Τώρα που πήρα φόρα

• Thread starter Thread starter julia
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ΟΚ. το αποθήκευσα το μήνυμα για ντοκουμέντο!!!!:)

και Β) να βάλεις ματάκι επειγόντως .... κυκλοφορούν πολλές κακές ματιές και ζήλιες.....:(:down::down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΟΚ. το αποθήκευσα το μήνυμα για ντοκουμέντο!!!!:)

και Β) να βάλεις ματάκι επειγόντως .... κυκλοφορούν πολλές κακές ματιές και ζήλιες.....:(:down::down:

Η κακία, julia μου, είναι μπούμερανγκ και επιστρέφει στο σημείο από όπου προήλθε. Δεν μας τρομάζουν εμάς αυτά, αυτό δα έλειπε...!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα βρωμόπαιδά μου μου σπάσαν την τηλεόραση...
Ξέρουν τι κάνουν αυτά!!;) Μάλλον να τα ευχαριστήσεις πρέπει...

Ξέρουν τι κάνουν αυτά!!;) Μάλλον να τα ευχαριστήσεις πρέπει...

Τη μεγάλη, ρεεεε, στο σαλόνι... δεν την είχα και για σπάσιμο:( Είναι τιμωρημένα σήμερα και το έχουν συνειδητοποιήσει ΑΠΟΛΥΤΑ. Ούτε κιχ! Αυτός μόνο ήρθε κάποια στιγμή στα μουλωχτά και ξάπλωσε στο κουντεπιέ μου αλλά έσυρα τη φωνή και απομακρύνθηκε σαστισμένος. (Ομολογώ πως είμαι χάλια, δεν αντέχω να τα μαλώνω και να τα τιμωρώ με αποχή από κουβέντες και χάδια... αλλά τα έχω πολύ κακομαθημένα:/:)

πως την έσπασαν δηλαδή??
την έριξαν???:(

Τη μεγάλη, ρεεεε, στο σαλόνι... δεν την είχα και για σπάσιμο:( Είναι τιμωρημένα σήμερα και το έχουν συνειδητοποιήσει ΑΠΟΛΥΤΑ. Ούτε κιχ! Αυτός μόνο ήρθε κάποια στιγμή στα μουλωχτά και ξάπλωσε στο κουντεπιέ μου αλλά έσυρα τη φωνή και απομακρύνθηκε σαστισμένος. (Ομολογώ πως είμαι χάλια, δεν αντέχω να τα μαλώνω και να τα τιμωρώ με αποχή από κουβέντες και χάδια... αλλά τα έχω πολύ κακομαθημένα:/:)

Εμένα ο άτακτος Αιμίλιος έχει εντοπίσει τα σημεία που μπορεί να ξύσει τα νυχάκια του στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και έχει΄κάνει εμένα υστερικιά. Συν ότι κάθε μέρα σηκώνω και τις κουρτίνες γιατί τις έχει εντοπίσει και αυτές. Μεγάλο πρόβλημα αν δεν μου την πουν και την βγάλω καθαρή μέχρι το τέλος της σαιζόν....:blink:

Αγάπες μου όλες καλά;Μου είχαν επιβάλει άγριο αποκλεισμό από όλα Με αρκετή μουρμούρα να,μαι.
Χειμώνα,δεν το θέλω το καλοκαίρι!Θα πάρω και τον Πιτσάκο που υποφέρει το μικρό μου και θα φύγουμε για παγετώνες,ότι έχουμε αφήσει τέλος πάντων.

γεια...σχολασαμε επιτελου ςοι πρωινοι...αφου δεν επαθα ηλιαση σημερα.....
αυριο θα ερθουν να παρουν τα χαλια οποτε σπιτι επικρατει....το χαος θα ελεγα...
γατοπαραδεισε τι κανεις???:rolleyes:

καλημερα :P
νομιζω κανω το πιο ανωμαλο ξυπνημα... ο Εκτορακος μου απο την μια με φιλαει και αν δεν ξυπνησω με αρχιζει στις φαπες μετα!!! απο τις 5.30 τον πιανει η γκρινια...

καλημερα :P
νομιζω κανω το πιο ανωμαλο ξυπνημα... ο Εκτορακος μου απο την μια με φιλαει και αν δεν ξυπνησω με αρχιζει στις φαπες μετα!!! απο τις 5.30 τον πιανει η γκρινια...

Τα παιδιά μας αγαπητή επικοινωνούν.... :cool::cool:
και εμείς 5-530... παθαίνουμε κατακλυσμό απο τα παιχνίδια του στις μούρες μας... μετά σειρά έχουν τα πόδια με δαγκωνιές.....:blink::blink:

Ε, και μετά σηκώνετε η άμοιρη μανα και τον πετάει έξω απο το δωμάτιο....:/:

Α, και καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!!:up::up:

Καλημερα..Πως τα καταφερα παλι κ κοιμηθηκα μονο 3 ωρες χθες;..:/:Νυσταζω,ο εγκεφαλος μου εχει μουδιασει,τα ματια μου πανε σβουρες,ολα τα βλεπω κρεββατι..:blink::blink::blink:Βοηθεια!!!Καποιος να μ'αρχισει στις γρηγορες να συνελθωωω!!!:eek::redface:

Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή?????
:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα και από μένα είμαι μία πονεμένη μάνα από τότε που η Κλειώ στειρώθηκε και είναι (Αλίκη μου μία χαρά και 2 τρομάρες) πολύ καλά θα έλεγα...... δεν μου δίνει καμία σημασία ,,,,, ούτε με πιπιλάει ούτε με κυνηγάεια ούτε με ζήτάει όπως πριν μου κρατάει μούτρα πάνε τα πρωινά ξυπνήματα (για εσας το λέω που τα έχετε και δεν τα εκτιμάτε) πάνε τα γρατζουνίσματα στην πόρτα μου για να μπει μέσα πάνε όλα μονο με τις κόρες μου έχει παρτίδες πια τι θα κάνω η άμοιρη μάνα με τοση απόριψή?????
:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol: Κρατα της και εσυ μουτρα και μην της δινεις σημασια για λιγο να δουμε τι θα κανει!!!!!

Αχ!!!! το έκανα αλλά με τις άλλες 2 να τρέχουνε από πίσω της δεν νομίζω να έχω ελπίδα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται...:)

Πω πω μαγισσάκι,τέτοια αλλαγή;Υπομονή,οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται...:)

Άσε δεν ξέρω τι να κάνω η μάνα δεν ξεχνιούνται μήπως όμως αντικαθήστανται:hmm::hmm::hmm::lol::lol::lol:

Καλημέρα στην γατοπαρέα!!!:hello:
Παρασκευή σήμερα:up:....και Δευτέρα γράφω πρώτο μάθημα...ααααααααααααααα:eek:

Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι;):up:

Καλή επιτυχία Ραίσα και την Δευτέρα να γυρίσεις με το πρώτο σου 10άρι;):up:

Ευχαριστώ καλή μου.:):rolleyes:...άντε να δούμε τι θα δούμε:/:

Ευχαριστώ καλή μου.:):rolleyes:...άντε να δούμε τι θα δούμε:/:
Έλα βρε θάρρος αν έχεις διαβάσει δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι γιατί είναι χειρότερα έτσι μπλοκάρεις κ δεν θυμάσαι τίποτα. Τι μάθημά γράφεις;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back