Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
μωρε σε τετοιες πρεπει να τουσ τριξεις τα δοντια.Επρεπε να πεις αν επεφτες εσυ μεσα ζωο δε θα τη φωναζα τη πιροσβεστικη με σενα θα ασχολιομαστε:up:χιχιχι
ωρες ωρες γινομαι πολι κακια με αυτα που ακουω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα .Ελενη εδωσες ενα ωραιο μαθημα στα παιδακια και στους αλλους εκει μεσα Οτι η ζωη ειναι πολυτιμη σε οτι ειδος και αν ανηκει.Να σαι περηφανη .

Νερινα γι αυτο χαθηκες χθες? Παλευες με τα ασιδερωτα? Εκανες μαθημα στον Μαντου να σιδερωση τα δικα μου? Γιατι ο Περσης δεν... ! Αλλου εχει το μυαλο του.

Παιδια σχολειο αν και θελαν να απεργησουν σημερα προς συμπαρασταση της εργατικης ταξης .
Καιρος ετσι χειμωνιατικος ακομα χωρις να βρεχει ομως
Να χετε ολοι και ολες μια ομορφη μερα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα γυναίκες. Παιδιά σχολείο, άντρας σχολείο, γάτος ανάβαση σε δέντρο, εγώ γενικό καθάρισμα και σιδέρωμα των υπόλοιπων ρούχων, καιρός συννεφιά, φαί ρεβίθια. Έτσι τη γλυτώνετε και απο μένα σήμερα.
Όμορφη μέρα να έχετε.:)

Καλημέρα! Ειδικά για όσες μένουν εκτός των τειχών της πρωτεύουσας, γιατί για μας που μένουμε εντός άστα-βράστα! Σήμερα με την απεργία των μέσων μαζικής μεταφοράς θα μ'εφερνε στο γραφείο ο αντρούλης μου, αλλά τον λυπήθηκα και δεν τον ξύπνησα. Έτσι πήγα από τις 7:40 στη στάση, ξεχνόντας ότι η απεργία έληγε 7:30. Το λεωφορείο ήρθε στι 8:00 φίσκα κι έτσι ξεκινήσα τη μέρα μου χώρίς καφέ και στριμωγμένη σαν την σαρδέλα. Ο οδηγός φόρτωνε σε κάθε στάση όποιον έβρισκε, η κίνηση στη Συγγρού απίστευτη, ποια κίνηση δηλαδή, η πλήρης ακινησία και λίγο πριν τις στήλες Ολυμπίου Διός το λεωφορείο τα'φτυσε! Το τι βρισίδι ρίξαμε στον οδηγό που σταμάταγε σε κάθε στάση και φόρτωνε με αποτέλεσμα στο τέλος να μη φτάσει κανένας στον προορισμό του δε λέγεται! Ο μ#λ#κ#ς μας είπε να κατεβούμε να βάλει μπροστά το λεωφορείο ξανά και αφού κατεβήκαμε, το έβαλε μπροστά έκλεισε τις πόρτες και έφυγε! Κάγκελο όλοι!!! Εν τω μεταξύ κανένα λεωφορείο που ακολουθούσε δε σταματούσε γιατί ήταν πια όλα γεμάτα. Τελικά το έκοψα ποδαράτο και ήρθα Κολωνάκι με τη γλώσσα κρεμμασμένη στις 9:40, 2 ώρες ακριβώς από την ώρα που ξεκίνησα!!!:mad: :mad: :mad:
Ούτε Πάτρα να πήγαινα!!!! Φαντάζομαι ότι πολλές από εσάς θα έχετε περάσει το ίδιο σήμερα, ενώ κάποιες τυχερές που ζουν εκτός Αθήνας θα ξεκίνησαν ήρεμα και χαλαρά τη μέρα τους. Δεν ξέρετε πόσο σας ζηλεύω:/::( :cry:

Καλημερα ασπασια
δηλαδη λεοφορειο εχει ε,το μετρο δε λειτουργει σημερα?Ρωταω για να ξερω τι θα πω στο φιλο μου που μαλλον δεν θα ακουσε τιποτα παλι μη βρεθει προ εκπληξεων.:)

Μετρό , τραμ και ηλεκτρικός γιοκ.Λεοφωρεία και τρόλει έχει από 7:30 μέχρι 22:30 το βράδυ.

Μετρό , τραμ και ηλεκτρικός γιοκ.Λεοφωρεία και τρόλει έχει από 7:30 μέχρι 22:30 το βράδυ.

Ακριβώς! Αλλά μάλλον θα γίνουν αλλαγές στα δρομολόγια, στα λεωφορεία τουλάχιστον που πάνε κέντρο γιατί έχει πορείες το μεσημέρι. Μάλλον πρέπει να έχουν αρχίσει ήδη να μαζεύονται γιατί γίνεται χαμός από κορναρίσματα απ'ότι ακούω

καλημέρα κι από εμένα!!! Επάστρεψα παντρεμένη... Ειδατε? Λίγο με αφήσατε μόνη και να το αποτελεσμα... Ολα καλά πάντως.... Δεν ειμαι στη δουλεια, για λίγο μπήκα. Θα τα πουμε αυριο εκτενεστερα

Να ζήσετε! Να ζήσετε! Πώς πήγε? Το φχαριστήθηκες καθόλου ή ταλαιπωρήθηκες τόσο που έχασες όλο το fun της ιστορίας όπως είχα πάθει εγώ? Όπως και να'χει τέλος καλό όλα καλά. :up: :up: :up:
Άντε και καλούς απογόνους και στα δικά σας οι ανύπαντρες!:lol: :lol: :lol:

Χριστίνα να ζήσετε! Όλα οκ με γάμο και τραπέζι;
Γράφω από το πρωί και τελειωμό δεν έχω. Που θα πάει θα τελειώσει. Ευτυχώς σήμερα δεν έχω να πάω πουθενά. Ασπασία κουράγιο για την επιστροφή. Μια φορά έδινα μάθημα σε παρόμοια μέρα. Τρελό πανηγύρι μέχρι να φτάσω στη σχολή! Νερίνα καλή τύχη με τις δουλειές!

Καλησπερα σας!
Χριστινα, να ζησετε!!!
Σημερα δεν κατεβηκα στην σχολη γιατι ημουν σιγουρη οτι θα ταλαιπωριθω πολυ! Παω και με το μετρο, που εχουν απεργια!

Να ζησετε χριστινα:) καλως μασ ηρθες πισο.οεοεο

Γυναίκες καλώς σας βρήκα. Σπίτι θυμίζει σπίτι και επιτέλους φανερώθηκε το πάτωμα! Όχι για πολύ, αλλά οι μικρές χαρές είναι που έχουν σημασία στη ζωή μας!:) :confused: :blink: :mad:

Νερίνα βγάλτο φωτογραφία να το θυμάσαι :P

Kαλημερα Καιρος κρυος με βαρδαρη αυτον που τα αρνακια παγωνει Παιδι 1 σχολειο. παιδι 2 εχουμε δουλειες μαζι με το Σοφακι. σημερα μαζι μου. Γατος παραμονευει το καναρινι να του δειξη το καινουργιο αυτοκινητο, ελπιζω οχι για κατι αλλο.Εξακολουθη να μην πλησιαζη το δεντρο .
Εχετε δη την διαφημιση της Νοva με τον αστυνομο και τον γαιδαρο? Πουλ οβερ δε γαιδαρ? με την γιαγια στο γαιδαρο και το περιπολικο να την κυνηγα?
Νερινα πες μου τι εκανες με το πατωμα να το κανω κι εγω γιατι αγνοειτε και το δικο μας πατωμα εδω και μερες.
kαι μια φωτο να ομορφυνει η μερα μας
Xριστινακι να ζησετε

Καλημερα!
Χτες καθησα σπιτι (λογω απεργιας) και ηταν υπεροχα!
Χριστινα: Nα ζησετε!
Ελενη: Υπομονή! Θα βρεις και ανθρωπους να συνενοηθεις. Δεν ειναι ολοι @@@****@!
Γιωτα: Πολυ χρησιμη η πληροφορια για τα μουσικα λαμπακια. Εβαλα κι εγω τη μουσικη στη διαπασων, για να μην πλησιαζει ο γατος!
Νερίνα: Εγω σταματησα το σιδερωμα. Τωρα τα δινω στην πεθερα μου! (χε χε χε!!!;) )

Καλημέρα! Γιώτα εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα χτύπαγα 1-2 τσουρεκάκια από τον Τερκενλή και θα ξέχναγα δουλειές, γάτο, καναρίνι, δένδρο, τα πάντα.:P
Ισμήνη αφού τα κατάφερες και δεν ήρθες μπράβο. Εγώ μέχρι και στην επιστροφή ταλαιπωρία τράβηξα....:(
Νερίνα κάτι πλυντήρια που έχω για σίδερο να στα στείλω?Πάνε πακέτα μ'ένα cheese cake φράουλα που έφτιαξα χθες:) :) :)

Ισμήνη αφού τα κατάφερες και δεν ήρθες μπράβο. Εγώ μέχρι και στην επιστροφή ταλαιπωρία τράβηξα....:(
Ευτυχως εδω στη δουλεια εχουμε δικαιωμα να απεργησουμε χωρις ποινές! Μικρος μισθος αλλα τουλαχιστον εχουμε καποια δικαιωματα!

Ευτυχως εδω στη δουλεια εχουμε δικαιωμα να απεργησουμε χωρις ποινές! Μικρος μισθος αλλα τουλαχιστον εχουμε καποια δικαιωματα!

Αν δουλεύεις στο Δημόσιο μπορεί, στον ιδιωτικό τομέα δεν έχουμε τέτοια προνόμια....:(

καλημερα κ απο εμενα πωπω νυσταζω πρεπει να κανω επειγιντως γενικη στο σαλονι η πατουνα εχει φερει τα πανω κατω

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back