Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλά να περάσουμε και όσες δεν φύγουμε όμως, το έχουμε και περισσόττερο ανάγκη! :)[/quote]

Καλημέρα,σε όλους φιλάκια στα .
Ναι drusilia μια γερή δόση ξεκούρασης την χρειαζόμαστε.Ωρες αγκαλίτσα με το Αλητάκι αγκαλία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα κορίτσια!
Φεύγουμε κι εμείς,αν και ο Σείριος που θα μείνει σπίτι προσπαθεί να μπει στο σάκο μου...
Καλά να περάσετε,είτε μείνετε είτε φύγετε!
Πολλές αγκαλιές στα γατόνια σας και καλά να περάσετε στον καφέ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπερα τι κανετε εγω είμαι στην Ελασσόνα στο χωρίο του άντρα μου και είμαι χαρουμενη γιατί μόλις έβαλα την netcarta και μπορώ και σας μιλάω ευτυχώς δεν σας στερηθώ ....:lol::lol::lol: Σας εύχομε να περάσετε καλα΄να φάτε να πιείτε και νηστικοί να κοιμηθήται...:lol:
Αγάπες μου γλυκιές καλές να περάσετε και καλή ανάσταση...:up::up:

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και σε σένα, να ξεκουραστείς και να γυρίσεις ανανεωμένη!
Εμείς επιτέλους ήσυχα εδώ!

Καλημέρα, Χριστος Ανέστη,Χρόνια Πολλά και Καλα,με αγάπη και υγεια
Μη μου φάτε πολύ:lol::lol::lol:

Καλήμερα ελπίζω να περάσατε,καλό γυρισμό στα ταξιδεμένα μέλη,και φιλάκια στα φατσουλίνια μας.
Αυτό για να γελάσουμε

Καλημέρα και Χρόνια πολλά σε όλους!!!!
Εμείς επιστρέψαμεεεεεε.....και ΔΕΝ φάγαμε πολύυυυυυυ......:P:lol:
Εσείς τι μου κάνετε;;:)

Χρόνια πολλα σε όλους και ειδικά στους εορτάζοντες Γιωργους:)
Εγω χθες έσκασα απο φαγητό καθώς η Drusilia (κατα κόσμο Βιβή) είναι πολύ χρυσοχέρα και είχε τη φαεινή ιδέα να με καλέσει..:P

Χρονια Πολλα και πολλες ευχες στους εορταζοντες Γιωργους και Γεωργιες:D:D:D
Και εγω ειπα μεσ΄τις γιορτες να μην ξεφυγω πολυ απο τα πλαισια της διαιτας που υποτιθεται οτι ξεκινησα.Αλλα δυστυχως ηταν μονο ευσεβεις ποθοι.:hmm:

Καλησπέρες!!:)
Χρόνια πολλά σε όλους, ειδικότερα στους Γιώργηδες, τις Γεωργίες (και τις Γιώργαινες!:P)
Πώς τα πάμε με την επίπονη διαδικασία της πέψης;
Εμείς σήμερα κεράσαμε και τα γατόπαιδα λίγο ψαχνό απ' το κατσικάκι (δεν αντέχαμε να φάμε άλλο, εγώ ειδικά δεν άντεχα ούτε να το βλέπω πια) και το τίμησαν δεόντως.
Καλή -και ασφαλή κυρίως- επιστροφή σε όσες ταξιδεύετε σήμερα!

Καλησπέρα σε όλους!
Μόλις γύρισα κι εγώ,πέρασα πολύ μέτρια,αλλά ξαναείδα μετά από δύο ολόκληρες μέρες το αστεράκι μου!:up:

ΓΕΙΑ σας κορίτσια τι κάνετε εγώ γυρνάω ή σήμερα το βράδύ ή αύριο το πρωί μου έχει λέιψει το κοριτσάκι μου η μικρή μου Κλειώ και έχω μεγάλη λαχτάρα να την δω ελπίζω όλοι να γυρίσουν καλά και χωρίς απρόοπτα....τά λέμε από Θεσσαλονικη.....φιλάκια.....σας πεθύμησα πολύ.....:lol::lol::lol::lol:

Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! :lol:)
γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα!
κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! :P
ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!!

Γιώώώώργο Χρόνια Πολλά!! Τι μόνος καλέ; Εχεις τα γατιδάκια! Αυτή και αν ειναι η καλύτερη παρέα:D (άλλωστε έχεις τη Φαντασία οποτε ταξιδεύεις όπου θελεις)

Γειά σας και από μένα κορίτσια! (ε οτι θα το ελεγα και αυτο!!! :lol:)
γυρισα κι εγω, και βρηκα τη μικρη Φαντασια μεσα στον οιστρο! ωραια, ηρθε η ωρα για τρεχαματα!
κατα τα αλλα καλα, αν και θα περασω μονος στη γιορτη μου, γιαυτο πειτε μου κανενα χρονια πολλα για να απαλυνετε τον πονο μου! :P
ευχαριστω εκ των πρωτερων και χρονια πολλα σε οσες/οσους γιορταζουν!!!!!
Χροοοονια Πολλααααα!Γιωργο οτι επιθυμεις :):):)
Να σε χαιρονται τα γατουλινια σου:)

φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι :lol::lol::lol:
θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!!

ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη :P

ναι καλέ, να δεις καλύτερα θα περάσεις!! Ασε που καμμια φορά οι ανθρώπινες γιορτές ειναι απίστευτα βαρετές!:lol::lol:

Χρόνια Πολλά Γιωργο και εγω έκανα Πάσχα μόνη με τα γατούνια μου το mycat(που το είχαν ρίξει όλοι στο φαί,:P:Pσας έδωσα στεγνά),με κρασάκι και καλή μουσική παρέα.Το βράδυ ένιωθα υπέροχα,όταν τα έχουμε βρει με μας η μοναξία είναι καλός φίλος.
Αλλά βοηθάει πολύ και η γάτα κοσκολαξεσουαρ:lol::lol::lol::lol::lol:λέγετε με Αλητάκι ή belladona σιγά μη σας ακούσω.

Χρόνια πολλά Γιώργο!:up:
Καλέ μια χαρά θα περάσετε,που αλλού θα ακούσεις τέτοια εξαίσια υψίφωνο;:lol:
Πόπιιιιιι το γατοαξεσουάρ μου μόλις μου σκαρφάλωσε στο σβέρκο και κάνει το κασκόλ!Πάρε τη Μπελαντονα από την οθόνη γιατί μου τον κακομαθαίνει!:P

φχαριστωωωω!!! τι να κανω που ολοι λειπουν, θα βαλω κρασι, μουσικη, θα σερβιρω στα γατονια την πιο εκλεκτη κονσερβα και θα κανουμε γατογλεντι :lol::lol::lol:
θα τραγουδαει και η Φαντασια τωρα με τον οιστρο... μια χαρα!!!!

ας καθυστερησει μια-δυο μερες η ανθρωπινη γιορτη :P

Πω πω γλέντια!!!! :lol::lol::lol:
Χρόνια πολλά Γιώργο.....(αν επιζήσεις απο τόσο γλέντι:P) και ό,τι επιθυμείς να το βρεις μπροστά σου!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back