Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα...:confused:

Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου:D Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή.

Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας...:P

Με το καλό λοιπόν, να΄ρθει το κοριτσάκι σας!:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας...:D

Με το καλό λοιπόν, να΄ρθει το κοριτσάκι σας!:up::up::up:

Να είστε καλά, κορίτσια, νομίζω ότι μπλέξαμε με πεισματάρα και θα μας κρατήσει σε αγωνία:P Ε, Υδροχόος, βλέπεις, ΚΑΙ αυτή:rolleyes:

Οι υπόλοιποι δουλέψτε, εντάξει; Εγώ έχω δικαιολογία:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να είστε καλά, κορίτσια, νομίζω ότι μπλέξαμε με πεισματάρα και θα μας κρατήσει σε αγωνία:P Ε, Υδροχόος, βλέπεις, ΚΑΙ αυτή:rolleyes:

Οι υπόλοιποι δουλέψτε, εντάξει; Εγώ έχω δικαιολογία:P:P
Με το καλό να υποδεχτείς το οντζελοανηψάκι σου, Frau θεία!!!! χιχιχιχιχι

Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι....:cool::lol::lol::lol:
Φράου

Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι....:cool::lol::lol::lol:
Φράου
Τώρα όμως προέχει να βγει η μπέμπα! ;):D
Άντε, με το καλό και πάλι, Όντζελε!

Με το καλο να καλωσορισετε το νεο μπεμπε!

Ας έρθει με το καλό το παλιοκόριτσο, σήμερα, αύριο, μεθαύριο... τέτοιο καρδιοχτύπι πια:redface:
Έχω και μια περιέργεια για το πως θα την υποδεχτεί ο Έκτορας, ο σκύλος τους (Δαλματίας και παίδαρος!):D

Ρααααους, δουλειά!:mad:

να'μαι και εγω. Καλησπέρα σε ολους! Τι έγινε Στελλίτσα η ανηψιά; έκανε εμφάνιση; ελπίζω να είστε ολοι καλά. Εγω πολύ δουλεια, προσπαθώ να βάλω καποια πράγματα λογιστικοοικονομικά σε καποια τάξη, να βρω ισορροπίες γενικότερα..αλλα τα πραγματα πανε ολο και καλύτερα οπότε αισιοδοξούμε:)
Σήμερα το Φαλντί μου ειπε: Αντε βρε μανούλα κατσε γράψε και κάτι στο mycat, θα μας ξεχάσουν παντελώς εμένα και τον αδελφό μου και κατάλαβα ότι έχει δίκιο...επανερχόμαστεεεεεε

Αντε επιτέλους βρε Νότα.:up:Μας έλειψες!:(
Και περιμένουμε εναγωνίως νέες φωτό του Τσεή και του Φαλντιού!;)

παιδακια επειδη ειμαι αρρωστουλα χαλια με συναχι κανα γιατρικο ή κανα φαρμακο που να μην σε κανει συνεταιρο με την softex υπαρχει????????????????:blink::blink::blink::lol:

Περαστικά, Ρία! Έχεις συνάχι μόνο ή έχεις ... "όλο το πακέτο"; (που λένε και στα ριάλιτυ:P )

Πρέπει να σε δει παθολόγος, μην πάρεις φάρμακα χωρίς συνταγή:/:

ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!:hmm::hmm:για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!!

Παρε Comtrex,δυο το πρωι,δυο το μεσημερι και δυο το βραδυ και αυριο θα εισαι περδικι.;)

Θέλω ΑΥΤΗΝ τη στιγμή να μπω στο αμάξι και να φύγω από το γραφείο... μπορώ;:rolleyes:

Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!!:baby:

Αχ, ειδικά σήμερα, δεν θα μπορέσω να σε εξυπηρετήσω:rolleyes: Πάω κατ'ευθείαν για να δω :baby: νινίιιιιιιιιιι
Αλλά ακόμη να φύγω, γκρμφφφ

Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!!:baby:

η Μεσογείων χτυπάει γερά σήμερα!:D:lol:

ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!:hmm::hmm:για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!!

Χμ.... δύσκολη περίπτωση...Για βράδυ-πρωί Ronal, χτυπάς εναλλάξ, strepsils /lisopain, BIΞ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!!
(Το/τα γατιά σου παραμάσχλα και στο κρεβάτι γρήγορα!!!!:rolleyes:)

Περαστικά και γρήγορα!!:)

MOY THN ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!!:mad::mad::mad:
Παιδεύομαι απ'το πρωϊ με έναν καινούργιο ρημαδοκατάλογο που θέλουμε να τυπώσουμε και θα παιδεύομαι μ'αυτό για κάνα-δυο μήνες ακόμα!Και όταν με το καλό(βοήθα Παναγίτσα μου:/:) τελειώσει και τυπωθεί θα θυμηθούνε όλοι τους(που τώρα τους ρωτάω και δεν μου λέει κανείς τίποτα) ότι αυτό έπρεπε να γραφτεί έτσι, αυτή η φωτογραφία έπρεπε να είναι αλλιώς και τα λοιπά και τα λοιπά.
Άτιμη κοινωνία!!!
Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο....

Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο....

Κωνσταντίνα, επειδή έχω κι εγώ μερικές ΄ξήγες να κάνω, αν σου κάτσει, θυμήσου ότι πάμε στον ίδιο κτηνίατρο τα παιδάκια μας, οκ?:P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back