Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα!
Μια χαρά είναι το τσαι καλέ,εγώ δεν πίνω σταγόνα καφέ,ποτέ δεν ήπια.
Νότα καλό κουράγιο στη δουλειά!
Πόπάκι του χρόνου που θα είναι τρίτη τα αγόρια σου να δεις ξυπνητούρια,εμείς έχουμε τον αδερφό μου και τα έχουμε δει όλα!

Δωράκι μου τα πέρασα πέρσι και πρόπερσι,δεν είχαν μπει και οι δυο στη σχολη Ικάρων,έκοψαν τον ένα για αστιγματισμό και δώσανε ξανά πέρσι και πέρασαν και οι δυο,άλλες σχολές παρόμοιες δε.
Αλλά το πρωινό ξύπνημα είναι διαστροφή της μαμάς τους 3.00 κοιμήθηκα χθες 5.30 ξύπνησα,απλά με βολεύει εκείνη την ώρα να κάνω δουλείες που άλλες ώρες δεν μπορώ,πχ σκούπισμα,σφουγγάρισμα,μπορώ να τους πω μην πατάτε;ετσι το κάνω την ώρα που κοιμούνται.
Τώρα μαγισσούλα,ια σένα,ψάε να βρεις ένα παλιό τραγούδι του Ρακιτζή(τι άκουγα η μικρή τρελή;)που λέει ''παπούλη κάνε αγιασμό και ένν καλό εξωρκισμό''Για να πιάσει το ακούς εσύ και η Κλείω τρεις φορές:lol::lol::lol::lol:
Αν δεν πιάσει πες το μου να σου πω τα πιο βαρεία.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δωράκι μου τα πέρασα πέρσι και πρόπερσι,δεν είχαν μπει και οι δυο στη σχολη Ικάρων,έκοψαν τον ένα για αστιγματισμό και δώσανε ξανά πέρσι και πέρασαν και οι δυο,άλλες σχολές παρόμοιες δε.
Αλλά το πρωινό ξύπνημα είναι διαστροφή της μαμάς τους 3.00 κοιμήθηκα χθες 5.30 ξύπνησα,απλά με βολεύει εκείνη την ώρα να κάνω δουλείες που άλλες ώρες δεν μπορώ,πχ σκούπισμα,σφουγγάρισμα,μπορώ να τους πω μην πατάτε;ετσι το κάνω την ώρα που κοιμούνται.
Τώρα μαγισσούλα,ια σένα,ψάε να βρεις ένα παλιό τραγούδι του Ρακιτζή(τι άκουγα η μικρή τρελή;)που λέει ''παπούλη κάνε αγιασμό και ένν καλό εξωρκισμό''Για να πιάσει το ακούς εσύ και η Κλείω τρεις φορές:lol::lol::lol::lol:
Αν δεν πιάσει πες το μου να σου πω τα πιο βαρεία.

Αχ βρε πόπι πως τα λές........:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα σε ολους/ολες!:hello:Πω πω σημερα ξεκινησε ελεεινα η μερα μου...Με πηρε ο υπνος κ σηκωθηκα μαλλιοκουβαρα να ετοιμαστω,μετα περιμενα 20 λεπτα μεχρι να βρω ταξι (γιατι κανεις δεν παει Συνταγμα;;;:mad: ),μετα κολησαμε στην κινηση:down:,το περιπτερο κατω απ'τη δουλεια δεν ειχε τα τσιγαρα μου (γκρρ...) κι εφαγα κ μια σαβουρα...Ελπιζω η δικη σας μερα να ξεκινησε καλυτερα απ'τη δικη μου..:(

Καλημέρα Παρασκευή!!!!!!!!!!!:up:

Σε 10 λεπτα φευγωωω!!!:up:Καλο Σαββατοκυριακο σε ολους τους γατοπληκτους!:P

Καλά να περάσεις!Άντε πέρασε και η Παρασκευή,έρχεται Σαββατοκύριακοοοοοοοοοοο!:)

αυτη η πανσεληνος μας εχει τσακισει τα νευρα.....
γεγονοτα συμβαινουν , πολλα και δεν προλαβαινουμε να αντιδρασουμε...
εγω εχω μουδιασει...πια...
σημερα ειναι μια μερα πενθους...
μια αγαπημενη φιλη και μορφη εδω μεσα εχασε τον τετραποδο συντροφο της....
δεν θελω να πω πολλα κατι σε αυτο..γιατι δεν ειναι το θεμα....
αλλα νιωθω κατι παραπανω αυτο το φορουμ απο μια δυαδικη πληροφορια στην οθονη...
ειμαστε ολοι κατι παραπανω απο λεξεις και smilies, οι γατες στα αβαταρ οι υπογραφες...ολα πισω τους κρυβουν μια απαλη μυτουλα, ενα τρυφερο νιαουρισμα και απαλα πατουσακια ...
δεν συμφωνουμε, δεν θα συμφωνησουμε, γιατι ειμαστε τοσοι...ποτε βγαζουμε νυχακια σαν τα γατια μας και γρατζουναμε και ποτε κανουμε βαρελακια απο χαρα....
σημερα ομως μπορω να πω οτι μου σηκωθηκε η τριχα.....
εχω στεναχωρηθει πολυ...
ο θανατος ειναι κατι που απαιτει σεβασμο
και ο πονος ειναι κατι που δεν μπορω να διαχειριστω και να απαλυνω και νιωθω αχρηστη...γιατι τελικα δεν μπορω να παρηγορησω τους ανθρωπους που αγαπω (μετρημενοι στα δαχτυλα γιατι ειμαι και μισανθρωπος...)
ναι αυτο λεγεται barman -fenomenon , βγαινεις εξω και λες τον πονο σου παντου.....
κ εγω μπηκα εδω και κλαψουριαζω ...
αλλα τα χω παιξει....:(
σνιφ σνιφ, κλαψ , λιγμ.....:confused::(

αυτη η πανσεληνος μας εχει τσακισει τα νευρα.....
γεγονοτα συμβαινουν , πολλα και δεν προλαβαινουμε να αντιδρασουμε...
εγω εχω μουδιασει...πια...
σημερα ειναι μια μερα πενθους...
μια αγαπημενη φιλη και μορφη εδω μεσα εχασε τον τετραποδο συντροφο της....
δεν θελω να πω πολλα κατι σε αυτο..γιατι δεν ειναι το θεμα....
αλλα νιωθω κατι παραπανω αυτο το φορουμ απο μια δυαδικη πληροφορια στην οθονη...
ειμαστε ολοι κατι παραπανω απο λεξεις και smilies, οι γατες στα αβαταρ οι υπογραφες...ολα πισω τους κρυβουν μια απαλη μυτουλα, ενα τρυφερο νιαουρισμα και απαλα πατουσακια ...
δεν συμφωνουμε, δεν θα συμφωνησουμε, γιατι ειμαστε τοσοι...ποτε βγαζουμε νυχακια σαν τα γατια μας και γρατζουναμε και ποτε κανουμε βαρελακια απο χαρα....
σημερα ομως μπορω να πω οτι μου σηκωθηκε η τριχα.....
εχω στεναχωρηθει πολυ...
ο θανατος ειναι κατι που απαιτει σεβασμο
και ο πονος ειναι κατι που δεν μπορω να διαχειριστω και να απαλυνω και νιωθω αχρηστη...γιατι τελικα δεν μπορω να παρηγορησω τους ανθρωπους που αγαπω (μετρημενοι στα δαχτυλα γιατι ειμαι και μισανθρωπος...)
ναι αυτο λεγεται barman -fenomenon , βγαινεις εξω και λες τον πονο σου παντου.....
κ εγω μπηκα εδω και κλαψουριαζω ...
αλλα τα χω παιξει....:(
σνιφ σνιφ, κλαψ , λιγμ.....:confused::(

Καλημέρα σε όλους. Τι έγινε βρε Κατερίνα:( Ποιο ζωάκι πέθανε

Καλημέρα Κατερίνα...Πολύ λυπάμαι.Η φίλη σου είναι καλά;Είναι πολύ πολύ δύσκολο,ξέρω.Τα συλληπητήριά μου,έστω και διαδικτυακά,και μια διαδικτυακή μυτούλα από τον Σείριο(δεν είναι ροζ αλλά είναι αρκετή):(

θα συμφωνήσω με την Κατερίνα, αυτή η Πανσέληνος μας τσάκισε...:(
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και μια σφιχτή αγκαλια σε οσους την χρειαζονται. Είμαστε εδω..

θα συμφωνήσω με την Κατερίνα, αυτή η Πανσέληνος μας τσάκισε...:(
Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και μια σφιχτή αγκαλια σε οσους την χρειαζονται. Είμαστε εδω..

Έστω και νοερά:( αλλά με πολύ κατανόηση και συναίσθημα

Καλημέρα και από μας!:)
Πολλά φιλιά σε όλους και κουράγιο σε όσους πονάνε:(....η σκέψη μας είναι μαζί τους!!!

Καλημέρα,μια μέρα να μην μπω σας χάνω,θα διαβάζω κι εγώ.Θα δωσω εξετάσεις για το mycat.
Πάντως αφού λέτε πως είχε πανσέληνο και ποιά είμαι εγώ για να σας αμφισβητήσω;!:P:Pεπιρεασε τόσο πολύ τα γατιά μου,που χθες όταν πήγα να κοιμηθώ δεν έβρισκα χώρο στο καναπεδάκι μου!
Αλητάκι στα μαξιλάρια μου:up:στάνταρ,Σιλβέστερ κουλοριασμένος δίπλα στον Πρίγκιπά που είχε απλωθεί και έπιανε σχεδόν όλο τον καναπέ:blink::blink::blink::blink::blink::blink:Τώρα πως έγινε το θαυμά και άφησε το Αλητάκι στο κρεβάτι μου και τα άλλα δυο είπαμε πανσέληνος.
Εγώ μια χαρά βολεύτικα στο καλαθάκι του Πρίγκιπα:down: :lol::lol::lol:

Καλημέρα,μια μέρα να μην μπω σας χάνω,θα διαβάζω κι εγώ.Θα δωσω εξετάσεις για το mycat.
Πάντως αφού λέτε πως είχε πανσέληνο και ποιά είμαι εγώ για να σας αμφισβητήσω;!:P:Pεπιρεασε τόσο πολύ τα γατιά μου,που χθες όταν πήγα να κοιμηθώ δεν έβρισκα χώρο στο καναπεδάκι μου!
Αλητάκι στα μαξιλάρια μου:up:στάνταρ,Σιλβέστερ κουλοριασμένος δίπλα στον Πρίγκιπά που είχε απλωθεί και έπιανε σχεδόν όλο τον καναπέ:blink::blink::blink::blink::blink::blink:Τώρα πως έγινε το θαυμά και άφησε το Αλητάκι στο κρεβάτι μου και τα άλλα δυο είπαμε πανσέληνος.
Εγώ μια χαρά βολεύτικα στο καλαθάκι του Πρίγκιπα:down: :lol::lol::lol:
Πόπι πάλι καλά να λες.Καλέ ξέρεις τι θυμόμουν χτες και γελούσα μόνη μου;Όταν ήμουν μικρή,υπήρχε ένα κουκλάκι που το έλεγαν Πιτσιποπάκι!:lol:Τελικά ο Πίτσης είναι το πεπρωμένο σου!
Τι έγινε,έχουμε κανένα νέο από την εγκυμονούσα νύφη;:)

Καλημέρα και - επιτέλους - ας έχουμε ένα καλό ΣΚ... δεν νομίζω ότι έχει κυλήσει και πολύ καλά η χρονιά ως τώρα.:confused: Ας αλλάξει τουλάχιστον με την έλευση του καλοκαιριού.:/:

Καλή δύναμη σε όσους την έχουν ανάγκη!

Πόπι πάλι καλά να λες.Καλέ ξέρεις τι θυμόμουν χτες και γελούσα μόνη μου;Όταν ήμουν μικρή,υπήρχε ένα κουκλάκι που το έλεγαν Πιτσιποπάκι!:lol:Τελικά ο Πίτσης είναι το πεπρωμένο σου!
Τι έγινε,έχουμε κανένα νέο από την εγκυμονούσα νύφη;:)

Αχ να'σαι καλά το χρειαζόμουν το γέλιο.stellakέχεις απόλυτο δίκαιο,αλλά βλέπω ότι δεν θα αλλάξει τίποτα και το καλοκαίρι.:(
Δεν πειράζει όμως θα έχουμε κομμάτια Πίτσας να μοιράσουμε!

Αχ να'σαι καλά το χρειαζόμουν το γέλιο.stellakέχεις απόλυτο δίκαιο,αλλά βλέπω ότι δεν θα αλλάξει τίποτα και το καλοκαίρι.:(
Δεν πειράζει όμως θα έχουμε κομμάτια Πίτσας να μοιράσουμε!

Αντε άντε και έχω μία πείνα για πιτσάκια.....:lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα, το καλοκαίρι μου φαίνεται μπήκε για τα καλά...!;)
στις ντουλάπες κυριαρχει χαος, αναρχια, σαπουνι...:lol:
μαλλινα χοντρα πουλοβερ , με φανελακια και μαγιο κάνουν τη δική τους επανάτασταση...
πρεπει να συμμάζεψω!!! αλλα σημερα δουλευω παλι...:/:
νιαου.....

Γεια!!!!
Είμαι σχετικά καινούργιο μέλος από Θεσσαλονίκη..
Θέλω να κάτσω, αλλά έχω διάβασμα...
Αμάν!:)

Καλημερα και καλη βδομαδα σε ολους ...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back