yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Θαναση εσενα γιατι δε σου ακουγεται μουσικη;
Γενικα στο ιντερνετ δεν σου ακουγεται ή μονο σε αυτο το σαιτ;

aiorasky
Πολύ δραστήριο μέλος

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Στο σαιτ της yasmin δεν ακούγεται η μουσικήΘαναση εσενα γιατι δε σου ακουγεται μουσικη;![]()
Γενικα στο ιντερνετ δεν σου ακουγεται ή μονο σε αυτο το σαιτ;![]()
Σ αυτό εδώ
Συνημμένα
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ξερω ελεγα μηπως γενικα δεν ακουγες μουσικη στο ιντερνετ.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω προσπαθω να προσαρμοστω στην πρωτη εβδομαδα μαθηματων.σχολη εχουμε καταληψη μεχρι τη δευτερα.το τελευταιο μαθημα δε βγηκε,και να δω ποτε θα το μαθω για να ξεκινησω αν δεν εχω περασει διαβασμα για ενα αλλο μαθημα που ειναι στις 26!!
anabou,η διπλωματικη πως παει?το μαθημα το τελευταιο ποτε ειναι να το δωσεις?
κανονιστε και για κανενα καφεδακι!!!!
καληνυχτα
!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Απ οτι καταλαβα καλοπερναγε χιχιχΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαλωνω με ολους για τα ζωα...Κανεις δεν τα θεωρει σημαντικα ολοι μου λενε οτι ειμαι υπερβολικη. Οτι ειμαι φανατικη και οτι εχω προβλημα. Ακομα και η κολλητη μου παραποιει τα λογια μου: Εγω ανεφερα οτι ενα κρεοπωλειο δεν εχει καμια διαφορα ΓΙΑ ΜΕΝΑ απο μια περιοχη καννιβαλων και η κολλητη μου λεει: Γιατι δηλαδη πιστευεις οτι τα ζωα ειναι πιο εξυπνα και σημαντικα απο τους ανθρωπους; Φοβασαι να αντιμετωπισεις τη σκληρη πραγματικοτητα. Επισης της ειχα πει οτι αν εκεινη στην επομενη της ζωη και καλα γεννιοταν σκυλος η γατα και τη φτυνανε και την κλοτσουσαν οι ανθρωποι θα της αρεσε; Και οτι πρεπει να κανουμε κατι γι αυτο. Κι εκεινη πηγε και ειπε σε ολη την ταξη οτι ειπα οτι εχω ενστικτο οτι στην επομενη ζωη μου θα γεννηθω ζωο και ολη η ταξη γελουσε. Κι ακομα λεει οτι στο τελος θα καταληξω να εχω για φιλο ενα σκυλο και οτι θα του λεω τα προβληματα μου κι εκεινο δεν θα μου απανταει. Εγω της απαντησα οτι σιγουρα αυτο θα με καταλαβαινει καλυτερα και απο τοτε δεν της ξαναμιλαω.
Φοβαμαι οτι αρχιζω να απομονωνομαι απο ολους και το προβλημα μου ειναι οτι κανεις δεν ειναι τοσο απολυτος σε αυτο το θεμα οπως κι εγω.

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Δεν σκέφτονται όλοι όπως εσύ και με τον τρόπο σου ίσως τους κάνεις να αντιδρούν αρνητικά. Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι από τη μια μερα στην άλλη, ειδικά όταν τους πιέζουμε...

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool