Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Αυτο που μετά απο κάθε εξεταστική θέλω να διαβάζω από cosmopolitan και κάτω είναι φυσιολογικό; Αν και προς το παρόν δεν έχω προμηθευτεί κάποιο τέτοιο επιμορφωτικό έντυπο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Για σας κι από μένα! Πριν καμμιά ώρα γύρισα σπίτι! Θέλω να πιστεύω ότι ήταν η τελευταία φορά που μπήκα σε αμφιθέατρο να δώσω μάθημα (τουλάχιστον μέχρι το μεταπτυχιακό)! Βέβαια ο συγκεκριμένος καθηγητής είναι περίπτωση, αλλά ελπίζω να πάνε όλα καλά! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας!
Αυτο που μετά απο κάθε εξεταστική θέλω να διαβάζω από cosmopolitan και κάτω είναι φυσιολογικό; Αν και προς το παρόν δεν έχω προμηθευτεί κάποιο τέτοιο επιμορφωτικό έντυπο![]()
www.cosmopolitan.gr (για μας τους "τζαμπατζήδες"
)Καλά αποτελέσματα!!!
Άντε μικρή και με μεταπτυχιακό και μετά με μια καλή δουλειά, με ένα καλό παιδί και μετά με πολλά παιδιά και μετά να σιδερώνεις (όχι το καλό παιδί, τα ρούχα των καλών παιδιών σε σύνολο)!

Τα παραπάνω τα έγραψα για να εναρμονιστώ με το σύνδρομο Κοσμοπόλιταν που σ' έπιασε! Α, και ευχαριστώ που δεν τα πήρες για τη κακοποίηση του ονόματος σου τόσο καιρό απο μένα

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Eγώ φαγάκι ετοιμο βρίσκω απο φέτος που είμαι απο κάτω απο τη μαμά! Γιούπι!!! Tόσα χρόνια μακριά της, επιτέλους κοντά με όλα τα οφέλη
A, και η πεθερά δεν μπορώ να πω! Tα ταπεράκια πηγαινοέρχονται τις Kυριακές. Hμουν προκωμένη παλιά (για 14 χρόνια). Φτάνειιιι! Tώρα όταν έρθει με το καλό κανένα παιδάκι, πάλι. Anabou μας, καλή επιτυχία!

anabou
Διάσημο μέλος
Τα ονόματα τα έχουμε για να ξεχωρίζουμε ποιος είναι ποιος. Εφόσον λοιπον δεν υπήρχε σύγχυση δεν καταλαβαίνω γιατί να τα πάρω!Τα παραπάνω τα έγραψα για να εναρμονιστώ με το σύνδρομο Κοσμοπόλιταν που σ' έπιασε! Α, και ευχαριστώ που δεν τα πήρες για τη κακοποίηση του ονόματος σου τόσο καιρό απο μένα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Για Βίκυ: Μικρή πως περασες τη νύχτα; Εντάξει ο πατέρας;

giota
Πολύ δραστήριο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
χαου μπου γιου μπου?![]()
Απιστευτο το χθεσινο παρα πεντε. Μεχρι και στον υπνο μου γελεγα.
Καλημερα και απο εμενα.
Σημερα δεν ειμαι μονη στο σπιτι, ειναι και η μκρη μου αδελφη εδω(Γεωργια τη λενε) γιατι η δασκαλα τους απεργει.
Απορω γιατι ειναι σχετικα ησυχη. Να φανταστειτε ουτε μια φορα δεν εχει μπει μεσα στο δωματιο μου να μου πει "Ελενη, δωσε μου ενα φιλακϊ" και να με αγκαλιασει μεχρι να με πνιξει....
Η αλλη μου αδελφη(δευτερη στη σειρα, την λενε Κωνσταντινα) ειναι στην καταληψη του σχολειου της (Α λυκειου παει). Αρχισαν πολλα σχολεια στο χαλανδρι τις καταληψεις για να συμπαρασταθουν στους δασκαλους και τους νηπιαγωγους λενε....
Σε λιγο θα παω στην τραπεζα και μετα στο pet shop. Πρεπει να παρω μερικες gourmet gold για την σαρδελα που αναρωνει και παιρνει αντιβιωση. Χθες κοιμηθηκαμε μαζι, αγκαλιτσα μετα απο πολυ καιρο...

Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
**
Σε λιγο θα παω στην τραπεζα **
Έλα βρε, τράπεζα κι εγώ!!! (και κανα Hondo από σπόντα...
)Για "Παραπέντε" δεν καταλαβαίνω το μαζικό "κόλλημα". Εμείς προτιμήσαμε την ταινία του Κούνδουρου ("1922") στο κανάλι της Βουλής...
Υ.Γ. τώρα να πάω με το ποδήλατο ή θα ξαναβρέξει;
ladycat
Διάσημο μέλος
αλλα εχει γινει μια κουκλα
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool