Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Παιδια, καλή χρονιά και κάθε καλύτερο για τη νεα χρονιά!!!!! Να σας πάνε όλα καλά. Δεν εξαφανίστηκα, αλλά δεν εχω ιντερνετ στο σπίτι και το σχολειο ανοιγει Δευτερα! Με την επέμβαση του γατούλη και ενα πρόβλημα στο μάτι του αντρα μου που παρουσιαστηκε την ιδια μερα και με το ιστορικό του θα μπορούσε να σημαινει τυφλωση, τρελάθηκα. Διαπιστωσα πως ο ορκος του Ιπποκρατη εξαιρεί γιορτες κι αργίες, έγινα εξαλλη και με τα πολλά μάλλον δεν ειναι κάτι σοβαρο. Βεβαια την απαιτουμενη εξεταση αυριο θα την κανει για να βεβαιοθούμε και να ηρεμήσουμε πλήρως! Ειπαμε, αργιες εξαιρούνται! Και ποιον δεν παρακάλεσα απελπισμένη για την εξέταση από την Πέμπτη που καν δεν ηταν αργία(καμια ώρα υπόθεση)..... Κανενας δεν ιδρωσε σε όλη την Αττική!!!!!! Ολοι προσφέρθηκαν για μετα τις γιορτές αν είχε το φως του ακόμη ο αντρας μου..... Τέλως πάντων......
Και πάλι ότι καλύτερο και θα τα πουμε σύντομα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλησπερα σας και απο εμενα, που περναω υπεροχα!
Ο καιρος ειναι τελειος, και ενω εχει χαμηλη θερμοκρασια, δεν φαινεται καθολου...Να φανταστειτε οτι υπηρξαν μερες που τρυγυρναγα με κοντιμανικο εξω!
Εχω γεμισει μαστιχια, γιατι ειχα την ιδεα να αφησω την σαρδελα εξω απο το απιτι, να παει μια βολτα, και η κυρια πηγε και τρυπωσε μεσα στους σκηνους!Μεχρι να την πιασουμε, ειδαμε και παθαμε, και τελικα μετα απο μια ωρα τα καταφεραμε....
Αλλα μαλλια και ρουχα ειναι γεματα ολοφρεσκια μαστιχα που δεν βγαινει με τιποτα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mμμμ! Δες τη θετική πλευρά του πράγματος: θα μυρίζεις υπέροχα!!! Καλή Χρονιά Ελενίτσα. Εύχομαι να σου πάνε υπέροχα το 2007:) ;) :D

καλημερα!!

Χριστινα,ελπιζω να μην ειναι τιποτα με το ματι του αντρα σου και να αγχωθηκατε χωρις λογο.

Σαρδελα,ποτε γυρνας απο Χιο?

εγω εχω υιοθετησει ενα ωραριο απιστευτο.κοιμαμαι στις 4 και ξυπναω 2-3.το ματι το ατιμο δεν ανοιγει με τιποτα πιο νωρις...δεν εχω ανοιξει βιβλιο και σε λιγες μερες ξεκιναμε μαθηματα(ιταλικα,ισπανικα).χτες κοψαμε και τη βασιλοπιτα και περιεργως ετυχα εγω το φλουρι:up:

Εμενα, οταν κοψαμε τη δευτερη βασιλοπιτα στο σπιτι της γιαγιας μου, μου ετυχε και...αυτη τη φορα εντελως...ολοκληρο!!!:) :happy: :lol:

Εγώ να δω πώς θα μαζευτώ και θα αρχίσω το διάβασμα. Έχω ξεσαλώσει εδώ, κάθε μέρα έξω! Έχω υϊοθετήσει ωράριο παρόμοιο με της Μαριέλ! Πάντως μακάρι να υπήρχε δουλειά 13.00-21.00, το πρωί δεν μου πάει καθόλου! Ασπασία μαζί σου!

