giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 20:21 Η giota έγραψε: #1.641 08-01-07 20:21 Νιαου! κουραγιο καποτε θα τελειωση. Mimikaki εμενα ακομα και τωρα ειναι η χειροτερη μου που δεν παω σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 21:01 Η Νιαου! έγραψε: #1.642 08-01-07 21:01 Αρχική Δημοσίευση από giota: Νιαου! κουραγιο καποτε θα τελειωση. Mimikaki εμενα ακομα και τωρα ειναι η χειροτερη μου που δεν παω σχολειο! Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 21:16 Η mimikaki έγραψε: #1.643 08-01-07 21:16 Αρχική Δημοσίευση από giota: Νιαου! κουραγιο καποτε θα τελειωση. Mimikaki εμενα ακομα και τωρα ειναι η χειροτερη μου που δεν παω σχολειο! Click για ανάπτυξη... εννοεις οτι θα ηθελες να πηγαινες???? γιατι και εγω σημερα μπροστα σε ολα τα προβληματα θα προτιμουσα την ανεμελια και τον χαβαλε του σχολειου αλλα τοτε ηταν μαρτυριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 21:38 Η giota έγραψε: #1.644 08-01-07 21:38 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: εννοεις οτι θα ηθελες να πηγαινες???? γιατι και εγω σημερα μπροστα σε ολα τα προβληματα θα προτιμουσα την ανεμελια και τον χαβαλε του σχολειου αλλα τοτε ηταν μαρτυριο!!!! Click για ανάπτυξη... Ωχ! Λαθος το εγραψα εννουσα οτι ακομα και τωρα που δεν παω σχολειο η μερα μετα τις διακοπες ειναι χειροτερη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 21:40 Η giota έγραψε: #1.645 08-01-07 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατι καλε; Click για ανάπτυξη... Ε καλα Νιαου δεν θα τελειωση Αλλωστε ειναι τα καλυτερα χρονια τωρα μαθητρια μετα φοιτητρια .Τα καλυτερα! Παντως ενουσα οτι θα τελειωσουν εξετασεις και τρεξιματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 21:46 Η Νιαου! έγραψε: #1.646 08-01-07 21:46 Αρχική Δημοσίευση από giota: Παντως ενουσα οτι θα τελειωσουν εξετασεις και τρεξιματα Click για ανάπτυξη... Αντε να τελειωσουν!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 22:04 Ο Thanasis46: #1.647 08-01-07 22:04 Ρε για κοίτα πως είμαστε…βιαζόμαστε να περάσουν…να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο…Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Τραγουδούσε κάποτε ο Καζαντζίδης Άααντε να περάαασει η ώρααααα άαντε ναα περάαααασει η μέραααα άντε νααα περάααασει η νύυυχταα ναα περάααασει κι η ζωήηηηηη… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 23:26 Η mimikaki έγραψε: #1.648 08-01-07 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Τραγουδούσε κάποτε ο Καζαντζίδης Άααντε να περάαασει η ώρααααα άαντε ναα περάαααασει η μέραααα άντε νααα περάααασει η νύυυχταα ναα περάααασει κι η ζωήηηηηη?[/QUOTE ποσο δικιο ειχε !!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:16 Η ladycat έγραψε: #1.649 09-01-07 00:16 κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:27 Η mimikaki έγραψε: #1.650 09-01-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Click για ανάπτυξη... οντως τριτη λυκειου τρελλος χαβαλες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:35 Ο Thanasis46: #1.651 09-01-07 00:35 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Click για ανάπτυξη... Αν γυρνούσε ο χρόνος και σε πήγαινε στην τρίτη λυκείου, θα βιαζόσουν πάλι να περάσει ο καιρός να φύγεις. Το λες και η ίδια. ΄΄Στο λύκειο και μετα στο πανεπιστήμιο΄΄ Συνεχιζεις να βιαζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:38 Η ladycat έγραψε: #1.652 09-01-07 00:38 βρε μου αρεσαν κ οι δυο εποχες α κ ακομη καλυτερα οταν αποφοιτησα τι παρτυ ηταν αυτοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:45 Ο Thanasis46: #1.653 09-01-07 00:45 Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:46 Η mimikaki έγραψε: #1.654 09-01-07 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:54 Η ladycat έγραψε: #1.655 09-01-07 00:54 χαχαχαχα με εκανες κ γελασα να εισαι καλα κ ειχα μια ασχημη μερα σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 08:07 Η giota έγραψε: #1.656 09-01-07 08:07 Καλημερα .Παιδια σχολειο γατος τρεχει πανω κατω . Καιρος μουντος τωρα, θα δειξει αργοτερα πως θα παει. Νερινα που χαθηκες? Θαναση εχεις απολυτο δικιο αυτο το κυνηγι του χρονου μας στελνει γενικως Εγω παλι νοσταλγω τα χρονια τα φοιτητικα, το σχολειο καθολου.Υπεροχα χρονια ,ανεμελα, μια γλυκεια πραγματικοτητα με την ορμη της νιοτης και την χαρα της και τον παρορμητισμο της, τα ονειρα της την διαθεση να αλλαξης τον κοσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:48 Η aspasiapef: #1.657 09-01-07 09:48 Καλημέρα! Κι εγώ την άρπαξα και είμαι από χθες ένα μαυρο χάλι! Πονόλαιμος, μπούκωμα, συνάχι, πονάνε τα κόκκαλα και και οι μυες μου και πάει λέγοντας... Πρώτη φορά αρρώστησα για φέτος όχι μόνο δεν μπορώ να κάτσω σπίτι, αλλά δουλεύω περισσότερες ώρες (08:30-18:00) γιατί η κοπέλα που δουλεύει Γραμματεία και κάθεται ώς τις 18:00 έχει άδεια και θα γυρίσει στις 15/1, οπότε φορτώθηκα και τη δουλειά της. Χθες το βράδυ ήμουν τόσο χάλια που έπεσα για υπνο βαμμένη πρώτη φορά στη ζωή μου και ξύπνησα το πρωί με κάτι μαύρες μουτζούρες στα μάτια σαν ρακούν!!! Αν καταφέρω να βγάλω τη μέρα σήμερα θα είναι θαύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #1.658 09-01-07 09:50 Τα ίδια συμπτώματα έχω κι εγώ Ασπασία. κυκλοφορεί κάποια ίωση. Περαστικά! και κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:55 Η giota έγραψε: #1.659 09-01-07 09:55 Περαστικα Και προσοχη εχει επιδημια ιωσεων Στα σχολεια παντως κανουν θραυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elrik Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 10:01 Η Elrik έγραψε: #1.660 09-01-07 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Click για ανάπτυξη... Πόσο δίκιο έχει ο Θανάσης, με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι… Το σχολείο μου φαινόταν μαρτύριο κ σκλαβιά, περίμενα πώς κ πώς να τελειώσω, να δουλέψω κ να ανεξαρτοποιηθώ. Φυσικά μόλις είδα τι σημαίνει δουλειά, το σχολείο ήταν πανηγύρι κ το αναπολώ σαν τα καλύτερα χρόνια. Κ όλοι που περιμένουν διακαώς να πάρουν σύνταξη, όταν φτάνει ο καιρός πέφτουν σε κατάθλιψη κ ζηλεύουν όσους δουλεύουν (πρόσφατη εμπειρία με τη μάνα μου). Γιατί άραγε να μας διακατέχει αυτό το ανικανοποίητο, κ να θέλουμε πάντα αυτό που δεν έχουμε, έχει καμιά ιδέα κανείς; Όσο για το θέμα δουλειά κ παιδιά, πραγματικά θαυμάζω όσες τα καταφέρνουν! Ίσως αν είναι κανείς νεότερος να είναι πιο εφικτό. Αλλά στα 38 μου κ όταν γυρνάω σπίτι στις 7 από τη δουλειά, το μόνο που θέλω είναι ν’ αράξω σε κάνα καναπέ ή αν έχω ενέργεια να κάνω καμιά βολτίτσα… Πώς μπορούν αυτές οι σούπερ γυναίκες να τρέχουν να μαζεύουν σπίτι, να μαγειρεύουν, να διαβάζουν παιδιά… Ουφ κουράστηκα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νιαου! κουραγιο καποτε θα τελειωση. Mimikaki εμενα ακομα και τωρα ειναι η χειροτερη μου που δεν παω σχολειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 21:01 Η Νιαου! έγραψε: #1.642 08-01-07 21:01 Αρχική Δημοσίευση από giota: Νιαου! κουραγιο καποτε θα τελειωση. Mimikaki εμενα ακομα και τωρα ειναι η χειροτερη μου που δεν παω σχολειο! Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 21:16 Η mimikaki έγραψε: #1.643 08-01-07 21:16 Αρχική Δημοσίευση από giota: Νιαου! κουραγιο καποτε θα τελειωση. Mimikaki εμενα ακομα και τωρα ειναι η χειροτερη μου που δεν παω σχολειο! Click για ανάπτυξη... εννοεις οτι θα ηθελες να πηγαινες???? γιατι και εγω σημερα μπροστα σε ολα τα προβληματα θα προτιμουσα την ανεμελια και τον χαβαλε του σχολειου αλλα τοτε ηταν μαρτυριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 21:38 Η giota έγραψε: #1.644 08-01-07 21:38 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: εννοεις οτι θα ηθελες να πηγαινες???? γιατι και εγω σημερα μπροστα σε ολα τα προβληματα θα προτιμουσα την ανεμελια και τον χαβαλε του σχολειου αλλα τοτε ηταν μαρτυριο!!!! Click για ανάπτυξη... Ωχ! Λαθος το εγραψα εννουσα οτι ακομα και τωρα που δεν παω σχολειο η μερα μετα τις διακοπες ειναι χειροτερη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 21:40 Η giota έγραψε: #1.645 08-01-07 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατι καλε; Click για ανάπτυξη... Ε καλα Νιαου δεν θα τελειωση Αλλωστε ειναι τα καλυτερα χρονια τωρα μαθητρια μετα φοιτητρια .Τα καλυτερα! Παντως ενουσα οτι θα τελειωσουν εξετασεις και τρεξιματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 21:46 Η Νιαου! έγραψε: #1.646 08-01-07 21:46 Αρχική Δημοσίευση από giota: Παντως ενουσα οτι θα τελειωσουν εξετασεις και τρεξιματα Click για ανάπτυξη... Αντε να τελειωσουν!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 22:04 Ο Thanasis46: #1.647 08-01-07 22:04 Ρε για κοίτα πως είμαστε…βιαζόμαστε να περάσουν…να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο…Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Τραγουδούσε κάποτε ο Καζαντζίδης Άααντε να περάαασει η ώρααααα άαντε ναα περάαααασει η μέραααα άντε νααα περάααασει η νύυυχταα ναα περάααασει κι η ζωήηηηηη… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 23:26 Η mimikaki έγραψε: #1.648 08-01-07 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Τραγουδούσε κάποτε ο Καζαντζίδης Άααντε να περάαασει η ώρααααα άαντε ναα περάαααασει η μέραααα άντε νααα περάααασει η νύυυχταα ναα περάααασει κι η ζωήηηηηη?[/QUOTE ποσο δικιο ειχε !!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:16 Η ladycat έγραψε: #1.649 09-01-07 00:16 κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:27 Η mimikaki έγραψε: #1.650 09-01-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Click για ανάπτυξη... οντως τριτη λυκειου τρελλος χαβαλες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:35 Ο Thanasis46: #1.651 09-01-07 00:35 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Click για ανάπτυξη... Αν γυρνούσε ο χρόνος και σε πήγαινε στην τρίτη λυκείου, θα βιαζόσουν πάλι να περάσει ο καιρός να φύγεις. Το λες και η ίδια. ΄΄Στο λύκειο και μετα στο πανεπιστήμιο΄΄ Συνεχιζεις να βιαζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:38 Η ladycat έγραψε: #1.652 09-01-07 00:38 βρε μου αρεσαν κ οι δυο εποχες α κ ακομη καλυτερα οταν αποφοιτησα τι παρτυ ηταν αυτοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:45 Ο Thanasis46: #1.653 09-01-07 00:45 Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:46 Η mimikaki έγραψε: #1.654 09-01-07 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:54 Η ladycat έγραψε: #1.655 09-01-07 00:54 χαχαχαχα με εκανες κ γελασα να εισαι καλα κ ειχα μια ασχημη μερα σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 08:07 Η giota έγραψε: #1.656 09-01-07 08:07 Καλημερα .Παιδια σχολειο γατος τρεχει πανω κατω . Καιρος μουντος τωρα, θα δειξει αργοτερα πως θα παει. Νερινα που χαθηκες? Θαναση εχεις απολυτο δικιο αυτο το κυνηγι του χρονου μας στελνει γενικως Εγω παλι νοσταλγω τα χρονια τα φοιτητικα, το σχολειο καθολου.Υπεροχα χρονια ,ανεμελα, μια γλυκεια πραγματικοτητα με την ορμη της νιοτης και την χαρα της και τον παρορμητισμο της, τα ονειρα της την διαθεση να αλλαξης τον κοσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:48 Η aspasiapef: #1.657 09-01-07 09:48 Καλημέρα! Κι εγώ την άρπαξα και είμαι από χθες ένα μαυρο χάλι! Πονόλαιμος, μπούκωμα, συνάχι, πονάνε τα κόκκαλα και και οι μυες μου και πάει λέγοντας... Πρώτη φορά αρρώστησα για φέτος όχι μόνο δεν μπορώ να κάτσω σπίτι, αλλά δουλεύω περισσότερες ώρες (08:30-18:00) γιατί η κοπέλα που δουλεύει Γραμματεία και κάθεται ώς τις 18:00 έχει άδεια και θα γυρίσει στις 15/1, οπότε φορτώθηκα και τη δουλειά της. Χθες το βράδυ ήμουν τόσο χάλια που έπεσα για υπνο βαμμένη πρώτη φορά στη ζωή μου και ξύπνησα το πρωί με κάτι μαύρες μουτζούρες στα μάτια σαν ρακούν!!! Αν καταφέρω να βγάλω τη μέρα σήμερα θα είναι θαύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #1.658 09-01-07 09:50 Τα ίδια συμπτώματα έχω κι εγώ Ασπασία. κυκλοφορεί κάποια ίωση. Περαστικά! και κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:55 Η giota έγραψε: #1.659 09-01-07 09:55 Περαστικα Και προσοχη εχει επιδημια ιωσεων Στα σχολεια παντως κανουν θραυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elrik Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 10:01 Η Elrik έγραψε: #1.660 09-01-07 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Click για ανάπτυξη... Πόσο δίκιο έχει ο Θανάσης, με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι… Το σχολείο μου φαινόταν μαρτύριο κ σκλαβιά, περίμενα πώς κ πώς να τελειώσω, να δουλέψω κ να ανεξαρτοποιηθώ. Φυσικά μόλις είδα τι σημαίνει δουλειά, το σχολείο ήταν πανηγύρι κ το αναπολώ σαν τα καλύτερα χρόνια. Κ όλοι που περιμένουν διακαώς να πάρουν σύνταξη, όταν φτάνει ο καιρός πέφτουν σε κατάθλιψη κ ζηλεύουν όσους δουλεύουν (πρόσφατη εμπειρία με τη μάνα μου). Γιατί άραγε να μας διακατέχει αυτό το ανικανοποίητο, κ να θέλουμε πάντα αυτό που δεν έχουμε, έχει καμιά ιδέα κανείς; Όσο για το θέμα δουλειά κ παιδιά, πραγματικά θαυμάζω όσες τα καταφέρνουν! Ίσως αν είναι κανείς νεότερος να είναι πιο εφικτό. Αλλά στα 38 μου κ όταν γυρνάω σπίτι στις 7 από τη δουλειά, το μόνο που θέλω είναι ν’ αράξω σε κάνα καναπέ ή αν έχω ενέργεια να κάνω καμιά βολτίτσα… Πώς μπορούν αυτές οι σούπερ γυναίκες να τρέχουν να μαζεύουν σπίτι, να μαγειρεύουν, να διαβάζουν παιδιά… Ουφ κουράστηκα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giota: Νιαου! κουραγιο καποτε θα τελειωση. Mimikaki εμενα ακομα και τωρα ειναι η χειροτερη μου που δεν παω σχολειο! Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 21:16 Η mimikaki έγραψε: #1.643 08-01-07 21:16 Αρχική Δημοσίευση από giota: Νιαου! κουραγιο καποτε θα τελειωση. Mimikaki εμενα ακομα και τωρα ειναι η χειροτερη μου που δεν παω σχολειο! Click για ανάπτυξη... εννοεις οτι θα ηθελες να πηγαινες???? γιατι και εγω σημερα μπροστα σε ολα τα προβληματα θα προτιμουσα την ανεμελια και τον χαβαλε του σχολειου αλλα τοτε ηταν μαρτυριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 21:38 Η giota έγραψε: #1.644 08-01-07 21:38 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: εννοεις οτι θα ηθελες να πηγαινες???? γιατι και εγω σημερα μπροστα σε ολα τα προβληματα θα προτιμουσα την ανεμελια και τον χαβαλε του σχολειου αλλα τοτε ηταν μαρτυριο!!!! Click για ανάπτυξη... Ωχ! Λαθος το εγραψα εννουσα οτι ακομα και τωρα που δεν παω σχολειο η μερα μετα τις διακοπες ειναι χειροτερη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 21:40 Η giota έγραψε: #1.645 08-01-07 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατι καλε; Click για ανάπτυξη... Ε καλα Νιαου δεν θα τελειωση Αλλωστε ειναι τα καλυτερα χρονια τωρα μαθητρια μετα φοιτητρια .Τα καλυτερα! Παντως ενουσα οτι θα τελειωσουν εξετασεις και τρεξιματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 21:46 Η Νιαου! έγραψε: #1.646 08-01-07 21:46 Αρχική Δημοσίευση από giota: Παντως ενουσα οτι θα τελειωσουν εξετασεις και τρεξιματα Click για ανάπτυξη... Αντε να τελειωσουν!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 22:04 Ο Thanasis46: #1.647 08-01-07 22:04 Ρε για κοίτα πως είμαστε…βιαζόμαστε να περάσουν…να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο…Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Τραγουδούσε κάποτε ο Καζαντζίδης Άααντε να περάαασει η ώρααααα άαντε ναα περάαααασει η μέραααα άντε νααα περάααασει η νύυυχταα ναα περάααασει κι η ζωήηηηηη… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 23:26 Η mimikaki έγραψε: #1.648 08-01-07 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Τραγουδούσε κάποτε ο Καζαντζίδης Άααντε να περάαασει η ώρααααα άαντε ναα περάαααασει η μέραααα άντε νααα περάααασει η νύυυχταα ναα περάααασει κι η ζωήηηηηη?[/QUOTE ποσο δικιο ειχε !!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:16 Η ladycat έγραψε: #1.649 09-01-07 00:16 κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:27 Η mimikaki έγραψε: #1.650 09-01-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Click για ανάπτυξη... οντως τριτη λυκειου τρελλος χαβαλες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:35 Ο Thanasis46: #1.651 09-01-07 00:35 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Click για ανάπτυξη... Αν γυρνούσε ο χρόνος και σε πήγαινε στην τρίτη λυκείου, θα βιαζόσουν πάλι να περάσει ο καιρός να φύγεις. Το λες και η ίδια. ΄΄Στο λύκειο και μετα στο πανεπιστήμιο΄΄ Συνεχιζεις να βιαζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:38 Η ladycat έγραψε: #1.652 09-01-07 00:38 βρε μου αρεσαν κ οι δυο εποχες α κ ακομη καλυτερα οταν αποφοιτησα τι παρτυ ηταν αυτοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:45 Ο Thanasis46: #1.653 09-01-07 00:45 Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:46 Η mimikaki έγραψε: #1.654 09-01-07 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:54 Η ladycat έγραψε: #1.655 09-01-07 00:54 χαχαχαχα με εκανες κ γελασα να εισαι καλα κ ειχα μια ασχημη μερα σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 08:07 Η giota έγραψε: #1.656 09-01-07 08:07 Καλημερα .Παιδια σχολειο γατος τρεχει πανω κατω . Καιρος μουντος τωρα, θα δειξει αργοτερα πως θα παει. Νερινα που χαθηκες? Θαναση εχεις απολυτο δικιο αυτο το κυνηγι του χρονου μας στελνει γενικως Εγω παλι νοσταλγω τα χρονια τα φοιτητικα, το σχολειο καθολου.Υπεροχα χρονια ,ανεμελα, μια γλυκεια πραγματικοτητα με την ορμη της νιοτης και την χαρα της και τον παρορμητισμο της, τα ονειρα της την διαθεση να αλλαξης τον κοσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:48 Η aspasiapef: #1.657 09-01-07 09:48 Καλημέρα! Κι εγώ την άρπαξα και είμαι από χθες ένα μαυρο χάλι! Πονόλαιμος, μπούκωμα, συνάχι, πονάνε τα κόκκαλα και και οι μυες μου και πάει λέγοντας... Πρώτη φορά αρρώστησα για φέτος όχι μόνο δεν μπορώ να κάτσω σπίτι, αλλά δουλεύω περισσότερες ώρες (08:30-18:00) γιατί η κοπέλα που δουλεύει Γραμματεία και κάθεται ώς τις 18:00 έχει άδεια και θα γυρίσει στις 15/1, οπότε φορτώθηκα και τη δουλειά της. Χθες το βράδυ ήμουν τόσο χάλια που έπεσα για υπνο βαμμένη πρώτη φορά στη ζωή μου και ξύπνησα το πρωί με κάτι μαύρες μουτζούρες στα μάτια σαν ρακούν!!! Αν καταφέρω να βγάλω τη μέρα σήμερα θα είναι θαύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #1.658 09-01-07 09:50 Τα ίδια συμπτώματα έχω κι εγώ Ασπασία. κυκλοφορεί κάποια ίωση. Περαστικά! και κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:55 Η giota έγραψε: #1.659 09-01-07 09:55 Περαστικα Και προσοχη εχει επιδημια ιωσεων Στα σχολεια παντως κανουν θραυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elrik Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 10:01 Η Elrik έγραψε: #1.660 09-01-07 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Click για ανάπτυξη... Πόσο δίκιο έχει ο Θανάσης, με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι… Το σχολείο μου φαινόταν μαρτύριο κ σκλαβιά, περίμενα πώς κ πώς να τελειώσω, να δουλέψω κ να ανεξαρτοποιηθώ. Φυσικά μόλις είδα τι σημαίνει δουλειά, το σχολείο ήταν πανηγύρι κ το αναπολώ σαν τα καλύτερα χρόνια. Κ όλοι που περιμένουν διακαώς να πάρουν σύνταξη, όταν φτάνει ο καιρός πέφτουν σε κατάθλιψη κ ζηλεύουν όσους δουλεύουν (πρόσφατη εμπειρία με τη μάνα μου). Γιατί άραγε να μας διακατέχει αυτό το ανικανοποίητο, κ να θέλουμε πάντα αυτό που δεν έχουμε, έχει καμιά ιδέα κανείς; Όσο για το θέμα δουλειά κ παιδιά, πραγματικά θαυμάζω όσες τα καταφέρνουν! Ίσως αν είναι κανείς νεότερος να είναι πιο εφικτό. Αλλά στα 38 μου κ όταν γυρνάω σπίτι στις 7 από τη δουλειά, το μόνο που θέλω είναι ν’ αράξω σε κάνα καναπέ ή αν έχω ενέργεια να κάνω καμιά βολτίτσα… Πώς μπορούν αυτές οι σούπερ γυναίκες να τρέχουν να μαζεύουν σπίτι, να μαγειρεύουν, να διαβάζουν παιδιά… Ουφ κουράστηκα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giota: Νιαου! κουραγιο καποτε θα τελειωση. Mimikaki εμενα ακομα και τωρα ειναι η χειροτερη μου που δεν παω σχολειο! Click για ανάπτυξη... εννοεις οτι θα ηθελες να πηγαινες???? γιατι και εγω σημερα μπροστα σε ολα τα προβληματα θα προτιμουσα την ανεμελια και τον χαβαλε του σχολειου αλλα τοτε ηταν μαρτυριο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 21:38 Η giota έγραψε: #1.644 08-01-07 21:38 Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: εννοεις οτι θα ηθελες να πηγαινες???? γιατι και εγω σημερα μπροστα σε ολα τα προβληματα θα προτιμουσα την ανεμελια και τον χαβαλε του σχολειου αλλα τοτε ηταν μαρτυριο!!!! Click για ανάπτυξη... Ωχ! Λαθος το εγραψα εννουσα οτι ακομα και τωρα που δεν παω σχολειο η μερα μετα τις διακοπες ειναι χειροτερη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 21:40 Η giota έγραψε: #1.645 08-01-07 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατι καλε; Click για ανάπτυξη... Ε καλα Νιαου δεν θα τελειωση Αλλωστε ειναι τα καλυτερα χρονια τωρα μαθητρια μετα φοιτητρια .Τα καλυτερα! Παντως ενουσα οτι θα τελειωσουν εξετασεις και τρεξιματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 21:46 Η Νιαου! έγραψε: #1.646 08-01-07 21:46 Αρχική Δημοσίευση από giota: Παντως ενουσα οτι θα τελειωσουν εξετασεις και τρεξιματα Click για ανάπτυξη... Αντε να τελειωσουν!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 22:04 Ο Thanasis46: #1.647 08-01-07 22:04 Ρε για κοίτα πως είμαστε…βιαζόμαστε να περάσουν…να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο…Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Τραγουδούσε κάποτε ο Καζαντζίδης Άααντε να περάαασει η ώρααααα άαντε ναα περάαααασει η μέραααα άντε νααα περάααασει η νύυυχταα ναα περάααασει κι η ζωήηηηηη… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 23:26 Η mimikaki έγραψε: #1.648 08-01-07 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Τραγουδούσε κάποτε ο Καζαντζίδης Άααντε να περάαασει η ώρααααα άαντε ναα περάαααασει η μέραααα άντε νααα περάααασει η νύυυχταα ναα περάααασει κι η ζωήηηηηη?[/QUOTE ποσο δικιο ειχε !!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:16 Η ladycat έγραψε: #1.649 09-01-07 00:16 κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:27 Η mimikaki έγραψε: #1.650 09-01-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Click για ανάπτυξη... οντως τριτη λυκειου τρελλος χαβαλες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:35 Ο Thanasis46: #1.651 09-01-07 00:35 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Click για ανάπτυξη... Αν γυρνούσε ο χρόνος και σε πήγαινε στην τρίτη λυκείου, θα βιαζόσουν πάλι να περάσει ο καιρός να φύγεις. Το λες και η ίδια. ΄΄Στο λύκειο και μετα στο πανεπιστήμιο΄΄ Συνεχιζεις να βιαζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:38 Η ladycat έγραψε: #1.652 09-01-07 00:38 βρε μου αρεσαν κ οι δυο εποχες α κ ακομη καλυτερα οταν αποφοιτησα τι παρτυ ηταν αυτοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:45 Ο Thanasis46: #1.653 09-01-07 00:45 Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:46 Η mimikaki έγραψε: #1.654 09-01-07 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:54 Η ladycat έγραψε: #1.655 09-01-07 00:54 χαχαχαχα με εκανες κ γελασα να εισαι καλα κ ειχα μια ασχημη μερα σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 08:07 Η giota έγραψε: #1.656 09-01-07 08:07 Καλημερα .Παιδια σχολειο γατος τρεχει πανω κατω . Καιρος μουντος τωρα, θα δειξει αργοτερα πως θα παει. Νερινα που χαθηκες? Θαναση εχεις απολυτο δικιο αυτο το κυνηγι του χρονου μας στελνει γενικως Εγω παλι νοσταλγω τα χρονια τα φοιτητικα, το σχολειο καθολου.Υπεροχα χρονια ,ανεμελα, μια γλυκεια πραγματικοτητα με την ορμη της νιοτης και την χαρα της και τον παρορμητισμο της, τα ονειρα της την διαθεση να αλλαξης τον κοσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:48 Η aspasiapef: #1.657 09-01-07 09:48 Καλημέρα! Κι εγώ την άρπαξα και είμαι από χθες ένα μαυρο χάλι! Πονόλαιμος, μπούκωμα, συνάχι, πονάνε τα κόκκαλα και και οι μυες μου και πάει λέγοντας... Πρώτη φορά αρρώστησα για φέτος όχι μόνο δεν μπορώ να κάτσω σπίτι, αλλά δουλεύω περισσότερες ώρες (08:30-18:00) γιατί η κοπέλα που δουλεύει Γραμματεία και κάθεται ώς τις 18:00 έχει άδεια και θα γυρίσει στις 15/1, οπότε φορτώθηκα και τη δουλειά της. Χθες το βράδυ ήμουν τόσο χάλια που έπεσα για υπνο βαμμένη πρώτη φορά στη ζωή μου και ξύπνησα το πρωί με κάτι μαύρες μουτζούρες στα μάτια σαν ρακούν!!! Αν καταφέρω να βγάλω τη μέρα σήμερα θα είναι θαύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #1.658 09-01-07 09:50 Τα ίδια συμπτώματα έχω κι εγώ Ασπασία. κυκλοφορεί κάποια ίωση. Περαστικά! και κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:55 Η giota έγραψε: #1.659 09-01-07 09:55 Περαστικα Και προσοχη εχει επιδημια ιωσεων Στα σχολεια παντως κανουν θραυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elrik Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 10:01 Η Elrik έγραψε: #1.660 09-01-07 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Click για ανάπτυξη... Πόσο δίκιο έχει ο Θανάσης, με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι… Το σχολείο μου φαινόταν μαρτύριο κ σκλαβιά, περίμενα πώς κ πώς να τελειώσω, να δουλέψω κ να ανεξαρτοποιηθώ. Φυσικά μόλις είδα τι σημαίνει δουλειά, το σχολείο ήταν πανηγύρι κ το αναπολώ σαν τα καλύτερα χρόνια. Κ όλοι που περιμένουν διακαώς να πάρουν σύνταξη, όταν φτάνει ο καιρός πέφτουν σε κατάθλιψη κ ζηλεύουν όσους δουλεύουν (πρόσφατη εμπειρία με τη μάνα μου). Γιατί άραγε να μας διακατέχει αυτό το ανικανοποίητο, κ να θέλουμε πάντα αυτό που δεν έχουμε, έχει καμιά ιδέα κανείς; Όσο για το θέμα δουλειά κ παιδιά, πραγματικά θαυμάζω όσες τα καταφέρνουν! Ίσως αν είναι κανείς νεότερος να είναι πιο εφικτό. Αλλά στα 38 μου κ όταν γυρνάω σπίτι στις 7 από τη δουλειά, το μόνο που θέλω είναι ν’ αράξω σε κάνα καναπέ ή αν έχω ενέργεια να κάνω καμιά βολτίτσα… Πώς μπορούν αυτές οι σούπερ γυναίκες να τρέχουν να μαζεύουν σπίτι, να μαγειρεύουν, να διαβάζουν παιδιά… Ουφ κουράστηκα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: εννοεις οτι θα ηθελες να πηγαινες???? γιατι και εγω σημερα μπροστα σε ολα τα προβληματα θα προτιμουσα την ανεμελια και τον χαβαλε του σχολειου αλλα τοτε ηταν μαρτυριο!!!! Click για ανάπτυξη... Ωχ! Λαθος το εγραψα εννουσα οτι ακομα και τωρα που δεν παω σχολειο η μερα μετα τις διακοπες ειναι χειροτερη μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 21:40 Η giota έγραψε: #1.645 08-01-07 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατι καλε; Click για ανάπτυξη... Ε καλα Νιαου δεν θα τελειωση Αλλωστε ειναι τα καλυτερα χρονια τωρα μαθητρια μετα φοιτητρια .Τα καλυτερα! Παντως ενουσα οτι θα τελειωσουν εξετασεις και τρεξιματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 21:46 Η Νιαου! έγραψε: #1.646 08-01-07 21:46 Αρχική Δημοσίευση από giota: Παντως ενουσα οτι θα τελειωσουν εξετασεις και τρεξιματα Click για ανάπτυξη... Αντε να τελειωσουν!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 22:04 Ο Thanasis46: #1.647 08-01-07 22:04 Ρε για κοίτα πως είμαστε…βιαζόμαστε να περάσουν…να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο…Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Τραγουδούσε κάποτε ο Καζαντζίδης Άααντε να περάαασει η ώρααααα άαντε ναα περάαααασει η μέραααα άντε νααα περάααασει η νύυυχταα ναα περάααασει κι η ζωήηηηηη… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 23:26 Η mimikaki έγραψε: #1.648 08-01-07 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Τραγουδούσε κάποτε ο Καζαντζίδης Άααντε να περάαασει η ώρααααα άαντε ναα περάαααασει η μέραααα άντε νααα περάααασει η νύυυχταα ναα περάααασει κι η ζωήηηηηη?[/QUOTE ποσο δικιο ειχε !!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:16 Η ladycat έγραψε: #1.649 09-01-07 00:16 κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:27 Η mimikaki έγραψε: #1.650 09-01-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Click για ανάπτυξη... οντως τριτη λυκειου τρελλος χαβαλες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:35 Ο Thanasis46: #1.651 09-01-07 00:35 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Click για ανάπτυξη... Αν γυρνούσε ο χρόνος και σε πήγαινε στην τρίτη λυκείου, θα βιαζόσουν πάλι να περάσει ο καιρός να φύγεις. Το λες και η ίδια. ΄΄Στο λύκειο και μετα στο πανεπιστήμιο΄΄ Συνεχιζεις να βιαζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:38 Η ladycat έγραψε: #1.652 09-01-07 00:38 βρε μου αρεσαν κ οι δυο εποχες α κ ακομη καλυτερα οταν αποφοιτησα τι παρτυ ηταν αυτοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:45 Ο Thanasis46: #1.653 09-01-07 00:45 Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:46 Η mimikaki έγραψε: #1.654 09-01-07 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:54 Η ladycat έγραψε: #1.655 09-01-07 00:54 χαχαχαχα με εκανες κ γελασα να εισαι καλα κ ειχα μια ασχημη μερα σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 08:07 Η giota έγραψε: #1.656 09-01-07 08:07 Καλημερα .Παιδια σχολειο γατος τρεχει πανω κατω . Καιρος μουντος τωρα, θα δειξει αργοτερα πως θα παει. Νερινα που χαθηκες? Θαναση εχεις απολυτο δικιο αυτο το κυνηγι του χρονου μας στελνει γενικως Εγω παλι νοσταλγω τα χρονια τα φοιτητικα, το σχολειο καθολου.Υπεροχα χρονια ,ανεμελα, μια γλυκεια πραγματικοτητα με την ορμη της νιοτης και την χαρα της και τον παρορμητισμο της, τα ονειρα της την διαθεση να αλλαξης τον κοσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:48 Η aspasiapef: #1.657 09-01-07 09:48 Καλημέρα! Κι εγώ την άρπαξα και είμαι από χθες ένα μαυρο χάλι! Πονόλαιμος, μπούκωμα, συνάχι, πονάνε τα κόκκαλα και και οι μυες μου και πάει λέγοντας... Πρώτη φορά αρρώστησα για φέτος όχι μόνο δεν μπορώ να κάτσω σπίτι, αλλά δουλεύω περισσότερες ώρες (08:30-18:00) γιατί η κοπέλα που δουλεύει Γραμματεία και κάθεται ώς τις 18:00 έχει άδεια και θα γυρίσει στις 15/1, οπότε φορτώθηκα και τη δουλειά της. Χθες το βράδυ ήμουν τόσο χάλια που έπεσα για υπνο βαμμένη πρώτη φορά στη ζωή μου και ξύπνησα το πρωί με κάτι μαύρες μουτζούρες στα μάτια σαν ρακούν!!! Αν καταφέρω να βγάλω τη μέρα σήμερα θα είναι θαύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #1.658 09-01-07 09:50 Τα ίδια συμπτώματα έχω κι εγώ Ασπασία. κυκλοφορεί κάποια ίωση. Περαστικά! και κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:55 Η giota έγραψε: #1.659 09-01-07 09:55 Περαστικα Και προσοχη εχει επιδημια ιωσεων Στα σχολεια παντως κανουν θραυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elrik Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 10:01 Η Elrik έγραψε: #1.660 09-01-07 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Click για ανάπτυξη... Πόσο δίκιο έχει ο Θανάσης, με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι… Το σχολείο μου φαινόταν μαρτύριο κ σκλαβιά, περίμενα πώς κ πώς να τελειώσω, να δουλέψω κ να ανεξαρτοποιηθώ. Φυσικά μόλις είδα τι σημαίνει δουλειά, το σχολείο ήταν πανηγύρι κ το αναπολώ σαν τα καλύτερα χρόνια. Κ όλοι που περιμένουν διακαώς να πάρουν σύνταξη, όταν φτάνει ο καιρός πέφτουν σε κατάθλιψη κ ζηλεύουν όσους δουλεύουν (πρόσφατη εμπειρία με τη μάνα μου). Γιατί άραγε να μας διακατέχει αυτό το ανικανοποίητο, κ να θέλουμε πάντα αυτό που δεν έχουμε, έχει καμιά ιδέα κανείς; Όσο για το θέμα δουλειά κ παιδιά, πραγματικά θαυμάζω όσες τα καταφέρνουν! Ίσως αν είναι κανείς νεότερος να είναι πιο εφικτό. Αλλά στα 38 μου κ όταν γυρνάω σπίτι στις 7 από τη δουλειά, το μόνο που θέλω είναι ν’ αράξω σε κάνα καναπέ ή αν έχω ενέργεια να κάνω καμιά βολτίτσα… Πώς μπορούν αυτές οι σούπερ γυναίκες να τρέχουν να μαζεύουν σπίτι, να μαγειρεύουν, να διαβάζουν παιδιά… Ουφ κουράστηκα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατι καλε; Click για ανάπτυξη... Ε καλα Νιαου δεν θα τελειωση Αλλωστε ειναι τα καλυτερα χρονια τωρα μαθητρια μετα φοιτητρια .Τα καλυτερα! Παντως ενουσα οτι θα τελειωσουν εξετασεις και τρεξιματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 21:46 Η Νιαου! έγραψε: #1.646 08-01-07 21:46 Αρχική Δημοσίευση από giota: Παντως ενουσα οτι θα τελειωσουν εξετασεις και τρεξιματα Click για ανάπτυξη... Αντε να τελειωσουν!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 22:04 Ο Thanasis46: #1.647 08-01-07 22:04 Ρε για κοίτα πως είμαστε…βιαζόμαστε να περάσουν…να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο…Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Τραγουδούσε κάποτε ο Καζαντζίδης Άααντε να περάαασει η ώρααααα άαντε ναα περάαααασει η μέραααα άντε νααα περάααασει η νύυυχταα ναα περάααασει κι η ζωήηηηηη… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 23:26 Η mimikaki έγραψε: #1.648 08-01-07 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Τραγουδούσε κάποτε ο Καζαντζίδης Άααντε να περάαασει η ώρααααα άαντε ναα περάαααασει η μέραααα άντε νααα περάααασει η νύυυχταα ναα περάααασει κι η ζωήηηηηη?[/QUOTE ποσο δικιο ειχε !!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:16 Η ladycat έγραψε: #1.649 09-01-07 00:16 κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:27 Η mimikaki έγραψε: #1.650 09-01-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Click για ανάπτυξη... οντως τριτη λυκειου τρελλος χαβαλες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:35 Ο Thanasis46: #1.651 09-01-07 00:35 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Click για ανάπτυξη... Αν γυρνούσε ο χρόνος και σε πήγαινε στην τρίτη λυκείου, θα βιαζόσουν πάλι να περάσει ο καιρός να φύγεις. Το λες και η ίδια. ΄΄Στο λύκειο και μετα στο πανεπιστήμιο΄΄ Συνεχιζεις να βιαζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:38 Η ladycat έγραψε: #1.652 09-01-07 00:38 βρε μου αρεσαν κ οι δυο εποχες α κ ακομη καλυτερα οταν αποφοιτησα τι παρτυ ηταν αυτοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:45 Ο Thanasis46: #1.653 09-01-07 00:45 Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:46 Η mimikaki έγραψε: #1.654 09-01-07 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:54 Η ladycat έγραψε: #1.655 09-01-07 00:54 χαχαχαχα με εκανες κ γελασα να εισαι καλα κ ειχα μια ασχημη μερα σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 08:07 Η giota έγραψε: #1.656 09-01-07 08:07 Καλημερα .Παιδια σχολειο γατος τρεχει πανω κατω . Καιρος μουντος τωρα, θα δειξει αργοτερα πως θα παει. Νερινα που χαθηκες? Θαναση εχεις απολυτο δικιο αυτο το κυνηγι του χρονου μας στελνει γενικως Εγω παλι νοσταλγω τα χρονια τα φοιτητικα, το σχολειο καθολου.Υπεροχα χρονια ,ανεμελα, μια γλυκεια πραγματικοτητα με την ορμη της νιοτης και την χαρα της και τον παρορμητισμο της, τα ονειρα της την διαθεση να αλλαξης τον κοσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:48 Η aspasiapef: #1.657 09-01-07 09:48 Καλημέρα! Κι εγώ την άρπαξα και είμαι από χθες ένα μαυρο χάλι! Πονόλαιμος, μπούκωμα, συνάχι, πονάνε τα κόκκαλα και και οι μυες μου και πάει λέγοντας... Πρώτη φορά αρρώστησα για φέτος όχι μόνο δεν μπορώ να κάτσω σπίτι, αλλά δουλεύω περισσότερες ώρες (08:30-18:00) γιατί η κοπέλα που δουλεύει Γραμματεία και κάθεται ώς τις 18:00 έχει άδεια και θα γυρίσει στις 15/1, οπότε φορτώθηκα και τη δουλειά της. Χθες το βράδυ ήμουν τόσο χάλια που έπεσα για υπνο βαμμένη πρώτη φορά στη ζωή μου και ξύπνησα το πρωί με κάτι μαύρες μουτζούρες στα μάτια σαν ρακούν!!! Αν καταφέρω να βγάλω τη μέρα σήμερα θα είναι θαύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #1.658 09-01-07 09:50 Τα ίδια συμπτώματα έχω κι εγώ Ασπασία. κυκλοφορεί κάποια ίωση. Περαστικά! και κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:55 Η giota έγραψε: #1.659 09-01-07 09:55 Περαστικα Και προσοχη εχει επιδημια ιωσεων Στα σχολεια παντως κανουν θραυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elrik Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 10:01 Η Elrik έγραψε: #1.660 09-01-07 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Click για ανάπτυξη... Πόσο δίκιο έχει ο Θανάσης, με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι… Το σχολείο μου φαινόταν μαρτύριο κ σκλαβιά, περίμενα πώς κ πώς να τελειώσω, να δουλέψω κ να ανεξαρτοποιηθώ. Φυσικά μόλις είδα τι σημαίνει δουλειά, το σχολείο ήταν πανηγύρι κ το αναπολώ σαν τα καλύτερα χρόνια. Κ όλοι που περιμένουν διακαώς να πάρουν σύνταξη, όταν φτάνει ο καιρός πέφτουν σε κατάθλιψη κ ζηλεύουν όσους δουλεύουν (πρόσφατη εμπειρία με τη μάνα μου). Γιατί άραγε να μας διακατέχει αυτό το ανικανοποίητο, κ να θέλουμε πάντα αυτό που δεν έχουμε, έχει καμιά ιδέα κανείς; Όσο για το θέμα δουλειά κ παιδιά, πραγματικά θαυμάζω όσες τα καταφέρνουν! Ίσως αν είναι κανείς νεότερος να είναι πιο εφικτό. Αλλά στα 38 μου κ όταν γυρνάω σπίτι στις 7 από τη δουλειά, το μόνο που θέλω είναι ν’ αράξω σε κάνα καναπέ ή αν έχω ενέργεια να κάνω καμιά βολτίτσα… Πώς μπορούν αυτές οι σούπερ γυναίκες να τρέχουν να μαζεύουν σπίτι, να μαγειρεύουν, να διαβάζουν παιδιά… Ουφ κουράστηκα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giota: Παντως ενουσα οτι θα τελειωσουν εξετασεις και τρεξιματα Click για ανάπτυξη... Αντε να τελειωσουν!..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 22:04 Ο Thanasis46: #1.647 08-01-07 22:04 Ρε για κοίτα πως είμαστε…βιαζόμαστε να περάσουν…να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο…Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Τραγουδούσε κάποτε ο Καζαντζίδης Άααντε να περάαασει η ώρααααα άαντε ναα περάαααασει η μέραααα άντε νααα περάααασει η νύυυχταα ναα περάααασει κι η ζωήηηηηη… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 23:26 Η mimikaki έγραψε: #1.648 08-01-07 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Τραγουδούσε κάποτε ο Καζαντζίδης Άααντε να περάαασει η ώρααααα άαντε ναα περάαααασει η μέραααα άντε νααα περάααασει η νύυυχταα ναα περάααασει κι η ζωήηηηηη?[/QUOTE ποσο δικιο ειχε !!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:16 Η ladycat έγραψε: #1.649 09-01-07 00:16 κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:27 Η mimikaki έγραψε: #1.650 09-01-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Click για ανάπτυξη... οντως τριτη λυκειου τρελλος χαβαλες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:35 Ο Thanasis46: #1.651 09-01-07 00:35 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Click για ανάπτυξη... Αν γυρνούσε ο χρόνος και σε πήγαινε στην τρίτη λυκείου, θα βιαζόσουν πάλι να περάσει ο καιρός να φύγεις. Το λες και η ίδια. ΄΄Στο λύκειο και μετα στο πανεπιστήμιο΄΄ Συνεχιζεις να βιαζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:38 Η ladycat έγραψε: #1.652 09-01-07 00:38 βρε μου αρεσαν κ οι δυο εποχες α κ ακομη καλυτερα οταν αποφοιτησα τι παρτυ ηταν αυτοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:45 Ο Thanasis46: #1.653 09-01-07 00:45 Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:46 Η mimikaki έγραψε: #1.654 09-01-07 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:54 Η ladycat έγραψε: #1.655 09-01-07 00:54 χαχαχαχα με εκανες κ γελασα να εισαι καλα κ ειχα μια ασχημη μερα σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 08:07 Η giota έγραψε: #1.656 09-01-07 08:07 Καλημερα .