Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
it's a deal, then!!!
για courier σιγά μην πληρώσουμε. Θα στείλω τον καλό μου να κάνει την παράδοση-παραλαβή. Ε...τόση δουλειά θα κάνουμε εμείς για χάρη του!!!
Λοιπόν, αν η μέθοδος πιάσει και μου σιδερώνουν τα γατούνια μου...θα σου φτιάξω άγαλμα! Όλη μέρα μαμ- κακα - νανι και παιχνίδι είναι. Καιρός να συνεισφέρουν και αυτά στο νοικοκυριό μας!!!
Φεύγω, τρέχω να σιδερώσω!
Μήπως κανείς ενδιαφέρεται για ανταλλαγή super market με κάτι άλλο?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
παρατησε το σιδερο στη μεση το σιχενεται κι αυτος. Ενα αλλο πραγμα που μου καθεται στο λαιμο ειναι το καθαρισμα των ψαριων (το κανα πριν λιγο) με τον Περση μονιμα πανω στην πλατη μου....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Θα πρέπει να σιδερώσω όμως την στολή του Χρήστου (γρρρρρ.. γμτ το ΠΝ). Αύριο θα είμαι μόνη μιας και έχει βάρδια και έτσι θα κάνω καμιά δουλειά με την ησυχία μου.. (αν δεν κολλήσω εδώ...)
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Κανει κριο θα παω να κανω ενα μπανακι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Για Γιώτα: Όπως και να το κάνεις το καθάρισμα των ψαριών είναι κατά τι καλύτερο απο το μπάνιο των γάτων. Απο την άλλη οι γάτοι δεν έχουν λέπια. Δεν ξέρω, νυστάζω

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυριο που δεν θα νυσταζεις θα δης !Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά σχολείο, άντρας δουλειά και εγώ ας μην τα ξαναλέμε πάω να ζεστάνω νερό.
Για Ladycat: Μαμά Φωτούλα λέει: Παίρνουμε κοτοπουλάκι το βράζουμε, ρίχνουμε μπόλικο λεμονάκι και πιπεράκι, προαιρετικά ρυζάκι αν μας αρέσει και το τρώμε σε τακτά χρονικά διαστήματα (παλιά καλή αγγλική συνταγή για γρίππη και κρυολογήματα που ως μάνα παθούσα σου λέω ότι παραμένει αξεπέραστη). Μην ξεχνάς να παίρνεις και υγρά. Και ευχαριστήσου το τώρα που δεν έχεις ακόμα παιδιά. Γιατί όταν θα έρθουν ούτε μια αρρώστεια της προκοπής δεν θα μπορείς να απολαμβάνεις,...
Για Γιώτα: Τώρα που ξύπνησα και μπροστά στη ψαρόσουπα που με περιμένει συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Σφυρίδα σου 'ρχομαι!!!!
Για Κατερίνα: Ελπίζω να συνήρθε το στομάχι σου και εαν όχι αυτό εσύ.
Για Ελένη: Φιλιά στη μαμά σου
Για όσες και όσους δουλεύουν: Υπάρχουν και χειρότερα για τα οποία δεν πληρώνεσαι κιόλας
Για όσες και όσους διαβάζουν ή δίνουν: Απολαύστε το τώρα έστω και εαν δεν καταλαβαίνετε γιατί!

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ladycat και πάλι περαστικούλια
nerina όλα οκ με το στομαχι και σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Εγώ το τελείωσα το σιδέρωμα. Τον άλλο μήνα πάλι!!!

Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ έχω μείνει από δεξί χέρι...Μαλλον Τενοντίτιδα...Χάλια λέμε...
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για Nerina απο τη μαμά μου : Ευχαριστώ και ανταποδίδω!
Για Nerina από εμένα : Γαλλικό μπουλντόγκ θα πάρεις; Ποιά είναι η γνώμη σου για το ροχαλιτό;
Μας επισκέφτηκαν κι εμάς οι ιώσεις (ο γιός μου). Η φαρμακοποιός μου είπε: καιρός σας ήταν, όταν πήγα να πάρω τα αντιπυρετικά και τα σιρόπια για το βήχα.

maxi2
Δραστήριο μέλος
Ladycat ή Φροσάκι........
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
και περαστικά σου βρέ......
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
( Ξύπνησε ο εκπαιδευτής σκύλων μέσα μου
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έίδαμε μόνο ότι μας ταιριάζει σαν ιδιοσυγκρασία, ότι δεν έχει πολλές αρρώστειες και ότι αγαπάει τα γατιά. Επίσης ότι έχει μια φοβερή μυτούλα και μια τέλεια φάτσα, ειδικά προφίλ. Ξέρεις κάτι περισσότερο ; Το ροχαλητό δεν μας είναι πρόβλημα, το έχουμε συνηθίσει απο τη Νερίνα. Ελπίζω όμως αυτό να μην σημαίνει ότι αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Ξύπνησε ο εκμεταλλευτής μέσα μου. Εαν και ήθελα να σε ρωτήσω εαν είναι εύκολο στην εκπαίδευση (σαν σκυλί που θα ζήσει σε διαμέρισμα), δεν θέλουμε να μας φέρνει την εφημερίδα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τώρα που σε βρήκα (που δεν σε βρήκα γιατί έφυγες για την ακρίβεια), ξέρεις που υπάρχουν εκτροφεία ζώων στην Ελλάδα;
Φωτούλα

Lady
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool