purina
Πολύ δραστήριο μέλος
χιχιχιωρες ωρες γινομαι πολι κακια με αυτα που ακουω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Νερινα γι αυτο χαθηκες χθες? Παλευες με τα ασιδερωτα? Εκανες μαθημα στον Μαντου να σιδερωση τα δικα μου? Γιατι ο Περσης δεν... ! Αλλου εχει το μυαλο του.
Παιδια σχολειο αν και θελαν να απεργησουν σημερα προς συμπαρασταση της εργατικης ταξης .
Καιρος ετσι χειμωνιατικος ακομα χωρις να βρεχει ομως
Να χετε ολοι και ολες μια ομορφη μερα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όμορφη μέρα να έχετε.

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ούτε Πάτρα να πήγαινα!!!! Φαντάζομαι ότι πολλές από εσάς θα έχετε περάσει το ίδιο σήμερα, ενώ κάποιες τυχερές που ζουν εκτός Αθήνας θα ξεκίνησαν ήρεμα και χαλαρά τη μέρα τους. Δεν ξέρετε πόσο σας ζηλεύω

:cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
δηλαδη λεοφορειο εχει ε,το μετρο δε λειτουργει σημερα?Ρωταω για να ξερω τι θα πω στο φιλο μου που μαλλον δεν θα ακουσε τιποτα παλι μη βρεθει προ εκπληξεων.

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μετρό , τραμ και ηλεκτρικός γιοκ.Λεοφωρεία και τρόλει έχει από 7:30 μέχρι 22:30 το βράδυ.
Ακριβώς! Αλλά μάλλον θα γίνουν αλλαγές στα δρομολόγια, στα λεωφορεία τουλάχιστον που πάνε κέντρο γιατί έχει πορείες το μεσημέρι. Μάλλον πρέπει να έχουν αρχίσει ήδη να μαζεύονται γιατί γίνεται χαμός από κορναρίσματα απ'ότι ακούω
χριστινα
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Άντε και καλούς απογόνους και στα δικά σας οι ανύπαντρες!

anabou
Διάσημο μέλος
Γράφω από το πρωί και τελειωμό δεν έχω. Που θα πάει θα τελειώσει. Ευτυχώς σήμερα δεν έχω να πάω πουθενά. Ασπασία κουράγιο για την επιστροφή. Μια φορά έδινα μάθημα σε παρόμοια μέρα. Τρελό πανηγύρι μέχρι να φτάσω στη σχολή! Νερίνα καλή τύχη με τις δουλειές!
Χριστινα, να ζησετε!!!
Σημερα δεν κατεβηκα στην σχολη γιατι ημουν σιγουρη οτι θα ταλαιπωριθω πολυ! Παω και με το μετρο, που εχουν απεργια!
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
καλως μασ ηρθες πισο.οεοεοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

anabou
Διάσημο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχετε δη την διαφημιση της Νοva με τον αστυνομο και τον γαιδαρο? Πουλ οβερ δε γαιδαρ? με την γιαγια στο γαιδαρο και το περιπολικο να την κυνηγα?
Νερινα πες μου τι εκανες με το πατωμα να το κανω κι εγω γιατι αγνοειτε και το δικο μας πατωμα εδω και μερες.
kαι μια φωτο να ομορφυνει η μερα μας
Xριστινακι να ζησετε

Ismini
Διάσημο μέλος
Χτες καθησα σπιτι (λογω απεργιας) και ηταν υπεροχα!
Χριστινα: Nα ζησετε!
Ελενη: Υπομονή! Θα βρεις και ανθρωπους να συνενοηθεις. Δεν ειναι ολοι @@@****@!
Γιωτα: Πολυ χρησιμη η πληροφορια για τα μουσικα λαμπακια. Εβαλα κι εγω τη μουσικη στη διαπασων, για να μην πλησιαζει ο γατος!
Νερίνα: Εγω σταματησα το σιδερωμα. Τωρα τα δινω στην πεθερα μου! (χε χε χε!!!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ισμήνη αφού τα κατάφερες και δεν ήρθες μπράβο. Εγώ μέχρι και στην επιστροφή ταλαιπωρία τράβηξα....
Νερίνα κάτι πλυντήρια που έχω για σίδερο να στα στείλω?Πάνε πακέτα μ'ένα cheese cake φράουλα που έφτιαξα χθες

Ismini
Διάσημο μέλος
Ευτυχως εδω στη δουλεια εχουμε δικαιωμα να απεργησουμε χωρις ποινές! Μικρος μισθος αλλα τουλαχιστον εχουμε καποια δικαιωματα!Ισμήνη αφού τα κατάφερες και δεν ήρθες μπράβο. Εγώ μέχρι και στην επιστροφή ταλαιπωρία τράβηξα....![]()
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Ευτυχως εδω στη δουλεια εχουμε δικαιωμα να απεργησουμε χωρις ποινές! Μικρος μισθος αλλα τουλαχιστον εχουμε καποια δικαιωματα!
Αν δουλεύεις στο Δημόσιο μπορεί, στον ιδιωτικό τομέα δεν έχουμε τέτοια προνόμια....

ladycat
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool