Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα κι από μένα. άλλη μια απόπειρα ξεμπερδέματος με την εφορία πήγε άπατη. Εφαγα πάλι όλο μου το πρωι τσάμπα και τρέχω να προλάβω τα υπόλοιπα!!!!! το απόγευμα έχω και δουλειές στο σπίτι (όλο το Σ/κ βλέπετε άραζα και θα το λουστώ σήμερα). Νεριναααααα έχω σίδερο!!! Με τι ανταλασσεις? και ένα μήνα baby siiting άμα θες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για σας κι από μένα! Πριν καμμιά ώρα γύρισα σπίτι! Θέλω να πιστεύω ότι ήταν η τελευταία φορά που μπήκα σε αμφιθέατρο να δώσω μάθημα (τουλάχιστον μέχρι το μεταπτυχιακό)! Βέβαια ο συγκεκριμένος καθηγητής είναι περίπτωση, αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!
Αυτο που μετά απο κάθε εξεταστική θέλω να διαβάζω από cosmopolitan και κάτω είναι φυσιολογικό; Αν και προς το παρόν δεν έχω προμηθευτεί κάποιο τέτοιο επιμορφωτικό έντυπο :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για σας κι από μένα! Πριν καμμιά ώρα γύρισα σπίτι! Θέλω να πιστεύω ότι ήταν η τελευταία φορά που μπήκα σε αμφιθέατρο να δώσω μάθημα (τουλάχιστον μέχρι το μεταπτυχιακό)! Βέβαια ο συγκεκριμένος καθηγητής είναι περίπτωση, αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!
Αυτο που μετά απο κάθε εξεταστική θέλω να διαβάζω από cosmopolitan και κάτω είναι φυσιολογικό; Αν και προς το παρόν δεν έχω προμηθευτεί κάποιο τέτοιο επιμορφωτικό έντυπο :P

www.cosmopolitan.gr (για μας τους "τζαμπατζήδες" ;))

Καλά αποτελέσματα!!!

Για Αnabu

Άντε μικρή και με μεταπτυχιακό και μετά με μια καλή δουλειά, με ένα καλό παιδί και μετά με πολλά παιδιά και μετά να σιδερώνεις (όχι το καλό παιδί, τα ρούχα των καλών παιδιών σε σύνολο)!:lol:

Για Αnabu

Τα παραπάνω τα έγραψα για να εναρμονιστώ με το σύνδρομο Κοσμοπόλιταν που σ' έπιασε! Α, και ευχαριστώ που δεν τα πήρες για τη κακοποίηση του ονόματος σου τόσο καιρό απο μένα:redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:

A, ένα καλησπέρα θα το πω κι ας δεν ισχύει για μένα μιας και είμαι ακόμη στη δουλειά. Δευτέρες-Tρίτες ζούμε ένα δράμα. Kαι μέχρι τις 4 έχω κάτσει. Bρήκα μια ώρα κενό και έχω πάρει σβάρνα όλα τα μηνύματα. Aχχχχχ, ωραίαααα...
Eγώ φαγάκι ετοιμο βρίσκω απο φέτος που είμαι απο κάτω απο τη μαμά! Γιούπι!!! Tόσα χρόνια μακριά της, επιτέλους κοντά με όλα τα οφέλη :D A, και η πεθερά δεν μπορώ να πω! Tα ταπεράκια πηγαινοέρχονται τις Kυριακές. Hμουν προκωμένη παλιά (για 14 χρόνια). Φτάνειιιι! Tώρα όταν έρθει με το καλό κανένα παιδάκι, πάλι.
Anabou μας, καλή επιτυχία!:)

Τα παραπάνω τα έγραψα για να εναρμονιστώ με το σύνδρομο Κοσμοπόλιταν που σ' έπιασε! Α, και ευχαριστώ που δεν τα πήρες για τη κακοποίηση του ονόματος σου τόσο καιρό απο μένα:redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface: :redface:
Τα ονόματα τα έχουμε για να ξεχωρίζουμε ποιος είναι ποιος. Εφόσον λοιπον δεν υπήρχε σύγχυση δεν καταλαβαίνω γιατί να τα πάρω!

αντε,καλα αποτελεσματα!!!κι εγω μετα τις πανελληνιες(εκει ηταν το μεγαλο σοκ)ουτε περιοδικο δεν αντεχα να διαβασω....

Καλημέρα. Εγώ σπίτι, ένα παιδί σχολείο, ένα παιδί σπίτι έτσι για να μην ξεχνιόμαστε, άντρας σχολείο, γάτος στη πολυθρόνα.:rolleyes:
Για Βίκυ: Μικρή πως περασες τη νύχτα; Εντάξει ο πατέρας;:confused:

καλημερα Παλι συνεφια εδω που θα παει θα ερθει και για μας μια Κυριακη.... Παιδια εδω απεργουν ,γατος ευτυχης συζυγος στη δουλεια,κι εγω κανω την χαρωπη νοικοκυρα . Anabou καλα αποτελεσματα. Για οσες δεν ειστε παντρεμενες χαρειτε τωρα την ανεμελια και την ακαταστασια Μετα δεν παιρνει, υπαρχουν και οι κρυμενες πεθερες και χτυπας καρτα:)

Καλημέρα,χαου μπου γιου μπου?:P

καλημερα νυσταζωωωωωωωωωω κρυωνωωωωωωωω ολα ειναι βρεγμενα παω να ανοιξω στα τερατα να βγουν εξω

χαου μπου γιου μπου?:P

Απιστευτο το χθεσινο παρα πεντε. Μεχρι και στον υπνο μου γελεγα.

Καλημερα και απο εμενα.
Σημερα δεν ειμαι μονη στο σπιτι, ειναι και η μκρη μου αδελφη εδω(Γεωργια τη λενε) γιατι η δασκαλα τους απεργει.
Απορω γιατι ειναι σχετικα ησυχη. Να φανταστειτε ουτε μια φορα δεν εχει μπει μεσα στο δωματιο μου να μου πει "Ελενη, δωσε μου ενα φιλακϊ" και να με αγκαλιασει μεχρι να με πνιξει....:happy:

Η αλλη μου αδελφη(δευτερη στη σειρα, την λενε Κωνσταντινα) ειναι στην καταληψη του σχολειου της (Α λυκειου παει). Αρχισαν πολλα σχολεια στο χαλανδρι τις καταληψεις για να συμπαρασταθουν στους δασκαλους και τους νηπιαγωγους λενε....:rolleyes:

Σε λιγο θα παω στην τραπεζα και μετα στο pet shop. Πρεπει να παρω μερικες gourmet gold για την σαρδελα που αναρωνει και παιρνει αντιβιωση. Χθες κοιμηθηκαμε μαζι, αγκαλιτσα μετα απο πολυ καιρο...:D

**

Σε λιγο θα παω στην τραπεζα **

Έλα βρε, τράπεζα κι εγώ!!! (και κανα Hondo από σπόντα... :D)

Για "Παραπέντε" δεν καταλαβαίνω το μαζικό "κόλλημα". Εμείς προτιμήσαμε την ταινία του Κούνδουρου ("1922") στο κανάλι της Βουλής...

Υ.Γ. τώρα να πάω με το ποδήλατο ή θα ξαναβρέξει;

να κ μια καινουρια φοτο απο το πατουνι το σπιτι ειναι χαλια δεν εχω καταφερει να το μαζεψω :redface: :redface: :redface:
αλλα εχει γινει μια κουκλα
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σκεφτομαι και εγω να κατεβω με το μηχανακι, αλλα ειναι και η βροχη. Θα παω να παρω και κανενα υφασμα, να φτιαξω καμια τσαντουλα..

Καλημέρα...Εγώ δουλειά...Και βαριέμαι....Και έχασα και την ομπρέλα μου..Εφαγα το σπίτι αλλά ομπρέλα γιόκ....

Καλημέρα! Εγώ σήμερα δεν κάνω ΤΙΠΟΤΑ!!!! Αλλά το κάνω τόσο καλά!

Anabou πως εγραψες?

kalhmera, emena kaneis de me kalwsorizei? :(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back