Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Για να σας δω όλες οκλαδόν στη γνωστή ασανα για ένα συντονισμένο Ωωωωμμμμμμμμμμ:rolleyes:

Ράνια, γερά! Όλη η τύχη μαζί σου:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ βοήθεια. Αύριο παρουσιάζω και τρέμουν από σήμερα τα δόντια μου. Θέλω ομμμμμμμμμμμμμμμ πολλά pleaseee:redface:

Παρουσιάζεις? Τι παρουσιάζεις? :confused:

Καλή επιτυχία πάντως :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ψυχραιμία Ουρανία μου.....όλο το mycat είναι μαζί σου!!!!;)
Οοοοοοομμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ .....:up::up:
(πρέπει να μας ακούς εκεί που είσαι με τόσα οομμμ):P:lol:

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑ βοήθεια. Αύριο παρουσιάζω και τρέμουν από σήμερα τα δόντια μου. Θέλω ομμμμμμμμμμμμμμμ πολλά pleaseee:redface:

Τί παρουσιάζεις? Τί κοινό θα έχεις?

Ουρανία μην αγχώνεσαι καθόλου... Ως ομιλητής είσαι σε θέση ισχύος και σε βλέπουν ασυνείδητα ως αυθεντία (έχω σπουδάσει ψυχολογία, φαίνεται?? :lol:) Μπορεί να υπάρξουν και αντιρρησίες που θα σου πάνε κόντρα, αλλά μην δώσεις σημασία, αυτοί διαφωνούν για να διαφωνούν, μην πέσεις στην παγίδα και πολυεμπλακείς σε συζήτηση μαζί τους.

Μερικές συμβουλές για να αποφύγεις περισσότερο άγχος:
-Διάλεξε από σήμερα τί θα φορέσεις, δοκίμασε τα και ετοίμασε τα. Βασικό, να νιώθεις άνετα και όμορφη με αυτά που θα φοράς
-έχε ό,τι χρειάζεσαι για αύριο έτοιμα από σήμερα (κάνε λίστα στο εξσέλ και εκτύπωσε την)
-Ξύπνα νωρίτερα για να έχεις χρόνο και να μην αγχωθείς
-Ξεκίνα νωρίτερα για τον προορισμό σου για να μην αγχωθείς
-Μίλα με κάποιον που σε χαλαρώνει για το άγχος σου και σήμερα και αύριο πριν την παρουσίαση
-άκου χαρούμενη μουσική
-Επαναλάμβανε από μέσα σου συνέχεια "είμαι δυνατή, ψύχραιμη, αξίζω την επιτυχία και θα καταφέρω να τους εντυπωσιάσω"/Πες το στον εαυτό σου στον καθρέφτη όσες περισσότερες φορές μπορείς ως αύριο (να σε κοιτάς στα μάτια και να το εννοείς αυτό που λες)
-Βασικό: Αναπνοές - Εισπνέεις βαθειά μετρώντας ως το 7 και εκπνέεις βαθειά μετρώντας ως το 7 / επαναλάμβανε μέχρι να νιώσεις χαλαρή
-Τελος, να είσαι ο εαυτός σου (πάντα πιάνει ;):))

Όλα καλά θα πάνε :D

Οοοοοοοοοοοοομ..................

Λοιπόν γιατί ΕΣΥ (Ράνια) το ζήτησες...:)

Νιαααααααααααουυυυυυυυυυυυυ, ΓΓΓΓαααααββββββββββββββ, και ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!!!:up::up:

Oooooooooooooooooooooooooooooooooooμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ.....

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλεςςςςςς:D Μου δώσατε πραγματικά ενέργεια.

Την διπλωματική μου παρουσιάζω για το μεταπτυχιακό μου:)

Ράνια,θες παιδι μου να στειλω την εγκυο,να μην κουνιεται κανεις απο το ακροατηριο;:P
Καλη σου επιτυχια,κατεπληξε τα πληθη οπως μονο εσυ ξερεις!:D

Ράνια,θες παιδι μου να στειλω την εγκυο,να μην κουνιεται κανεις απο το ακροατηριο;:P
Καλη σου επιτυχια,κατεπληξε τα πληθη οπως μονο εσυ ξερεις!:D

Όχι την έγγυο Δώρα μπρρρρρρ:cool:

Την διπλωματική μου παρουσιάζω για το μεταπτυχιακό μου:)

Τι σπουδάζεις? Και πάνω σε τι είναι η διπλωματική? :)

Μα γιατι,μπορω αμα θες να μετριασω το φαινομενο,να μην τη φερω στο ακροατηριο,να τη βαλω απλα σε ανοιχτη ακροαση!:P:lol:

Τι σπουδάζεις? Και πάνω σε τι είναι η διπλωματική? :)

Τελειώνω τώρα το μεταπτυχιακό μου πάνω στην διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων και η διπλωματική μου για να στο πω με απλά λόγια αναφέρεται στην περιβαλλοντική διαχείριση σε επίπεδο νησιού αλλά και σε επίπεδο ξενοδοχειακών μονάδων. Ως μελέτη περίπτωση έχω την Κέρκυρα.