Παιδια σχολειο γατος τρεχει πανω κατω . Καιρος μουντος τωρα, θα δειξει αργοτερα πως θα παει. Νερινα που χαθηκες? Θαναση εχεις απολυτο δικιο αυτο το κυνηγι του χρονου μας στελνει γενικως Εγω παλι νοσταλγω τα χρονια τα φοιτητικα, το σχολειο καθολου.Υπεροχα χρονια ,ανεμελα, μια γλυκεια πραγματικοτητα με την ορμη της νιοτης και την χαρα της και τον παρορμητισμο της, τα ονειρα της την διαθεση να αλλαξης τον κοσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:48 Η aspasiapef: #1.657 09-01-07 09:48 Καλημέρα! Κι εγώ την άρπαξα και είμαι από χθες ένα μαυρο χάλι! Πονόλαιμος, μπούκωμα, συνάχι, πονάνε τα κόκκαλα και και οι μυες μου και πάει λέγοντας... Πρώτη φορά αρρώστησα για φέτος όχι μόνο δεν μπορώ να κάτσω σπίτι, αλλά δουλεύω περισσότερες ώρες (08:30-18:00) γιατί η κοπέλα που δουλεύει Γραμματεία και κάθεται ώς τις 18:00 έχει άδεια και θα γυρίσει στις 15/1, οπότε φορτώθηκα και τη δουλειά της. Χθες το βράδυ ήμουν τόσο χάλια που έπεσα για υπνο βαμμένη πρώτη φορά στη ζωή μου και ξύπνησα το πρωί με κάτι μαύρες μουτζούρες στα μάτια σαν ρακούν!!! Αν καταφέρω να βγάλω τη μέρα σήμερα θα είναι θαύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #1.658 09-01-07 09:50 Τα ίδια συμπτώματα έχω κι εγώ Ασπασία. κυκλοφορεί κάποια ίωση. Περαστικά! και κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:55 Η giota έγραψε: #1.659 09-01-07 09:55 Περαστικα Και προσοχη εχει επιδημια ιωσεων Στα σχολεια παντως κανουν θραυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elrik Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 10:01 Η Elrik έγραψε: #1.660 09-01-07 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Click για ανάπτυξη... Πόσο δίκιο έχει ο Θανάσης, με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι… Το σχολείο μου φαινόταν μαρτύριο κ σκλαβιά, περίμενα πώς κ πώς να τελειώσω, να δουλέψω κ να ανεξαρτοποιηθώ. Φυσικά μόλις είδα τι σημαίνει δουλειά, το σχολείο ήταν πανηγύρι κ το αναπολώ σαν τα καλύτερα χρόνια. Κ όλοι που περιμένουν διακαώς να πάρουν σύνταξη, όταν φτάνει ο καιρός πέφτουν σε κατάθλιψη κ ζηλεύουν όσους δουλεύουν (πρόσφατη εμπειρία με τη μάνα μου). Γιατί άραγε να μας διακατέχει αυτό το ανικανοποίητο, κ να θέλουμε πάντα αυτό που δεν έχουμε, έχει καμιά ιδέα κανείς; Όσο για το θέμα δουλειά κ παιδιά, πραγματικά θαυμάζω όσες τα καταφέρνουν! Ίσως αν είναι κανείς νεότερος να είναι πιο εφικτό. Αλλά στα 38 μου κ όταν γυρνάω σπίτι στις 7 από τη δουλειά, το μόνο που θέλω είναι ν’ αράξω σε κάνα καναπέ ή αν έχω ενέργεια να κάνω καμιά βολτίτσα… Πώς μπορούν αυτές οι σούπερ γυναίκες να τρέχουν να μαζεύουν σπίτι, να μαγειρεύουν, να διαβάζουν παιδιά… Ουφ κουράστηκα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε για κοίτα πως είμαστε…βιαζόμαστε να περάσουν…να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο…Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Τραγουδούσε κάποτε ο Καζαντζίδης Άααντε να περάαασει η ώρααααα άαντε ναα περάαααασει η μέραααα άντε νααα περάααασει η νύυυχταα ναα περάααασει κι η ζωήηηηηη… Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 8 Ιανουαρίου 2007 στις 23:26 Η mimikaki έγραψε: #1.648 08-01-07 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Τραγουδούσε κάποτε ο Καζαντζίδης Άααντε να περάαασει η ώρααααα άαντε ναα περάαααασει η μέραααα άντε νααα περάααασει η νύυυχταα ναα περάααασει κι η ζωήηηηηη?[/QUOTE ποσο δικιο ειχε !!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:16 Η ladycat έγραψε: #1.649 09-01-07 00:16 κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:27 Η mimikaki έγραψε: #1.650 09-01-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Click για ανάπτυξη... οντως τριτη λυκειου τρελλος χαβαλες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:35 Ο Thanasis46: #1.651 09-01-07 00:35 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Click για ανάπτυξη... Αν γυρνούσε ο χρόνος και σε πήγαινε στην τρίτη λυκείου, θα βιαζόσουν πάλι να περάσει ο καιρός να φύγεις. Το λες και η ίδια. ΄΄Στο λύκειο και μετα στο πανεπιστήμιο΄΄ Συνεχιζεις να βιαζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:38 Η ladycat έγραψε: #1.652 09-01-07 00:38 βρε μου αρεσαν κ οι δυο εποχες α κ ακομη καλυτερα οταν αποφοιτησα τι παρτυ ηταν αυτοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:45 Ο Thanasis46: #1.653 09-01-07 00:45 Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:46 Η mimikaki έγραψε: #1.654 09-01-07 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:54 Η ladycat έγραψε: #1.655 09-01-07 00:54 χαχαχαχα με εκανες κ γελασα να εισαι καλα κ ειχα μια ασχημη μερα σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 08:07 Η giota έγραψε: #1.656 09-01-07 08:07 Καλημερα .Παιδια σχολειο γατος τρεχει πανω κατω . Καιρος μουντος τωρα, θα δειξει αργοτερα πως θα παει. Νερινα που χαθηκες? Θαναση εχεις απολυτο δικιο αυτο το κυνηγι του χρονου μας στελνει γενικως Εγω παλι νοσταλγω τα χρονια τα φοιτητικα, το σχολειο καθολου.Υπεροχα χρονια ,ανεμελα, μια γλυκεια πραγματικοτητα με την ορμη της νιοτης και την χαρα της και τον παρορμητισμο της, τα ονειρα της την διαθεση να αλλαξης τον κοσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:48 Η aspasiapef: #1.657 09-01-07 09:48 Καλημέρα! Κι εγώ την άρπαξα και είμαι από χθες ένα μαυρο χάλι! Πονόλαιμος, μπούκωμα, συνάχι, πονάνε τα κόκκαλα και και οι μυες μου και πάει λέγοντας... Πρώτη φορά αρρώστησα για φέτος όχι μόνο δεν μπορώ να κάτσω σπίτι, αλλά δουλεύω περισσότερες ώρες (08:30-18:00) γιατί η κοπέλα που δουλεύει Γραμματεία και κάθεται ώς τις 18:00 έχει άδεια και θα γυρίσει στις 15/1, οπότε φορτώθηκα και τη δουλειά της. Χθες το βράδυ ήμουν τόσο χάλια που έπεσα για υπνο βαμμένη πρώτη φορά στη ζωή μου και ξύπνησα το πρωί με κάτι μαύρες μουτζούρες στα μάτια σαν ρακούν!!! Αν καταφέρω να βγάλω τη μέρα σήμερα θα είναι θαύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #1.658 09-01-07 09:50 Τα ίδια συμπτώματα έχω κι εγώ Ασπασία. κυκλοφορεί κάποια ίωση. Περαστικά! και κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:55 Η giota έγραψε: #1.659 09-01-07 09:55 Περαστικα Και προσοχη εχει επιδημια ιωσεων Στα σχολεια παντως κανουν θραυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elrik Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 10:01 Η Elrik έγραψε: #1.660 09-01-07 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Click για ανάπτυξη... Πόσο δίκιο έχει ο Θανάσης, με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι… Το σχολείο μου φαινόταν μαρτύριο κ σκλαβιά, περίμενα πώς κ πώς να τελειώσω, να δουλέψω κ να ανεξαρτοποιηθώ. Φυσικά μόλις είδα τι σημαίνει δουλειά, το σχολείο ήταν πανηγύρι κ το αναπολώ σαν τα καλύτερα χρόνια. Κ όλοι που περιμένουν διακαώς να πάρουν σύνταξη, όταν φτάνει ο καιρός πέφτουν σε κατάθλιψη κ ζηλεύουν όσους δουλεύουν (πρόσφατη εμπειρία με τη μάνα μου). Γιατί άραγε να μας διακατέχει αυτό το ανικανοποίητο, κ να θέλουμε πάντα αυτό που δεν έχουμε, έχει καμιά ιδέα κανείς; Όσο για το θέμα δουλειά κ παιδιά, πραγματικά θαυμάζω όσες τα καταφέρνουν! Ίσως αν είναι κανείς νεότερος να είναι πιο εφικτό. Αλλά στα 38 μου κ όταν γυρνάω σπίτι στις 7 από τη δουλειά, το μόνο που θέλω είναι ν’ αράξω σε κάνα καναπέ ή αν έχω ενέργεια να κάνω καμιά βολτίτσα… Πώς μπορούν αυτές οι σούπερ γυναίκες να τρέχουν να μαζεύουν σπίτι, να μαγειρεύουν, να διαβάζουν παιδιά… Ουφ κουράστηκα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Τραγουδούσε κάποτε ο Καζαντζίδης Άααντε να περάαασει η ώρααααα άαντε ναα περάαααασει η μέραααα άντε νααα περάααασει η νύυυχταα ναα περάααασει κι η ζωήηηηηη?[/QUOTE ποσο δικιο ειχε !!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:16 Η ladycat έγραψε: #1.649 09-01-07 00:16 κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:27 Η mimikaki έγραψε: #1.650 09-01-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Click για ανάπτυξη... οντως τριτη λυκειου τρελλος χαβαλες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:35 Ο Thanasis46: #1.651 09-01-07 00:35 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Click για ανάπτυξη... Αν γυρνούσε ο χρόνος και σε πήγαινε στην τρίτη λυκείου, θα βιαζόσουν πάλι να περάσει ο καιρός να φύγεις. Το λες και η ίδια. ΄΄Στο λύκειο και μετα στο πανεπιστήμιο΄΄ Συνεχιζεις να βιαζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:38 Η ladycat έγραψε: #1.652 09-01-07 00:38 βρε μου αρεσαν κ οι δυο εποχες α κ ακομη καλυτερα οταν αποφοιτησα τι παρτυ ηταν αυτοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:45 Ο Thanasis46: #1.653 09-01-07 00:45 Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:46 Η mimikaki έγραψε: #1.654 09-01-07 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:54 Η ladycat έγραψε: #1.655 09-01-07 00:54 χαχαχαχα με εκανες κ γελασα να εισαι καλα κ ειχα μια ασχημη μερα σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 08:07 Η giota έγραψε: #1.656 09-01-07 08:07 Καλημερα .Παιδια σχολειο γατος τρεχει πανω κατω . Καιρος μουντος τωρα, θα δειξει αργοτερα πως θα παει. Νερινα που χαθηκες? Θαναση εχεις απολυτο δικιο αυτο το κυνηγι του χρονου μας στελνει γενικως Εγω παλι νοσταλγω τα χρονια τα φοιτητικα, το σχολειο καθολου.Υπεροχα χρονια ,ανεμελα, μια γλυκεια πραγματικοτητα με την ορμη της νιοτης και την χαρα της και τον παρορμητισμο της, τα ονειρα της την διαθεση να αλλαξης τον κοσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:48 Η aspasiapef: #1.657 09-01-07 09:48 Καλημέρα! Κι εγώ την άρπαξα και είμαι από χθες ένα μαυρο χάλι! Πονόλαιμος, μπούκωμα, συνάχι, πονάνε τα κόκκαλα και και οι μυες μου και πάει λέγοντας... Πρώτη φορά αρρώστησα για φέτος όχι μόνο δεν μπορώ να κάτσω σπίτι, αλλά δουλεύω περισσότερες ώρες (08:30-18:00) γιατί η κοπέλα που δουλεύει Γραμματεία και κάθεται ώς τις 18:00 έχει άδεια και θα γυρίσει στις 15/1, οπότε φορτώθηκα και τη δουλειά της. Χθες το βράδυ ήμουν τόσο χάλια που έπεσα για υπνο βαμμένη πρώτη φορά στη ζωή μου και ξύπνησα το πρωί με κάτι μαύρες μουτζούρες στα μάτια σαν ρακούν!!! Αν καταφέρω να βγάλω τη μέρα σήμερα θα είναι θαύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #1.658 09-01-07 09:50 Τα ίδια συμπτώματα έχω κι εγώ Ασπασία. κυκλοφορεί κάποια ίωση. Περαστικά! και κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:55 Η giota έγραψε: #1.659 09-01-07 09:55 Περαστικα Και προσοχη εχει επιδημια ιωσεων Στα σχολεια παντως κανουν θραυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elrik Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 10:01 Η Elrik έγραψε: #1.660 09-01-07 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Click για ανάπτυξη... Πόσο δίκιο έχει ο Θανάσης, με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι… Το σχολείο μου φαινόταν μαρτύριο κ σκλαβιά, περίμενα πώς κ πώς να τελειώσω, να δουλέψω κ να ανεξαρτοποιηθώ. Φυσικά μόλις είδα τι σημαίνει δουλειά, το σχολείο ήταν πανηγύρι κ το αναπολώ σαν τα καλύτερα χρόνια. Κ όλοι που περιμένουν διακαώς να πάρουν σύνταξη, όταν φτάνει ο καιρός πέφτουν σε κατάθλιψη κ ζηλεύουν όσους δουλεύουν (πρόσφατη εμπειρία με τη μάνα μου). Γιατί άραγε να μας διακατέχει αυτό το ανικανοποίητο, κ να θέλουμε πάντα αυτό που δεν έχουμε, έχει καμιά ιδέα κανείς; Όσο για το θέμα δουλειά κ παιδιά, πραγματικά θαυμάζω όσες τα καταφέρνουν! Ίσως αν είναι κανείς νεότερος να είναι πιο εφικτό. Αλλά στα 38 μου κ όταν γυρνάω σπίτι στις 7 από τη δουλειά, το μόνο που θέλω είναι ν’ αράξω σε κάνα καναπέ ή αν έχω ενέργεια να κάνω καμιά βολτίτσα… Πώς μπορούν αυτές οι σούπερ γυναίκες να τρέχουν να μαζεύουν σπίτι, να μαγειρεύουν, να διαβάζουν παιδιά… Ουφ κουράστηκα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:27 Η mimikaki έγραψε: #1.650 09-01-07 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Click για ανάπτυξη... οντως τριτη λυκειου τρελλος χαβαλες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:35 Ο Thanasis46: #1.651 09-01-07 00:35 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Click για ανάπτυξη... Αν γυρνούσε ο χρόνος και σε πήγαινε στην τρίτη λυκείου, θα βιαζόσουν πάλι να περάσει ο καιρός να φύγεις. Το λες και η ίδια. ΄΄Στο λύκειο και μετα στο πανεπιστήμιο΄΄ Συνεχιζεις να βιαζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:38 Η ladycat έγραψε: #1.652 09-01-07 00:38 βρε μου αρεσαν κ οι δυο εποχες α κ ακομη καλυτερα οταν αποφοιτησα τι παρτυ ηταν αυτοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:45 Ο Thanasis46: #1.653 09-01-07 00:45 Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:46 Η mimikaki έγραψε: #1.654 09-01-07 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:54 Η ladycat έγραψε: #1.655 09-01-07 00:54 χαχαχαχα με εκανες κ γελασα να εισαι καλα κ ειχα μια ασχημη μερα σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 08:07 Η giota έγραψε: #1.656 09-01-07 08:07 Καλημερα .Παιδια σχολειο γατος τρεχει πανω κατω . Καιρος μουντος τωρα, θα δειξει αργοτερα πως θα παει. Νερινα που χαθηκες? Θαναση εχεις απολυτο δικιο αυτο το κυνηγι του χρονου μας στελνει γενικως Εγω παλι νοσταλγω τα χρονια τα φοιτητικα, το σχολειο καθολου.Υπεροχα χρονια ,ανεμελα, μια γλυκεια πραγματικοτητα με την ορμη της νιοτης και την χαρα της και τον παρορμητισμο της, τα ονειρα της την διαθεση να αλλαξης τον κοσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:48 Η aspasiapef: #1.657 09-01-07 09:48 Καλημέρα! Κι εγώ την άρπαξα και είμαι από χθες ένα μαυρο χάλι! Πονόλαιμος, μπούκωμα, συνάχι, πονάνε τα κόκκαλα και και οι μυες μου και πάει λέγοντας... Πρώτη φορά αρρώστησα για φέτος όχι μόνο δεν μπορώ να κάτσω σπίτι, αλλά δουλεύω περισσότερες ώρες (08:30-18:00) γιατί η κοπέλα που δουλεύει Γραμματεία και κάθεται ώς τις 18:00 έχει άδεια και θα γυρίσει στις 15/1, οπότε φορτώθηκα και τη δουλειά της. Χθες το βράδυ ήμουν τόσο χάλια που έπεσα για υπνο βαμμένη πρώτη φορά στη ζωή μου και ξύπνησα το πρωί με κάτι μαύρες μουτζούρες στα μάτια σαν ρακούν!!! Αν καταφέρω να βγάλω τη μέρα σήμερα θα είναι θαύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #1.658 09-01-07 09:50 Τα ίδια συμπτώματα έχω κι εγώ Ασπασία. κυκλοφορεί κάποια ίωση. Περαστικά! και κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:55 Η giota έγραψε: #1.659 09-01-07 09:55 Περαστικα Και προσοχη εχει επιδημια ιωσεων Στα σχολεια παντως κανουν θραυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elrik Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 10:01 Η Elrik έγραψε: #1.660 09-01-07 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Click για ανάπτυξη... Πόσο δίκιο έχει ο Θανάσης, με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι… Το σχολείο μου φαινόταν μαρτύριο κ σκλαβιά, περίμενα πώς κ πώς να τελειώσω, να δουλέψω κ να ανεξαρτοποιηθώ. Φυσικά μόλις είδα τι σημαίνει δουλειά, το σχολείο ήταν πανηγύρι κ το αναπολώ σαν τα καλύτερα χρόνια. Κ όλοι που περιμένουν διακαώς να πάρουν σύνταξη, όταν φτάνει ο καιρός πέφτουν σε κατάθλιψη κ ζηλεύουν όσους δουλεύουν (πρόσφατη εμπειρία με τη μάνα μου). Γιατί άραγε να μας διακατέχει αυτό το ανικανοποίητο, κ να θέλουμε πάντα αυτό που δεν έχουμε, έχει καμιά ιδέα κανείς; Όσο για το θέμα δουλειά κ παιδιά, πραγματικά θαυμάζω όσες τα καταφέρνουν! Ίσως αν είναι κανείς νεότερος να είναι πιο εφικτό. Αλλά στα 38 μου κ όταν γυρνάω σπίτι στις 7 