαίσια υψίφωνο; Πόπιιιιιι το γατοαξεσουάρ μου μόλις μου σκαρφάλωσε στο σβέρκο και κάνει το κασκόλ!Πάρε τη Μπελαντονα από την οθόνη γιατί μου τον κακομαθαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #12.820 28-04-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Click για ανάπτυξη... Πω πω γλέντια!!!! Χρόνια πολλά Γιώργο.....(αν επιζήσεις απο τόσο γλέντι) και ό,τι επιθυμείς να το βρεις μπροστά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 639 640 641 642 643 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα, Χριστος Ανέστη,Χρόνια Πολλά και Καλα,με αγάπη και υγεια Μη μου φάτε πολύ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 09:57 Η popi έγραψε: #12.806 28-04-08 09:57 Καλήμερα ελπίζω να περάσατε,καλό γυρισμό στα ταξιδεμένα μέλη,και φιλάκια στα φατσουλίνια μας. Αυτό για να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η Raisa έγραψε: #12.807 28-04-08 11:09 Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους!!!! Εμείς επιστρέψαμεεεεεε.....και ΔΕΝ φάγαμε πολύυυυυυυ...... Εσείς τι μου κάνετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η RedCat έγραψε: #12.808 28-04-08 11:14 Χρόνια πολλα σε όλους και ειδικά στους εορτάζοντες Γιωργους Εγω χθες έσκασα απο φαγητό καθώς η Drusilia (κατα κόσμο Βιβή) είναι πολύ χρυσοχέρα και είχε τη φαεινή ιδέα να με καλέσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Μυρτω4038: #12.809 28-04-08 13:50 Χρονια Πολλα και πολλες ευχες στους εορταζοντες Γιωργους και Γεωργιες Και εγω ειπα μεσ΄τις γιορτες να μην ξεφυγω πολυ απο τα πλαισια της διαιτας που υποτιθεται οτι ξεκινησα.Αλλα δυστυχως ηταν μονο ευσεβεις ποθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #12.810 28-04-08 15:39 Καλησπέρες!! Χρόνια πολλά σε όλους, ειδικότερα στους Γιώργηδες, τις Γεωργίες (και τις Γιώργαινες!) Πώς τα πάμε με την επίπονη διαδικασία της πέψης; Εμείς σήμερα κεράσαμε και τα γατόπαιδα λίγο ψαχνό απ' το κατσικάκι (δεν αντέχαμε να φάμε άλλο, εγώ ειδικά δεν άντεχα ούτε να το βλέπω πια) και το τίμησαν δεόντως. Καλή -και ασφαλή κυρίως- επιστροφή σε όσες ταξιδεύετε σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 17:12 Η moukelis έγραψε: #12.811 28-04-08 17:12 Καλησπέρα σε όλους! Μόλις γύρισα κι εγώ,πέρασα πολύ μέτρια,αλλά ξαναείδα μετά από δύο ολόκληρες μέρες το αστεράκι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 18:47 Η μαγισσα έγραψε: #12.812 28-04-08 18:47 ΓΕΙΑ σας κορίτσια τι κάνετε εγώ γυρνάω ή σήμερα το βράδύ ή αύριο το πρωί μου έχει λέιψει το κοριτσάκι μου η μικρή μου Κλειώ και έχω μεγάλη λαχτάρα να την δω ελπίζω όλοι να γυρίσουν καλά και χωρίς απρόοπτα....τά λέμε από Θεσσαλονικη.....φιλάκια.....σας πεθύμησα πολύ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:52 Ο Shakespeare: #12.813 28-04-08 19:52 Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:53 Η RedCat έγραψε: #12.814 28-04-08 19:53 Γιώώώώργο Χρόνια Πολλά!! Τι μόνος καλέ; Εχεις τα γατιδάκια! Αυτή και αν ειναι η καλύτερη παρέα (άλλωστε έχεις τη Φαντασία οποτε ταξιδεύεις όπου θελεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #12.815 28-04-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Click για ανάπτυξη... Χροοοονια Πολλααααα!Γιωργο οτι επιθυμεις Να σε χαιρονται τα γατουλινια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:04 Ο Shakespeare: #12.816 28-04-08 20:04 φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η RedCat έγραψε: #12.817 28-04-08 20:16 ναι καλέ, να δεις καλύτερα θα περάσεις!! Ασε που καμμια φορά οι ανθρώπινες γιορτές ειναι απίστευτα βαρετές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:37 Η popi έγραψε: #12.818 28-04-08 20:37 Χρόνια Πολλά Γιωργο και εγω έκανα Πάσχα μόνη με τα γατούνια μου το mycat(που το είχαν ρίξει όλοι στο φαί,σας έδωσα στεγνά),με κρασάκι και καλή μουσική παρέα.Το βράδυ ένιωθα υπέροχα,όταν τα έχουμε βρει με μας η μοναξία είναι καλός φίλος. Αλλά βοηθάει πολύ και η γάτα κοσκολαξεσουαρλέγετε με Αλητάκι ή belladona σιγά μη σας ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #12.819 28-04-08 21:11 Χρόνια πολλά Γιώργο! Καλέ μια χαρά θα περάσετε,που αλλού θα ακούσεις τέτοια εξαίσια υψίφωνο; Πόπιιιιιι το γατοαξεσουάρ μου μόλις μου σκαρφάλωσε στο σβέρκο και κάνει το κασκόλ!Πάρε τη Μπελαντονα από την οθόνη γιατί μου τον κακομαθαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #12.820 28-04-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Click για ανάπτυξη... Πω πω γλέντια!!!! Χρόνια πολλά Γιώργο.....(αν επιζήσεις απο τόσο γλέντι) και ό,τι επιθυμείς να το βρεις μπροστά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 639 640 641 642 643 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλήμερα ελπίζω να περάσατε,καλό γυρισμό στα ταξιδεμένα μέλη,και φιλάκια στα φατσουλίνια μας. Αυτό για να γελάσουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 11:09 Η Raisa έγραψε: #12.807 28-04-08 11:09 Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους!!!! Εμείς επιστρέψαμεεεεεε.....και ΔΕΝ φάγαμε πολύυυυυυυ...... Εσείς τι μου κάνετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η RedCat έγραψε: #12.808 28-04-08 11:14 Χρόνια πολλα σε όλους και ειδικά στους εορτάζοντες Γιωργους Εγω χθες έσκασα απο φαγητό καθώς η Drusilia (κατα κόσμο Βιβή) είναι πολύ χρυσοχέρα και είχε τη φαεινή ιδέα να με καλέσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Μυρτω4038: #12.809 28-04-08 13:50 Χρονια Πολλα και πολλες ευχες στους εορταζοντες Γιωργους και Γεωργιες Και εγω ειπα μεσ΄τις γιορτες να μην ξεφυγω πολυ απο τα πλαισια της διαιτας που υποτιθεται οτι ξεκινησα.Αλλα δυστυχως ηταν μονο ευσεβεις ποθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #12.810 28-04-08 15:39 Καλησπέρες!! Χρόνια πολλά σε όλους, ειδικότερα στους Γιώργηδες, τις Γεωργίες (και τις Γιώργαινες!) Πώς τα πάμε με την επίπονη διαδικασία της πέψης; Εμείς σήμερα κεράσαμε και τα γατόπαιδα λίγο ψαχνό απ' το κατσικάκι (δεν αντέχαμε να φάμε άλλο, εγώ ειδικά δεν άντεχα ούτε να το βλέπω πια) και το τίμησαν δεόντως. Καλή -και ασφαλή κυρίως- επιστροφή σε όσες ταξιδεύετε σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 17:12 Η moukelis έγραψε: #12.811 28-04-08 17:12 Καλησπέρα σε όλους! Μόλις γύρισα κι εγώ,πέρασα πολύ μέτρια,αλλά ξαναείδα μετά από δύο ολόκληρες μέρες το αστεράκι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 18:47 Η μαγισσα έγραψε: #12.812 28-04-08 18:47 ΓΕΙΑ σας κορίτσια τι κάνετε εγώ γυρνάω ή σήμερα το βράδύ ή αύριο το πρωί μου έχει λέιψει το κοριτσάκι μου η μικρή μου Κλειώ και έχω μεγάλη λαχτάρα να την δω ελπίζω όλοι να γυρίσουν καλά και χωρίς απρόοπτα....τά λέμε από Θεσσαλονικη.....φιλάκια.....σας πεθύμησα πολύ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:52 Ο Shakespeare: #12.813 28-04-08 19:52 Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:53 Η RedCat έγραψε: #12.814 28-04-08 19:53 Γιώώώώργο Χρόνια Πολλά!! Τι μόνος καλέ; Εχεις τα γατιδάκια! Αυτή και αν ειναι η καλύτερη παρέα (άλλωστε έχεις τη Φαντασία οποτε ταξιδεύεις όπου θελεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #12.815 28-04-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Click για ανάπτυξη... Χροοοονια Πολλααααα!Γιωργο οτι επιθυμεις Να σε χαιρονται τα γατουλινια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:04 Ο Shakespeare: #12.816 28-04-08 20:04 φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η RedCat έγραψε: #12.817 28-04-08 20:16 ναι καλέ, να δεις καλύτερα θα περάσεις!! Ασε που καμμια φορά οι ανθρώπινες γιορτές ειναι απίστευτα βαρετές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:37 Η popi έγραψε: #12.818 28-04-08 20:37 Χρόνια Πολλά Γιωργο και εγω έκανα Πάσχα μόνη με τα γατούνια μου το mycat(που το είχαν ρίξει όλοι στο φαί,σας έδωσα στεγνά),με κρασάκι και καλή μουσική παρέα.Το βράδυ ένιωθα υπέροχα,όταν τα έχουμε βρει με μας η μοναξία είναι καλός φίλος. Αλλά βοηθάει πολύ και η γάτα κοσκολαξεσουαρλέγετε με Αλητάκι ή belladona σιγά μη σας ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #12.819 28-04-08 21:11 Χρόνια πολλά Γιώργο! Καλέ μια χαρά θα περάσετε,που αλλού θα ακούσεις τέτοια εξαίσια υψίφωνο; Πόπιιιιιι το γατοαξεσουάρ μου μόλις μου σκαρφάλωσε στο σβέρκο και κάνει το κασκόλ!Πάρε τη Μπελαντονα από την οθόνη γιατί μου τον κακομαθαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #12.820 28-04-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Click για ανάπτυξη... Πω πω γλέντια!!!! Χρόνια πολλά Γιώργο.....(αν επιζήσεις απο τόσο γλέντι) και ό,τι επιθυμείς να το βρεις μπροστά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 639 640 641 642 643 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους!!!! Εμείς επιστρέψαμεεεεεε.....και ΔΕΝ φάγαμε πολύυυυυυυ...... Εσείς τι μου κάνετε;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 11:14 Η RedCat έγραψε: #12.808 28-04-08 11:14 Χρόνια πολλα σε όλους και ειδικά στους εορτάζοντες Γιωργους Εγω χθες έσκασα απο φαγητό καθώς η Drusilia (κατα κόσμο Βιβή) είναι πολύ χρυσοχέρα και είχε τη φαεινή ιδέα να με καλέσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Μυρτω4038: #12.809 28-04-08 13:50 Χρονια Πολλα και πολλες ευχες στους εορταζοντες Γιωργους και Γεωργιες Και εγω ειπα μεσ΄τις γιορτες να μην ξεφυγω πολυ απο τα πλαισια της διαιτας που υποτιθεται οτι ξεκινησα.Αλλα δυστυχως ηταν μονο ευσεβεις ποθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #12.810 28-04-08 15:39 Καλησπέρες!! Χρόνια πολλά σε όλους, ειδικότερα στους Γιώργηδες, τις Γεωργίες (και τις Γιώργαινες!) Πώς τα πάμε με την επίπονη διαδικασία της πέψης; Εμείς σήμερα κεράσαμε και τα γατόπαιδα λίγο ψαχνό απ' το κατσικάκι (δεν αντέχαμε να φάμε άλλο, εγώ ειδικά δεν άντεχα ούτε να το βλέπω πια) και το τίμησαν δεόντως. Καλή -και ασφαλή κυρίως- επιστροφή σε όσες ταξιδεύετε σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 17:12 Η moukelis έγραψε: #12.811 28-04-08 17:12 Καλησπέρα σε όλους! Μόλις γύρισα κι εγώ,πέρασα πολύ μέτρια,αλλά ξαναείδα μετά από δύο ολόκληρες μέρες το αστεράκι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 18:47 Η μαγισσα έγραψε: #12.812 28-04-08 18:47 ΓΕΙΑ σας κορίτσια τι κάνετε εγώ γυρνάω ή σήμερα το βράδύ ή αύριο το πρωί μου έχει λέιψει το κοριτσάκι μου η μικρή μου Κλειώ και έχω μεγάλη λαχτάρα να την δω ελπίζω όλοι να γυρίσουν καλά και χωρίς απρόοπτα....τά λέμε από Θεσσαλονικη.....φιλάκια.....σας πεθύμησα πολύ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:52 Ο Shakespeare: #12.813 28-04-08 19:52 Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:53 Η RedCat έγραψε: #12.814 28-04-08 19:53 Γιώώώώργο Χρόνια Πολλά!! Τι μόνος καλέ; Εχεις τα γατιδάκια! Αυτή και αν ειναι η καλύτερη παρέα (άλλωστε έχεις τη Φαντασία οποτε ταξιδεύεις όπου θελεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #12.815 28-04-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Click για ανάπτυξη... Χροοοονια Πολλααααα!Γιωργο οτι επιθυμεις Να σε χαιρονται τα γατουλινια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:04 Ο Shakespeare: #12.816 28-04-08 20:04 φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η RedCat έγραψε: #12.817 28-04-08 20:16 ναι καλέ, να δεις καλύτερα θα περάσεις!! Ασε που καμμια φορά οι ανθρώπινες γιορτές ειναι απίστευτα βαρετές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:37 Η popi έγραψε: #12.818 28-04-08 20:37 Χρόνια Πολλά Γιωργο και εγω έκανα Πάσχα μόνη με τα γατούνια μου το mycat(που το είχαν ρίξει όλοι στο φαί,σας έδωσα στεγνά),με κρασάκι και καλή μουσική παρέα.Το βράδυ ένιωθα υπέροχα,όταν τα έχουμε βρει με μας η μοναξία είναι καλός φίλος. Αλλά βοηθάει πολύ και η γάτα κοσκολαξεσουαρλέγετε με Αλητάκι ή belladona σιγά μη σας ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #12.819 28-04-08 21:11 Χρόνια πολλά Γιώργο! Καλέ μια χαρά θα περάσετε,που αλλού θα ακούσεις τέτοια εξαίσια υψίφωνο; Πόπιιιιιι το γατοαξεσουάρ μου μόλις μου σκαρφάλωσε στο σβέρκο και κάνει το κασκόλ!Πάρε τη Μπελαντονα από την οθόνη γιατί μου τον κακομαθαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #12.820 28-04-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Click για ανάπτυξη... Πω πω γλέντια!!!! Χρόνια πολλά Γιώργο.....(αν επιζήσεις απο τόσο γλέντι) και ό,τι επιθυμείς να το βρεις μπροστά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 639 640 641 642 643 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρόνια πολλα σε όλους και ειδικά στους εορτάζοντες Γιωργους Εγω χθες έσκασα απο φαγητό καθώς η Drusilia (κατα κόσμο Βιβή) είναι πολύ χρυσοχέρα και είχε τη φαεινή ιδέα να με καλέσει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 13:50 Η Μυρτω4038: #12.809 28-04-08 13:50 Χρονια Πολλα και πολλες ευχες στους εορταζοντες Γιωργους και Γεωργιες Και εγω ειπα μεσ΄τις γιορτες να μην ξεφυγω πολυ απο τα πλαισια της διαιτας που υποτιθεται οτι ξεκινησα.Αλλα δυστυχως ηταν μονο ευσεβεις ποθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #12.810 28-04-08 15:39 Καλησπέρες!! Χρόνια πολλά σε όλους, ειδικότερα στους Γιώργηδες, τις Γεωργίες (και τις Γιώργαινες!) Πώς τα πάμε με την επίπονη διαδικασία της πέψης; Εμείς σήμερα κεράσαμε και τα γατόπαιδα λίγο ψαχνό απ' το κατσικάκι (δεν αντέχαμε να φάμε άλλο, εγώ ειδικά δεν άντεχα ούτε να το βλέπω πια) και το τίμησαν δεόντως. Καλή -και ασφαλή κυρίως- επιστροφή σε όσες ταξιδεύετε σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 17:12 Η moukelis έγραψε: #12.811 28-04-08 17:12 Καλησπέρα σε όλους! Μόλις γύρισα κι εγώ,πέρασα πολύ μέτρια,αλλά ξαναείδα μετά από δύο ολόκληρες μέρες το αστεράκι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 18:47 Η μαγισσα έγραψε: #12.812 28-04-08 18:47 ΓΕΙΑ σας κορίτσια τι κάνετε εγώ γυρνάω ή σήμερα το βράδύ ή αύριο το πρωί μου έχει λέιψει το κοριτσάκι μου η μικρή μου Κλειώ και έχω μεγάλη λαχτάρα να την δω ελπίζω όλοι να γυρίσουν καλά και χωρίς απρόοπτα....τά λέμε από Θεσσαλονικη.....φιλάκια.....σας πεθύμησα πολύ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:52 Ο Shakespeare: #12.813 28-04-08 19:52 Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:53 Η RedCat έγραψε: #12.814 28-04-08 19:53 Γιώώώώργο Χρόνια Πολλά!! Τι μόνος καλέ; Εχεις τα γατιδάκια! Αυτή και αν ειναι η καλύτερη παρέα (άλλωστε έχεις τη Φαντασία οποτε ταξιδεύεις όπου θελεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #12.815 28-04-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Click για ανάπτυξη... Χροοοονια Πολλααααα!Γιωργο οτι επιθυμεις Να σε χαιρονται τα γατουλινια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:04 Ο Shakespeare: #12.816 28-04-08 20:04 φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η RedCat έγραψε: #12.817 28-04-08 20:16 ναι καλέ, να δεις καλύτερα θα περάσεις!! Ασε που καμμια φορά οι ανθρώπινες γιορτές ειναι απίστευτα βαρετές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:37 Η popi έγραψε: #12.818 28-04-08 20:37 Χρόνια Πολλά Γιωργο και εγω έκανα Πάσχα μόνη με τα γατούνια μου το mycat(που το είχαν ρίξει όλοι στο φαί,σας έδωσα στεγνά),με κρασάκι και καλή μουσική παρέα.Το βράδυ ένιωθα υπέροχα,όταν τα έχουμε βρει με μας η μοναξία είναι καλός φίλος. Αλλά βοηθάει πολύ και η γάτα κοσκολαξεσουαρλέγετε με Αλητάκι ή belladona σιγά μη σας ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #12.819 28-04-08 21:11 Χρόνια πολλά Γιώργο! Καλέ μια χαρά θα περάσετε,που αλλού θα ακούσεις τέτοια εξαίσια υψίφωνο; Πόπιιιιιι το γατοαξεσουάρ μου μόλις μου σκαρφάλωσε στο σβέρκο και κάνει το κασκόλ!Πάρε τη Μπελαντονα από την οθόνη γιατί μου τον κακομαθαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #12.820 28-04-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Click για ανάπτυξη... Πω πω γλέντια!!!! Χρόνια πολλά Γιώργο.....(αν επιζήσεις απο τόσο γλέντι) και ό,τι επιθυμείς να το βρεις μπροστά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 639 640 641 642 643 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χρονια Πολλα και πολλες ευχες στους εορταζοντες Γιωργους και Γεωργιες Και εγω ειπα μεσ΄τις γιορτες να μην ξεφυγω πολυ απο τα πλαισια της διαιτας που υποτιθεται οτι ξεκινησα.Αλλα δυστυχως ηταν μονο ευσεβεις ποθοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 15:39 Η aretha έγραψε: #12.810 28-04-08 15:39 Καλησπέρες!! Χρόνια πολλά σε όλους, ειδικότερα στους Γιώργηδες, τις Γεωργίες (και τις Γιώργαινες!) Πώς τα πάμε με την επίπονη διαδικασία της πέψης; Εμείς σήμερα κεράσαμε και τα γατόπαιδα λίγο ψαχνό απ' το κατσικάκι (δεν αντέχαμε να φάμε άλλο, εγώ ειδικά δεν άντεχα ούτε να το βλέπω πια) και το τίμησαν δεόντως. Καλή -και ασφαλή κυρίως- επιστροφή σε όσες ταξιδεύετε σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 17:12 Η moukelis έγραψε: #12.811 28-04-08 17:12 Καλησπέρα σε όλους! Μόλις γύρισα κι εγώ,πέρασα πολύ μέτρια,αλλά ξαναείδα μετά από δύο ολόκληρες μέρες το αστεράκι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 18:47 Η μαγισσα έγραψε: #12.812 28-04-08 18:47 ΓΕΙΑ σας κορίτσια τι κάνετε εγώ γυρνάω ή σήμερα το βράδύ ή αύριο το πρωί μου έχει λέιψει το κοριτσάκι μου η μικρή μου Κλειώ και έχω μεγάλη λαχτάρα να την δω ελπίζω όλοι να γυρίσουν καλά και χωρίς απρόοπτα....τά λέμε από Θεσσαλονικη.....φιλάκια.....σας πεθύμησα πολύ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:52 Ο Shakespeare: #12.813 28-04-08 19:52 Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:53 Η RedCat έγραψε: #12.814 28-04-08 19:53 Γιώώώώργο Χρόνια Πολλά!! Τι μόνος καλέ; Εχεις τα γατιδάκια! Αυτή και αν ειναι η καλύτερη παρέα (άλλωστε έχεις τη Φαντασία οποτε ταξιδεύεις όπου θελεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #12.815 28-04-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Click για ανάπτυξη... Χροοοονια Πολλααααα!Γιωργο οτι επιθυμεις Να σε χαιρονται τα γατουλινια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:04 Ο Shakespeare: #12.816 28-04-08 20:04 φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η RedCat έγραψε: #12.817 28-04-08 20:16 ναι καλέ, να δεις καλύτερα θα περάσεις!! Ασε που καμμια φορά οι ανθρώπινες γιορτές ειναι απίστευτα βαρετές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:37 Η popi έγραψε: #12.818 28-04-08 20:37 Χρόνια Πολλά Γιωργο και εγω έκανα Πάσχα μόνη με τα γατούνια μου το mycat(που το είχαν ρίξει όλοι στο φαί,σας έδωσα στεγνά),με κρασάκι και καλή μουσική παρέα.Το βράδυ ένιωθα υπέροχα,όταν τα έχουμε βρει με μας η μοναξία είναι καλός φίλος. Αλλά βοηθάει πολύ και η γάτα κοσκολαξεσουαρλέγετε με Αλητάκι ή belladona σιγά μη σας ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #12.819 28-04-08 21:11 Χρόνια πολλά Γιώργο! Καλέ μια χαρά θα περάσετε,που αλλού θα ακούσεις τέτοια εξαίσια υψίφωνο; Πόπιιιιιι το γατοαξεσουάρ μου μόλις μου σκαρφάλωσε στο σβέρκο και κάνει το κασκόλ!Πάρε τη Μπελαντονα από την οθόνη γιατί μου τον κακομαθαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #12.820 28-04-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Click για ανάπτυξη... Πω πω γλέντια!!!! Χρόνια πολλά Γιώργο.....(αν επιζήσεις απο τόσο γλέντι) και ό,τι επιθυμείς να το βρεις μπροστά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 639 640 641 642 643 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρες!! Χρόνια πολλά σε όλους, ειδικότερα στους Γιώργηδες, τις Γεωργίες (και τις Γιώργαινες!) Πώς τα πάμε με την επίπονη διαδικασία της πέψης; Εμείς σήμερα κεράσαμε και τα γατόπαιδα λίγο ψαχνό απ' το κατσικάκι (δεν αντέχαμε να φάμε άλλο, εγώ ειδικά δεν άντεχα ούτε να το βλέπω πια) και το τίμησαν δεόντως. Καλή -και ασφαλή κυρίως- επιστροφή σε όσες ταξιδεύετε σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 17:12 Η moukelis έγραψε: #12.811 28-04-08 17:12 Καλησπέρα σε όλους! Μόλις γύρισα κι εγώ,πέρασα πολύ μέτρια,αλλά ξαναείδα μετά από δύο ολόκληρες μέρες το αστεράκι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 18:47 Η μαγισσα έγραψε: #12.812 28-04-08 18:47 ΓΕΙΑ σας κορίτσια τι κάνετε εγώ γυρνάω ή σήμερα το βράδύ ή αύριο το πρωί μου έχει λέιψει το κοριτσάκι μου η μικρή μου Κλειώ και έχω μεγάλη λαχτάρα να την δω ελπίζω όλοι να γυρίσουν καλά και χωρίς απρόοπτα....τά λέμε από Θεσσαλονικη.....φιλάκια.....σας πεθύμησα πολύ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:52 Ο Shakespeare: #12.813 28-04-08 19:52 Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:53 Η RedCat έγραψε: #12.814 28-04-08 19:53 Γιώώώώργο Χρόνια Πολλά!! Τι μόνος καλέ; Εχεις τα γατιδάκια! Αυτή και αν ειναι η καλύτερη παρέα (άλλωστε έχεις τη Φαντασία οποτε ταξιδεύεις όπου θελεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #12.815 28-04-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Click για ανάπτυξη... Χροοοονια Πολλααααα!Γιωργο οτι επιθυμεις Να σε χαιρονται τα γατουλινια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:04 Ο Shakespeare: #12.816 28-04-08 20:04 φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η RedCat έγραψε: #12.817 28-04-08 20:16 ναι καλέ, να δεις καλύτερα θα περάσεις!! Ασε που καμμια φορά οι ανθρώπινες γιορτές ειναι απίστευτα βαρετές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:37 Η popi έγραψε: #12.818 28-04-08 20:37 Χρόνια Πολλά Γιωργο και εγω έκανα Πάσχα μόνη με τα γατούνια μου το mycat(που το είχαν ρίξει όλοι στο φαί,σας έδωσα στεγνά),με κρασάκι και καλή μουσική παρέα.Το βράδυ ένιωθα υπέροχα,όταν τα έχουμε βρει με μας η μοναξία είναι καλός φίλος. Αλλά βοηθάει πολύ και η γάτα κοσκολαξεσουαρλέγετε με Αλητάκι ή belladona σιγά μη σας ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #12.819 28-04-08 21:11 Χρόνια πολλά Γιώργο! Καλέ μια χαρά θα περάσετε,που αλλού θα ακούσεις τέτοια εξαίσια υψίφωνο; Πόπιιιιιι το γατοαξεσουάρ μου μόλις μου σκαρφάλωσε στο σβέρκο και κάνει το κασκόλ!Πάρε τη Μπελαντονα από την οθόνη γιατί μου τον κακομαθαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #12.820 28-04-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Click για ανάπτυξη... Πω πω γλέντια!!!! Χρόνια πολλά Γιώργο.....(αν επιζήσεις απο τόσο γλέντι) και ό,τι επιθυμείς να το βρεις μπροστά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 639 640 641 642 643 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα σε όλους! Μόλις γύρισα κι εγώ,πέρασα πολύ μέτρια,αλλά ξαναείδα μετά από δύο ολόκληρες μέρες το αστεράκι μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 18:47 Η μαγισσα έγραψε: #12.812 28-04-08 18:47 ΓΕΙΑ σας κορίτσια τι κάνετε εγώ γυρνάω ή σήμερα το βράδύ ή αύριο το πρωί μου έχει λέιψει το κοριτσάκι μου η μικρή μου Κλειώ και έχω μεγάλη λαχτάρα να την δω ελπίζω όλοι να γυρίσουν καλά και χωρίς απρόοπτα....τά λέμε από Θεσσαλονικη.....φιλάκια.....σας πεθύμησα πολύ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:52 Ο Shakespeare: #12.813 28-04-08 19:52 Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:53 Η RedCat έγραψε: #12.814 28-04-08 19:53 Γιώώώώργο Χρόνια Πολλά!! Τι μόνος καλέ; Εχεις τα γατιδάκια! Αυτή και αν ειναι η καλύτερη παρέα (άλλωστε έχεις τη Φαντασία οποτε ταξιδεύεις όπου θελεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #12.815 28-04-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Click για ανάπτυξη... Χροοοονια Πολλααααα!Γιωργο οτι επιθυμεις Να σε χαιρονται τα γατουλινια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:04 Ο Shakespeare: #12.816 28-04-08 20:04 φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η RedCat έγραψε: #12.817 28-04-08 20:16 ναι καλέ, να δεις καλύτερα θα περάσεις!! Ασε που καμμια φορά οι ανθρώπινες γιορτές ειναι απίστευτα βαρετές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:37 Η popi έγραψε: #12.818 28-04-08 20:37 Χρόνια Πολλά Γιωργο και εγω έκανα Πάσχα μόνη με τα γατούνια μου το mycat(που το είχαν ρίξει όλοι στο φαί,σας έδωσα στεγνά),με κρασάκι και καλή μουσική παρέα.Το βράδυ ένιωθα υπέροχα,όταν τα έχουμε βρει με μας η μοναξία είναι καλός φίλος. Αλλά βοηθάει πολύ και η γάτα κοσκολαξεσουαρλέγετε με Αλητάκι ή belladona σιγά μη σας ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #12.819 28-04-08 21:11 Χρόνια πολλά Γιώργο! Καλέ μια χαρά θα περάσετε,που αλλού θα ακούσεις τέτοια εξαίσια υψίφωνο; Πόπιιιιιι το γατοαξεσουάρ μου μόλις μου σκαρφάλωσε στο σβέρκο και κάνει το κασκόλ!Πάρε τη Μπελαντονα από την οθόνη γιατί μου τον κακομαθαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #12.820 28-04-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Click για ανάπτυξη... Πω πω γλέντια!!!! Χρόνια πολλά Γιώργο.....(αν επιζήσεις απο τόσο γλέντι) και ό,τι επιθυμείς να το βρεις μπροστά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 639 640 641 642 643 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΓΕΙΑ σας κορίτσια τι κάνετε εγώ γυρνάω ή σήμερα το βράδύ ή αύριο το πρωί μου έχει λέιψει το κοριτσάκι μου η μικρή μου Κλειώ και έχω μεγάλη λαχτάρα να την δω ελπίζω όλοι να γυρίσουν καλά και χωρίς απρόοπτα....τά λέμε από Θεσσαλονικη.....φιλάκια.....σας πεθύμησα πολύ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:52 Ο Shakespeare: #12.813 28-04-08 19:52 Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:53 Η RedCat έγραψε: #12.814 28-04-08 19:53 Γιώώώώργο Χρόνια Πολλά!! Τι μόνος καλέ; Εχεις τα γατιδάκια! Αυτή και αν ειναι η καλύτερη παρέα (άλλωστε έχεις τη Φαντασία οποτε ταξιδεύεις όπου θελεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #12.815 28-04-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Click για ανάπτυξη... Χροοοονια Πολλααααα!Γιωργο οτι επιθυμεις Να σε χαιρονται τα γατουλινια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:04 Ο Shakespeare: #12.816 28-04-08 20:04 φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η RedCat έγραψε: #12.817 28-04-08 20:16 ναι καλέ, να δεις καλύτερα θα περάσεις!! Ασε που καμμια φορά οι ανθρώπινες γιορτές ειναι απίστευτα βαρετές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:37 Η popi έγραψε: #12.818 28-04-08 20:37 Χρόνια Πολλά Γιωργο και εγω έκανα Πάσχα μόνη με τα γατούνια μου το mycat(που το είχαν ρίξει όλοι στο φαί,σας έδωσα στεγνά),με κρασάκι και καλή μουσική παρέα.Το βράδυ ένιωθα υπέροχα,όταν τα έχουμε βρει με μας η μοναξία είναι καλός φίλος. Αλλά βοηθάει πολύ και η γάτα κοσκολαξεσουαρλέγετε με Αλητάκι ή belladona σιγά μη σας ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #12.819 28-04-08 21:11 Χρόνια πολλά Γιώργο! Καλέ μια χαρά θα περάσετε,που αλλού θα ακούσεις τέτοια εξαίσια υψίφωνο; Πόπιιιιιι το γατοαξεσουάρ μου μόλις μου σκαρφάλωσε στο σβέρκο και κάνει το κασκόλ!Πάρε τη Μπελαντονα από την οθόνη γιατί μου τον κακομαθαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #12.820 28-04-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Click για ανάπτυξη... Πω πω γλέντια!!!! Χρόνια πολλά Γιώργο.....(αν επιζήσεις απο τόσο γλέντι) και ό,τι επιθυμείς να το βρεις μπροστά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 639 640 641 642 643 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:53 Η RedCat έγραψε: #12.814 28-04-08 19:53 Γιώώώώργο Χρόνια Πολλά!! Τι μόνος καλέ; Εχεις τα γατιδάκια! Αυτή και αν ειναι η καλύτερη παρέα (άλλωστε έχεις τη Φαντασία οποτε ταξιδεύεις όπου θελεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #12.815 28-04-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Click για ανάπτυξη... Χροοοονια Πολλααααα!Γιωργο οτι επιθυμεις Να σε χαιρονται τα γατουλινια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:04 Ο Shakespeare: #12.816 28-04-08 20:04 φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η RedCat έγραψε: #12.817 28-04-08 20:16 ναι καλέ, να δεις καλύτερα θα περάσεις!! Ασε που καμμια φορά οι ανθρώπινες γιορτές ειναι απίστευτα βαρετές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:37 Η popi έγραψε: #12.818 28-04-08 20:37 Χρόνια Πολλά Γιωργο και εγω έκανα Πάσχα μόνη με τα γατούνια μου το mycat(που το είχαν ρίξει όλοι στο φαί,σας έδωσα στεγνά),με κρασάκι και καλή μουσική παρέα.Το βράδυ ένιωθα υπέροχα,όταν τα έχουμε βρει με μας η μοναξία είναι καλός φίλος. Αλλά βοηθάει πολύ και η γάτα κοσκολαξεσουαρλέγετε με Αλητάκι ή belladona σιγά μη σας ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #12.819 28-04-08 21:11 Χρόνια πολλά Γιώργο! Καλέ μια χαρά θα περάσετε,που αλλού θα ακούσεις τέτοια εξαίσια υψίφωνο; Πόπιιιιιι το γατοαξεσουάρ μου μόλις μου σκαρφάλωσε στο σβέρκο και κάνει το κασκόλ!Πάρε τη Μπελαντονα από την οθόνη γιατί μου τον κακομαθαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #12.820 28-04-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Click για ανάπτυξη... Πω πω γλέντια!!!! Χρόνια πολλά Γιώργο.....(αν επιζήσεις απο τόσο γλέντι) και ό,τι επιθυμείς να το βρεις μπροστά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 639 640 641 642 643 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιώώώώργο Χρόνια Πολλά!! Τι μόνος καλέ; Εχεις τα γατιδάκια! Αυτή και αν ειναι η καλύτερη παρέα (άλλωστε έχεις τη Φαντασία οποτε ταξιδεύεις όπου θελεις) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 19:56 Η Μυρτω4038: #12.815 28-04-08 19:56 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Click για ανάπτυξη... Χροοοονια Πολλααααα!Γιωργο οτι επιθυμεις Να σε χαιρονται τα γατουλινια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:04 Ο Shakespeare: #12.816 28-04-08 20:04 φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η RedCat έγραψε: #12.817 28-04-08 20:16 ναι καλέ, να δεις καλύτερα θα περάσεις!! Ασε που καμμια φορά οι ανθρώπινες γιορτές ειναι απίστευτα βαρετές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:37 Η popi έγραψε: #12.818 28-04-08 20:37 Χρόνια Πολλά Γιωργο και εγω έκανα Πάσχα μόνη με τα γατούνια μου το mycat(που το είχαν ρίξει όλοι στο φαί,σας έδωσα στεγνά),με κρασάκι και καλή μουσική παρέα.Το βράδυ ένιωθα υπέροχα,όταν τα έχουμε βρει με μας η μοναξία είναι καλός φίλος. Αλλά βοηθάει πολύ και η γάτα κοσκολαξεσουαρλέγετε με Αλητάκι ή belladona σιγά μη σας ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #12.819 28-04-08 21:11 Χρόνια πολλά Γιώργο! Καλέ μια χαρά θα περάσετε,που αλλού θα ακούσεις τέτοια εξαίσια υψίφωνο; Πόπιιιιιι το γατοαξεσουάρ μου μόλις μου σκαρφάλωσε στο σβέρκο και κάνει το κασκόλ!Πάρε τη Μπελαντονα από την οθόνη γιατί μου τον κακομαθαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #12.820 28-04-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Click για ανάπτυξη... Πω πω γλέντια!!!! Χρόνια πολλά Γιώργο.....(αν επιζήσεις απο τόσο γλέντι) και ό,τι επιθυμείς να το βρεις μπροστά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 639 640 641 642 643 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! ) γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα! κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!! Click για ανάπτυξη... Χροοοονια Πολλααααα!Γιωργο οτι επιθυμεις Να σε χαιρονται τα γατουλινια σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shakespeare Δραστήριο μέλος Ο Shakespeare αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 413 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:04 Ο Shakespeare: #12.816 28-04-08 20:04 φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η RedCat έγραψε: #12.817 28-04-08 20:16 ναι καλέ, να δεις καλύτερα θα περάσεις!! Ασε που καμμια φορά οι ανθρώπινες γιορτές ειναι απίστευτα βαρετές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:37 Η popi έγραψε: #12.818 28-04-08 20:37 Χρόνια Πολλά Γιωργο και εγω έκανα Πάσχα μόνη με τα γατούνια μου το mycat(που το είχαν ρίξει όλοι στο φαί,σας έδωσα στεγνά),με κρασάκι και καλή μουσική παρέα.Το βράδυ ένιωθα υπέροχα,όταν τα έχουμε βρει με μας η μοναξία είναι καλός φίλος. Αλλά βοηθάει πολύ και η γάτα κοσκολαξεσουαρλέγετε με Αλητάκι ή belladona σιγά μη σας ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #12.819 28-04-08 21:11 Χρόνια πολλά Γιώργο! Καλέ μια χαρά θα περάσετε,που αλλού θα ακούσεις τέτοια εξαίσια υψίφωνο; Πόπιιιιιι το γατοαξεσουάρ μου μόλις μου σκαρφάλωσε στο σβέρκο και κάνει το κασκόλ!Πάρε τη Μπελαντονα από την οθόνη γιατί μου τον κακομαθαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #12.820 28-04-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Click για ανάπτυξη... Πω πω γλέντια!!!! Χρόνια πολλά Γιώργο.....(αν επιζήσεις απο τόσο γλέντι) και ό,τι επιθυμείς να το βρεις μπροστά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 639 640 641 642 643 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:16 Η RedCat έγραψε: #12.817 28-04-08 20:16 ναι καλέ, να δεις καλύτερα θα περάσεις!! Ασε που καμμια φορά οι ανθρώπινες γιορτές ειναι απίστευτα βαρετές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:37 Η popi έγραψε: #12.818 28-04-08 20:37 Χρόνια Πολλά Γιωργο και εγω έκανα Πάσχα μόνη με τα γατούνια μου το mycat(που το είχαν ρίξει όλοι στο φαί,σας έδωσα στεγνά),με κρασάκι και καλή μουσική παρέα.Το βράδυ ένιωθα υπέροχα,όταν τα έχουμε βρει με μας η μοναξία είναι καλός φίλος. Αλλά βοηθάει πολύ και η γάτα κοσκολαξεσουαρλέγετε με Αλητάκι ή belladona σιγά μη σας ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #12.819 28-04-08 21:11 Χρόνια πολλά Γιώργο! Καλέ μια χαρά θα περάσετε,που αλλού θα ακούσεις τέτοια εξαίσια υψίφωνο; Πόπιιιιιι το γατοαξεσουάρ μου μόλις μου σκαρφάλωσε στο σβέρκο και κάνει το κασκόλ!Πάρε τη Μπελαντονα από την οθόνη γιατί μου τον κακομαθαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #12.820 28-04-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Click για ανάπτυξη... Πω πω γλέντια!!!! Χρόνια πολλά Γιώργο.....(αν επιζήσεις απο τόσο γλέντι) και ό,τι επιθυμείς να το βρεις μπροστά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 639 640 641 642 643 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ναι καλέ, να δεις καλύτερα θα περάσεις!! Ασε που καμμια φορά οι ανθρώπινες γιορτές ειναι απίστευτα βαρετές! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 20:37 Η popi έγραψε: #12.818 28-04-08 20:37 Χρόνια Πολλά Γιωργο και εγω έκανα Πάσχα μόνη με τα γατούνια μου το mycat(που το είχαν ρίξει όλοι στο φαί,σας έδωσα στεγνά),με κρασάκι και καλή μουσική παρέα.Το βράδυ ένιωθα υπέροχα,όταν τα έχουμε βρει με μας η μοναξία είναι καλός φίλος. Αλλά βοηθάει πολύ και η γάτα κοσκολαξεσουαρλέγετε με Αλητάκι ή belladona σιγά μη σας ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #12.819 28-04-08 21:11 Χρόνια πολλά Γιώργο! Καλέ μια χαρά θα περάσετε,που αλλού θα ακούσεις τέτοια εξαίσια υψίφωνο; Πόπιιιιιι το γατοαξεσουάρ μου μόλις μου σκαρφάλωσε στο σβέρκο και κάνει το κασκόλ!Πάρε τη Μπελαντονα από την οθόνη γιατί μου τον κακομαθαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #12.820 28-04-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Click για ανάπτυξη... Πω πω γλέντια!!!! Χρόνια πολλά Γιώργο.....(αν επιζήσεις απο τόσο γλέντι) και ό,τι επιθυμείς να το βρεις μπροστά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 639 640 641 642 643 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χρόνια Πολλά Γιωργο και εγω έκανα Πάσχα μόνη με τα γατούνια μου το mycat(που το είχαν ρίξει όλοι στο φαί,σας έδωσα στεγνά),με κρασάκι και καλή μουσική παρέα.Το βράδυ ένιωθα υπέροχα,όταν τα έχουμε βρει με μας η μοναξία είναι καλός φίλος. Αλλά βοηθάει πολύ και η γάτα κοσκολαξεσουαρλέγετε με Αλητάκι ή belladona σιγά μη σας ακούσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 21:11 Η moukelis έγραψε: #12.819 28-04-08 21:11 Χρόνια πολλά Γιώργο! Καλέ μια χαρά θα περάσετε,που αλλού θα ακούσεις τέτοια εξαίσια υψίφωνο; Πόπιιιιιι το γατοαξεσουάρ μου μόλις μου σκαρφάλωσε στο σβέρκο και κάνει το κασκόλ!Πάρε τη Μπελαντονα από την οθόνη γιατί μου τον κακομαθαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #12.820 28-04-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Click για ανάπτυξη... Πω πω γλέντια!!!! Χρόνια πολλά Γιώργο.....(αν επιζήσεις απο τόσο γλέντι) και ό,τι επιθυμείς να το βρεις μπροστά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 639 640 641 642 643 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 641 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρόνια πολλά Γιώργο! Καλέ μια χαρά θα περάσετε,που αλλού θα ακούσεις τέτοια εξαίσια υψίφωνο; Πόπιιιιιι το γατοαξεσουάρ μου μόλις μου σκαρφάλωσε στο σβέρκο και κάνει το κασκόλ!Πάρε τη Μπελαντονα από την οθόνη γιατί μου τον κακομαθαίνει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 28 Απριλίου 2008 στις 22:33 Η Raisa έγραψε: #12.820 28-04-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Click για ανάπτυξη... Πω πω γλέντια!!!! Χρόνια πολλά Γιώργο.....(αν επιζήσεις απο τόσο γλέντι) και ό,τι επιθυμείς να το βρεις μπροστά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Shakespeare: φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!! ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη Click για ανάπτυξη... Πω πω γλέντια!!!! Χρόνια πολλά Γιώργο.....(αν επιζήσεις απο τόσο γλέντι) και ό,τι επιθυμείς να το βρεις μπροστά σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.