ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 18 Μαΐου 2008 στις 12:30 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.081 18-05-08 12:30 Καλημέρα, είναι μια όμορφη ημέρα, για βόλτα,,,για δουλειές σπιτιου,,,για να μάθει η Εβενίνα στο παιδί της πως να πηγαίνει μόνο του στο δωμάτιο μου,,,(κλασικά εικονογραφιμένα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 09:50 Η julia έγραψε: #13.082 19-05-08 09:50 Καλημέρα... Δευτέρα.. και έχει και Πανσέληνο αυτή την εβδομάδα...... Πάλι θα σεληνιαστώ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #13.083 19-05-08 10:14 Καλημέρα! Έχω αναπλήρωση πρω πρωι και βαριεμαι...Το βράδυ πρέπει να πάω να κρεμάσω τις κορνίζες για τα εγκαίνια κα βαριέμαι επίσης...Ευτυχως την Τεταρτη ορκίζεται το έτερον ήμισι και θα μου έρθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 10:20 Η gatouni έγραψε: #13.084 19-05-08 10:20 Καλημέρα Άντε σήμερα και αύριο ακόμα θα δουλεύω παλαβά ωράρια δηλ. ως 10.30 το βράδυ. Αλλά απο Τετάρτη θα γυρίσω σε ανθρώπινες καταστάσεις. Θα έχω χρόνο για γατούνινγκ, να κάνω μπάνιο σαν άνθρωπος να φάω σαν άνθρωπος και γενικά να κάνω πράγματα που κάνουν οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 10:22 Η NiaR έγραψε: #13.085 19-05-08 10:22 Καλημερα και καλή εβδομαδα!!! ποπι μπραβο στον Πιτση!!!! καλη συνεχεια στην αναρρωση σου δρου μου ο μικρος πολυ ευαισθητουλης μωρε... σε λατρευεει τελικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η Raisa έγραψε: #13.086 19-05-08 10:30 Καλημέρα και καλή βδομάδα και απο μας! Εδώ επικρατεί τρελή κατάσταση....ο γιόκας άρρωστος εδώ και 1 βδομάδα....εγώ αγχωμένη με την εξεταστική.....η Ραίσα στον κόσμο της....η Σίλβη στον δικό της και ο Φιντέλ να περιμένει τον οίστρο της:greycat:...α, υπάρχει και ο Κώστας που δουλεύει όλη μέρα...άσ΄τα να πάνε.....μπάχαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.087 19-05-08 11:28 καλημέρα και απο εμένα,τώρα κάθε Δευτέρα θα δουλεύω απόγευμα και θα μπορώ να κάνω δουλειές όπως η εφορία που σήμερα (επειδή έκανα εγώ τη δήλωση)δεν τελείωσα,αλλα πήρα ένα καλάθι για τις γατούλες ούτε που συγκινηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η @ggeliki έγραψε: #13.088 19-05-08 11:38 Καλημέρα και απο εμένα δεν θα μπορέσω να κάτσω πολύ γιατί έχω δουλειά!!! Και πέρασα και ένα πολύ κουραστικό ΣΚ!!! Ελπίζω να ξεκουραστώ το απόγευμα γιατί το πρωί τρόμαξα να ξυπνήσω!!!! Φιλάκια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:12 Η popi έγραψε: #13.089 19-05-08 13:12 Τι καλή μέρα καλό μεσημέρι ςςςςςςςςςςςςςςςςςς κλεφτά και πάλι,φιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η NiaR έγραψε: #13.090 19-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Τι καλή μέρα καλό μεσημέρι ςςςςςςςςςςςςςςςςςς κλεφτά και πάλι,φιλιά Click για ανάπτυξη... Μεσημεριασε?????? Και ακομα να φαμε??? απαπαπαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η julia έγραψε: #13.091 19-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μεσημεριασε?????? Και ακομα να φαμε??? απαπαπαααααα Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Raisa έγραψε: #13.092 19-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η NiaR έγραψε: #13.093 19-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η Raisa έγραψε: #13.094 19-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Click για ανάπτυξη... Περίμενε καλέ, πού θα πας;;; Έρχομαι και γω....ΑΝ προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η julia έγραψε: #13.095 19-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Click για ανάπτυξη... ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.096 19-05-08 13:59 Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #13.097 19-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Click για ανάπτυξη... Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.098 19-05-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Click για ανάπτυξη... Μες στον ύπνο μου που να καταλάβω...Πάντως δεν ήταν η Μόιρα, μάλλον τα δυο αρσενικά ήταν...Ειναι φρικτό να ξυπνας έτσι αλλά έχω πάθει και χειρότερα...Μικρή η Εστεέ με έ@#@ε κανονικά....και διαρροια....Ευτυχώς το έκοψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #13.099 19-05-08 14:21 Πω πω...Ορίστε εσύ που τα έχεις πως και πως τα αγόρια σου...Ελπίζω να το κόψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Raisa έγραψε: #13.100 19-05-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα...εντάξει τότε...να φάμε και μεις...ΑΝ έμεινε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 653 654 655 656 657 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα, είναι μια όμορφη ημέρα, για βόλτα,,,για δουλειές σπιτιου,,,για να μάθει η Εβενίνα στο παιδί της πως να πηγαίνει μόνο του στο δωμάτιο μου,,,(κλασικά εικονογραφιμένα). Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 09:50 Η julia έγραψε: #13.082 19-05-08 09:50 Καλημέρα... Δευτέρα.. και έχει και Πανσέληνο αυτή την εβδομάδα...... Πάλι θα σεληνιαστώ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #13.083 19-05-08 10:14 Καλημέρα! Έχω αναπλήρωση πρω πρωι και βαριεμαι...Το βράδυ πρέπει να πάω να κρεμάσω τις κορνίζες για τα εγκαίνια κα βαριέμαι επίσης...Ευτυχως την Τεταρτη ορκίζεται το έτερον ήμισι και θα μου έρθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 10:20 Η gatouni έγραψε: #13.084 19-05-08 10:20 Καλημέρα Άντε σήμερα και αύριο ακόμα θα δουλεύω παλαβά ωράρια δηλ. ως 10.30 το βράδυ. Αλλά απο Τετάρτη θα γυρίσω σε ανθρώπινες καταστάσεις. Θα έχω χρόνο για γατούνινγκ, να κάνω μπάνιο σαν άνθρωπος να φάω σαν άνθρωπος και γενικά να κάνω πράγματα που κάνουν οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 10:22 Η NiaR έγραψε: #13.085 19-05-08 10:22 Καλημερα και καλή εβδομαδα!!! ποπι μπραβο στον Πιτση!!!! καλη συνεχεια στην αναρρωση σου δρου μου ο μικρος πολυ ευαισθητουλης μωρε... σε λατρευεει τελικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η Raisa έγραψε: #13.086 19-05-08 10:30 Καλημέρα και καλή βδομάδα και απο μας! Εδώ επικρατεί τρελή κατάσταση....