Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
για nerina

it's a deal, then!!! :up:
για courier σιγά μην πληρώσουμε. Θα στείλω τον καλό μου να κάνει την παράδοση-παραλαβή. Ε...τόση δουλειά θα κάνουμε εμείς για χάρη του!!!:P
Λοιπόν, αν η μέθοδος πιάσει και μου σιδερώνουν τα γατούνια μου...θα σου φτιάξω άγαλμα! Όλη μέρα μαμ- κακα - νανι και παιχνίδι είναι. Καιρός να συνεισφέρουν και αυτά στο νοικοκυριό μας!!!
Φεύγω, τρέχω να σιδερώσω!
Μήπως κανείς ενδιαφέρεται για ανταλλαγή super market με κάτι άλλο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα κι απο μένα. Σήμερα θα έρθει για μια μέρα Αθήνα ο φίλος μου που έχω να τον δω ένα μήνα :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα Κανει κρυο και παγωνια θελω τζακι και γωνια. Κυριακη ,το δελτιο λεει χαλαρα για σημερα, οι δασκαλοι συνεχιζουν νεα πενθημερη απο αυριο Καλα περναμε. Ο περσης κρυωσε και χωνεται σε κουβερτες:up:παρατησε το σιδερο στη μεση το σιχενεται κι αυτος. Ενα αλλο πραγμα που μου καθεται στο λαιμο ειναι το καθαρισμα των ψαριων (το κανα πριν λιγο) με τον Περση μονιμα πανω στην πλατη μου....

Απόγευμα Κυριακής.... δεν έχω βγεί απο το σπίτι... (Σ/Κ δεν το κουνάω ρούπι έξω).. έριξα εναν υπνάκο και τώρα κάθομαι εδώ...
Θα πρέπει να σιδερώσω όμως την στολή του Χρήστου (γρρρρρ.. γμτ το ΠΝ). Αύριο θα είμαι μόνη μιας και έχει βάρδια και έτσι θα κάνω καμιά δουλειά με την ησυχία μου.. (αν δεν κολλήσω εδώ...)

Εγω μολις γυρισα πισω λαμια.:( Κανει κριο θα παω να κανω ενα μπανακι.

Καλό σας βράδυ. Μόλις γύρισα απο Αθήνα και πάω για ύπνο.
Για Γιώτα: Όπως και να το κάνεις το καθάρισμα των ψαριών είναι κατά τι καλύτερο απο το μπάνιο των γάτων. Απο την άλλη οι γάτοι δεν έχουν λέπια. Δεν ξέρω, νυστάζω:blink: :blink: :blink: :blink: :blink:

μπα!εξακολουθω να πιστευω οτι το καθαρισμα των ψαριων ειναι χειροτερο:) Αυριο που δεν θα νυσταζεις θα δης !

Εξαρτάται και από τα ψάρια και από τη γάτα :P

καλμερααααααααααααααααααα δεν ειμαι καλα εχω πυρετο πονανε τα κοκκαλα μου κ πρεπει να παω στην δουλεια

Kalημερα καλη εβδομαδα. Οι δασκαλοι απεργουν ακομα και μεις το σχολειο δεν το βλεπουμε ακομα. Ξημερωσε με ηλιο ,αλλα και ψυχρα...περαστικα ladycat κουκουλωμα με τα γατουλινια μαζι για ζεστη να σου φυγη το κρυωμα (αλλη μια χρησιμη ενεργεια απο τις γατες εκτος απο το σιδερο,)

Για όλους και όλες καλή μέρα να ' χετε και ακόμα καλύτερη βδομάδα.
Παιδιά σχολείο, άντρας δουλειά και εγώ ας μην τα ξαναλέμε πάω να ζεστάνω νερό.:redface:
Για Ladycat: Μαμά Φωτούλα λέει: Παίρνουμε κοτοπουλάκι το βράζουμε, ρίχνουμε μπόλικο λεμονάκι και πιπεράκι, προαιρετικά ρυζάκι αν μας αρέσει και το τρώμε σε τακτά χρονικά διαστήματα (παλιά καλή αγγλική συνταγή για γρίππη και κρυολογήματα που ως μάνα παθούσα σου λέω ότι παραμένει αξεπέραστη). Μην ξεχνάς να παίρνεις και υγρά. Και ευχαριστήσου το τώρα που δεν έχεις ακόμα παιδιά. Γιατί όταν θα έρθουν ούτε μια αρρώστεια της προκοπής δεν θα μπορείς να απολαμβάνεις,...:up:
Για Γιώτα: Τώρα που ξύπνησα και μπροστά στη ψαρόσουπα που με περιμένει συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Σφυρίδα σου 'ρχομαι!!!!:blink:
Για Κατερίνα: Ελπίζω να συνήρθε το στομάχι σου και εαν όχι αυτό εσύ. :)
Για Ελένη: Φιλιά στη μαμά σου :inlove:
Για όσες και όσους δουλεύουν: Υπάρχουν και χειρότερα για τα οποία δεν πληρώνεσαι κιόλας:happy:
Για όσες και όσους διαβάζουν ή δίνουν: Απολαύστε το τώρα έστω και εαν δεν καταλαβαίνετε γιατί!:up:

καλημερα κι από μένα. Μετά από 4 μερούλες πάλι στη δουλειά και οι εκρεμότητες πολλές!!!
Ladycat και πάλι περαστικούλια
nerina όλα οκ με το στομαχι και σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Εγώ το τελείωσα το σιδέρωμα. Τον άλλο μήνα πάλι!!! :P

Καλημέρα σας...
Εγώ έχω μείνει από δεξί χέρι...Μαλλον Τενοντίτιδα...Χάλια λέμε...

Καλησπέρα σε όλους & καλή εβδομάδα
Για Nerina απο τη μαμά μου : Ευχαριστώ και ανταποδίδω!
Για Nerina από εμένα : Γαλλικό μπουλντόγκ θα πάρεις; Ποιά είναι η γνώμη σου για το ροχαλιτό;:hmm:
Μας επισκέφτηκαν κι εμάς οι ιώσεις (ο γιός μου). Η φαρμακοποιός μου είπε: καιρός σας ήταν, όταν πήγα να πάρω τα αντιπυρετικά και τα σιρόπια για το βήχα.:|

Καλησπέρα σε όλους και όλες.....

Ladycat ή Φροσάκι........
FROSO.GIF

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

και περαστικά σου βρέ......

Για Ελένη: ΡΟΧΑΛΗΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;;:down: :redface:

Τα γαλλικά μπουλντόγκ ροχαλίζουν όταν στρεσάροντε και συχνά όταν κοιμόντε. Κάνατε μια έρευνα γύρω από τη φυλή;
( Ξύπνησε ο εκπαιδευτής σκύλων μέσα μου:blink: )

Για Ελένη

Έίδαμε μόνο ότι μας ταιριάζει σαν ιδιοσυγκρασία, ότι δεν έχει πολλές αρρώστειες και ότι αγαπάει τα γατιά. Επίσης ότι έχει μια φοβερή μυτούλα και μια τέλεια φάτσα, ειδικά προφίλ. Ξέρεις κάτι περισσότερο ; Το ροχαλητό δεν μας είναι πρόβλημα, το έχουμε συνηθίσει απο τη Νερίνα. Ελπίζω όμως αυτό να μην σημαίνει ότι αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Ξύπνησε ο εκμεταλλευτής μέσα μου. Εαν και ήθελα να σε ρωτήσω εαν είναι εύκολο στην εκπαίδευση (σαν σκυλί που θα ζήσει σε διαμέρισμα), δεν θέλουμε να μας φέρνει την εφημερίδα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων :redface:

Για Ελένη

Τώρα που σε βρήκα (που δεν σε βρήκα γιατί έφυγες για την ακρίβεια), ξέρεις που υπάρχουν εκτροφεία ζώων στην Ελλάδα;
Φωτούλα:hello:

Αυτό για το ροχαλητό αληθεύει το έχω γράψει και σε ένα άλλο ποστ.Πρέπει σίγουρα να κοιτάξεις για αναπνευστικά καθώς το έχει η ράτσα αυτό!:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back