Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Κοριτσια μην ακουτε κανενα παρα μονο αυτο που εσεις νοιωθετε μεσα σας. Οι αλλοι παντα θα λενε. Παντρευεσαι? σε αρχιζουν αντε ποτε το παιδακι!Κανεις παιδακι ? αρχιζουν ποτε με το καλο το δευτερο?και συ εισαι ακομα στο μεαιυτηριο στο πρωτο.
Αστε τους αλλους να λενε και απολαυστε οτι ηρεμο και καλο εχετε και ολα θα ρθουν με το καλο

Αχ βρε Γιωτα,καλά τα λες.Όμως όταν είσαι στα 35 και γυναίκα, ο κόσμος σε αντιμετωπίζει με δυσφορία και σε αξιολογεί περίεργα επειδή δεν στάθηκε τυχερό να παντρευτείς.Με πιάνει το παράπονο γιατί το βλέπουν σαν ψεγάδι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοριτσια μην ακουτε κανενα παρα μονο αυτο που εσεις νοιωθετε μεσα σας. Οι αλλοι παντα θα λενε. Παντρευεσαι? σε αρχιζουν αντε ποτε το παιδακι!Κανεις παιδακι ? αρχιζουν ποτε με το καλο το δευτερο?και συ εισαι ακομα στο μεαιυτηριο στο πρωτο.
Αστε τους αλλους να λενε και απολαυστε οτι ηρεμο και καλο εχετε και ολα θα ρθουν με το καλο
ναι και μετα αφου σε ρωτανε ολα αυτα ειναι σαν να θελουν να σου πουν αντε γερασες τωρα περιμενε εγγονια και εκλεισες!!!!! χιχι:P :P :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ βρε Γιωτα,καλά τα λες.Όμως όταν είσαι στα 35 και γυναίκα, ο κόσμος σε αντιμετωπίζει με δυσφορία και σε αξιολογεί περίεργα επειδή δεν στάθηκε τυχερό να παντρευτείς.Με πιάνει το παράπονο γιατί το βλέπουν σαν ψεγάδι.
Ε και? Ασε τον κοσμο να λεει οτι θελει Η ζωη δεν σταματαει στα 35 εχει πολλες αρχες ακομα για να κανει καποιος. Μην υπολογιζεις ποτε τι λεει ο κοσμος και θα σαι παντα μια χαρα. Εγω το εφαρμοσα και ομολογω οτι ηταν το καλυτερο που εχω κανει στη ζωη μου.Αρκει να μαι μεσα μου εγω καλα.
Ο κοσμος παντα θα λεει. Και γιατι δηλ ο γαμος ειναι μονο στη ζωη μας? Αυτο μας ολοκληρωνει σαν ανθρωπους?

Ε και? Ασε τον κοσμο να λεει οτι θελει Η ζωη δεν σταματαει στα 35 εχει πολλες αρχες ακομα για να κανει καποιος. Μην υπολογιζεις ποτε τι λεει ο κοσμος και θα σαι παντα μια χαρα. Εγω το εφαρμοσα και ομολογω οτι ηταν το καλυτερο που εχω κανει στη ζωη μου.Αρκει να μαι μεσα μου εγω καλα.
Ο κοσμος παντα θα λεει. Και γιατι δηλ ο γαμος ειναι μονο στη ζωη μας? Αυτο μας ολοκληρωνει σαν ανθρωπους?

Και όταν οι γονείς σου είναι ηλικιωμένοι αρκετά και σου λένε ότι αυτό περιμένουν για να κλείσουν τα μάτια τους,αυτό πώς το αντιμετωπίζεις;Πώς μπορείς να πεις ότι προτεραιότητα έχει ο εαυτός σου;Κάθε μέρα είναι μία πάλη,μία αγωνία.Γιατί Γιώτα μου οι αληθινοί άνδρες έχουν χαθεί και αυτό έχει ως κόστος τη μοναξιά μας και την εκμηδένιση της λαχτάρας για απόκτηση ενός παιδιού.

Κοιτα οι γονεις σου ζησανε τη ζωη τους. Εκαναν τις επιλογες τους, τις ζησανε. Εδω προκειτε για τη δικη σου ζωη πια και οχι τη δικη τους.Δεν ειναι ογαμος που Θα ολοκληρωνει τη ζωη τους αλλα το να σε βλεπουν ευτυχισμενη .
Εγω σαν γονιος αυτο θα θελα για τα παιδια μου . Οχι αυτο που θελω εγω αλλα αυτο που θελουν αυτα και τι τα κανει ευτυχισμενα.
Η δικη σου ζωη μετραει πια στο πως θα τη ζησεις και πως θες να τη ζησεις. Οι σχεσεις ειναι περιπλοκες και θελουν αμοιβαιες υποχωρησεις.Και ερχονται εκει που δεν το περιμενεις.Καπου υπαρχει κατι που καποια στιγμη θα ρθη εφοσον το θελεις.

Καλησπέρα σε όλους και από μένα,
χρόνια πολλά και να έχουμε μια "γεμάτη" και χαμογελαστή χρονιά (και για να ανησυχουν οι μίζεροι).
Θανάση, έχεις δίκιο. Αλλά δυστυχώς μερικά πράγματα εδώ στο Ελλάντα, δεν αλλάζουν. Εσένα μπορεί να μην σε ρωτάει κανείς "επίμονα" πότε θα παντρευτεις και θα κάνεις κανενα παιδάκι. Ρώτα και μας τα ταλαίπωρα τα κοριτσάκια που από τα 29+ μας κοιτάζουν όλοι με το ύφος "καλά αυτή ξέμεινε"...:) .
Συμφωνω επίσης ότι μ'αυτά έχουμε μεγαλώσει. Αλλά παιδιά ότι είναι να'ρθει θε να'ρθει αλλιώς... Αλλωστε προσωπικά όποτε πιεσα μια κατάσταση μου γύρισε ανάποδα..
Κατα τ'αλλα καλά. Αυτόν το μήνα θα είμαι χωρίς δουλειά. Ξεκουράζω ψυχή και σώμα δηλαδή.Ο καλός μου σε κοινωνική υποχρέωση που δεν με "συγκινούσε" να ακολουθήσω. Ο γάτος δίπλα από την οθόνη του υπολογιστή, αιώνιος κουτσομπόλης, καφές με γάλα γαλλικος από το απόγευμα και μετά διάβασμα. Εχω και 2 εργασίες να ετοιμάσω (ήθελα και σπουδές στα γεράματα βλέπετε).
Σας χαιρετώ και σας ασπάζομαι

Νερίνα χρόνια πολλά έστω και λίγο καθυστερημένα! Χρόνια πολλά και σε όποιον άλλο γιορτάζει! Στο θέμα παιδιά-οικογένεια έχω να πω ότι αφήστε τους να λένε. Δεν λειτουργώ υπό πίεση και όταν μου λένε άσπρο κάνω το μαύρο. Δεν συμβιβάστηκα ποτέ με το να έχω δίπλα μου κάποιον απλώς και μόνο για να υπάρχει λες και είναι αμπαζούρ στο κομοδίνο ούτε και θα κάνω ποτέ παιδί γιατί πρέπει. Δεν είμαι άνθρωπος να του μένουν απωθημένα, τα αποτελέσματα μετά είναι καταστροφικά!

Και όταν οι γονείς σου είναι ηλικιωμένοι αρκετά και σου λένε ότι αυτό περιμένουν για να κλείσουν τα μάτια τους,αυτό πώς το αντιμετωπίζεις;Πώς μπορείς να πεις ότι προτεραιότητα έχει ο εαυτός σου;Κάθε μέρα είναι μία πάλη,μία αγωνία.Γιατί Γιώτα μου οι αληθινοί άνδρες έχουν χαθεί και αυτό έχει ως κόστος τη μοναξιά μας και την εκμηδένιση της λαχτάρας για απόκτηση ενός παιδιού.

Αυτό ακριβώς! Ο πατέρας μου πέθανε με το παράπονο ότι δεν είδε εγγόνι από εμένα κι ας είχε δυο ήδη, από την αδελφή μου. Παντρεύτηκα κι έλεγα ότι θα ησυχασω από την γκρίνια των συγγενών και της μητέρας μου αλλά που... Ακούω μόνιμα το ποιηματάκι "Άντε ακόμα να κάνεις παιδί?Τι περιμένεις να σαρανταρήσεις?" και η μαμα μου είναι μες την μαυρη κατάθληψη, ότι θα πεθάνει όπως ο πατέρας μου και δεν θα προλάβει να δει εγγόνι. Εγώ της λέω ότι την έκανα γιαγιά με τον Χιόνη και τότε τα παίνει στο κρανίο!!!...:lol: :lol: :lol:

καλε,η γιαγια μου κι ο παππους μου εχουν ηδη αρχισει την γκρινια σ'εμενα!!!!ειναι απο χωριο,κι εκει θεωρουν οτι η γυναικα μετα τα 25 τα'χει φαει τα ψωμια της:lol: :lol: :lol: (η γιαγια μου για να καταλαβετε παντρευτηκε στα 17 της).παντως οντως ετσι ειναι,με το γαμο δε γλυτωνεις...αμα παντρευτεις αρχιζουν μετα ποτε θα κανεις παιδι,κι αν κανεις το πρωτο ποτε θα κανεις το δευτερο.τα βλεπω με τις ξαδερφες μου.μονο μετα το δευτερο ησυχαζεις:whistle:

