χριστινα
Διάσημο μέλος
Και πάλι ότι καλύτερο και θα τα πουμε σύντομα!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ο καιρος ειναι τελειος, και ενω εχει χαμηλη θερμοκρασια, δεν φαινεται καθολου...Να φανταστειτε οτι υπηρξαν μερες που τρυγυρναγα με κοντιμανικο εξω!
Εχω γεμισει μαστιχια, γιατι ειχα την ιδεα να αφησω την σαρδελα εξω απο το απιτι, να παει μια βολτα, και η κυρια πηγε και τρυπωσε μεσα στους σκηνους!Μεχρι να την πιασουμε, ειδαμε και παθαμε, και τελικα μετα απο μια ωρα τα καταφεραμε....
Αλλα μαλλια και ρουχα ειναι γεματα ολοφρεσκια μαστιχα που δεν βγαινει με τιποτα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστινα,ελπιζω να μην ειναι τιποτα με το ματι του αντρα σου και να αγχωθηκατε χωρις λογο.
Σαρδελα,ποτε γυρνας απο Χιο?
εγω εχω υιοθετησει ενα ωραριο απιστευτο.κοιμαμαι στις 4 και ξυπναω 2-3.το ματι το ατιμο δεν ανοιγει με τιποτα πιο νωρις...δεν εχω ανοιξει βιβλιο και σε λιγες μερες ξεκιναμε μαθηματα(ιταλικα,ισπανικα).χτες κοψαμε και τη βασιλοπιτα και περιεργως ετυχα εγω το φλουρι

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειμαι εδω και χουζουρευω...
Αντε να παρω αποφαση να αρχισω το διαβασμα...Ουτε εγω δεν εχω ανοιξει βιβλιο.Και θα επρεπε να καλυψω και τα κενα που εχω σε καποια μαθηματα...
Elrik
Εκκολαπτόμενο μέλος

Για Χριστίνα: Ελπίζω να πάνε όλα καλά με τον άντρα σου.
Για αυτές που επέστρεψαν σε δουλειές: Θέλετε να αλλάξουμε;
Για όλες τις άλλες: Καλό κουράγιο!

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Τελειο! Ο Σαββας εχασε το χρωματιστο του λουρακι με το κουδουνακι, ελπιζω να το βρουμε! Τωρα δεν μπορουμε να τον ακουσουμε που ειναι, τον ατιμο

Την παρασκευη γυρναω δυστυχως...
Gemini
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους και ο νέος χρόνος να φέρει όλα όσα έχουμε ζητήσει από τους προηγούμενους και μας τα'χουν αρνηθεί.
Υγεία-υγεία-υγεία πάνω απ'όλα και πολλά-πολλά χαμόγελα!
Μετά τη Χριστουγεννιάτικη δηλητηρίαση (παρεπιπτόντως, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας), έπρεπε ο παλιός χρόνος να λήξει τουλάχιστον το ίδιο επεισοδιακά.
Έτσι, έκανα Παραμονή Πρωτοχρονιάς με τρομερό συνάχι και δέκατα και φυσικά απίστευτα κακή διάθεση. Εδώ και 4-5 μέρες δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ πάνω από 5 ώρες ΤΟ ΠΟΛΥ! Έχω που έχω την δυσκολία λόγω κοιλιάς και .... συχνοουρίας (κλασικά προβλήματα εγκυμοσύνης), τώρα προστέθηκε και ο πονόλαιμος και το μπούκωμα, πού να κοιμηθώ η άμοιρη...
Ο νέος χρόνος δεν έχει κάνει την εμφανισή του σε μένα με πολύ καλό τρόπο αλλά είμαι σίγουρη ότι σε ένα μήνα θα με αποζημιώσει για όλα!
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Παω να δω για αλλη μια φορα...
τηλεοραση...Φιλικα,
Νιαου!
χριστινα
Διάσημο μέλος
. Δευτερα ανοιγουμε. Εκανε τις εξετασεις που χρειαζόταν σημερα ο αντρας μου. Ο αμφιβληστροειδής μας καλά ειναι. Αυτό ειναι το θετικό. Τελικά η απώλεια οπτικού πεδίου (γυρω στο 17%) μάλλον προκλήθηκε από γλάυκωμα. Αυτη πάει χάθηκε και ούτε θα ξανάρθει.... Αλλά ποιός θα μου πει γμτ γιατι? Γιατί να χάσει το ένα μάτι του παιδί? Γιατί να πάθει καταρράκτη στα 35 του στο μοναδικό του μάτι? Γιατί να πάθει 2 αποκολλήσεις που παρά τον κίνδυνο αντιμετωπίστηκαν πλήρως και ΓΙΑΤΙ τώρα να πάθει γλάυκωμα και μάλιστα χαμηλής πιέσεως (την πίεση την ελεγχαμε τακτικά κ ηταν μια χαρά. Αλλά γλάυκωμα ειχαμε και τη ζημια την έκανε) Γαιτί όλα σε εκείνον δηλαδή??????? Γιατί τετοια αδικία!????? Ειμαι απιστευτα θυμωμένη!!!!!! Ελπίζω μόνο να αντιμετωπιστει επιτυχώς η περαιτέρω επιδεινωση. Και το αστειο..... Ολα αυτά τα γιατί ουτε ιατρικά δεν απαντώνται
Καληνύχτα παιδια!
mimikaki
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
το βραδακι ειχαν ερθει κατι φιλες μου σπιτι να κατσουμε.και οι δυο με αισθηματικα προβληματα.η μια εχει ενα φιλο που τη γραφει,κι οι αλλοι γραφει το φιλο της και βγαινει μ'εναν αλλον.τα δυο αντιθετα δηλαδη.κι εγω στη μεση να προσπαθω να παρηγορησω τη μια και να συνετισω την αλλη
η Τσικι επιτελους τελειωσε την αντιβιωση.βεβαια δεν ξερω ποτε θα ξεπερασω το σοκ
χτες το βραδυ εβλεπα εφιαλτη οτι πηγαμε σε ενα γιατρο που εβγαλε τα ραμματα και η Τσικι γεμισε αιματα και ξανανοιξε η πληγη!!!βεβαια η απαντηση της μητερας μου οταν της διηγηθηκα τον εφιαλτη μου ηταν"εμ,βεβαια,τοσες λιγες ωρες(σημειωσε 12)που κοιμασαι,που να προλαβεις να δεις ολων των ειδων τα ονειρα???"

giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Κουράγιο σε όσους ταλαιπωρούνται, περαστικά στους κρυωμένους, και σε όσους δουλεύουν καλή συνέχεια!
Mariel νομίζω σου χρειάζεται ξεκούραση και ύπνος 24ωρος! Κανε ένα restart!

rotonda
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool