Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Το μάθημα και ο καθηγητής είναι περίπτωση οπότε δεν μπορώ να προβλέψω τι έγραψα. Πάντως από την προηγούμενη φορά που κοιτούσα τα θέματα, με κοιτούσαν κι αυτά και αφού αλληλοκοιταχτήκαμε για λίγο έφυγα δεν ήταν. Οπότε ελπίζω να πάρω το πολυπόθητο 5!

Στο μεταξύ το θράσος μερικών ανθρώπων δεν έχει όρια. Ήταν μια κοπέλα δίπλα μου στο αμφιθέατρο και είχε σκονάκια. Είχε βάλει ένα τσαντάκι κάτω από το έδρανο και εκεί είχε τα σκονάκια. Περνά ο επιτηρητής, βλέπει το τσαντάκι και της λέει να το βάλει στο μπροστά έδρανο. Μετά από λίγο (δεν ξέρω πώς, έχουν αναπτήξει ικανότητες χουντίνι μάλλον) είχε βγάλει τα σκονάκια και τα είχε βάλει κάτω από το έδρανο. Ξαναπερνά ο ΙΔΙΟΣ επιτηρητής και της λέει σε έχει φοβηθεί το μάτι μου μάζεψε τα σκονάκια τώρα. Μετά μιλούσε με την διπλανή της για ώρα. Τι της έκαναν παρατήρηση τι δεν της έκαναν τίποτα αυτή. Εγώ γιατί νομίζω ότι αν βγάλω σκονάκι θα ανάψει φωτεινή επιγραφή νέον με βελάκι που θα με δείχνει και θα έρθουν να με πιάσουν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλημερα gristofer καλως ηρθες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλως ηρθες στην σελιδα μας αλλα μια παρακληση μονο ελληνικους χαρακτηρες αν γινετε σε ευχαριστω

οκ θα γραφω στα ελλινικα , θα μου βρητε ομως ονοματα για τις δυο ζουζουνες μου?

αααααα ωραια για δωσε μια περιγραφη τους να δουμε τι ονοματα ταιριαζουν

λοιπον ειναι και τα δυο κοριτσακια, λευκες και οι δυο μπλε ματια η μια μπλε και πρασινο η αλλη ,η δευτερη ειναι κυρια ανεξαρτητη ενω η αλλη ειναι συνεχεια πισω μου και γκρινιαζει η κυρια λοιπον τρωει μονο κροκετες ενω η αλλη γαλατακι και μονο

χμμμ μαλιστα μπορεις να τους δωσεις τα ονοματα απο παιδικους σου ηρωες εγω την μια θα την ελεγα tramp κ την αλλη lady

ααα και κατι αλλο, γιατι δε δειχνει την φωτο μου οπως σε σας?

χμ ιδεα δεν εχω λοιπον εγω σας αφηνω τωρα παω για δουλεια

το Lady μου αρεσει πολυ, την γκρινιαρα ομως σκεφτομαι το vissi γιατι σηκωνει το κεφαλι προς τα πανω την ωρα που γκρινιαζει και μου θυμηζει με τη βισση στις κορωνες της !!

αντε καλη δουλεια, εγω στη δουλεια ειμαι αλλα σημερα ειναι χαλαρα

Το μάθημα και ο καθηγητής είναι περίπτωση οπότε δεν μπορώ να προβλέψω τι έγραψα. Πάντως από την προηγούμενη φορά που κοιτούσα τα θέματα, με κοιτούσαν κι αυτά και αφού αλληλοκοιταχτήκαμε για λίγο έφυγα δεν ήταν. Οπότε ελπίζω να πάρω το πολυπόθητο 5!

Στο μεταξύ το θράσος μερικών ανθρώπων δεν έχει όρια. Ήταν μια κοπέλα δίπλα μου στο αμφιθέατρο και είχε σκονάκια. Είχε βάλει ένα τσαντάκι κάτω από το έδρανο και εκεί είχε τα σκονάκια. Περνά ο επιτηρητής, βλέπει το τσαντάκι και της λέει να το βάλει στο μπροστά έδρανο. Μετά από λίγο (δεν ξέρω πώς, έχουν αναπτήξει ικανότητες χουντίνι μάλλον) είχε βγάλει τα σκονάκια και τα είχε βάλει κάτω από το έδρανο. Ξαναπερνά ο ΙΔΙΟΣ επιτηρητής και της λέει σε έχει φοβηθεί το μάτι μου μάζεψε τα σκονάκια τώρα. Μετά μιλούσε με την διπλανή της για ώρα. Τι της έκαναν παρατήρηση τι δεν της έκαναν τίποτα αυτή. Εγώ γιατί νομίζω ότι αν βγάλω σκονάκι θα ανάψει φωτεινή επιγραφή νέον με βελάκι που θα με δείχνει και θα έρθουν να με πιάσουν;

Εγω εχω κανει και μαστερ στα σκονακια. Στις πανελληνιες, στη διοικηση επιχειρησεων , εγραψα με σκονακια. Πηγαινα βεβαια στην τουαλετα και τα εβλεπα, γιατι δεν ρισκαρα να τα βγαλω στην αιθουσα. Ημουν και πρωτο θρανιο...
Αλλα αν μου εκαναν παρατηρηση(στον προγραμματισμο μου εκαναν γιατι ελεγα τις απαντησεις με μια φιλη μου) θα σταματουσα. Ειναι στον ανθρωπο τι θαρρος και θρασσος εχει...:D

Lady και Γκρινιαρα Βισση!:D

lady και μπέμπα γιατι κλαιει συνεχεια (αλλωστε και η βισση μπεμπα ειναι ακομη)

Καλησπέρα, δεν ξέρω από που να αρχίσω. Πριν από 2 ώρες πήγα να πάρω το γιό μου από τη λογοθεραπεία και πέρασα το δρόμο να πάρω τσιγάρα. Φρενάρει ένα αυτοκίνητο απότομα και κάτι σαν να κουνήθηκε κάτω, κοιτάω και ήταν ένα γατάκι ίσα με τη χούφτα μου. χώθηκα από κάτω και το έπιασα. Ήταν βραχνιασμένο, από τις φωνές, βρώμικο, πεινασμένο, διψασμένο....χαμένο. Το πήγα αμέσως στο κτηνίατρο. Είναι ούτε ενός μήνα. Τώρα το έχω στο σπίτι, τα παιδιά ξετρελαμένα και τα σκυλιά μου:blink: , βασικά πρέπει η μία να σκέφτεται " καινούργιο παιχνίδι;; για μένα;"
Να δω πως θα κοιμηθούμε το βράδυ.:hmm:

μπορεις να το βαλεις σε ενα κουτι με κατι ζεστο κ απο κατω απο τα ρουχα που θα εχει το κουτι να του βαλεις ενα ρολοι για να ακουει τους κτυπους απο τα δευτερολεπτα που κτυπανε κ θα ειναι σαν να ακουει τουςκτυπους της καρδιας της μαμας του ετσι θα κοιμηθητε αποψε ακομη μπορεις αυριο να πας να του παρεις κ ενα ειδικο γαλα για γατακια το ormilak που ειναι για νεογςννητα γατακια

Τα έχω κανει αυτά.Άδειασα το ένα μπαουλο με παιχνίδια, έβαλα μια κουβέρτα βρεφική, ένα ρολόι. Απλά τα μικρά ούτε λόγος να πάνε για ύπνο, 11.30 με το ζόρι, και τα σκυλιά μου είναι περίεργα να το δουν. Το γατάκι αφού έφαγε, ήπιε, έπαιξε, κοιμάτε τώρα σαν αγγελούδι.
Πάντως θα γίνει μεγάλη μαφία, το είχα αγκαλιά κι αυτό προσπαθούσε να θυλάσει, δεν έβρισκε τίποτε και νευρίασε. Τσαντίλα.:baby:

ναι το εχουν αυτο κ εμενα η πατπυνα θυλαζε την μπλουζα μου που την εβρεχα με λιγο απο το γαλατακι που σου ανεφερα

καλημερα. Γατος εχει βρει καινουργιο αθλημα και το εφαρμοζει συνεχεια σκαρφαλωνει στις κουρτινες σαν να ανεβαινει το Εβερεστ.Παιδια απεργουν,(μας βλεπω κατακαλοκαιρο να βγαζουμε την υλη του Οκτωβρη)Εχω παθει ενα κατι μ αυτα που ακουω να συμβαινουν γυρω μου ,(επιθεσεις σε παιδακια κ.λ)Να στε ολοι και ολες καλα. Κερναω καφε.

**Εχω παθει ενα κατι μ αυτα που ακουω να συμβαινουν γυρω μου ,(επιθεσεις σε παιδακια κ.λ)Να στε ολοι και ολες καλα. Κερναω καφε.

Καλημέρα!
Μόλις ξεπροβόδισα το σύζυγο (business trip πάλι). Καφέ δεν πίνω, ευχαριστώ! Τσάι θα πιω αργότερα...

Με τις επιθέσεις σε παιδάκια δεν ξέρω κι εγώ τι να πω πια για το "έξω" μας... Φαίνεται υπάρχουν περισότεροι λόγοι να κλειστούν μέσα τα παιδάκια απ'ό,τι τα γατάκια. Κι όμως... Η ζωή συνεχίζεται, και πρέπει κι εκείνα να παλέψουν. Μικρά μικρά και άμαθα! Αχ!:(

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back