Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:35 Η Κατερίνα έγραψε: #81 23-09-06 12:35 για nerina it's a deal, then!!! για courier σιγά μην πληρώσουμε. Θα στείλω τον καλό μου να κάνει την παράδοση-παραλαβή. Ε...τόση δουλειά θα κάνουμε εμείς για χάρη του!!! Λοιπόν, αν η μέθοδος πιάσει και μου σιδερώνουν τα γατούνια μου...θα σου φτιάξω άγαλμα! Όλη μέρα μαμ- κακα - νανι και παιχνίδι είναι. Καιρός να συνεισφέρουν και αυτά στο νοικοκυριό μας!!! Φεύγω, τρέχω να σιδερώσω! Μήπως κανείς ενδιαφέρεται για ανταλλαγή super market με κάτι άλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:54 Η Subject to change: #82 23-09-06 12:54 Καλημέρα κι απο μένα. Σήμερα θα έρθει για μια μέρα Αθήνα ο φίλος μου που έχω να τον δω ένα μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:47 Η giota έγραψε: #83 24-09-06 09:47 Καλημερα Κανει κρυο και παγωνια θελω τζακι και γωνια. Κυριακη ,το δελτιο λεει χαλαρα για σημερα, οι δασκαλοι συνεχιζουν νεα πενθημερη απο αυριο Καλα περναμε. Ο περσης κρυωσε και χωνεται σε κουβερτεςπαρατησε το σιδερο στη μεση το σιχενεται κι αυτος. Ενα αλλο πραγμα που μου καθεται στο λαιμο ειναι το καθαρισμα των ψαριων (το κανα πριν λιγο) με τον Περση μονιμα πανω στην πλατη μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:42 Η maxi2 έγραψε: #84 24-09-06 16:42 Απόγευμα Κυριακής.... δεν έχω βγεί απο το σπίτι... (Σ/Κ δεν το κουνάω ρούπι έξω).. έριξα εναν υπνάκο και τώρα κάθομαι εδώ... Θα πρέπει να σιδερώσω όμως την στολή του Χρήστου (γρρρρρ.. γμτ το ΠΝ). Αύριο θα είμαι μόνη μιας και έχει βάρδια και έτσι θα κάνω καμιά δουλειά με την ησυχία μου.. (αν δεν κολλήσω εδώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:20 Η purina έγραψε: #85 24-09-06 18:20 Εγω μολις γυρισα πισω λαμια. Κανει κριο θα παω να κανω ενα μπανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:00 Η nena έγραψε: #86 24-09-06 23:00 Καλό σας βράδυ. Μόλις γύρισα απο Αθήνα και πάω για ύπνο. Για Γιώτα: Όπως και να το κάνεις το καθάρισμα των ψαριών είναι κατά τι καλύτερο απο το μπάνιο των γάτων. Απο την άλλη οι γάτοι δεν έχουν λέπια. Δεν ξέρω, νυστάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:42 Η giota έγραψε: #87 24-09-06 23:42 μπα!εξακολουθω να πιστευω οτι το καθαρισμα των ψαριων ειναι χειροτερο Αυριο που δεν θα νυσταζεις θα δης ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:26 Η anabou έγραψε: #88 25-09-06 00:26 Εξαρτάται και από τα ψάρια και από τη γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 05:33 Η ladycat έγραψε: #89 25-09-06 05:33 καλμερααααααααααααααααααα δεν ειμαι καλα εχω πυρετο πονανε τα κοκκαλα μου κ πρεπει να παω στην δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:11 Η giota έγραψε: #90 25-09-06 08:11 Kalημερα καλη εβδομαδα. Οι δασκαλοι απεργουν ακομα και μεις το σχολειο δεν το βλεπουμε ακομα. Ξημερωσε με ηλιο ,αλλα και ψυχρα...περαστικα ladycat κουκουλωμα με τα γατουλινια μαζι για ζεστη να σου φυγη το κρυωμα (αλλη μια χρησιμη ενεργεια απο τις γατες εκτος απο το σιδερο,) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:47 Η nena έγραψε: #91 25-09-06 08:47 Για όλους και όλες καλή μέρα να ' χετε και ακόμα καλύτερη βδομάδα. Παιδιά σχολείο, άντρας δουλειά και εγώ ας μην τα ξαναλέμε πάω να ζεστάνω νερό. Για Ladycat: Μαμά Φωτούλα λέει: Παίρνουμε κοτοπουλάκι το βράζουμε, ρίχνουμε μπόλικο λεμονάκι και πιπεράκι, προαιρετικά ρυζάκι αν μας αρέσει και το τρώμε σε τακτά χρονικά διαστήματα (παλιά καλή αγγλική συνταγή για γρίππη και κρυολογήματα που ως μάνα παθούσα σου λέω ότι παραμένει αξεπέραστη). Μην ξεχνάς να παίρνεις και υγρά. Και ευχαριστήσου το τώρα που δεν έχεις ακόμα παιδιά. Γιατί όταν θα έρθουν ούτε μια αρρώστεια της προκοπής δεν θα μπορείς να απολαμβάνεις,... Για Γιώτα: Τώρα που ξύπνησα και μπροστά στη ψαρόσουπα που με περιμένει συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Σφυρίδα σου 'ρχομαι!!!! Για Κατερίνα: Ελπίζω να συνήρθε το στομάχι σου και εαν όχι αυτό εσύ. Για Ελένη: Φιλιά στη μαμά σου Για όσες και όσους δουλεύουν: Υπάρχουν και χειρότερα για τα οποία δεν πληρώνεσαι κιόλας Για όσες και όσους διαβάζουν ή δίνουν: Απολαύστε το τώρα έστω και εαν δεν καταλαβαίνετε γιατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:32 Η Κατερίνα έγραψε: #92 25-09-06 09:32 καλημερα κι από μένα. Μετά από 4 μερούλες πάλι στη δουλειά και οι εκρεμότητες πολλές!!! Ladycat και πάλι περαστικούλια nerina όλα οκ με το στομαχι και σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Εγώ το τελείωσα το σιδέρωμα. Τον άλλο μήνα πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:27 Η Amelie έγραψε: #93 25-09-06 11:27 Καλημέρα σας... Εγώ έχω μείνει από δεξί χέρι...Μαλλον Τενοντίτιδα...Χάλια λέμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:40 Η Ελένη1 έγραψε: #94 25-09-06 19:40 Καλησπέρα σε όλους & καλή εβδομάδα Για Nerina απο τη μαμά μου : Ευχαριστώ και ανταποδίδω! Για Nerina από εμένα : Γαλλικό μπουλντόγκ θα πάρεις; Ποιά είναι η γνώμη σου για το ροχαλιτό; Μας επισκέφτηκαν κι εμάς οι ιώσεις (ο γιός μου). Η φαρμακοποιός μου είπε: καιρός σας ήταν, όταν πήγα να πάρω τα αντιπυρετικά και τα σιρόπια για το βήχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η maxi2 έγραψε: #95 25-09-06 19:53 Καλησπέρα σε όλους και όλες..... Ladycat ή Φροσάκι........ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! και περαστικά σου βρέ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η nena έγραψε: #96 25-09-06 19:53 Για Ελένη: ΡΟΧΑΛΗΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:05 Η Ελένη1 έγραψε: #97 25-09-06 20:05 Τα γαλλικά μπουλντόγκ ροχαλίζουν όταν στρεσάροντε και συχνά όταν κοιμόντε. Κάνατε μια έρευνα γύρω από τη φυλή; ( Ξύπνησε ο εκπαιδευτής σκύλων μέσα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:08 Η nena έγραψε: #98 25-09-06 21:08 Για Ελένη Έίδαμε μόνο ότι μας ταιριάζει σαν ιδιοσυγκρασία, ότι δεν έχει πολλές αρρώστειες και ότι αγαπάει τα γατιά. Επίσης ότι έχει μια φοβερή μυτούλα και μια τέλεια φάτσα, ειδικά προφίλ. Ξέρεις κάτι περισσότερο ; Το ροχαλητό δεν μας είναι πρόβλημα, το έχουμε συνηθίσει απο τη Νερίνα. Ελπίζω όμως αυτό να μην σημαίνει ότι αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Ξύπνησε ο εκμεταλλευτής μέσα μου. Εαν και ήθελα να σε ρωτήσω εαν είναι εύκολο στην εκπαίδευση (σαν σκυλί που θα ζήσει σε διαμέρισμα), δεν θέλουμε να μας φέρνει την εφημερίδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:56 Η nena έγραψε: #99 25-09-06 21:56 Για Ελένη Τώρα που σε βρήκα (που δεν σε βρήκα γιατί έφυγες για την ακρίβεια), ξέρεις που υπάρχουν εκτροφεία ζώων στην Ελλάδα; Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady Δραστήριο μέλος Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:13 Η Lady έγραψε: #100 26-09-06 01:13 Αυτό για το ροχαλητό αληθεύει το έχω γράψει και σε ένα άλλο ποστ.Πρέπει σίγουρα να κοιτάξεις για αναπνευστικά καθώς το έχει η ράτσα αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
για nerina it's a deal, then!!! για courier σιγά μην πληρώσουμε. Θα στείλω τον καλό μου να κάνει την παράδοση-παραλαβή. Ε...τόση δουλειά θα κάνουμε εμείς για χάρη του!!! Λοιπόν, αν η μέθοδος πιάσει και μου σιδερώνουν τα γατούνια μου...θα σου φτιάξω άγαλμα! Όλη μέρα μαμ- κακα - νανι και παιχνίδι είναι. Καιρός να συνεισφέρουν και αυτά στο νοικοκυριό μας!!! Φεύγω, τρέχω να σιδερώσω! Μήπως κανείς ενδιαφέρεται για ανταλλαγή super market με κάτι άλλο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change e-steki.gr Founder Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 17.243 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2006 στις 12:54 Η Subject to change: #82 23-09-06 12:54 Καλημέρα κι απο μένα. Σήμερα θα έρθει για μια μέρα Αθήνα ο φίλος μου που έχω να τον δω ένα μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:47 Η giota έγραψε: #83 24-09-06 09:47 Καλημερα Κανει κρυο και παγωνια θελω τζακι και γωνια. Κυριακη ,το δελτιο λεει χαλαρα για σημερα, οι δασκαλοι συνεχιζουν νεα πενθημερη απο αυριο Καλα περναμε. Ο περσης κρυωσε και χωνεται σε κουβερτεςπαρατησε το σιδερο στη μεση το σιχενεται κι αυτος. Ενα αλλο πραγμα που μου καθεται στο λαιμο ειναι το καθαρισμα των ψαριων (το κανα πριν λιγο) με τον Περση μονιμα πανω στην πλατη μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:42 Η maxi2 έγραψε: #84 24-09-06 16:42 Απόγευμα Κυριακής.... δεν έχω βγεί απο το σπίτι... (Σ/Κ δεν το κουνάω ρούπι έξω).. έριξα εναν υπνάκο και τώρα κάθομαι εδώ... Θα πρέπει να σιδερώσω όμως την στολή του Χρήστου (γρρρρρ.. γμτ το ΠΝ). Αύριο θα είμαι μόνη μιας και έχει βάρδια και έτσι θα κάνω καμιά δουλειά με την ησυχία μου.. (αν δεν κολλήσω εδώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:20 Η purina έγραψε: #85 24-09-06 18:20 Εγω μολις γυρισα πισω λαμια. Κανει κριο θα παω να κανω ενα μπανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:00 Η nena έγραψε: #86 24-09-06 23:00 Καλό σας βράδυ. Μόλις γύρισα απο Αθήνα και πάω για ύπνο. Για Γιώτα: Όπως και να το κάνεις το καθάρισμα των ψαριών είναι κατά τι καλύτερο απο το μπάνιο των γάτων. Απο την άλλη οι γάτοι δεν έχουν λέπια. Δεν ξέρω, νυστάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:42 Η giota έγραψε: #87 24-09-06 23:42 μπα!εξακολουθω να πιστευω οτι το καθαρισμα των ψαριων ειναι χειροτερο Αυριο που δεν θα νυσταζεις θα δης ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:26 Η anabou έγραψε: #88 25-09-06 00:26 Εξαρτάται και από τα ψάρια και από τη γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 05:33 Η ladycat έγραψε: #89 25-09-06 05:33 καλμερααααααααααααααααααα δεν ειμαι καλα εχω πυρετο πονανε τα κοκκαλα μου κ πρεπει να παω στην δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:11 Η giota έγραψε: #90 25-09-06 08:11 Kalημερα καλη εβδομαδα. Οι δασκαλοι απεργουν ακομα και μεις το σχολειο δεν το βλεπουμε ακομα. Ξημερωσε με ηλιο ,αλλα και ψυχρα...περαστικα ladycat κουκουλωμα με τα γατουλινια μαζι για ζεστη να σου φυγη το κρυωμα (αλλη μια χρησιμη ενεργεια απο τις γατες εκτος απο το σιδερο,) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:47 Η nena έγραψε: #91 25-09-06 08:47 Για όλους και όλες καλή μέρα να ' χετε και ακόμα καλύτερη βδομάδα. Παιδιά σχολείο, άντρας δουλειά και εγώ ας μην τα ξαναλέμε πάω να ζεστάνω νερό. Για Ladycat: Μαμά Φωτούλα λέει: Παίρνουμε κοτοπουλάκι το βράζουμε, ρίχνουμε μπόλικο λεμονάκι και πιπεράκι, προαιρετικά ρυζάκι αν μας αρέσει και το τρώμε σε τακτά χρονικά διαστήματα (παλιά καλή αγγλική συνταγή για γρίππη και κρυολογήματα που ως μάνα παθούσα σου λέω ότι παραμένει αξεπέραστη). Μην ξεχνάς να παίρνεις και υγρά. Και ευχαριστήσου το τώρα που δεν έχεις ακόμα παιδιά. Γιατί όταν θα έρθουν ούτε μια αρρώστεια της προκοπής δεν θα μπορείς να απολαμβάνεις,... Για Γιώτα: Τώρα που ξύπνησα και μπροστά στη ψαρόσουπα που με περιμένει συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Σφυρίδα σου 'ρχομαι!!!! Για Κατερίνα: Ελπίζω να συνήρθε το στομάχι σου και εαν όχι αυτό εσύ. Για Ελένη: Φιλιά στη μαμά σου Για όσες και όσους δουλεύουν: Υπάρχουν και χειρότερα για τα οποία δεν πληρώνεσαι κιόλας Για όσες και όσους διαβάζουν ή δίνουν: Απολαύστε το τώρα έστω και εαν δεν καταλαβαίνετε γιατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:32 Η Κατερίνα έγραψε: #92 25-09-06 09:32 καλημερα κι από μένα. Μετά από 4 μερούλες πάλι στη δουλειά και οι εκρεμότητες πολλές!!! Ladycat και πάλι περαστικούλια nerina όλα οκ με το στομαχι και σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Εγώ το τελείωσα το σιδέρωμα. Τον άλλο μήνα πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:27 Η Amelie έγραψε: #93 25-09-06 11:27 Καλημέρα σας... Εγώ έχω μείνει από δεξί χέρι...Μαλλον Τενοντίτιδα...Χάλια λέμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:40 Η Ελένη1 έγραψε: #94 25-09-06 19:40 Καλησπέρα σε όλους & καλή εβδομάδα Για Nerina απο τη μαμά μου : Ευχαριστώ και ανταποδίδω! Για Nerina από εμένα : Γαλλικό μπουλντόγκ θα πάρεις; Ποιά είναι η γνώμη σου για το ροχαλιτό; Μας επισκέφτηκαν κι εμάς οι ιώσεις (ο γιός μου). Η φαρμακοποιός μου είπε: καιρός σας ήταν, όταν πήγα να πάρω τα αντιπυρετικά και τα σιρόπια για το βήχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η maxi2 έγραψε: #95 25-09-06 19:53 Καλησπέρα σε όλους και όλες..... Ladycat ή Φροσάκι........ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! και περαστικά σου βρέ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η nena έγραψε: #96 25-09-06 19:53 Για Ελένη: ΡΟΧΑΛΗΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:05 Η Ελένη1 έγραψε: #97 25-09-06 20:05 Τα γαλλικά μπουλντόγκ ροχαλίζουν όταν στρεσάροντε και συχνά όταν κοιμόντε. Κάνατε μια έρευνα γύρω από τη φυλή; ( Ξύπνησε ο εκπαιδευτής σκύλων μέσα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:08 Η nena έγραψε: #98 25-09-06 21:08 Για Ελένη Έίδαμε μόνο ότι μας ταιριάζει σαν ιδιοσυγκρασία, ότι δεν έχει πολλές αρρώστειες και ότι αγαπάει τα γατιά. Επίσης ότι έχει μια φοβερή μυτούλα και μια τέλεια φάτσα, ειδικά προφίλ. Ξέρεις κάτι περισσότερο ; Το ροχαλητό δεν μας είναι πρόβλημα, το έχουμε συνηθίσει απο τη Νερίνα. Ελπίζω όμως αυτό να μην σημαίνει ότι αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Ξύπνησε ο εκμεταλλευτής μέσα μου. Εαν και ήθελα να σε ρωτήσω εαν είναι εύκολο στην εκπαίδευση (σαν σκυλί που θα ζήσει σε διαμέρισμα), δεν θέλουμε να μας φέρνει την εφημερίδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:56 Η nena έγραψε: #99 25-09-06 21:56 Για Ελένη Τώρα που σε βρήκα (που δεν σε βρήκα γιατί έφυγες για την ακρίβεια), ξέρεις που υπάρχουν εκτροφεία ζώων στην Ελλάδα; Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady Δραστήριο μέλος Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:13 Η Lady έγραψε: #100 26-09-06 01:13 Αυτό για το ροχαλητό αληθεύει το έχω γράψει και σε ένα άλλο ποστ.Πρέπει σίγουρα να κοιτάξεις για αναπνευστικά καθώς το έχει η ράτσα αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα κι απο μένα. Σήμερα θα έρθει για μια μέρα Αθήνα ο φίλος μου που έχω να τον δω ένα μήνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:47 Η giota έγραψε: #83 24-09-06 09:47 Καλημερα Κανει κρυο και παγωνια θελω τζακι και γωνια. Κυριακη ,το δελτιο λεει χαλαρα για σημερα, οι δασκαλοι συνεχιζουν νεα πενθημερη απο αυριο Καλα περναμε. Ο περσης κρυωσε και χωνεται σε κουβερτεςπαρατησε το σιδερο στη μεση το σιχενεται κι αυτος. Ενα αλλο πραγμα που μου καθεται στο λαιμο ειναι το καθαρισμα των ψαριων (το κανα πριν λιγο) με τον Περση μονιμα πανω στην πλατη μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:42 Η maxi2 έγραψε: #84 24-09-06 16:42 Απόγευμα Κυριακής.... δεν έχω βγεί απο το σπίτι... (Σ/Κ δεν το κουνάω ρούπι έξω).. έριξα εναν υπνάκο και τώρα κάθομαι εδώ... Θα πρέπει να σιδερώσω όμως την στολή του Χρήστου (γρρρρρ.. γμτ το ΠΝ). Αύριο θα είμαι μόνη μιας και έχει βάρδια και έτσι θα κάνω καμιά δουλειά με την ησυχία μου.. (αν δεν κολλήσω εδώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:20 Η purina έγραψε: #85 24-09-06 18:20 Εγω μολις γυρισα πισω λαμια. Κανει κριο θα παω να κανω ενα μπανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:00 Η nena έγραψε: #86 24-09-06 23:00 Καλό σας βράδυ. Μόλις γύρισα απο Αθήνα και πάω για ύπνο. Για Γιώτα: Όπως και να το κάνεις το καθάρισμα των ψαριών είναι κατά τι καλύτερο απο το μπάνιο των γάτων. Απο την άλλη οι γάτοι δεν έχουν λέπια. Δεν ξέρω, νυστάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:42 Η giota έγραψε: #87 24-09-06 23:42 μπα!εξακολουθω να πιστευω οτι το καθαρισμα των ψαριων ειναι χειροτερο Αυριο που δεν θα νυσταζεις θα δης ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:26 Η anabou έγραψε: #88 25-09-06 00:26 Εξαρτάται και από τα ψάρια και από τη γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 05:33 Η ladycat έγραψε: #89 25-09-06 05:33 καλμερααααααααααααααααααα δεν ειμαι καλα εχω πυρετο πονανε τα κοκκαλα μου κ πρεπει να παω στην δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:11 Η giota έγραψε: #90 25-09-06 08:11 Kalημερα καλη εβδομαδα. Οι δασκαλοι απεργουν ακομα και μεις το σχολειο δεν το βλεπουμε ακομα. Ξημερωσε με ηλιο ,αλλα και ψυχρα...περαστικα ladycat κουκουλωμα με τα γατουλινια μαζι για ζεστη να σου φυγη το κρυωμα (αλλη μια χρησιμη ενεργεια απο τις γατες εκτος απο το σιδερο,) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:47 Η nena έγραψε: #91 25-09-06 08:47 Για όλους και όλες καλή μέρα να ' χετε και ακόμα καλύτερη βδομάδα. Παιδιά σχολείο, άντρας δουλειά και εγώ ας μην τα ξαναλέμε πάω να ζεστάνω νερό. Για Ladycat: Μαμά Φωτούλα λέει: Παίρνουμε κοτοπουλάκι το βράζουμε, ρίχνουμε μπόλικο λεμονάκι και πιπεράκι, προαιρετικά ρυζάκι αν μας αρέσει και το τρώμε σε τακτά χρονικά διαστήματα (παλιά καλή αγγλική συνταγή για γρίππη και κρυολογήματα που ως μάνα παθούσα σου λέω ότι παραμένει αξεπέραστη). Μην ξεχνάς να παίρνεις και υγρά. Και ευχαριστήσου το τώρα που δεν έχεις ακόμα παιδιά. Γιατί όταν θα έρθουν ούτε μια αρρώστεια της προκοπής δεν θα μπορείς να απολαμβάνεις,... Για Γιώτα: Τώρα που ξύπνησα και μπροστά στη ψαρόσουπα που με περιμένει συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Σφυρίδα σου 'ρχομαι!!!! Για Κατερίνα: Ελπίζω να συνήρθε το στομάχι σου και εαν όχι αυτό εσύ. Για Ελένη: Φιλιά στη μαμά σου Για όσες και όσους δουλεύουν: Υπάρχουν και χειρότερα για τα οποία δεν πληρώνεσαι κιόλας Για όσες και όσους διαβάζουν ή δίνουν: Απολαύστε το τώρα έστω και εαν δεν καταλαβαίνετε γιατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:32 Η Κατερίνα έγραψε: #92 25-09-06 09:32 καλημερα κι από μένα. Μετά από 4 μερούλες πάλι στη δουλειά και οι εκρεμότητες πολλές!!! Ladycat και πάλι περαστικούλια nerina όλα οκ με το στομαχι και σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Εγώ το τελείωσα το σιδέρωμα. Τον άλλο μήνα πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:27 Η Amelie έγραψε: #93 25-09-06 11:27 Καλημέρα σας... Εγώ έχω μείνει από δεξί χέρι...Μαλλον Τενοντίτιδα...Χάλια λέμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:40 Η Ελένη1 έγραψε: #94 25-09-06 19:40 Καλησπέρα σε όλους & καλή εβδομάδα Για Nerina απο τη μαμά μου : Ευχαριστώ και ανταποδίδω! Για Nerina από εμένα : Γαλλικό μπουλντόγκ θα πάρεις; Ποιά είναι η γνώμη σου για το ροχαλιτό; Μας επισκέφτηκαν κι εμάς οι ιώσεις (ο γιός μου). Η φαρμακοποιός μου είπε: καιρός σας ήταν, όταν πήγα να πάρω τα αντιπυρετικά και τα σιρόπια για το βήχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η maxi2 έγραψε: #95 25-09-06 19:53 Καλησπέρα σε όλους και όλες..... Ladycat ή Φροσάκι........ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! και περαστικά σου βρέ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η nena έγραψε: #96 25-09-06 19:53 Για Ελένη: ΡΟΧΑΛΗΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:05 Η Ελένη1 έγραψε: #97 25-09-06 20:05 Τα γαλλικά μπουλντόγκ ροχαλίζουν όταν στρεσάροντε και συχνά όταν κοιμόντε. Κάνατε μια έρευνα γύρω από τη φυλή; ( Ξύπνησε ο εκπαιδευτής σκύλων μέσα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:08 Η nena έγραψε: #98 25-09-06 21:08 Για Ελένη Έίδαμε μόνο ότι μας ταιριάζει σαν ιδιοσυγκρασία, ότι δεν έχει πολλές αρρώστειες και ότι αγαπάει τα γατιά. Επίσης ότι έχει μια φοβερή μυτούλα και μια τέλεια φάτσα, ειδικά προφίλ. Ξέρεις κάτι περισσότερο ; Το ροχαλητό δεν μας είναι πρόβλημα, το έχουμε συνηθίσει απο τη Νερίνα. Ελπίζω όμως αυτό να μην σημαίνει ότι αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Ξύπνησε ο εκμεταλλευτής μέσα μου. Εαν και ήθελα να σε ρωτήσω εαν είναι εύκολο στην εκπαίδευση (σαν σκυλί που θα ζήσει σε διαμέρισμα), δεν θέλουμε να μας φέρνει την εφημερίδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:56 Η nena έγραψε: #99 25-09-06 21:56 Για Ελένη Τώρα που σε βρήκα (που δεν σε βρήκα γιατί έφυγες για την ακρίβεια), ξέρεις που υπάρχουν εκτροφεία ζώων στην Ελλάδα; Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady Δραστήριο μέλος Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:13 Η Lady έγραψε: #100 26-09-06 01:13 Αυτό για το ροχαλητό αληθεύει το έχω γράψει και σε ένα άλλο ποστ.Πρέπει σίγουρα να κοιτάξεις για αναπνευστικά καθώς το έχει η ράτσα αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα Κανει κρυο και παγωνια θελω τζακι και γωνια. Κυριακη ,το δελτιο λεει χαλαρα για σημερα, οι δασκαλοι συνεχιζουν νεα πενθημερη απο αυριο Καλα περναμε. Ο περσης κρυωσε και χωνεται σε κουβερτεςπαρατησε το σιδερο στη μεση το σιχενεται κι αυτος. Ενα αλλο πραγμα που μου καθεται στο λαιμο ειναι το καθαρισμα των ψαριων (το κανα πριν λιγο) με τον Περση μονιμα πανω στην πλατη μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2006 στις 16:42 Η maxi2 έγραψε: #84 24-09-06 16:42 Απόγευμα Κυριακής.... δεν έχω βγεί απο το σπίτι... (Σ/Κ δεν το κουνάω ρούπι έξω).. έριξα εναν υπνάκο και τώρα κάθομαι εδώ... Θα πρέπει να σιδερώσω όμως την στολή του Χρήστου (γρρρρρ.. γμτ το ΠΝ). Αύριο θα είμαι μόνη μιας και έχει βάρδια και έτσι θα κάνω καμιά δουλειά με την ησυχία μου.. (αν δεν κολλήσω εδώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:20 Η purina έγραψε: #85 24-09-06 18:20 Εγω μολις γυρισα πισω λαμια. Κανει κριο θα παω να κανω ενα μπανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:00 Η nena έγραψε: #86 24-09-06 23:00 Καλό σας βράδυ. Μόλις γύρισα απο Αθήνα και πάω για ύπνο. Για Γιώτα: Όπως και να το κάνεις το καθάρισμα των ψαριών είναι κατά τι καλύτερο απο το μπάνιο των γάτων. Απο την άλλη οι γάτοι δεν έχουν λέπια. Δεν ξέρω, νυστάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:42 Η giota έγραψε: #87 24-09-06 23:42 μπα!εξακολουθω να πιστευω οτι το καθαρισμα των ψαριων ειναι χειροτερο Αυριο που δεν θα νυσταζεις θα δης ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:26 Η anabou έγραψε: #88 25-09-06 00:26 Εξαρτάται και από τα ψάρια και από τη γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 05:33 Η ladycat έγραψε: #89 25-09-06 05:33 καλμερααααααααααααααααααα δεν ειμαι καλα εχω πυρετο πονανε τα κοκκαλα μου κ πρεπει να παω στην δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:11 Η giota έγραψε: #90 25-09-06 08:11 Kalημερα καλη εβδομαδα. Οι δασκαλοι απεργουν ακομα και μεις το σχολειο δεν το βλεπουμε ακομα. Ξημερωσε με ηλιο ,αλλα και ψυχρα...περαστικα ladycat κουκουλωμα με τα γατουλινια μαζι για ζεστη να σου φυγη το κρυωμα (αλλη μια χρησιμη ενεργεια απο τις γατες εκτος απο το σιδερο,) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:47 Η nena έγραψε: #91 25-09-06 08:47 Για όλους και όλες καλή μέρα να ' χετε και ακόμα καλύτερη βδομάδα. Παιδιά σχολείο, άντρας δουλειά και εγώ ας μην τα ξαναλέμε πάω να ζεστάνω νερό. Για Ladycat: Μαμά Φωτούλα λέει: Παίρνουμε κοτοπουλάκι το βράζουμε, ρίχνουμε μπόλικο λεμονάκι και πιπεράκι, προαιρετικά ρυζάκι αν μας αρέσει και το τρώμε σε τακτά χρονικά διαστήματα (παλιά καλή αγγλική συνταγή για γρίππη και κρυολογήματα που ως μάνα παθούσα σου λέω ότι παραμένει αξεπέραστη). Μην ξεχνάς να παίρνεις και υγρά. Και ευχαριστήσου το τώρα που δεν έχεις ακόμα παιδιά. Γιατί όταν θα έρθουν ούτε μια αρρώστεια της προκοπής δεν θα μπορείς να απολαμβάνεις,... Για Γιώτα: Τώρα που ξύπνησα και μπροστά στη ψαρόσουπα που με περιμένει συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Σφυρίδα σου 'ρχομαι!!!! Για Κατερίνα: Ελπίζω να συνήρθε το στομάχι σου και εαν όχι αυτό εσύ. Για Ελένη: Φιλιά στη μαμά σου Για όσες και όσους δουλεύουν: Υπάρχουν και χειρότερα για τα οποία δεν πληρώνεσαι κιόλας Για όσες και όσους διαβάζουν ή δίνουν: Απολαύστε το τώρα έστω και εαν δεν καταλαβαίνετε γιατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:32 Η Κατερίνα έγραψε: #92 25-09-06 09:32 καλημερα κι από μένα. Μετά από 4 μερούλες πάλι στη δουλειά και οι εκρεμότητες πολλές!!! Ladycat και πάλι περαστικούλια nerina όλα οκ με το στομαχι και σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Εγώ το τελείωσα το σιδέρωμα. Τον άλλο μήνα πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:27 Η Amelie έγραψε: #93 25-09-06 11:27 Καλημέρα σας... Εγώ έχω μείνει από δεξί χέρι...Μαλλον Τενοντίτιδα...Χάλια λέμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:40 Η Ελένη1 έγραψε: #94 25-09-06 19:40 Καλησπέρα σε όλους & καλή εβδομάδα Για Nerina απο τη μαμά μου : Ευχαριστώ και ανταποδίδω! Για Nerina από εμένα : Γαλλικό μπουλντόγκ θα πάρεις; Ποιά είναι η γνώμη σου για το ροχαλιτό; Μας επισκέφτηκαν κι εμάς οι ιώσεις (ο γιός μου). Η φαρμακοποιός μου είπε: καιρός σας ήταν, όταν πήγα να πάρω τα αντιπυρετικά και τα σιρόπια για το βήχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η maxi2 έγραψε: #95 25-09-06 19:53 Καλησπέρα σε όλους και όλες..... Ladycat ή Φροσάκι........ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! και περαστικά σου βρέ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η nena έγραψε: #96 25-09-06 19:53 Για Ελένη: ΡΟΧΑΛΗΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:05 Η Ελένη1 έγραψε: #97 25-09-06 20:05 Τα γαλλικά μπουλντόγκ ροχαλίζουν όταν στρεσάροντε και συχνά όταν κοιμόντε. Κάνατε μια έρευνα γύρω από τη φυλή; ( Ξύπνησε ο εκπαιδευτής σκύλων μέσα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:08 Η nena έγραψε: #98 25-09-06 21:08 Για Ελένη Έίδαμε μόνο ότι μας ταιριάζει σαν ιδιοσυγκρασία, ότι δεν έχει πολλές αρρώστειες και ότι αγαπάει τα γατιά. Επίσης ότι έχει μια φοβερή μυτούλα και μια τέλεια φάτσα, ειδικά προφίλ. Ξέρεις κάτι περισσότερο ; Το ροχαλητό δεν μας είναι πρόβλημα, το έχουμε συνηθίσει απο τη Νερίνα. Ελπίζω όμως αυτό να μην σημαίνει ότι αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Ξύπνησε ο εκμεταλλευτής μέσα μου. Εαν και ήθελα να σε ρωτήσω εαν είναι εύκολο στην εκπαίδευση (σαν σκυλί που θα ζήσει σε διαμέρισμα), δεν θέλουμε να μας φέρνει την εφημερίδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:56 Η nena έγραψε: #99 25-09-06 21:56 Για Ελένη Τώρα που σε βρήκα (που δεν σε βρήκα γιατί έφυγες για την ακρίβεια), ξέρεις που υπάρχουν εκτροφεία ζώων στην Ελλάδα; Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady Δραστήριο μέλος Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:13 Η Lady έγραψε: #100 26-09-06 01:13 Αυτό για το ροχαλητό αληθεύει το έχω γράψει και σε ένα άλλο ποστ.Πρέπει σίγουρα να κοιτάξεις για αναπνευστικά καθώς το έχει η ράτσα αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απόγευμα Κυριακής.... δεν έχω βγεί απο το σπίτι... (Σ/Κ δεν το κουνάω ρούπι έξω).. έριξα εναν υπνάκο και τώρα κάθομαι εδώ... Θα πρέπει να σιδερώσω όμως την στολή του Χρήστου (γρρρρρ.. γμτ το ΠΝ). Αύριο θα είμαι μόνη μιας και έχει βάρδια και έτσι θα κάνω καμιά δουλειά με την ησυχία μου.. (αν δεν κολλήσω εδώ...) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina Πολύ δραστήριο μέλος Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2006 στις 18:20 Η purina έγραψε: #85 24-09-06 18:20 Εγω μολις γυρισα πισω λαμια. Κανει κριο θα παω να κανω ενα μπανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:00 Η nena έγραψε: #86 24-09-06 23:00 Καλό σας βράδυ. Μόλις γύρισα απο Αθήνα και πάω για ύπνο. Για Γιώτα: Όπως και να το κάνεις το καθάρισμα των ψαριών είναι κατά τι καλύτερο απο το μπάνιο των γάτων. Απο την άλλη οι γάτοι δεν έχουν λέπια. Δεν ξέρω, νυστάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:42 Η giota έγραψε: #87 24-09-06 23:42 μπα!εξακολουθω να πιστευω οτι το καθαρισμα των ψαριων ειναι χειροτερο Αυριο που δεν θα νυσταζεις θα δης ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:26 Η anabou έγραψε: #88 25-09-06 00:26 Εξαρτάται και από τα ψάρια και από τη γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 05:33 Η ladycat έγραψε: #89 25-09-06 05:33 καλμερααααααααααααααααααα δεν ειμαι καλα εχω πυρετο πονανε τα κοκκαλα μου κ πρεπει να παω στην δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:11 Η giota έγραψε: #90 25-09-06 08:11 Kalημερα καλη εβδομαδα. Οι δασκαλοι απεργουν ακομα και μεις το σχολειο δεν το βλεπουμε ακομα. Ξημερωσε με ηλιο ,αλλα και ψυχρα...περαστικα ladycat κουκουλωμα με τα γατουλινια μαζι για ζεστη να σου φυγη το κρυωμα (αλλη μια χρησιμη ενεργεια απο τις γατες εκτος απο το σιδερο,) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:47 Η nena έγραψε: #91 25-09-06 08:47 Για όλους και όλες καλή μέρα να ' χετε και ακόμα καλύτερη βδομάδα. Παιδιά σχολείο, άντρας δουλειά και εγώ ας μην τα ξαναλέμε πάω να ζεστάνω νερό. Για Ladycat: Μαμά Φωτούλα λέει: Παίρνουμε κοτοπουλάκι το βράζουμε, ρίχνουμε μπόλικο λεμονάκι και πιπεράκι, προαιρετικά ρυζάκι αν μας αρέσει και το τρώμε σε τακτά χρονικά διαστήματα (παλιά καλή αγγλική συνταγή για γρίππη και κρυολογήματα που ως μάνα παθούσα σου λέω ότι παραμένει αξεπέραστη). Μην ξεχνάς να παίρνεις και υγρά. Και ευχαριστήσου το τώρα που δεν έχεις ακόμα παιδιά. Γιατί όταν θα έρθουν ούτε μια αρρώστεια της προκοπής δεν θα μπορείς να απολαμβάνεις,... Για Γιώτα: Τώρα που ξύπνησα και μπροστά στη ψαρόσουπα που με περιμένει συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Σφυρίδα σου 'ρχομαι!!!! Για Κατερίνα: Ελπίζω να συνήρθε το στομάχι σου και εαν όχι αυτό εσύ. Για Ελένη: Φιλιά στη μαμά σου Για όσες και όσους δουλεύουν: Υπάρχουν και χειρότερα για τα οποία δεν πληρώνεσαι κιόλας Για όσες και όσους διαβάζουν ή δίνουν: Απολαύστε το τώρα έστω και εαν δεν καταλαβαίνετε γιατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:32 Η Κατερίνα έγραψε: #92 25-09-06 09:32 καλημερα κι από μένα. Μετά από 4 μερούλες πάλι στη δουλειά και οι εκρεμότητες πολλές!!! Ladycat και πάλι περαστικούλια nerina όλα οκ με το στομαχι και σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Εγώ το τελείωσα το σιδέρωμα. Τον άλλο μήνα πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:27 Η Amelie έγραψε: #93 25-09-06 11:27 Καλημέρα σας... Εγώ έχω μείνει από δεξί χέρι...Μαλλον Τενοντίτιδα...Χάλια λέμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:40 Η Ελένη1 έγραψε: #94 25-09-06 19:40 Καλησπέρα σε όλους & καλή εβδομάδα Για Nerina απο τη μαμά μου : Ευχαριστώ και ανταποδίδω! Για Nerina από εμένα : Γαλλικό μπουλντόγκ θα πάρεις; Ποιά είναι η γνώμη σου για το ροχαλιτό; Μας επισκέφτηκαν κι εμάς οι ιώσεις (ο γιός μου). Η φαρμακοποιός μου είπε: καιρός σας ήταν, όταν πήγα να πάρω τα αντιπυρετικά και τα σιρόπια για το βήχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η maxi2 έγραψε: #95 25-09-06 19:53 Καλησπέρα σε όλους και όλες..... Ladycat ή Φροσάκι........ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! και περαστικά σου βρέ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η nena έγραψε: #96 25-09-06 19:53 Για Ελένη: ΡΟΧΑΛΗΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:05 Η Ελένη1 έγραψε: #97 25-09-06 20:05 Τα γαλλικά μπουλντόγκ ροχαλίζουν όταν στρεσάροντε και συχνά όταν κοιμόντε. Κάνατε μια έρευνα γύρω από τη φυλή; ( Ξύπνησε ο εκπαιδευτής σκύλων μέσα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:08 Η nena έγραψε: #98 25-09-06 21:08 Για Ελένη Έίδαμε μόνο ότι μας ταιριάζει σαν ιδιοσυγκρασία, ότι δεν έχει πολλές αρρώστειες και ότι αγαπάει τα γατιά. Επίσης ότι έχει μια φοβερή μυτούλα και μια τέλεια φάτσα, ειδικά προφίλ. Ξέρεις κάτι περισσότερο ; Το ροχαλητό δεν μας είναι πρόβλημα, το έχουμε συνηθίσει απο τη Νερίνα. Ελπίζω όμως αυτό να μην σημαίνει ότι αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Ξύπνησε ο εκμεταλλευτής μέσα μου. Εαν και ήθελα να σε ρωτήσω εαν είναι εύκολο στην εκπαίδευση (σαν σκυλί που θα ζήσει σε διαμέρισμα), δεν θέλουμε να μας φέρνει την εφημερίδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:56 Η nena έγραψε: #99 25-09-06 21:56 Για Ελένη Τώρα που σε βρήκα (που δεν σε βρήκα γιατί έφυγες για την ακρίβεια), ξέρεις που υπάρχουν εκτροφεία ζώων στην Ελλάδα; Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady Δραστήριο μέλος Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:13 Η Lady έγραψε: #100 26-09-06 01:13 Αυτό για το ροχαλητό αληθεύει το έχω γράψει και σε ένα άλλο ποστ.Πρέπει σίγουρα να κοιτάξεις για αναπνευστικά καθώς το έχει η ράτσα αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω μολις γυρισα πισω λαμια. Κανει κριο θα παω να κανω ενα μπανακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:00 Η nena έγραψε: #86 24-09-06 23:00 Καλό σας βράδυ. Μόλις γύρισα απο Αθήνα και πάω για ύπνο. Για Γιώτα: Όπως και να το κάνεις το καθάρισμα των ψαριών είναι κατά τι καλύτερο απο το μπάνιο των γάτων. Απο την άλλη οι γάτοι δεν έχουν λέπια. Δεν ξέρω, νυστάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:42 Η giota έγραψε: #87 24-09-06 23:42 μπα!εξακολουθω να πιστευω οτι το καθαρισμα των ψαριων ειναι χειροτερο Αυριο που δεν θα νυσταζεις θα δης ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:26 Η anabou έγραψε: #88 25-09-06 00:26 Εξαρτάται και από τα ψάρια και από τη γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 05:33 Η ladycat έγραψε: #89 25-09-06 05:33 καλμερααααααααααααααααααα δεν ειμαι καλα εχω πυρετο πονανε τα κοκκαλα μου κ πρεπει να παω στην δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:11 Η giota έγραψε: #90 25-09-06 08:11 Kalημερα καλη εβδομαδα. Οι δασκαλοι απεργουν ακομα και μεις το σχολειο δεν το βλεπουμε ακομα. Ξημερωσε με ηλιο ,αλλα και ψυχρα...περαστικα ladycat κουκουλωμα με τα γατουλινια μαζι για ζεστη να σου φυγη το κρυωμα (αλλη μια χρησιμη ενεργεια απο τις γατες εκτος απο το σιδερο,) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:47 Η nena έγραψε: #91 25-09-06 08:47 Για όλους και όλες καλή μέρα να ' χετε και ακόμα καλύτερη βδομάδα. Παιδιά σχολείο, άντρας δουλειά και εγώ ας μην τα ξαναλέμε πάω να ζεστάνω νερό. Για Ladycat: Μαμά Φωτούλα λέει: Παίρνουμε κοτοπουλάκι το βράζουμε, ρίχνουμε μπόλικο λεμονάκι και πιπεράκι, προαιρετικά ρυζάκι αν μας αρέσει και το τρώμε σε τακτά χρονικά διαστήματα (παλιά καλή αγγλική συνταγή για γρίππη και κρυολογήματα που ως μάνα παθούσα σου λέω ότι παραμένει αξεπέραστη). Μην ξεχνάς να παίρνεις και υγρά. Και ευχαριστήσου το τώρα που δεν έχεις ακόμα παιδιά. Γιατί όταν θα έρθουν ούτε μια αρρώστεια της προκοπής δεν θα μπορείς να απολαμβάνεις,... Για Γιώτα: Τώρα που ξύπνησα και μπροστά στη ψαρόσουπα που με περιμένει συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Σφυρίδα σου 'ρχομαι!!!! Για Κατερίνα: Ελπίζω να συνήρθε το στομάχι σου και εαν όχι αυτό εσύ. Για Ελένη: Φιλιά στη μαμά σου Για όσες και όσους δουλεύουν: Υπάρχουν και χειρότερα για τα οποία δεν πληρώνεσαι κιόλας Για όσες και όσους διαβάζουν ή δίνουν: Απολαύστε το τώρα έστω και εαν δεν καταλαβαίνετε γιατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:32 Η Κατερίνα έγραψε: #92 25-09-06 09:32 καλημερα κι από μένα. Μετά από 4 μερούλες πάλι στη δουλειά και οι εκρεμότητες πολλές!!! Ladycat και πάλι περαστικούλια nerina όλα οκ με το στομαχι και σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Εγώ το τελείωσα το σιδέρωμα. Τον άλλο μήνα πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:27 Η Amelie έγραψε: #93 25-09-06 11:27 Καλημέρα σας... Εγώ έχω μείνει από δεξί χέρι...Μαλλον Τενοντίτιδα...Χάλια λέμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:40 Η Ελένη1 έγραψε: #94 25-09-06 19:40 Καλησπέρα σε όλους & καλή εβδομάδα Για Nerina απο τη μαμά μου : Ευχαριστώ και ανταποδίδω! Για Nerina από εμένα : Γαλλικό μπουλντόγκ θα πάρεις; Ποιά είναι η γνώμη σου για το ροχαλιτό; Μας επισκέφτηκαν κι εμάς οι ιώσεις (ο γιός μου). Η φαρμακοποιός μου είπε: καιρός σας ήταν, όταν πήγα να πάρω τα αντιπυρετικά και τα σιρόπια για το βήχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η maxi2 έγραψε: #95 25-09-06 19:53 Καλησπέρα σε όλους και όλες..... Ladycat ή Φροσάκι........ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! και περαστικά σου βρέ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η nena έγραψε: #96 25-09-06 19:53 Για Ελένη: ΡΟΧΑΛΗΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:05 Η Ελένη1 έγραψε: #97 25-09-06 20:05 Τα γαλλικά μπουλντόγκ ροχαλίζουν όταν στρεσάροντε και συχνά όταν κοιμόντε. Κάνατε μια έρευνα γύρω από τη φυλή; ( Ξύπνησε ο εκπαιδευτής σκύλων μέσα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:08 Η nena έγραψε: #98 25-09-06 21:08 Για Ελένη Έίδαμε μόνο ότι μας ταιριάζει σαν ιδιοσυγκρασία, ότι δεν έχει πολλές αρρώστειες και ότι αγαπάει τα γατιά. Επίσης ότι έχει μια φοβερή μυτούλα και μια τέλεια φάτσα, ειδικά προφίλ. Ξέρεις κάτι περισσότερο ; Το ροχαλητό δεν μας είναι πρόβλημα, το έχουμε συνηθίσει απο τη Νερίνα. Ελπίζω όμως αυτό να μην σημαίνει ότι αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Ξύπνησε ο εκμεταλλευτής μέσα μου. Εαν και ήθελα να σε ρωτήσω εαν είναι εύκολο στην εκπαίδευση (σαν σκυλί που θα ζήσει σε διαμέρισμα), δεν θέλουμε να μας φέρνει την εφημερίδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:56 Η nena έγραψε: #99 25-09-06 21:56 Για Ελένη Τώρα που σε βρήκα (που δεν σε βρήκα γιατί έφυγες για την ακρίβεια), ξέρεις που υπάρχουν εκτροφεία ζώων στην Ελλάδα; Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady Δραστήριο μέλος Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:13 Η Lady έγραψε: #100 26-09-06 01:13 Αυτό για το ροχαλητό αληθεύει το έχω γράψει και σε ένα άλλο ποστ.Πρέπει σίγουρα να κοιτάξεις για αναπνευστικά καθώς το έχει η ράτσα αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλό σας βράδυ. Μόλις γύρισα απο Αθήνα και πάω για ύπνο. Για Γιώτα: Όπως και να το κάνεις το καθάρισμα των ψαριών είναι κατά τι καλύτερο απο το μπάνιο των γάτων. Απο την άλλη οι γάτοι δεν έχουν λέπια. Δεν ξέρω, νυστάζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2006 στις 23:42 Η giota έγραψε: #87 24-09-06 23:42 μπα!εξακολουθω να πιστευω οτι το καθαρισμα των ψαριων ειναι χειροτερο Αυριο που δεν θα νυσταζεις θα δης ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:26 Η anabou έγραψε: #88 25-09-06 00:26 Εξαρτάται και από τα ψάρια και από τη γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 05:33 Η ladycat έγραψε: #89 25-09-06 05:33 καλμερααααααααααααααααααα δεν ειμαι καλα εχω πυρετο πονανε τα κοκκαλα μου κ πρεπει να παω στην δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:11 Η giota έγραψε: #90 25-09-06 08:11 Kalημερα καλη εβδομαδα. Οι δασκαλοι απεργουν ακομα και μεις το σχολειο δεν το βλεπουμε ακομα. Ξημερωσε με ηλιο ,αλλα και ψυχρα...περαστικα ladycat κουκουλωμα με τα γατουλινια μαζι για ζεστη να σου φυγη το κρυωμα (αλλη μια χρησιμη ενεργεια απο τις γατες εκτος απο το σιδερο,) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:47 Η nena έγραψε: #91 25-09-06 08:47 Για όλους και όλες καλή μέρα να ' χετε και ακόμα καλύτερη βδομάδα. Παιδιά σχολείο, άντρας δουλειά και εγώ ας μην τα ξαναλέμε πάω να ζεστάνω νερό. Για Ladycat: Μαμά Φωτούλα λέει: Παίρνουμε κοτοπουλάκι το βράζουμε, ρίχνουμε μπόλικο λεμονάκι και πιπεράκι, προαιρετικά ρυζάκι αν μας αρέσει και το τρώμε σε τακτά χρονικά διαστήματα (παλιά καλή αγγλική συνταγή για γρίππη και κρυολογήματα που ως μάνα παθούσα σου λέω ότι παραμένει αξεπέραστη). Μην ξεχνάς να παίρνεις και υγρά. Και ευχαριστήσου το τώρα που δεν έχεις ακόμα παιδιά. Γιατί όταν θα έρθουν ούτε μια αρρώστεια της προκοπής δεν θα μπορείς να απολαμβάνεις,... Για Γιώτα: Τώρα που ξύπνησα και μπροστά στη ψαρόσουπα που με περιμένει συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Σφυρίδα σου 'ρχομαι!!!! Για Κατερίνα: Ελπίζω να συνήρθε το στομάχι σου και εαν όχι αυτό εσύ. Για Ελένη: Φιλιά στη μαμά σου Για όσες και όσους δουλεύουν: Υπάρχουν και χειρότερα για τα οποία δεν πληρώνεσαι κιόλας Για όσες και όσους διαβάζουν ή δίνουν: Απολαύστε το τώρα έστω και εαν δεν καταλαβαίνετε γιατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:32 Η Κατερίνα έγραψε: #92 25-09-06 09:32 καλημερα κι από μένα. Μετά από 4 μερούλες πάλι στη δουλειά και οι εκρεμότητες πολλές!!! Ladycat και πάλι περαστικούλια nerina όλα οκ με το στομαχι και σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Εγώ το τελείωσα το σιδέρωμα. Τον άλλο μήνα πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:27 Η Amelie έγραψε: #93 25-09-06 11:27 Καλημέρα σας... Εγώ έχω μείνει από δεξί χέρι...Μαλλον Τενοντίτιδα...Χάλια λέμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:40 Η Ελένη1 έγραψε: #94 25-09-06 19:40 Καλησπέρα σε όλους & καλή εβδομάδα Για Nerina απο τη μαμά μου : Ευχαριστώ και ανταποδίδω! Για Nerina από εμένα : Γαλλικό μπουλντόγκ θα πάρεις; Ποιά είναι η γνώμη σου για το ροχαλιτό; Μας επισκέφτηκαν κι εμάς οι ιώσεις (ο γιός μου). Η φαρμακοποιός μου είπε: καιρός σας ήταν, όταν πήγα να πάρω τα αντιπυρετικά και τα σιρόπια για το βήχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η maxi2 έγραψε: #95 25-09-06 19:53 Καλησπέρα σε όλους και όλες..... Ladycat ή Φροσάκι........ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! και περαστικά σου βρέ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η nena έγραψε: #96 25-09-06 19:53 Για Ελένη: ΡΟΧΑΛΗΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:05 Η Ελένη1 έγραψε: #97 25-09-06 20:05 Τα γαλλικά μπουλντόγκ ροχαλίζουν όταν στρεσάροντε και συχνά όταν κοιμόντε. Κάνατε μια έρευνα γύρω από τη φυλή; ( Ξύπνησε ο εκπαιδευτής σκύλων μέσα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:08 Η nena έγραψε: #98 25-09-06 21:08 Για Ελένη Έίδαμε μόνο ότι μας ταιριάζει σαν ιδιοσυγκρασία, ότι δεν έχει πολλές αρρώστειες και ότι αγαπάει τα γατιά. Επίσης ότι έχει μια φοβερή μυτούλα και μια τέλεια φάτσα, ειδικά προφίλ. Ξέρεις κάτι περισσότερο ; Το ροχαλητό δεν μας είναι πρόβλημα, το έχουμε συνηθίσει απο τη Νερίνα. Ελπίζω όμως αυτό να μην σημαίνει ότι αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Ξύπνησε ο εκμεταλλευτής μέσα μου. Εαν και ήθελα να σε ρωτήσω εαν είναι εύκολο στην εκπαίδευση (σαν σκυλί που θα ζήσει σε διαμέρισμα), δεν θέλουμε να μας φέρνει την εφημερίδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:56 Η nena έγραψε: #99 25-09-06 21:56 Για Ελένη Τώρα που σε βρήκα (που δεν σε βρήκα γιατί έφυγες για την ακρίβεια), ξέρεις που υπάρχουν εκτροφεία ζώων στην Ελλάδα; Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady Δραστήριο μέλος Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:13 Η Lady έγραψε: #100 26-09-06 01:13 Αυτό για το ροχαλητό αληθεύει το έχω γράψει και σε ένα άλλο ποστ.Πρέπει σίγουρα να κοιτάξεις για αναπνευστικά καθώς το έχει η ράτσα αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπα!εξακολουθω να πιστευω οτι το καθαρισμα των ψαριων ειναι χειροτερο Αυριο που δεν θα νυσταζεις θα δης ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 00:26 Η anabou έγραψε: #88 25-09-06 00:26 Εξαρτάται και από τα ψάρια και από τη γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 05:33 Η ladycat έγραψε: #89 25-09-06 05:33 καλμερααααααααααααααααααα δεν ειμαι καλα εχω πυρετο πονανε τα κοκκαλα μου κ πρεπει να παω στην δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:11 Η giota έγραψε: #90 25-09-06 08:11 Kalημερα καλη εβδομαδα. Οι δασκαλοι απεργουν ακομα και μεις το σχολειο δεν το βλεπουμε ακομα. Ξημερωσε με ηλιο ,αλλα και ψυχρα...περαστικα ladycat κουκουλωμα με τα γατουλινια μαζι για ζεστη να σου φυγη το κρυωμα (αλλη μια χρησιμη ενεργεια απο τις γατες εκτος απο το σιδερο,) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:47 Η nena έγραψε: #91 25-09-06 08:47 Για όλους και όλες καλή μέρα να ' χετε και ακόμα καλύτερη βδομάδα. Παιδιά σχολείο, άντρας δουλειά και εγώ ας μην τα ξαναλέμε πάω να ζεστάνω νερό. Για Ladycat: Μαμά Φωτούλα λέει: Παίρνουμε κοτοπουλάκι το βράζουμε, ρίχνουμε μπόλικο λεμονάκι και πιπεράκι, προαιρετικά ρυζάκι αν μας αρέσει και το τρώμε σε τακτά χρονικά διαστήματα (παλιά καλή αγγλική συνταγή για γρίππη και κρυολογήματα που ως μάνα παθούσα σου λέω ότι παραμένει αξεπέραστη). Μην ξεχνάς να παίρνεις και υγρά. Και ευχαριστήσου το τώρα που δεν έχεις ακόμα παιδιά. Γιατί όταν θα έρθουν ούτε μια αρρώστεια της προκοπής δεν θα μπορείς να απολαμβάνεις,... Για Γιώτα: Τώρα που ξύπνησα και μπροστά στη ψαρόσουπα που με περιμένει συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Σφυρίδα σου 'ρχομαι!!!! Για Κατερίνα: Ελπίζω να συνήρθε το στομάχι σου και εαν όχι αυτό εσύ. Για Ελένη: Φιλιά στη μαμά σου Για όσες και όσους δουλεύουν: Υπάρχουν και χειρότερα για τα οποία δεν πληρώνεσαι κιόλας Για όσες και όσους διαβάζουν ή δίνουν: Απολαύστε το τώρα έστω και εαν δεν καταλαβαίνετε γιατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:32 Η Κατερίνα έγραψε: #92 25-09-06 09:32 καλημερα κι από μένα. Μετά από 4 μερούλες πάλι στη δουλειά και οι εκρεμότητες πολλές!!! Ladycat και πάλι περαστικούλια nerina όλα οκ με το στομαχι και σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Εγώ το τελείωσα το σιδέρωμα. Τον άλλο μήνα πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:27 Η Amelie έγραψε: #93 25-09-06 11:27 Καλημέρα σας... Εγώ έχω μείνει από δεξί χέρι...Μαλλον Τενοντίτιδα...Χάλια λέμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:40 Η Ελένη1 έγραψε: #94 25-09-06 19:40 Καλησπέρα σε όλους & καλή εβδομάδα Για Nerina απο τη μαμά μου : Ευχαριστώ και ανταποδίδω! Για Nerina από εμένα : Γαλλικό μπουλντόγκ θα πάρεις; Ποιά είναι η γνώμη σου για το ροχαλιτό; Μας επισκέφτηκαν κι εμάς οι ιώσεις (ο γιός μου). Η φαρμακοποιός μου είπε: καιρός σας ήταν, όταν πήγα να πάρω τα αντιπυρετικά και τα σιρόπια για το βήχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η maxi2 έγραψε: #95 25-09-06 19:53 Καλησπέρα σε όλους και όλες..... Ladycat ή Φροσάκι........ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! και περαστικά σου βρέ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η nena έγραψε: #96 25-09-06 19:53 Για Ελένη: ΡΟΧΑΛΗΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:05 Η Ελένη1 έγραψε: #97 25-09-06 20:05 Τα γαλλικά μπουλντόγκ ροχαλίζουν όταν στρεσάροντε και συχνά όταν κοιμόντε. Κάνατε μια έρευνα γύρω από τη φυλή; ( Ξύπνησε ο εκπαιδευτής σκύλων μέσα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:08 Η nena έγραψε: #98 25-09-06 21:08 Για Ελένη Έίδαμε μόνο ότι μας ταιριάζει σαν ιδιοσυγκρασία, ότι δεν έχει πολλές αρρώστειες και ότι αγαπάει τα γατιά. Επίσης ότι έχει μια φοβερή μυτούλα και μια τέλεια φάτσα, ειδικά προφίλ. Ξέρεις κάτι περισσότερο ; Το ροχαλητό δεν μας είναι πρόβλημα, το έχουμε συνηθίσει απο τη Νερίνα. Ελπίζω όμως αυτό να μην σημαίνει ότι αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Ξύπνησε ο εκμεταλλευτής μέσα μου. Εαν και ήθελα να σε ρωτήσω εαν είναι εύκολο στην εκπαίδευση (σαν σκυλί που θα ζήσει σε διαμέρισμα), δεν θέλουμε να μας φέρνει την εφημερίδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:56 Η nena έγραψε: #99 25-09-06 21:56 Για Ελένη Τώρα που σε βρήκα (που δεν σε βρήκα γιατί έφυγες για την ακρίβεια), ξέρεις που υπάρχουν εκτροφεία ζώων στην Ελλάδα; Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady Δραστήριο μέλος Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:13 Η Lady έγραψε: #100 26-09-06 01:13 Αυτό για το ροχαλητό αληθεύει το έχω γράψει και σε ένα άλλο ποστ.Πρέπει σίγουρα να κοιτάξεις για αναπνευστικά καθώς το έχει η ράτσα αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εξαρτάται και από τα ψάρια και από τη γάτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 05:33 Η ladycat έγραψε: #89 25-09-06 05:33 καλμερααααααααααααααααααα δεν ειμαι καλα εχω πυρετο πονανε τα κοκκαλα μου κ πρεπει να παω στην δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:11 Η giota έγραψε: #90 25-09-06 08:11 Kalημερα καλη εβδομαδα. Οι δασκαλοι απεργουν ακομα και μεις το σχολειο δεν το βλεπουμε ακομα. Ξημερωσε με ηλιο ,αλλα και ψυχρα...περαστικα ladycat κουκουλωμα με τα γατουλινια μαζι για ζεστη να σου φυγη το κρυωμα (αλλη μια χρησιμη ενεργεια απο τις γατες εκτος απο το σιδερο,) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:47 Η nena έγραψε: #91 25-09-06 08:47 Για όλους και όλες καλή μέρα να ' χετε και ακόμα καλύτερη βδομάδα. Παιδιά σχολείο, άντρας δουλειά και εγώ ας μην τα ξαναλέμε πάω να ζεστάνω νερό. Για Ladycat: Μαμά Φωτούλα λέει: Παίρνουμε κοτοπουλάκι το βράζουμε, ρίχνουμε μπόλικο λεμονάκι και πιπεράκι, προαιρετικά ρυζάκι αν μας αρέσει και το τρώμε σε τακτά χρονικά διαστήματα (παλιά καλή αγγλική συνταγή για γρίππη και κρυολογήματα που ως μάνα παθούσα σου λέω ότι παραμένει αξεπέραστη). Μην ξεχνάς να παίρνεις και υγρά. Και ευχαριστήσου το τώρα που δεν έχεις ακόμα παιδιά. Γιατί όταν θα έρθουν ούτε μια αρρώστεια της προκοπής δεν θα μπορείς να απολαμβάνεις,... Για Γιώτα: Τώρα που ξύπνησα και μπροστά στη ψαρόσουπα που με περιμένει συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Σφυρίδα σου 'ρχομαι!!!! Για Κατερίνα: Ελπίζω να συνήρθε το στομάχι σου και εαν όχι αυτό εσύ. Για Ελένη: Φιλιά στη μαμά σου Για όσες και όσους δουλεύουν: Υπάρχουν και χειρότερα για τα οποία δεν πληρώνεσαι κιόλας Για όσες και όσους διαβάζουν ή δίνουν: Απολαύστε το τώρα έστω και εαν δεν καταλαβαίνετε γιατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:32 Η Κατερίνα έγραψε: #92 25-09-06 09:32 καλημερα κι από μένα. Μετά από 4 μερούλες πάλι στη δουλειά και οι εκρεμότητες πολλές!!! Ladycat και πάλι περαστικούλια nerina όλα οκ με το στομαχι και σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Εγώ το τελείωσα το σιδέρωμα. Τον άλλο μήνα πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:27 Η Amelie έγραψε: #93 25-09-06 11:27 Καλημέρα σας... Εγώ έχω μείνει από δεξί χέρι...Μαλλον Τενοντίτιδα...Χάλια λέμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:40 Η Ελένη1 έγραψε: #94 25-09-06 19:40 Καλησπέρα σε όλους & καλή εβδομάδα Για Nerina απο τη μαμά μου : Ευχαριστώ και ανταποδίδω! Για Nerina από εμένα : Γαλλικό μπουλντόγκ θα πάρεις; Ποιά είναι η γνώμη σου για το ροχαλιτό; Μας επισκέφτηκαν κι εμάς οι ιώσεις (ο γιός μου). Η φαρμακοποιός μου είπε: καιρός σας ήταν, όταν πήγα να πάρω τα αντιπυρετικά και τα σιρόπια για το βήχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η maxi2 έγραψε: #95 25-09-06 19:53 Καλησπέρα σε όλους και όλες..... Ladycat ή Φροσάκι........ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! και περαστικά σου βρέ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η nena έγραψε: #96 25-09-06 19:53 Για Ελένη: ΡΟΧΑΛΗΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:05 Η Ελένη1 έγραψε: #97 25-09-06 20:05 Τα γαλλικά μπουλντόγκ ροχαλίζουν όταν στρεσάροντε και συχνά όταν κοιμόντε. Κάνατε μια έρευνα γύρω από τη φυλή; ( Ξύπνησε ο εκπαιδευτής σκύλων μέσα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:08 Η nena έγραψε: #98 25-09-06 21:08 Για Ελένη Έίδαμε μόνο ότι μας ταιριάζει σαν ιδιοσυγκρασία, ότι δεν έχει πολλές αρρώστειες και ότι αγαπάει τα γατιά. Επίσης ότι έχει μια φοβερή μυτούλα και μια τέλεια φάτσα, ειδικά προφίλ. Ξέρεις κάτι περισσότερο ; Το ροχαλητό δεν μας είναι πρόβλημα, το έχουμε συνηθίσει απο τη Νερίνα. Ελπίζω όμως αυτό να μην σημαίνει ότι αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Ξύπνησε ο εκμεταλλευτής μέσα μου. Εαν και ήθελα να σε ρωτήσω εαν είναι εύκολο στην εκπαίδευση (σαν σκυλί που θα ζήσει σε διαμέρισμα), δεν θέλουμε να μας φέρνει την εφημερίδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:56 Η nena έγραψε: #99 25-09-06 21:56 Για Ελένη Τώρα που σε βρήκα (που δεν σε βρήκα γιατί έφυγες για την ακρίβεια), ξέρεις που υπάρχουν εκτροφεία ζώων στην Ελλάδα; Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady Δραστήριο μέλος Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:13 Η Lady έγραψε: #100 26-09-06 01:13 Αυτό για το ροχαλητό αληθεύει το έχω γράψει και σε ένα άλλο ποστ.Πρέπει σίγουρα να κοιτάξεις για αναπνευστικά καθώς το έχει η ράτσα αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλμερααααααααααααααααααα δεν ειμαι καλα εχω πυρετο πονανε τα κοκκαλα μου κ πρεπει να παω στην δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:11 Η giota έγραψε: #90 25-09-06 08:11 Kalημερα καλη εβδομαδα. Οι δασκαλοι απεργουν ακομα και μεις το σχολειο δεν το βλεπουμε ακομα. Ξημερωσε με ηλιο ,αλλα και ψυχρα...περαστικα ladycat κουκουλωμα με τα γατουλινια μαζι για ζεστη να σου φυγη το κρυωμα (αλλη μια χρησιμη ενεργεια απο τις γατες εκτος απο το σιδερο,) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:47 Η nena έγραψε: #91 25-09-06 08:47 Για όλους και όλες καλή μέρα να ' χετε και ακόμα καλύτερη βδομάδα. Παιδιά σχολείο, άντρας δουλειά και εγώ ας μην τα ξαναλέμε πάω να ζεστάνω νερό. Για Ladycat: Μαμά Φωτούλα λέει: Παίρνουμε κοτοπουλάκι το βράζουμε, ρίχνουμε μπόλικο λεμονάκι και πιπεράκι, προαιρετικά ρυζάκι αν μας αρέσει και το τρώμε σε τακτά χρονικά διαστήματα (παλιά καλή αγγλική συνταγή για γρίππη και κρυολογήματα που ως μάνα παθούσα σου λέω ότι παραμένει αξεπέραστη). Μην ξεχνάς να παίρνεις και υγρά. Και ευχαριστήσου το τώρα που δεν έχεις ακόμα παιδιά. Γιατί όταν θα έρθουν ούτε μια αρρώστεια της προκοπής δεν θα μπορείς να απολαμβάνεις,... Για Γιώτα: Τώρα που ξύπνησα και μπροστά στη ψαρόσουπα που με περιμένει συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Σφυρίδα σου 'ρχομαι!!!! Για Κατερίνα: Ελπίζω να συνήρθε το στομάχι σου και εαν όχι αυτό εσύ. Για Ελένη: Φιλιά στη μαμά σου Για όσες και όσους δουλεύουν: Υπάρχουν και χειρότερα για τα οποία δεν πληρώνεσαι κιόλας Για όσες και όσους διαβάζουν ή δίνουν: Απολαύστε το τώρα έστω και εαν δεν καταλαβαίνετε γιατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:32 Η Κατερίνα έγραψε: #92 25-09-06 09:32 καλημερα κι από μένα. Μετά από 4 μερούλες πάλι στη δουλειά και οι εκρεμότητες πολλές!!! Ladycat και πάλι περαστικούλια nerina όλα οκ με το στομαχι και σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Εγώ το τελείωσα το σιδέρωμα. Τον άλλο μήνα πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:27 Η Amelie έγραψε: #93 25-09-06 11:27 Καλημέρα σας... Εγώ έχω μείνει από δεξί χέρι...Μαλλον Τενοντίτιδα...Χάλια λέμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:40 Η Ελένη1 έγραψε: #94 25-09-06 19:40 Καλησπέρα σε όλους & καλή εβδομάδα Για Nerina απο τη μαμά μου : Ευχαριστώ και ανταποδίδω! Για Nerina από εμένα : Γαλλικό μπουλντόγκ θα πάρεις; Ποιά είναι η γνώμη σου για το ροχαλιτό; Μας επισκέφτηκαν κι εμάς οι ιώσεις (ο γιός μου). Η φαρμακοποιός μου είπε: καιρός σας ήταν, όταν πήγα να πάρω τα αντιπυρετικά και τα σιρόπια για το βήχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η maxi2 έγραψε: #95 25-09-06 19:53 Καλησπέρα σε όλους και όλες..... Ladycat ή Φροσάκι........ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! και περαστικά σου βρέ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η nena έγραψε: #96 25-09-06 19:53 Για Ελένη: ΡΟΧΑΛΗΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:05 Η Ελένη1 έγραψε: #97 25-09-06 20:05 Τα γαλλικά μπουλντόγκ ροχαλίζουν όταν στρεσάροντε και συχνά όταν κοιμόντε. Κάνατε μια έρευνα γύρω από τη φυλή; ( Ξύπνησε ο εκπαιδευτής σκύλων μέσα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:08 Η nena έγραψε: #98 25-09-06 21:08 Για Ελένη Έίδαμε μόνο ότι μας ταιριάζει σαν ιδιοσυγκρασία, ότι δεν έχει πολλές αρρώστειες και ότι αγαπάει τα γατιά. Επίσης ότι έχει μια φοβερή μυτούλα και μια τέλεια φάτσα, ειδικά προφίλ. Ξέρεις κάτι περισσότερο ; Το ροχαλητό δεν μας είναι πρόβλημα, το έχουμε συνηθίσει απο τη Νερίνα. Ελπίζω όμως αυτό να μην σημαίνει ότι αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Ξύπνησε ο εκμεταλλευτής μέσα μου. Εαν και ήθελα να σε ρωτήσω εαν είναι εύκολο στην εκπαίδευση (σαν σκυλί που θα ζήσει σε διαμέρισμα), δεν θέλουμε να μας φέρνει την εφημερίδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:56 Η nena έγραψε: #99 25-09-06 21:56 Για Ελένη Τώρα που σε βρήκα (που δεν σε βρήκα γιατί έφυγες για την ακρίβεια), ξέρεις που υπάρχουν εκτροφεία ζώων στην Ελλάδα; Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady Δραστήριο μέλος Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:13 Η Lady έγραψε: #100 26-09-06 01:13 Αυτό για το ροχαλητό αληθεύει το έχω γράψει και σε ένα άλλο ποστ.Πρέπει σίγουρα να κοιτάξεις για αναπνευστικά καθώς το έχει η ράτσα αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kalημερα καλη εβδομαδα. Οι δασκαλοι απεργουν ακομα και μεις το σχολειο δεν το βλεπουμε ακομα. Ξημερωσε με ηλιο ,αλλα και ψυχρα...περαστικα ladycat κουκουλωμα με τα γατουλινια μαζι για ζεστη να σου φυγη το κρυωμα (αλλη μια χρησιμη ενεργεια απο τις γατες εκτος απο το σιδερο,) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 08:47 Η nena έγραψε: #91 25-09-06 08:47 Για όλους και όλες καλή μέρα να ' χετε και ακόμα καλύτερη βδομάδα. Παιδιά σχολείο, άντρας δουλειά και εγώ ας μην τα ξαναλέμε πάω να ζεστάνω νερό. Για Ladycat: Μαμά Φωτούλα λέει: Παίρνουμε κοτοπουλάκι το βράζουμε, ρίχνουμε μπόλικο λεμονάκι και πιπεράκι, προαιρετικά ρυζάκι αν μας αρέσει και το τρώμε σε τακτά χρονικά διαστήματα (παλιά καλή αγγλική συνταγή για γρίππη και κρυολογήματα που ως μάνα παθούσα σου λέω ότι παραμένει αξεπέραστη). Μην ξεχνάς να παίρνεις και υγρά. Και ευχαριστήσου το τώρα που δεν έχεις ακόμα παιδιά. Γιατί όταν θα έρθουν ούτε μια αρρώστεια της προκοπής δεν θα μπορείς να απολαμβάνεις,... Για Γιώτα: Τώρα που ξύπνησα και μπροστά στη ψαρόσουπα που με περιμένει συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Σφυρίδα σου 'ρχομαι!!!! Για Κατερίνα: Ελπίζω να συνήρθε το στομάχι σου και εαν όχι αυτό εσύ. Για Ελένη: Φιλιά στη μαμά σου Για όσες και όσους δουλεύουν: Υπάρχουν και χειρότερα για τα οποία δεν πληρώνεσαι κιόλας Για όσες και όσους διαβάζουν ή δίνουν: Απολαύστε το τώρα έστω και εαν δεν καταλαβαίνετε γιατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:32 Η Κατερίνα έγραψε: #92 25-09-06 09:32 καλημερα κι από μένα. Μετά από 4 μερούλες πάλι στη δουλειά και οι εκρεμότητες πολλές!!! Ladycat και πάλι περαστικούλια nerina όλα οκ με το στομαχι και σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Εγώ το τελείωσα το σιδέρωμα. Τον άλλο μήνα πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:27 Η Amelie έγραψε: #93 25-09-06 11:27 Καλημέρα σας... Εγώ έχω μείνει από δεξί χέρι...Μαλλον Τενοντίτιδα...Χάλια λέμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:40 Η Ελένη1 έγραψε: #94 25-09-06 19:40 Καλησπέρα σε όλους & καλή εβδομάδα Για Nerina απο τη μαμά μου : Ευχαριστώ και ανταποδίδω! Για Nerina από εμένα : Γαλλικό μπουλντόγκ θα πάρεις; Ποιά είναι η γνώμη σου για το ροχαλιτό; Μας επισκέφτηκαν κι εμάς οι ιώσεις (ο γιός μου). Η φαρμακοποιός μου είπε: καιρός σας ήταν, όταν πήγα να πάρω τα αντιπυρετικά και τα σιρόπια για το βήχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η maxi2 έγραψε: #95 25-09-06 19:53 Καλησπέρα σε όλους και όλες..... Ladycat ή Φροσάκι........ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! και περαστικά σου βρέ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η nena έγραψε: #96 25-09-06 19:53 Για Ελένη: ΡΟΧΑΛΗΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:05 Η Ελένη1 έγραψε: #97 25-09-06 20:05 Τα γαλλικά μπουλντόγκ ροχαλίζουν όταν στρεσάροντε και συχνά όταν κοιμόντε. Κάνατε μια έρευνα γύρω από τη φυλή; ( Ξύπνησε ο εκπαιδευτής σκύλων μέσα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:08 Η nena έγραψε: #98 25-09-06 21:08 Για Ελένη Έίδαμε μόνο ότι μας ταιριάζει σαν ιδιοσυγκρασία, ότι δεν έχει πολλές αρρώστειες και ότι αγαπάει τα γατιά. Επίσης ότι έχει μια φοβερή μυτούλα και μια τέλεια φάτσα, ειδικά προφίλ. Ξέρεις κάτι περισσότερο ; Το ροχαλητό δεν μας είναι πρόβλημα, το έχουμε συνηθίσει απο τη Νερίνα. Ελπίζω όμως αυτό να μην σημαίνει ότι αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Ξύπνησε ο εκμεταλλευτής μέσα μου. Εαν και ήθελα να σε ρωτήσω εαν είναι εύκολο στην εκπαίδευση (σαν σκυλί που θα ζήσει σε διαμέρισμα), δεν θέλουμε να μας φέρνει την εφημερίδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:56 Η nena έγραψε: #99 25-09-06 21:56 Για Ελένη Τώρα που σε βρήκα (που δεν σε βρήκα γιατί έφυγες για την ακρίβεια), ξέρεις που υπάρχουν εκτροφεία ζώων στην Ελλάδα; Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady Δραστήριο μέλος Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:13 Η Lady έγραψε: #100 26-09-06 01:13 Αυτό για το ροχαλητό αληθεύει το έχω γράψει και σε ένα άλλο ποστ.Πρέπει σίγουρα να κοιτάξεις για αναπνευστικά καθώς το έχει η ράτσα αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για όλους και όλες καλή μέρα να ' χετε και ακόμα καλύτερη βδομάδα. Παιδιά σχολείο, άντρας δουλειά και εγώ ας μην τα ξαναλέμε πάω να ζεστάνω νερό. Για Ladycat: Μαμά Φωτούλα λέει: Παίρνουμε κοτοπουλάκι το βράζουμε, ρίχνουμε μπόλικο λεμονάκι και πιπεράκι, προαιρετικά ρυζάκι αν μας αρέσει και το τρώμε σε τακτά χρονικά διαστήματα (παλιά καλή αγγλική συνταγή για γρίππη και κρυολογήματα που ως μάνα παθούσα σου λέω ότι παραμένει αξεπέραστη). Μην ξεχνάς να παίρνεις και υγρά. Και ευχαριστήσου το τώρα που δεν έχεις ακόμα παιδιά. Γιατί όταν θα έρθουν ούτε μια αρρώστεια της προκοπής δεν θα μπορείς να απολαμβάνεις,... Για Γιώτα: Τώρα που ξύπνησα και μπροστά στη ψαρόσουπα που με περιμένει συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Σφυρίδα σου 'ρχομαι!!!! Για Κατερίνα: Ελπίζω να συνήρθε το στομάχι σου και εαν όχι αυτό εσύ. Για Ελένη: Φιλιά στη μαμά σου Για όσες και όσους δουλεύουν: Υπάρχουν και χειρότερα για τα οποία δεν πληρώνεσαι κιόλας Για όσες και όσους διαβάζουν ή δίνουν: Απολαύστε το τώρα έστω και εαν δεν καταλαβαίνετε γιατί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 09:32 Η Κατερίνα έγραψε: #92 25-09-06 09:32 καλημερα κι από μένα. Μετά από 4 μερούλες πάλι στη δουλειά και οι εκρεμότητες πολλές!!! Ladycat και πάλι περαστικούλια nerina όλα οκ με το στομαχι και σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Εγώ το τελείωσα το σιδέρωμα. Τον άλλο μήνα πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:27 Η Amelie έγραψε: #93 25-09-06 11:27 Καλημέρα σας... Εγώ έχω μείνει από δεξί χέρι...Μαλλον Τενοντίτιδα...Χάλια λέμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:40 Η Ελένη1 έγραψε: #94 25-09-06 19:40 Καλησπέρα σε όλους & καλή εβδομάδα Για Nerina απο τη μαμά μου : Ευχαριστώ και ανταποδίδω! Για Nerina από εμένα : Γαλλικό μπουλντόγκ θα πάρεις; Ποιά είναι η γνώμη σου για το ροχαλιτό; Μας επισκέφτηκαν κι εμάς οι ιώσεις (ο γιός μου). Η φαρμακοποιός μου είπε: καιρός σας ήταν, όταν πήγα να πάρω τα αντιπυρετικά και τα σιρόπια για το βήχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η maxi2 έγραψε: #95 25-09-06 19:53 Καλησπέρα σε όλους και όλες..... Ladycat ή Φροσάκι........ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! και περαστικά σου βρέ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η nena έγραψε: #96 25-09-06 19:53 Για Ελένη: ΡΟΧΑΛΗΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:05 Η Ελένη1 έγραψε: #97 25-09-06 20:05 Τα γαλλικά μπουλντόγκ ροχαλίζουν όταν στρεσάροντε και συχνά όταν κοιμόντε. Κάνατε μια έρευνα γύρω από τη φυλή; ( Ξύπνησε ο εκπαιδευτής σκύλων μέσα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:08 Η nena έγραψε: #98 25-09-06 21:08 Για Ελένη Έίδαμε μόνο ότι μας ταιριάζει σαν ιδιοσυγκρασία, ότι δεν έχει πολλές αρρώστειες και ότι αγαπάει τα γατιά. Επίσης ότι έχει μια φοβερή μυτούλα και μια τέλεια φάτσα, ειδικά προφίλ. Ξέρεις κάτι περισσότερο ; Το ροχαλητό δεν μας είναι πρόβλημα, το έχουμε συνηθίσει απο τη Νερίνα. Ελπίζω όμως αυτό να μην σημαίνει ότι αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Ξύπνησε ο εκμεταλλευτής μέσα μου. Εαν και ήθελα να σε ρωτήσω εαν είναι εύκολο στην εκπαίδευση (σαν σκυλί που θα ζήσει σε διαμέρισμα), δεν θέλουμε να μας φέρνει την εφημερίδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:56 Η nena έγραψε: #99 25-09-06 21:56 Για Ελένη Τώρα που σε βρήκα (που δεν σε βρήκα γιατί έφυγες για την ακρίβεια), ξέρεις που υπάρχουν εκτροφεία ζώων στην Ελλάδα; Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady Δραστήριο μέλος Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:13 Η Lady έγραψε: #100 26-09-06 01:13 Αυτό για το ροχαλητό αληθεύει το έχω γράψει και σε ένα άλλο ποστ.Πρέπει σίγουρα να κοιτάξεις για αναπνευστικά καθώς το έχει η ράτσα αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα κι από μένα. Μετά από 4 μερούλες πάλι στη δουλειά και οι εκρεμότητες πολλές!!! Ladycat και πάλι περαστικούλια nerina όλα οκ με το στομαχι και σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Εγώ το τελείωσα το σιδέρωμα. Τον άλλο μήνα πάλι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Amelie Εκκολαπτόμενο μέλος Η Amelie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 154 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 11:27 Η Amelie έγραψε: #93 25-09-06 11:27 Καλημέρα σας... Εγώ έχω μείνει από δεξί χέρι...Μαλλον Τενοντίτιδα...Χάλια λέμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:40 Η Ελένη1 έγραψε: #94 25-09-06 19:40 Καλησπέρα σε όλους & καλή εβδομάδα Για Nerina απο τη μαμά μου : Ευχαριστώ και ανταποδίδω! Για Nerina από εμένα : Γαλλικό μπουλντόγκ θα πάρεις; Ποιά είναι η γνώμη σου για το ροχαλιτό; Μας επισκέφτηκαν κι εμάς οι ιώσεις (ο γιός μου). Η φαρμακοποιός μου είπε: καιρός σας ήταν, όταν πήγα να πάρω τα αντιπυρετικά και τα σιρόπια για το βήχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η maxi2 έγραψε: #95 25-09-06 19:53 Καλησπέρα σε όλους και όλες..... Ladycat ή Φροσάκι........ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! και περαστικά σου βρέ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η nena έγραψε: #96 25-09-06 19:53 Για Ελένη: ΡΟΧΑΛΗΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:05 Η Ελένη1 έγραψε: #97 25-09-06 20:05 Τα γαλλικά μπουλντόγκ ροχαλίζουν όταν στρεσάροντε και συχνά όταν κοιμόντε. Κάνατε μια έρευνα γύρω από τη φυλή; ( Ξύπνησε ο εκπαιδευτής σκύλων μέσα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:08 Η nena έγραψε: #98 25-09-06 21:08 Για Ελένη Έίδαμε μόνο ότι μας ταιριάζει σαν ιδιοσυγκρασία, ότι δεν έχει πολλές αρρώστειες και ότι αγαπάει τα γατιά. Επίσης ότι έχει μια φοβερή μυτούλα και μια τέλεια φάτσα, ειδικά προφίλ. Ξέρεις κάτι περισσότερο ; Το ροχαλητό δεν μας είναι πρόβλημα, το έχουμε συνηθίσει απο τη Νερίνα. Ελπίζω όμως αυτό να μην σημαίνει ότι αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Ξύπνησε ο εκμεταλλευτής μέσα μου. Εαν και ήθελα να σε ρωτήσω εαν είναι εύκολο στην εκπαίδευση (σαν σκυλί που θα ζήσει σε διαμέρισμα), δεν θέλουμε να μας φέρνει την εφημερίδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:56 Η nena έγραψε: #99 25-09-06 21:56 Για Ελένη Τώρα που σε βρήκα (που δεν σε βρήκα γιατί έφυγες για την ακρίβεια), ξέρεις που υπάρχουν εκτροφεία ζώων στην Ελλάδα; Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady Δραστήριο μέλος Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:13 Η Lady έγραψε: #100 26-09-06 01:13 Αυτό για το ροχαλητό αληθεύει το έχω γράψει και σε ένα άλλο ποστ.Πρέπει σίγουρα να κοιτάξεις για αναπνευστικά καθώς το έχει η ράτσα αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα σας... Εγώ έχω μείνει από δεξί χέρι...Μαλλον Τενοντίτιδα...Χάλια λέμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:40 Η Ελένη1 έγραψε: #94 25-09-06 19:40 Καλησπέρα σε όλους & καλή εβδομάδα Για Nerina απο τη μαμά μου : Ευχαριστώ και ανταποδίδω! Για Nerina από εμένα : Γαλλικό μπουλντόγκ θα πάρεις; Ποιά είναι η γνώμη σου για το ροχαλιτό; Μας επισκέφτηκαν κι εμάς οι ιώσεις (ο γιός μου). Η φαρμακοποιός μου είπε: καιρός σας ήταν, όταν πήγα να πάρω τα αντιπυρετικά και τα σιρόπια για το βήχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η maxi2 έγραψε: #95 25-09-06 19:53 Καλησπέρα σε όλους και όλες..... Ladycat ή Φροσάκι........ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! και περαστικά σου βρέ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η nena έγραψε: #96 25-09-06 19:53 Για Ελένη: ΡΟΧΑΛΗΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:05 Η Ελένη1 έγραψε: #97 25-09-06 20:05 Τα γαλλικά μπουλντόγκ ροχαλίζουν όταν στρεσάροντε και συχνά όταν κοιμόντε. Κάνατε μια έρευνα γύρω από τη φυλή; ( Ξύπνησε ο εκπαιδευτής σκύλων μέσα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:08 Η nena έγραψε: #98 25-09-06 21:08 Για Ελένη Έίδαμε μόνο ότι μας ταιριάζει σαν ιδιοσυγκρασία, ότι δεν έχει πολλές αρρώστειες και ότι αγαπάει τα γατιά. Επίσης ότι έχει μια φοβερή μυτούλα και μια τέλεια φάτσα, ειδικά προφίλ. Ξέρεις κάτι περισσότερο ; Το ροχαλητό δεν μας είναι πρόβλημα, το έχουμε συνηθίσει απο τη Νερίνα. Ελπίζω όμως αυτό να μην σημαίνει ότι αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Ξύπνησε ο εκμεταλλευτής μέσα μου. Εαν και ήθελα να σε ρωτήσω εαν είναι εύκολο στην εκπαίδευση (σαν σκυλί που θα ζήσει σε διαμέρισμα), δεν θέλουμε να μας φέρνει την εφημερίδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:56 Η nena έγραψε: #99 25-09-06 21:56 Για Ελένη Τώρα που σε βρήκα (που δεν σε βρήκα γιατί έφυγες για την ακρίβεια), ξέρεις που υπάρχουν εκτροφεία ζώων στην Ελλάδα; Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady Δραστήριο μέλος Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:13 Η Lady έγραψε: #100 26-09-06 01:13 Αυτό για το ροχαλητό αληθεύει το έχω γράψει και σε ένα άλλο ποστ.Πρέπει σίγουρα να κοιτάξεις για αναπνευστικά καθώς το έχει η ράτσα αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σε όλους & καλή εβδομάδα Για Nerina απο τη μαμά μου : Ευχαριστώ και ανταποδίδω! Για Nerina από εμένα : Γαλλικό μπουλντόγκ θα πάρεις; Ποιά είναι η γνώμη σου για το ροχαλιτό; Μας επισκέφτηκαν κι εμάς οι ιώσεις (ο γιός μου). Η φαρμακοποιός μου είπε: καιρός σας ήταν, όταν πήγα να πάρω τα αντιπυρετικά και τα σιρόπια για το βήχα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2 Δραστήριο μέλος Η maxi2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Λέρος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 621 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η maxi2 έγραψε: #95 25-09-06 19:53 Καλησπέρα σε όλους και όλες..... Ladycat ή Φροσάκι........ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! και περαστικά σου βρέ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η nena έγραψε: #96 25-09-06 19:53 Για Ελένη: ΡΟΧΑΛΗΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:05 Η Ελένη1 έγραψε: #97 25-09-06 20:05 Τα γαλλικά μπουλντόγκ ροχαλίζουν όταν στρεσάροντε και συχνά όταν κοιμόντε. Κάνατε μια έρευνα γύρω από τη φυλή; ( Ξύπνησε ο εκπαιδευτής σκύλων μέσα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:08 Η nena έγραψε: #98 25-09-06 21:08 Για Ελένη Έίδαμε μόνο ότι μας ταιριάζει σαν ιδιοσυγκρασία, ότι δεν έχει πολλές αρρώστειες και ότι αγαπάει τα γατιά. Επίσης ότι έχει μια φοβερή μυτούλα και μια τέλεια φάτσα, ειδικά προφίλ. Ξέρεις κάτι περισσότερο ; Το ροχαλητό δεν μας είναι πρόβλημα, το έχουμε συνηθίσει απο τη Νερίνα. Ελπίζω όμως αυτό να μην σημαίνει ότι αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Ξύπνησε ο εκμεταλλευτής μέσα μου. Εαν και ήθελα να σε ρωτήσω εαν είναι εύκολο στην εκπαίδευση (σαν σκυλί που θα ζήσει σε διαμέρισμα), δεν θέλουμε να μας φέρνει την εφημερίδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:56 Η nena έγραψε: #99 25-09-06 21:56 Για Ελένη Τώρα που σε βρήκα (που δεν σε βρήκα γιατί έφυγες για την ακρίβεια), ξέρεις που υπάρχουν εκτροφεία ζώων στην Ελλάδα; Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady Δραστήριο μέλος Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:13 Η Lady έγραψε: #100 26-09-06 01:13 Αυτό για το ροχαλητό αληθεύει το έχω γράψει και σε ένα άλλο ποστ.Πρέπει σίγουρα να κοιτάξεις για αναπνευστικά καθώς το έχει η ράτσα αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σε όλους και όλες..... Ladycat ή Φροσάκι........ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!! και περαστικά σου βρέ...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 19:53 Η nena έγραψε: #96 25-09-06 19:53 Για Ελένη: ΡΟΧΑΛΗΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:05 Η Ελένη1 έγραψε: #97 25-09-06 20:05 Τα γαλλικά μπουλντόγκ ροχαλίζουν όταν στρεσάροντε και συχνά όταν κοιμόντε. Κάνατε μια έρευνα γύρω από τη φυλή; ( Ξύπνησε ο εκπαιδευτής σκύλων μέσα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:08 Η nena έγραψε: #98 25-09-06 21:08 Για Ελένη Έίδαμε μόνο ότι μας ταιριάζει σαν ιδιοσυγκρασία, ότι δεν έχει πολλές αρρώστειες και ότι αγαπάει τα γατιά. Επίσης ότι έχει μια φοβερή μυτούλα και μια τέλεια φάτσα, ειδικά προφίλ. Ξέρεις κάτι περισσότερο ; Το ροχαλητό δεν μας είναι πρόβλημα, το έχουμε συνηθίσει απο τη Νερίνα. Ελπίζω όμως αυτό να μην σημαίνει ότι αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Ξύπνησε ο εκμεταλλευτής μέσα μου. Εαν και ήθελα να σε ρωτήσω εαν είναι εύκολο στην εκπαίδευση (σαν σκυλί που θα ζήσει σε διαμέρισμα), δεν θέλουμε να μας φέρνει την εφημερίδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:56 Η nena έγραψε: #99 25-09-06 21:56 Για Ελένη Τώρα που σε βρήκα (που δεν σε βρήκα γιατί έφυγες για την ακρίβεια), ξέρεις που υπάρχουν εκτροφεία ζώων στην Ελλάδα; Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady Δραστήριο μέλος Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:13 Η Lady έγραψε: #100 26-09-06 01:13 Αυτό για το ροχαλητό αληθεύει το έχω γράψει και σε ένα άλλο ποστ.Πρέπει σίγουρα να κοιτάξεις για αναπνευστικά καθώς το έχει η ράτσα αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για Ελένη: ΡΟΧΑΛΗΤΟ;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη1 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ελένη1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 140 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 20:05 Η Ελένη1 έγραψε: #97 25-09-06 20:05 Τα γαλλικά μπουλντόγκ ροχαλίζουν όταν στρεσάροντε και συχνά όταν κοιμόντε. Κάνατε μια έρευνα γύρω από τη φυλή; ( Ξύπνησε ο εκπαιδευτής σκύλων μέσα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:08 Η nena έγραψε: #98 25-09-06 21:08 Για Ελένη Έίδαμε μόνο ότι μας ταιριάζει σαν ιδιοσυγκρασία, ότι δεν έχει πολλές αρρώστειες και ότι αγαπάει τα γατιά. Επίσης ότι έχει μια φοβερή μυτούλα και μια τέλεια φάτσα, ειδικά προφίλ. Ξέρεις κάτι περισσότερο ; Το ροχαλητό δεν μας είναι πρόβλημα, το έχουμε συνηθίσει απο τη Νερίνα. Ελπίζω όμως αυτό να μην σημαίνει ότι αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Ξύπνησε ο εκμεταλλευτής μέσα μου. Εαν και ήθελα να σε ρωτήσω εαν είναι εύκολο στην εκπαίδευση (σαν σκυλί που θα ζήσει σε διαμέρισμα), δεν θέλουμε να μας φέρνει την εφημερίδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:56 Η nena έγραψε: #99 25-09-06 21:56 Για Ελένη Τώρα που σε βρήκα (που δεν σε βρήκα γιατί έφυγες για την ακρίβεια), ξέρεις που υπάρχουν εκτροφεία ζώων στην Ελλάδα; Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady Δραστήριο μέλος Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:13 Η Lady έγραψε: #100 26-09-06 01:13 Αυτό για το ροχαλητό αληθεύει το έχω γράψει και σε ένα άλλο ποστ.Πρέπει σίγουρα να κοιτάξεις για αναπνευστικά καθώς το έχει η ράτσα αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα γαλλικά μπουλντόγκ ροχαλίζουν όταν στρεσάροντε και συχνά όταν κοιμόντε. Κάνατε μια έρευνα γύρω από τη φυλή; ( Ξύπνησε ο εκπαιδευτής σκύλων μέσα μου ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:08 Η nena έγραψε: #98 25-09-06 21:08 Για Ελένη Έίδαμε μόνο ότι μας ταιριάζει σαν ιδιοσυγκρασία, ότι δεν έχει πολλές αρρώστειες και ότι αγαπάει τα γατιά. Επίσης ότι έχει μια φοβερή μυτούλα και μια τέλεια φάτσα, ειδικά προφίλ. Ξέρεις κάτι περισσότερο ; Το ροχαλητό δεν μας είναι πρόβλημα, το έχουμε συνηθίσει απο τη Νερίνα. Ελπίζω όμως αυτό να μην σημαίνει ότι αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Ξύπνησε ο εκμεταλλευτής μέσα μου. Εαν και ήθελα να σε ρωτήσω εαν είναι εύκολο στην εκπαίδευση (σαν σκυλί που θα ζήσει σε διαμέρισμα), δεν θέλουμε να μας φέρνει την εφημερίδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:56 Η nena έγραψε: #99 25-09-06 21:56 Για Ελένη Τώρα που σε βρήκα (που δεν σε βρήκα γιατί έφυγες για την ακρίβεια), ξέρεις που υπάρχουν εκτροφεία ζώων στην Ελλάδα; Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady Δραστήριο μέλος Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:13 Η Lady έγραψε: #100 26-09-06 01:13 Αυτό για το ροχαλητό αληθεύει το έχω γράψει και σε ένα άλλο ποστ.Πρέπει σίγουρα να κοιτάξεις για αναπνευστικά καθώς το έχει η ράτσα αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για Ελένη Έίδαμε μόνο ότι μας ταιριάζει σαν ιδιοσυγκρασία, ότι δεν έχει πολλές αρρώστειες και ότι αγαπάει τα γατιά. Επίσης ότι έχει μια φοβερή μυτούλα και μια τέλεια φάτσα, ειδικά προφίλ. Ξέρεις κάτι περισσότερο ; Το ροχαλητό δεν μας είναι πρόβλημα, το έχουμε συνηθίσει απο τη Νερίνα. Ελπίζω όμως αυτό να μην σημαίνει ότι αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. Ξύπνησε ο εκμεταλλευτής μέσα μου. Εαν και ήθελα να σε ρωτήσω εαν είναι εύκολο στην εκπαίδευση (σαν σκυλί που θα ζήσει σε διαμέρισμα), δεν θέλουμε να μας φέρνει την εφημερίδα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nena Πολύ δραστήριο μέλος Η nena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.761 μηνύματα. 25 Σεπτεμβρίου 2006 στις 21:56 Η nena έγραψε: #99 25-09-06 21:56 Για Ελένη Τώρα που σε βρήκα (που δεν σε βρήκα γιατί έφυγες για την ακρίβεια), ξέρεις που υπάρχουν εκτροφεία ζώων στην Ελλάδα; Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lady Δραστήριο μέλος Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:13 Η Lady έγραψε: #100 26-09-06 01:13 Αυτό για το ροχαλητό αληθεύει το έχω γράψει και σε ένα άλλο ποστ.Πρέπει σίγουρα να κοιτάξεις για αναπνευστικά καθώς το έχει η ράτσα αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Για Ελένη Τώρα που σε βρήκα (που δεν σε βρήκα γιατί έφυγες για την ακρίβεια), ξέρεις που υπάρχουν εκτροφεία ζώων στην Ελλάδα; Φωτούλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady Δραστήριο μέλος Η Lady αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 472 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2006 στις 01:13 Η Lady έγραψε: #100 26-09-06 01:13 Αυτό για το ροχαλητό αληθεύει το έχω γράψει και σε ένα άλλο ποστ.Πρέπει σίγουρα να κοιτάξεις για αναπνευστικά καθώς το έχει η ράτσα αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αυτό για το ροχαλητό αληθεύει το έχω γράψει και σε ένα άλλο ποστ.Πρέπει σίγουρα να κοιτάξεις για αναπνευστικά καθώς το έχει η ράτσα αυτό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.