Μα γιατι,μπορω αμα θες να μετριασω το φαινομενο,να μην τη φερω στο ακροατηριο,να τη βαλω απλα σε ανοιχτη ακροαση!:P:lol:

Θέλεις να με καταστρέψειςςςςςς>????????:D

Θέλεις να με καταστρέψειςςςςςς>????????:D
ΟΚ,ΟΚ,εγω προσεφερα τις υπηρεσιες μου,αν ειναι ανησυχο το ακροατηριο,θυμησου:Ειναι μονο ενα τηλεφωνο μακρια!:lol:

Τελειώνω τώρα το μεταπτυχιακό μου πάνω στην διοίκηση τουριστικών επιχειρήσεων και η διπλωματική μου για να στο πω με απλά λόγια αναφέρεται στην περιβαλλοντική διαχείριση σε επίπεδο νησιού αλλά και σε επίπεδο ξενοδοχειακών μονάδων. Ως μελέτη περίπτωση έχω την Κέρκυρα.

Χμμμ....αν η διπλωματική σου (λέγοντας περιβαλλοντικη διαχείρηση) είχε να κάνει και με δαση=περιβάλλον (που λογικα θα είχε) σε γνώρισα πολύ αργα :(

Ο ξάδερφος μου είναι καθηγητής πανεπιστημίου δασολόγος. Και βασικά δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι οτι είναι πορωμένος ως εκεί που δεν πάει με το περιβάλλον αναλαμβάνει ότι δεντροφυτέψεις μπορείς να φανταστείς (εχει αναλάβει σχεδόν όλη την Κρήτη και έχει μελετήσει όλο το Μπέλες) και θα μπορούσε να σε βοηθήσει πολύ. Κρίμα. Έγινα πολύ αργά μέρος αυτου του φόρουμ. Έπρεπε να είχαμε γνωριστεί νωρίτερα. Σίγουρα θα σε βοηθούσε. Αν φυσικά χρειαζόσουν βοήθεια ;)

Πάντως όπως και να έχει θ'αρχίσω και εγώ τα ΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Χμμμ....αν η διπλωματική σου (λέγοντας περιβαλλοντικη διαχείρηση) είχε να κάνει και με δαση=περιβάλλον (που λογικα θα είχε) σε γνώρισα πολύ αργα :(

Ο ξάδερφος μου είναι καθηγητής πανεπιστημίου δασολόγος. Και βασικά δεν είναι αυτό το θέμα. Το θέμα είναι οτι είναι πορωμένος ως εκεί που δεν πάει με το περιβάλλον αναλαμβάνει ότι δεντροφυτέψεις μπορείς να φανταστείς (εχει αναλάβει σχεδόν όλη την Κρήτη και έχει μελετήσει όλο το Μπέλες) και θα μπορούσε να σε βοηθήσει πολύ. Κρίμα. Έγινα πολύ αργά μέρος αυτου του φόρουμ. Έπρεπε να είχαμε γνωριστεί νωρίτερα. Σίγουρα θα σε βοηθούσε. Αν φυσικά χρειαζόσουν βοήθεια ;)

Πάντως όπως και να έχει θ'αρχίσω και εγώ τα ΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Να είσαι καλά και εγώ είμαι πορωμένη με το περιβάλλον γιατί πιστεύω ότι ποιότητα γενικότερα σε όλες τι υπηρεσίες που παρέχονται υπάρχει, μόνο όταν υπάρχει περιβαλλοντική προστασία και κατασυνέπεια περιβαλλοντική βιωσιμότητα.:)

Να είσαι καλά και εγώ είμαι πορωμένη με το περιβάλλον γιατί πιστεύω ότι ποιότητα γενικότερα σε όλες τι υπηρεσίες που παρέχονται υπάρχει, μόνο όταν υπάρχει περιβαλλοντική προστασία και κατασυνέπεια περιβαλλοντική βιωσιμότητα.:)

Δίκιο έχεις. Ο άνθρωπος έχει ξεχάσει τι θα πει περιβάλλον και φύση. Δεν συνειδητοποιεί οτι η φύση, τα ζώα, χλωρίδα και πανίδα γενικώς έχουν τα ίδια δικαιώματα μ'εμας πάνω σ'αυτόν τον πλανήτη. Αλλά....το περιβάλλον εκδικείται και ποιος θα την πληρώσει? Εμεις. Και ως ένα βαθμό αν και δεν θα πρεπε να το λεω....καλα να πάθουμε με τις βλακείες που κάνουμε. :|

Να βλέπεις? Τί αγχώνεσαι?
Μια χαρά τα λες :P:D

Να βλέπεις? Τί αγχώνεσαι?
Μια χαρά τα λες :P:D

:lol:Έχω μπεί στο πετσί του ρόλου. Κορίτσια σαν χαιρετώ γιατί σε λίγο πετάω για Αθήνα φιλιά σε όλες και ευχαριστώ.

Τι ενδιαφερον που ακουγεται.Μακαρι να ημουν και εγω στην αιθουσα να παρακολουθουσα την παρουσιαση.Εστω και απο μακρια, σας στελνουμε με ολη μας την δυναμη οση θετικη ενεργεια εχουμε μεσα μας.
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΜ!:D:D:D
Ολα θα πανε καλα, εσυ εισαι αστερι.:DΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Περιμενουμε με αγωνια τα νεα:)

Υ.Γ Ραισακι να μας τις φιλισεις ολες και το επομενο Σ/Κ θα μας τα διηγηθεις με το νι και με το σιγμα.:lol:Καλο ταξιδι!:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back