Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τα φτιαχνω εγω με φωτο που βρισκω στο νετ αντε θα εισαι η πρωτη που θα εχει σε λιγο δεν θα μπορει να περνει κανεις ετσι θα βαλω ειδικο κωδικα αλλα τωρα δε πειραζει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ ομορφο Μου θυμιζει την νεραιδοχωρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε μένα δεν ακούγεται μουσική

Αληθεια γιωτα κι εμενα τη νεραιδοχωρα μου θυμιζει!:) :P :D
Θαναση εσενα γιατι δε σου ακουγεται μουσικη;:blink:
Γενικα στο ιντερνετ δεν σου ακουγεται ή μονο σε αυτο το σαιτ;:hmm:

Η νεραιδουλα πολυ καλη! Κατι τετοιο σκεφτομουν για τατουαζ:)

Θαναση εσενα γιατι δε σου ακουγεται μουσικη;:blink:
Γενικα στο ιντερνετ δεν σου ακουγεται ή μονο σε αυτο το σαιτ;:hmm:
Στο σαιτ της yasmin δεν ακούγεται η μουσική
Σ αυτό εδώ

Συνημμένα

• Clip_11.jpg
    Clip_11.jpg
    12,9 KB · Εμφανίσεις: 13
Κριμα και ειναι πολυ ωραια μουσικη...:/:
Δεν ξερω ελεγα μηπως γενικα δεν ακουγες μουσικη στο ιντερνετ.

Θαναση αυτο που εβαλες ειναι παλιοτερη εκδοση και προφανως εχεια και μικρη αναλυση οθονης

ειναι τραγικο αυτο με τις ιωσεις!!οι μισοι γνωστοι μου ειναι τεζα στο κρεβατι.ο αδερφος μου εχασε ποσα μαθηματα σε σχολεια/φροντιστηρια γιατι οι καθηγητες ηταν στο κρεβατι με γριππη!!τι επιδημια ειναι αυτη?

εγω προσπαθω να προσαρμοστω στην πρωτη εβδομαδα μαθηματων.σχολη εχουμε καταληψη μεχρι τη δευτερα.το τελευταιο μαθημα δε βγηκε,και να δω ποτε θα το μαθω για να ξεκινησω αν δεν εχω περασει διαβασμα για ενα αλλο μαθημα που ειναι στις 26!!

anabou,η διπλωματικη πως παει?το μαθημα το τελευταιο ποτε ειναι να το δωσεις?

κανονιστε και για κανενα καφεδακι!!!!

καληνυχτα:) !!

Ρε παιδιά η Νερινα έχει καιρό να φανεί ή μου φαίνεται;

Δε σου φαίνεται καθόλου! Όντως έχει μέρες να γράψει.Δύο - τρεις τουλάχιστον...:hmm:

Ε εντάξει αν είναι δυο τρεις μπορεί κάπου να πήγε. Μπορεί κανείς να λείψει για κάποιο διάστημα και να μην έχει πρόσβαση σε υπολογιστή.

Θα τα εχει παιξει η Νερινα απο την κουραση και δεν θα προλαβαινει να γραψει. Χτες δειχνει οτι μπηκε.

Μόλις κοίταξα στο προφίλ της και τελευταίο μήνυμα ήταν 5/1/2007. Ίσως να έχεις δίκιο Ισμήνη. Μάλλον τα'παιξε με παιδια, άνδρα, σκύλο και γάτο!:(

Έλα βρε συ! Μην το παρακάνουμε! Δύο παιδιά έχει η γυναίκα!!!! Τα άλλα απ'ότι κατάλαβα ήταν σπίτι για τις γιορτές...

εβαλα νεες φοτο του ντινου απ το καλοκαιρι που ζουσε για ενα μηνα σε ενα φιλο μου.:) Απ οτι καταλαβα καλοπερναγε χιχιχ

Eιναι ιδια ο Βαλεντινο καθως φοραει και το κοκκινο λουρακι!

Παιδια δεν αντεχω αλλο!:mad: :( Μαλωνω με ολους για τα ζωα...
Κανεις δεν τα θεωρει σημαντικα ολοι μου λενε οτι ειμαι υπερβολικη. Οτι ειμαι φανατικη και οτι εχω προβλημα. Ακομα και η κολλητη μου παραποιει τα λογια μου: Εγω ανεφερα οτι ενα κρεοπωλειο δεν εχει καμια διαφορα ΓΙΑ ΜΕΝΑ απο μια περιοχη καννιβαλων και η κολλητη μου λεει: Γιατι δηλαδη πιστευεις οτι τα ζωα ειναι πιο εξυπνα και σημαντικα απο τους ανθρωπους; Φοβασαι να αντιμετωπισεις τη σκληρη πραγματικοτητα. Επισης της ειχα πει οτι αν εκεινη στην επομενη της ζωη και καλα γεννιοταν σκυλος η γατα και τη φτυνανε και την κλοτσουσαν οι ανθρωποι θα της αρεσε; Και οτι πρεπει να κανουμε κατι γι αυτο. Κι εκεινη πηγε και ειπε σε ολη την ταξη οτι ειπα οτι εχω ενστικτο οτι στην επομενη ζωη μου θα γεννηθω ζωο και ολη η ταξη γελουσε. Κι ακομα λεει οτι στο τελος θα καταληξω να εχω για φιλο ενα σκυλο και οτι θα του λεω τα προβληματα μου κι εκεινο δεν θα μου απανταει. Εγω της απαντησα οτι σιγουρα αυτο θα με καταλαβαινει καλυτερα και απο τοτε δεν της ξαναμιλαω.
Φοβαμαι οτι αρχιζω να απομονωνομαι απο ολους και το προβλημα μου ειναι οτι κανεις δεν ειναι τοσο απολυτος σε αυτο το θεμα οπως κι εγω.:(

Νιάου μου είναι κακό κάποιος να είναι απόλυτος, ακόμα και για θέματα όπως αυτό. Δηλαδή για τα ζώα που τόσο αγαπάς κι εσύ και εμείς εδώ στο forum. Πρέπει να μάθεις να είσαι λίγο διαλάκτική, "να βάζεις νερό στο κρασί σου" όπως λένε, αν δε θες να μείνεις μόνη χωρίς φίλους στο τέλος. Δεν θα πω ότι φταίει η ηλικία σου που είσαι τόσο απόλυτη έως κι επιθετική, γιατί είμαι κι εγώ έτσι όπως εσύ, και πίστεψέ με, υπάρχουν φορές που νομίζω ότι είμαι τσακωμένη με όλο τον κόσμο. Αφού έχω φτάσει στο σημείο τον άνδρα μου να μου βάλει τις φωνές, τη στιγμή που είναι ο πιο ήρεμος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου!
Δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ και με τον τρόπο σου ίσως τους κάνεις να αντιδρούν αρνητικά. Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι από τη μια μερα στην άλλη, ειδικά όταν τους πιέζουμε...:/:

Καλημερα . Νιαου σιγουρα θα βρεις παιδια ευαισθητοποιημενα οπως εσυ. Λιγα παιδια στην ηλικια σου εχουν το σθενος και την ορμη να ασχοληθουν με κατι περα απο ηθοποιους τραγουδιστες και μοδες και αυτο σε τιμαει.Προσπαθησε χωρις να εισαι επιθετικη απεναντι τους να δειξης αυτο που εχεις μεσα σου να τους ευαισθητοποιησης και πιστευω οτι θα βρης ατομα που θα καταλαβουν.Μην περιμενης να καταλαβουν ολοι οταν οι περισοτεροι εχουν το μυαλο τους στην τηλεοραση και τι θα φορεσουν για να δειχνουν ομορφες Ωστοσο σιγουρα καποιοι θα υπαρχουν που λιγο η πολυ θα καταλαβουν

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back