Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Α τα μωρά μου....Θα παραπονεθώ όμως. Δεν έχεις βάλει καινούριες φωτό. Κανα δυο στο gallery σου αλλά αυτές δεν πιάνονται. Βάλε καμιά ακόμα στο british maniacs.
:D:D:D
είναι στο πρόγραμμα ...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!Πηρα μια σειρα ωραια λαμπακια που θελω να κρεμασω πανω απο το κρεβατι,και τα τερατα ειναι ξαπλωμενα με τετοιο τροπο που δε μπορω να σκαρφαλωσω.Για να τα κουνησω,ουτε λογος.Και πηγα να τα δελεασω με κονσερβα,αλλα ακλονητα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα νευρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!Πηρα μια σειρα ωραια λαμπακια που θελω να κρεμασω πανω απο το κρεβατι,και τα τερατα ειναι ξαπλωμενα με τετοιο τροπο που δε μπορω να σκαρφαλωσω.Για να τα κουνησω,ουτε λογος.Και πηγα να τα δελεασω με κονσερβα,αλλα ακλονητα.

Ψιτ ψιτ με νεράκι!!!! και θα σου πω εγω...:happy::happy:

Ψιτ,για τον Σειριο μιλαμε...Δεν τον πτοει τιποτα.

Ψιτ,για τον Σειριο μιλαμε...Δεν τον πτοει τιποτα.

Αν το πάρεις με το μαλακό? Να τα μεταφέρεις δηλαδη γλυκά γλυκά αγκαλίτσα σε καμια μαξιλάρα βολική?

Αν το πάρεις με το μαλακό? Να τα μεταφέρεις δηλαδη γλυκά γλυκά αγκαλίτσα σε καμια μαξιλάρα βολική?
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Καλο,καλο!:lol::lol::lol::lol:
Που θα παει θα βαρεθει και θα ξεκουμπιστει.;)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Καλο,καλο!:lol::lol::lol::lol:
Που θα παει θα βαρεθει και θα ξεκουμπιστει.;)

Καλά κατάλαβα. Δώρα ΑΝ εισαι τυχερή σε κόβω να τα κρεμάς τα λαμπάκια κατα σ/κ μεριά.

Καλά κατάλαβα. Δώρα ΑΝ εισαι τυχερή σε κόβω να τα κρεμάς τα λαμπάκια κατα σ/κ μεριά.
:lol:Ευτυχως ηρθε η αλλη η σουρπουιτσα και τον πειραξε και αρχισαν να τρεχουν σαν τρελα και να κυνηγιουνται.Αν δε σας γραψω μετα απο κανενα μισαωρο,παει να πει οτι με εριξαν απο τη σκαλα.:lol:

:lol:Ευτυχως ηρθε η αλλη η σουρπουιτσα και τον πειραξε και αρχισαν να τρεχουν σαν τρελα και να κυνηγιουνται.Αν δε σας γραψω μετα απο κανενα μισαωρο,παει να πει οτι με εριξαν απο τη σκαλα.:lol:

:lol: :lol: :lol: Δώρα προσοχή γιατι δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα :P

Καλημέρα σε όλες. Α βρε Σείριε που θα μου πάει σε λίγες μέρες θα σε γνωρίσω και θα δω αν είναι αλήθεια οι φήμες που κυκλοφορούν για το άτομό σου:)

Καλημέρα σας!! Συνεφιά σήμερα πάλι.

Καλημέρα!!! Ηλιος!!!
Ξαναέβγαλα τις σαγιονάρες!!! :up:
Μου είπαν ότι έγινε κατακλυσμός στην Αθήνα και δεν το πίστευα....:redface:

Μου είπαν ότι έγινε κατακλυσμός στην Αθήνα και δεν το πίστευα....:redface:[/quote]
Εχω να καταγγείλω την από πάνω μου που από τότε που έφυγε και μας παράτησε για τας εξοχάς προκαλεί με τις δηλώσεις της.Να πάτε στο "εδώ τσακωνόμαστε" μανδάμ να σας απαντήσουμε αναλόγως.Ακούς εκεί...
Καλημέρα!!! Ηλιος!!!
Ξαναέβγαλα τις σαγιονάρες!!! :up:

Ευχαρίστως, αλλα αυτήν την στιγμή διεξάγεται τσακωμός με άλλο θέμα.:)

Να πάτε στο "εδώ τσακωνόμαστε" μανδάμ να σας απαντήσουμε αναλόγως.

