memy
Νεοφερμένο μέλος
Κατά τ'άλλα όλα καλά, στο γραφείο είμαι (δουλεύω ως υπεύθυνη πωλήσεων σε κατασκευαστική εταιρεία) και περιμένω μ'αγωνία το Σ.Κ. να χαρώ τον Μέμο μου με την ψυχή μου!...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
1/ Δεν ξαναλέμε ότι ήμαστε άρρωστοι για να μην πάμε στη δουλειά. Εγώ όποτε το έχω κάνει μετά αρρωσταίνω στ' αληθεια (μιλάει η μοιρολατρική πλευρά μου).
2/ Κράτα ζεστό το σημείο που σε πονάει, με λίγα λόγια "μείνε μέσα". Εαν το δεις να χειροτερεύει ίσως χρειαστείς αντιφλεγμονώδη. Ρώτησε και τη - το φαρμακοποιό σου για κάποια αλοιφή, υπάρχουν διάφορες που αντιμετωπίζουν το πόνο (προειδοποίηση: Βρωμάνε!!!).
3/ Βάλε το λουράκι στο σκυλί και άσε αυτό να σε οδηγήσει (αφού είναι στειρωμένο δεν κινδυνεύεις να κάνετε σλάλομ). Μην το δοκιμάσεις με τη γάτα εκτός εαν έχει ειδικευτεί στο επί κοντώ!
4/ Πλύνε το πιάτο που φάγανε το αυγό. Όσο και αν το καθάρισαν τα γατιά η μυρωδία του αυγού για να φύγει θέλει πλύσιμο (με ξύδι). Ή βάλε ξύδι στη γλώσσα τους και άσε αυτά να το πλύνουν, ότι σε βολέψει. Άσχετο ξέρει κανείς αν το ξύδι κάνει κακό στα ζώα;
5/ Με ψύξη ή χωρίς ψύξη το Σ/Κ έρχεται! Να περνάς καλά και να προσέχεις όταν στρίβεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
** Άσχετο ξέρει κανείς αν το ξύδι κάνει κακό στα ζώα;![]()
**
Για το ξίδι δεν είναι σίγουρη, αλλά το λεμόνι τις βλάπτει τις γάτες
(λεμόνι και μουστάρδα προκαλούν εμετό σε περίπτωση ανάγκης).
gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
!!! Με κάνεις να γελάω και πονάω διπλά!!

Amelie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ουφ, ειμαι πολυ κουρασμενη, ειχα 6 ωρες μαθημα (θεατρο-κοινωνιολογια)και αλλες δυο πηγαινε-ελα. Επιτελους σαββατοκυριακο, να ξεκουραστω....
χριστινα
Διάσημο μέλος
. Τώρα πρέπαι να φωνάφω κλειδαρά... Αμα τη σπάσω πειράζει? Να μου φύγουν τα νεύρα!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χριστινα
Διάσημο μέλος

giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εκεί που όλη τη βδομάδα έλεγα ότι το Σ/Κ δεν θα κάνω τίποτα...τη Δευτέρα έρχεται το καινούργιο μας κρεβάτι (επιτέλους θα σταματήσω να ξυπνάω πιασμένη) και άρα πρέπει να ρίξω ένα καθαρισματάκι. Την έχω αυτή τη μανία, όταν είναι να έρθει κάτι καινούργιο στο σπίτι .... πρέπει να είναι όλα τέλεια! Άπλυτα και σίδερο φωνάζουν, ψώνια...απαραιτήτως (κανείς δεν επιβίωσε τρώγωντας αγάπη).
Και το αποκρύφωμα όλων....πάλι χάλασε το αμάξι!
Δεν αξίζει τελικά, για 1-2 φορές τη βδομάδα που θέλουμε να πάμε κάπου. Να δούμε πόσο θα μας πάει πάλι το μαλί.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maxi2
Δραστήριο μέλος
Ο Χρήστος κοιμάται, Ο Ζιζού αφού χτύπησε την κονσερβούλα του την έριξε στον ύπνο και ο Ασπρούλιακας κάθεται στο τραπέζι δίπλα μου και με κοιτάει...
Το βράδυ φυσικά ο Ασπρούλιακας την έβγαλε αγκαλιά μου και τώρα είμαι πιασμένη, μιας και δεν ήθελα να τον ανησυχήσω και έτσι δεν κουνήθηκα όλη νύχτα...
Φαγητό έχω απο χτές.. δουλειές θα περιμένουν μέχρι αύριο που θα είμαι μόνη μου.. (πάλι βάρδια ο κύριος) και έτσι θα είναι η μέρα σιδερώματος...
'αντε να ξυπνήσει για να πάει τα dvd πίσω στο videoclub και να κάνει και τα ψώνια της ημέρας..
Αυτή είναι η καλύτερη ώρα.. απόλυτη ησυχία.. εκτός απο το φσσσσ... του Χρήστου, καφές, τσιγαράκι και πισί....

gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άρχισα και παίρνω κάποιες στροφές αλλά όχι πολύ κλειστές, η voltaren και τα mesulid καθώς επίσης και ένα ντοκιμαντέρ στην ΝΕΤ «Καβούρια εν δράση» (ΝΕΡΙΝΑ) βοήθησαν σημαντικά!!! Τώρα σχετικά με το δικό σου πρόβλημα, πάλι η Νετ θα δώσει τη λύση δελτίο στην νοηματική !! Έλα να ανεβάσουμε τηλεθέασης !!!
Σάββατο πρωί με πολύ πολύ ομίχλη, εγώ προσπαθώ να κάνω καμιά δουλειά, να κάνω δηλ το αχούρι σπίτι, Φώτης ασχολείται με το κλάδεμα ενός δέντρου στον κήπο μια ώρα τώρα, ολόκληρο δάσος θα κλάδευα!!! Γατόνια μέσα έξω φέρνοντας μου διάφορα δώρα (ξερά φύλλα, χλωρά φύλλα ένα πακέτο άδειο από τσιγάρα). Το σπίτι είναι διάσπαρτο με ξηρά τροφή και κόκκους από την άμμο τους . Η ιδέα ενός φίλου ʽδεν έπαιρνες ένα χρυσόψαρο δεν έχει πολύ δουλείαʼ γυρίζει από το πρωί στο μυαλό μου
, πλάκα κάνω δεν τις αλλάζω εγώ τις φαντασμαφατσουλίνες μου (χαϊδευτικά γιατί εμφανίζονται και χάνονται σε χρόνο μηδέν ,λευκές φαταούλες μέσα στη νύχτα ).Αν φτιάξει ο καιρός λέμε να πάμε ποτάμι αν όχι θα δω όλη την gallery του site να περάσει και η ώρα!!! Κατερίνα με γεια το νέο σου κρεβάτι, εύχομαι να έχει έγκριση Ευαγγελάτου το στρώμα!!!

Παιδιά παίζουν, αυτό σημαίνει σλάλομ στο καθιστικό για να περάσουμε (δεν θα τον βρώ τον @@@@@@@@ που ανακάλυψε τις πόλυ πόκετ, θα τον βρώ), γάτος ορμάει σε παιδιά και πόλυ πόκετ (για αυτό λατρεύω εγώ τα αγοράκια),![]()
Καταρχην καλημερα σε ολους....Εεπιτελους κοιμηκα οσο ηθελα!
Νερινα, η μικρη μου αδελφη εχει γεμισει ενα ολοκληρο δωματιο με πολυ ποκετ. Εχουμε ολη τη συλλογη, γυναικες-αντρες-παιδια-σκυλια-γατια...
. Το τελευταιο της αποκτημα ειναι ενα με νερο και καταλαβαινεις τι γινετε στο σπιτι.Μηπως θελεις να σας στειλουμε μερικες, να χαρουν και οι κορες σου?

ladycat
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool