Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter Raisa
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σας ευχαριστώ όλες σας κορίτσια...με εσάς στο πλευρό μου τίποτε δεν μπορεί να πάει στραβά...φιλάκια πολλά σε όλες:kiss::kiss::kiss:...είστε ΥΠΕΡΟΧΕΣ!!!!:up:
Ακόμα δεν βγήκε πρόγραμμα εξεταστικής...λογικά την άλλη βδομάδα:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

..δεν εχω λογια για αυτα που ειπε η ραισα..μπραβο!!σου αξιζουν χιλια μπραβο!!:up::up:αποκλειεται να εχεις προβλημα για 3 μαθηματα...και να πω την αληθεια ντρεπομαι :redface::redface:γιατι εγω ολοκληρη γαϊδουρα χωρις πολλες υποχρεωσεις χρωσταω ουκ ολιγα..τι να γινει...:(θα δουμε..:|
δεν είσαι η μόνη που χρωστάει:redface::redface:,,,μάλλον η Raisa είναι η μόνη που ΔΕΝ χρωστάει, :up::up::up:εγώ προς το πάρόν μπορώ να δήνω μαθήματα 1 πρωινό και 1 απόγευμα που δεν θα δουλεύω, μέχρι νεοτέρας,,,,καλή επιτυχία σε όλους!!!!!!:up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα !!!
Ραισα μου καλο διαβασμα και καλη επιτυχία! Περαστικά στον μικρό
Πόπι μου πως εισαι???
Μαγισσα κουραγιο!!! να εφαρμόσεις το ρητό: εργασια και ....χαρα!
καλη μερα να εχουμε , φιλακια σε ολες

μπήκα να πω καλημέρα και ξεχάστικα,, λοιπόν Καλημέρα σας :hello::hello:και μη σας τρομάζει η πανσέληνος είναι μια καλή μέρα σήμερα;:up::cool::cool:

Καλημέρα και καλή επιτυχία σε όσους δίνουν Πανελλήνιες,ή έχουν παιδάκια που δίνουν!:)

Καλημέρα κι από μένα
Ευχαριστώ παιδιά όλες για το ενδιαφέρον σας,θα πω καλά.Ψάχνω η καημένη να βρω ευκαιρία να μην είναι στο σπίτι κανείς για να σας δω λιγάκι,κέρβεροι έχουν γίνει τα παλικάρια μου.'Ασε που χθες το βράδυ με μαρτύρισε ο μικρός.:lol::lol::lol:Μάλλον έπρεπε να τον είχα βάλει δίπλα μου,αυτό λέγεται λάδωμα:lol::lol::lol::lol:
Νικολέτα μου μάλλον εγώ θα έρθω προς τα πάνω για να γλιτώσω,αχ σκεφτείτε 4 γράφουν και ο μικρός στο κόσμο του,του χρόνου πρώτα ο Θέος θα έχουμε την πλάκα.
Πάλι πολλά είπα φιλάκια σε σας και τις μουσουδίτσες μας.

Άντε Πόπι μου με το καλό να μας έρθεις εμείς εδώ είμαστε και σε περιμένουμε.......:up::up::up:

Καλημέρα παίδες!!!!!
Ποπι μου καλό κουράλιο και καλή επιτυχία σας εύχομαι.....και σε περιμέεεενουμεεεεεε!!!!

Καλημέρα σε όλες και όλους!!!!:)
Καλή επιτυχία σε όσους γράφουν και διαβάζουν!!:up:
Περαστικά σε όσους είναι άρρωστοι!!:up:
Και κουράγιο σε όλους!!!!!!!!!:up::up::up:
ποπι μου πότε θα σταματήσεις να μας βλέπεις στα κλεφτά??????:lol:

Καλημέρες κι από μένα!!:hello:
Έλειψα 4 μέρες και γύρισα για να βρω 2.000 αδιάβαστα μηνύματα!! Όπως καταλαβαίνετε, όσο και να ριχτώ στη μελέτη, θα έχω κενά τις επόμενες μέρες. Οπότε, δείξτε την ανάλογη κατανόηση.
Ελπίζω να είστε όλες και όλοι καλά!! :)

Καλημέρα σε όλους και όλες:).
Επιτέλους σήμερα μετά από 15 μέρες είναι η τελευταία μέρα που θα δουλεύω παλαβά ωράρια. Από αύριο θα είμαι σε ανθρώπινους ρυθμούς:up:.

Καλημέρες κι από μένα!!:hello:
Έλειψα 4 μέρες και γύρισα για να βρω 2.000 αδιάβαστα μηνύματα!! Όπως καταλαβαίνετε, όσο και να ριχτώ στη μελέτη, θα έχω κενά τις επόμενες μέρες. Οπότε, δείξτε την ανάλογη κατανόηση.
Ελπίζω να είστε όλες και όλοι καλά!! :)
Α γύρισες από τα Λονδίνα άπονη μάνα;Τι κάνει η καλοκαιρινή οπτασία;Είναι καλύτερα για να βγει με το μονοκίνι της στις παραλιες;

Α γύρισες από τα Λονδίνα άπονη μάνα;Τι κάνει η καλοκαιρινή οπτασία;Είναι καλύτερα για να βγει με το μονοκίνι της στις παραλιες;
Γύρισα, η άπονη, γύρισα... :redface::redface:
Καλά τα βρήκα τα γατόπαιδά μου, ερχόταν η γατογιαγιά (!) τους και τα τάιζε και τα καθάριζε. Η Αρηθούλα είναι καλά, αν και ανόρεχτη ακόμα. Από σήμερα όμως σταμάτησα να της δίνω αντιβίωση, οπότε ελπίζω να δείξει κάποια βελτίωση σ' αυτό το θέμα. Κατά τα άλλα, είναι μια χαρά, χτες βράδυ χοροπηδούσε μέσα-έξω από την ανοιχτή βαλίτσα και έστηνε ενέδρες στον Πορδολέοντα (ο οποίος ανταπέδιδε, βεβαίως) :greycat::baby:

Καλημερα σε ολους τους γατοερωτοχτυπημενους!!!!!!!Επεστρεψα επιτελους!!!!Μετα απο παρατεταμενες διακοπες κ ενα πετυχημενο χειρουργειο και ανανεωμενη οσο ποτε σας χαιρετω ολους τους διποδους και τετραποδους φιλους μου!:D:D:DΕχασα τιποτα;;

Έχασες,έχασες,άρχισε εντατικό διαβασμα!:DΕλπίζω το χειρουργείο να μην ήταν σοβαρό και να είσαι καλύτερα.:up:

Γύρισα, η άπονη, γύρισα... :redface::redface:
Καλά τα βρήκα τα γατόπαιδά μου, ερχόταν η γατογιαγιά (!) τους και τα τάιζε και τα καθάριζε. Η Αρηθούλα είναι καλά, αν και ανόρεχτη ακόμα. Από σήμερα όμως σταμάτησα να της δίνω αντιβίωση, οπότε ελπίζω να δείξει κάποια βελτίωση σ' αυτό το θέμα. Κατά τα άλλα, είναι μια χαρά, χτες βράδυ χοροπηδούσε μέσα-έξω από την ανοιχτή βαλίτσα και έστηνε ενέδρες στον Πορδολέοντα (ο οποίος ανταπέδιδε, βεβαίως) :greycat::baby:
Ε ναι κι εγώ νομίζω ότι άμα σταματήσει η αντιβίωση θα αρχίσει να τρώει με μεγαλύτερη όρεξη.Αφού άρχισε και τα παιχνίδια...Ποιος την πιάνει!:)

Επεστρεψα επιτελους!!!!
Καλώς μας ξανάρθες!! :)
Και σιδερένια!
Ε ναι κι εγώ νομίζω ότι άμα σταματήσει η αντιβίωση θα αρχίσει να τρώει με μεγαλύτερη όρεξη.Αφού άρχισε και τα παιχνίδια...Ποιος την πιάνει!:)
Αχ, μακάρι!! Αν και, για να πω την αλήθεια, παιχνίδια έκανε και πριν, δεν είχε πέσει καθόλου η διάθεσή της. :hmm:

Σας ευχαριστω πολυ-πολυ ολους για το καλωσορισμα!!:PΕιμαι καλυτερα απο ποτε και ο Robertουλης το ιδιο!Μονο που συνηθισε τη μανουλα του συνεχεια ολη μερα στο σπιτι κ τωρα κανει μουτρα που ξεκινησα δουλεια(κλασικος αντρας,ολοι μαμοθρεφτοι ομως;;;:blink::lol:)..! Moukelis,ειδα τις καινουργιες φωτο του σειριου και ειναι απιστευτα ομορφος!!:cool:Να τον χαιρεσαι!

Έλα καλέ μην το λες μαμόθρεφτο το παιδί...απλά σ'αγαπάει πολύ!Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,νόμιζα ότι μόνο εγώ τον βλέπω τόσο ωραίο...Θέλουμε φωτό του Roberto!!!

Δίκιο έχει!!!!
Όλα τα γατόνια μας είναι λίγο μαμόθρεφτα!!!
Για κάνε οτι λείπεις απο το σπίτι 2-3 μερούλες και παρακολούθησε τί έχει να γίνει μόλις γυρίσεις!!!:lol::lol::lol:
Δεν θα σε αφήσει σε ησυχία!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back