ο γιόκας άρρωστος εδώ και 1 βδομάδα....εγώ αγχωμένη με την εξεταστική.....η Ραίσα στον κόσμο της....η Σίλβη στον δικό της και ο Φιντέλ να περιμένει τον οίστρο της:greycat:...α, υπάρχει και ο Κώστας που δουλεύει όλη μέρα...άσ΄τα να πάνε.....μπάχαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.087 19-05-08 11:28 καλημέρα και απο εμένα,τώρα κάθε Δευτέρα θα δουλεύω απόγευμα και θα μπορώ να κάνω δουλειές όπως η εφορία που σήμερα (επειδή έκανα εγώ τη δήλωση)δεν τελείωσα,αλλα πήρα ένα καλάθι για τις γατούλες ούτε που συγκινηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η @ggeliki έγραψε: #13.088 19-05-08 11:38 Καλημέρα και απο εμένα δεν θα μπορέσω να κάτσω πολύ γιατί έχω δουλειά!!! Και πέρασα και ένα πολύ κουραστικό ΣΚ!!! Ελπίζω να ξεκουραστώ το απόγευμα γιατί το πρωί τρόμαξα να ξυπνήσω!!!! Φιλάκια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:12 Η popi έγραψε: #13.089 19-05-08 13:12 Τι καλή μέρα καλό μεσημέρι ςςςςςςςςςςςςςςςςςς κλεφτά και πάλι,φιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η NiaR έγραψε: #13.090 19-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Τι καλή μέρα καλό μεσημέρι ςςςςςςςςςςςςςςςςςς κλεφτά και πάλι,φιλιά Click για ανάπτυξη... Μεσημεριασε?????? Και ακομα να φαμε??? απαπαπαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η julia έγραψε: #13.091 19-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μεσημεριασε?????? Και ακομα να φαμε??? απαπαπαααααα Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Raisa έγραψε: #13.092 19-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η NiaR έγραψε: #13.093 19-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η Raisa έγραψε: #13.094 19-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Click για ανάπτυξη... Περίμενε καλέ, πού θα πας;;; Έρχομαι και γω....ΑΝ προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η julia έγραψε: #13.095 19-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Click για ανάπτυξη... ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.096 19-05-08 13:59 Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #13.097 19-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Click για ανάπτυξη... Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.098 19-05-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Click για ανάπτυξη... Μες στον ύπνο μου που να καταλάβω...Πάντως δεν ήταν η Μόιρα, μάλλον τα δυο αρσενικά ήταν...Ειναι φρικτό να ξυπνας έτσι αλλά έχω πάθει και χειρότερα...Μικρή η Εστεέ με έ@#@ε κανονικά....και διαρροια....Ευτυχώς το έκοψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #13.099 19-05-08 14:21 Πω πω...Ορίστε εσύ που τα έχεις πως και πως τα αγόρια σου...Ελπίζω να το κόψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Raisa έγραψε: #13.100 19-05-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα...εντάξει τότε...να φάμε και μεις...ΑΝ έμεινε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 653 654 655 656 657 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα... Δευτέρα.. και έχει και Πανσέληνο αυτή την εβδομάδα...... Πάλι θα σεληνιαστώ!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 10:14 Η moukelis έγραψε: #13.083 19-05-08 10:14 Καλημέρα! Έχω αναπλήρωση πρω πρωι και βαριεμαι...Το βράδυ πρέπει να πάω να κρεμάσω τις κορνίζες για τα εγκαίνια κα βαριέμαι επίσης...Ευτυχως την Τεταρτη ορκίζεται το έτερον ήμισι και θα μου έρθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 10:20 Η gatouni έγραψε: #13.084 19-05-08 10:20 Καλημέρα Άντε σήμερα και αύριο ακόμα θα δουλεύω παλαβά ωράρια δηλ. ως 10.30 το βράδυ. Αλλά απο Τετάρτη θα γυρίσω σε ανθρώπινες καταστάσεις. Θα έχω χρόνο για γατούνινγκ, να κάνω μπάνιο σαν άνθρωπος να φάω σαν άνθρωπος και γενικά να κάνω πράγματα που κάνουν οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 10:22 Η NiaR έγραψε: #13.085 19-05-08 10:22 Καλημερα και καλή εβδομαδα!!! ποπι μπραβο στον Πιτση!!!! καλη συνεχεια στην αναρρωση σου δρου μου ο μικρος πολυ ευαισθητουλης μωρε... σε λατρευεει τελικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η Raisa έγραψε: #13.086 19-05-08 10:30 Καλημέρα και καλή βδομάδα και απο μας! Εδώ επικρατεί τρελή κατάσταση....ο γιόκας άρρωστος εδώ και 1 βδομάδα....εγώ αγχωμένη με την εξεταστική.....η Ραίσα στον κόσμο της....η Σίλβη στον δικό της και ο Φιντέλ να περιμένει τον οίστρο της:greycat:...α, υπάρχει και ο Κώστας που δουλεύει όλη μέρα...άσ΄τα να πάνε.....μπάχαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.087 19-05-08 11:28 καλημέρα και απο εμένα,τώρα κάθε Δευτέρα θα δουλεύω απόγευμα και θα μπορώ να κάνω δουλειές όπως η εφορία που σήμερα (επειδή έκανα εγώ τη δήλωση)δεν τελείωσα,αλλα πήρα ένα καλάθι για τις γατούλες ούτε που συγκινηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η @ggeliki έγραψε: #13.088 19-05-08 11:38 Καλημέρα και απο εμένα δεν θα μπορέσω να κάτσω πολύ γιατί έχω δουλειά!!! Και πέρασα και ένα πολύ κουραστικό ΣΚ!!! Ελπίζω να ξεκουραστώ το απόγευμα γιατί το πρωί τρόμαξα να ξυπνήσω!!!! Φιλάκια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:12 Η popi έγραψε: #13.089 19-05-08 13:12 Τι καλή μέρα καλό μεσημέρι ςςςςςςςςςςςςςςςςςς κλεφτά και πάλι,φιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η NiaR έγραψε: #13.090 19-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Τι καλή μέρα καλό μεσημέρι ςςςςςςςςςςςςςςςςςς κλεφτά και πάλι,φιλιά Click για ανάπτυξη... Μεσημεριασε?????? Και ακομα να φαμε??? απαπαπαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η julia έγραψε: #13.091 19-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μεσημεριασε?????? Και ακομα να φαμε??? απαπαπαααααα Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Raisa έγραψε: #13.092 19-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η NiaR έγραψε: #13.093 19-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η Raisa έγραψε: #13.094 19-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Click για ανάπτυξη... Περίμενε καλέ, πού θα πας;;; Έρχομαι και γω....