anabou
Διάσημο μέλος
Στο μεταξύ το θράσος μερικών ανθρώπων δεν έχει όρια. Ήταν μια κοπέλα δίπλα μου στο αμφιθέατρο και είχε σκονάκια. Είχε βάλει ένα τσαντάκι κάτω από το έδρανο και εκεί είχε τα σκονάκια. Περνά ο επιτηρητής, βλέπει το τσαντάκι και της λέει να το βάλει στο μπροστά έδρανο. Μετά από λίγο (δεν ξέρω πώς, έχουν αναπτήξει ικανότητες χουντίνι μάλλον) είχε βγάλει τα σκονάκια και τα είχε βάλει κάτω από το έδρανο. Ξαναπερνά ο ΙΔΙΟΣ επιτηρητής και της λέει σε έχει φοβηθεί το μάτι μου μάζεψε τα σκονάκια τώρα. Μετά μιλούσε με την διπλανή της για ώρα. Τι της έκαναν παρατήρηση τι δεν της έκαναν τίποτα αυτή. Εγώ γιατί νομίζω ότι αν βγάλω σκονάκι θα ανάψει φωτεινή επιγραφή νέον με βελάκι που θα με δείχνει και θα έρθουν να με πιάσουν;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Το μάθημα και ο καθηγητής είναι περίπτωση οπότε δεν μπορώ να προβλέψω τι έγραψα. Πάντως από την προηγούμενη φορά που κοιτούσα τα θέματα, με κοιτούσαν κι αυτά και αφού αλληλοκοιταχτήκαμε για λίγο έφυγα δεν ήταν. Οπότε ελπίζω να πάρω το πολυπόθητο 5!
Στο μεταξύ το θράσος μερικών ανθρώπων δεν έχει όρια. Ήταν μια κοπέλα δίπλα μου στο αμφιθέατρο και είχε σκονάκια. Είχε βάλει ένα τσαντάκι κάτω από το έδρανο και εκεί είχε τα σκονάκια. Περνά ο επιτηρητής, βλέπει το τσαντάκι και της λέει να το βάλει στο μπροστά έδρανο. Μετά από λίγο (δεν ξέρω πώς, έχουν αναπτήξει ικανότητες χουντίνι μάλλον) είχε βγάλει τα σκονάκια και τα είχε βάλει κάτω από το έδρανο. Ξαναπερνά ο ΙΔΙΟΣ επιτηρητής και της λέει σε έχει φοβηθεί το μάτι μου μάζεψε τα σκονάκια τώρα. Μετά μιλούσε με την διπλανή της για ώρα. Τι της έκαναν παρατήρηση τι δεν της έκαναν τίποτα αυτή. Εγώ γιατί νομίζω ότι αν βγάλω σκονάκι θα ανάψει φωτεινή επιγραφή νέον με βελάκι που θα με δείχνει και θα έρθουν να με πιάσουν;
Εγω εχω κανει και μαστερ στα σκονακια. Στις πανελληνιες, στη διοικηση επιχειρησεων , εγραψα με σκονακια. Πηγαινα βεβαια στην τουαλετα και τα εβλεπα, γιατι δεν ρισκαρα να τα βγαλω στην αιθουσα. Ημουν και πρωτο θρανιο...
Αλλα αν μου εκαναν παρατηρηση(στον προγραμματισμο μου εκαναν γιατι ελεγα τις απαντησεις με μια φιλη μου) θα σταματουσα. Ειναι στον ανθρωπο τι θαρρος και θρασσος εχει...

Ismini
Διάσημο μέλος

gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
, βασικά πρέπει η μία να σκέφτεται " καινούργιο παιχνίδι;; για μένα;"Να δω πως θα κοιμηθούμε το βράδυ.

ladycat
Διάσημο μέλος
Ελένη1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντως θα γίνει μεγάλη μαφία, το είχα αγκαλιά κι αυτό προσπαθούσε να θυλάσει, δεν έβρισκε τίποτε και νευρίασε. Τσαντίλα.

ladycat
Διάσημο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
**Εχω παθει ενα κατι μ αυτα που ακουω να συμβαινουν γυρω μου ,(επιθεσεις σε παιδακια κ.λ)Να στε ολοι και ολες καλα. Κερναω καφε.
Καλημέρα!
Μόλις ξεπροβόδισα το σύζυγο (business trip πάλι). Καφέ δεν πίνω, ευχαριστώ! Τσάι θα πιω αργότερα...
Με τις επιθέσεις σε παιδάκια δεν ξέρω κι εγώ τι να πω πια για το "έξω" μας... Φαίνεται υπάρχουν περισότεροι λόγοι να κλειστούν μέσα τα παιδάκια απ'ό,τι τα γατάκια. Κι όμως... Η ζωή συνεχίζεται, και πρέπει κι εκείνα να παλέψουν. Μικρά μικρά και άμαθα! Αχ!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool