Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ε βρε μαμά κι εσύ τόσων γατιών και παιδιών,δικαιούσαι να αρρωστήσεις και καμιά φορά!Περαστικά να είναι και γρήγορα!
Τελικά μάθαμε αν η νύφη είναι έγκυος ή όχι ακόμα;

msn το κάναμε εδώ:lol::lol::lol::lol:καλά που μου το θύμισες πάω να στείλω ένα mail να δω τι γίνετε:redface::redface::redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άντε και περιμένουμε νέαααααα!:up:
Μα για αυτο δεν είναι αυτό το Thread;Για να μιλάμε(μερικές σαν εμένα ασταμάτητα:D)Πάω κι εγώ να ετοιμάσω τα πράγματα για το ταξίδι.Και πάλι περαστικά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλήσπέρα τι κάνετε εγώ πριν από λίγο σηκώθηκα από το κρεβάτι με έπιασε το κεφάλι μου και δεν μπορούσα να ανοιξω τα μάτια μου αφού φυσικά έγινε χαμός στην ταράτσα του σπιτιού μου και φάγαμε ένα ολόκληρο αρνί στην σούβλα......:lol::lol::lol::lol: Οι μισοί έφυγαν μεθυσμένοι και οι άλλοι μισοί έκατσαν για να ξεμεθύσουν πριν φύγουν έγινε χαμός..... δεν σου λεω τίποτα...... Αντε καλή πρωτομαγιά....:up::up::up::up:

καλήσπέρα τι κάνετε εγώ πριν από λίγο σηκώθηκα από το κρεβάτι με έπιασε το κεφάλι μου και δεν μπορούσα να ανοιξω τα μάτια μου αφού φυσικά έγινε χαμός στην ταράτσα του σπιτιού μου και φάγαμε ένα ολόκληρο αρνί στην σούβλα......:lol::lol::lol::lol: Οι μισοί έφυγαν μεθυσμένοι και οι άλλοι μισοί έκατσαν για να ξεμεθύσουν πριν φύγουν έγινε χαμός..... δεν σου λεω τίποτα...... Αντε καλή πρωτομαγιά....:up::up::up::up:
Καλώς μου την! Δεν πήγατε Καλλικράτεια τελικά;

Όχι βρε συ δεν σου είπα ότι θα είμαστε εδώ????

Εσύ αυτό μου είπες, αλλά με μπέρδεψαν :blink: οι εξοχές που άκουσα σήμερα από πολλούς! Εξ άλλου η παράδοση θέλει να τον πιάνουμε ΤΟΝ ΜΑΗ στην εξοχή! :lol::lol::lol:

Καλημερα,καλημερα,Χριστος Ανεστη,χρονια μας πολλα(ενεκα Γεωργια..:P )και Καλο Μηνα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:up::D
Τελευταια και καταιδρωμενη κατεφτασα κι εγω στα γνωστα γατολημερια..!Τι να σας πω,παιδια,ειχα 3 χρονια να γιορτασω Πασχα(γιατι δουλευα κι εκανα μαλιστα Ανασταση στη δουλεια..:down:) και το καταευχαριστηθηκα!!Εφαγα(σαν βοδι..:confused:..),κοιμηθηκα(σαν αρκουδα..:blink:..) και τεμπελιασα(σαν κακομαθημενη γατα..:cool:..!!)..Μιας και μενω μονη μου στην Αθηνα,αφησα τη μαμα στο χωριο να με κακομαθει οσο δεν παει..κι επειδη,μαζι με τον βασιλικο ποτιζεται κι η γλαστρα,απο κοντα κι ο Robertουλης,καλοπερασε οσο δεν παει!!!:PΧθες το βραδυ επιστρεψαμε θριαμβευτικα(μην αφησουμε ουτε ωρα απο την αδεια να παει χαμενη..)παρεα με γονεις και τα 2 απο τα 4 ζουζουνια τους,τον Bobby και την Elisa κι ειμαστε μεγαλη παρεουλα τωρα σπιτακι κι οι διακοπες συνεχιζονται για εμας..:rolleyes::rolleyes::rolleyes:!

Καλημέρα παιδιά!
Παρασκευή σήμερα....άντε και το ΣΚ και μετά μέσα τα κεφάλια πάλι:down:
Γεωργία χρόνια σου πολλά...του δωσες και κατάλαβε, έτσι;:lol: Κάλα έκανες!!!:up:

Καλημερα Raisa,ναι,ναι και συνεχιζουμε να του δινουμε να καταλαβει!!!:lol:Ευχαριστω για τα χρονια πολλα..:P

Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!!!!!!!!!!!:up:

Γειά σας κι από μένα...
Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα :|

Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! :P
Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω :up: Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! :D
Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! :cool:

Γειά σας κι από μένα...
Έχω να δηλώσω ότι η πρώτη μέρα στο γραφείο δεν παλεύεται με τίποτα :|

Εγώ παλι έχω να δηλώσω ότι η τελευταία μέρα στο γραφείο ειναι για πάάάάά΄ρτυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

Καλησπέρα! Πρώτη φορά γράφω εδώ κι έχει πλάκα! :P
Σήμερα πήγα και αγόρασα γατοφόρο και μαξιλαράκι για τα μωρά μου όταν με το καλό έρθουνε..! Επίσης, 2 παιχνιδάκια και πιατάκια για το φαγητό τους. Σιγά σιγά φτιάχνω και την προίκα τους!!! Σε λίγο θα μάθω και να πλέκω :up: Άσχετα που τα ζουζουνάκια θα'ρθούνε το άλλο σαβ/κο! :D
Η χαζή γατομαμά από χιλιόμετρα φαίνεται! :cool:

:lol::lol::lol::lol: Τί λες τώρα, σοβαρά???
ΜΟΝΟ εσυ κάνεις ετσι!!!!! :up::up::up:

Φωτο γρήγορα και θεματάκι ξεχωριστό να μαθαίνουμε νεα!!! :rolleyes::rolleyes:

Γιατί δεν κερδίζω το Λόττο καλέεεεεεεεε? Δεν θέλω να δουλεύω. Να μου πεις παίζω Λόττο? Δεν έχει σημασία. Άμα είναι να σου έρθουν σου έρχονται. :P

:( Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;...
Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! :lol:

:( Θ'αργήσω να τα πάρω... Μέχρι το άλλο σαβ/κο πώς περνάνε οι μέρες;;...
Τώρα και κάνω έτσι, φαντάσου μετά!!! :lol:

Τα ξέρουμε αυτά:happy::happy:....

Μετράς τις μέρες, κάνεις ψώνια για τα "παιδιά"..... :happy:

Διαβάζεις τα άρθρα και γενικά οτι βρεις που μπορεί να σου φανεί χρήσιμο για τις πρώτες μέρες με τα νέα μωρά στο σπίτι.. και τις τυχόν απορίες!!!

και αν ήσουνα δω θα είχα την λύση για λίγο προκαταβολικό "γατούνιγκ"!!! :up::up::up:

Ακριβώς!!! :P
Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :blink::cat::lol:

Ακριβώς!!! :P
Τις ίδιες παρενέργειες έχουμε όλες;;; :blink::cat::lol:

standar..... και χειρότερα..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! :up::up::up:

standar..... και χειρότερα..... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και μετά όταν τα πάρουμε μετράμε τις ώρες στο γραφείο να σχολάσουμε να πάμε σπίτι!!!! :up::up::up:
Και κάνουμε γενικά σαν χαζά, ό,τι κι αν κάνουν τα ψιψίνια. Έχεις να απολαύσεις τσίρκο... τα κινούμενα γιουβαρλάκια εν δράσει! :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back