ΑΝ προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η julia έγραψε: #13.095 19-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Click για ανάπτυξη... ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.096 19-05-08 13:59 Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #13.097 19-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Click για ανάπτυξη... Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.098 19-05-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Click για ανάπτυξη... Μες στον ύπνο μου που να καταλάβω...Πάντως δεν ήταν η Μόιρα, μάλλον τα δυο αρσενικά ήταν...Ειναι φρικτό να ξυπνας έτσι αλλά έχω πάθει και χειρότερα...Μικρή η Εστεέ με έ@#@ε κανονικά....και διαρροια....Ευτυχώς το έκοψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #13.099 19-05-08 14:21 Πω πω...Ορίστε εσύ που τα έχεις πως και πως τα αγόρια σου...Ελπίζω να το κόψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Raisa έγραψε: #13.100 19-05-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα...εντάξει τότε...να φάμε και μεις...ΑΝ έμεινε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 653 654 655 656 657 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Έχω αναπλήρωση πρω πρωι και βαριεμαι...Το βράδυ πρέπει να πάω να κρεμάσω τις κορνίζες για τα εγκαίνια κα βαριέμαι επίσης...Ευτυχως την Τεταρτη ορκίζεται το έτερον ήμισι και θα μου έρθει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni Πολύ δραστήριο μέλος Η gatouni αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.365 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 10:20 Η gatouni έγραψε: #13.084 19-05-08 10:20 Καλημέρα Άντε σήμερα και αύριο ακόμα θα δουλεύω παλαβά ωράρια δηλ. ως 10.30 το βράδυ. Αλλά απο Τετάρτη θα γυρίσω σε ανθρώπινες καταστάσεις. Θα έχω χρόνο για γατούνινγκ, να κάνω μπάνιο σαν άνθρωπος να φάω σαν άνθρωπος και γενικά να κάνω πράγματα που κάνουν οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 10:22 Η NiaR έγραψε: #13.085 19-05-08 10:22 Καλημερα και καλή εβδομαδα!!! ποπι μπραβο στον Πιτση!!!! καλη συνεχεια στην αναρρωση σου δρου μου ο μικρος πολυ ευαισθητουλης μωρε... σε λατρευεει τελικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η Raisa έγραψε: #13.086 19-05-08 10:30 Καλημέρα και καλή βδομάδα και απο μας! Εδώ επικρατεί τρελή κατάσταση....ο γιόκας άρρωστος εδώ και 1 βδομάδα....εγώ αγχωμένη με την εξεταστική.....η Ραίσα στον κόσμο της....η Σίλβη στον δικό της και ο Φιντέλ να περιμένει τον οίστρο της:greycat:...α, υπάρχει και ο Κώστας που δουλεύει όλη μέρα...άσ΄τα να πάνε.....μπάχαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.087 19-05-08 11:28 καλημέρα και απο εμένα,τώρα κάθε Δευτέρα θα δουλεύω απόγευμα και θα μπορώ να κάνω δουλειές όπως η εφορία που σήμερα (επειδή έκανα εγώ τη δήλωση)δεν τελείωσα,αλλα πήρα ένα καλάθι για τις γατούλες ούτε που συγκινηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η @ggeliki έγραψε: #13.088 19-05-08 11:38 Καλημέρα και απο εμένα δεν θα μπορέσω να κάτσω πολύ γιατί έχω δουλειά!!! Και πέρασα και ένα πολύ κουραστικό ΣΚ!!! Ελπίζω να ξεκουραστώ το απόγευμα γιατί το πρωί τρόμαξα να ξυπνήσω!!!! Φιλάκια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:12 Η popi έγραψε: #13.089 19-05-08 13:12 Τι καλή μέρα καλό μεσημέρι ςςςςςςςςςςςςςςςςςς κλεφτά και πάλι,φιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η NiaR έγραψε: #13.090 19-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Τι καλή μέρα καλό μεσημέρι ςςςςςςςςςςςςςςςςςς κλεφτά και πάλι,φιλιά Click για ανάπτυξη... Μεσημεριασε?????? Και ακομα να φαμε??? απαπαπαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η julia έγραψε: #13.091 19-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μεσημεριασε?????? Και ακομα να φαμε??? απαπαπαααααα Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Raisa έγραψε: #13.092 19-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η NiaR έγραψε: #13.093 19-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η Raisa έγραψε: #13.094 19-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Click για ανάπτυξη... Περίμενε καλέ, πού θα πας;;; Έρχομαι και γω....ΑΝ προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η julia έγραψε: #13.095 19-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Click για ανάπτυξη... ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.096 19-05-08 13:59 Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #13.097 19-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Click για ανάπτυξη... Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.098 19-05-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Click για ανάπτυξη... Μες στον ύπνο μου που να καταλάβω...Πάντως δεν ήταν η Μόιρα, μάλλον τα δυο αρσενικά ήταν...Ειναι φρικτό να ξυπνας έτσι αλλά έχω πάθει και χειρότερα...Μικρή η Εστεέ με έ@#@ε κανονικά....και διαρροια....Ευτυχώς το έκοψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #13.099 19-05-08 14:21 Πω πω...Ορίστε εσύ που τα έχεις πως και πως τα αγόρια σου...Ελπίζω να το κόψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Raisa έγραψε: #13.100 19-05-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα...εντάξει τότε...να φάμε και μεις...ΑΝ έμεινε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 653 654 655 656 657 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Άντε σήμερα και αύριο ακόμα θα δουλεύω παλαβά ωράρια δηλ. ως 10.30 το βράδυ. Αλλά απο Τετάρτη θα γυρίσω σε ανθρώπινες καταστάσεις. Θα έχω χρόνο για γατούνινγκ, να κάνω μπάνιο σαν άνθρωπος να φάω σαν άνθρωπος και γενικά να κάνω πράγματα που κάνουν οι φυσιολογικοί άνθρωποι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 10:22 Η NiaR έγραψε: #13.085 19-05-08 10:22 Καλημερα και καλή εβδομαδα!!! ποπι μπραβο στον Πιτση!!!! καλη συνεχεια στην αναρρωση σου δρου μου ο μικρος πολυ ευαισθητουλης μωρε... σε λατρευεει τελικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η Raisa έγραψε: #13.086 19-05-08 10:30 Καλημέρα και καλή βδομάδα και απο μας! Εδώ επικρατεί τρελή κατάσταση....ο γιόκας άρρωστος εδώ και 1 βδομάδα....εγώ αγχωμένη με την εξεταστική.....η Ραίσα στον κόσμο της....η Σίλβη στον δικό της και ο Φιντέλ να περιμένει τον οίστρο της:greycat:...α, υπάρχει και ο Κώστας που δουλεύει όλη μέρα...άσ΄τα να πάνε.....μπάχαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.087 19-05-08 11:28 καλημέρα και απο εμένα,τώρα κάθε Δευτέρα θα δουλεύω απόγευμα και θα μπορώ να κάνω δουλειές όπως η εφορία που σήμερα (επειδή έκανα εγώ τη δήλωση)δεν τελείωσα,αλλα πήρα ένα καλάθι για τις γατούλες ούτε που συγκινηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η @ggeliki έγραψε: #13.088 19-05-08 11:38 Καλημέρα και απο εμένα δεν θα μπορέσω να κάτσω πολύ γιατί έχω δουλειά!!! Και πέρασα και ένα πολύ κουραστικό ΣΚ!!! Ελπίζω να ξεκουραστώ το απόγευμα γιατί το πρωί τρόμαξα να ξυπνήσω!!!! Φιλάκια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:12 Η popi έγραψε: #13.089 19-05-08 13:12 Τι καλή μέρα καλό μεσημέρι ςςςςςςςςςςςςςςςςςς κλεφτά και πάλι,φιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η NiaR έγραψε: #13.090 19-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Τι καλή μέρα καλό μεσημέρι ςςςςςςςςςςςςςςςςςς κλεφτά και πάλι,φιλιά Click για ανάπτυξη... Μεσημεριασε?????? Και ακομα να φαμε??? απαπαπαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η julia έγραψε: #13.091 19-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μεσημεριασε?????? Και ακομα να φαμε??? απαπαπαααααα Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Raisa έγραψε: #13.092 19-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η NiaR έγραψε: #13.093 19-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η Raisa έγραψε: #13.094 19-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Click για ανάπτυξη... Περίμενε καλέ, πού θα πας;;; Έρχομαι και γω....ΑΝ προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η julia έγραψε: #13.095 19-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Click για ανάπτυξη... ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.096 19-05-08 13:59 Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #13.097 19-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Click για ανάπτυξη... Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.098 19-05-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Click για ανάπτυξη... Μες στον ύπνο μου που να καταλάβω...Πάντως δεν ήταν η Μόιρα, μάλλον τα δυο αρσενικά ήταν...Ειναι φρικτό να ξυπνας έτσι αλλά έχω πάθει και χειρότερα...Μικρή η Εστεέ με έ@#@ε κανονικά....και διαρροια....Ευτυχώς το έκοψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #13.099 19-05-08 14:21 Πω πω...Ορίστε εσύ που τα έχεις πως και πως τα αγόρια σου...Ελπίζω να το κόψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Raisa έγραψε: #13.100 19-05-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα...εντάξει τότε...να φάμε και μεις...ΑΝ έμεινε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 653 654 655 656 657 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα και καλή εβδομαδα!!! ποπι μπραβο στον Πιτση!!!! καλη συνεχεια στην αναρρωση σου δρου μου ο μικρος πολυ ευαισθητουλης μωρε... σε λατρευεει τελικα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 10:30 Η Raisa έγραψε: #13.086 19-05-08 10:30 Καλημέρα και καλή βδομάδα και απο μας! Εδώ επικρατεί τρελή κατάσταση....ο γιόκας άρρωστος εδώ και 1 βδομάδα....εγώ αγχωμένη με την εξεταστική.....η Ραίσα στον κόσμο της....η Σίλβη στον δικό της και ο Φιντέλ να περιμένει τον οίστρο της:greycat:...α, υπάρχει και ο Κώστας που δουλεύει όλη μέρα...άσ΄τα να πάνε.....μπάχαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.087 19-05-08 11:28 καλημέρα και απο εμένα,τώρα κάθε Δευτέρα θα δουλεύω απόγευμα και θα μπορώ να κάνω δουλειές όπως η εφορία που σήμερα (επειδή έκανα εγώ τη δήλωση)δεν τελείωσα,αλλα πήρα ένα καλάθι για τις γατούλες ούτε που συγκινηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η @ggeliki έγραψε: #13.088 19-05-08 11:38 Καλημέρα και απο εμένα δεν θα μπορέσω να κάτσω πολύ γιατί έχω δουλειά!!! Και πέρασα και ένα πολύ κουραστικό ΣΚ!!! Ελπίζω να ξεκουραστώ το απόγευμα γιατί το πρωί τρόμαξα να ξυπνήσω!!!! Φιλάκια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:12 Η popi έγραψε: #13.089 19-05-08 13:12 Τι καλή μέρα καλό μεσημέρι ςςςςςςςςςςςςςςςςςς κλεφτά και πάλι,φιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η NiaR έγραψε: #13.090 19-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Τι καλή μέρα καλό μεσημέρι ςςςςςςςςςςςςςςςςςς κλεφτά και πάλι,φιλιά Click για ανάπτυξη... Μεσημεριασε?????? Και ακομα να φαμε??? απαπαπαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η julia έγραψε: #13.091 19-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μεσημεριασε?????? Και ακομα να φαμε??? απαπαπαααααα Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Raisa έγραψε: #13.092 19-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η NiaR έγραψε: #13.093 19-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η Raisa έγραψε: #13.094 19-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Click για ανάπτυξη... Περίμενε καλέ, πού θα πας;;; Έρχομαι και γω....ΑΝ προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η julia έγραψε: #13.095 19-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Click για ανάπτυξη... ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.096 19-05-08 13:59 Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #13.097 19-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Click για ανάπτυξη... Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.098 19-05-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Click για ανάπτυξη... Μες στον ύπνο μου που να καταλάβω...Πάντως δεν ήταν η Μόιρα, μάλλον τα δυο αρσενικά ήταν...Ειναι φρικτό να ξυπνας έτσι αλλά έχω πάθει και χειρότερα...Μικρή η Εστεέ με έ@#@ε κανονικά....και διαρροια....Ευτυχώς το έκοψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #13.099 19-05-08 14:21 Πω πω...Ορίστε εσύ που τα έχεις πως και πως τα αγόρια σου...Ελπίζω να το κόψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Raisa έγραψε: #13.100 19-05-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα...εντάξει τότε...να φάμε και μεις...ΑΝ έμεινε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 653 654 655 656 657 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και καλή βδομάδα και απο μας! Εδώ επικρατεί τρελή κατάσταση....ο γιόκας άρρωστος εδώ και 1 βδομάδα....εγώ αγχωμένη με την εξεταστική.....η Ραίσα στον κόσμο της....η Σίλβη στον δικό της και ο Φιντέλ να περιμένει τον οίστρο της:greycat:...α, υπάρχει και ο Κώστας που δουλεύει όλη μέρα...άσ΄τα να πάνε.....μπάχαλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΖΗΝΑ Πολύ δραστήριο μέλος Η ΖΗΝΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 819 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:28 Η ΖΗΝΑ έγραψε: #13.087 19-05-08 11:28 καλημέρα και απο εμένα,τώρα κάθε Δευτέρα θα δουλεύω απόγευμα και θα μπορώ να κάνω δουλειές όπως η εφορία που σήμερα (επειδή έκανα εγώ τη δήλωση)δεν τελείωσα,αλλα πήρα ένα καλάθι για τις γατούλες ούτε που συγκινηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. @ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η @ggeliki έγραψε: #13.088 19-05-08 11:38 Καλημέρα και απο εμένα δεν θα μπορέσω να κάτσω πολύ γιατί έχω δουλειά!!! Και πέρασα και ένα πολύ κουραστικό ΣΚ!!! Ελπίζω να ξεκουραστώ το απόγευμα γιατί το πρωί τρόμαξα να ξυπνήσω!!!! Φιλάκια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:12 Η popi έγραψε: #13.089 19-05-08 13:12 Τι καλή μέρα καλό μεσημέρι ςςςςςςςςςςςςςςςςςς κλεφτά και πάλι,φιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η NiaR έγραψε: #13.090 19-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Τι καλή μέρα καλό μεσημέρι ςςςςςςςςςςςςςςςςςς κλεφτά και πάλι,φιλιά Click για ανάπτυξη... Μεσημεριασε?????? Και ακομα να φαμε??? απαπαπαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η julia έγραψε: #13.091 19-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μεσημεριασε?????? Και ακομα να φαμε??? απαπαπαααααα Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Raisa έγραψε: #13.092 19-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η NiaR έγραψε: #13.093 19-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η Raisa έγραψε: #13.094 19-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Click για ανάπτυξη... Περίμενε καλέ, πού θα πας;;; Έρχομαι και γω....ΑΝ προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η julia έγραψε: #13.095 19-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Click για ανάπτυξη... ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.096 19-05-08 13:59 Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #13.097 19-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Click για ανάπτυξη... Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.098 19-05-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Click για ανάπτυξη... Μες στον ύπνο μου που να καταλάβω...Πάντως δεν ήταν η Μόιρα, μάλλον τα δυο αρσενικά ήταν...Ειναι φρικτό να ξυπνας έτσι αλλά έχω πάθει και χειρότερα...Μικρή η Εστεέ με έ@#@ε κανονικά....και διαρροια....Ευτυχώς το έκοψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #13.099 19-05-08 14:21 Πω πω...Ορίστε εσύ που τα έχεις πως και πως τα αγόρια σου...Ελπίζω να το κόψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Raisa έγραψε: #13.100 19-05-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα...εντάξει τότε...να φάμε και μεις...ΑΝ έμεινε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 653 654 655 656 657 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα και απο εμένα,τώρα κάθε Δευτέρα θα δουλεύω απόγευμα και θα μπορώ να κάνω δουλειές όπως η εφορία που σήμερα (επειδή έκανα εγώ τη δήλωση)δεν τελείωσα,αλλα πήρα ένα καλάθι για τις γατούλες ούτε που συγκινηθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
@ggeliki Εκκολαπτόμενο μέλος Η @ggeliki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 194 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 11:38 Η @ggeliki έγραψε: #13.088 19-05-08 11:38 Καλημέρα και απο εμένα δεν θα μπορέσω να κάτσω πολύ γιατί έχω δουλειά!!! Και πέρασα και ένα πολύ κουραστικό ΣΚ!!! Ελπίζω να ξεκουραστώ το απόγευμα γιατί το πρωί τρόμαξα να ξυπνήσω!!!! Φιλάκια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:12 Η popi έγραψε: #13.089 19-05-08 13:12 Τι καλή μέρα καλό μεσημέρι ςςςςςςςςςςςςςςςςςς κλεφτά και πάλι,φιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η NiaR έγραψε: #13.090 19-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Τι καλή μέρα καλό μεσημέρι ςςςςςςςςςςςςςςςςςς κλεφτά και πάλι,φιλιά Click για ανάπτυξη... Μεσημεριασε?????? Και ακομα να φαμε??? απαπαπαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η julia έγραψε: #13.091 19-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μεσημεριασε?????? Και ακομα να φαμε??? απαπαπαααααα Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Raisa έγραψε: #13.092 19-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η NiaR έγραψε: #13.093 19-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η Raisa έγραψε: #13.094 19-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Click για ανάπτυξη... Περίμενε καλέ, πού θα πας;;; Έρχομαι και γω....ΑΝ προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η julia έγραψε: #13.095 19-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Click για ανάπτυξη... ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.096 19-05-08 13:59 Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #13.097 19-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Click για ανάπτυξη... Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.098 19-05-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Click για ανάπτυξη... Μες στον ύπνο μου που να καταλάβω...Πάντως δεν ήταν η Μόιρα, μάλλον τα δυο αρσενικά ήταν...Ειναι φρικτό να ξυπνας έτσι αλλά έχω πάθει και χειρότερα...Μικρή η Εστεέ με έ@#@ε κανονικά....και διαρροια....Ευτυχώς το έκοψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #13.099 19-05-08 14:21 Πω πω...Ορίστε εσύ που τα έχεις πως και πως τα αγόρια σου...Ελπίζω να το κόψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Raisa έγραψε: #13.100 19-05-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα...εντάξει τότε...να φάμε και μεις...ΑΝ έμεινε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 653 654 655 656 657 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα και απο εμένα δεν θα μπορέσω να κάτσω πολύ γιατί έχω δουλειά!!! Και πέρασα και ένα πολύ κουραστικό ΣΚ!!! Ελπίζω να ξεκουραστώ το απόγευμα γιατί το πρωί τρόμαξα να ξυπνήσω!!!! Φιλάκια!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:12 Η popi έγραψε: #13.089 19-05-08 13:12 Τι καλή μέρα καλό μεσημέρι ςςςςςςςςςςςςςςςςςς κλεφτά και πάλι,φιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η NiaR έγραψε: #13.090 19-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Τι καλή μέρα καλό μεσημέρι ςςςςςςςςςςςςςςςςςς κλεφτά και πάλι,φιλιά Click για ανάπτυξη... Μεσημεριασε?????? Και ακομα να φαμε??? απαπαπαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η julia έγραψε: #13.091 19-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μεσημεριασε?????? Και ακομα να φαμε??? απαπαπαααααα Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Raisa έγραψε: #13.092 19-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η NiaR έγραψε: #13.093 19-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η Raisa έγραψε: #13.094 19-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Click για ανάπτυξη... Περίμενε καλέ, πού θα πας;;; Έρχομαι και γω....ΑΝ προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η julia έγραψε: #13.095 19-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Click για ανάπτυξη... ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.096 19-05-08 13:59 Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #13.097 19-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Click για ανάπτυξη... Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.098 19-05-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Click για ανάπτυξη... Μες στον ύπνο μου που να καταλάβω...Πάντως δεν ήταν η Μόιρα, μάλλον τα δυο αρσενικά ήταν...Ειναι φρικτό να ξυπνας έτσι αλλά έχω πάθει και χειρότερα...Μικρή η Εστεέ με έ@#@ε κανονικά....και διαρροια....Ευτυχώς το έκοψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #13.099 19-05-08 14:21 Πω πω...Ορίστε εσύ που τα έχεις πως και πως τα αγόρια σου...Ελπίζω να το κόψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Raisa έγραψε: #13.100 19-05-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα...εντάξει τότε...να φάμε και μεις...ΑΝ έμεινε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 653 654 655 656 657 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι καλή μέρα καλό μεσημέρι ςςςςςςςςςςςςςςςςςς κλεφτά και πάλι,φιλιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:18 Η NiaR έγραψε: #13.090 19-05-08 13:18 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Τι καλή μέρα καλό μεσημέρι ςςςςςςςςςςςςςςςςςς κλεφτά και πάλι,φιλιά Click για ανάπτυξη... Μεσημεριασε?????? Και ακομα να φαμε??? απαπαπαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η julia έγραψε: #13.091 19-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μεσημεριασε?????? Και ακομα να φαμε??? απαπαπαααααα Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Raisa έγραψε: #13.092 19-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η NiaR έγραψε: #13.093 19-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η Raisa έγραψε: #13.094 19-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Click για ανάπτυξη... Περίμενε καλέ, πού θα πας;;; Έρχομαι και γω....ΑΝ προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η julia έγραψε: #13.095 19-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Click για ανάπτυξη... ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.096 19-05-08 13:59 Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #13.097 19-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Click για ανάπτυξη... Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.098 19-05-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Click για ανάπτυξη... Μες στον ύπνο μου που να καταλάβω...Πάντως δεν ήταν η Μόιρα, μάλλον τα δυο αρσενικά ήταν...Ειναι φρικτό να ξυπνας έτσι αλλά έχω πάθει και χειρότερα...Μικρή η Εστεέ με έ@#@ε κανονικά....και διαρροια....Ευτυχώς το έκοψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #13.099 19-05-08 14:21 Πω πω...Ορίστε εσύ που τα έχεις πως και πως τα αγόρια σου...Ελπίζω να το κόψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Raisa έγραψε: #13.100 19-05-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα...εντάξει τότε...να φάμε και μεις...ΑΝ έμεινε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 653 654 655 656 657 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Τι καλή μέρα καλό μεσημέρι ςςςςςςςςςςςςςςςςςς κλεφτά και πάλι,φιλιά Click για ανάπτυξη... Μεσημεριασε?????? Και ακομα να φαμε??? απαπαπαααααα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:30 Η julia έγραψε: #13.091 19-05-08 13:30 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μεσημεριασε?????? Και ακομα να φαμε??? απαπαπαααααα Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Raisa έγραψε: #13.092 19-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η NiaR έγραψε: #13.093 19-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η Raisa έγραψε: #13.094 19-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Click για ανάπτυξη... Περίμενε καλέ, πού θα πας;;; Έρχομαι και γω....ΑΝ προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η julia έγραψε: #13.095 19-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Click για ανάπτυξη... ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.096 19-05-08 13:59 Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #13.097 19-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Click για ανάπτυξη... Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.098 19-05-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Click για ανάπτυξη... Μες στον ύπνο μου που να καταλάβω...Πάντως δεν ήταν η Μόιρα, μάλλον τα δυο αρσενικά ήταν...Ειναι φρικτό να ξυπνας έτσι αλλά έχω πάθει και χειρότερα...Μικρή η Εστεέ με έ@#@ε κανονικά....και διαρροια....Ευτυχώς το έκοψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #13.099 19-05-08 14:21 Πω πω...Ορίστε εσύ που τα έχεις πως και πως τα αγόρια σου...Ελπίζω να το κόψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Raisa έγραψε: #13.100 19-05-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα...εντάξει τότε...να φάμε και μεις...ΑΝ έμεινε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 653 654 655 656 657 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Μεσημεριασε?????? Και ακομα να φαμε??? απαπαπαααααα Click για ανάπτυξη... Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:38 Η Raisa έγραψε: #13.092 19-05-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η NiaR έγραψε: #13.093 19-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η Raisa έγραψε: #13.094 19-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Click για ανάπτυξη... Περίμενε καλέ, πού θα πας;;; Έρχομαι και γω....ΑΝ προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η julia έγραψε: #13.095 19-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Click για ανάπτυξη... ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.096 19-05-08 13:59 Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #13.097 19-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Click για ανάπτυξη... Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.098 19-05-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Click για ανάπτυξη... Μες στον ύπνο μου που να καταλάβω...Πάντως δεν ήταν η Μόιρα, μάλλον τα δυο αρσενικά ήταν...Ειναι φρικτό να ξυπνας έτσι αλλά έχω πάθει και χειρότερα...Μικρή η Εστεέ με έ@#@ε κανονικά....και διαρροια....Ευτυχώς το έκοψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #13.099 19-05-08 14:21 Πω πω...Ορίστε εσύ που τα έχεις πως και πως τα αγόρια σου...Ελπίζω να το κόψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Raisa έγραψε: #13.100 19-05-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα...εντάξει τότε...να φάμε και μεις...ΑΝ έμεινε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 653 654 655 656 657 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:50 Η NiaR έγραψε: #13.093 19-05-08 13:50 Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η Raisa έγραψε: #13.094 19-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Click για ανάπτυξη... Περίμενε καλέ, πού θα πας;;; Έρχομαι και γω....ΑΝ προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η julia έγραψε: #13.095 19-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Click για ανάπτυξη... ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.096 19-05-08 13:59 Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #13.097 19-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Click για ανάπτυξη... Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.098 19-05-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Click για ανάπτυξη... Μες στον ύπνο μου που να καταλάβω...Πάντως δεν ήταν η Μόιρα, μάλλον τα δυο αρσενικά ήταν...Ειναι φρικτό να ξυπνας έτσι αλλά έχω πάθει και χειρότερα...Μικρή η Εστεέ με έ@#@ε κανονικά....και διαρροια....Ευτυχώς το έκοψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #13.099 19-05-08 14:21 Πω πω...Ορίστε εσύ που τα έχεις πως και πως τα αγόρια σου...Ελπίζω να το κόψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Raisa έγραψε: #13.100 19-05-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα...εντάξει τότε...να φάμε και μεις...ΑΝ έμεινε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 653 654 655 656 657 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από julia: Ζεσταίνω πάραυτα τα γεμιστά μου!!!!!!! Για φρούτο έχω φράουλες... και για γλυκό έχω Κεικ απο τα χεράκια μου!!!!!!!!!!! Το δοκίμασε και ο Κίκης!!! Click για ανάπτυξη... Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:52 Η Raisa έγραψε: #13.094 19-05-08 13:52 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Click για ανάπτυξη... Περίμενε καλέ, πού θα πας;;; Έρχομαι και γω....ΑΝ προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η julia έγραψε: #13.095 19-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Click για ανάπτυξη... ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.096 19-05-08 13:59 Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #13.097 19-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Click για ανάπτυξη... Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.098 19-05-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Click για ανάπτυξη... Μες στον ύπνο μου που να καταλάβω...Πάντως δεν ήταν η Μόιρα, μάλλον τα δυο αρσενικά ήταν...Ειναι φρικτό να ξυπνας έτσι αλλά έχω πάθει και χειρότερα...Μικρή η Εστεέ με έ@#@ε κανονικά....και διαρροια....Ευτυχώς το έκοψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #13.099 19-05-08 14:21 Πω πω...Ορίστε εσύ που τα έχεις πως και πως τα αγόρια σου...Ελπίζω να το κόψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Raisa έγραψε: #13.100 19-05-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα...εντάξει τότε...να φάμε και μεις...ΑΝ έμεινε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 653 654 655 656 657 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Τρέχωωωωω (ξες εσυ με τα ποδια ) Click για ανάπτυξη... Περίμενε καλέ, πού θα πας;;; Έρχομαι και γω....ΑΝ προλάβω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:57 Η julia έγραψε: #13.095 19-05-08 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Click για ανάπτυξη... ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.096 19-05-08 13:59 Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #13.097 19-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Click για ανάπτυξη... Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.098 19-05-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Click για ανάπτυξη... Μες στον ύπνο μου που να καταλάβω...Πάντως δεν ήταν η Μόιρα, μάλλον τα δυο αρσενικά ήταν...Ειναι φρικτό να ξυπνας έτσι αλλά έχω πάθει και χειρότερα...Μικρή η Εστεέ με έ@#@ε κανονικά....και διαρροια....Ευτυχώς το έκοψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #13.099 19-05-08 14:21 Πω πω...Ορίστε εσύ που τα έχεις πως και πως τα αγόρια σου...Ελπίζω να το κόψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Raisa έγραψε: #13.100 19-05-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα...εντάξει τότε...να φάμε και μεις...ΑΝ έμεινε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 653 654 655 656 657 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πριν πόση ώρα;;;....για να ξέρουμε Click για ανάπτυξη... ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 13:59 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.096 19-05-08 13:59 Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #13.097 19-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Click για ανάπτυξη... Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.098 19-05-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Click για ανάπτυξη... Μες στον ύπνο μου που να καταλάβω...Πάντως δεν ήταν η Μόιρα, μάλλον τα δυο αρσενικά ήταν...Ειναι φρικτό να ξυπνας έτσι αλλά έχω πάθει και χειρότερα...Μικρή η Εστεέ με έ@#@ε κανονικά....και διαρροια....Ευτυχώς το έκοψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #13.099 19-05-08 14:21 Πω πω...Ορίστε εσύ που τα έχεις πως και πως τα αγόρια σου...Ελπίζω να το κόψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Raisa έγραψε: #13.100 19-05-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα...εντάξει τότε...να φάμε και μεις...ΑΝ έμεινε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 653 654 655 656 657 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:12 Η moukelis έγραψε: #13.097 19-05-08 14:12 Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Click για ανάπτυξη... Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.098 19-05-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Click για ανάπτυξη... Μες στον ύπνο μου που να καταλάβω...Πάντως δεν ήταν η Μόιρα, μάλλον τα δυο αρσενικά ήταν...Ειναι φρικτό να ξυπνας έτσι αλλά έχω πάθει και χειρότερα...Μικρή η Εστεέ με έ@#@ε κανονικά....και διαρροια....Ευτυχώς το έκοψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #13.099 19-05-08 14:21 Πω πω...Ορίστε εσύ που τα έχεις πως και πως τα αγόρια σου...Ελπίζω να το κόψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Raisa έγραψε: #13.100 19-05-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα...εντάξει τότε...να φάμε και μεις...ΑΝ έμεινε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 653 654 655 656 657 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άννα Κ.: Γειά σας και από μένα, εγώ ξύπνησα κατουρημένη σήμερα στην κυριολεξία...Δυο μωρά βαρεμένα,που βαριούνται να κατέβουν απο το κρεββάτι και να πάνε στην άμμο τους με κατούρησαν....Νομίζω οτι ήταν ο Γκαρφιλντ που έλεγε : Μισώ τις Δευτέρες....Raisa είσαι φοιτήτρια?? Click για ανάπτυξη... Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άννα Κ. Πολύ δραστήριο μέλος Η Άννα Κ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 823 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:18 Η Άννα Κ. έγραψε: #13.098 19-05-08 14:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Click για ανάπτυξη... Μες στον ύπνο μου που να καταλάβω...Πάντως δεν ήταν η Μόιρα, μάλλον τα δυο αρσενικά ήταν...Ειναι φρικτό να ξυπνας έτσι αλλά έχω πάθει και χειρότερα...Μικρή η Εστεέ με έ@#@ε κανονικά....και διαρροια....Ευτυχώς το έκοψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #13.099 19-05-08 14:21 Πω πω...Ορίστε εσύ που τα έχεις πως και πως τα αγόρια σου...Ελπίζω να το κόψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Raisa έγραψε: #13.100 19-05-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα...εντάξει τότε...να φάμε και μεις...ΑΝ έμεινε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 653 654 655 656 657 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καημένη Άννα...Ποια βαρεμένα είναι αυτά καλε;Ναι ο Γκάρφιλντ είναι: Click για ανάπτυξη... Μες στον ύπνο μου που να καταλάβω...Πάντως δεν ήταν η Μόιρα, μάλλον τα δυο αρσενικά ήταν...Ειναι φρικτό να ξυπνας έτσι αλλά έχω πάθει και χειρότερα...Μικρή η Εστεέ με έ@#@ε κανονικά....και διαρροια....Ευτυχώς το έκοψε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η moukelis έγραψε: #13.099 19-05-08 14:21 Πω πω...Ορίστε εσύ που τα έχεις πως και πως τα αγόρια σου...Ελπίζω να το κόψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Raisa έγραψε: #13.100 19-05-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα...εντάξει τότε...να φάμε και μεις...ΑΝ έμεινε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 653 654 655 656 657 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 655 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πω πω...Ορίστε εσύ που τα έχεις πως και πως τα αγόρια σου...Ελπίζω να το κόψουν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 19 Μαΐου 2008 στις 14:21 Η Raisa έγραψε: #13.100 19-05-08 14:21 Αρχική Δημοσίευση από julia: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα...εντάξει τότε...να φάμε και μεις...ΑΝ έμεινε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από julia: ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ Εχτές!!!!! Φρέσκο φρέσκο από τον φούρνο!!!!!!!!!! Και έφαγαν και εδώ στην Δουλειά!!!!!!!!!!και ΝΑΙ ΖΟΥΝΕ ακόμα!!!!!!! Και ΕΓΩ επίσης για κακή σας τύχη!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αααα...εντάξει τότε...να φάμε και μεις...ΑΝ έμεινε κάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.