Καλημερα!:) Ειμαι εδω και χουζουρευω...:happy: Αντε να παρω αποφαση να αρχισω το διαβασμα...Ουτε εγω δεν εχω ανοιξει βιβλιο.Και θα επρεπε να καλυψω και τα κενα που εχω σε καποια μαθηματα...:/:

Καλημέρα κ καλή χρονιά σε όλους! Μετά από 12ήμερη άδεια, εξ ου κ η απουσία μου από το mycat, επιστροφή στην εργασία, δυστυχώς. Κ εγώ υιοθέτησα το αγαπημένο μου ωράριο, που είναι να ζω τη νύχτα κ να κοιμάμαι μέχρι μετά το μεσημέρι, οπότε χθες κατάφερα να κοιμηθώ κατά τις 4 το πρωί κ σήμερα νυστάζω απίστευτα. Στη δουλειά το μόνο που κάνω από το πρωί είναι να διαβάζω τα νέα μηνύματα στο forum, είναι κ πολλά τα άτιμα. Ελπίζω να μη με πάρουν χαμπάρι, αλλά δεν έχω καμία όρεξη για εργασία. Καλώς σας βρήκα κ πάλι :D

Καλημέρα σας παιδιά. Τώρα που είπα παιδιά, παιδιά έξη σπίτι και όλα κορίτσια, γάτος το παίζει αδιάφορος στο μπαλκόνι μπας και τον ξεχάσουν, σκυλί το παίζει αδιάφορη στο καναπέ μπας και την ξεχάσουν, εγώ το παίζω αδιάφορη στο φορητό μπας και με ξεχάσουν, γάτος σκυλί κάτι καταφέρνουν, εγώ πάλι προκοπή δε βλέπω. Τέτοιες σκηνές έβλεπα παλιά σε αμερικάνικες σειρές και ζήλευα, αλλά τόση οικογενειακή γαλήνη καταντάει εθισμός και δεν αντέχεται, αλλά όπως λέω και εγώ τι ξέρω εγώ; Μια μάνα χωρίς άγρια ένστικτα είμαι. Ποιος π@@@ης μου έκλεψε τα άγρια μου ένστικτα; Δεν θα τον βρώ, θα τον βρω!:mad:
Για Χριστίνα: Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον άντρα σου.:)
Για αυτές που επέστρεψαν σε δουλειές: Θέλετε να αλλάξουμε;:rolleyes:
Για όλες τις άλλες: Καλό κουράγιο!:(

Γεια σας παιδια! Και εγω εχω να διαβασω, σε λιγο καιρο εχουμε και εξεταστικη, ομως τωρα διαβαζω τον Πρωτοτοκο του Παολινι και δεν μπορω να ξεκολλησω με τπτ! :P Τελειο!
Ο Σαββας εχασε το χρωματιστο του λουρακι με το κουδουνακι, ελπιζω να το βρουμε! Τωρα δεν μπορουμε να τον ακουσουμε που ειναι, τον ατιμο :(

Καλησπερα σας...
Την παρασκευη γυρναω δυστυχως...

Καλησπέρα!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους και ο νέος χρόνος να φέρει όλα όσα έχουμε ζητήσει από τους προηγούμενους και μας τα'χουν αρνηθεί.
Υγεία-υγεία-υγεία πάνω απ'όλα και πολλά-πολλά χαμόγελα!

Μετά τη Χριστουγεννιάτικη δηλητηρίαση (παρεπιπτόντως, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας), έπρεπε ο παλιός χρόνος να λήξει τουλάχιστον το ίδιο επεισοδιακά.
Έτσι, έκανα Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τρομερό συνάχι και δέκατα και φυσικά απίστευτα κακή διάθεση. Εδώ και 4-5 μέρες δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ πάνω από 5 ώρες ΤΟ ΠΟΛΥ! Έχω που έχω την δυσκολία λόγω κοιλιάς και .... συχνοουρίας (κλασικά προβλήματα εγκυμοσύνης), τώρα προστέθηκε και ο πονόλαιμος και το μπούκωμα, πού να κοιμηθώ η άμοιρη...
Ο νέος χρόνος δεν έχει κάνει την εμφανισή του σε μένα με πολύ καλό τρόπο αλλά είμαι σίγουρη ότι σε ένα μήνα θα με αποζημιώσει για όλα!

Αχ βρε gemini !Περαστικα ! Ολα καλα απο δω και περα να πανε:)

Καλησπερα! Τι να πω; Ολο τα ιδια και τα ιδια...Γεια σας φιλακια σε ολους και σε ολες του σαιτ και στα γατονια τους!:) Παω να δω για αλλη μια φορα...:happy: τηλεοραση...
Φιλικα,
Νιαου!

καλησπέρα παιδιά!!!! Εγώ ακόμη σε διακοπές ειμαι :) :) . Δευτερα ανοιγουμε.
Εκανε τις εξετασεις που χρειαζόταν σημερα ο αντρας μου. Ο αμφιβληστροειδής μας καλά ειναι. Αυτό ειναι το θετικό. Τελικά η απώλεια οπτικού πεδίου (γυρω στο 17%) μάλλον προκλήθηκε από γλάυκωμα. Αυτη πάει χάθηκε και ούτε θα ξανάρθει.... Αλλά ποιός θα μου πει γμτ γιατι? Γιατί να χάσει το ένα μάτι του παιδί? Γιατί να πάθει καταρράκτη στα 35 του στο μοναδικό του μάτι? Γιατί να πάθει 2 αποκολλήσεις που παρά τον κίνδυνο αντιμετωπίστηκαν πλήρως και ΓΙΑΤΙ τώρα να πάθει γλάυκωμα και μάλιστα χαμηλής πιέσεως (την πίεση την ελεγχαμε τακτικά κ ηταν μια χαρά. Αλλά γλάυκωμα ειχαμε και τη ζημια την έκανε) Γαιτί όλα σε εκείνον δηλαδή??????? Γιατί τετοια αδικία!????? Ειμαι απιστευτα θυμωμένη!!!!!! Ελπίζω μόνο να αντιμετωπιστει επιτυχώς η περαιτέρω επιδεινωση. Και το αστειο..... Ολα αυτά τα γιατί ουτε ιατρικά δεν απαντώνται :( :mad: :mad:
Καληνύχτα παιδια!

χριστινα τι να πω? περαστικα και μην ψαχνεις το γιατι αλλα μην χανεις την ελπιδα...

καλησπερα(η μαλλον καλημερα) σε ολους.η ωρα 4,5 κι εγω ακομα βρυκολακιαζω,που θα μου παει,θα το αλλαξω το ατιμο το βιολογικο ρολοι.
το βραδακι ειχαν ερθει κατι φιλες μου σπιτι να κατσουμε.και οι δυο με αισθηματικα προβληματα.η μια εχει ενα φιλο που τη γραφει,κι οι αλλοι γραφει το φιλο της και βγαινει μ'εναν αλλον.τα δυο αντιθετα δηλαδη.κι εγω στη μεση να προσπαθω να παρηγορησω τη μια και να συνετισω την αλλη:blink:
η Τσικι επιτελους τελειωσε την αντιβιωση.βεβαια δεν ξερω ποτε θα ξεπερασω το σοκ:rolleyes: χτες το βραδυ εβλεπα εφιαλτη οτι πηγαμε σε ενα γιατρο που εβγαλε τα ραμματα και η Τσικι γεμισε αιματα και ξανανοιξε η πληγη!!!βεβαια η απαντηση της μητερας μου οταν της διηγηθηκα τον εφιαλτη μου ηταν"εμ,βεβαια,τοσες λιγες ωρες(σημειωσε 12)που κοιμασαι,που να προλαβεις να δεις ολων των ειδων τα ονειρα???":redface: :whistle: :happy:

Kαλημερα Παιδια ενα κοιμαται ,αλλο βλεπει τον Aυτια ,και τριτο ασχολειται με τον γατο. Γατος ασχολειται με το τριτο παιδι.
Εγω καφε και προσμενω χιονι ακομα ....Ονειρα κι εγω

Καλη συνεχεια ...και ονειρα γλυκα σε οσους βλεπουν εφιαλτες. Στα σοβαρα τωρα εχεις την ενοια της Mariel γι αυτο.

Καλημέρα κι απο μένα!
Κουράγιο σε όσους ταλαιπωρούνται, περαστικά στους κρυωμένους, και σε όσους δουλεύουν καλή συνέχεια!
Mariel νομίζω σου χρειάζεται ξεκούραση και ύπνος 24ωρος! Κανε ένα restart!:)

Καλημέρα, παιδιά! Καλή χρονιά σε όλους! Χριστινάκι, περαστικά στον άντρα σου. Σήμερα επιστροφή στη δουλειά μετά από άδεια... Το άτιμο το βιολογικό ρολόι όμως δεν λέει να λειτουργήσει "σωστά" και κοιμάμαι όρθια. Ευτυχώς, κοιμούνται και όλοι οι υπόλοιποι οπότε δεν το προσέχει κανείς!:lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back