Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημέρα ,άλλη μία μέρα στην δουλειά αλλά το ευχάριστo είναι ότι από σήμερα σας βλέπω μέσα από την καινούρια μου οθόνη 17"lcd.Τhanks boss...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα...
Νerina και η αδελφη μου εχει ιγμοριτιδα και παιρνει αντιβιωση.
Εχω να παω τραπεζα, μετα στο pet shop, ή στο σουπερ μαρκετ για να παρω γατοτροφες.Υποσχεθηκα και σε μια φιλη μου να κατεβουμε στην πορεια στο Συνταγμα. Και κρυωνωωωωωωωωωω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

)άντρας στον ωριλά, χάλια η ιγμορίτιδα του (έχει κανείς καταλάβει αυτό των αντρών πρώτα να γίνονται χάλια και μετά να πηγαίνουν στο γιατρό και μετά να βογγάνε λες και την βγάζουν δεν την βγάζουν

Καλημερα κι απο μενα!
Χτες αναψαμε το τζακι:up: .
Ηταν φανταστικα, αλλα ντουμανιασαμε λιγακι.....
Ουτε εγω το εχω καταλαβει αυτο Νερινα!:blink:
Καποιος αλλος να βοηθησει?

Καλημερούδια! Νερίνα και Γιώτα περαστικά. Αυτό με τους άντρες και τις ιώσεις τους είναι εκνευριστικό. Την ταινία "η κυρά μας η μαμή" φαντάζομαι την έχετε δει όλοι. Κάθε φορά που ο φίλος μου αρρωσταίνει (ευτυχώς σπάνια) έχουμε σκηνικά του τύπου "πιο ψηλά τα μαξιλάρια βρε γυναίκα, τι με έριξες εδώ χάμω? Αχ βρε γυναίκα, κατέβασε λίγο τα μαξιλάρια, πολύ τα ανέβασες"!!!!! :mad:

ψιψί ανακάλυψε μια καινούργια χρησιμότητά μου, αυτή του του ονυχοδρόμειου. Ναι...χώρια που ξύνει τα νυχάκια της στα πατζάκια του τζίν μου (μόνο στο δικό μου), σκαρφαλώνει μέχρι το κεφάλι μου. Κάπου εκεί στα πλευρά μου φωνάζω και πολύ το ευχαριστιέται:blink: . Κουρνιαζει στη κορφή του κεφαλιού μου, πάλι καλά που δεν βάζει και σημαία σαν τους ορειβάτες.

χαχα. αυτό το κάνουν και τα δικά μου!!! αλλά φτάνουν μέχρι τη μέση μόνο. Εκεί που τελειώνει το τζιν!!! Το πρόβλημα είναι ότι τους αρέσει τόσο πολύ που το κάνουν και όταν δεν φοράμε τζιν. Και πιστέψτε με, οτιδήποτε άλλο (πυτζάμα, φόρμα κλπ) δεν προστατεύει από τα φονικά τους νύχια!!! :(

Καλημέρες...

Αχ Κατερινα εμενα μου λες που η πλατη μου απο τον Περση (3.100κg οκυριος)εχει γινει γεωγραφικος χαρτης! Μην με δει να ειμαι στον παγκο της κουζινας σκαρφαλωνει στην πλατη μου οπως σ ενα δεντρο οσο και αν προσπαθησα να τον πεισω οτι δεν ειμαι δεντρο δεν επιασε και εποπτευει οτι κανω καθισμενος εκει.

Καλημέρα,
Άλλη μια μέρα στο γραφείο κάπως δύσκολη γιατί αρχίσαμε περίεργα (έμαθα για καρφώματα συναδέλφων :( ). Η όρεξη μου , οι νέες μου ιδέες ο λίγος χρόνος που είμαι στη δουλεία σε συνάρτηση με την διαφορετικότητα μου τρομάζει κάποιους, αυτό που δεν έχουν καταλάβει είναι πως αδιαφορώ για τις πολυθρόνες τους. Βολεύομαι και όρθιος!!! Τεσπα λάθος που το αναφέρω αλλά ήθελα κάπου να το πω να φύγει από μέσα μου. Κατά τα άλλα όλα καλά, χθες με αναμμένο τζάκι με φίλους και 2 γατιά να έχουν πάθει και εγώ δε ξέρω τι και να κάνουν του κόσμου τις τρέλες. Να σκαρφαλώνουν σε κουρτίνες να πηδάνε πάνω στο τραπεζάκι να μπαίνουν κάτω από το χαλί να να να … μας πήραν τα μυαλά , :) δε σταυρώσαμε κουβέντα για κανένα άλλο θέμα παρά μόνο για τα γατιά και τα κατορθώματα τους, δίκαια έκλεψαν την παράσταση . Ενθουσιασμένοι οι φίλοι μας θέλουν και αυτοί γατάκι αλλά τους είπα πως δεν είναι μόνο αυτό που είδαν και θέλει σκέψη για να πάρεις ένα ζωάκι δε φτάνει μόνο ο ενθουσιασμός:hmm: ,αυτός ευθύνεται για τα τόσα ταλαίπωρα στους δρόμους. Θέλει αγάπη πολύ αγάπη και θυσίες πολλές φορές, κάποιοι θυσιάζουν διακοπές ,εγώ για παράδειγμα να πάω δω τον μόλις 2 μηνών ανιψιό μου που ζει Θεσσαλονίκη γιατί ακόμη δε μπορώ να εμπιστευτώ πουθενά τα γατουλίνια μου, είναι μωρά και θέλουν φροντίδα. Αυτά !!! Μπερδεμένα κάπως γραμμένα αλλά με καταλαβαίνετε!!

Καλημέρα!
Τα γατιά φροντισμένα/ταϊσμένα κοιμούνται, το καθένα στη γωνιά του.
Αφού έκανα λίγο πρωινό νοικοκυριό, αγχώθηκα μόλις διάβασα το post της Νερίνας για χειμωνιάτικα ρούχα-στρώσιμο σπιτιού, εγώ πότε θα τα κάνω;;; Στείλε τη Bogda here! :D Είμαι ολομόναχη!!!

Δεν πειράζει, όποτε... Όλα θα γίνουν!:rolleyes:

Απόψε είμαστε πάλι για δεξίωση: Βραβεία Ωνάση στο Μέγαρο Μουσικής, θα τα απονείμει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Παπούλιας.
Ακολουθεί cocktail hour (ευτυχώς) με συμπαρομαρτούντα μεζεδάκια!
Έτσι, είναι πιο επείγον να σιδερώσω την τουαλέτα μου και το κοστούμι του Δημήτρη, να κάνω κι ένα χτένισμα κ.λ.π., από το να βγάλω χειμωνιάτικα (ευτυχώς τα demi season ρούχα είναι πάντα διαθέσιμα).

Κι αυτή η Νιάρα δεν κάνει καμιά δουλειά! Μόνο τρώει...
Όχι, το χρυσό μου, κάναμε κάτι πρωινές αγκαλίτσες σήμερα, μου'δωσε ζεστασιά, μπαστακώθηκε επάνω μου ύστερα (από κοιλιά έως στέρνο, αρπάζοντας με το νυχάκι την κουμπότρυπα της πιτζάμας μου) μισοκλείνοντας τα μάτια... Η πιο καλή θερμοφόρα! Και όσο μεγαλώνει γίνεται πιο απαλή! Πύκνωσε και μάκρυνε τώρα το τριχωματάκι (έβγαλε κι αυτή τα χειμωνιάτικα απ'τις ντουλάπες :lol::lol::lol:), είναι και πολύ μαλακιά τώρα που είναι θρεμμένη! Να τη ζουλάς!!!

καλημερα εχω κολλησεει ενα ωραιο κρυολογημα ποναει η μυτη μου

"καλημερα εχω κολλησεει ενα ωραιο κρυολογημα ποναει η μυτη μου"
Στο γιατρό γρήγορα. Έτσι το άφησε και ο καλός μου και μου γύρισε με μια σακκούλα φάρμακα απο τον ωριλά!:mad:

καλημερα σε ολους και περαστικα σε οσους ειναι κρυωμενοι!!

gristofer,τι κουκλακι ειναι αυτο που εχεις στο αβαταρ σου:P

Σ ευχαριστώ Mariel ,
Έτσι είναι και τα ζουζούνια μου έτσι ακριβώς με τη διαφορά πως η μπέμπα έχει ένα μπλε και ένα πράσινο μάτι ενώ η lady είναι όπως στο αβαταρ μου , σύντομα θα βάλω φωτογραφίες .Και ο δικός σου όμως δε πάει πίσω!!! :) :)

Γεια σας κι από μένα! Λευτεριά στους κρεββατωμένους και πάλι! Πριν λίγο γύρισα από σχολή με άσχημα μαντάτα... κόπηκα στο μάθημα που είχα δώσει. Και όχι μόνο αυτό στην προσπάθειά μου να τον βρω άκουσα από συμπάσχοντες φοιτητές ιστορίες απείρου κάλους με πρωταγωνιστή τον εν λόγω καθηγητή. Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω... να πάω να τον βρω μήπως και γίνει κάτι ή να περιμένω μέχρι τον φλεβάρη και να το ξαναδώσω :(:(:(. Το μόνο καλό είναι ότι καταφέραμε με μια φίλη μου να γραφτούμε στα ιταλικά στην λέσχη του πανεπιστημίου. Το λέγαμε εδώ και χρόνια αλλά πάντα κάτι γινόταν και δεν. Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Καλησπέρα και απο μένα...
Επιτέλους γύρισα απο Θεσσαλονίκη... αλλά κρυωμένη....
Σήμερα λοιπόν δεν είχε δουλειά, μιας και απο χτές ανέβασα λίγο πυρετούλι... Βέβαια μιας και ήρθα χτές γρήγορα απο το μαγαζί μιας και ήμουνα χάλια...:( βρήκα την ευκαιρία και έκανα... δουλειές...
Κατέβασα χειμωνιάτικα, ανέβασα καλοκαιρινά, γενική φασίνα την κρεβατοκάμαρα, γενική την κουζίνα (σήμερα), σκούπισμα, πλυντήρια... κλπ...και τελικά!!!! ανέβασα και πυρετό...
'Ελεος πιά.. ούτε μια δουλειά με την ησυχία μου δεν μπορώ να κάνω..

Θεσσαλονίκη πέρασα υπέροχα.. όλη μέρα στις κούνιες, σε internet καφέ (μιας και στα τέκνα μου, προσπαθώ να τους μάθω λίγο πισί).. ξετρελάθηκαν βέβαια.. περιττό να πώ.. 'Οσοι συναντηθούμε την Κυριακή, θα έχετε την μοναδική ευκαιρία να δείτε φωτό....

Αυτά για την ώρα.. περιμένω τον Χρήστο να έρθει για να τον κολλήσω καμιά ιωσούλα... τι μόνο εγώ;;;

Καλησπερα...
Εγω μολις γυρισα απο την πορεια στο Συνταγμα. Χαμος γινοταν, παρα πολυς κοσμος. Η σαρδελα, κοιμοταν ολη μερα(απ οτι εμαθα). Πηγα και της πηρα ξηρη τροφη και αμπουλες frontline combo. Ελπιζω να τα καταφερω και να της τη βαλω...

Περαστικά σε όλους.... Κρύωσε ο καιρός. Anabou κρίμα για το μάθημα. Δεν ξέρω να σου προτείνω κάτι αλλά εύχομαι τα καλύτερα!!

gristofer,αδερφακια ειναι?απο που τα πηρες?σ'ευχαριστω πολυ,η δικια μου ειναι ενα ζιζανιο,αν και τωρα που μεγαλωσε λιγο ηρεμησε,αλλα δε μας πλησιαζει με τιποτα,μονο στον πατερα μου παει...:(

anabou,κριμα ρε γμτ....ειναι μερικοι καθηγητες που θα'πρεπε να'χαναπολυθει προ καιρου...δε χανεις τιποτα παντως να πας να τον πιασεις να του πεις οτι ειναι το τελευταιο σου μαθημα.

Καλημερα ,

Σπιτάκι σήμερα ,τζάκι ,καναπές, χουχούλιασμα, αγκαλίτσες όχι δε κόλλησα ίωση όπως όλος ο κόσμος , το παίζω άρρωστος:up: . Έχει έναν μουντό ουρανό!! ξύπνησα και λέω που να πας τώρα μέσα στο κρύο δε βουλιάζεις στον καναπέ σου!! Κουλουριάστηκαν και τα μωρά πάνω μου όποτε δε το κουνάω ρούπι:P !! Αν είχε και λίγο χιόνι θα ήταν τέλεια. Έχω να νιώσω έτσι από την εποχή που πήγαινα σχολείο και μέναμε σπίτι λόγο χιονιά. Είναι η δική μου μέρα σήμερα!!:)

Mariel : αδελφάκια είναι ναι, τα πήρα από μια κυρία στην Αλεξανδρούπολη που έχει αρκετές γάτες και χαρίζει πολύ πολύ δύσκολα , αφού πέρασα από ιερά εξέταση από τον Ιούλιο μέχρι και τέλος Σεπτεμβρίου :hmm: αποφάσισε πως θα μου δώσει 2 από τα 6 μωρά που είχε , αν και μας γνώριζε γιατί πριν 7 χρόνια είχε χαρίσει ένα στην αδελφή μου την ʽΚαραμέλαʼ, μια απίστευτη γάτα που ζει στην Θεσσαλονίκη αλλά λόγω στείρωσης δε μπόρεσε να μας χαρίσει μωράκια να έχουμε όλοι στο σοι! Για να καταλάβεις πόσο καλό γατί είναι ένα σου λέω δε πάει στην άμμο της αλλά στη λεκάνη της τουαλέτας. Υπήρχε μια περίπτωση να την αποκτήσω με το που θα γεννούσε η αδελφή μου αλλά είδαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα συμπεριφοράς λόγο του νέου μέλους της οικογένειας οπότε την κράτησαν έτσι λοιπόν κατέληξα εγώ με δυο μωρά τα οποία μέρα με τη μέρα λατρεύω και ποιο πολύ. :) :) :)

Καλημέρα....

καλημεραααααααααα εδω κανει κρυοοοοοοοοοο

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back