popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 18:53 Η popi έγραψε: #12.861 01-05-08 18:53 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βρε μαμά κι εσύ τόσων γατιών και παιδιών,δικαιούσαι να αρρωστήσεις και καμιά φορά!Περαστικά να είναι και γρήγορα! Τελικά μάθαμε αν η νύφη είναι έγκυος ή όχι ακόμα; Click για ανάπτυξη... msn το κάναμε εδώκαλά που μου το θύμισες πάω να στείλω ένα mail να δω τι γίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #12.862 01-05-08 19:02 Άντε και περιμένουμε νέαααααα! Μα για αυτο δεν είναι αυτό το Thread;Για να μιλάμε(μερικές σαν εμένα ασταμάτητα)Πάω κι εγώ να ετοιμάσω τα πράγματα για το ταξίδι.Και πάλι περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 21:15 Η μαγισσα έγραψε: #12.863 01-05-08 21:15 καλήσπέρα τι κάνετε εγώ πριν από λίγο σηκώθηκα από το κρεβάτι με έπιασε το κεφάλι μου και δεν μπορούσα να ανοιξω τα μάτια μου αφού φυσικά έγινε χαμός στην ταράτσα του σπιτιού μου και φάγαμε ένα ολόκληρο αρνί στην σούβλα...... Οι μισοί έφυγαν μεθυσμένοι και οι άλλοι μισοί έκατσαν για να ξεμεθύσουν πριν φύγουν έγινε χαμός..... δεν σου λεω τίποτα...... Αντε καλή πρωτομαγιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Zbeebz έγραψε: #12.864 01-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλήσπέρα τι κάνετε εγώ πριν από λίγο σηκώθηκα από το κρεβάτι με έπιασε το κεφάλι μου και δεν μπορούσα να ανοιξω τα μάτια μου αφού φυσικά έγινε χαμός στην ταράτσα του σπιτιού μου και φάγαμε ένα ολόκληρο αρνί στην σούβλα...... Οι μισοί έφυγαν μεθυσμένοι και οι άλλοι μισοί έκατσαν για να ξεμεθύσουν πριν φύγουν έγινε χαμός..... δεν σου λεω τίποτα...... Αντε καλή πρωτομαγιά.... Click για ανάπτυξη... Καλώς μου την! Δεν πήγατε Καλλικράτεια τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 21:47 Η μαγισσα έγραψε: #12.865 01-05-08 21:47 Όχι βρε συ δεν σου είπα ότι θα είμαστε εδώ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 21:57 Η Zbeebz έγραψε: #12.866 01-05-08 21:57 Εσύ αυτό μου είπες, αλλά με μπέρδεψαν οι εξοχές που άκουσα σήμερα από πολλούς! Εξ άλλου η παράδοση θέλει να τον πιάνουμε ΤΟΝ ΜΑΗ στην εξοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:25 Η georgia alex: #12.867 02-05-08 09:25 Καλημερα,καλημερα,Χριστος Ανεστη,χρονια μας πολλα(ενεκα Γεωργια.. )και Καλο Μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελευταια και καταιδρωμενη κατεφτασα κι εγω στα γνωστα γατολημερια..!Τι να σας πω,παιδια,ειχα 3 χρονια να γιορτασω Πασχα(γιατι δουλευα κι εκανα μαλιστα Ανασταση στη δουλεια..) και το καταευχαριστηθηκα!!Εφαγα(σαν βοδι....),κοιμηθηκα(σαν αρκουδα....) και τεμπελιασα(σαν κακομαθημενη γατα....!!)..Μιας και μενω μονη μου στην Αθηνα,αφησα τη μαμα στο χωριο να με κακομαθει οσο δεν παει..κι επειδη,μαζι με τον βασιλικο ποτιζεται κι η γλαστρα,απο κοντα κι ο Robertουλης,καλοπερασε οσο δεν παει!!!Χθες το βραδυ επιστρεψαμε θριαμβευτικα(μην αφησουμε ουτε ωρα απο την αδεια να παει χαμενη..)παρεα με γονεις και τα 2 απο τα 4 ζουζουνια τους,τον Bobby και την Elisa κι ειμαστε μεγαλη παρεουλα τωρα σπιτακι κι οι διακοπες συνεχιζονται για εμας..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:43 Η Raisa έγραψε: #12.868 02-05-08 09:43 Καλημέρα παιδιά! Παρασκευή σήμερα....άντε και το ΣΚ και μετά μέσα τα κεφάλια πάλι Γεωργία χρόνια σου πολλά...του δωσες και κατάλαβε, έτσι; Κάλα έκανες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η georgia alex: #12.869 02-05-08 09:53 Καλημερα Raisa,ναι,ναι και συνεχιζουμε να του δινουμε να καταλαβει!!!Ευχαριστω για τα χρονια πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:19 Η julia έγραψε: #12.870 02-05-08 11:19 Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η aretha έγραψε: #12.871 02-05-08 13:38 Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:09 Η Orion1 έγραψε: #12.872 02-05-08 14:09 Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η RedCat έγραψε: #12.873 02-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Click για ανάπτυξη... Εγώ παλι έχω να δηλώσω ότι η τελευταία μέρα στο γραφείο ειναι για πάάάάά΄ρτυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η julia έγραψε: #12.874 02-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Τί λες τώρα, σοβαρά??? ΜΟΝΟ εσυ κάνεις ετσι!!!!! Φωτο γρήγορα και θεματάκι ξεχωριστό να μαθαίνουμε νεα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.875 02-05-08 14:15 Γιατί δεν κερδίζω το Λόττο καλέεεεεεεεε? Δεν θέλω να δουλεύω. Να μου πεις παίζω Λόττο? Δεν έχει σημασία. Άμα είναι να σου έρθουν σου έρχονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Orion1 έγραψε: #12.876 02-05-08 14:16 Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #12.877 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Click για ανάπτυξη... Τα ξέρουμε αυτά.... Μετράς τις μέρες, κάνεις ψώνια για τα "παιδιά"..... Διαβάζεις τα άρθρα και γενικά οτι βρεις που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο για τις πρώτες μέρες με τα νέα μωρά στο σπίτι.. και τις τυχόν απορίες!!! και αν ήσουνα δω θα είχα την λύση για λίγο προκαταβολικό "γατούνιγκ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η Orion1 έγραψε: #12.878 02-05-08 14:23 Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #12.879 02-05-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Click για ανάπτυξη... standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Zbeebz έγραψε: #12.880 02-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από julia: standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Click για ανάπτυξη... Και κάνουμε γενικά σαν χαζά, ό,τι κι αν κάνουν τα ψιψίνια. Έχεις να απολαύσεις τσίρκο... τα κινούμενα γιουβαρλάκια εν δράσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 642 643 644 645 646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ε βρε μαμά κι εσύ τόσων γατιών και παιδιών,δικαιούσαι να αρρωστήσεις και καμιά φορά!Περαστικά να είναι και γρήγορα! Τελικά μάθαμε αν η νύφη είναι έγκυος ή όχι ακόμα; Click για ανάπτυξη... msn το κάναμε εδώκαλά που μου το θύμισες πάω να στείλω ένα mail να δω τι γίνετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 19:02 Η moukelis έγραψε: #12.862 01-05-08 19:02 Άντε και περιμένουμε νέαααααα! Μα για αυτο δεν είναι αυτό το Thread;Για να μιλάμε(μερικές σαν εμένα ασταμάτητα)Πάω κι εγώ να ετοιμάσω τα πράγματα για το ταξίδι.Και πάλι περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 21:15 Η μαγισσα έγραψε: #12.863 01-05-08 21:15 καλήσπέρα τι κάνετε εγώ πριν από λίγο σηκώθηκα από το κρεβάτι με έπιασε το κεφάλι μου και δεν μπορούσα να ανοιξω τα μάτια μου αφού φυσικά έγινε χαμός στην ταράτσα του σπιτιού μου και φάγαμε ένα ολόκληρο αρνί στην σούβλα...... Οι μισοί έφυγαν μεθυσμένοι και οι άλλοι μισοί έκατσαν για να ξεμεθύσουν πριν φύγουν έγινε χαμός..... δεν σου λεω τίποτα...... Αντε καλή πρωτομαγιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Zbeebz έγραψε: #12.864 01-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλήσπέρα τι κάνετε εγώ πριν από λίγο σηκώθηκα από το κρεβάτι με έπιασε το κεφάλι μου και δεν μπορούσα να ανοιξω τα μάτια μου αφού φυσικά έγινε χαμός στην ταράτσα του σπιτιού μου και φάγαμε ένα ολόκληρο αρνί στην σούβλα...... Οι μισοί έφυγαν μεθυσμένοι και οι άλλοι μισοί έκατσαν για να ξεμεθύσουν πριν φύγουν έγινε χαμός..... δεν σου λεω τίποτα...... Αντε καλή πρωτομαγιά.... Click για ανάπτυξη... Καλώς μου την! Δεν πήγατε Καλλικράτεια τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 21:47 Η μαγισσα έγραψε: #12.865 01-05-08 21:47 Όχι βρε συ δεν σου είπα ότι θα είμαστε εδώ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 21:57 Η Zbeebz έγραψε: #12.866 01-05-08 21:57 Εσύ αυτό μου είπες, αλλά με μπέρδεψαν οι εξοχές που άκουσα σήμερα από πολλούς! Εξ άλλου η παράδοση θέλει να τον πιάνουμε ΤΟΝ ΜΑΗ στην εξοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:25 Η georgia alex: #12.867 02-05-08 09:25 Καλημερα,καλημερα,Χριστος Ανεστη,χρονια μας πολλα(ενεκα Γεωργια.. )και Καλο Μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελευταια και καταιδρωμενη κατεφτασα κι εγω στα γνωστα γατολημερια..!Τι να σας πω,παιδια,ειχα 3 χρονια να γιορτασω Πασχα(γιατι δουλευα κι εκανα μαλιστα Ανασταση στη δουλεια..) και το καταευχαριστηθηκα!!Εφαγα(σαν βοδι....),κοιμηθηκα(σαν αρκουδα....) και τεμπελιασα(σαν κακομαθημενη γατα....!!)..Μιας και μενω μονη μου στην Αθηνα,αφησα τη μαμα στο χωριο να με κακομαθει οσο δεν παει..κι επειδη,μαζι με τον βασιλικο ποτιζεται κι η γλαστρα,απο κοντα κι ο Robertουλης,καλοπερασε οσο δεν παει!!!Χθες το βραδυ επιστρεψαμε θριαμβευτικα(μην αφησουμε ουτε ωρα απο την αδεια να παει χαμενη..)παρεα με γονεις και τα 2 απο τα 4 ζουζουνια τους,τον Bobby και την Elisa κι ειμαστε μεγαλη παρεουλα τωρα σπιτακι κι οι διακοπες συνεχιζονται για εμας..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:43 Η Raisa έγραψε: #12.868 02-05-08 09:43 Καλημέρα παιδιά! Παρασκευή σήμερα....άντε και το ΣΚ και μετά μέσα τα κεφάλια πάλι Γεωργία χρόνια σου πολλά...του δωσες και κατάλαβε, έτσι; Κάλα έκανες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η georgia alex: #12.869 02-05-08 09:53 Καλημερα Raisa,ναι,ναι και συνεχιζουμε να του δινουμε να καταλαβει!!!Ευχαριστω για τα χρονια πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:19 Η julia έγραψε: #12.870 02-05-08 11:19 Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η aretha έγραψε: #12.871 02-05-08 13:38 Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:09 Η Orion1 έγραψε: #12.872 02-05-08 14:09 Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η RedCat έγραψε: #12.873 02-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Click για ανάπτυξη... Εγώ παλι έχω να δηλώσω ότι η τελευταία μέρα στο γραφείο ειναι για πάάάάά΄ρτυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η julia έγραψε: #12.874 02-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Τί λες τώρα, σοβαρά??? ΜΟΝΟ εσυ κάνεις ετσι!!!!! Φωτο γρήγορα και θεματάκι ξεχωριστό να μαθαίνουμε νεα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.875 02-05-08 14:15 Γιατί δεν κερδίζω το Λόττο καλέεεεεεεεε? Δεν θέλω να δουλεύω. Να μου πεις παίζω Λόττο? Δεν έχει σημασία. Άμα είναι να σου έρθουν σου έρχονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Orion1 έγραψε: #12.876 02-05-08 14:16 Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #12.877 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Click για ανάπτυξη... Τα ξέρουμε αυτά.... Μετράς τις μέρες, κάνεις ψώνια για τα "παιδιά"..... Διαβάζεις τα άρθρα και γενικά οτι βρεις που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο για τις πρώτες μέρες με τα νέα μωρά στο σπίτι.. και τις τυχόν απορίες!!! και αν ήσουνα δω θα είχα την λύση για λίγο προκαταβολικό "γατούνιγκ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η Orion1 έγραψε: #12.878 02-05-08 14:23 Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #12.879 02-05-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Click για ανάπτυξη... standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Zbeebz έγραψε: #12.880 02-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από julia: standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Click για ανάπτυξη... Και κάνουμε γενικά σαν χαζά, ό,τι κι αν κάνουν τα ψιψίνια. Έχεις να απολαύσεις τσίρκο... τα κινούμενα γιουβαρλάκια εν δράσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 642 643 644 645 646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άντε και περιμένουμε νέαααααα! Μα για αυτο δεν είναι αυτό το Thread;Για να μιλάμε(μερικές σαν εμένα ασταμάτητα)Πάω κι εγώ να ετοιμάσω τα πράγματα για το ταξίδι.Και πάλι περαστικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 21:15 Η μαγισσα έγραψε: #12.863 01-05-08 21:15 καλήσπέρα τι κάνετε εγώ πριν από λίγο σηκώθηκα από το κρεβάτι με έπιασε το κεφάλι μου και δεν μπορούσα να ανοιξω τα μάτια μου αφού φυσικά έγινε χαμός στην ταράτσα του σπιτιού μου και φάγαμε ένα ολόκληρο αρνί στην σούβλα...... Οι μισοί έφυγαν μεθυσμένοι και οι άλλοι μισοί έκατσαν για να ξεμεθύσουν πριν φύγουν έγινε χαμός..... δεν σου λεω τίποτα...... Αντε καλή πρωτομαγιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Zbeebz έγραψε: #12.864 01-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλήσπέρα τι κάνετε εγώ πριν από λίγο σηκώθηκα από το κρεβάτι με έπιασε το κεφάλι μου και δεν μπορούσα να ανοιξω τα μάτια μου αφού φυσικά έγινε χαμός στην ταράτσα του σπιτιού μου και φάγαμε ένα ολόκληρο αρνί στην σούβλα...... Οι μισοί έφυγαν μεθυσμένοι και οι άλλοι μισοί έκατσαν για να ξεμεθύσουν πριν φύγουν έγινε χαμός..... δεν σου λεω τίποτα...... Αντε καλή πρωτομαγιά.... Click για ανάπτυξη... Καλώς μου την! Δεν πήγατε Καλλικράτεια τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 21:47 Η μαγισσα έγραψε: #12.865 01-05-08 21:47 Όχι βρε συ δεν σου είπα ότι θα είμαστε εδώ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 21:57 Η Zbeebz έγραψε: #12.866 01-05-08 21:57 Εσύ αυτό μου είπες, αλλά με μπέρδεψαν οι εξοχές που άκουσα σήμερα από πολλούς! Εξ άλλου η παράδοση θέλει να τον πιάνουμε ΤΟΝ ΜΑΗ στην εξοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:25 Η georgia alex: #12.867 02-05-08 09:25 Καλημερα,καλημερα,Χριστος Ανεστη,χρονια μας πολλα(ενεκα Γεωργια.. )και Καλο Μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελευταια και καταιδρωμενη κατεφτασα κι εγω στα γνωστα γατολημερια..!Τι να σας πω,παιδια,ειχα 3 χρονια να γιορτασω Πασχα(γιατι δουλευα κι εκανα μαλιστα Ανασταση στη δουλεια..) και το καταευχαριστηθηκα!!Εφαγα(σαν βοδι....),κοιμηθηκα(σαν αρκουδα....) και τεμπελιασα(σαν κακομαθημενη γατα....!!)..Μιας και μενω μονη μου στην Αθηνα,αφησα τη μαμα στο χωριο να με κακομαθει οσο δεν παει..κι επειδη,μαζι με τον βασιλικο ποτιζεται κι η γλαστρα,απο κοντα κι ο Robertουλης,καλοπερασε οσο δεν παει!!!Χθες το βραδυ επιστρεψαμε θριαμβευτικα(μην αφησουμε ουτε ωρα απο την αδεια να παει χαμενη..)παρεα με γονεις και τα 2 απο τα 4 ζουζουνια τους,τον Bobby και την Elisa κι ειμαστε μεγαλη παρεουλα τωρα σπιτακι κι οι διακοπες συνεχιζονται για εμας..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:43 Η Raisa έγραψε: #12.868 02-05-08 09:43 Καλημέρα παιδιά! Παρασκευή σήμερα....άντε και το ΣΚ και μετά μέσα τα κεφάλια πάλι Γεωργία χρόνια σου πολλά...του δωσες και κατάλαβε, έτσι; Κάλα έκανες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η georgia alex: #12.869 02-05-08 09:53 Καλημερα Raisa,ναι,ναι και συνεχιζουμε να του δινουμε να καταλαβει!!!Ευχαριστω για τα χρονια πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:19 Η julia έγραψε: #12.870 02-05-08 11:19 Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η aretha έγραψε: #12.871 02-05-08 13:38 Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:09 Η Orion1 έγραψε: #12.872 02-05-08 14:09 Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η RedCat έγραψε: #12.873 02-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Click για ανάπτυξη... Εγώ παλι έχω να δηλώσω ότι η τελευταία μέρα στο γραφείο ειναι για πάάάάά΄ρτυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η julia έγραψε: #12.874 02-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Τί λες τώρα, σοβαρά??? ΜΟΝΟ εσυ κάνεις ετσι!!!!! Φωτο γρήγορα και θεματάκι ξεχωριστό να μαθαίνουμε νεα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.875 02-05-08 14:15 Γιατί δεν κερδίζω το Λόττο καλέεεεεεεεε? Δεν θέλω να δουλεύω. Να μου πεις παίζω Λόττο? Δεν έχει σημασία. Άμα είναι να σου έρθουν σου έρχονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Orion1 έγραψε: #12.876 02-05-08 14:16 Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #12.877 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Click για ανάπτυξη... Τα ξέρουμε αυτά.... Μετράς τις μέρες, κάνεις ψώνια για τα "παιδιά"..... Διαβάζεις τα άρθρα και γενικά οτι βρεις που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο για τις πρώτες μέρες με τα νέα μωρά στο σπίτι.. και τις τυχόν απορίες!!! και αν ήσουνα δω θα είχα την λύση για λίγο προκαταβολικό "γατούνιγκ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η Orion1 έγραψε: #12.878 02-05-08 14:23 Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #12.879 02-05-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Click για ανάπτυξη... standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Zbeebz έγραψε: #12.880 02-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από julia: standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Click για ανάπτυξη... Και κάνουμε γενικά σαν χαζά, ό,τι κι αν κάνουν τα ψιψίνια. Έχεις να απολαύσεις τσίρκο... τα κινούμενα γιουβαρλάκια εν δράσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 642 643 644 645 646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλήσπέρα τι κάνετε εγώ πριν από λίγο σηκώθηκα από το κρεβάτι με έπιασε το κεφάλι μου και δεν μπορούσα να ανοιξω τα μάτια μου αφού φυσικά έγινε χαμός στην ταράτσα του σπιτιού μου και φάγαμε ένα ολόκληρο αρνί στην σούβλα...... Οι μισοί έφυγαν μεθυσμένοι και οι άλλοι μισοί έκατσαν για να ξεμεθύσουν πριν φύγουν έγινε χαμός..... δεν σου λεω τίποτα...... Αντε καλή πρωτομαγιά.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 21:35 Η Zbeebz έγραψε: #12.864 01-05-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλήσπέρα τι κάνετε εγώ πριν από λίγο σηκώθηκα από το κρεβάτι με έπιασε το κεφάλι μου και δεν μπορούσα να ανοιξω τα μάτια μου αφού φυσικά έγινε χαμός στην ταράτσα του σπιτιού μου και φάγαμε ένα ολόκληρο αρνί στην σούβλα...... Οι μισοί έφυγαν μεθυσμένοι και οι άλλοι μισοί έκατσαν για να ξεμεθύσουν πριν φύγουν έγινε χαμός..... δεν σου λεω τίποτα...... Αντε καλή πρωτομαγιά.... Click για ανάπτυξη... Καλώς μου την! Δεν πήγατε Καλλικράτεια τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 21:47 Η μαγισσα έγραψε: #12.865 01-05-08 21:47 Όχι βρε συ δεν σου είπα ότι θα είμαστε εδώ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 21:57 Η Zbeebz έγραψε: #12.866 01-05-08 21:57 Εσύ αυτό μου είπες, αλλά με μπέρδεψαν οι εξοχές που άκουσα σήμερα από πολλούς! Εξ άλλου η παράδοση θέλει να τον πιάνουμε ΤΟΝ ΜΑΗ στην εξοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:25 Η georgia alex: #12.867 02-05-08 09:25 Καλημερα,καλημερα,Χριστος Ανεστη,χρονια μας πολλα(ενεκα Γεωργια.. )και Καλο Μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελευταια και καταιδρωμενη κατεφτασα κι εγω στα γνωστα γατολημερια..!Τι να σας πω,παιδια,ειχα 3 χρονια να γιορτασω Πασχα(γιατι δουλευα κι εκανα μαλιστα Ανασταση στη δουλεια..) και το καταευχαριστηθηκα!!Εφαγα(σαν βοδι....),κοιμηθηκα(σαν αρκουδα....) και τεμπελιασα(σαν κακομαθημενη γατα....!!)..Μιας και μενω μονη μου στην Αθηνα,αφησα τη μαμα στο χωριο να με κακομαθει οσο δεν παει..κι επειδη,μαζι με τον βασιλικο ποτιζεται κι η γλαστρα,απο κοντα κι ο Robertουλης,καλοπερασε οσο δεν παει!!!Χθες το βραδυ επιστρεψαμε θριαμβευτικα(μην αφησουμε ουτε ωρα απο την αδεια να παει χαμενη..)παρεα με γονεις και τα 2 απο τα 4 ζουζουνια τους,τον Bobby και την Elisa κι ειμαστε μεγαλη παρεουλα τωρα σπιτακι κι οι διακοπες συνεχιζονται για εμας..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:43 Η Raisa έγραψε: #12.868 02-05-08 09:43 Καλημέρα παιδιά! Παρασκευή σήμερα....άντε και το ΣΚ και μετά μέσα τα κεφάλια πάλι Γεωργία χρόνια σου πολλά...του δωσες και κατάλαβε, έτσι; Κάλα έκανες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η georgia alex: #12.869 02-05-08 09:53 Καλημερα Raisa,ναι,ναι και συνεχιζουμε να του δινουμε να καταλαβει!!!Ευχαριστω για τα χρονια πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:19 Η julia έγραψε: #12.870 02-05-08 11:19 Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η aretha έγραψε: #12.871 02-05-08 13:38 Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:09 Η Orion1 έγραψε: #12.872 02-05-08 14:09 Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η RedCat έγραψε: #12.873 02-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Click για ανάπτυξη... Εγώ παλι έχω να δηλώσω ότι η τελευταία μέρα στο γραφείο ειναι για πάάάάά΄ρτυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η julia έγραψε: #12.874 02-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Τί λες τώρα, σοβαρά??? ΜΟΝΟ εσυ κάνεις ετσι!!!!! Φωτο γρήγορα και θεματάκι ξεχωριστό να μαθαίνουμε νεα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.875 02-05-08 14:15 Γιατί δεν κερδίζω το Λόττο καλέεεεεεεεε? Δεν θέλω να δουλεύω. Να μου πεις παίζω Λόττο? Δεν έχει σημασία. Άμα είναι να σου έρθουν σου έρχονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Orion1 έγραψε: #12.876 02-05-08 14:16 Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #12.877 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Click για ανάπτυξη... Τα ξέρουμε αυτά.... Μετράς τις μέρες, κάνεις ψώνια για τα "παιδιά"..... Διαβάζεις τα άρθρα και γενικά οτι βρεις που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο για τις πρώτες μέρες με τα νέα μωρά στο σπίτι.. και τις τυχόν απορίες!!! και αν ήσουνα δω θα είχα την λύση για λίγο προκαταβολικό "γατούνιγκ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η Orion1 έγραψε: #12.878 02-05-08 14:23 Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #12.879 02-05-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Click για ανάπτυξη... standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Zbeebz έγραψε: #12.880 02-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από julia: standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Click για ανάπτυξη... Και κάνουμε γενικά σαν χαζά, ό,τι κι αν κάνουν τα ψιψίνια. Έχεις να απολαύσεις τσίρκο... τα κινούμενα γιουβαρλάκια εν δράσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 642 643 644 645 646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλήσπέρα τι κάνετε εγώ πριν από λίγο σηκώθηκα από το κρεβάτι με έπιασε το κεφάλι μου και δεν μπορούσα να ανοιξω τα μάτια μου αφού φυσικά έγινε χαμός στην ταράτσα του σπιτιού μου και φάγαμε ένα ολόκληρο αρνί στην σούβλα...... Οι μισοί έφυγαν μεθυσμένοι και οι άλλοι μισοί έκατσαν για να ξεμεθύσουν πριν φύγουν έγινε χαμός..... δεν σου λεω τίποτα...... Αντε καλή πρωτομαγιά.... Click για ανάπτυξη... Καλώς μου την! Δεν πήγατε Καλλικράτεια τελικά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 21:47 Η μαγισσα έγραψε: #12.865 01-05-08 21:47 Όχι βρε συ δεν σου είπα ότι θα είμαστε εδώ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 21:57 Η Zbeebz έγραψε: #12.866 01-05-08 21:57 Εσύ αυτό μου είπες, αλλά με μπέρδεψαν οι εξοχές που άκουσα σήμερα από πολλούς! Εξ άλλου η παράδοση θέλει να τον πιάνουμε ΤΟΝ ΜΑΗ στην εξοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:25 Η georgia alex: #12.867 02-05-08 09:25 Καλημερα,καλημερα,Χριστος Ανεστη,χρονια μας πολλα(ενεκα Γεωργια.. )και Καλο Μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελευταια και καταιδρωμενη κατεφτασα κι εγω στα γνωστα γατολημερια..!Τι να σας πω,παιδια,ειχα 3 χρονια να γιορτασω Πασχα(γιατι δουλευα κι εκανα μαλιστα Ανασταση στη δουλεια..) και το καταευχαριστηθηκα!!Εφαγα(σαν βοδι....),κοιμηθηκα(σαν αρκουδα....) και τεμπελιασα(σαν κακομαθημενη γατα....!!)..Μιας και μενω μονη μου στην Αθηνα,αφησα τη μαμα στο χωριο να με κακομαθει οσο δεν παει..κι επειδη,μαζι με τον βασιλικο ποτιζεται κι η γλαστρα,απο κοντα κι ο Robertουλης,καλοπερασε οσο δεν παει!!!Χθες το βραδυ επιστρεψαμε θριαμβευτικα(μην αφησουμε ουτε ωρα απο την αδεια να παει χαμενη..)παρεα με γονεις και τα 2 απο τα 4 ζουζουνια τους,τον Bobby και την Elisa κι ειμαστε μεγαλη παρεουλα τωρα σπιτακι κι οι διακοπες συνεχιζονται για εμας..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:43 Η Raisa έγραψε: #12.868 02-05-08 09:43 Καλημέρα παιδιά! Παρασκευή σήμερα....άντε και το ΣΚ και μετά μέσα τα κεφάλια πάλι Γεωργία χρόνια σου πολλά...του δωσες και κατάλαβε, έτσι; Κάλα έκανες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η georgia alex: #12.869 02-05-08 09:53 Καλημερα Raisa,ναι,ναι και συνεχιζουμε να του δινουμε να καταλαβει!!!Ευχαριστω για τα χρονια πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:19 Η julia έγραψε: #12.870 02-05-08 11:19 Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η aretha έγραψε: #12.871 02-05-08 13:38 Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:09 Η Orion1 έγραψε: #12.872 02-05-08 14:09 Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η RedCat έγραψε: #12.873 02-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Click για ανάπτυξη... Εγώ παλι έχω να δηλώσω ότι η τελευταία μέρα στο γραφείο ειναι για πάάάάά΄ρτυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η julia έγραψε: #12.874 02-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Τί λες τώρα, σοβαρά??? ΜΟΝΟ εσυ κάνεις ετσι!!!!! Φωτο γρήγορα και θεματάκι ξεχωριστό να μαθαίνουμε νεα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.875 02-05-08 14:15 Γιατί δεν κερδίζω το Λόττο καλέεεεεεεεε? Δεν θέλω να δουλεύω. Να μου πεις παίζω Λόττο? Δεν έχει σημασία. Άμα είναι να σου έρθουν σου έρχονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Orion1 έγραψε: #12.876 02-05-08 14:16 Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #12.877 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Click για ανάπτυξη... Τα ξέρουμε αυτά.... Μετράς τις μέρες, κάνεις ψώνια για τα "παιδιά"..... Διαβάζεις τα άρθρα και γενικά οτι βρεις που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο για τις πρώτες μέρες με τα νέα μωρά στο σπίτι.. και τις τυχόν απορίες!!! και αν ήσουνα δω θα είχα την λύση για λίγο προκαταβολικό "γατούνιγκ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η Orion1 έγραψε: #12.878 02-05-08 14:23 Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #12.879 02-05-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Click για ανάπτυξη... standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Zbeebz έγραψε: #12.880 02-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από julia: standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Click για ανάπτυξη... Και κάνουμε γενικά σαν χαζά, ό,τι κι αν κάνουν τα ψιψίνια. Έχεις να απολαύσεις τσίρκο... τα κινούμενα γιουβαρλάκια εν δράσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 642 643 644 645 646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όχι βρε συ δεν σου είπα ότι θα είμαστε εδώ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 1 Μαΐου 2008 στις 21:57 Η Zbeebz έγραψε: #12.866 01-05-08 21:57 Εσύ αυτό μου είπες, αλλά με μπέρδεψαν οι εξοχές που άκουσα σήμερα από πολλούς! Εξ άλλου η παράδοση θέλει να τον πιάνουμε ΤΟΝ ΜΑΗ στην εξοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:25 Η georgia alex: #12.867 02-05-08 09:25 Καλημερα,καλημερα,Χριστος Ανεστη,χρονια μας πολλα(ενεκα Γεωργια.. )και Καλο Μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελευταια και καταιδρωμενη κατεφτασα κι εγω στα γνωστα γατολημερια..!Τι να σας πω,παιδια,ειχα 3 χρονια να γιορτασω Πασχα(γιατι δουλευα κι εκανα μαλιστα Ανασταση στη δουλεια..) και το καταευχαριστηθηκα!!Εφαγα(σαν βοδι....),κοιμηθηκα(σαν αρκουδα....) και τεμπελιασα(σαν κακομαθημενη γατα....!!)..Μιας και μενω μονη μου στην Αθηνα,αφησα τη μαμα στο χωριο να με κακομαθει οσο δεν παει..κι επειδη,μαζι με τον βασιλικο ποτιζεται κι η γλαστρα,απο κοντα κι ο Robertουλης,καλοπερασε οσο δεν παει!!!Χθες το βραδυ επιστρεψαμε θριαμβευτικα(μην αφησουμε ουτε ωρα απο την αδεια να παει χαμενη..)παρεα με γονεις και τα 2 απο τα 4 ζουζουνια τους,τον Bobby και την Elisa κι ειμαστε μεγαλη παρεουλα τωρα σπιτακι κι οι διακοπες συνεχιζονται για εμας..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:43 Η Raisa έγραψε: #12.868 02-05-08 09:43 Καλημέρα παιδιά! Παρασκευή σήμερα....άντε και το ΣΚ και μετά μέσα τα κεφάλια πάλι Γεωργία χρόνια σου πολλά...του δωσες και κατάλαβε, έτσι; Κάλα έκανες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η georgia alex: #12.869 02-05-08 09:53 Καλημερα Raisa,ναι,ναι και συνεχιζουμε να του δινουμε να καταλαβει!!!