Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Α εμένα να μου κάνετε τη χάρη να με αφήσετε ήσυχη αγαπητές μου.
Αν και εδώ που τα λέμε τα ιταλικά μου αρέσουν είναι μια από τις γλώσσες που σκέφτομαι να ξεκινήσω κάποια στιγμή. Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Προς το παρόν σκέφτομαι αν θα συνεχίσω τα αγγλικά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν και εδώ που τα λέμε τα ιταλικά μου αρέσουν είναι μια από τις γλώσσες που σκέφτομαι να ξεκινήσω κάποια στιγμή. Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα. Προς το παρόν σκέφτομαι αν θα συνεχίσω τα αγγλικά.

Άστη να λέει Νεκταρία μου εσύ απτόητη το έργο σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πάρε το Σιντί και έλα Κάλυμνο.Ανταλάσσω μπέιμπι σίττινγκ μαφιόζου γάτου και υπέρβαρης σιαμέζας με μαθηματα αγγλικών.:P

Δωράκι πρόσεχε τι λες δημόσια. Εγώ κρατάω την προσφορά και έχω και μάρτυρες πλέον. Το είπες, το είδανε πάει πια.
Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά τη δημοσεύση του μηνύματος:P.

Δωράκι πρόσεχε τι λες δημόσια. Εγώ κρατάω την προσφορά και έχω και μάρτυρες πλέον. Το είπες, το είδανε πάει πια.
Ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά τη δημοσεύση του μηνύματος:P.
Κράτα τη να μη σου φύγει!Εσυ προσεχε τι λες,έχεις δει τον Σειριο απο κοντα;;;:P:lol::lol::lol:

Τον Σείριο ομολογώ ότι δεν τον έχω δει από κοντά. Αλλά δεν έχεις δεί και εσύ το Σιντί. Πόσο μάλλον σε φάση δίαιτας!!!! Τι να σου πω!!!
Μάλλον εάν γινότανε η ανταλλαγή τελικά, νομίζω ότι οι εκπλήξεις θα ήταν πολλές!!!!

Τον Σείριο ομολογώ ότι δεν τον έχω δει από κοντά. Αλλά δεν έχεις δεί και εσύ το Σιντί. Πόσο μάλλον σε φάση δίαιτας!!!! Τι να σου πω!!!
Μάλλον εάν γινότανε η ανταλλαγή τελικά, νομίζω ότι οι εκπλήξεις θα ήταν πολλές!!!!
Λες;;;Αντε σε περιμένουμε με ή χωρίς Σιντί τότε,χειμώνα,καλοκαιρι,όποτε θες!

Καλημέρα σε όλους!!!:)

Είμαστε καλά και κάνουμε διακοπές πλέον ελευθεροι σε όλο το σπίτι!!! Μάλλον τον πέρασαν για ζαβό το παιδί μου.. αφου και αυτός σε Αρσενικά, σε μάνες και σε μικρά κάνει σε όλους βαρελάκια και πριου -πριου..!!!:P

Έγινε γνωριμία και με τον Κτηνίατρο του τόπου.. μάλλον θα με κάνει βοηθό...:) Να του βαστάω διάφορα... λέει θέλει ένα τρίτο χέρι.. και "συννενοηθήκαμε" να μου κάνει την χάρη. να μου στειρωσει τίποτα... Έρχετε φυσικά κάθε Τρίτη, οπότε τα έκτακτα τα κάνω μονη μου... Έχω εφοδιαστεί...

Για την κοπέλα με τους μήκυτες, δεν νομίζω ότι πρέπει να φοβηθεί... Δύσκολα κολλάνε σε μάς και ΑΝ.. με μία απλή κρεμουλα φέυγουνε... Εγω΄ΔΕΝ έχω κολλήσει ποτε... Πάρε φουσικορτ, ή Κανεστεν(Κτηνιατρικο γαι μυκητες) και θα περάσει.. μην φοβάσαι.. και τα δικά μου είναι γεμάτα... αν έχουν και πληγούλες πιθανόν να είναι απο τους ψυλλους... Φροντλαιν.. σπρευ.. λίγο κάτω απο τις μασχάλες... και στην κοιλίτσα... :)

Αυτά!!! Μου λέιπετε όλοι... Φεύγω τα λέμε πάω για βουτιά!!! :cool:

Είμαστε καλά και κάνουμε διακοπές πλέον ελευθεροι σε όλο το σπίτι!!! Μάλλον τον πέρασαν για ζαβό το παιδί μου.. αφου και αυτός σε Αρσενικά, σε μάνες και σε μικρά κάνει σε όλους βαρελάκια και πριου -πριου..!!!:P

Αυτά!!! Μου λέιπετε όλοι... Φεύγω τα λέμε πάω για βουτιά!!! :cool:

Γειά σου Τζούλς! Μήπως με τον τρόπο του ο Κικίνος θέλει να προσληφθεί στην εταιρεία που δουλεύεις - σε κανένα τμήμα Δημοσίων Σχέσεων βέβαια - και σου κάνει επίδειξη των ικανοτήτων του; Διότι εγώ τον ήξερα για απλησίαστο και τώρα παρουσιάζεται βουτυρένος:lol: Ή μήπως γυρίσεις και με κανένα αδερφάκι του Κίκη στην Αθήνα, λέω...

Καλές βουτιές, κι εγώ από το Σάββατο βουτιές στη Ζάκυνθο :)

Καλά να περνάτε Julia,φιλια στην αδυναμία μου τον Τσάρο!:up:

άντε να έρθει το Σάββατο να φύγουμε και εμείς, θέλω να δω αν θα τους αρέσει ο κήπος και το κοντοσούβλιιιιι:up:

:) Εαν έχετε πρόσβαση σε TV, μη χάνετε την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι πραγματικά εντυπωσιακή η τελετή!!!

:hello:Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!:)) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο :hello:

Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα:happy:

:hello:Καλημέρα, γατοπαρέα! Φεύγουμε για δυτικά, πάμε στη θάλασσα και στην ηρεμία της εξοχής! (Επιτέλους!!!:)) Ευχόμαστε να περνάτε καλά και θα προσπαθήσουμε να τα λέμε κι από τη Ζάκυνθο :hello:

Μέλη :greycat: Νίνο :cat: και Στέλλα:happy:

Καλημέρα Στελλίτσα. Το επιτέλους μου άρεσε. Αφού όλο ταξιδάκια είσαι βρε

Καλημέρα Στέλλα!Καλά να περάσετε!

Καλμερα και απο εμας εδω στην εξοχη:D Καλες διακοπες σε οσους εφυγαν αυτο το Σαββατοκυριακο:D Ειναι η βδομαδα των απανταχου ελληνικων διακοπων,οπου και να πας βλεπεις επιγραφη κλειστο ως 17/8:D
Και εγω το ιδιο φυσικα εγραψα;):lol::lol::lol:
Καλες διακοπες !:D

Γεια σας,
Σε λίγες ώρες αναχωρούμε από το χωριό και επιστρέφουμε Αθήνα.
Όπως πάντα, στην αυλή μας κατά τη διαμονή μας εδώ, ήρθαν γάτες:up:.
Αλλά το φοβερό που δεν άνεξα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας είναι ένας ασπροκόκκινος με γαλάζια μάτια:inlove::inlove:. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο.
Και φυσικά τα περισσοτερα γατιά εδώ είναι άγρια, αλλά αυτός ήρθε σήμερα και έκανε βαρελάκια στον Ταχ. Το πόσο καλούλης είναι δεν περιγράφεται.

καλημερα σε ολους
εγω ειμαι ακομα με ναρθηκα απο το διαστρεμμα (;) που επαθα απο το προπροηγουμενο σαββατο, οπως καταλαβαίνετε τα νευρα μου δεν ειναι και στα καλυτερά τους αλλα κανω υπομονη μιας και ελπιζω απο βδομαδα να παω διακοπες
Ευτυχως ο Τσε και το Φαλντι με προσεχουν και μου χαιδευονται οσο πρεπει.
Υ.Γ. Νεκταρια παρε τον γατουλη σπιτι...:D Το σιντι θα κανει τρελλη χαρα με τετοιο αντρα που θα της πας..:lol:

Περαστικά Νοτάκι.
Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ.
Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι :mpliaks:.

Περαστικά Νοτάκι.
Όσο για να το πάρω τον γόη, άσε είμαι στο τσακ.
Η χαρά του Σιντί τι να σου πω θα είναι απερίγραπτη κάπως έτσι :mpliaks:.

Πάρτον πάρτον. Νέο αίμα βρε για την Σιντούλα. Νεότερος άντρας τι άλλο θέλει:lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back