Καλημερα σας...
Πηγαμε την αραπινα μας σημερα στο γιατρο(ειναι το γατακι με το χτυπημενο ποδι), ο οποιος μας ειπε οτι δεν βρισκει κατι με την ψιλαφιση και την εξεταση. Αποφυγαμε την ακτινογραφια γιατι θελει ναρκωση και μας εδωσε αντιβιωση για 5 μερες.
Δεν ειναι σπασιμο ή δαγκωμα απο αλλη γατα γιατι το ποδι της δεν ειναι πρισμενο ουτε ειχε καποιο αποστημα. Απο την εξεταση που εκανε ειδε οτι το αισθανεται το ποδι της και εικαζει οτι ισως υπαρχει προβλημα σε καποιο νευρο. Δεν εδειξε να ποναει σε κανενα σημειο του ποδιου. Το μονο που τον ανησυχισε ηταν η ελαφρως ανεβασμενη θερμοκρασια της(39,6).
Αν δεν εχει φτιαξει το ποδι της μετα την αντιβιωση, θα την παμε για ακτινογραφιες.
mel, isavva το ξερω οτι τα στοιχεια που σας δινω ειναι ανεπαρκη αλλα μηπως εχετε καποια γνωμη?
Μας ζητησε να την κρατησουμε μεσα 3-4 μερες, αλλα αυτο ειναι αδυνατο γιατι η μικρη κλαιει και φωναζει καθε φορα που αποχωριζετε τις "φιλες της" στον κηπο και την κλεινουμε στο πλυσταριο. Γι'αυτο προτιμησαμε να την αφησουμε στον κηπο και να της βαλουμε ενα σπιτακι(ακομα)για να κοιμαται.
Η γατουλα ηταν αψογη στον γιατρο, ουτε νιαουριζε, τιποτα! Καθοταν μεσα στο κουτακι της και περιμενε την σειρα της. Μετα την εξεταση τριβοταν στο γιατρο, μαλλον τον συμπαθησε!
Κατα τ'αλλα ολα μια χαρα. Η εξεταστικη μου αρχιζει 29 του μηνα αν δεν αρχισουν παλι οι καταληψεις. Εχω να παραδωσω και δυο εργασιες, την μια αυριο(ειναι αυτη για το κουκλοθεατρο, και ακομα δεν εχω ξεκινησει)και την αλλη την παρασκευη(πιστευω πως σημερα θα την τελειωσω).
mariel, καλη τυχη με το αλλο μαθημα!Ελπιζω ολα να πανε οπως τα θες...