σας ειπα οτι βγηκε το πρωτολευταιο μαθημα(αναλυτικη χημεια)και περασα με 8:up: ??αντε,να βγει και το αλλο να δουμε τι ψαρια πιασαμε....:rolleyes:

Καλημερα Τα κεφαλια μεσα .Παιδια σχολειο. Γατος απολαμβανει την ησυχια του.
Δεντρο παραμενει στολισμενο ....σπιτι επισης...
Καφες για μενα και κερναω οποιον θελει
Ασπασια Εσυ παλι θα της λες της μαμας Τι καλυτερο απο το οτι εχει εσενα?
Κι εγω δεχτηκα καποτε τις ιδιες πιεσεις και μαλιστα οχι μονο στο πρωτο παιδι αλλα και στο δευτερο γιατι το αργουσαμε Για την ακριβεια το καναμε μετα απο 10 χρονια και βγηκαν 2 μαζι(Τα διδυμακια μου)Ωστοσο ολο αυτον τον καιρο των 10 χρονων ακουσαμε διαφορα.και πιεστηκαμε επισης Το θεμα ειναι οτι δεν εχει σημασια τι θελουν οι αλλοι αλλα τι θελουμε εμεις. Και εφ οσον το θελεις μην αγχωθεις θα ρθη

Καλημερα Τα κεφαλια μεσα .Παιδια σχολειο. Γατος απολαμβανει την ησυχια του.
Δεντρο παραμενει στολισμενο ....σπιτι επισης...
Καφες για μενα και κερναω οποιον θελει
Ασπασια Εσυ παλι θα της λες της μαμας Τι καλυτερο απο το οτι εχει εσενα?
Κι εγω δεχτηκα καποτε τις ιδιες πιεσεις και μαλιστα οχι μονο στο πρωτο παιδι αλλα και στο δευτερο γιατι το αργουσαμε Για την ακριβεια το καναμε μετα απο 10 χρονια και βγηκαν 2 μαζι(Τα διδυμακια μου)Ωστοσο ολο αυτον τον καιρο των 10 χρονων ακουσαμε διαφορα.και πιεστηκαμε επισης Το θεμα ειναι οτι δεν εχει σημασια τι θελουν οι αλλοι αλλα τι θελουμε εμεις. Και εφ οσον το θελεις μην αγχωθεις θα ρθη

Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Μπορεί να άργησες Γιώτα για το δεύτερο αλλά έπιασες την καλή!:up: :up: :up: Τους αποστόμωσες οπότε δεν μπορούν να πουν τίποτα μετα από αυτό! Ελπίζω κι έγώ σε δίδυμα. Δίδυμα έκανε η αδελφή του Κώστα και η γιαγιά μου είχε δίδυμη αδελφή και έκανε και δίδυμα, ενώ κανένα από τα παιδιά της και τα εγγόνια της όχι. Τελευταία έχω μείνει εγώ οπότε για εκεί το πάω κι εύχομαι.... Μ'ενα σμπάρο δυο τρυγόνια...:rolleyes: :rolleyes: :up: :up:

Καλημέρα. Η ίωση χτύπησε και τη δική μας πόρτα. Τουλάχιστον προλάβαμε να χαρούμε τις γιορτές.

Όσον αφορά γάμους παιδιά κλπ, μην αγχώνεστε και αφήστε τους άλλους να λένε. Όλα θα ρθουν στην ώρα τους και κυρίως όταν θέλετε εσείς όχι οι άλλοι.

Μη χαιρεστε γιατι σε λιγο θα θελουν καλους βαθμους στα σχολεια και να βρει και το εγγονακι καποιον να παντρευτει αργοτερα... ολο θελουν .. ποτε δε σταμαται αυτο...:D

αχ παιδια εχω σκασει με την ιστορια του μικρουλη Δον που δεν ξερω το γινεται συγκεκριμενα...τι ανευθυνοι ανθρωποι που υπαρχουν...για να προσεχετε κι εσεις θα γραψω ενα αρθρο σε ποιον να δινετε και σε ποιον οχι γατακι...Τελος παντων ελπιζω να παρω τον γατουλη μεχρι το αλλο σκ και να τον δωσω στον boygrπου τον θελει γαι φιλοξενια η και μονιμα να ησυχασω πια...ελπιζω να βρεθει ενα καλο σπιτι και για τον Ζυμωνουλη που εξελισεται σε πολυ χαδιαρη...

Και μετα Ασπασια θα σου δινω οδηγιες για το πως θα τα βγαζης περα με δυο μαζι μωρα ....Το καλυτερο ευχομαι!:)
Yiasmin ελπιζω να βρης ακρη μακαρι!

Καλημερα σας...
Πηγαμε την αραπινα μας σημερα στο γιατρο(ειναι το γατακι με το χτυπημενο ποδι), ο οποιος μας ειπε οτι δεν βρισκει κατι με την ψιλαφιση και την εξεταση. Αποφυγαμε την ακτινογραφια γιατι θελει ναρκωση και μας εδωσε αντιβιωση για 5 μερες.
Δεν ειναι σπασιμο ή δαγκωμα απο αλλη γατα γιατι το ποδι της δεν ειναι πρισμενο ουτε ειχε καποιο αποστημα. Απο την εξεταση που εκανε ειδε οτι το αισθανεται το ποδι της και εικαζει οτι ισως υπαρχει προβλημα σε καποιο νευρο. Δεν εδειξε να ποναει σε κανενα σημειο του ποδιου. Το μονο που τον ανησυχισε ηταν η ελαφρως ανεβασμενη θερμοκρασια της(39,6).
Αν δεν εχει φτιαξει το ποδι της μετα την αντιβιωση, θα την παμε για ακτινογραφιες.
mel, isavva το ξερω οτι τα στοιχεια που σας δινω ειναι ανεπαρκη αλλα μηπως εχετε καποια γνωμη?
Μας ζητησε να την κρατησουμε μεσα 3-4 μερες, αλλα αυτο ειναι αδυνατο γιατι η μικρη κλαιει και φωναζει καθε φορα που αποχωριζετε τις "φιλες της" στον κηπο και την κλεινουμε στο πλυσταριο. Γι'αυτο προτιμησαμε να την αφησουμε στον κηπο και να της βαλουμε ενα σπιτακι(ακομα)για να κοιμαται.

Η γατουλα ηταν αψογη στον γιατρο, ουτε νιαουριζε, τιποτα! Καθοταν μεσα στο κουτακι της και περιμενε την σειρα της. Μετα την εξεταση τριβοταν στο γιατρο, μαλλον τον συμπαθησε!:D

Κατα τ'αλλα ολα μια χαρα. Η εξεταστικη μου αρχιζει 29 του μηνα αν δεν αρχισουν παλι οι καταληψεις. Εχω να παραδωσω και δυο εργασιες, την μια αυριο(ειναι αυτη για το κουκλοθεατρο, και ακομα δεν εχω ξεκινησει)και την αλλη την παρασκευη(πιστευω πως σημερα θα την τελειωσω).

mariel, καλη τυχη με το αλλο μαθημα!Ελπιζω ολα να πανε οπως τα θες...:D

Αγαπητοι συνσαιτες και συνσαιτισσες (τωρα το βγαλα, χε χε):lol:

Kαλημερα! Η μαλλον καλησπερα!
Σημερα πρωτη μερα σχολειο και ηταν μεσ τη βαρεμαρα
Τελοσπαντων τωρα δεν προλαβαινω να σας τα πω κι ετσι θα σας γραψω αργοτερα

Γεια:)

Για σου νιαου συμφωνω και εμενα η πρω τη μου μερα ηταν συμερα δυστηχως τελειωσαν οι διακοπες και τορα αρχιζου τα βασανα με τα Αρχαια και τα αλλα μαθηματα:( :( :( !

royf τι ταξη πας?

κοριτσια υπομονη με τα σχολεια!! καποτε ηταν και μενα η χειροτερη μου μετα τις διακοπες θυμαμαι!!!!!:happy:

Για σου νιαου συμφωνω και εμενα η πρω τη μου μερα ηταν συμερα δυστηχως τελειωσαν οι διακοπες και τορα αρχιζου τα βασανα με τα Αρχαια και τα αλλα μαθηματα:( :( :( !

:( :( :( :( :(

Τι ταξη πας;
Ποσο εβγαλες μεσο ορο;

Εγω να φανταστεις στο πρωτο τριμηνο φετος εβγαλα 17και 5/13
και η μαμα μου ειχε τεραστιο παραπονο...Τι αλλο να κανω αφου ειναι το πρωτο τριμηνο;...
Τωρα λοιπον πρεπει να της αποδειξω οτι μπορω πολυ καλυτερα κι ετσι διαβασμα και μονο διαβασμα...Ουτως η αλλως μια χαρα βαθμος ειναι σε σχεση με την ωρα που διαβαζω...Μιαμιση με μια ωρα την ημερα...:( :/: Αλλα με εχουν φορτωσει τοσο...Καθε μερα δραστηριοτητες και για τα ξενογλωσσα εχω να διαβασω ενα ολοκληρο βιβλιο ( που κανονικα θα επρεπε να το διαβασω στις διακοπες...:/: ) και να κανω και την περιληψη...:/:
Κουραγιο...Μονο αυτο...;) :/:

Νιαου!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back