Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Οχι βρε ΣΤΗ Θεσσαλονίκη, αλλα συχνα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα θα δουλεύω αλλα θα έρχομαι συχνα προς τα πανω...(εδω που τα λέμε καλή ιδεα:hmm: μήπως να τα μουτζώσω όλα και να την κάνω προς τα πάνω???)

Άντε άντε....το σκέφτεσαι ακόμα;;;;;:blink: σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες:up::up::up::up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα 'ρχομαι να βλεπω και τον Σείριο:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα 'ρχομαι να βλεπω και τον Σείριο:lol:
Μμμ,μπράβο,να έρχεσαι να βλέπεις τον Σείριο,γι'αυτόν θα έρχεσαι ε;ΝΑ τα μάθει το μαμαδόγατό σου ότι κάνεις απιστίες...:P:lol:

Καλημέρα σε όλες τι κάνετε!!!
Αύριο Πρωτομαγιά!!!!!
Γιούπι!!!Γιούπι!!!Γιουπί!!!

Καλημέρα σε όλους,
εχω ξυπνησει απο τις 7! τι να πω αξαφνα εγινα πρωινός τύπος. Φιλιά σε όλους και καλή πρωτομαγιά αύριο εεεε???

Καλημέρες!
Εμείς επίσης ξυπνήσαμε από τις 7,Πανελλήνιες έρχονται και συμπάσχουμε!
Ο Σείριος αφού καταβρόχθισε ένα μπωλ κροκέτες,είπε να βάλει τέλος στην κοινωνική αδικία και κάνει εναλλάξ επισκέψεις στα δωμάτια ώστε να μας γρατσουνίσει όλους το ίδιο.:D

Οχι βρε ΣΤΗ Θεσσαλονίκη, αλλα συχνα ταξίδια στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα θα δουλεύω αλλα θα έρχομαι συχνα προς τα πανω...(εδω που τα λέμε καλή ιδεα:hmm: μήπως να τα μουτζώσω όλα και να την κάνω προς τα πάνω???)

Λοιπόν μήπως να αρχίσω να ανυσηχώ έχω μείνει πίσω η Nota στην Θεσσαλονίκη και εγώ δεν ξέρω τιποτααααα!!!!!

καλά καλά.....:hmm::hmm::hmm::hmm:

τι να πω και έγώ που νόμιζα ότι έιμασταν φίλοι και να τα μαθαίνω από της δημοσιεύσεις????

τι να πω δεν το περίμενα αυτό....:lol::lol::lol::lol:

Εμ.... άμα πας 3 μέρες στο χωριό αυτά παθαίνεις μένεις πίσω στον πολιτισμό....και στην ενημέρωση....:lol::lol::lol:

Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να σε δώ σύντομα από κοντά καλή μου να τα πούμε και με καφέ παρέα όχι μόνο με πληκτρολόγιο.......:up::up::up::up::up:

Καλημέρα σε όλες κορίτσια και να ξέρετε Μάγισσα is back...

Καλημέρα!!!!!!!!!!! Ε ναι λοιπόν!!!!!!!
Σύντομα η Έκθεση " Ο Κίκης στο χωριό"!!!!! :P:P

Χρόνια πολλά σε όλους!!!
Θα ενημερωθώ για τις εξελίξεις και θα επανέλθω...:hmm:

Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!:)
Πού είστε καλέ όλοι;;;;

Καλημέρα,καλό σας μήνα!Καλά να περάσετε όσοι ετοιμάζεστε να πιάσετε το Μάη!:)

Καλημέρα και καλό μήνα!! :hello:

cflowers3899.jpg

Καλό μήνα σε όλους!:)

Πολύ ανοιξιάτικη είστε σήμερα, Στέλλα μας!!:happy:
Εγκρίνω! :up:

Πολύ ανοιξιάτικη είστε σήμερα, Στέλλα μας!!:happy:
Εγκρίνω! :up:

Είμαι - το παλεύω δηλαδή - ελαφρώς χαρούμενη, Αρηθάκο!:) Χτες έκανα καλό σκορ σελίδων και σήμερα ξεκινάω με καλή διάθεση (αν και κακοκοιμισμένη, αφού είχα το Νίνο όλη νύχτα στο κεφάλι μου επάνω να γουργουρίζει και να με μπανιάρει, πλιτς πλιτς πλιτς...:rolleyes: )

Λέω τελικά πως θα παραδώσω εντός προθεσμίας:P

Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!:)
Πού είστε καλέ όλοι;;;;

Που περίμενες καλέ να είμαστε στα κρεβάτια μας και οι αλλοι μισοί που ίσως να σηκώθηκαν πήγαν να πιάσουν τον Μάη.....

Αντε και καλό μήνα καλέ και όλα καλά......

Καλημέρα και καλό μήνα. Εγώ τον Μάη τον πιάνω στο γραφείο :mad:. Μου λείπει και το μικρό μου να μην πω την λέξη και έχει και μια ωραία μέρα έξω.

Καλησπέρα,καλό μήνα μετά από 3 μέρες με 39,5 πυρετό είπα να σς πω ένα καλησπερα.
Σε λίγο μας βλέπω εμπρός στο δρόμο που άνοιξε η Νότα,καρντάσια!

Καημένη Πόπι...Είσαι καλύτερα τώρα;Τι ήταν,ίωση;:(

:):):):)Καλό μου Δωράκι,μπα λίγο καλύτερα,με 38,3 είμαι τώρα!Οχι ίωση,όξεια βλακείτιδα είναι του στυλ η μαμά δεν αρρωσταίνει ποτέ.:down::down::down:

Ε βρε μαμά κι εσύ τόσων γατιών και παιδιών,δικαιούσαι να αρρωστήσεις και καμιά φορά!Περαστικά να είναι και γρήγορα!
Τελικά μάθαμε αν η νύφη είναι έγκυος ή όχι ακόμα;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back