Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:42 Η Μυρτω4038: #15.281 03-02-09 13:42 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Click για ανάπτυξη... Με το καλό λοιπόν, να΄ρθει το κοριτσάκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:44 Η stellak έγραψε: #15.282 03-02-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Με το καλό λοιπόν, να΄ρθει το κοριτσάκι σας! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά, κορίτσια, νομίζω ότι μπλέξαμε με πεισματάρα και θα μας κρατήσει σε αγωνία Ε, Υδροχόος, βλέπεις, ΚΑΙ αυτή Οι υπόλοιποι δουλέψτε, εντάξει; Εγώ έχω δικαιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:47 Η Zbeebz έγραψε: #15.283 03-02-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να είστε καλά, κορίτσια, νομίζω ότι μπλέξαμε με πεισματάρα και θα μας κρατήσει σε αγωνία Ε, Υδροχόος, βλέπεις, ΚΑΙ αυτή Οι υπόλοιποι δουλέψτε, εντάξει; Εγώ έχω δικαιολογία Click για ανάπτυξη... Με το καλό να υποδεχτείς το οντζελοανηψάκι σου, Frau θεία!!!! χιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η stellak έγραψε: #15.284 03-02-09 13:48 Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.... Φράου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Zbeebz έγραψε: #15.285 03-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.... Φράου Click για ανάπτυξη... Τώρα όμως προέχει να βγει η μπέμπα! Άντε, με το καλό και πάλι, Όντζελε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #15.286 03-02-09 13:50 Με το καλο να καλωσορισετε το νεο μπεμπε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:58 Η stellak έγραψε: #15.287 03-02-09 13:58 Ας έρθει με το καλό το παλιοκόριτσο, σήμερα, αύριο, μεθαύριο... τέτοιο καρδιοχτύπι πια Έχω και μια περιέργεια για το πως θα την υποδεχτεί ο Έκτορας, ο σκύλος τους (Δαλματίας και παίδαρος!) Ρααααους, δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:40 Η RedCat έγραψε: #15.288 03-02-09 20:40 να'μαι και εγω. Καλησπέρα σε ολους! Τι έγινε Στελλίτσα η ανηψιά; έκανε εμφάνιση; ελπίζω να είστε ολοι καλά. Εγω πολύ δουλεια, προσπαθώ να βάλω καποια πράγματα λογιστικοοικονομικά σε καποια τάξη, να βρω ισορροπίες γενικότερα..αλλα τα πραγματα πανε ολο και καλύτερα οπότε αισιοδοξούμε Σήμερα το Φαλντί μου ειπε: Αντε βρε μανούλα κατσε γράψε και κάτι στο mycat, θα μας ξεχάσουν παντελώς εμένα και τον αδελφό μου και κατάλαβα ότι έχει δίκιο...επανερχόμαστεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:04 Η Μυρτω4038: #15.289 03-02-09 22:04 Αντε επιτέλους βρε Νότα.Μας έλειψες! Και περιμένουμε εναγωνίως νέες φωτό του Τσεή και του Φαλντιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #15.290 05-02-09 10:08 παιδακια επειδη ειμαι αρρωστουλα χαλια με συναχι κανα γιατρικο ή κανα φαρμακο που να μην σε κανει συνεταιρο με την softex υπαρχει???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #15.291 05-02-09 10:26 Περαστικά, Ρία! Έχεις συνάχι μόνο ή έχεις ... "όλο το πακέτο"; (που λένε και στα ριάλιτυ ) Πρέπει να σε δει παθολόγος, μην πάρεις φάρμακα χωρίς συνταγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:48 Η ria23 έγραψε: #15.292 05-02-09 10:48 ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η moukelis έγραψε: #15.293 05-02-09 10:53 Παρε Comtrex,δυο το πρωι,δυο το μεσημερι και δυο το βραδυ και αυριο θα εισαι περδικι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #15.294 05-02-09 14:39 Θέλω ΑΥΤΗΝ τη στιγμή να μπω στο αμάξι και να φύγω από το γραφείο... μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:26 Η tsitsini1: #15.295 05-02-09 15:26 Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:28 Η stellak έγραψε: #15.296 05-02-09 15:28 Αχ, ειδικά σήμερα, δεν θα μπορέσω να σε εξυπηρετήσω Πάω κατ'ευθείαν για να δω νινίιιιιιιιιιι Αλλά ακόμη να φύγω, γκρμφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο drf έγραψε: #15.297 05-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Click για ανάπτυξη... η Μεσογείων χτυπάει γερά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:18 Η julia έγραψε: #15.298 06-02-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χμ.... δύσκολη περίπτωση...Για βράδυ-πρωί Ronal, χτυπάς εναλλάξ, strepsils /lisopain, BIΞ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! (Το/τα γατιά σου παραμάσχλα και στο κρεβάτι γρήγορα!!!!) Περαστικά και γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η konstans έγραψε: #15.299 06-02-09 11:52 MOY THN ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Παιδεύομαι απ'το πρωϊ με έναν καινούργιο ρημαδοκατάλογο που θέλουμε να τυπώσουμε και θα παιδεύομαι μ'αυτό για κάνα-δυο μήνες ακόμα!Και όταν με το καλό(βοήθα Παναγίτσα μου) τελειώσει και τυπωθεί θα θυμηθούνε όλοι τους(που τώρα τους ρωτάω και δεν μου λέει κανείς τίποτα) ότι αυτό έπρεπε να γραφτεί έτσι, αυτή η φωτογραφία έπρεπε να είναι αλλιώς και τα λοιπά και τα λοιπά. Άτιμη κοινωνία!!! Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #15.300 06-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα, επειδή έχω κι εγώ μερικές ΄ξήγες να κάνω, αν σου κάτσει, θυμήσου ότι πάμε στον ίδιο κτηνίατρο τα παιδάκια μας, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 763 764 765 766 767 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Ε, είπα μωρέ να μην είμαι η μόνη που δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα... Έχω κάνει το κινητό προέκταση του χεριού και περιμένω... περιμένω... περιμένω... να γεννηθεί η ανηψιά μου Αλλά μας προέκυψε ζόρικο θηλυκό και μας έχει στην αναμονή. Παίζω κι εγώ λοιπόν με το ίντερνετ περιμένοντας... Click για ανάπτυξη... Με το καλό λοιπόν, να΄ρθει το κοριτσάκι σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:44 Η stellak έγραψε: #15.282 03-02-09 13:44 Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Με το καλό λοιπόν, να΄ρθει το κοριτσάκι σας! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά, κορίτσια, νομίζω ότι μπλέξαμε με πεισματάρα και θα μας κρατήσει σε αγωνία Ε, Υδροχόος, βλέπεις, ΚΑΙ αυτή Οι υπόλοιποι δουλέψτε, εντάξει; Εγώ έχω δικαιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:47 Η Zbeebz έγραψε: #15.283 03-02-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να είστε καλά, κορίτσια, νομίζω ότι μπλέξαμε με πεισματάρα και θα μας κρατήσει σε αγωνία Ε, Υδροχόος, βλέπεις, ΚΑΙ αυτή Οι υπόλοιποι δουλέψτε, εντάξει; Εγώ έχω δικαιολογία Click για ανάπτυξη... Με το καλό να υποδεχτείς το οντζελοανηψάκι σου, Frau θεία!!!! χιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η stellak έγραψε: #15.284 03-02-09 13:48 Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.... Φράου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Zbeebz έγραψε: #15.285 03-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.... Φράου Click για ανάπτυξη... Τώρα όμως προέχει να βγει η μπέμπα! Άντε, με το καλό και πάλι, Όντζελε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #15.286 03-02-09 13:50 Με το καλο να καλωσορισετε το νεο μπεμπε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:58 Η stellak έγραψε: #15.287 03-02-09 13:58 Ας έρθει με το καλό το παλιοκόριτσο, σήμερα, αύριο, μεθαύριο... τέτοιο καρδιοχτύπι πια Έχω και μια περιέργεια για το πως θα την υποδεχτεί ο Έκτορας, ο σκύλος τους (Δαλματίας και παίδαρος!) Ρααααους, δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:40 Η RedCat έγραψε: #15.288 03-02-09 20:40 να'μαι και εγω. Καλησπέρα σε ολους! Τι έγινε Στελλίτσα η ανηψιά; έκανε εμφάνιση; ελπίζω να είστε ολοι καλά. Εγω πολύ δουλεια, προσπαθώ να βάλω καποια πράγματα λογιστικοοικονομικά σε καποια τάξη, να βρω ισορροπίες γενικότερα..αλλα τα πραγματα πανε ολο και καλύτερα οπότε αισιοδοξούμε Σήμερα το Φαλντί μου ειπε: Αντε βρε μανούλα κατσε γράψε και κάτι στο mycat, θα μας ξεχάσουν παντελώς εμένα και τον αδελφό μου και κατάλαβα ότι έχει δίκιο...επανερχόμαστεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:04 Η Μυρτω4038: #15.289 03-02-09 22:04 Αντε επιτέλους βρε Νότα.Μας έλειψες! Και περιμένουμε εναγωνίως νέες φωτό του Τσεή και του Φαλντιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #15.290 05-02-09 10:08 παιδακια επειδη ειμαι αρρωστουλα χαλια με συναχι κανα γιατρικο ή κανα φαρμακο που να μην σε κανει συνεταιρο με την softex υπαρχει???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #15.291 05-02-09 10:26 Περαστικά, Ρία! Έχεις συνάχι μόνο ή έχεις ... "όλο το πακέτο"; (που λένε και στα ριάλιτυ ) Πρέπει να σε δει παθολόγος, μην πάρεις φάρμακα χωρίς συνταγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:48 Η ria23 έγραψε: #15.292 05-02-09 10:48 ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η moukelis έγραψε: #15.293 05-02-09 10:53 Παρε Comtrex,δυο το πρωι,δυο το μεσημερι και δυο το βραδυ και αυριο θα εισαι περδικι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #15.294 05-02-09 14:39 Θέλω ΑΥΤΗΝ τη στιγμή να μπω στο αμάξι και να φύγω από το γραφείο... μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:26 Η tsitsini1: #15.295 05-02-09 15:26 Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:28 Η stellak έγραψε: #15.296 05-02-09 15:28 Αχ, ειδικά σήμερα, δεν θα μπορέσω να σε εξυπηρετήσω Πάω κατ'ευθείαν για να δω νινίιιιιιιιιιι Αλλά ακόμη να φύγω, γκρμφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο drf έγραψε: #15.297 05-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Click για ανάπτυξη... η Μεσογείων χτυπάει γερά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:18 Η julia έγραψε: #15.298 06-02-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χμ.... δύσκολη περίπτωση...Για βράδυ-πρωί Ronal, χτυπάς εναλλάξ, strepsils /lisopain, BIΞ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! (Το/τα γατιά σου παραμάσχλα και στο κρεβάτι γρήγορα!!!!) Περαστικά και γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η konstans έγραψε: #15.299 06-02-09 11:52 MOY THN ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Παιδεύομαι απ'το πρωϊ με έναν καινούργιο ρημαδοκατάλογο που θέλουμε να τυπώσουμε και θα παιδεύομαι μ'αυτό για κάνα-δυο μήνες ακόμα!Και όταν με το καλό(βοήθα Παναγίτσα μου) τελειώσει και τυπωθεί θα θυμηθούνε όλοι τους(που τώρα τους ρωτάω και δεν μου λέει κανείς τίποτα) ότι αυτό έπρεπε να γραφτεί έτσι, αυτή η φωτογραφία έπρεπε να είναι αλλιώς και τα λοιπά και τα λοιπά. Άτιμη κοινωνία!!! Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #15.300 06-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα, επειδή έχω κι εγώ μερικές ΄ξήγες να κάνω, αν σου κάτσει, θυμήσου ότι πάμε στον ίδιο κτηνίατρο τα παιδάκια μας, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 763 764 765 766 767 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από roulsydney: Με το καλόοοο να γεννηθεί το μωράκι σας... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από niki: Με το καλό λοιπόν, να΄ρθει το κοριτσάκι σας! Click για ανάπτυξη... Να είστε καλά, κορίτσια, νομίζω ότι μπλέξαμε με πεισματάρα και θα μας κρατήσει σε αγωνία Ε, Υδροχόος, βλέπεις, ΚΑΙ αυτή Οι υπόλοιποι δουλέψτε, εντάξει; Εγώ έχω δικαιολογία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:47 Η Zbeebz έγραψε: #15.283 03-02-09 13:47 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να είστε καλά, κορίτσια, νομίζω ότι μπλέξαμε με πεισματάρα και θα μας κρατήσει σε αγωνία Ε, Υδροχόος, βλέπεις, ΚΑΙ αυτή Οι υπόλοιποι δουλέψτε, εντάξει; Εγώ έχω δικαιολογία Click για ανάπτυξη... Με το καλό να υποδεχτείς το οντζελοανηψάκι σου, Frau θεία!!!! χιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η stellak έγραψε: #15.284 03-02-09 13:48 Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.... Φράου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Zbeebz έγραψε: #15.285 03-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.... Φράου Click για ανάπτυξη... Τώρα όμως προέχει να βγει η μπέμπα! Άντε, με το καλό και πάλι, Όντζελε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #15.286 03-02-09 13:50 Με το καλο να καλωσορισετε το νεο μπεμπε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:58 Η stellak έγραψε: #15.287 03-02-09 13:58 Ας έρθει με το καλό το παλιοκόριτσο, σήμερα, αύριο, μεθαύριο... τέτοιο καρδιοχτύπι πια Έχω και μια περιέργεια για το πως θα την υποδεχτεί ο Έκτορας, ο σκύλος τους (Δαλματίας και παίδαρος!) Ρααααους, δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:40 Η RedCat έγραψε: #15.288 03-02-09 20:40 να'μαι και εγω. Καλησπέρα σε ολους! Τι έγινε Στελλίτσα η ανηψιά; έκανε εμφάνιση; ελπίζω να είστε ολοι καλά. Εγω πολύ δουλεια, προσπαθώ να βάλω καποια πράγματα λογιστικοοικονομικά σε καποια τάξη, να βρω ισορροπίες γενικότερα..αλλα τα πραγματα πανε ολο και καλύτερα οπότε αισιοδοξούμε Σήμερα το Φαλντί μου ειπε: Αντε βρε μανούλα κατσε γράψε και κάτι στο mycat, θα μας ξεχάσουν παντελώς εμένα και τον αδελφό μου και κατάλαβα ότι έχει δίκιο...επανερχόμαστεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:04 Η Μυρτω4038: #15.289 03-02-09 22:04 Αντε επιτέλους βρε Νότα.Μας έλειψες! Και περιμένουμε εναγωνίως νέες φωτό του Τσεή και του Φαλντιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #15.290 05-02-09 10:08 παιδακια επειδη ειμαι αρρωστουλα χαλια με συναχι κανα γιατρικο ή κανα φαρμακο που να μην σε κανει συνεταιρο με την softex υπαρχει???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #15.291 05-02-09 10:26 Περαστικά, Ρία! Έχεις συνάχι μόνο ή έχεις ... "όλο το πακέτο"; (που λένε και στα ριάλιτυ ) Πρέπει να σε δει παθολόγος, μην πάρεις φάρμακα χωρίς συνταγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:48 Η ria23 έγραψε: #15.292 05-02-09 10:48 ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η moukelis έγραψε: #15.293 05-02-09 10:53 Παρε Comtrex,δυο το πρωι,δυο το μεσημερι και δυο το βραδυ και αυριο θα εισαι περδικι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #15.294 05-02-09 14:39 Θέλω ΑΥΤΗΝ τη στιγμή να μπω στο αμάξι και να φύγω από το γραφείο... μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:26 Η tsitsini1: #15.295 05-02-09 15:26 Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:28 Η stellak έγραψε: #15.296 05-02-09 15:28 Αχ, ειδικά σήμερα, δεν θα μπορέσω να σε εξυπηρετήσω Πάω κατ'ευθείαν για να δω νινίιιιιιιιιιι Αλλά ακόμη να φύγω, γκρμφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο drf έγραψε: #15.297 05-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Click για ανάπτυξη... η Μεσογείων χτυπάει γερά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:18 Η julia έγραψε: #15.298 06-02-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χμ.... δύσκολη περίπτωση...Για βράδυ-πρωί Ronal, χτυπάς εναλλάξ, strepsils /lisopain, BIΞ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! (Το/τα γατιά σου παραμάσχλα και στο κρεβάτι γρήγορα!!!!) Περαστικά και γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η konstans έγραψε: #15.299 06-02-09 11:52 MOY THN ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Παιδεύομαι απ'το πρωϊ με έναν καινούργιο ρημαδοκατάλογο που θέλουμε να τυπώσουμε και θα παιδεύομαι μ'αυτό για κάνα-δυο μήνες ακόμα!Και όταν με το καλό(βοήθα Παναγίτσα μου) τελειώσει και τυπωθεί θα θυμηθούνε όλοι τους(που τώρα τους ρωτάω και δεν μου λέει κανείς τίποτα) ότι αυτό έπρεπε να γραφτεί έτσι, αυτή η φωτογραφία έπρεπε να είναι αλλιώς και τα λοιπά και τα λοιπά. Άτιμη κοινωνία!!! Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #15.300 06-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα, επειδή έχω κι εγώ μερικές ΄ξήγες να κάνω, αν σου κάτσει, θυμήσου ότι πάμε στον ίδιο κτηνίατρο τα παιδάκια μας, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 763 764 765 766 767 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Να είστε καλά, κορίτσια, νομίζω ότι μπλέξαμε με πεισματάρα και θα μας κρατήσει σε αγωνία Ε, Υδροχόος, βλέπεις, ΚΑΙ αυτή Οι υπόλοιποι δουλέψτε, εντάξει; Εγώ έχω δικαιολογία Click για ανάπτυξη... Με το καλό να υποδεχτείς το οντζελοανηψάκι σου, Frau θεία!!!! χιχιχιχιχι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:48 Η stellak έγραψε: #15.284 03-02-09 13:48 Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.... Φράου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Zbeebz έγραψε: #15.285 03-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.... Φράου Click για ανάπτυξη... Τώρα όμως προέχει να βγει η μπέμπα! Άντε, με το καλό και πάλι, Όντζελε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #15.286 03-02-09 13:50 Με το καλο να καλωσορισετε το νεο μπεμπε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:58 Η stellak έγραψε: #15.287 03-02-09 13:58 Ας έρθει με το καλό το παλιοκόριτσο, σήμερα, αύριο, μεθαύριο... τέτοιο καρδιοχτύπι πια Έχω και μια περιέργεια για το πως θα την υποδεχτεί ο Έκτορας, ο σκύλος τους (Δαλματίας και παίδαρος!) Ρααααους, δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:40 Η RedCat έγραψε: #15.288 03-02-09 20:40 να'μαι και εγω. Καλησπέρα σε ολους! Τι έγινε Στελλίτσα η ανηψιά; έκανε εμφάνιση; ελπίζω να είστε ολοι καλά. Εγω πολύ δουλεια, προσπαθώ να βάλω καποια πράγματα λογιστικοοικονομικά σε καποια τάξη, να βρω ισορροπίες γενικότερα..αλλα τα πραγματα πανε ολο και καλύτερα οπότε αισιοδοξούμε Σήμερα το Φαλντί μου ειπε: Αντε βρε μανούλα κατσε γράψε και κάτι στο mycat, θα μας ξεχάσουν παντελώς εμένα και τον αδελφό μου και κατάλαβα ότι έχει δίκιο...επανερχόμαστεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:04 Η Μυρτω4038: #15.289 03-02-09 22:04 Αντε επιτέλους βρε Νότα.Μας έλειψες! Και περιμένουμε εναγωνίως νέες φωτό του Τσεή και του Φαλντιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #15.290 05-02-09 10:08 παιδακια επειδη ειμαι αρρωστουλα χαλια με συναχι κανα γιατρικο ή κανα φαρμακο που να μην σε κανει συνεταιρο με την softex υπαρχει???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #15.291 05-02-09 10:26 Περαστικά, Ρία! Έχεις συνάχι μόνο ή έχεις ... "όλο το πακέτο"; (που λένε και στα ριάλιτυ ) Πρέπει να σε δει παθολόγος, μην πάρεις φάρμακα χωρίς συνταγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:48 Η ria23 έγραψε: #15.292 05-02-09 10:48 ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η moukelis έγραψε: #15.293 05-02-09 10:53 Παρε Comtrex,δυο το πρωι,δυο το μεσημερι και δυο το βραδυ και αυριο θα εισαι περδικι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #15.294 05-02-09 14:39 Θέλω ΑΥΤΗΝ τη στιγμή να μπω στο αμάξι και να φύγω από το γραφείο... μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:26 Η tsitsini1: #15.295 05-02-09 15:26 Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:28 Η stellak έγραψε: #15.296 05-02-09 15:28 Αχ, ειδικά σήμερα, δεν θα μπορέσω να σε εξυπηρετήσω Πάω κατ'ευθείαν για να δω νινίιιιιιιιιιι Αλλά ακόμη να φύγω, γκρμφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο drf έγραψε: #15.297 05-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Click για ανάπτυξη... η Μεσογείων χτυπάει γερά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:18 Η julia έγραψε: #15.298 06-02-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χμ.... δύσκολη περίπτωση...Για βράδυ-πρωί Ronal, χτυπάς εναλλάξ, strepsils /lisopain, BIΞ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! (Το/τα γατιά σου παραμάσχλα και στο κρεβάτι γρήγορα!!!!) Περαστικά και γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η konstans έγραψε: #15.299 06-02-09 11:52 MOY THN ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Παιδεύομαι απ'το πρωϊ με έναν καινούργιο ρημαδοκατάλογο που θέλουμε να τυπώσουμε και θα παιδεύομαι μ'αυτό για κάνα-δυο μήνες ακόμα!Και όταν με το καλό(βοήθα Παναγίτσα μου) τελειώσει και τυπωθεί θα θυμηθούνε όλοι τους(που τώρα τους ρωτάω και δεν μου λέει κανείς τίποτα) ότι αυτό έπρεπε να γραφτεί έτσι, αυτή η φωτογραφία έπρεπε να είναι αλλιώς και τα λοιπά και τα λοιπά. Άτιμη κοινωνία!!! Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #15.300 06-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα, επειδή έχω κι εγώ μερικές ΄ξήγες να κάνω, αν σου κάτσει, θυμήσου ότι πάμε στον ίδιο κτηνίατρο τα παιδάκια μας, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 763 764 765 766 767 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.... Φράου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η Zbeebz έγραψε: #15.285 03-02-09 13:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.... Φράου Click για ανάπτυξη... Τώρα όμως προέχει να βγει η μπέμπα! Άντε, με το καλό και πάλι, Όντζελε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #15.286 03-02-09 13:50 Με το καλο να καλωσορισετε το νεο μπεμπε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:58 Η stellak έγραψε: #15.287 03-02-09 13:58 Ας έρθει με το καλό το παλιοκόριτσο, σήμερα, αύριο, μεθαύριο... τέτοιο καρδιοχτύπι πια Έχω και μια περιέργεια για το πως θα την υποδεχτεί ο Έκτορας, ο σκύλος τους (Δαλματίας και παίδαρος!) Ρααααους, δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:40 Η RedCat έγραψε: #15.288 03-02-09 20:40 να'μαι και εγω. Καλησπέρα σε ολους! Τι έγινε Στελλίτσα η ανηψιά; έκανε εμφάνιση; ελπίζω να είστε ολοι καλά. Εγω πολύ δουλεια, προσπαθώ να βάλω καποια πράγματα λογιστικοοικονομικά σε καποια τάξη, να βρω ισορροπίες γενικότερα..αλλα τα πραγματα πανε ολο και καλύτερα οπότε αισιοδοξούμε Σήμερα το Φαλντί μου ειπε: Αντε βρε μανούλα κατσε γράψε και κάτι στο mycat, θα μας ξεχάσουν παντελώς εμένα και τον αδελφό μου και κατάλαβα ότι έχει δίκιο...επανερχόμαστεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:04 Η Μυρτω4038: #15.289 03-02-09 22:04 Αντε επιτέλους βρε Νότα.Μας έλειψες! Και περιμένουμε εναγωνίως νέες φωτό του Τσεή και του Φαλντιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #15.290 05-02-09 10:08 παιδακια επειδη ειμαι αρρωστουλα χαλια με συναχι κανα γιατρικο ή κανα φαρμακο που να μην σε κανει συνεταιρο με την softex υπαρχει???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #15.291 05-02-09 10:26 Περαστικά, Ρία! Έχεις συνάχι μόνο ή έχεις ... "όλο το πακέτο"; (που λένε και στα ριάλιτυ ) Πρέπει να σε δει παθολόγος, μην πάρεις φάρμακα χωρίς συνταγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:48 Η ria23 έγραψε: #15.292 05-02-09 10:48 ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η moukelis έγραψε: #15.293 05-02-09 10:53 Παρε Comtrex,δυο το πρωι,δυο το μεσημερι και δυο το βραδυ και αυριο θα εισαι περδικι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #15.294 05-02-09 14:39 Θέλω ΑΥΤΗΝ τη στιγμή να μπω στο αμάξι και να φύγω από το γραφείο... μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:26 Η tsitsini1: #15.295 05-02-09 15:26 Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:28 Η stellak έγραψε: #15.296 05-02-09 15:28 Αχ, ειδικά σήμερα, δεν θα μπορέσω να σε εξυπηρετήσω Πάω κατ'ευθείαν για να δω νινίιιιιιιιιιι Αλλά ακόμη να φύγω, γκρμφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο drf έγραψε: #15.297 05-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Click για ανάπτυξη... η Μεσογείων χτυπάει γερά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:18 Η julia έγραψε: #15.298 06-02-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χμ.... δύσκολη περίπτωση...Για βράδυ-πρωί Ronal, χτυπάς εναλλάξ, strepsils /lisopain, BIΞ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! (Το/τα γατιά σου παραμάσχλα και στο κρεβάτι γρήγορα!!!!) Περαστικά και γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η konstans έγραψε: #15.299 06-02-09 11:52 MOY THN ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Παιδεύομαι απ'το πρωϊ με έναν καινούργιο ρημαδοκατάλογο που θέλουμε να τυπώσουμε και θα παιδεύομαι μ'αυτό για κάνα-δυο μήνες ακόμα!Και όταν με το καλό(βοήθα Παναγίτσα μου) τελειώσει και τυπωθεί θα θυμηθούνε όλοι τους(που τώρα τους ρωτάω και δεν μου λέει κανείς τίποτα) ότι αυτό έπρεπε να γραφτεί έτσι, αυτή η φωτογραφία έπρεπε να είναι αλλιώς και τα λοιπά και τα λοιπά. Άτιμη κοινωνία!!! Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #15.300 06-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα, επειδή έχω κι εγώ μερικές ΄ξήγες να κάνω, αν σου κάτσει, θυμήσου ότι πάμε στον ίδιο κτηνίατρο τα παιδάκια μας, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 763 764 765 766 767 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.... Φράου Click για ανάπτυξη... Τώρα όμως προέχει να βγει η μπέμπα! Άντε, με το καλό και πάλι, Όντζελε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:50 Η moukelis έγραψε: #15.286 03-02-09 13:50 Με το καλο να καλωσορισετε το νεο μπεμπε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:58 Η stellak έγραψε: #15.287 03-02-09 13:58 Ας έρθει με το καλό το παλιοκόριτσο, σήμερα, αύριο, μεθαύριο... τέτοιο καρδιοχτύπι πια Έχω και μια περιέργεια για το πως θα την υποδεχτεί ο Έκτορας, ο σκύλος τους (Δαλματίας και παίδαρος!) Ρααααους, δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:40 Η RedCat έγραψε: #15.288 03-02-09 20:40 να'μαι και εγω. Καλησπέρα σε ολους! Τι έγινε Στελλίτσα η ανηψιά; έκανε εμφάνιση; ελπίζω να είστε ολοι καλά. Εγω πολύ δουλεια, προσπαθώ να βάλω καποια πράγματα λογιστικοοικονομικά σε καποια τάξη, να βρω ισορροπίες γενικότερα..αλλα τα πραγματα πανε ολο και καλύτερα οπότε αισιοδοξούμε Σήμερα το Φαλντί μου ειπε: Αντε βρε μανούλα κατσε γράψε και κάτι στο mycat, θα μας ξεχάσουν παντελώς εμένα και τον αδελφό μου και κατάλαβα ότι έχει δίκιο...επανερχόμαστεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:04 Η Μυρτω4038: #15.289 03-02-09 22:04 Αντε επιτέλους βρε Νότα.Μας έλειψες! Και περιμένουμε εναγωνίως νέες φωτό του Τσεή και του Φαλντιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #15.290 05-02-09 10:08 παιδακια επειδη ειμαι αρρωστουλα χαλια με συναχι κανα γιατρικο ή κανα φαρμακο που να μην σε κανει συνεταιρο με την softex υπαρχει???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #15.291 05-02-09 10:26 Περαστικά, Ρία! Έχεις συνάχι μόνο ή έχεις ... "όλο το πακέτο"; (που λένε και στα ριάλιτυ ) Πρέπει να σε δει παθολόγος, μην πάρεις φάρμακα χωρίς συνταγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:48 Η ria23 έγραψε: #15.292 05-02-09 10:48 ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η moukelis έγραψε: #15.293 05-02-09 10:53 Παρε Comtrex,δυο το πρωι,δυο το μεσημερι και δυο το βραδυ και αυριο θα εισαι περδικι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #15.294 05-02-09 14:39 Θέλω ΑΥΤΗΝ τη στιγμή να μπω στο αμάξι και να φύγω από το γραφείο... μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:26 Η tsitsini1: #15.295 05-02-09 15:26 Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:28 Η stellak έγραψε: #15.296 05-02-09 15:28 Αχ, ειδικά σήμερα, δεν θα μπορέσω να σε εξυπηρετήσω Πάω κατ'ευθείαν για να δω νινίιιιιιιιιιι Αλλά ακόμη να φύγω, γκρμφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο drf έγραψε: #15.297 05-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Click για ανάπτυξη... η Μεσογείων χτυπάει γερά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:18 Η julia έγραψε: #15.298 06-02-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χμ.... δύσκολη περίπτωση...Για βράδυ-πρωί Ronal, χτυπάς εναλλάξ, strepsils /lisopain, BIΞ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! (Το/τα γατιά σου παραμάσχλα και στο κρεβάτι γρήγορα!!!!) Περαστικά και γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η konstans έγραψε: #15.299 06-02-09 11:52 MOY THN ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Παιδεύομαι απ'το πρωϊ με έναν καινούργιο ρημαδοκατάλογο που θέλουμε να τυπώσουμε και θα παιδεύομαι μ'αυτό για κάνα-δυο μήνες ακόμα!Και όταν με το καλό(βοήθα Παναγίτσα μου) τελειώσει και τυπωθεί θα θυμηθούνε όλοι τους(που τώρα τους ρωτάω και δεν μου λέει κανείς τίποτα) ότι αυτό έπρεπε να γραφτεί έτσι, αυτή η φωτογραφία έπρεπε να είναι αλλιώς και τα λοιπά και τα λοιπά. Άτιμη κοινωνία!!! Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #15.300 06-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα, επειδή έχω κι εγώ μερικές ΄ξήγες να κάνω, αν σου κάτσει, θυμήσου ότι πάμε στον ίδιο κτηνίατρο τα παιδάκια μας, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 763 764 765 766 767 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με το καλο να καλωσορισετε το νεο μπεμπε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 13:58 Η stellak έγραψε: #15.287 03-02-09 13:58 Ας έρθει με το καλό το παλιοκόριτσο, σήμερα, αύριο, μεθαύριο... τέτοιο καρδιοχτύπι πια Έχω και μια περιέργεια για το πως θα την υποδεχτεί ο Έκτορας, ο σκύλος τους (Δαλματίας και παίδαρος!) Ρααααους, δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:40 Η RedCat έγραψε: #15.288 03-02-09 20:40 να'μαι και εγω. Καλησπέρα σε ολους! Τι έγινε Στελλίτσα η ανηψιά; έκανε εμφάνιση; ελπίζω να είστε ολοι καλά. Εγω πολύ δουλεια, προσπαθώ να βάλω καποια πράγματα λογιστικοοικονομικά σε καποια τάξη, να βρω ισορροπίες γενικότερα..αλλα τα πραγματα πανε ολο και καλύτερα οπότε αισιοδοξούμε Σήμερα το Φαλντί μου ειπε: Αντε βρε μανούλα κατσε γράψε και κάτι στο mycat, θα μας ξεχάσουν παντελώς εμένα και τον αδελφό μου και κατάλαβα ότι έχει δίκιο...επανερχόμαστεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:04 Η Μυρτω4038: #15.289 03-02-09 22:04 Αντε επιτέλους βρε Νότα.Μας έλειψες! Και περιμένουμε εναγωνίως νέες φωτό του Τσεή και του Φαλντιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #15.290 05-02-09 10:08 παιδακια επειδη ειμαι αρρωστουλα χαλια με συναχι κανα γιατρικο ή κανα φαρμακο που να μην σε κανει συνεταιρο με την softex υπαρχει???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #15.291 05-02-09 10:26 Περαστικά, Ρία! Έχεις συνάχι μόνο ή έχεις ... "όλο το πακέτο"; (που λένε και στα ριάλιτυ ) Πρέπει να σε δει παθολόγος, μην πάρεις φάρμακα χωρίς συνταγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:48 Η ria23 έγραψε: #15.292 05-02-09 10:48 ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η moukelis έγραψε: #15.293 05-02-09 10:53 Παρε Comtrex,δυο το πρωι,δυο το μεσημερι και δυο το βραδυ και αυριο θα εισαι περδικι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #15.294 05-02-09 14:39 Θέλω ΑΥΤΗΝ τη στιγμή να μπω στο αμάξι και να φύγω από το γραφείο... μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:26 Η tsitsini1: #15.295 05-02-09 15:26 Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:28 Η stellak έγραψε: #15.296 05-02-09 15:28 Αχ, ειδικά σήμερα, δεν θα μπορέσω να σε εξυπηρετήσω Πάω κατ'ευθείαν για να δω νινίιιιιιιιιιι Αλλά ακόμη να φύγω, γκρμφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο drf έγραψε: #15.297 05-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Click για ανάπτυξη... η Μεσογείων χτυπάει γερά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:18 Η julia έγραψε: #15.298 06-02-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χμ.... δύσκολη περίπτωση...Για βράδυ-πρωί Ronal, χτυπάς εναλλάξ, strepsils /lisopain, BIΞ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! (Το/τα γατιά σου παραμάσχλα και στο κρεβάτι γρήγορα!!!!) Περαστικά και γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η konstans έγραψε: #15.299 06-02-09 11:52 MOY THN ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Παιδεύομαι απ'το πρωϊ με έναν καινούργιο ρημαδοκατάλογο που θέλουμε να τυπώσουμε και θα παιδεύομαι μ'αυτό για κάνα-δυο μήνες ακόμα!Και όταν με το καλό(βοήθα Παναγίτσα μου) τελειώσει και τυπωθεί θα θυμηθούνε όλοι τους(που τώρα τους ρωτάω και δεν μου λέει κανείς τίποτα) ότι αυτό έπρεπε να γραφτεί έτσι, αυτή η φωτογραφία έπρεπε να είναι αλλιώς και τα λοιπά και τα λοιπά. Άτιμη κοινωνία!!! Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #15.300 06-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα, επειδή έχω κι εγώ μερικές ΄ξήγες να κάνω, αν σου κάτσει, θυμήσου ότι πάμε στον ίδιο κτηνίατρο τα παιδάκια μας, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 763 764 765 766 767 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ας έρθει με το καλό το παλιοκόριτσο, σήμερα, αύριο, μεθαύριο... τέτοιο καρδιοχτύπι πια Έχω και μια περιέργεια για το πως θα την υποδεχτεί ο Έκτορας, ο σκύλος τους (Δαλματίας και παίδαρος!) Ρααααους, δουλειά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 20:40 Η RedCat έγραψε: #15.288 03-02-09 20:40 να'μαι και εγω. Καλησπέρα σε ολους! Τι έγινε Στελλίτσα η ανηψιά; έκανε εμφάνιση; ελπίζω να είστε ολοι καλά. Εγω πολύ δουλεια, προσπαθώ να βάλω καποια πράγματα λογιστικοοικονομικά σε καποια τάξη, να βρω ισορροπίες γενικότερα..αλλα τα πραγματα πανε ολο και καλύτερα οπότε αισιοδοξούμε Σήμερα το Φαλντί μου ειπε: Αντε βρε μανούλα κατσε γράψε και κάτι στο mycat, θα μας ξεχάσουν παντελώς εμένα και τον αδελφό μου και κατάλαβα ότι έχει δίκιο...επανερχόμαστεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:04 Η Μυρτω4038: #15.289 03-02-09 22:04 Αντε επιτέλους βρε Νότα.Μας έλειψες! Και περιμένουμε εναγωνίως νέες φωτό του Τσεή και του Φαλντιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #15.290 05-02-09 10:08 παιδακια επειδη ειμαι αρρωστουλα χαλια με συναχι κανα γιατρικο ή κανα φαρμακο που να μην σε κανει συνεταιρο με την softex υπαρχει???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #15.291 05-02-09 10:26 Περαστικά, Ρία! Έχεις συνάχι μόνο ή έχεις ... "όλο το πακέτο"; (που λένε και στα ριάλιτυ ) Πρέπει να σε δει παθολόγος, μην πάρεις φάρμακα χωρίς συνταγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:48 Η ria23 έγραψε: #15.292 05-02-09 10:48 ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η moukelis έγραψε: #15.293 05-02-09 10:53 Παρε Comtrex,δυο το πρωι,δυο το μεσημερι και δυο το βραδυ και αυριο θα εισαι περδικι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #15.294 05-02-09 14:39 Θέλω ΑΥΤΗΝ τη στιγμή να μπω στο αμάξι και να φύγω από το γραφείο... μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:26 Η tsitsini1: #15.295 05-02-09 15:26 Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:28 Η stellak έγραψε: #15.296 05-02-09 15:28 Αχ, ειδικά σήμερα, δεν θα μπορέσω να σε εξυπηρετήσω Πάω κατ'ευθείαν για να δω νινίιιιιιιιιιι Αλλά ακόμη να φύγω, γκρμφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο drf έγραψε: #15.297 05-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Click για ανάπτυξη... η Μεσογείων χτυπάει γερά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:18 Η julia έγραψε: #15.298 06-02-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χμ.... δύσκολη περίπτωση...Για βράδυ-πρωί Ronal, χτυπάς εναλλάξ, strepsils /lisopain, BIΞ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! (Το/τα γατιά σου παραμάσχλα και στο κρεβάτι γρήγορα!!!!) Περαστικά και γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η konstans έγραψε: #15.299 06-02-09 11:52 MOY THN ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Παιδεύομαι απ'το πρωϊ με έναν καινούργιο ρημαδοκατάλογο που θέλουμε να τυπώσουμε και θα παιδεύομαι μ'αυτό για κάνα-δυο μήνες ακόμα!Και όταν με το καλό(βοήθα Παναγίτσα μου) τελειώσει και τυπωθεί θα θυμηθούνε όλοι τους(που τώρα τους ρωτάω και δεν μου λέει κανείς τίποτα) ότι αυτό έπρεπε να γραφτεί έτσι, αυτή η φωτογραφία έπρεπε να είναι αλλιώς και τα λοιπά και τα λοιπά. Άτιμη κοινωνία!!! Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #15.300 06-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα, επειδή έχω κι εγώ μερικές ΄ξήγες να κάνω, αν σου κάτσει, θυμήσου ότι πάμε στον ίδιο κτηνίατρο τα παιδάκια μας, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 763 764 765 766 767 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να'μαι και εγω. Καλησπέρα σε ολους! Τι έγινε Στελλίτσα η ανηψιά; έκανε εμφάνιση; ελπίζω να είστε ολοι καλά. Εγω πολύ δουλεια, προσπαθώ να βάλω καποια πράγματα λογιστικοοικονομικά σε καποια τάξη, να βρω ισορροπίες γενικότερα..αλλα τα πραγματα πανε ολο και καλύτερα οπότε αισιοδοξούμε Σήμερα το Φαλντί μου ειπε: Αντε βρε μανούλα κατσε γράψε και κάτι στο mycat, θα μας ξεχάσουν παντελώς εμένα και τον αδελφό μου και κατάλαβα ότι έχει δίκιο...επανερχόμαστεεεεεε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 3 Φεβρουαρίου 2009 στις 22:04 Η Μυρτω4038: #15.289 03-02-09 22:04 Αντε επιτέλους βρε Νότα.Μας έλειψες! Και περιμένουμε εναγωνίως νέες φωτό του Τσεή και του Φαλντιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #15.290 05-02-09 10:08 παιδακια επειδη ειμαι αρρωστουλα χαλια με συναχι κανα γιατρικο ή κανα φαρμακο που να μην σε κανει συνεταιρο με την softex υπαρχει???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #15.291 05-02-09 10:26 Περαστικά, Ρία! Έχεις συνάχι μόνο ή έχεις ... "όλο το πακέτο"; (που λένε και στα ριάλιτυ ) Πρέπει να σε δει παθολόγος, μην πάρεις φάρμακα χωρίς συνταγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:48 Η ria23 έγραψε: #15.292 05-02-09 10:48 ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η moukelis έγραψε: #15.293 05-02-09 10:53 Παρε Comtrex,δυο το πρωι,δυο το μεσημερι και δυο το βραδυ και αυριο θα εισαι περδικι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #15.294 05-02-09 14:39 Θέλω ΑΥΤΗΝ τη στιγμή να μπω στο αμάξι και να φύγω από το γραφείο... μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:26 Η tsitsini1: #15.295 05-02-09 15:26 Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:28 Η stellak έγραψε: #15.296 05-02-09 15:28 Αχ, ειδικά σήμερα, δεν θα μπορέσω να σε εξυπηρετήσω Πάω κατ'ευθείαν για να δω νινίιιιιιιιιιι Αλλά ακόμη να φύγω, γκρμφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο drf έγραψε: #15.297 05-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Click για ανάπτυξη... η Μεσογείων χτυπάει γερά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:18 Η julia έγραψε: #15.298 06-02-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χμ.... δύσκολη περίπτωση...Για βράδυ-πρωί Ronal, χτυπάς εναλλάξ, strepsils /lisopain, BIΞ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! (Το/τα γατιά σου παραμάσχλα και στο κρεβάτι γρήγορα!!!!) Περαστικά και γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η konstans έγραψε: #15.299 06-02-09 11:52 MOY THN ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Παιδεύομαι απ'το πρωϊ με έναν καινούργιο ρημαδοκατάλογο που θέλουμε να τυπώσουμε και θα παιδεύομαι μ'αυτό για κάνα-δυο μήνες ακόμα!Και όταν με το καλό(βοήθα Παναγίτσα μου) τελειώσει και τυπωθεί θα θυμηθούνε όλοι τους(που τώρα τους ρωτάω και δεν μου λέει κανείς τίποτα) ότι αυτό έπρεπε να γραφτεί έτσι, αυτή η φωτογραφία έπρεπε να είναι αλλιώς και τα λοιπά και τα λοιπά. Άτιμη κοινωνία!!! Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #15.300 06-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα, επειδή έχω κι εγώ μερικές ΄ξήγες να κάνω, αν σου κάτσει, θυμήσου ότι πάμε στον ίδιο κτηνίατρο τα παιδάκια μας, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 763 764 765 766 767 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντε επιτέλους βρε Νότα.Μας έλειψες! Και περιμένουμε εναγωνίως νέες φωτό του Τσεή και του Φαλντιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:08 Η ria23 έγραψε: #15.290 05-02-09 10:08 παιδακια επειδη ειμαι αρρωστουλα χαλια με συναχι κανα γιατρικο ή κανα φαρμακο που να μην σε κανει συνεταιρο με την softex υπαρχει???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #15.291 05-02-09 10:26 Περαστικά, Ρία! Έχεις συνάχι μόνο ή έχεις ... "όλο το πακέτο"; (που λένε και στα ριάλιτυ ) Πρέπει να σε δει παθολόγος, μην πάρεις φάρμακα χωρίς συνταγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:48 Η ria23 έγραψε: #15.292 05-02-09 10:48 ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η moukelis έγραψε: #15.293 05-02-09 10:53 Παρε Comtrex,δυο το πρωι,δυο το μεσημερι και δυο το βραδυ και αυριο θα εισαι περδικι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #15.294 05-02-09 14:39 Θέλω ΑΥΤΗΝ τη στιγμή να μπω στο αμάξι και να φύγω από το γραφείο... μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:26 Η tsitsini1: #15.295 05-02-09 15:26 Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:28 Η stellak έγραψε: #15.296 05-02-09 15:28 Αχ, ειδικά σήμερα, δεν θα μπορέσω να σε εξυπηρετήσω Πάω κατ'ευθείαν για να δω νινίιιιιιιιιιι Αλλά ακόμη να φύγω, γκρμφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο drf έγραψε: #15.297 05-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Click για ανάπτυξη... η Μεσογείων χτυπάει γερά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:18 Η julia έγραψε: #15.298 06-02-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χμ.... δύσκολη περίπτωση...Για βράδυ-πρωί Ronal, χτυπάς εναλλάξ, strepsils /lisopain, BIΞ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! (Το/τα γατιά σου παραμάσχλα και στο κρεβάτι γρήγορα!!!!) Περαστικά και γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η konstans έγραψε: #15.299 06-02-09 11:52 MOY THN ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Παιδεύομαι απ'το πρωϊ με έναν καινούργιο ρημαδοκατάλογο που θέλουμε να τυπώσουμε και θα παιδεύομαι μ'αυτό για κάνα-δυο μήνες ακόμα!Και όταν με το καλό(βοήθα Παναγίτσα μου) τελειώσει και τυπωθεί θα θυμηθούνε όλοι τους(που τώρα τους ρωτάω και δεν μου λέει κανείς τίποτα) ότι αυτό έπρεπε να γραφτεί έτσι, αυτή η φωτογραφία έπρεπε να είναι αλλιώς και τα λοιπά και τα λοιπά. Άτιμη κοινωνία!!! Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #15.300 06-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα, επειδή έχω κι εγώ μερικές ΄ξήγες να κάνω, αν σου κάτσει, θυμήσου ότι πάμε στον ίδιο κτηνίατρο τα παιδάκια μας, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 763 764 765 766 767 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδακια επειδη ειμαι αρρωστουλα χαλια με συναχι κανα γιατρικο ή κανα φαρμακο που να μην σε κανει συνεταιρο με την softex υπαρχει???????????????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:26 Η stellak έγραψε: #15.291 05-02-09 10:26 Περαστικά, Ρία! Έχεις συνάχι μόνο ή έχεις ... "όλο το πακέτο"; (που λένε και στα ριάλιτυ ) Πρέπει να σε δει παθολόγος, μην πάρεις φάρμακα χωρίς συνταγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:48 Η ria23 έγραψε: #15.292 05-02-09 10:48 ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η moukelis έγραψε: #15.293 05-02-09 10:53 Παρε Comtrex,δυο το πρωι,δυο το μεσημερι και δυο το βραδυ και αυριο θα εισαι περδικι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #15.294 05-02-09 14:39 Θέλω ΑΥΤΗΝ τη στιγμή να μπω στο αμάξι και να φύγω από το γραφείο... μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:26 Η tsitsini1: #15.295 05-02-09 15:26 Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:28 Η stellak έγραψε: #15.296 05-02-09 15:28 Αχ, ειδικά σήμερα, δεν θα μπορέσω να σε εξυπηρετήσω Πάω κατ'ευθείαν για να δω νινίιιιιιιιιιι Αλλά ακόμη να φύγω, γκρμφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο drf έγραψε: #15.297 05-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Click για ανάπτυξη... η Μεσογείων χτυπάει γερά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:18 Η julia έγραψε: #15.298 06-02-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χμ.... δύσκολη περίπτωση...Για βράδυ-πρωί Ronal, χτυπάς εναλλάξ, strepsils /lisopain, BIΞ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! (Το/τα γατιά σου παραμάσχλα και στο κρεβάτι γρήγορα!!!!) Περαστικά και γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η konstans έγραψε: #15.299 06-02-09 11:52 MOY THN ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Παιδεύομαι απ'το πρωϊ με έναν καινούργιο ρημαδοκατάλογο που θέλουμε να τυπώσουμε και θα παιδεύομαι μ'αυτό για κάνα-δυο μήνες ακόμα!Και όταν με το καλό(βοήθα Παναγίτσα μου) τελειώσει και τυπωθεί θα θυμηθούνε όλοι τους(που τώρα τους ρωτάω και δεν μου λέει κανείς τίποτα) ότι αυτό έπρεπε να γραφτεί έτσι, αυτή η φωτογραφία έπρεπε να είναι αλλιώς και τα λοιπά και τα λοιπά. Άτιμη κοινωνία!!! Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #15.300 06-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα, επειδή έχω κι εγώ μερικές ΄ξήγες να κάνω, αν σου κάτσει, θυμήσου ότι πάμε στον ίδιο κτηνίατρο τα παιδάκια μας, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 763 764 765 766 767 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Περαστικά, Ρία! Έχεις συνάχι μόνο ή έχεις ... "όλο το πακέτο"; (που λένε και στα ριάλιτυ ) Πρέπει να σε δει παθολόγος, μην πάρεις φάρμακα χωρίς συνταγή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:48 Η ria23 έγραψε: #15.292 05-02-09 10:48 ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η moukelis έγραψε: #15.293 05-02-09 10:53 Παρε Comtrex,δυο το πρωι,δυο το μεσημερι και δυο το βραδυ και αυριο θα εισαι περδικι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #15.294 05-02-09 14:39 Θέλω ΑΥΤΗΝ τη στιγμή να μπω στο αμάξι και να φύγω από το γραφείο... μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:26 Η tsitsini1: #15.295 05-02-09 15:26 Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:28 Η stellak έγραψε: #15.296 05-02-09 15:28 Αχ, ειδικά σήμερα, δεν θα μπορέσω να σε εξυπηρετήσω Πάω κατ'ευθείαν για να δω νινίιιιιιιιιιι Αλλά ακόμη να φύγω, γκρμφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο drf έγραψε: #15.297 05-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Click για ανάπτυξη... η Μεσογείων χτυπάει γερά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:18 Η julia έγραψε: #15.298 06-02-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χμ.... δύσκολη περίπτωση...