Ευχαριστω για τα χρονια πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:19 Η julia έγραψε: #12.870 02-05-08 11:19 Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η aretha έγραψε: #12.871 02-05-08 13:38 Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:09 Η Orion1 έγραψε: #12.872 02-05-08 14:09 Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η RedCat έγραψε: #12.873 02-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Click για ανάπτυξη... Εγώ παλι έχω να δηλώσω ότι η τελευταία μέρα στο γραφείο ειναι για πάάάάά΄ρτυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η julia έγραψε: #12.874 02-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Τί λες τώρα, σοβαρά??? ΜΟΝΟ εσυ κάνεις ετσι!!!!! Φωτο γρήγορα και θεματάκι ξεχωριστό να μαθαίνουμε νεα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.875 02-05-08 14:15 Γιατί δεν κερδίζω το Λόττο καλέεεεεεεεε? Δεν θέλω να δουλεύω. Να μου πεις παίζω Λόττο? Δεν έχει σημασία. Άμα είναι να σου έρθουν σου έρχονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Orion1 έγραψε: #12.876 02-05-08 14:16 Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #12.877 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Click για ανάπτυξη... Τα ξέρουμε αυτά.... Μετράς τις μέρες, κάνεις ψώνια για τα "παιδιά"..... Διαβάζεις τα άρθρα και γενικά οτι βρεις που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο για τις πρώτες μέρες με τα νέα μωρά στο σπίτι.. και τις τυχόν απορίες!!! και αν ήσουνα δω θα είχα την λύση για λίγο προκαταβολικό "γατούνιγκ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η Orion1 έγραψε: #12.878 02-05-08 14:23 Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #12.879 02-05-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Click για ανάπτυξη... standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Zbeebz έγραψε: #12.880 02-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από julia: standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Click για ανάπτυξη... Και κάνουμε γενικά σαν χαζά, ό,τι κι αν κάνουν τα ψιψίνια. Έχεις να απολαύσεις τσίρκο... τα κινούμενα γιουβαρλάκια εν δράσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 642 643 644 645 646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εσύ αυτό μου είπες, αλλά με μπέρδεψαν οι εξοχές που άκουσα σήμερα από πολλούς! Εξ άλλου η παράδοση θέλει να τον πιάνουμε ΤΟΝ ΜΑΗ στην εξοχή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:25 Η georgia alex: #12.867 02-05-08 09:25 Καλημερα,καλημερα,Χριστος Ανεστη,χρονια μας πολλα(ενεκα Γεωργια.. )και Καλο Μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελευταια και καταιδρωμενη κατεφτασα κι εγω στα γνωστα γατολημερια..!Τι να σας πω,παιδια,ειχα 3 χρονια να γιορτασω Πασχα(γιατι δουλευα κι εκανα μαλιστα Ανασταση στη δουλεια..) και το καταευχαριστηθηκα!!Εφαγα(σαν βοδι....),κοιμηθηκα(σαν αρκουδα....) και τεμπελιασα(σαν κακομαθημενη γατα....!!)..Μιας και μενω μονη μου στην Αθηνα,αφησα τη μαμα στο χωριο να με κακομαθει οσο δεν παει..κι επειδη,μαζι με τον βασιλικο ποτιζεται κι η γλαστρα,απο κοντα κι ο Robertουλης,καλοπερασε οσο δεν παει!!!Χθες το βραδυ επιστρεψαμε θριαμβευτικα(μην αφησουμε ουτε ωρα απο την αδεια να παει χαμενη..)παρεα με γονεις και τα 2 απο τα 4 ζουζουνια τους,τον Bobby και την Elisa κι ειμαστε μεγαλη παρεουλα τωρα σπιτακι κι οι διακοπες συνεχιζονται για εμας..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:43 Η Raisa έγραψε: #12.868 02-05-08 09:43 Καλημέρα παιδιά! Παρασκευή σήμερα....άντε και το ΣΚ και μετά μέσα τα κεφάλια πάλι Γεωργία χρόνια σου πολλά...του δωσες και κατάλαβε, έτσι; Κάλα έκανες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η georgia alex: #12.869 02-05-08 09:53 Καλημερα Raisa,ναι,ναι και συνεχιζουμε να του δινουμε να καταλαβει!!!Ευχαριστω για τα χρονια πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:19 Η julia έγραψε: #12.870 02-05-08 11:19 Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η aretha έγραψε: #12.871 02-05-08 13:38 Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:09 Η Orion1 έγραψε: #12.872 02-05-08 14:09 Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η RedCat έγραψε: #12.873 02-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Click για ανάπτυξη... Εγώ παλι έχω να δηλώσω ότι η τελευταία μέρα στο γραφείο ειναι για πάάάάά΄ρτυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η julia έγραψε: #12.874 02-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Τί λες τώρα, σοβαρά??? ΜΟΝΟ εσυ κάνεις ετσι!!!!! Φωτο γρήγορα και θεματάκι ξεχωριστό να μαθαίνουμε νεα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.875 02-05-08 14:15 Γιατί δεν κερδίζω το Λόττο καλέεεεεεεεε? Δεν θέλω να δουλεύω. Να μου πεις παίζω Λόττο? Δεν έχει σημασία. Άμα είναι να σου έρθουν σου έρχονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Orion1 έγραψε: #12.876 02-05-08 14:16 Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #12.877 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Click για ανάπτυξη... Τα ξέρουμε αυτά.... Μετράς τις μέρες, κάνεις ψώνια για τα "παιδιά"..... Διαβάζεις τα άρθρα και γενικά οτι βρεις που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο για τις πρώτες μέρες με τα νέα μωρά στο σπίτι.. και τις τυχόν απορίες!!! και αν ήσουνα δω θα είχα την λύση για λίγο προκαταβολικό "γατούνιγκ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η Orion1 έγραψε: #12.878 02-05-08 14:23 Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #12.879 02-05-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Click για ανάπτυξη... standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Zbeebz έγραψε: #12.880 02-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από julia: standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Click για ανάπτυξη... Και κάνουμε γενικά σαν χαζά, ό,τι κι αν κάνουν τα ψιψίνια. Έχεις να απολαύσεις τσίρκο... τα κινούμενα γιουβαρλάκια εν δράσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 642 643 644 645 646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα,καλημερα,Χριστος Ανεστη,χρονια μας πολλα(ενεκα Γεωργια.. )και Καλο Μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τελευταια και καταιδρωμενη κατεφτασα κι εγω στα γνωστα γατολημερια..!Τι να σας πω,παιδια,ειχα 3 χρονια να γιορτασω Πασχα(γιατι δουλευα κι εκανα μαλιστα Ανασταση στη δουλεια..) και το καταευχαριστηθηκα!!Εφαγα(σαν βοδι....),κοιμηθηκα(σαν αρκουδα....) και τεμπελιασα(σαν κακομαθημενη γατα....!!)..Μιας και μενω μονη μου στην Αθηνα,αφησα τη μαμα στο χωριο να με κακομαθει οσο δεν παει..κι επειδη,μαζι με τον βασιλικο ποτιζεται κι η γλαστρα,απο κοντα κι ο Robertουλης,καλοπερασε οσο δεν παει!!!Χθες το βραδυ επιστρεψαμε θριαμβευτικα(μην αφησουμε ουτε ωρα απο την αδεια να παει χαμενη..)παρεα με γονεις και τα 2 απο τα 4 ζουζουνια τους,τον Bobby και την Elisa κι ειμαστε μεγαλη παρεουλα τωρα σπιτακι κι οι διακοπες συνεχιζονται για εμας..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:43 Η Raisa έγραψε: #12.868 02-05-08 09:43 Καλημέρα παιδιά! Παρασκευή σήμερα....άντε και το ΣΚ και μετά μέσα τα κεφάλια πάλι Γεωργία χρόνια σου πολλά...του δωσες και κατάλαβε, έτσι; Κάλα έκανες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η georgia alex: #12.869 02-05-08 09:53 Καλημερα Raisa,ναι,ναι και συνεχιζουμε να του δινουμε να καταλαβει!!!Ευχαριστω για τα χρονια πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:19 Η julia έγραψε: #12.870 02-05-08 11:19 Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η aretha έγραψε: #12.871 02-05-08 13:38 Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:09 Η Orion1 έγραψε: #12.872 02-05-08 14:09 Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η RedCat έγραψε: #12.873 02-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Click για ανάπτυξη... Εγώ παλι έχω να δηλώσω ότι η τελευταία μέρα στο γραφείο ειναι για πάάάάά΄ρτυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η julia έγραψε: #12.874 02-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Τί λες τώρα, σοβαρά??? ΜΟΝΟ εσυ κάνεις ετσι!!!!! Φωτο γρήγορα και θεματάκι ξεχωριστό να μαθαίνουμε νεα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.875 02-05-08 14:15 Γιατί δεν κερδίζω το Λόττο καλέεεεεεεεε? Δεν θέλω να δουλεύω. Να μου πεις παίζω Λόττο? Δεν έχει σημασία. Άμα είναι να σου έρθουν σου έρχονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Orion1 έγραψε: #12.876 02-05-08 14:16 Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #12.877 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Click για ανάπτυξη... Τα ξέρουμε αυτά.... Μετράς τις μέρες, κάνεις ψώνια για τα "παιδιά"..... Διαβάζεις τα άρθρα και γενικά οτι βρεις που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο για τις πρώτες μέρες με τα νέα μωρά στο σπίτι.. και τις τυχόν απορίες!!! και αν ήσουνα δω θα είχα την λύση για λίγο προκαταβολικό "γατούνιγκ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η Orion1 έγραψε: #12.878 02-05-08 14:23 Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #12.879 02-05-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Click για ανάπτυξη... standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Zbeebz έγραψε: #12.880 02-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από julia: standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Click για ανάπτυξη... Και κάνουμε γενικά σαν χαζά, ό,τι κι αν κάνουν τα ψιψίνια. Έχεις να απολαύσεις τσίρκο... τα κινούμενα γιουβαρλάκια εν δράσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 642 643 644 645 646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα παιδιά! Παρασκευή σήμερα....άντε και το ΣΚ και μετά μέσα τα κεφάλια πάλι Γεωργία χρόνια σου πολλά...του δωσες και κατάλαβε, έτσι; Κάλα έκανες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η georgia alex: #12.869 02-05-08 09:53 Καλημερα Raisa,ναι,ναι και συνεχιζουμε να του δινουμε να καταλαβει!!!Ευχαριστω για τα χρονια πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:19 Η julia έγραψε: #12.870 02-05-08 11:19 Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η aretha έγραψε: #12.871 02-05-08 13:38 Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:09 Η Orion1 έγραψε: #12.872 02-05-08 14:09 Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η RedCat έγραψε: #12.873 02-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Click για ανάπτυξη... Εγώ παλι έχω να δηλώσω ότι η τελευταία μέρα στο γραφείο ειναι για πάάάάά΄ρτυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η julia έγραψε: #12.874 02-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Τί λες τώρα, σοβαρά??? ΜΟΝΟ εσυ κάνεις ετσι!!!!! Φωτο γρήγορα και θεματάκι ξεχωριστό να μαθαίνουμε νεα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.875 02-05-08 14:15 Γιατί δεν κερδίζω το Λόττο καλέεεεεεεεε? Δεν θέλω να δουλεύω. Να μου πεις παίζω Λόττο? Δεν έχει σημασία. Άμα είναι να σου έρθουν σου έρχονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Orion1 έγραψε: #12.876 02-05-08 14:16 Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #12.877 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Click για ανάπτυξη... Τα ξέρουμε αυτά.... Μετράς τις μέρες, κάνεις ψώνια για τα "παιδιά"..... Διαβάζεις τα άρθρα και γενικά οτι βρεις που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο για τις πρώτες μέρες με τα νέα μωρά στο σπίτι.. και τις τυχόν απορίες!!! και αν ήσουνα δω θα είχα την λύση για λίγο προκαταβολικό "γατούνιγκ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η Orion1 έγραψε: #12.878 02-05-08 14:23 Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #12.879 02-05-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Click για ανάπτυξη... standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Zbeebz έγραψε: #12.880 02-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από julia: standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Click για ανάπτυξη... Και κάνουμε γενικά σαν χαζά, ό,τι κι αν κάνουν τα ψιψίνια. Έχεις να απολαύσεις τσίρκο... τα κινούμενα γιουβαρλάκια εν δράσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 642 643 644 645 646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα Raisa,ναι,ναι και συνεχιζουμε να του δινουμε να καταλαβει!!!Ευχαριστω για τα χρονια πολλα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 11:19 Η julia έγραψε: #12.870 02-05-08 11:19 Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η aretha έγραψε: #12.871 02-05-08 13:38 Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:09 Η Orion1 έγραψε: #12.872 02-05-08 14:09 Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η RedCat έγραψε: #12.873 02-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Click για ανάπτυξη... Εγώ παλι έχω να δηλώσω ότι η τελευταία μέρα στο γραφείο ειναι για πάάάάά΄ρτυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η julia έγραψε: #12.874 02-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Τί λες τώρα, σοβαρά??? ΜΟΝΟ εσυ κάνεις ετσι!!!!! Φωτο γρήγορα και θεματάκι ξεχωριστό να μαθαίνουμε νεα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.875 02-05-08 14:15 Γιατί δεν κερδίζω το Λόττο καλέεεεεεεεε? Δεν θέλω να δουλεύω. Να μου πεις παίζω Λόττο? Δεν έχει σημασία. Άμα είναι να σου έρθουν σου έρχονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Orion1 έγραψε: #12.876 02-05-08 14:16 Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #12.877 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Click για ανάπτυξη... Τα ξέρουμε αυτά.... Μετράς τις μέρες, κάνεις ψώνια για τα "παιδιά"..... Διαβάζεις τα άρθρα και γενικά οτι βρεις που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο για τις πρώτες μέρες με τα νέα μωρά στο σπίτι.. και τις τυχόν απορίες!!! και αν ήσουνα δω θα είχα την λύση για λίγο προκαταβολικό "γατούνιγκ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η Orion1 έγραψε: #12.878 02-05-08 14:23 Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #12.879 02-05-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Click για ανάπτυξη... standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Zbeebz έγραψε: #12.880 02-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από julia: standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Click για ανάπτυξη... Και κάνουμε γενικά σαν χαζά, ό,τι κι αν κάνουν τα ψιψίνια. Έχεις να απολαύσεις τσίρκο... τα κινούμενα γιουβαρλάκια εν δράσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 642 643 644 645 646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η aretha έγραψε: #12.871 02-05-08 13:38 Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:09 Η Orion1 έγραψε: #12.872 02-05-08 14:09 Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η RedCat έγραψε: #12.873 02-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Click για ανάπτυξη... Εγώ παλι έχω να δηλώσω ότι η τελευταία μέρα στο γραφείο ειναι για πάάάάά΄ρτυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η julia έγραψε: #12.874 02-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Τί λες τώρα, σοβαρά??? ΜΟΝΟ εσυ κάνεις ετσι!!!!! Φωτο γρήγορα και θεματάκι ξεχωριστό να μαθαίνουμε νεα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.875 02-05-08 14:15 Γιατί δεν κερδίζω το Λόττο καλέεεεεεεεε? Δεν θέλω να δουλεύω. Να μου πεις παίζω Λόττο? Δεν έχει σημασία. Άμα είναι να σου έρθουν σου έρχονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Orion1 έγραψε: #12.876 02-05-08 14:16 Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #12.877 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Click για ανάπτυξη... Τα ξέρουμε αυτά.... Μετράς τις μέρες, κάνεις ψώνια για τα "παιδιά"..... Διαβάζεις τα άρθρα και γενικά οτι βρεις που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο για τις πρώτες μέρες με τα νέα μωρά στο σπίτι.. και τις τυχόν απορίες!!! και αν ήσουνα δω θα είχα την λύση για λίγο προκαταβολικό "γατούνιγκ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η Orion1 έγραψε: #12.878 02-05-08 14:23 Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #12.879 02-05-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Click για ανάπτυξη... standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Zbeebz έγραψε: #12.880 02-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από julia: standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Click για ανάπτυξη... Και κάνουμε γενικά σαν χαζά, ό,τι κι αν κάνουν τα ψιψίνια. Έχεις να απολαύσεις τσίρκο... τα κινούμενα γιουβαρλάκια εν δράσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 642 643 644 645 646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:09 Η Orion1 έγραψε: #12.872 02-05-08 14:09 Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η RedCat έγραψε: #12.873 02-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Click για ανάπτυξη... Εγώ παλι έχω να δηλώσω ότι η τελευταία μέρα στο γραφείο ειναι για πάάάάά΄ρτυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η julia έγραψε: #12.874 02-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Τί λες τώρα, σοβαρά??? ΜΟΝΟ εσυ κάνεις ετσι!!!!! Φωτο γρήγορα και θεματάκι ξεχωριστό να μαθαίνουμε νεα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.875 02-05-08 14:15 Γιατί δεν κερδίζω το Λόττο καλέεεεεεεεε? Δεν θέλω να δουλεύω. Να μου πεις παίζω Λόττο? Δεν έχει σημασία. Άμα είναι να σου έρθουν σου έρχονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Orion1 έγραψε: #12.876 02-05-08 14:16 Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #12.877 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Click για ανάπτυξη... Τα ξέρουμε αυτά.... Μετράς τις μέρες, κάνεις ψώνια για τα "παιδιά"..... Διαβάζεις τα άρθρα και γενικά οτι βρεις που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο για τις πρώτες μέρες με τα νέα μωρά στο σπίτι.. και τις τυχόν απορίες!!! και αν ήσουνα δω θα είχα την λύση για λίγο προκαταβολικό "γατούνιγκ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η Orion1 έγραψε: #12.878 02-05-08 14:23 Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #12.879 02-05-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Click για ανάπτυξη... standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Zbeebz έγραψε: #12.880 02-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από julia: standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Click για ανάπτυξη... Και κάνουμε γενικά σαν χαζά, ό,τι κι αν κάνουν τα ψιψίνια. Έχεις να απολαύσεις τσίρκο... τα κινούμενα γιουβαρλάκια εν δράσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 642 643 644 645 646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:11 Η RedCat έγραψε: #12.873 02-05-08 14:11 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Click για ανάπτυξη... Εγώ παλι έχω να δηλώσω ότι η τελευταία μέρα στο γραφείο ειναι για πάάάάά΄ρτυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η julia έγραψε: #12.874 02-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Τί λες τώρα, σοβαρά??? ΜΟΝΟ εσυ κάνεις ετσι!!!!! Φωτο γρήγορα και θεματάκι ξεχωριστό να μαθαίνουμε νεα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.875 02-05-08 14:15 Γιατί δεν κερδίζω το Λόττο καλέεεεεεεεε? Δεν θέλω να δουλεύω. Να μου πεις παίζω Λόττο? Δεν έχει σημασία. Άμα είναι να σου έρθουν σου έρχονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Orion1 έγραψε: #12.876 02-05-08 14:16 Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #12.877 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Click για ανάπτυξη... Τα ξέρουμε αυτά.... Μετράς τις μέρες, κάνεις ψώνια για τα "παιδιά"..... Διαβάζεις τα άρθρα και γενικά οτι βρεις που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο για τις πρώτες μέρες με τα νέα μωρά στο σπίτι.. και τις τυχόν απορίες!!! και αν ήσουνα δω θα είχα την λύση για λίγο προκαταβολικό "γατούνιγκ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η Orion1 έγραψε: #12.878 02-05-08 14:23 Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #12.879 02-05-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Click για ανάπτυξη... standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Zbeebz έγραψε: #12.880 02-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από julia: standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Click για ανάπτυξη... Και κάνουμε γενικά σαν χαζά, ό,τι κι αν κάνουν τα ψιψίνια. Έχεις να απολαύσεις τσίρκο... τα κινούμενα γιουβαρλάκια εν δράσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 642 643 644 645 646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Γειά σας κι από μένα... Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα Click για ανάπτυξη... Εγώ παλι έχω να δηλώσω ότι η τελευταία μέρα στο γραφείο ειναι για πάάάάά΄ρτυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η julia έγραψε: #12.874 02-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Τί λες τώρα, σοβαρά??? ΜΟΝΟ εσυ κάνεις ετσι!!!!! Φωτο γρήγορα και θεματάκι ξεχωριστό να μαθαίνουμε νεα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.875 02-05-08 14:15 Γιατί δεν κερδίζω το Λόττο καλέεεεεεεεε? Δεν θέλω να δουλεύω. Να μου πεις παίζω Λόττο? Δεν έχει σημασία. Άμα είναι να σου έρθουν σου έρχονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Orion1 έγραψε: #12.876 02-05-08 14:16 Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #12.877 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Click για ανάπτυξη... Τα ξέρουμε αυτά.... Μετράς τις μέρες, κάνεις ψώνια για τα "παιδιά"..... Διαβάζεις τα άρθρα και γενικά οτι βρεις που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο για τις πρώτες μέρες με τα νέα μωρά στο σπίτι.. και τις τυχόν απορίες!!! και αν ήσουνα δω θα είχα την λύση για λίγο προκαταβολικό "γατούνιγκ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η Orion1 έγραψε: #12.878 02-05-08 14:23 Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #12.879 02-05-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Click για ανάπτυξη... standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Zbeebz έγραψε: #12.880 02-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από julia: standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Click για ανάπτυξη... Και κάνουμε γενικά σαν χαζά, ό,τι κι αν κάνουν τα ψιψίνια. Έχεις να απολαύσεις τσίρκο... τα κινούμενα γιουβαρλάκια εν δράσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 642 643 644 645 