Ευχαρίστως, αλλα αυτήν την στιγμή διεξάγεται τσακωμός με άλλο θέμα.:)
Μην την ακούς, Βιβή, τη Τζούλια, όλοι οι καλοί χωράνε! :P Κοπιάστε!!

Καλημέρα και από μένα η Κλειώ μετά το καλόκαίρι στην εξοχή δεν έχει αφήσει γλάστρα για γλαστρα χωρίς να την σκαλίζει.... :blink::blink::blink: θα σαλτάρω και σήμερα η μερα δεν άρχισε καλά προσπάθησα με μία φίλη μου που σύντομα θα είναι στην παρέα μας να κάνουμε λογαριασμό στο my cat αλλά μετά από μία 2ωρη προσπάθεια και συχνές ερωτήσεις στην ΣΜ δεν κατάφερα τίποτα το νουμπάκι:redface::redface:(άτιμη τεχνολογία) :lol::lol::lol: και όση ώρα εγώ το πάλευα ο ένας μετά τον άλλον έκαναν καινουριες εγγραφές!!!!!!

Εγώ πάντως θα την φέρω στην συνάντηση που θα έχουμε για καφέ την Κυριακή και η κοπέλα είναι πολύ καλή ήδη μετά την συζήτηση που είχαμε έκανε ήδη στείρωση στην μία θηλυκιά γατούλα που έχει και θα ακολουθήσει και το αρσενικό της συνηδητοποιημένη γατόφιλος σας λεω!!!!:up::up::up:

Αλλά στενωχορέθηκα που δεν τα κατάφερα γιατί πριν τον καφέ ήθελε να γράψει θέμα για τα γατάκια της :/::/::/::/:

Τεσπα θα δούμε το βράδυ που θα προσπαθήσει παλι!!!!!

Αυτά από μενα και καλημέρα σας......................:up::up::up:

Θα μπορούσε οποιοσδήποτε να σου κάνει έναν λογαριασμό και μετά να σου πει τους κωδικούς.:)

Καλημέρα κι απο μένα.
Ετοιμαζόμαστε οικογενειακώς για κτηνίατρο σήμερα. Η Πουνκη καπου κόπηκε κατω απο το αυτάκι και δεν λέι να κλείσει η πληγή. Και ο Ρού ήρθε η ώρα για εξετάσεις αίματος να δούμε αν φιαχνει το συκώτι του.
Προς το παρόν κρύβονται οσο πιο μακρυά γίνεται απο την γατοφόρο. Η Κείρα σαν να έχει καταλάβει οτι δεν την αφορά το θέμα την έχει αράξει ηρεμοτατη στο κρεβάτι.:lol:

Θα μπορούσε οποιοσδήποτε να σου κάνει έναν λογαριασμό και μετά να σου πει τους κωδικούς.:)

Να σου στείλω τα στοιχεία της με πμ και να δείς αν μπορείς να μου το κανεις???

Καλο μεσημερι απο την βροχερη Θεσ/νικη.Ελπιζω την Κυριακη να μην μας βρεξει.:hmm:
Γατοκατασκοπε Ουρανια, την Κυριακη περιμενουμε πληρη αναφορα για το ποιος ειναι στην πραγματικοτητα ο Σειριος.Γιατι διαφορες φημες εχουν κυκλοφορησει!:blink::P:P
Μαγισσουλα το Κλειακι στας εξοχας μαλλον ακεκτησε χομπι την κηπουρικη!:blink::lol::lol:Ασ'το το παιδι να εκφραστει!:P:rolleyes:
Θα χαρουμε πολυ να γνωρισουμε μια καινουργια γατομαμα:hello::D
Τωρα γιατι ειναι τοσο δυσκολο να ανοιξετε λογαριασμο, δεν καταλαβα.:hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back