Για βράδυ-πρωί Ronal, χτυπάς εναλλάξ, strepsils /lisopain, BIΞ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! (Το/τα γατιά σου παραμάσχλα και στο κρεβάτι γρήγορα!!!!) Περαστικά και γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η konstans έγραψε: #15.299 06-02-09 11:52 MOY THN ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Παιδεύομαι απ'το πρωϊ με έναν καινούργιο ρημαδοκατάλογο που θέλουμε να τυπώσουμε και θα παιδεύομαι μ'αυτό για κάνα-δυο μήνες ακόμα!Και όταν με το καλό(βοήθα Παναγίτσα μου) τελειώσει και τυπωθεί θα θυμηθούνε όλοι τους(που τώρα τους ρωτάω και δεν μου λέει κανείς τίποτα) ότι αυτό έπρεπε να γραφτεί έτσι, αυτή η φωτογραφία έπρεπε να είναι αλλιώς και τα λοιπά και τα λοιπά. Άτιμη κοινωνία!!! Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #15.300 06-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα, επειδή έχω κι εγώ μερικές ΄ξήγες να κάνω, αν σου κάτσει, θυμήσου ότι πάμε στον ίδιο κτηνίατρο τα παιδάκια μας, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 763 764 765 766 767 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:53 Η moukelis έγραψε: #15.293 05-02-09 10:53 Παρε Comtrex,δυο το πρωι,δυο το μεσημερι και δυο το βραδυ και αυριο θα εισαι περδικι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #15.294 05-02-09 14:39 Θέλω ΑΥΤΗΝ τη στιγμή να μπω στο αμάξι και να φύγω από το γραφείο... μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:26 Η tsitsini1: #15.295 05-02-09 15:26 Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:28 Η stellak έγραψε: #15.296 05-02-09 15:28 Αχ, ειδικά σήμερα, δεν θα μπορέσω να σε εξυπηρετήσω Πάω κατ'ευθείαν για να δω νινίιιιιιιιιιι Αλλά ακόμη να φύγω, γκρμφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο drf έγραψε: #15.297 05-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Click για ανάπτυξη... η Μεσογείων χτυπάει γερά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:18 Η julia έγραψε: #15.298 06-02-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χμ.... δύσκολη περίπτωση...Για βράδυ-πρωί Ronal, χτυπάς εναλλάξ, strepsils /lisopain, BIΞ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! (Το/τα γατιά σου παραμάσχλα και στο κρεβάτι γρήγορα!!!!) Περαστικά και γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η konstans έγραψε: #15.299 06-02-09 11:52 MOY THN ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Παιδεύομαι απ'το πρωϊ με έναν καινούργιο ρημαδοκατάλογο που θέλουμε να τυπώσουμε και θα παιδεύομαι μ'αυτό για κάνα-δυο μήνες ακόμα!Και όταν με το καλό(βοήθα Παναγίτσα μου) τελειώσει και τυπωθεί θα θυμηθούνε όλοι τους(που τώρα τους ρωτάω και δεν μου λέει κανείς τίποτα) ότι αυτό έπρεπε να γραφτεί έτσι, αυτή η φωτογραφία έπρεπε να είναι αλλιώς και τα λοιπά και τα λοιπά. Άτιμη κοινωνία!!! Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #15.300 06-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα, επειδή έχω κι εγώ μερικές ΄ξήγες να κάνω, αν σου κάτσει, θυμήσου ότι πάμε στον ίδιο κτηνίατρο τα παιδάκια μας, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 763 764 765 766 767 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παρε Comtrex,δυο το πρωι,δυο το μεσημερι και δυο το βραδυ και αυριο θα εισαι περδικι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:39 Η stellak έγραψε: #15.294 05-02-09 14:39 Θέλω ΑΥΤΗΝ τη στιγμή να μπω στο αμάξι και να φύγω από το γραφείο... μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:26 Η tsitsini1: #15.295 05-02-09 15:26 Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:28 Η stellak έγραψε: #15.296 05-02-09 15:28 Αχ, ειδικά σήμερα, δεν θα μπορέσω να σε εξυπηρετήσω Πάω κατ'ευθείαν για να δω νινίιιιιιιιιιι Αλλά ακόμη να φύγω, γκρμφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο drf έγραψε: #15.297 05-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Click για ανάπτυξη... η Μεσογείων χτυπάει γερά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:18 Η julia έγραψε: #15.298 06-02-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χμ.... δύσκολη περίπτωση...Για βράδυ-πρωί Ronal, χτυπάς εναλλάξ, strepsils /lisopain, BIΞ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! (Το/τα γατιά σου παραμάσχλα και στο κρεβάτι γρήγορα!!!!) Περαστικά και γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η konstans έγραψε: #15.299 06-02-09 11:52 MOY THN ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Παιδεύομαι απ'το πρωϊ με έναν καινούργιο ρημαδοκατάλογο που θέλουμε να τυπώσουμε και θα παιδεύομαι μ'αυτό για κάνα-δυο μήνες ακόμα!Και όταν με το καλό(βοήθα Παναγίτσα μου) τελειώσει και τυπωθεί θα θυμηθούνε όλοι τους(που τώρα τους ρωτάω και δεν μου λέει κανείς τίποτα) ότι αυτό έπρεπε να γραφτεί έτσι, αυτή η φωτογραφία έπρεπε να είναι αλλιώς και τα λοιπά και τα λοιπά. Άτιμη κοινωνία!!! Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #15.300 06-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα, επειδή έχω κι εγώ μερικές ΄ξήγες να κάνω, αν σου κάτσει, θυμήσου ότι πάμε στον ίδιο κτηνίατρο τα παιδάκια μας, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 763 764 765 766 767 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θέλω ΑΥΤΗΝ τη στιγμή να μπω στο αμάξι και να φύγω από το γραφείο... μπορώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsitsini1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η tsitsini1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Βριλήσσια (Αττική). Έχει γράψει 219 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:26 Η tsitsini1: #15.295 05-02-09 15:26 Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:28 Η stellak έγραψε: #15.296 05-02-09 15:28 Αχ, ειδικά σήμερα, δεν θα μπορέσω να σε εξυπηρετήσω Πάω κατ'ευθείαν για να δω νινίιιιιιιιιιι Αλλά ακόμη να φύγω, γκρμφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο drf έγραψε: #15.297 05-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Click για ανάπτυξη... η Μεσογείων χτυπάει γερά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:18 Η julia έγραψε: #15.298 06-02-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χμ.... δύσκολη περίπτωση...Για βράδυ-πρωί Ronal, χτυπάς εναλλάξ, strepsils /lisopain, BIΞ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! (Το/τα γατιά σου παραμάσχλα και στο κρεβάτι γρήγορα!!!!) Περαστικά και γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η konstans έγραψε: #15.299 06-02-09 11:52 MOY THN ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Παιδεύομαι απ'το πρωϊ με έναν καινούργιο ρημαδοκατάλογο που θέλουμε να τυπώσουμε και θα παιδεύομαι μ'αυτό για κάνα-δυο μήνες ακόμα!Και όταν με το καλό(βοήθα Παναγίτσα μου) τελειώσει και τυπωθεί θα θυμηθούνε όλοι τους(που τώρα τους ρωτάω και δεν μου λέει κανείς τίποτα) ότι αυτό έπρεπε να γραφτεί έτσι, αυτή η φωτογραφία έπρεπε να είναι αλλιώς και τα λοιπά και τα λοιπά. Άτιμη κοινωνία!!! Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #15.300 06-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα, επειδή έχω κι εγώ μερικές ΄ξήγες να κάνω, αν σου κάτσει, θυμήσου ότι πάμε στον ίδιο κτηνίατρο τα παιδάκια μας, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 763 764 765 766 767 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:28 Η stellak έγραψε: #15.296 05-02-09 15:28 Αχ, ειδικά σήμερα, δεν θα μπορέσω να σε εξυπηρετήσω Πάω κατ'ευθείαν για να δω νινίιιιιιιιιιι Αλλά ακόμη να φύγω, γκρμφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο drf έγραψε: #15.297 05-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Click για ανάπτυξη... η Μεσογείων χτυπάει γερά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:18 Η julia έγραψε: #15.298 06-02-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χμ.... δύσκολη περίπτωση...Για βράδυ-πρωί Ronal, χτυπάς εναλλάξ, strepsils /lisopain, BIΞ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! (Το/τα γατιά σου παραμάσχλα και στο κρεβάτι γρήγορα!!!!) Περαστικά και γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η konstans έγραψε: #15.299 06-02-09 11:52 MOY THN ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Παιδεύομαι απ'το πρωϊ με έναν καινούργιο ρημαδοκατάλογο που θέλουμε να τυπώσουμε και θα παιδεύομαι μ'αυτό για κάνα-δυο μήνες ακόμα!Και όταν με το καλό(βοήθα Παναγίτσα μου) τελειώσει και τυπωθεί θα θυμηθούνε όλοι τους(που τώρα τους ρωτάω και δεν μου λέει κανείς τίποτα) ότι αυτό έπρεπε να γραφτεί έτσι, αυτή η φωτογραφία έπρεπε να είναι αλλιώς και τα λοιπά και τα λοιπά. Άτιμη κοινωνία!!! Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #15.300 06-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα, επειδή έχω κι εγώ μερικές ΄ξήγες να κάνω, αν σου κάτσει, θυμήσου ότι πάμε στον ίδιο κτηνίατρο τα παιδάκια μας, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 763 764 765 766 767 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχ, ειδικά σήμερα, δεν θα μπορέσω να σε εξυπηρετήσω Πάω κατ'ευθείαν για να δω νινίιιιιιιιιιι Αλλά ακόμη να φύγω, γκρμφφφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf Δραστήριο μέλος Ο drf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 751 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:30 Ο drf έγραψε: #15.297 05-02-09 15:30 Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Click για ανάπτυξη... η Μεσογείων χτυπάει γερά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:18 Η julia έγραψε: #15.298 06-02-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χμ.... δύσκολη περίπτωση...Για βράδυ-πρωί Ronal, χτυπάς εναλλάξ, strepsils /lisopain, BIΞ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! (Το/τα γατιά σου παραμάσχλα και στο κρεβάτι γρήγορα!!!!) Περαστικά και γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η konstans έγραψε: #15.299 06-02-09 11:52 MOY THN ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Παιδεύομαι απ'το πρωϊ με έναν καινούργιο ρημαδοκατάλογο που θέλουμε να τυπώσουμε και θα παιδεύομαι μ'αυτό για κάνα-δυο μήνες ακόμα!Και όταν με το καλό(βοήθα Παναγίτσα μου) τελειώσει και τυπωθεί θα θυμηθούνε όλοι τους(που τώρα τους ρωτάω και δεν μου λέει κανείς τίποτα) ότι αυτό έπρεπε να γραφτεί έτσι, αυτή η φωτογραφία έπρεπε να είναι αλλιώς και τα λοιπά και τα λοιπά. Άτιμη κοινωνία!!! Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #15.300 06-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα, επειδή έχω κι εγώ μερικές ΄ξήγες να κάνω, αν σου κάτσει, θυμήσου ότι πάμε στον ίδιο κτηνίατρο τα παιδάκια μας, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 763 764 765 766 767 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsitsini1: Ναι μπορείς!!! Και πέρνα σε παρακαλώ και απο Μεσογείων να πάρεις και εμένα γιατί είμαι απο το πρωί μπροστά στο pc και γράφω και εχω αρχίσει και βλέπω αστεράκια!!! Πολύχρωμα!!! Click για ανάπτυξη... η Μεσογείων χτυπάει γερά σήμερα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 09:18 Η julia έγραψε: #15.298 06-02-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από ria23: ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χμ.... δύσκολη περίπτωση...Για βράδυ-πρωί Ronal, χτυπάς εναλλάξ, strepsils /lisopain, BIΞ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! (Το/τα γατιά σου παραμάσχλα και στο κρεβάτι γρήγορα!!!!) Περαστικά και γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η konstans έγραψε: #15.299 06-02-09 11:52 MOY THN ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Παιδεύομαι απ'το πρωϊ με έναν καινούργιο ρημαδοκατάλογο που θέλουμε να τυπώσουμε και θα παιδεύομαι μ'αυτό για κάνα-δυο μήνες ακόμα!Και όταν με το καλό(βοήθα Παναγίτσα μου) τελειώσει και τυπωθεί θα θυμηθούνε όλοι τους(που τώρα τους ρωτάω και δεν μου λέει κανείς τίποτα) ότι αυτό έπρεπε να γραφτεί έτσι, αυτή η φωτογραφία έπρεπε να είναι αλλιώς και τα λοιπά και τα λοιπά. Άτιμη κοινωνία!!! Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #15.300 06-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα, επειδή έχω κι εγώ μερικές ΄ξήγες να κάνω, αν σου κάτσει, θυμήσου ότι πάμε στον ίδιο κτηνίατρο τα παιδάκια μας, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 763 764 765 766 767 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ria23: ευχαριστω Στελλιτσα μου εχω μονο συναχακι και ποναει ο λαιμος μου!!!!!!αν ειμαι και αυριο ετσι θα παω σιγουρα παθολογο γιατι εχω και εξεταστικη και δεν μπορω να την χασω!!!!!!! θα παρω strepsils μηπως με ανακουφισουν λιγο!!!!!!!για την μυτη εβαλα ronal το πρωι αλλα το συναχι ποταμι!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Χμ.... δύσκολη περίπτωση...Για βράδυ-πρωί Ronal, χτυπάς εναλλάξ, strepsils /lisopain, BIΞ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ!!! (Το/τα γατιά σου παραμάσχλα και στο κρεβάτι γρήγορα!!!!) Περαστικά και γρήγορα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans Περιβόητο μέλος Η konstans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Παλαιό Φάληρο (Αττική). Έχει γράψει 5.672 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 11:52 Η konstans έγραψε: #15.299 06-02-09 11:52 MOY THN ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Παιδεύομαι απ'το πρωϊ με έναν καινούργιο ρημαδοκατάλογο που θέλουμε να τυπώσουμε και θα παιδεύομαι μ'αυτό για κάνα-δυο μήνες ακόμα!Και όταν με το καλό(βοήθα Παναγίτσα μου) τελειώσει και τυπωθεί θα θυμηθούνε όλοι τους(που τώρα τους ρωτάω και δεν μου λέει κανείς τίποτα) ότι αυτό έπρεπε να γραφτεί έτσι, αυτή η φωτογραφία έπρεπε να είναι αλλιώς και τα λοιπά και τα λοιπά. Άτιμη κοινωνία!!! Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #15.300 06-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα, επειδή έχω κι εγώ μερικές ΄ξήγες να κάνω, αν σου κάτσει, θυμήσου ότι πάμε στον ίδιο κτηνίατρο τα παιδάκια μας, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 763 764 765 766 767 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 765 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
MOY THN ΔΙΝΕΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ!!! Παιδεύομαι απ'το πρωϊ με έναν καινούργιο ρημαδοκατάλογο που θέλουμε να τυπώσουμε και θα παιδεύομαι μ'αυτό για κάνα-δυο μήνες ακόμα!Και όταν με το καλό(βοήθα Παναγίτσα μου) τελειώσει και τυπωθεί θα θυμηθούνε όλοι τους(που τώρα τους ρωτάω και δεν μου λέει κανείς τίποτα) ότι αυτό έπρεπε να γραφτεί έτσι, αυτή η φωτογραφία έπρεπε να είναι αλλιώς και τα λοιπά και τα λοιπά. Άτιμη κοινωνία!!! Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Φεβρουαρίου 2009 στις 12:09 Η stellak έγραψε: #15.300 06-02-09 12:09 Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα, επειδή έχω κι εγώ μερικές ΄ξήγες να κάνω, αν σου κάτσει, θυμήσου ότι πάμε στον ίδιο κτηνίατρο τα παιδάκια μας, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από konstans: Δεν μου κάθεται ένα τζόκερ να τους 'ξηγήσω το όνειρο.... Click για ανάπτυξη... Κωνσταντίνα, επειδή έχω κι εγώ μερικές ΄ξήγες να κάνω, αν σου κάτσει, θυμήσου ότι πάμε στον ίδιο κτηνίατρο τα παιδάκια μας, οκ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.