popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 23:46 Η popi έγραψε: #13.141 20-05-08 23:46 Καλησπέρα,νούμερα 2 και 3 ξεράθηθαν τον ύπνο,τα νούμερα 1 συνεχίζουν διαβασμα με άλλα 3 παιδιά οπότε να μην κάτσω λίγο Δεν λέτε που με αφήνουν να ασχολούμε με τα γατάκια;Ο υπολογιστής και τα τηλέφωνα είναι απαγορευμένα για να μην στεναχωριέμαι. 'Ολα καλά πάντως και πολύ χάρηκα με τη θεά aretha μας που πάει καλύτερα.Αλλά και οι γατομαμάδες όλο και κάτι έχουμε!Ποιός μας μάτιασε καλέ; Αρχιστε ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμ,πάρτε λιβανιστήρια,ρίξτε νεραιδόσκονη κάτι πρέπει να γίνει,και η zorica απουσιάζει μέρες Βάζω για αρχή το μάγο,βάλτε ότι άλλο νομίζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 23:55 Η μαγισσα έγραψε: #13.142 20-05-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα,νούμερα 2 και 3 ξεράθηθαν τον ύπνο,τα νούμερα 1 συνεχίζουν διαβασμα με άλλα 3 παιδιά οπότε να μην κάτσω λίγο Δεν λέτε που με αφήνουν να ασχολούμε με τα γατάκια;Ο υπολογιστής και τα τηλέφωνα είναι απαγορευμένα για να μην στεναχωριέμαι. 'Ολα καλά πάντως και πολύ χάρηκα με τη θεά aretha μας που πάει καλύτερα.Αλλά και οι γατομαμάδες όλο και κάτι έχουμε!Ποιός μας μάτιασε καλέ; Αρχιστε ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμ,πάρτε λιβανιστήρια,ρίξτε νεραιδόσκονη κάτι πρέπει να γίνει,και η zorica απουσιάζει μέρες Βάζω για αρχή το μάγο,βάλτε ότι άλλο νομίζεται. Click για ανάπτυξη... Τι να πω τώρα ότι σήμερα το πρωί ξύπνησα με κοκκινήλες σε όλο μου το σώμα και πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι έπαθα αλεργικό σοκ από ένα φαρμακο που έπαιρνα για το πόδι μου????? τι να πω????? όλα καλά!!!! ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η popi έγραψε: #13.143 21-05-08 00:04 ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ?????[/quote] Το σκέφτηκες καλά,ακού παπάς,και μαγισσα και γατού; στην πυρά αγαπητή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:08 Η moukelis έγραψε: #13.144 21-05-08 00:08 Βρε παιδιά,κι εγώ αναρωτιόμουν που είναι η Ζορίτσα...Που χάθηκε; Ουφ,πάλι καλά που τελειωσαν τα εγκαίνια,τα είχα ένα άγχος.Αύριο επιστρέφει και ο Μούκος μου,ορκισμένος αεροπόρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:13 Η popi έγραψε: #13.145 21-05-08 00:13 Να που υπάρχουν και ευχαριστά νέα!μπράβο Δωράκι και καλώς να τον δεχτείς και εδώ που μιλάμε για όλα γενικώς θα πω κι εγώ γράψε ή έστω αυτά που γάφεις μαζεψέτα και βγάλτα σε βιβλίο,εμενα μου θυμίζουν πολύ Ελενα Ακρίτα στα πρώτα της Μια προσπάθεια είναι,άντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:14 Η Μυρτω4038: #13.146 21-05-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να πω τώρα ότι σήμερα το πρωί ξύπνησα με κοκκινήλες σε όλο μου το σώμα και πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι έπαθα αλεργικό σοκ από ένα φαρμακο που έπαιρνα για το πόδι μου????? τι να πω????? όλα καλά!!!! ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ????? Click για ανάπτυξη... Τι λες βρε Μαγισσουλα μου περαστικαΤωρα τι θα κανει θα σου αλλαξει το φαρμακο? Αυτο ειναι, κανενα φαρμακο δεν ειναι μονο καλο. Παντα υπαρχει κινδυνος αλλεργικης αντιδρασης ειδικα μετα απο παρατεταμενη χρηση Μηπως ηταν αλληλεπιδραση του φαρμακου με καποιο αλλο που πηρες ταυτοχρονα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η μαγισσα έγραψε: #13.147 21-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι λες βρε Μαγισσουλα μου περαστικαΤωρα τι θα κανει θα σου αλλαξει το φαρμακο? Αυτο ειναι, κανενα φαρμακο δεν ειναι μονο καλο. Παντα υπαρχει κινδυνος αλλεργικης αντιδρασης ειδικα μετα απο παρατεταμενη χρηση Μηπως ηταν αλληλεπιδραση του φαρμακου με καποιο αλλο που πηρες ταυτοχρονα? Click για ανάπτυξη... Όχι γιατί μονο αυτό έπαιρνα τώρα θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η moukelis έγραψε: #13.148 21-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Να που υπάρχουν και ευχαριστά νέα!μπράβο Δωράκι και καλω να τον δεχτείς και εδώ που μιλάγε για όλα γενικώς θα πω κι εγώ γράψε ή έστω αυτά που γάφεις μαζεψέτα και βγάλτα σε βιβλίο,εμενα μου θυμίζουν πολύ Ελενα Ακρίτα στα πρώτα της Μια προσπάθεια είναι,άντε. Click για ανάπτυξη... Καλέ που διάβασες εσύ τι γράφω;Γατάσκοπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η μαγισσα έγραψε: #13.149 21-05-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ????? Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκες καλά,ακού παπάς,και μαγισσα και γατού; στην πυρά αγαπητή μου[/quote] Εκεί μάλλον θα τα πάω καλύτερα από ότι εδώ νομίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 08:03 Η NiaR έγραψε: #13.150 21-05-08 08:03 καλημερα! μαγισσούλα... αμαν ρε κοπελια... ποια σε φθονει καρδια μου??? να της καει το βιντεο, να πεσουν τα @@ της , χαρα μη δει στα σκελια της και να χασει ΟΛΑ τα επεισοδια της αγαπημενης της σειρας!!! περαστικουλια σου... georgiaaaaa σιδερενια!!!! χαιρομαι που πηγαν ολα καλα!!! Ποπι... γατασκοπε των 5 ηπειρων και των 7 θαλασσων ,να βαλουμε συνθηματικο για οταν λειπουν τα παιδια??? Δωρα μπραβο του!!! καλη σταδιοδρομια να εχει...!!! Φιλια σε ολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 08:16 Η popi έγραψε: #13.151 21-05-08 08:16 Καλημέρα,καλημέρα,Φύγανε τα 3,οι δυο δίνουν Φυσική κατεύθυνσηςτη σιχαίνομαι,μικρός σχολείο,μεγάλα ελπίζω να κοιμούντε για καμια ώρα ακόμα. Δεν είμαι κατάσκοπος απλά μου αρέσει το διάβασμα και το Δωράκι μας έχει βγει πολυτάλαντο παιδί. Χρόνια πολλά σε Κωσταντίνους,Κωσταντίνες,Ελενίτσες δεν νομίζω να υπάρχει 'Ελενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η moukelis έγραψε: #13.152 21-05-08 09:53 Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:03 Η NiaR έγραψε: #13.153 21-05-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Click για ανάπτυξη... λαθος καταλαβα!!! ε καλη θητεια το παιδι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η moukelis έγραψε: #13.154 21-05-08 10:10 Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:12 Η NiaR έγραψε: #13.155 21-05-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Click για ανάπτυξη... αααααα ωραια!!! εδω σπουδασε το παιδι??? ή εσυ???? αααα μπερδουκλωθηκα!!!! να ερθετε να σας τραταρουμε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:13 Η moukelis έγραψε: #13.156 21-05-08 10:13 Και οι δυο εκεί σπουδάσαμε,εγώ δούλεψα κιόλας.Άμα μείνουμε και δεν έρθουμε αυθημερόν θα κανονίσω να γνωριστούμε από κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:41 Η Raisa έγραψε: #13.157 21-05-08 10:41 Καλημέρα και από μας!!! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν....Κώστας , Ελένη, Κωνσταντίνα, Ντίνα, Λενιό, Νίτσα, Ντίνος κτλ....και Έλενος...ναι ναι καλά άκουσες πόπι...το όνομα Έλενος υπάρχει, στην αρχαία Ελλάδα τουλάχιστον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η aretha έγραψε: #13.158 21-05-08 10:45 Καλημέρα!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες/εορτάζουσες (κυκλοφορούν ΠΟΛΛΑ σοκολατάκια σήμερα στο γραφείο) moukelis, καλός πολίτης ο μούκος σου!! Σήμερα το πρωί η Αρηθούλα νομίζω ότι έφαγε λίγο περισσότερο (ή ήταν ιδέα μου;) και πάντως χωρίς παρακάλια και κυνηγητά με το κουταλάκι. Yay!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η georgia alex: #13.159 21-05-08 11:06 Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα κ ευτυχισμενα στους εορταζοντες!!Αντζελα εχεις δικιο,τα γατακια ειναι μαμοθρεφτα,αλλα τα αρσενικα γατακια ειναι ΠΟΛΥ μαμοθρεφτα!!Moukelis,συντομα θα'ρθουν και οι φωτο του Robertακου,απλα με την τεχνολογια τωρα αποκαθιστουμε τις σχεσεις μας..ειμαι λιγο ασχετη γενικως..και λιγο τεμπελουλα..Τι κανεις NiaR μου;;Ναι,ολα καλα και καλυτερα βασικα!Αληθεια,υπαρχει τροπος να σας γνωρισω απο κοντα;;Αν κανονισετε καφεδακι θα μου πειτε κι εμενα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:09 Η NiaR έγραψε: #13.160 21-05-08 11:09 εμεις κανονιζουμε συχνα Γεωργια μου αλλα σου πεφτουμε λιιιιγο μακρια!!! οποτε ανεβεις προς τα πανω ομως κερναμε καφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 656 657 658 659 660 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα,νούμερα 2 και 3 ξεράθηθαν τον ύπνο,τα νούμερα 1 συνεχίζουν διαβασμα με άλλα 3 παιδιά οπότε να μην κάτσω λίγο Δεν λέτε που με αφήνουν να ασχολούμε με τα γατάκια;Ο υπολογιστής και τα τηλέφωνα είναι απαγορευμένα για να μην στεναχωριέμαι. 'Ολα καλά πάντως και πολύ χάρηκα με τη θεά aretha μας που πάει καλύτερα.Αλλά και οι γατομαμάδες όλο και κάτι έχουμε!Ποιός μας μάτιασε καλέ; Αρχιστε ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμ,πάρτε λιβανιστήρια,ρίξτε νεραιδόσκονη κάτι πρέπει να γίνει,και η zorica απουσιάζει μέρες Βάζω για αρχή το μάγο,βάλτε ότι άλλο νομίζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 20 Μαΐου 2008 στις 23:55 Η μαγισσα έγραψε: #13.142 20-05-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα,νούμερα 2 και 3 ξεράθηθαν τον ύπνο,τα νούμερα 1 συνεχίζουν διαβασμα με άλλα 3 παιδιά οπότε να μην κάτσω λίγο Δεν λέτε που με αφήνουν να ασχολούμε με τα γατάκια;Ο υπολογιστής και τα τηλέφωνα είναι απαγορευμένα για να μην στεναχωριέμαι. 'Ολα καλά πάντως και πολύ χάρηκα με τη θεά aretha μας που πάει καλύτερα.Αλλά και οι γατομαμάδες όλο και κάτι έχουμε!Ποιός μας μάτιασε καλέ; Αρχιστε ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμ,πάρτε λιβανιστήρια,ρίξτε νεραιδόσκονη κάτι πρέπει να γίνει,και η zorica απουσιάζει μέρες Βάζω για αρχή το μάγο,βάλτε ότι άλλο νομίζεται. Click για ανάπτυξη... Τι να πω τώρα ότι σήμερα το πρωί ξύπνησα με κοκκινήλες σε όλο μου το σώμα και πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι έπαθα αλεργικό σοκ από ένα φαρμακο που έπαιρνα για το πόδι μου????? τι να πω????? όλα καλά!!!! ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η popi έγραψε: #13.143 21-05-08 00:04 ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ?????[/quote] Το σκέφτηκες καλά,ακού παπάς,και μαγισσα και γατού; στην πυρά αγαπητή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:08 Η moukelis έγραψε: #13.144 21-05-08 00:08 Βρε παιδιά,κι εγώ αναρωτιόμουν που είναι η Ζορίτσα...Που χάθηκε; Ουφ,πάλι καλά που τελειωσαν τα εγκαίνια,τα είχα ένα άγχος.Αύριο επιστρέφει και ο Μούκος μου,ορκισμένος αεροπόρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:13 Η popi έγραψε: #13.145 21-05-08 00:13 Να που υπάρχουν και ευχαριστά νέα!μπράβο Δωράκι και καλώς να τον δεχτείς και εδώ που μιλάμε για όλα γενικώς θα πω κι εγώ γράψε ή έστω αυτά που γάφεις μαζεψέτα και βγάλτα σε βιβλίο,εμενα μου θυμίζουν πολύ Ελενα Ακρίτα στα πρώτα της Μια προσπάθεια είναι,άντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:14 Η Μυρτω4038: #13.146 21-05-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να πω τώρα ότι σήμερα το πρωί ξύπνησα με κοκκινήλες σε όλο μου το σώμα και πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι έπαθα αλεργικό σοκ από ένα φαρμακο που έπαιρνα για το πόδι μου????? τι να πω????? όλα καλά!!!! ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ????? Click για ανάπτυξη... Τι λες βρε Μαγισσουλα μου περαστικαΤωρα τι θα κανει θα σου αλλαξει το φαρμακο? Αυτο ειναι, κανενα φαρμακο δεν ειναι μονο καλο. Παντα υπαρχει κινδυνος αλλεργικης αντιδρασης ειδικα μετα απο παρατεταμενη χρηση Μηπως ηταν αλληλεπιδραση του φαρμακου με καποιο αλλο που πηρες ταυτοχρονα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η μαγισσα έγραψε: #13.147 21-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι λες βρε Μαγισσουλα μου περαστικαΤωρα τι θα κανει θα σου αλλαξει το φαρμακο? Αυτο ειναι, κανενα φαρμακο δεν ειναι μονο καλο. Παντα υπαρχει κινδυνος αλλεργικης αντιδρασης ειδικα μετα απο παρατεταμενη χρηση Μηπως ηταν αλληλεπιδραση του φαρμακου με καποιο αλλο που πηρες ταυτοχρονα? Click για ανάπτυξη... Όχι γιατί μονο αυτό έπαιρνα τώρα θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η moukelis έγραψε: #13.148 21-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Να που υπάρχουν και ευχαριστά νέα!μπράβο Δωράκι και καλω να τον δεχτείς και εδώ που μιλάγε για όλα γενικώς θα πω κι εγώ γράψε ή έστω αυτά που γάφεις μαζεψέτα και βγάλτα σε βιβλίο,εμενα μου θυμίζουν πολύ Ελενα Ακρίτα στα πρώτα της Μια προσπάθεια είναι,άντε. Click για ανάπτυξη... Καλέ που διάβασες εσύ τι γράφω;Γατάσκοπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η μαγισσα έγραψε: #13.149 21-05-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ????? Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκες καλά,ακού παπάς,και μαγισσα και γατού; στην πυρά αγαπητή μου[/quote] Εκεί μάλλον θα τα πάω καλύτερα από ότι εδώ νομίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 08:03 Η NiaR έγραψε: #13.150 21-05-08 08:03 καλημερα! μαγισσούλα... αμαν ρε κοπελια... ποια σε φθονει καρδια μου??? να της καει το βιντεο, να πεσουν τα @@ της , χαρα μη δει στα σκελια της και να χασει ΟΛΑ τα επεισοδια της αγαπημενης της σειρας!!! περαστικουλια σου... georgiaaaaa σιδερενια!!!! χαιρομαι που πηγαν ολα καλα!!! Ποπι... γατασκοπε των 5 ηπειρων και των 7 θαλασσων ,να βαλουμε συνθηματικο για οταν λειπουν τα παιδια??? Δωρα μπραβο του!!! καλη σταδιοδρομια να εχει...!!! Φιλια σε ολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 08:16 Η popi έγραψε: #13.151 21-05-08 08:16 Καλημέρα,καλημέρα,Φύγανε τα 3,οι δυο δίνουν Φυσική κατεύθυνσηςτη σιχαίνομαι,μικρός σχολείο,μεγάλα ελπίζω να κοιμούντε για καμια ώρα ακόμα. Δεν είμαι κατάσκοπος απλά μου αρέσει το διάβασμα και το Δωράκι μας έχει βγει πολυτάλαντο παιδί. Χρόνια πολλά σε Κωσταντίνους,Κωσταντίνες,Ελενίτσες δεν νομίζω να υπάρχει 'Ελενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η moukelis έγραψε: #13.152 21-05-08 09:53 Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:03 Η NiaR έγραψε: #13.153 21-05-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Click για ανάπτυξη... λαθος καταλαβα!!! ε καλη θητεια το παιδι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η moukelis έγραψε: #13.154 21-05-08 10:10 Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:12 Η NiaR έγραψε: #13.155 21-05-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Click για ανάπτυξη... αααααα ωραια!!! εδω σπουδασε το παιδι??? ή εσυ???? αααα μπερδουκλωθηκα!!!! να ερθετε να σας τραταρουμε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:13 Η moukelis έγραψε: #13.156 21-05-08 10:13 Και οι δυο εκεί σπουδάσαμε,εγώ δούλεψα κιόλας.Άμα μείνουμε και δεν έρθουμε αυθημερόν θα κανονίσω να γνωριστούμε από κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:41 Η Raisa έγραψε: #13.157 21-05-08 10:41 Καλημέρα και από μας!!! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν....Κώστας , Ελένη, Κωνσταντίνα, Ντίνα, Λενιό, Νίτσα, Ντίνος κτλ....και Έλενος...ναι ναι καλά άκουσες πόπι...το όνομα Έλενος υπάρχει, στην αρχαία Ελλάδα τουλάχιστον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η aretha έγραψε: #13.158 21-05-08 10:45 Καλημέρα!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες/εορτάζουσες (κυκλοφορούν ΠΟΛΛΑ σοκολατάκια σήμερα στο γραφείο) moukelis, καλός πολίτης ο μούκος σου!! Σήμερα το πρωί η Αρηθούλα νομίζω ότι έφαγε λίγο περισσότερο (ή ήταν ιδέα μου;) και πάντως χωρίς παρακάλια και κυνηγητά με το κουταλάκι. Yay!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η georgia alex: #13.159 21-05-08 11:06 Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα κ ευτυχισμενα στους εορταζοντες!!Αντζελα εχεις δικιο,τα γατακια ειναι μαμοθρεφτα,αλλα τα αρσενικα γατακια ειναι ΠΟΛΥ μαμοθρεφτα!!Moukelis,συντομα θα'ρθουν και οι φωτο του Robertακου,απλα με την τεχνολογια τωρα αποκαθιστουμε τις σχεσεις μας..ειμαι λιγο ασχετη γενικως..και λιγο τεμπελουλα..Τι κανεις NiaR μου;;Ναι,ολα καλα και καλυτερα βασικα!Αληθεια,υπαρχει τροπος να σας γνωρισω απο κοντα;;Αν κανονισετε καφεδακι θα μου πειτε κι εμενα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:09 Η NiaR έγραψε: #13.160 21-05-08 11:09 εμεις κανονιζουμε συχνα Γεωργια μου αλλα σου πεφτουμε λιιιιγο μακρια!!! οποτε ανεβεις προς τα πανω ομως κερναμε καφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 656 657 658 659 660 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Καλησπέρα,νούμερα 2 και 3 ξεράθηθαν τον ύπνο,τα νούμερα 1 συνεχίζουν διαβασμα με άλλα 3 παιδιά οπότε να μην κάτσω λίγο Δεν λέτε που με αφήνουν να ασχολούμε με τα γατάκια;Ο υπολογιστής και τα τηλέφωνα είναι απαγορευμένα για να μην στεναχωριέμαι. 'Ολα καλά πάντως και πολύ χάρηκα με τη θεά aretha μας που πάει καλύτερα.Αλλά και οι γατομαμάδες όλο και κάτι έχουμε!Ποιός μας μάτιασε καλέ; Αρχιστε ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμ,πάρτε λιβανιστήρια,ρίξτε νεραιδόσκονη κάτι πρέπει να γίνει,και η zorica απουσιάζει μέρες Βάζω για αρχή το μάγο,βάλτε ότι άλλο νομίζεται. Click για ανάπτυξη... Τι να πω τώρα ότι σήμερα το πρωί ξύπνησα με κοκκινήλες σε όλο μου το σώμα και πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι έπαθα αλεργικό σοκ από ένα φαρμακο που έπαιρνα για το πόδι μου????? τι να πω????? όλα καλά!!!! ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:04 Η popi έγραψε: #13.143 21-05-08 00:04 ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ?????[/quote] Το σκέφτηκες καλά,ακού παπάς,και μαγισσα και γατού; στην πυρά αγαπητή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:08 Η moukelis έγραψε: #13.144 21-05-08 00:08 Βρε παιδιά,κι εγώ αναρωτιόμουν που είναι η Ζορίτσα...Που χάθηκε; Ουφ,πάλι καλά που τελειωσαν τα εγκαίνια,τα είχα ένα άγχος.Αύριο επιστρέφει και ο Μούκος μου,ορκισμένος αεροπόρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:13 Η popi έγραψε: #13.145 21-05-08 00:13 Να που υπάρχουν και ευχαριστά νέα!μπράβο Δωράκι και καλώς να τον δεχτείς και εδώ που μιλάμε για όλα γενικώς θα πω κι εγώ γράψε ή έστω αυτά που γάφεις μαζεψέτα και βγάλτα σε βιβλίο,εμενα μου θυμίζουν πολύ Ελενα Ακρίτα στα πρώτα της Μια προσπάθεια είναι,άντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:14 Η Μυρτω4038: #13.146 21-05-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να πω τώρα ότι σήμερα το πρωί ξύπνησα με κοκκινήλες σε όλο μου το σώμα και πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι έπαθα αλεργικό σοκ από ένα φαρμακο που έπαιρνα για το πόδι μου????? τι να πω????? όλα καλά!!!! ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ????? Click για ανάπτυξη... Τι λες βρε Μαγισσουλα μου περαστικαΤωρα τι θα κανει θα σου αλλαξει το φαρμακο? Αυτο ειναι, κανενα φαρμακο δεν ειναι μονο καλο. Παντα υπαρχει κινδυνος αλλεργικης αντιδρασης ειδικα μετα απο παρατεταμενη χρηση Μηπως ηταν αλληλεπιδραση του φαρμακου με καποιο αλλο που πηρες ταυτοχρονα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η μαγισσα έγραψε: #13.147 21-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι λες βρε Μαγισσουλα μου περαστικαΤωρα τι θα κανει θα σου αλλαξει το φαρμακο? Αυτο ειναι, κανενα φαρμακο δεν ειναι μονο καλο. Παντα υπαρχει κινδυνος αλλεργικης αντιδρασης ειδικα μετα απο παρατεταμενη χρηση Μηπως ηταν αλληλεπιδραση του φαρμακου με καποιο αλλο που πηρες ταυτοχρονα? Click για ανάπτυξη... Όχι γιατί μονο αυτό έπαιρνα τώρα θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η moukelis έγραψε: #13.148 21-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Να που υπάρχουν και ευχαριστά νέα!μπράβο Δωράκι και καλω να τον δεχτείς και εδώ που μιλάγε για όλα γενικώς θα πω κι εγώ γράψε ή έστω αυτά που γάφεις μαζεψέτα και βγάλτα σε βιβλίο,εμενα μου θυμίζουν πολύ Ελενα Ακρίτα στα πρώτα της Μια προσπάθεια είναι,άντε. Click για ανάπτυξη... Καλέ που διάβασες εσύ τι γράφω;Γατάσκοπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η μαγισσα έγραψε: #13.149 21-05-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ????? Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκες καλά,ακού παπάς,και μαγισσα και γατού; στην πυρά αγαπητή μου[/quote] Εκεί μάλλον θα τα πάω καλύτερα από ότι εδώ νομίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 08:03 Η NiaR έγραψε: #13.150 21-05-08 08:03 καλημερα! μαγισσούλα... αμαν ρε κοπελια... ποια σε φθονει καρδια μου??? να της καει το βιντεο, να πεσουν τα @@ της , χαρα μη δει στα σκελια της και να χασει ΟΛΑ τα επεισοδια της αγαπημενης της σειρας!!! περαστικουλια σου... georgiaaaaa σιδερενια!!!! χαιρομαι που πηγαν ολα καλα!!! Ποπι... γατασκοπε των 5 ηπειρων και των 7 θαλασσων ,να βαλουμε συνθηματικο για οταν λειπουν τα παιδια??? Δωρα μπραβο του!!! καλη σταδιοδρομια να εχει...!!! Φιλια σε ολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 08:16 Η popi έγραψε: #13.151 21-05-08 08:16 Καλημέρα,καλημέρα,Φύγανε τα 3,οι δυο δίνουν Φυσική κατεύθυνσηςτη σιχαίνομαι,μικρός σχολείο,μεγάλα ελπίζω να κοιμούντε για καμια ώρα ακόμα. Δεν είμαι κατάσκοπος απλά μου αρέσει το διάβασμα και το Δωράκι μας έχει βγει πολυτάλαντο παιδί. Χρόνια πολλά σε Κωσταντίνους,Κωσταντίνες,Ελενίτσες δεν νομίζω να υπάρχει 'Ελενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η moukelis έγραψε: #13.152 21-05-08 09:53 Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:03 Η NiaR έγραψε: #13.153 21-05-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Click για ανάπτυξη... λαθος καταλαβα!!! ε καλη θητεια το παιδι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η moukelis έγραψε: #13.154 21-05-08 10:10 Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:12 Η NiaR έγραψε: #13.155 21-05-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Click για ανάπτυξη... αααααα ωραια!!! εδω σπουδασε το παιδι??? ή εσυ???? αααα μπερδουκλωθηκα!!!! να ερθετε να σας τραταρουμε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:13 Η moukelis έγραψε: #13.156 21-05-08 10:13 Και οι δυο εκεί σπουδάσαμε,εγώ δούλεψα κιόλας.Άμα μείνουμε και δεν έρθουμε αυθημερόν θα κανονίσω να γνωριστούμε από κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:41 Η Raisa έγραψε: #13.157 21-05-08 10:41 Καλημέρα και από μας!!! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν....Κώστας , Ελένη, Κωνσταντίνα, Ντίνα, Λενιό, Νίτσα, Ντίνος κτλ....και Έλενος...ναι ναι καλά άκουσες πόπι...το όνομα Έλενος υπάρχει, στην αρχαία Ελλάδα τουλάχιστον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η aretha έγραψε: #13.158 21-05-08 10:45 Καλημέρα!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες/εορτάζουσες (κυκλοφορούν ΠΟΛΛΑ σοκολατάκια σήμερα στο γραφείο) moukelis, καλός πολίτης ο μούκος σου!! Σήμερα το πρωί η Αρηθούλα νομίζω ότι έφαγε λίγο περισσότερο (ή ήταν ιδέα μου;) και πάντως χωρίς παρακάλια και κυνηγητά με το κουταλάκι. Yay!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η georgia alex: #13.159 21-05-08 11:06 Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα κ ευτυχισμενα στους εορταζοντες!!Αντζελα εχεις δικιο,τα γατακια ειναι μαμοθρεφτα,αλλα τα αρσενικα γατακια ειναι ΠΟΛΥ μαμοθρεφτα!!Moukelis,συντομα θα'ρθουν και οι φωτο του Robertακου,απλα με την τεχνολογια τωρα αποκαθιστουμε τις σχεσεις μας..ειμαι λιγο ασχετη γενικως..και λιγο τεμπελουλα..Τι κανεις NiaR μου;;Ναι,ολα καλα και καλυτερα βασικα!Αληθεια,υπαρχει τροπος να σας γνωρισω απο κοντα;;Αν κανονισετε καφεδακι θα μου πειτε κι εμενα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:09 Η NiaR έγραψε: #13.160 21-05-08 11:09 εμεις κανονιζουμε συχνα Γεωργια μου αλλα σου πεφτουμε λιιιιγο μακρια!!! οποτε ανεβεις προς τα πανω ομως κερναμε καφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 656 657 658 659 660 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ?????[/quote] Το σκέφτηκες καλά,ακού παπάς,και μαγισσα και γατού; στην πυρά αγαπητή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:08 Η moukelis έγραψε: #13.144 21-05-08 00:08 Βρε παιδιά,κι εγώ αναρωτιόμουν που είναι η Ζορίτσα...Που χάθηκε; Ουφ,πάλι καλά που τελειωσαν τα εγκαίνια,τα είχα ένα άγχος.Αύριο επιστρέφει και ο Μούκος μου,ορκισμένος αεροπόρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:13 Η popi έγραψε: #13.145 21-05-08 00:13 Να που υπάρχουν και ευχαριστά νέα!μπράβο Δωράκι και καλώς να τον δεχτείς και εδώ που μιλάμε για όλα γενικώς θα πω κι εγώ γράψε ή έστω αυτά που γάφεις μαζεψέτα και βγάλτα σε βιβλίο,εμενα μου θυμίζουν πολύ Ελενα Ακρίτα στα πρώτα της Μια προσπάθεια είναι,άντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:14 Η Μυρτω4038: #13.146 21-05-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να πω τώρα ότι σήμερα το πρωί ξύπνησα με κοκκινήλες σε όλο μου το σώμα και πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι έπαθα αλεργικό σοκ από ένα φαρμακο που έπαιρνα για το πόδι μου????? τι να πω????? όλα καλά!!!! ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ????? Click για ανάπτυξη... Τι λες βρε Μαγισσουλα μου περαστικαΤωρα τι θα κανει θα σου αλλαξει το φαρμακο? Αυτο ειναι, κανενα φαρμακο δεν ειναι μονο καλο. Παντα υπαρχει κινδυνος αλλεργικης αντιδρασης ειδικα μετα απο παρατεταμενη χρηση Μηπως ηταν αλληλεπιδραση του φαρμακου με καποιο αλλο που πηρες ταυτοχρονα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η μαγισσα έγραψε: #13.147 21-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι λες βρε Μαγισσουλα μου περαστικαΤωρα τι θα κανει θα σου αλλαξει το φαρμακο? Αυτο ειναι, κανενα φαρμακο δεν ειναι μονο καλο. Παντα υπαρχει κινδυνος αλλεργικης αντιδρασης ειδικα μετα απο παρατεταμενη χρηση Μηπως ηταν αλληλεπιδραση του φαρμακου με καποιο αλλο που πηρες ταυτοχρονα? Click για ανάπτυξη... Όχι γιατί μονο αυτό έπαιρνα τώρα θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η moukelis έγραψε: #13.148 21-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Να που υπάρχουν και ευχαριστά νέα!μπράβο Δωράκι και καλω να τον δεχτείς και εδώ που μιλάγε για όλα γενικώς θα πω κι εγώ γράψε ή έστω αυτά που γάφεις μαζεψέτα και βγάλτα σε βιβλίο,εμενα μου θυμίζουν πολύ Ελενα Ακρίτα στα πρώτα της Μια προσπάθεια είναι,άντε. Click για ανάπτυξη... Καλέ που διάβασες εσύ τι γράφω;Γατάσκοπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η μαγισσα έγραψε: #13.149 21-05-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ????? Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκες καλά,ακού παπάς,και μαγισσα και γατού; στην πυρά αγαπητή μου[/quote] Εκεί μάλλον θα τα πάω καλύτερα από ότι εδώ νομίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 08:03 Η NiaR έγραψε: #13.150 21-05-08 08:03 καλημερα! μαγισσούλα... αμαν ρε κοπελια... ποια σε φθονει καρδια μου??? να της καει το βιντεο, να πεσουν τα @@ της , χαρα μη δει στα σκελια της και να χασει ΟΛΑ τα επεισοδια της αγαπημενης της σειρας!!! περαστικουλια σου... georgiaaaaa σιδερενια!!!! χαιρομαι που πηγαν ολα καλα!!! Ποπι... γατασκοπε των 5 ηπειρων και των 7 θαλασσων ,να βαλουμε συνθηματικο για οταν λειπουν τα παιδια??? Δωρα μπραβο του!!! καλη σταδιοδρομια να εχει...!!! Φιλια σε ολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 08:16 Η popi έγραψε: #13.151 21-05-08 08:16 Καλημέρα,καλημέρα,Φύγανε τα 3,οι δυο δίνουν Φυσική κατεύθυνσηςτη σιχαίνομαι,μικρός σχολείο,μεγάλα ελπίζω να κοιμούντε για καμια ώρα ακόμα. Δεν είμαι κατάσκοπος απλά μου αρέσει το διάβασμα και το Δωράκι μας έχει βγει πολυτάλαντο παιδί. Χρόνια πολλά σε Κωσταντίνους,Κωσταντίνες,Ελενίτσες δεν νομίζω να υπάρχει 'Ελενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η moukelis έγραψε: #13.152 21-05-08 09:53 Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:03 Η NiaR έγραψε: #13.153 21-05-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Click για ανάπτυξη... λαθος καταλαβα!!! ε καλη θητεια το παιδι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η moukelis έγραψε: #13.154 21-05-08 10:10 Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:12 Η NiaR έγραψε: #13.155 21-05-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Click για ανάπτυξη... αααααα ωραια!!! εδω σπουδασε το παιδι??? ή εσυ???? αααα μπερδουκλωθηκα!!!! να ερθετε να σας τραταρουμε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:13 Η moukelis έγραψε: #13.156 21-05-08 10:13 Και οι δυο εκεί σπουδάσαμε,εγώ δούλεψα κιόλας.Άμα μείνουμε και δεν έρθουμε αυθημερόν θα κανονίσω να γνωριστούμε από κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:41 Η Raisa έγραψε: #13.157 21-05-08 10:41 Καλημέρα και από μας!!! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν....Κώστας , Ελένη, Κωνσταντίνα, Ντίνα, Λενιό, Νίτσα, Ντίνος κτλ....και Έλενος...ναι ναι καλά άκουσες πόπι...το όνομα Έλενος υπάρχει, στην αρχαία Ελλάδα τουλάχιστον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η aretha έγραψε: #13.158 21-05-08 10:45 Καλημέρα!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες/εορτάζουσες (κυκλοφορούν ΠΟΛΛΑ σοκολατάκια σήμερα στο γραφείο) moukelis, καλός πολίτης ο μούκος σου!! Σήμερα το πρωί η Αρηθούλα νομίζω ότι έφαγε λίγο περισσότερο (ή ήταν ιδέα μου;) και πάντως χωρίς παρακάλια και κυνηγητά με το κουταλάκι. Yay!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η georgia alex: #13.159 21-05-08 11:06 Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα κ ευτυχισμενα στους εορταζοντες!!Αντζελα εχεις δικιο,τα γατακια ειναι μαμοθρεφτα,αλλα τα αρσενικα γατακια ειναι ΠΟΛΥ μαμοθρεφτα!!Moukelis,συντομα θα'ρθουν και οι φωτο του Robertακου,απλα με την τεχνολογια τωρα αποκαθιστουμε τις σχεσεις μας..ειμαι λιγο ασχετη γενικως..και λιγο τεμπελουλα..Τι κανεις NiaR μου;;Ναι,ολα καλα και καλυτερα βασικα!Αληθεια,υπαρχει τροπος να σας γνωρισω απο κοντα;;Αν κανονισετε καφεδακι θα μου πειτε κι εμενα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:09 Η NiaR έγραψε: #13.160 21-05-08 11:09 εμεις κανονιζουμε συχνα Γεωργια μου αλλα σου πεφτουμε λιιιιγο μακρια!!! οποτε ανεβεις προς τα πανω ομως κερναμε καφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 656 657 658 659 660 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε παιδιά,κι εγώ αναρωτιόμουν που είναι η Ζορίτσα...Που χάθηκε; Ουφ,πάλι καλά που τελειωσαν τα εγκαίνια,τα είχα ένα άγχος.Αύριο επιστρέφει και ο Μούκος μου,ορκισμένος αεροπόρος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:13 Η popi έγραψε: #13.145 21-05-08 00:13 Να που υπάρχουν και ευχαριστά νέα!μπράβο Δωράκι και καλώς να τον δεχτείς και εδώ που μιλάμε για όλα γενικώς θα πω κι εγώ γράψε ή έστω αυτά που γάφεις μαζεψέτα και βγάλτα σε βιβλίο,εμενα μου θυμίζουν πολύ Ελενα Ακρίτα στα πρώτα της Μια προσπάθεια είναι,άντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:14 Η Μυρτω4038: #13.146 21-05-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να πω τώρα ότι σήμερα το πρωί ξύπνησα με κοκκινήλες σε όλο μου το σώμα και πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι έπαθα αλεργικό σοκ από ένα φαρμακο που έπαιρνα για το πόδι μου????? τι να πω????? όλα καλά!!!! ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ????? Click για ανάπτυξη... Τι λες βρε Μαγισσουλα μου περαστικαΤωρα τι θα κανει θα σου αλλαξει το φαρμακο? Αυτο ειναι, κανενα φαρμακο δεν ειναι μονο καλο. Παντα υπαρχει κινδυνος αλλεργικης αντιδρασης ειδικα μετα απο παρατεταμενη χρηση Μηπως ηταν αλληλεπιδραση του φαρμακου με καποιο αλλο που πηρες ταυτοχρονα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η μαγισσα έγραψε: #13.147 21-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι λες βρε Μαγισσουλα μου περαστικαΤωρα τι θα κανει θα σου αλλαξει το φαρμακο? Αυτο ειναι, κανενα φαρμακο δεν ειναι μονο καλο. Παντα υπαρχει κινδυνος αλλεργικης αντιδρασης ειδικα μετα απο παρατεταμενη χρηση Μηπως ηταν αλληλεπιδραση του φαρμακου με καποιο αλλο που πηρες ταυτοχρονα? Click για ανάπτυξη... Όχι γιατί μονο αυτό έπαιρνα τώρα θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η moukelis έγραψε: #13.148 21-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Να που υπάρχουν και ευχαριστά νέα!μπράβο Δωράκι και καλω να τον δεχτείς και εδώ που μιλάγε για όλα γενικώς θα πω κι εγώ γράψε ή έστω αυτά που γάφεις μαζεψέτα και βγάλτα σε βιβλίο,εμενα μου θυμίζουν πολύ Ελενα Ακρίτα στα πρώτα της Μια προσπάθεια είναι,άντε. Click για ανάπτυξη... Καλέ που διάβασες εσύ τι γράφω;Γατάσκοπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η μαγισσα έγραψε: #13.149 21-05-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ????? Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκες καλά,ακού παπάς,και μαγισσα και γατού; στην πυρά αγαπητή μου[/quote] Εκεί μάλλον θα τα πάω καλύτερα από ότι εδώ νομίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 08:03 Η NiaR έγραψε: #13.150 21-05-08 08:03 καλημερα! μαγισσούλα... αμαν ρε κοπελια... ποια σε φθονει καρδια μου??? να της καει το βιντεο, να πεσουν τα @@ της , χαρα μη δει στα σκελια της και να χασει ΟΛΑ τα επεισοδια της αγαπημενης της σειρας!!! περαστικουλια σου... georgiaaaaa σιδερενια!!!! χαιρομαι που πηγαν ολα καλα!!! Ποπι... γατασκοπε των 5 ηπειρων και των 7 θαλασσων ,να βαλουμε συνθηματικο για οταν λειπουν τα παιδια??? Δωρα μπραβο του!!! καλη σταδιοδρομια να εχει...!!! Φιλια σε ολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 08:16 Η popi έγραψε: #13.151 21-05-08 08:16 Καλημέρα,καλημέρα,Φύγανε τα 3,οι δυο δίνουν Φυσική κατεύθυνσηςτη σιχαίνομαι,μικρός σχολείο,μεγάλα ελπίζω να κοιμούντε για καμια ώρα ακόμα. Δεν είμαι κατάσκοπος απλά μου αρέσει το διάβασμα και το Δωράκι μας έχει βγει πολυτάλαντο παιδί. Χρόνια πολλά σε Κωσταντίνους,Κωσταντίνες,Ελενίτσες δεν νομίζω να υπάρχει 'Ελενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η moukelis έγραψε: #13.152 21-05-08 09:53 Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:03 Η NiaR έγραψε: #13.153 21-05-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Click για ανάπτυξη... λαθος καταλαβα!!! ε καλη θητεια το παιδι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η moukelis έγραψε: #13.154 21-05-08 10:10 Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:12 Η NiaR έγραψε: #13.155 21-05-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Click για ανάπτυξη... αααααα ωραια!!! εδω σπουδασε το παιδι??? ή εσυ???? αααα μπερδουκλωθηκα!!!! να ερθετε να σας τραταρουμε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:13 Η moukelis έγραψε: #13.156 21-05-08 10:13 Και οι δυο εκεί σπουδάσαμε,εγώ δούλεψα κιόλας.Άμα μείνουμε και δεν έρθουμε αυθημερόν θα κανονίσω να γνωριστούμε από κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:41 Η Raisa έγραψε: #13.157 21-05-08 10:41 Καλημέρα και από μας!!! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν....Κώστας , Ελένη, Κωνσταντίνα, Ντίνα, Λενιό, Νίτσα, Ντίνος κτλ....και Έλενος...ναι ναι καλά άκουσες πόπι...το όνομα Έλενος υπάρχει, στην αρχαία Ελλάδα τουλάχιστον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η aretha έγραψε: #13.158 21-05-08 10:45 Καλημέρα!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες/εορτάζουσες (κυκλοφορούν ΠΟΛΛΑ σοκολατάκια σήμερα στο γραφείο) moukelis, καλός πολίτης ο μούκος σου!! Σήμερα το πρωί η Αρηθούλα νομίζω ότι έφαγε λίγο περισσότερο (ή ήταν ιδέα μου;) και πάντως χωρίς παρακάλια και κυνηγητά με το κουταλάκι. Yay!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η georgia alex: #13.159 21-05-08 11:06 Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα κ ευτυχισμενα στους εορταζοντες!!Αντζελα εχεις δικιο,τα γατακια ειναι μαμοθρεφτα,αλλα τα αρσενικα γατακια ειναι ΠΟΛΥ μαμοθρεφτα!!Moukelis,συντομα θα'ρθουν και οι φωτο του Robertακου,απλα με την τεχνολογια τωρα αποκαθιστουμε τις σχεσεις μας..ειμαι λιγο ασχετη γενικως..και λιγο τεμπελουλα..Τι κανεις NiaR μου;;Ναι,ολα καλα και καλυτερα βασικα!Αληθεια,υπαρχει τροπος να σας γνωρισω απο κοντα;;Αν κανονισετε καφεδακι θα μου πειτε κι εμενα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:09 Η NiaR έγραψε: #13.160 21-05-08 11:09 εμεις κανονιζουμε συχνα Γεωργια μου αλλα σου πεφτουμε λιιιιγο μακρια!!! οποτε ανεβεις προς τα πανω ομως κερναμε καφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 656 657 658 659 660 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να που υπάρχουν και ευχαριστά νέα!μπράβο Δωράκι και καλώς να τον δεχτείς και εδώ που μιλάμε για όλα γενικώς θα πω κι εγώ γράψε ή έστω αυτά που γάφεις μαζεψέτα και βγάλτα σε βιβλίο,εμενα μου θυμίζουν πολύ Ελενα Ακρίτα στα πρώτα της Μια προσπάθεια είναι,άντε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:14 Η Μυρτω4038: #13.146 21-05-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να πω τώρα ότι σήμερα το πρωί ξύπνησα με κοκκινήλες σε όλο μου το σώμα και πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι έπαθα αλεργικό σοκ από ένα φαρμακο που έπαιρνα για το πόδι μου????? τι να πω????? όλα καλά!!!! ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ????? Click για ανάπτυξη... Τι λες βρε Μαγισσουλα μου περαστικαΤωρα τι θα κανει θα σου αλλαξει το φαρμακο? Αυτο ειναι, κανενα φαρμακο δεν ειναι μονο καλο. Παντα υπαρχει κινδυνος αλλεργικης αντιδρασης ειδικα μετα απο παρατεταμενη χρηση Μηπως ηταν αλληλεπιδραση του φαρμακου με καποιο αλλο που πηρες ταυτοχρονα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η μαγισσα έγραψε: #13.147 21-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι λες βρε Μαγισσουλα μου περαστικαΤωρα τι θα κανει θα σου αλλαξει το φαρμακο? Αυτο ειναι, κανενα φαρμακο δεν ειναι μονο καλο. Παντα υπαρχει κινδυνος αλλεργικης αντιδρασης ειδικα μετα απο παρατεταμενη χρηση Μηπως ηταν αλληλεπιδραση του φαρμακου με καποιο αλλο που πηρες ταυτοχρονα? Click για ανάπτυξη... Όχι γιατί μονο αυτό έπαιρνα τώρα θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η moukelis έγραψε: #13.148 21-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Να που υπάρχουν και ευχαριστά νέα!μπράβο Δωράκι και καλω να τον δεχτείς και εδώ που μιλάγε για όλα γενικώς θα πω κι εγώ γράψε ή έστω αυτά που γάφεις μαζεψέτα και βγάλτα σε βιβλίο,εμενα μου θυμίζουν πολύ Ελενα Ακρίτα στα πρώτα της Μια προσπάθεια είναι,άντε. Click για ανάπτυξη... Καλέ που διάβασες εσύ τι γράφω;Γατάσκοπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η μαγισσα έγραψε: #13.149 21-05-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ????? Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκες καλά,ακού παπάς,και μαγισσα και γατού; στην πυρά αγαπητή μου[/quote] Εκεί μάλλον θα τα πάω καλύτερα από ότι εδώ νομίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 08:03 Η NiaR έγραψε: #13.150 21-05-08 08:03 καλημερα! μαγισσούλα... αμαν ρε κοπελια... ποια σε φθονει καρδια μου??? να της καει το βιντεο, να πεσουν τα @@ της , χαρα μη δει στα σκελια της και να χασει ΟΛΑ τα επεισοδια της αγαπημενης της σειρας!!! περαστικουλια σου... georgiaaaaa σιδερενια!!!! χαιρομαι που πηγαν ολα καλα!!! Ποπι... γατασκοπε των 5 ηπειρων και των 7 θαλασσων ,να βαλουμε συνθηματικο για οταν λειπουν τα παιδια??? Δωρα μπραβο του!!! καλη σταδιοδρομια να εχει...!!! Φιλια σε ολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 08:16 Η popi έγραψε: #13.151 21-05-08 08:16 Καλημέρα,καλημέρα,Φύγανε τα 3,οι δυο δίνουν Φυσική κατεύθυνσηςτη σιχαίνομαι,μικρός σχολείο,μεγάλα ελπίζω να κοιμούντε για καμια ώρα ακόμα. Δεν είμαι κατάσκοπος απλά μου αρέσει το διάβασμα και το Δωράκι μας έχει βγει πολυτάλαντο παιδί. Χρόνια πολλά σε Κωσταντίνους,Κωσταντίνες,Ελενίτσες δεν νομίζω να υπάρχει 'Ελενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η moukelis έγραψε: #13.152 21-05-08 09:53 Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:03 Η NiaR έγραψε: #13.153 21-05-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Click για ανάπτυξη... λαθος καταλαβα!!! ε καλη θητεια το παιδι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η moukelis έγραψε: #13.154 21-05-08 10:10 Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:12 Η NiaR έγραψε: #13.155 21-05-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Click για ανάπτυξη... αααααα ωραια!!! εδω σπουδασε το παιδι??? ή εσυ???? αααα μπερδουκλωθηκα!!!! να ερθετε να σας τραταρουμε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:13 Η moukelis έγραψε: #13.156 21-05-08 10:13 Και οι δυο εκεί σπουδάσαμε,εγώ δούλεψα κιόλας.Άμα μείνουμε και δεν έρθουμε αυθημερόν θα κανονίσω να γνωριστούμε από κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:41 Η Raisa έγραψε: #13.157 21-05-08 10:41 Καλημέρα και από μας!!! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν....Κώστας , Ελένη, Κωνσταντίνα, Ντίνα, Λενιό, Νίτσα, Ντίνος κτλ....και Έλενος...ναι ναι καλά άκουσες πόπι...το όνομα Έλενος υπάρχει, στην αρχαία Ελλάδα τουλάχιστον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η aretha έγραψε: #13.158 21-05-08 10:45 Καλημέρα!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες/εορτάζουσες (κυκλοφορούν ΠΟΛΛΑ σοκολατάκια σήμερα στο γραφείο) moukelis, καλός πολίτης ο μούκος σου!! Σήμερα το πρωί η Αρηθούλα νομίζω ότι έφαγε λίγο περισσότερο (ή ήταν ιδέα μου;) και πάντως χωρίς παρακάλια και κυνηγητά με το κουταλάκι. Yay!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η georgia alex: #13.159 21-05-08 11:06 Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα κ ευτυχισμενα στους εορταζοντες!!Αντζελα εχεις δικιο,τα γατακια ειναι μαμοθρεφτα,αλλα τα αρσενικα γατακια ειναι ΠΟΛΥ μαμοθρεφτα!!Moukelis,συντομα θα'ρθουν και οι φωτο του Robertακου,απλα με την τεχνολογια τωρα αποκαθιστουμε τις σχεσεις μας..ειμαι λιγο ασχετη γενικως..και λιγο τεμπελουλα..Τι κανεις NiaR μου;;Ναι,ολα καλα και καλυτερα βασικα!Αληθεια,υπαρχει τροπος να σας γνωρισω απο κοντα;;Αν κανονισετε καφεδακι θα μου πειτε κι εμενα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:09 Η NiaR έγραψε: #13.160 21-05-08 11:09 εμεις κανονιζουμε συχνα Γεωργια μου αλλα σου πεφτουμε λιιιιγο μακρια!!! οποτε ανεβεις προς τα πανω ομως κερναμε καφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 656 657 658 659 660 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: Τι να πω τώρα ότι σήμερα το πρωί ξύπνησα με κοκκινήλες σε όλο μου το σώμα και πήγα στον γιατρό και μου είπε ότι έπαθα αλεργικό σοκ από ένα φαρμακο που έπαιρνα για το πόδι μου????? τι να πω????? όλα καλά!!!! ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ????? Click για ανάπτυξη... Τι λες βρε Μαγισσουλα μου περαστικαΤωρα τι θα κανει θα σου αλλαξει το φαρμακο? Αυτο ειναι, κανενα φαρμακο δεν ειναι μονο καλο. Παντα υπαρχει κινδυνος αλλεργικης αντιδρασης ειδικα μετα απο παρατεταμενη χρηση Μηπως ηταν αλληλεπιδραση του φαρμακου με καποιο αλλο που πηρες ταυτοχρονα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η μαγισσα έγραψε: #13.147 21-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι λες βρε Μαγισσουλα μου περαστικαΤωρα τι θα κανει θα σου αλλαξει το φαρμακο? Αυτο ειναι, κανενα φαρμακο δεν ειναι μονο καλο. Παντα υπαρχει κινδυνος αλλεργικης αντιδρασης ειδικα μετα απο παρατεταμενη χρηση Μηπως ηταν αλληλεπιδραση του φαρμακου με καποιο αλλο που πηρες ταυτοχρονα? Click για ανάπτυξη... Όχι γιατί μονο αυτό έπαιρνα τώρα θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η moukelis έγραψε: #13.148 21-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Να που υπάρχουν και ευχαριστά νέα!μπράβο Δωράκι και καλω να τον δεχτείς και εδώ που μιλάγε για όλα γενικώς θα πω κι εγώ γράψε ή έστω αυτά που γάφεις μαζεψέτα και βγάλτα σε βιβλίο,εμενα μου θυμίζουν πολύ Ελενα Ακρίτα στα πρώτα της Μια προσπάθεια είναι,άντε. Click για ανάπτυξη... Καλέ που διάβασες εσύ τι γράφω;Γατάσκοπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η μαγισσα έγραψε: #13.149 21-05-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ????? Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκες καλά,ακού παπάς,και μαγισσα και γατού; στην πυρά αγαπητή μου[/quote] Εκεί μάλλον θα τα πάω καλύτερα από ότι εδώ νομίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 08:03 Η NiaR έγραψε: #13.150 21-05-08 08:03 καλημερα! μαγισσούλα... αμαν ρε κοπελια... ποια σε φθονει καρδια μου??? να της καει το βιντεο, να πεσουν τα @@ της , χαρα μη δει στα σκελια της και να χασει ΟΛΑ τα επεισοδια της αγαπημενης της σειρας!!! περαστικουλια σου... georgiaaaaa σιδερενια!!!! χαιρομαι που πηγαν ολα καλα!!! Ποπι... γατασκοπε των 5 ηπειρων και των 7 θαλασσων ,να βαλουμε συνθηματικο για οταν λειπουν τα παιδια??? Δωρα μπραβο του!!! καλη σταδιοδρομια να εχει...!!! Φιλια σε ολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 08:16 Η popi έγραψε: #13.151 21-05-08 08:16 Καλημέρα,καλημέρα,Φύγανε τα 3,οι δυο δίνουν Φυσική κατεύθυνσηςτη σιχαίνομαι,μικρός σχολείο,μεγάλα ελπίζω να κοιμούντε για καμια ώρα ακόμα. Δεν είμαι κατάσκοπος απλά μου αρέσει το διάβασμα και το Δωράκι μας έχει βγει πολυτάλαντο παιδί. Χρόνια πολλά σε Κωσταντίνους,Κωσταντίνες,Ελενίτσες δεν νομίζω να υπάρχει 'Ελενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η moukelis έγραψε: #13.152 21-05-08 09:53 Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:03 Η NiaR έγραψε: #13.153 21-05-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Click για ανάπτυξη... λαθος καταλαβα!!! ε καλη θητεια το παιδι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η moukelis έγραψε: #13.154 21-05-08 10:10 Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:12 Η NiaR έγραψε: #13.155 21-05-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Click για ανάπτυξη... αααααα ωραια!!! εδω σπουδασε το παιδι??? ή εσυ???? αααα μπερδουκλωθηκα!!!! να ερθετε να σας τραταρουμε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:13 Η moukelis έγραψε: #13.156 21-05-08 10:13 Και οι δυο εκεί σπουδάσαμε,εγώ δούλεψα κιόλας.Άμα μείνουμε και δεν έρθουμε αυθημερόν θα κανονίσω να γνωριστούμε από κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:41 Η Raisa έγραψε: #13.157 21-05-08 10:41 Καλημέρα και από μας!!! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν....Κώστας , Ελένη, Κωνσταντίνα, Ντίνα, Λενιό, Νίτσα, Ντίνος κτλ....και Έλενος...ναι ναι καλά άκουσες πόπι...το όνομα Έλενος υπάρχει, στην αρχαία Ελλάδα τουλάχιστον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η aretha έγραψε: #13.158 21-05-08 10:45 Καλημέρα!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες/εορτάζουσες (κυκλοφορούν ΠΟΛΛΑ σοκολατάκια σήμερα στο γραφείο) moukelis, καλός πολίτης ο μούκος σου!! Σήμερα το πρωί η Αρηθούλα νομίζω ότι έφαγε λίγο περισσότερο (ή ήταν ιδέα μου;) και πάντως χωρίς παρακάλια και κυνηγητά με το κουταλάκι. Yay!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η georgia alex: #13.159 21-05-08 11:06 Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα κ ευτυχισμενα στους εορταζοντες!!Αντζελα εχεις δικιο,τα γατακια ειναι μαμοθρεφτα,αλλα τα αρσενικα γατακια ειναι ΠΟΛΥ μαμοθρεφτα!!Moukelis,συντομα θα'ρθουν και οι φωτο του Robertακου,απλα με την τεχνολογια τωρα αποκαθιστουμε τις σχεσεις μας..ειμαι λιγο ασχετη γενικως..και λιγο τεμπελουλα..Τι κανεις NiaR μου;;Ναι,ολα καλα και καλυτερα βασικα!Αληθεια,υπαρχει τροπος να σας γνωρισω απο κοντα;;Αν κανονισετε καφεδακι θα μου πειτε κι εμενα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:09 Η NiaR έγραψε: #13.160 21-05-08 11:09 εμεις κανονιζουμε συχνα Γεωργια μου αλλα σου πεφτουμε λιιιιγο μακρια!!! οποτε ανεβεις προς τα πανω ομως κερναμε καφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 656 657 658 659 660 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Τι λες βρε Μαγισσουλα μου περαστικαΤωρα τι θα κανει θα σου αλλαξει το φαρμακο? Αυτο ειναι, κανενα φαρμακο δεν ειναι μονο καλο. Παντα υπαρχει κινδυνος αλλεργικης αντιδρασης ειδικα μετα απο παρατεταμενη χρηση Μηπως ηταν αλληλεπιδραση του φαρμακου με καποιο αλλο που πηρες ταυτοχρονα? Click για ανάπτυξη... Όχι γιατί μονο αυτό έπαιρνα τώρα θα δούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:17 Η moukelis έγραψε: #13.148 21-05-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Να που υπάρχουν και ευχαριστά νέα!μπράβο Δωράκι και καλω να τον δεχτείς και εδώ που μιλάγε για όλα γενικώς θα πω κι εγώ γράψε ή έστω αυτά που γάφεις μαζεψέτα και βγάλτα σε βιβλίο,εμενα μου θυμίζουν πολύ Ελενα Ακρίτα στα πρώτα της Μια προσπάθεια είναι,άντε. Click για ανάπτυξη... Καλέ που διάβασες εσύ τι γράφω;Γατάσκοπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η μαγισσα έγραψε: #13.149 21-05-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ????? Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκες καλά,ακού παπάς,και μαγισσα και γατού; στην πυρά αγαπητή μου[/quote] Εκεί μάλλον θα τα πάω καλύτερα από ότι εδώ νομίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 08:03 Η NiaR έγραψε: #13.150 21-05-08 08:03 καλημερα! μαγισσούλα... αμαν ρε κοπελια... ποια σε φθονει καρδια μου??? να της καει το βιντεο, να πεσουν τα @@ της , χαρα μη δει στα σκελια της και να χασει ΟΛΑ τα επεισοδια της αγαπημενης της σειρας!!! περαστικουλια σου... georgiaaaaa σιδερενια!!!! χαιρομαι που πηγαν ολα καλα!!! Ποπι... γατασκοπε των 5 ηπειρων και των 7 θαλασσων ,να βαλουμε συνθηματικο για οταν λειπουν τα παιδια??? Δωρα μπραβο του!!! καλη σταδιοδρομια να εχει...!!! Φιλια σε ολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 08:16 Η popi έγραψε: #13.151 21-05-08 08:16 Καλημέρα,καλημέρα,Φύγανε τα 3,οι δυο δίνουν Φυσική κατεύθυνσηςτη σιχαίνομαι,μικρός σχολείο,μεγάλα ελπίζω να κοιμούντε για καμια ώρα ακόμα. Δεν είμαι κατάσκοπος απλά μου αρέσει το διάβασμα και το Δωράκι μας έχει βγει πολυτάλαντο παιδί. Χρόνια πολλά σε Κωσταντίνους,Κωσταντίνες,Ελενίτσες δεν νομίζω να υπάρχει 'Ελενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η moukelis έγραψε: #13.152 21-05-08 09:53 Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:03 Η NiaR έγραψε: #13.153 21-05-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Click για ανάπτυξη... λαθος καταλαβα!!! ε καλη θητεια το παιδι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η moukelis έγραψε: #13.154 21-05-08 10:10 Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:12 Η NiaR έγραψε: #13.155 21-05-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Click για ανάπτυξη... αααααα ωραια!!! εδω σπουδασε το παιδι??? ή εσυ???? αααα μπερδουκλωθηκα!!!! να ερθετε να σας τραταρουμε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:13 Η moukelis έγραψε: #13.156 21-05-08 10:13 Και οι δυο εκεί σπουδάσαμε,εγώ δούλεψα κιόλας.Άμα μείνουμε και δεν έρθουμε αυθημερόν θα κανονίσω να γνωριστούμε από κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:41 Η Raisa έγραψε: #13.157 21-05-08 10:41 Καλημέρα και από μας!!! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν....Κώστας , Ελένη, Κωνσταντίνα, Ντίνα, Λενιό, Νίτσα, Ντίνος κτλ....και Έλενος...ναι ναι καλά άκουσες πόπι...το όνομα Έλενος υπάρχει, στην αρχαία Ελλάδα τουλάχιστον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η aretha έγραψε: #13.158 21-05-08 10:45 Καλημέρα!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες/εορτάζουσες (κυκλοφορούν ΠΟΛΛΑ σοκολατάκια σήμερα στο γραφείο) moukelis, καλός πολίτης ο μούκος σου!! Σήμερα το πρωί η Αρηθούλα νομίζω ότι έφαγε λίγο περισσότερο (ή ήταν ιδέα μου;) και πάντως χωρίς παρακάλια και κυνηγητά με το κουταλάκι. Yay!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η georgia alex: #13.159 21-05-08 11:06 Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα κ ευτυχισμενα στους εορταζοντες!!Αντζελα εχεις δικιο,τα γατακια ειναι μαμοθρεφτα,αλλα τα αρσενικα γατακια ειναι ΠΟΛΥ μαμοθρεφτα!!Moukelis,συντομα θα'ρθουν και οι φωτο του Robertακου,απλα με την τεχνολογια τωρα αποκαθιστουμε τις σχεσεις μας..ειμαι λιγο ασχετη γενικως..και λιγο τεμπελουλα..Τι κανεις NiaR μου;;Ναι,ολα καλα και καλυτερα βασικα!Αληθεια,υπαρχει τροπος να σας γνωρισω απο κοντα;;Αν κανονισετε καφεδακι θα μου πειτε κι εμενα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:09 Η NiaR έγραψε: #13.160 21-05-08 11:09 εμεις κανονιζουμε συχνα Γεωργια μου αλλα σου πεφτουμε λιιιιγο μακρια!!! οποτε ανεβεις προς τα πανω ομως κερναμε καφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 656 657 658 659 660 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: Να που υπάρχουν και ευχαριστά νέα!μπράβο Δωράκι και καλω να τον δεχτείς και εδώ που μιλάγε για όλα γενικώς θα πω κι εγώ γράψε ή έστω αυτά που γάφεις μαζεψέτα και βγάλτα σε βιβλίο,εμενα μου θυμίζουν πολύ Ελενα Ακρίτα στα πρώτα της Μια προσπάθεια είναι,άντε. Click για ανάπτυξη... Καλέ που διάβασες εσύ τι γράφω;Γατάσκοπε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 00:19 Η μαγισσα έγραψε: #13.149 21-05-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ποπι: ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ????? Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκες καλά,ακού παπάς,και μαγισσα και γατού; στην πυρά αγαπητή μου[/quote] Εκεί μάλλον θα τα πάω καλύτερα από ότι εδώ νομίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 08:03 Η NiaR έγραψε: #13.150 21-05-08 08:03 καλημερα! μαγισσούλα... αμαν ρε κοπελια... ποια σε φθονει καρδια μου??? να της καει το βιντεο, να πεσουν τα @@ της , χαρα μη δει στα σκελια της και να χασει ΟΛΑ τα επεισοδια της αγαπημενης της σειρας!!! περαστικουλια σου... georgiaaaaa σιδερενια!!!! χαιρομαι που πηγαν ολα καλα!!! Ποπι... γατασκοπε των 5 ηπειρων και των 7 θαλασσων ,να βαλουμε συνθηματικο για οταν λειπουν τα παιδια??? Δωρα μπραβο του!!! καλη σταδιοδρομια να εχει...!!! Φιλια σε ολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 08:16 Η popi έγραψε: #13.151 21-05-08 08:16 Καλημέρα,καλημέρα,Φύγανε τα 3,οι δυο δίνουν Φυσική κατεύθυνσηςτη σιχαίνομαι,μικρός σχολείο,μεγάλα ελπίζω να κοιμούντε για καμια ώρα ακόμα. Δεν είμαι κατάσκοπος απλά μου αρέσει το διάβασμα και το Δωράκι μας έχει βγει πολυτάλαντο παιδί. Χρόνια πολλά σε Κωσταντίνους,Κωσταντίνες,Ελενίτσες δεν νομίζω να υπάρχει 'Ελενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η moukelis έγραψε: #13.152 21-05-08 09:53 Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:03 Η NiaR έγραψε: #13.153 21-05-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Click για ανάπτυξη... λαθος καταλαβα!!! ε καλη θητεια το παιδι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η moukelis έγραψε: #13.154 21-05-08 10:10 Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:12 Η NiaR έγραψε: #13.155 21-05-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Click για ανάπτυξη... αααααα ωραια!!! εδω σπουδασε το παιδι??? ή εσυ???? αααα μπερδουκλωθηκα!!!! να ερθετε να σας τραταρουμε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:13 Η moukelis έγραψε: #13.156 21-05-08 10:13 Και οι δυο εκεί σπουδάσαμε,εγώ δούλεψα κιόλας.Άμα μείνουμε και δεν έρθουμε αυθημερόν θα κανονίσω να γνωριστούμε από κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:41 Η Raisa έγραψε: #13.157 21-05-08 10:41 Καλημέρα και από μας!!! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν....Κώστας , Ελένη, Κωνσταντίνα, Ντίνα, Λενιό, Νίτσα, Ντίνος κτλ....και Έλενος...ναι ναι καλά άκουσες πόπι...το όνομα Έλενος υπάρχει, στην αρχαία Ελλάδα τουλάχιστον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η aretha έγραψε: #13.158 21-05-08 10:45 Καλημέρα!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες/εορτάζουσες (κυκλοφορούν ΠΟΛΛΑ σοκολατάκια σήμερα στο γραφείο) moukelis, καλός πολίτης ο μούκος σου!! Σήμερα το πρωί η Αρηθούλα νομίζω ότι έφαγε λίγο περισσότερο (ή ήταν ιδέα μου;) και πάντως χωρίς παρακάλια και κυνηγητά με το κουταλάκι. Yay!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η georgia alex: #13.159 21-05-08 11:06 Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα κ ευτυχισμενα στους εορταζοντες!!Αντζελα εχεις δικιο,τα γατακια ειναι μαμοθρεφτα,αλλα τα αρσενικα γατακια ειναι ΠΟΛΥ μαμοθρεφτα!!Moukelis,συντομα θα'ρθουν και οι φωτο του Robertακου,απλα με την τεχνολογια τωρα αποκαθιστουμε τις σχεσεις μας..ειμαι λιγο ασχετη γενικως..και λιγο τεμπελουλα..Τι κανεις NiaR μου;;Ναι,ολα καλα και καλυτερα βασικα!Αληθεια,υπαρχει τροπος να σας γνωρισω απο κοντα;;Αν κανονισετε καφεδακι θα μου πειτε κι εμενα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:09 Η NiaR έγραψε: #13.160 21-05-08 11:09 εμεις κανονιζουμε συχνα Γεωργια μου αλλα σου πεφτουμε λιιιιγο μακρια!!! οποτε ανεβεις προς τα πανω ομως κερναμε καφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 656 657 658 659 660 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ποπι: ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΏ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ????? Click για ανάπτυξη... Το σκέφτηκες καλά,ακού παπάς,και μαγισσα και γατού; στην πυρά αγαπητή μου[/quote] Εκεί μάλλον θα τα πάω καλύτερα από ότι εδώ νομίζω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 08:03 Η NiaR έγραψε: #13.150 21-05-08 08:03 καλημερα! μαγισσούλα... αμαν ρε κοπελια... ποια σε φθονει καρδια μου??? να της καει το βιντεο, να πεσουν τα @@ της , χαρα μη δει στα σκελια της και να χασει ΟΛΑ τα επεισοδια της αγαπημενης της σειρας!!! περαστικουλια σου... georgiaaaaa σιδερενια!!!! χαιρομαι που πηγαν ολα καλα!!! Ποπι... γατασκοπε των 5 ηπειρων και των 7 θαλασσων ,να βαλουμε συνθηματικο για οταν λειπουν τα παιδια??? Δωρα μπραβο του!!! καλη σταδιοδρομια να εχει...!!! Φιλια σε ολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 08:16 Η popi έγραψε: #13.151 21-05-08 08:16 Καλημέρα,καλημέρα,Φύγανε τα 3,οι δυο δίνουν Φυσική κατεύθυνσηςτη σιχαίνομαι,μικρός σχολείο,μεγάλα ελπίζω να κοιμούντε για καμια ώρα ακόμα. Δεν είμαι κατάσκοπος απλά μου αρέσει το διάβασμα και το Δωράκι μας έχει βγει πολυτάλαντο παιδί. Χρόνια πολλά σε Κωσταντίνους,Κωσταντίνες,Ελενίτσες δεν νομίζω να υπάρχει 'Ελενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η moukelis έγραψε: #13.152 21-05-08 09:53 Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:03 Η NiaR έγραψε: #13.153 21-05-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Click για ανάπτυξη... λαθος καταλαβα!!! ε καλη θητεια το παιδι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η moukelis έγραψε: #13.154 21-05-08 10:10 Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:12 Η NiaR έγραψε: #13.155 21-05-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Click για ανάπτυξη... αααααα ωραια!!! εδω σπουδασε το παιδι??? ή εσυ???? αααα μπερδουκλωθηκα!!!! να ερθετε να σας τραταρουμε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:13 Η moukelis έγραψε: #13.156 21-05-08 10:13 Και οι δυο εκεί σπουδάσαμε,εγώ δούλεψα κιόλας.Άμα μείνουμε και δεν έρθουμε αυθημερόν θα κανονίσω να γνωριστούμε από κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:41 Η Raisa έγραψε: #13.157 21-05-08 10:41 Καλημέρα και από μας!!! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν....Κώστας , Ελένη, Κωνσταντίνα, Ντίνα, Λενιό, Νίτσα, Ντίνος κτλ....και Έλενος...ναι ναι καλά άκουσες πόπι...το όνομα Έλενος υπάρχει, στην αρχαία Ελλάδα τουλάχιστον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η aretha έγραψε: #13.158 21-05-08 10:45 Καλημέρα!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες/εορτάζουσες (κυκλοφορούν ΠΟΛΛΑ σοκολατάκια σήμερα στο γραφείο) moukelis, καλός πολίτης ο μούκος σου!! Σήμερα το πρωί η Αρηθούλα νομίζω ότι έφαγε λίγο περισσότερο (ή ήταν ιδέα μου;) και πάντως χωρίς παρακάλια και κυνηγητά με το κουταλάκι. Yay!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η georgia alex: #13.159 21-05-08 11:06 Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα κ ευτυχισμενα στους εορταζοντες!!Αντζελα εχεις δικιο,τα γατακια ειναι μαμοθρεφτα,αλλα τα αρσενικα γατακια ειναι ΠΟΛΥ μαμοθρεφτα!!Moukelis,συντομα θα'ρθουν και οι φωτο του Robertακου,απλα με την τεχνολογια τωρα αποκαθιστουμε τις σχεσεις μας..ειμαι λιγο ασχετη γενικως..και λιγο τεμπελουλα..Τι κανεις NiaR μου;;Ναι,ολα καλα και καλυτερα βασικα!Αληθεια,υπαρχει τροπος να σας γνωρισω απο κοντα;;Αν κανονισετε καφεδακι θα μου πειτε κι εμενα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:09 Η NiaR έγραψε: #13.160 21-05-08 11:09 εμεις κανονιζουμε συχνα Γεωργια μου αλλα σου πεφτουμε λιιιιγο μακρια!!! οποτε ανεβεις προς τα πανω ομως κερναμε καφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 656 657 658 659 660 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα! μαγισσούλα... αμαν ρε κοπελια... ποια σε φθονει καρδια μου??? να της καει το βιντεο, να πεσουν τα @@ της , χαρα μη δει στα σκελια της και να χασει ΟΛΑ τα επεισοδια της αγαπημενης της σειρας!!! περαστικουλια σου... georgiaaaaa σιδερενια!!!! χαιρομαι που πηγαν ολα καλα!!! Ποπι... γατασκοπε των 5 ηπειρων και των 7 θαλασσων ,να βαλουμε συνθηματικο για οταν λειπουν τα παιδια??? Δωρα μπραβο του!!! καλη σταδιοδρομια να εχει...!!! Φιλια σε ολες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
popi Πολύ δραστήριο μέλος Η popi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.418 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 08:16 Η popi έγραψε: #13.151 21-05-08 08:16 Καλημέρα,καλημέρα,Φύγανε τα 3,οι δυο δίνουν Φυσική κατεύθυνσηςτη σιχαίνομαι,μικρός σχολείο,μεγάλα ελπίζω να κοιμούντε για καμια ώρα ακόμα. Δεν είμαι κατάσκοπος απλά μου αρέσει το διάβασμα και το Δωράκι μας έχει βγει πολυτάλαντο παιδί. Χρόνια πολλά σε Κωσταντίνους,Κωσταντίνες,Ελενίτσες δεν νομίζω να υπάρχει 'Ελενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η moukelis έγραψε: #13.152 21-05-08 09:53 Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:03 Η NiaR έγραψε: #13.153 21-05-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Click για ανάπτυξη... λαθος καταλαβα!!! ε καλη θητεια το παιδι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η moukelis έγραψε: #13.154 21-05-08 10:10 Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:12 Η NiaR έγραψε: #13.155 21-05-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Click για ανάπτυξη... αααααα ωραια!!! εδω σπουδασε το παιδι??? ή εσυ???? αααα μπερδουκλωθηκα!!!! να ερθετε να σας τραταρουμε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:13 Η moukelis έγραψε: #13.156 21-05-08 10:13 Και οι δυο εκεί σπουδάσαμε,εγώ δούλεψα κιόλας.Άμα μείνουμε και δεν έρθουμε αυθημερόν θα κανονίσω να γνωριστούμε από κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:41 Η Raisa έγραψε: #13.157 21-05-08 10:41 Καλημέρα και από μας!!! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν....Κώστας , Ελένη, Κωνσταντίνα, Ντίνα, Λενιό, Νίτσα, Ντίνος κτλ....και Έλενος...ναι ναι καλά άκουσες πόπι...το όνομα Έλενος υπάρχει, στην αρχαία Ελλάδα τουλάχιστον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η aretha έγραψε: #13.158 21-05-08 10:45 Καλημέρα!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες/εορτάζουσες (κυκλοφορούν ΠΟΛΛΑ σοκολατάκια σήμερα στο γραφείο) moukelis, καλός πολίτης ο μούκος σου!! Σήμερα το πρωί η Αρηθούλα νομίζω ότι έφαγε λίγο περισσότερο (ή ήταν ιδέα μου;) και πάντως χωρίς παρακάλια και κυνηγητά με το κουταλάκι. Yay!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η georgia alex: #13.159 21-05-08 11:06 Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα κ ευτυχισμενα στους εορταζοντες!!Αντζελα εχεις δικιο,τα γατακια ειναι μαμοθρεφτα,αλλα τα αρσενικα γατακια ειναι ΠΟΛΥ μαμοθρεφτα!!Moukelis,συντομα θα'ρθουν και οι φωτο του Robertακου,απλα με την τεχνολογια τωρα αποκαθιστουμε τις σχεσεις μας..ειμαι λιγο ασχετη γενικως..και λιγο τεμπελουλα..Τι κανεις NiaR μου;;Ναι,ολα καλα και καλυτερα βασικα!Αληθεια,υπαρχει τροπος να σας γνωρισω απο κοντα;;Αν κανονισετε καφεδακι θα μου πειτε κι εμενα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:09 Η NiaR έγραψε: #13.160 21-05-08 11:09 εμεις κανονιζουμε συχνα Γεωργια μου αλλα σου πεφτουμε λιιιιγο μακρια!!! οποτε ανεβεις προς τα πανω ομως κερναμε καφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 656 657 658 659 660 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα,καλημέρα,Φύγανε τα 3,οι δυο δίνουν Φυσική κατεύθυνσηςτη σιχαίνομαι,μικρός σχολείο,μεγάλα ελπίζω να κοιμούντε για καμια ώρα ακόμα. Δεν είμαι κατάσκοπος απλά μου αρέσει το διάβασμα και το Δωράκι μας έχει βγει πολυτάλαντο παιδί. Χρόνια πολλά σε Κωσταντίνους,Κωσταντίνες,Ελενίτσες δεν νομίζω να υπάρχει 'Ελενος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 09:53 Η moukelis έγραψε: #13.152 21-05-08 09:53 Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:03 Η NiaR έγραψε: #13.153 21-05-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Click για ανάπτυξη... λαθος καταλαβα!!! ε καλη θητεια το παιδι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η moukelis έγραψε: #13.154 21-05-08 10:10 Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:12 Η NiaR έγραψε: #13.155 21-05-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Click για ανάπτυξη... αααααα ωραια!!! εδω σπουδασε το παιδι??? ή εσυ???? αααα μπερδουκλωθηκα!!!! να ερθετε να σας τραταρουμε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:13 Η moukelis έγραψε: #13.156 21-05-08 10:13 Και οι δυο εκεί σπουδάσαμε,εγώ δούλεψα κιόλας.Άμα μείνουμε και δεν έρθουμε αυθημερόν θα κανονίσω να γνωριστούμε από κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:41 Η Raisa έγραψε: #13.157 21-05-08 10:41 Καλημέρα και από μας!!! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν....Κώστας , Ελένη, Κωνσταντίνα, Ντίνα, Λενιό, Νίτσα, Ντίνος κτλ....και Έλενος...ναι ναι καλά άκουσες πόπι...το όνομα Έλενος υπάρχει, στην αρχαία Ελλάδα τουλάχιστον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η aretha έγραψε: #13.158 21-05-08 10:45 Καλημέρα!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες/εορτάζουσες (κυκλοφορούν ΠΟΛΛΑ σοκολατάκια σήμερα στο γραφείο) moukelis, καλός πολίτης ο μούκος σου!! Σήμερα το πρωί η Αρηθούλα νομίζω ότι έφαγε λίγο περισσότερο (ή ήταν ιδέα μου;) και πάντως χωρίς παρακάλια και κυνηγητά με το κουταλάκι. Yay!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η georgia alex: #13.159 21-05-08 11:06 Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα κ ευτυχισμενα στους εορταζοντες!!Αντζελα εχεις δικιο,τα γατακια ειναι μαμοθρεφτα,αλλα τα αρσενικα γατακια ειναι ΠΟΛΥ μαμοθρεφτα!!Moukelis,συντομα θα'ρθουν και οι φωτο του Robertακου,απλα με την τεχνολογια τωρα αποκαθιστουμε τις σχεσεις μας..ειμαι λιγο ασχετη γενικως..και λιγο τεμπελουλα..Τι κανεις NiaR μου;;Ναι,ολα καλα και καλυτερα βασικα!Αληθεια,υπαρχει τροπος να σας γνωρισω απο κοντα;;Αν κανονισετε καφεδακι θα μου πειτε κι εμενα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:09 Η NiaR έγραψε: #13.160 21-05-08 11:09 εμεις κανονιζουμε συχνα Γεωργια μου αλλα σου πεφτουμε λιιιιγο μακρια!!! οποτε ανεβεις προς τα πανω ομως κερναμε καφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 656 657 658 659 660 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:03 Η NiaR έγραψε: #13.153 21-05-08 10:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Click για ανάπτυξη... λαθος καταλαβα!!! ε καλη θητεια το παιδι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η moukelis έγραψε: #13.154 21-05-08 10:10 Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:12 Η NiaR έγραψε: #13.155 21-05-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Click για ανάπτυξη... αααααα ωραια!!! εδω σπουδασε το παιδι??? ή εσυ???? αααα μπερδουκλωθηκα!!!! να ερθετε να σας τραταρουμε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:13 Η moukelis έγραψε: #13.156 21-05-08 10:13 Και οι δυο εκεί σπουδάσαμε,εγώ δούλεψα κιόλας.Άμα μείνουμε και δεν έρθουμε αυθημερόν θα κανονίσω να γνωριστούμε από κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:41 Η Raisa έγραψε: #13.157 21-05-08 10:41 Καλημέρα και από μας!!! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν....Κώστας , Ελένη, Κωνσταντίνα, Ντίνα, Λενιό, Νίτσα, Ντίνος κτλ....και Έλενος...ναι ναι καλά άκουσες πόπι...το όνομα Έλενος υπάρχει, στην αρχαία Ελλάδα τουλάχιστον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η aretha έγραψε: #13.158 21-05-08 10:45 Καλημέρα!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες/εορτάζουσες (κυκλοφορούν ΠΟΛΛΑ σοκολατάκια σήμερα στο γραφείο) moukelis, καλός πολίτης ο μούκος σου!! Σήμερα το πρωί η Αρηθούλα νομίζω ότι έφαγε λίγο περισσότερο (ή ήταν ιδέα μου;) και πάντως χωρίς παρακάλια και κυνηγητά με το κουταλάκι. Yay!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η georgia alex: #13.159 21-05-08 11:06 Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα κ ευτυχισμενα στους εορταζοντες!!Αντζελα εχεις δικιο,τα γατακια ειναι μαμοθρεφτα,αλλα τα αρσενικα γατακια ειναι ΠΟΛΥ μαμοθρεφτα!!Moukelis,συντομα θα'ρθουν και οι φωτο του Robertακου,απλα με την τεχνολογια τωρα αποκαθιστουμε τις σχεσεις μας..ειμαι λιγο ασχετη γενικως..και λιγο τεμπελουλα..Τι κανεις NiaR μου;;Ναι,ολα καλα και καλυτερα βασικα!Αληθεια,υπαρχει τροπος να σας γνωρισω απο κοντα;;Αν κανονισετε καφεδακι θα μου πειτε κι εμενα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:09 Η NiaR έγραψε: #13.160 21-05-08 11:09 εμεις κανονιζουμε συχνα Γεωργια μου αλλα σου πεφτουμε λιιιιγο μακρια!!! οποτε ανεβεις προς τα πανω ομως κερναμε καφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 656 657 658 659 660 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλημέρα! Πόπι καλή τους επιτυχία,δευτεράκια είναι;Σ'ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια,η συγγραφή αποκλείεται προς το παρόν,εκτός αν βαριέμαι τόοοοοοσο πολύ εκεί που θα με στείλουν. Niarr δεν ορκίζεται στη σχολή,στο στρατό ορκίζεται βρε! Click για ανάπτυξη... λαθος καταλαβα!!! ε καλη θητεια το παιδι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:10 Η moukelis έγραψε: #13.154 21-05-08 10:10 Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:12 Η NiaR έγραψε: #13.155 21-05-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Click για ανάπτυξη... αααααα ωραια!!! εδω σπουδασε το παιδι??? ή εσυ???? αααα μπερδουκλωθηκα!!!! να ερθετε να σας τραταρουμε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:13 Η moukelis έγραψε: #13.156 21-05-08 10:13 Και οι δυο εκεί σπουδάσαμε,εγώ δούλεψα κιόλας.Άμα μείνουμε και δεν έρθουμε αυθημερόν θα κανονίσω να γνωριστούμε από κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:41 Η Raisa έγραψε: #13.157 21-05-08 10:41 Καλημέρα και από μας!!! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν....Κώστας , Ελένη, Κωνσταντίνα, Ντίνα, Λενιό, Νίτσα, Ντίνος κτλ....και Έλενος...ναι ναι καλά άκουσες πόπι...το όνομα Έλενος υπάρχει, στην αρχαία Ελλάδα τουλάχιστον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η aretha έγραψε: #13.158 21-05-08 10:45 Καλημέρα!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες/εορτάζουσες (κυκλοφορούν ΠΟΛΛΑ σοκολατάκια σήμερα στο γραφείο) moukelis, καλός πολίτης ο μούκος σου!! Σήμερα το πρωί η Αρηθούλα νομίζω ότι έφαγε λίγο περισσότερο (ή ήταν ιδέα μου;) και πάντως χωρίς παρακάλια και κυνηγητά με το κουταλάκι. Yay!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η georgia alex: #13.159 21-05-08 11:06 Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα κ ευτυχισμενα στους εορταζοντες!!Αντζελα εχεις δικιο,τα γατακια ειναι μαμοθρεφτα,αλλα τα αρσενικα γατακια ειναι ΠΟΛΥ μαμοθρεφτα!!Moukelis,συντομα θα'ρθουν και οι φωτο του Robertακου,απλα με την τεχνολογια τωρα αποκαθιστουμε τις σχεσεις μας..ειμαι λιγο ασχετη γενικως..και λιγο τεμπελουλα..Τι κανεις NiaR μου;;Ναι,ολα καλα και καλυτερα βασικα!Αληθεια,υπαρχει τροπος να σας γνωρισω απο κοντα;;Αν κανονισετε καφεδακι θα μου πειτε κι εμενα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:09 Η NiaR έγραψε: #13.160 21-05-08 11:09 εμεις κανονιζουμε συχνα Γεωργια μου αλλα σου πεφτουμε λιιιιγο μακρια!!! οποτε ανεβεις προς τα πανω ομως κερναμε καφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 656 657 658 659 660 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:12 Η NiaR έγραψε: #13.155 21-05-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Click για ανάπτυξη... αααααα ωραια!!! εδω σπουδασε το παιδι??? ή εσυ???? αααα μπερδουκλωθηκα!!!! να ερθετε να σας τραταρουμε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:13 Η moukelis έγραψε: #13.156 21-05-08 10:13 Και οι δυο εκεί σπουδάσαμε,εγώ δούλεψα κιόλας.Άμα μείνουμε και δεν έρθουμε αυθημερόν θα κανονίσω να γνωριστούμε από κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:41 Η Raisa έγραψε: #13.157 21-05-08 10:41 Καλημέρα και από μας!!! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν....Κώστας , Ελένη, Κωνσταντίνα, Ντίνα, Λενιό, Νίτσα, Ντίνος κτλ....και Έλενος...ναι ναι καλά άκουσες πόπι...το όνομα Έλενος υπάρχει, στην αρχαία Ελλάδα τουλάχιστον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η aretha έγραψε: #13.158 21-05-08 10:45 Καλημέρα!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες/εορτάζουσες (κυκλοφορούν ΠΟΛΛΑ σοκολατάκια σήμερα στο γραφείο) moukelis, καλός πολίτης ο μούκος σου!! Σήμερα το πρωί η Αρηθούλα νομίζω ότι έφαγε λίγο περισσότερο (ή ήταν ιδέα μου;) και πάντως χωρίς παρακάλια και κυνηγητά με το κουταλάκι. Yay!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η georgia alex: #13.159 21-05-08 11:06 Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα κ ευτυχισμενα στους εορταζοντες!!Αντζελα εχεις δικιο,τα γατακια ειναι μαμοθρεφτα,αλλα τα αρσενικα γατακια ειναι ΠΟΛΥ μαμοθρεφτα!!Moukelis,συντομα θα'ρθουν και οι φωτο του Robertακου,απλα με την τεχνολογια τωρα αποκαθιστουμε τις σχεσεις μας..ειμαι λιγο ασχετη γενικως..και λιγο τεμπελουλα..Τι κανεις NiaR μου;;Ναι,ολα καλα και καλυτερα βασικα!Αληθεια,υπαρχει τροπος να σας γνωρισω απο κοντα;;Αν κανονισετε καφεδακι θα μου πειτε κι εμενα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:09 Η NiaR έγραψε: #13.160 21-05-08 11:09 εμεις κανονιζουμε συχνα Γεωργια μου αλλα σου πεφτουμε λιιιιγο μακρια!!! οποτε ανεβεις προς τα πανω ομως κερναμε καφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 656 657 658 659 660 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ευχαριστούμε,ευχαριστούμε! Δεν πειράζει,θα πιάσει η ευχή σου για αρχές Ιούνη που θα ανέβουμε Θεσσαλονίκη για την ορκομωσία της σχολής. Click για ανάπτυξη... αααααα ωραια!!! εδω σπουδασε το παιδι??? ή εσυ???? αααα μπερδουκλωθηκα!!!! να ερθετε να σας τραταρουμε !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:13 Η moukelis έγραψε: #13.156 21-05-08 10:13 Και οι δυο εκεί σπουδάσαμε,εγώ δούλεψα κιόλας.Άμα μείνουμε και δεν έρθουμε αυθημερόν θα κανονίσω να γνωριστούμε από κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:41 Η Raisa έγραψε: #13.157 21-05-08 10:41 Καλημέρα και από μας!!! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν....Κώστας , Ελένη, Κωνσταντίνα, Ντίνα, Λενιό, Νίτσα, Ντίνος κτλ....και Έλενος...ναι ναι καλά άκουσες πόπι...το όνομα Έλενος υπάρχει, στην αρχαία Ελλάδα τουλάχιστον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η aretha έγραψε: #13.158 21-05-08 10:45 Καλημέρα!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες/εορτάζουσες (κυκλοφορούν ΠΟΛΛΑ σοκολατάκια σήμερα στο γραφείο) moukelis, καλός πολίτης ο μούκος σου!! Σήμερα το πρωί η Αρηθούλα νομίζω ότι έφαγε λίγο περισσότερο (ή ήταν ιδέα μου;) και πάντως χωρίς παρακάλια και κυνηγητά με το κουταλάκι. Yay!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η georgia alex: #13.159 21-05-08 11:06 Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα κ ευτυχισμενα στους εορταζοντες!!Αντζελα εχεις δικιο,τα γατακια ειναι μαμοθρεφτα,αλλα τα αρσενικα γατακια ειναι ΠΟΛΥ μαμοθρεφτα!!Moukelis,συντομα θα'ρθουν και οι φωτο του Robertακου,απλα με την τεχνολογια τωρα αποκαθιστουμε τις σχεσεις μας..ειμαι λιγο ασχετη γενικως..και λιγο τεμπελουλα..Τι κανεις NiaR μου;;Ναι,ολα καλα και καλυτερα βασικα!Αληθεια,υπαρχει τροπος να σας γνωρισω απο κοντα;;Αν κανονισετε καφεδακι θα μου πειτε κι εμενα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:09 Η NiaR έγραψε: #13.160 21-05-08 11:09 εμεις κανονιζουμε συχνα Γεωργια μου αλλα σου πεφτουμε λιιιιγο μακρια!!! οποτε ανεβεις προς τα πανω ομως κερναμε καφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 656 657 658 659 660 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και οι δυο εκεί σπουδάσαμε,εγώ δούλεψα κιόλας.Άμα μείνουμε και δεν έρθουμε αυθημερόν θα κανονίσω να γνωριστούμε από κοντά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:41 Η Raisa έγραψε: #13.157 21-05-08 10:41 Καλημέρα και από μας!!! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν....Κώστας , Ελένη, Κωνσταντίνα, Ντίνα, Λενιό, Νίτσα, Ντίνος κτλ....και Έλενος...ναι ναι καλά άκουσες πόπι...το όνομα Έλενος υπάρχει, στην αρχαία Ελλάδα τουλάχιστον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η aretha έγραψε: #13.158 21-05-08 10:45 Καλημέρα!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες/εορτάζουσες (κυκλοφορούν ΠΟΛΛΑ σοκολατάκια σήμερα στο γραφείο) moukelis, καλός πολίτης ο μούκος σου!! Σήμερα το πρωί η Αρηθούλα νομίζω ότι έφαγε λίγο περισσότερο (ή ήταν ιδέα μου;) και πάντως χωρίς παρακάλια και κυνηγητά με το κουταλάκι. Yay!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η georgia alex: #13.159 21-05-08 11:06 Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα κ ευτυχισμενα στους εορταζοντες!!Αντζελα εχεις δικιο,τα γατακια ειναι μαμοθρεφτα,αλλα τα αρσενικα γατακια ειναι ΠΟΛΥ μαμοθρεφτα!!Moukelis,συντομα θα'ρθουν και οι φωτο του Robertακου,απλα με την τεχνολογια τωρα αποκαθιστουμε τις σχεσεις μας..ειμαι λιγο ασχετη γενικως..και λιγο τεμπελουλα..Τι κανεις NiaR μου;;Ναι,ολα καλα και καλυτερα βασικα!Αληθεια,υπαρχει τροπος να σας γνωρισω απο κοντα;;Αν κανονισετε καφεδακι θα μου πειτε κι εμενα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:09 Η NiaR έγραψε: #13.160 21-05-08 11:09 εμεις κανονιζουμε συχνα Γεωργια μου αλλα σου πεφτουμε λιιιιγο μακρια!!! οποτε ανεβεις προς τα πανω ομως κερναμε καφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 656 657 658 659 660 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα και από μας!!! Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν....Κώστας , Ελένη, Κωνσταντίνα, Ντίνα, Λενιό, Νίτσα, Ντίνος κτλ....και Έλενος...ναι ναι καλά άκουσες πόπι...το όνομα Έλενος υπάρχει, στην αρχαία Ελλάδα τουλάχιστον.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 10:45 Η aretha έγραψε: #13.158 21-05-08 10:45 Καλημέρα!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες/εορτάζουσες (κυκλοφορούν ΠΟΛΛΑ σοκολατάκια σήμερα στο γραφείο) moukelis, καλός πολίτης ο μούκος σου!! Σήμερα το πρωί η Αρηθούλα νομίζω ότι έφαγε λίγο περισσότερο (ή ήταν ιδέα μου;) και πάντως χωρίς παρακάλια και κυνηγητά με το κουταλάκι. Yay!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η georgia alex: #13.159 21-05-08 11:06 Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα κ ευτυχισμενα στους εορταζοντες!!Αντζελα εχεις δικιο,τα γατακια ειναι μαμοθρεφτα,αλλα τα αρσενικα γατακια ειναι ΠΟΛΥ μαμοθρεφτα!!Moukelis,συντομα θα'ρθουν και οι φωτο του Robertακου,απλα με την τεχνολογια τωρα αποκαθιστουμε τις σχεσεις μας..ειμαι λιγο ασχετη γενικως..και λιγο τεμπελουλα..Τι κανεις NiaR μου;;Ναι,ολα καλα και καλυτερα βασικα!Αληθεια,υπαρχει τροπος να σας γνωρισω απο κοντα;;Αν κανονισετε καφεδακι θα μου πειτε κι εμενα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:09 Η NiaR έγραψε: #13.160 21-05-08 11:09 εμεις κανονιζουμε συχνα Γεωργια μου αλλα σου πεφτουμε λιιιιγο μακρια!!! οποτε ανεβεις προς τα πανω ομως κερναμε καφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 656 657 658 659 660 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα!! Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες/εορτάζουσες (κυκλοφορούν ΠΟΛΛΑ σοκολατάκια σήμερα στο γραφείο) moukelis, καλός πολίτης ο μούκος σου!! Σήμερα το πρωί η Αρηθούλα νομίζω ότι έφαγε λίγο περισσότερο (ή ήταν ιδέα μου;) και πάντως χωρίς παρακάλια και κυνηγητά με το κουταλάκι. Yay!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
georgia alex Δραστήριο μέλος Η georgia alex αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Ίλιον (Αττική). Έχει γράψει 625 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:06 Η georgia alex: #13.159 21-05-08 11:06 Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα κ ευτυχισμενα στους εορταζοντες!!Αντζελα εχεις δικιο,τα γατακια ειναι μαμοθρεφτα,αλλα τα αρσενικα γατακια ειναι ΠΟΛΥ μαμοθρεφτα!!Moukelis,συντομα θα'ρθουν και οι φωτο του Robertακου,απλα με την τεχνολογια τωρα αποκαθιστουμε τις σχεσεις μας..ειμαι λιγο ασχετη γενικως..και λιγο τεμπελουλα..Τι κανεις NiaR μου;;Ναι,ολα καλα και καλυτερα βασικα!Αληθεια,υπαρχει τροπος να σας γνωρισω απο κοντα;;Αν κανονισετε καφεδακι θα μου πειτε κι εμενα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:09 Η NiaR έγραψε: #13.160 21-05-08 11:09 εμεις κανονιζουμε συχνα Γεωργια μου αλλα σου πεφτουμε λιιιιγο μακρια!!! οποτε ανεβεις προς τα πανω ομως κερναμε καφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 656 657 658 659 660 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 658 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα κ ευτυχισμενα στους εορταζοντες!!Αντζελα εχεις δικιο,τα γατακια ειναι μαμοθρεφτα,αλλα τα αρσενικα γατακια ειναι ΠΟΛΥ μαμοθρεφτα!!Moukelis,συντομα θα'ρθουν και οι φωτο του Robertακου,απλα με την τεχνολογια τωρα αποκαθιστουμε τις σχεσεις μας..ειμαι λιγο ασχετη γενικως..και λιγο τεμπελουλα..Τι κανεις NiaR μου;;Ναι,ολα καλα και καλυτερα βασικα!Αληθεια,υπαρχει τροπος να σας γνωρισω απο κοντα;;Αν κανονισετε καφεδακι θα μου πειτε κι εμενα;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Μαΐου 2008 στις 11:09 Η NiaR έγραψε: #13.160 21-05-08 11:09 εμεις κανονιζουμε συχνα Γεωργια μου αλλα σου πεφτουμε λιιιιγο μακρια!!! οποτε ανεβεις προς τα πανω ομως κερναμε καφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εμεις κανονιζουμε συχνα Γεωργια μου αλλα σου πεφτουμε λιιιιγο μακρια!!! οποτε ανεβεις προς τα πανω ομως κερναμε καφε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.