646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Orion: Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! Click για ανάπτυξη... Τί λες τώρα, σοβαρά??? ΜΟΝΟ εσυ κάνεις ετσι!!!!! Φωτο γρήγορα και θεματάκι ξεχωριστό να μαθαίνουμε νεα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:15 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #12.875 02-05-08 14:15 Γιατί δεν κερδίζω το Λόττο καλέεεεεεεεε? Δεν θέλω να δουλεύω. Να μου πεις παίζω Λόττο? Δεν έχει σημασία. Άμα είναι να σου έρθουν σου έρχονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Orion1 έγραψε: #12.876 02-05-08 14:16 Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #12.877 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Click για ανάπτυξη... Τα ξέρουμε αυτά.... Μετράς τις μέρες, κάνεις ψώνια για τα "παιδιά"..... Διαβάζεις τα άρθρα και γενικά οτι βρεις που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο για τις πρώτες μέρες με τα νέα μωρά στο σπίτι.. και τις τυχόν απορίες!!! και αν ήσουνα δω θα είχα την λύση για λίγο προκαταβολικό "γατούνιγκ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η Orion1 έγραψε: #12.878 02-05-08 14:23 Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #12.879 02-05-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Click για ανάπτυξη... standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Zbeebz έγραψε: #12.880 02-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από julia: standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Click για ανάπτυξη... Και κάνουμε γενικά σαν χαζά, ό,τι κι αν κάνουν τα ψιψίνια. Έχεις να απολαύσεις τσίρκο... τα κινούμενα γιουβαρλάκια εν δράσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 642 643 644 645 646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατί δεν κερδίζω το Λόττο καλέεεεεεεεε? Δεν θέλω να δουλεύω. Να μου πεις παίζω Λόττο? Δεν έχει σημασία. Άμα είναι να σου έρθουν σου έρχονται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:16 Η Orion1 έγραψε: #12.876 02-05-08 14:16 Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #12.877 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Click για ανάπτυξη... Τα ξέρουμε αυτά.... Μετράς τις μέρες, κάνεις ψώνια για τα "παιδιά"..... Διαβάζεις τα άρθρα και γενικά οτι βρεις που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο για τις πρώτες μέρες με τα νέα μωρά στο σπίτι.. και τις τυχόν απορίες!!! και αν ήσουνα δω θα είχα την λύση για λίγο προκαταβολικό "γατούνιγκ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η Orion1 έγραψε: #12.878 02-05-08 14:23 Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #12.879 02-05-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Click για ανάπτυξη... standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Zbeebz έγραψε: #12.880 02-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από julia: standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Click για ανάπτυξη... Και κάνουμε γενικά σαν χαζά, ό,τι κι αν κάνουν τα ψιψίνια. Έχεις να απολαύσεις τσίρκο... τα κινούμενα γιουβαρλάκια εν δράσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 642 643 644 645 646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:20 Η julia έγραψε: #12.877 02-05-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Click για ανάπτυξη... Τα ξέρουμε αυτά.... Μετράς τις μέρες, κάνεις ψώνια για τα "παιδιά"..... Διαβάζεις τα άρθρα και γενικά οτι βρεις που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο για τις πρώτες μέρες με τα νέα μωρά στο σπίτι.. και τις τυχόν απορίες!!! και αν ήσουνα δω θα είχα την λύση για λίγο προκαταβολικό "γατούνιγκ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η Orion1 έγραψε: #12.878 02-05-08 14:23 Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #12.879 02-05-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Click για ανάπτυξη... standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Zbeebz έγραψε: #12.880 02-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από julia: standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Click για ανάπτυξη... Και κάνουμε γενικά σαν χαζά, ό,τι κι αν κάνουν τα ψιψίνια. Έχεις να απολαύσεις τσίρκο... τα κινούμενα γιουβαρλάκια εν δράσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 642 643 644 645 646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Orion: Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;... Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! Click για ανάπτυξη... Τα ξέρουμε αυτά.... Μετράς τις μέρες, κάνεις ψώνια για τα "παιδιά"..... Διαβάζεις τα άρθρα και γενικά οτι βρεις που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο για τις πρώτες μέρες με τα νέα μωρά στο σπίτι.. και τις τυχόν απορίες!!! και αν ήσουνα δω θα είχα την λύση για λίγο προκαταβολικό "γατούνιγκ"!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orion1 Νεοφερμένο μέλος Η Orion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 91 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:23 Η Orion1 έγραψε: #12.878 02-05-08 14:23 Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #12.879 02-05-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Click για ανάπτυξη... standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Zbeebz έγραψε: #12.880 02-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από julia: standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Click για ανάπτυξη... Και κάνουμε γενικά σαν χαζά, ό,τι κι αν κάνουν τα ψιψίνια. Έχεις να απολαύσεις τσίρκο... τα κινούμενα γιουβαρλάκια εν δράσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 642 643 644 645 646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 14:33 Η julia έγραψε: #12.879 02-05-08 14:33 Αρχική Δημοσίευση από Orion: Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Click για ανάπτυξη... standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Zbeebz έγραψε: #12.880 02-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από julia: standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Click για ανάπτυξη... Και κάνουμε γενικά σαν χαζά, ό,τι κι αν κάνουν τα ψιψίνια. Έχεις να απολαύσεις τσίρκο... τα κινούμενα γιουβαρλάκια εν δράσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 642 643 644 645 646 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 644 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Orion: Ακριβώς!!! Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :cat: Click για ανάπτυξη... standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 2 Μαΐου 2008 στις 15:03 Η Zbeebz έγραψε: #12.880 02-05-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από julia: standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Click για ανάπτυξη... Και κάνουμε γενικά σαν χαζά, ό,τι κι αν κάνουν τα ψιψίνια. Έχεις να απολαύσεις τσίρκο... τα κινούμενα γιουβαρλάκια εν δράσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από julia: standar..... και χειρότερα..... και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! Click για ανάπτυξη... Και κάνουμε γενικά σαν χαζά, ό,τι κι αν κάνουν τα ψιψίνια. Έχεις να απολαύσεις τσίρκο... τα κινούμενα γιουβαρλάκια εν δράσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.