από τη δουλειά, το μόνο που θέλω είναι ν’ αράξω σε κάνα καναπέ ή αν έχω ενέργεια να κάνω καμιά βολτίτσα… Πώς μπορούν αυτές οι σούπερ γυναίκες να τρέχουν να μαζεύουν σπίτι, να μαγειρεύουν, να διαβάζουν παιδιά… Ουφ κουράστηκα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Click για ανάπτυξη... οντως τριτη λυκειου τρελλος χαβαλες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:35 Ο Thanasis46: #1.651 09-01-07 00:35 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Click για ανάπτυξη... Αν γυρνούσε ο χρόνος και σε πήγαινε στην τρίτη λυκείου, θα βιαζόσουν πάλι να περάσει ο καιρός να φύγεις. Το λες και η ίδια. ΄΄Στο λύκειο και μετα στο πανεπιστήμιο΄΄ Συνεχιζεις να βιαζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:38 Η ladycat έγραψε: #1.652 09-01-07 00:38 βρε μου αρεσαν κ οι δυο εποχες α κ ακομη καλυτερα οταν αποφοιτησα τι παρτυ ηταν αυτοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:45 Ο Thanasis46: #1.653 09-01-07 00:45 Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:46 Η mimikaki έγραψε: #1.654 09-01-07 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:54 Η ladycat έγραψε: #1.655 09-01-07 00:54 χαχαχαχα με εκανες κ γελασα να εισαι καλα κ ειχα μια ασχημη μερα σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 08:07 Η giota έγραψε: #1.656 09-01-07 08:07 Καλημερα .Παιδια σχολειο γατος τρεχει πανω κατω . Καιρος μουντος τωρα, θα δειξει αργοτερα πως θα παει. Νερινα που χαθηκες? Θαναση εχεις απολυτο δικιο αυτο το κυνηγι του χρονου μας στελνει γενικως Εγω παλι νοσταλγω τα χρονια τα φοιτητικα, το σχολειο καθολου.Υπεροχα χρονια ,ανεμελα, μια γλυκεια πραγματικοτητα με την ορμη της νιοτης και την χαρα της και τον παρορμητισμο της, τα ονειρα της την διαθεση να αλλαξης τον κοσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:48 Η aspasiapef: #1.657 09-01-07 09:48 Καλημέρα! Κι εγώ την άρπαξα και είμαι από χθες ένα μαυρο χάλι! Πονόλαιμος, μπούκωμα, συνάχι, πονάνε τα κόκκαλα και και οι μυες μου και πάει λέγοντας... Πρώτη φορά αρρώστησα για φέτος όχι μόνο δεν μπορώ να κάτσω σπίτι, αλλά δουλεύω περισσότερες ώρες (08:30-18:00) γιατί η κοπέλα που δουλεύει Γραμματεία και κάθεται ώς τις 18:00 έχει άδεια και θα γυρίσει στις 15/1, οπότε φορτώθηκα και τη δουλειά της. Χθες το βράδυ ήμουν τόσο χάλια που έπεσα για υπνο βαμμένη πρώτη φορά στη ζωή μου και ξύπνησα το πρωί με κάτι μαύρες μουτζούρες στα μάτια σαν ρακούν!!! Αν καταφέρω να βγάλω τη μέρα σήμερα θα είναι θαύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #1.658 09-01-07 09:50 Τα ίδια συμπτώματα έχω κι εγώ Ασπασία. κυκλοφορεί κάποια ίωση. Περαστικά! και κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:55 Η giota έγραψε: #1.659 09-01-07 09:55 Περαστικα Και προσοχη εχει επιδημια ιωσεων Στα σχολεια παντως κανουν θραυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elrik Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 10:01 Η Elrik έγραψε: #1.660 09-01-07 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Click για ανάπτυξη... Πόσο δίκιο έχει ο Θανάσης, με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι… Το σχολείο μου φαινόταν μαρτύριο κ σκλαβιά, περίμενα πώς κ πώς να τελειώσω, να δουλέψω κ να ανεξαρτοποιηθώ. Φυσικά μόλις είδα τι σημαίνει δουλειά, το σχολείο ήταν πανηγύρι κ το αναπολώ σαν τα καλύτερα χρόνια. Κ όλοι που περιμένουν διακαώς να πάρουν σύνταξη, όταν φτάνει ο καιρός πέφτουν σε κατάθλιψη κ ζηλεύουν όσους δουλεύουν (πρόσφατη εμπειρία με τη μάνα μου). Γιατί άραγε να μας διακατέχει αυτό το ανικανοποίητο, κ να θέλουμε πάντα αυτό που δεν έχουμε, έχει καμιά ιδέα κανείς; Όσο για το θέμα δουλειά κ παιδιά, πραγματικά θαυμάζω όσες τα καταφέρνουν! Ίσως αν είναι κανείς νεότερος να είναι πιο εφικτό. Αλλά στα 38 μου κ όταν γυρνάω σπίτι στις 7 από τη δουλειά, το μόνο που θέλω είναι ν’ αράξω σε κάνα καναπέ ή αν έχω ενέργεια να κάνω καμιά βολτίτσα… Πώς μπορούν αυτές οι σούπερ γυναίκες να τρέχουν να μαζεύουν σπίτι, να μαγειρεύουν, να διαβάζουν παιδιά… Ουφ κουράστηκα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο Click για ανάπτυξη... Αν γυρνούσε ο χρόνος και σε πήγαινε στην τρίτη λυκείου, θα βιαζόσουν πάλι να περάσει ο καιρός να φύγεις. Το λες και η ίδια. ΄΄Στο λύκειο και μετα στο πανεπιστήμιο΄΄ Συνεχιζεις να βιαζεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:38 Η ladycat έγραψε: #1.652 09-01-07 00:38 βρε μου αρεσαν κ οι δυο εποχες α κ ακομη καλυτερα οταν αποφοιτησα τι παρτυ ηταν αυτοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:45 Ο Thanasis46: #1.653 09-01-07 00:45 Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:46 Η mimikaki έγραψε: #1.654 09-01-07 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:54 Η ladycat έγραψε: #1.655 09-01-07 00:54 χαχαχαχα με εκανες κ γελασα να εισαι καλα κ ειχα μια ασχημη μερα σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 08:07 Η giota έγραψε: #1.656 09-01-07 08:07 Καλημερα .Παιδια σχολειο γατος τρεχει πανω κατω . Καιρος μουντος τωρα, θα δειξει αργοτερα πως θα παει. Νερινα που χαθηκες? Θαναση εχεις απολυτο δικιο αυτο το κυνηγι του χρονου μας στελνει γενικως Εγω παλι νοσταλγω τα χρονια τα φοιτητικα, το σχολειο καθολου.Υπεροχα χρονια ,ανεμελα, μια γλυκεια πραγματικοτητα με την ορμη της νιοτης και την χαρα της και τον παρορμητισμο της, τα ονειρα της την διαθεση να αλλαξης τον κοσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:48 Η aspasiapef: #1.657 09-01-07 09:48 Καλημέρα! Κι εγώ την άρπαξα και είμαι από χθες ένα μαυρο χάλι! Πονόλαιμος, μπούκωμα, συνάχι, πονάνε τα κόκκαλα και και οι μυες μου και πάει λέγοντας... Πρώτη φορά αρρώστησα για φέτος όχι μόνο δεν μπορώ να κάτσω σπίτι, αλλά δουλεύω περισσότερες ώρες (08:30-18:00) γιατί η κοπέλα που δουλεύει Γραμματεία και κάθεται ώς τις 18:00 έχει άδεια και θα γυρίσει στις 15/1, οπότε φορτώθηκα και τη δουλειά της. Χθες το βράδυ ήμουν τόσο χάλια που έπεσα για υπνο βαμμένη πρώτη φορά στη ζωή μου και ξύπνησα το πρωί με κάτι μαύρες μουτζούρες στα μάτια σαν ρακούν!!! Αν καταφέρω να βγάλω τη μέρα σήμερα θα είναι θαύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #1.658 09-01-07 09:50 Τα ίδια συμπτώματα έχω κι εγώ Ασπασία. κυκλοφορεί κάποια ίωση. Περαστικά! και κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:55 Η giota έγραψε: #1.659 09-01-07 09:55 Περαστικα Και προσοχη εχει επιδημια ιωσεων Στα σχολεια παντως κανουν θραυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elrik Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 10:01 Η Elrik έγραψε: #1.660 09-01-07 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Click για ανάπτυξη... Πόσο δίκιο έχει ο Θανάσης, με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι… Το σχολείο μου φαινόταν μαρτύριο κ σκλαβιά, περίμενα πώς κ πώς να τελειώσω, να δουλέψω κ να ανεξαρτοποιηθώ. Φυσικά μόλις είδα τι σημαίνει δουλειά, το σχολείο ήταν πανηγύρι κ το αναπολώ σαν τα καλύτερα χρόνια. Κ όλοι που περιμένουν διακαώς να πάρουν σύνταξη, όταν φτάνει ο καιρός πέφτουν σε κατάθλιψη κ ζηλεύουν όσους δουλεύουν (πρόσφατη εμπειρία με τη μάνα μου). Γιατί άραγε να μας διακατέχει αυτό το ανικανοποίητο, κ να θέλουμε πάντα αυτό που δεν έχουμε, έχει καμιά ιδέα κανείς; Όσο για το θέμα δουλειά κ παιδιά, πραγματικά θαυμάζω όσες τα καταφέρνουν! Ίσως αν είναι κανείς νεότερος να είναι πιο εφικτό. Αλλά στα 38 μου κ όταν γυρνάω σπίτι στις 7 από τη δουλειά, το μόνο που θέλω είναι ν’ αράξω σε κάνα καναπέ ή αν έχω ενέργεια να κάνω καμιά βολτίτσα… Πώς μπορούν αυτές οι σούπερ γυναίκες να τρέχουν να μαζεύουν σπίτι, να μαγειρεύουν, να διαβάζουν παιδιά… Ουφ κουράστηκα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
βρε μου αρεσαν κ οι δυο εποχες α κ ακομη καλυτερα οταν αποφοιτησα τι παρτυ ηταν αυτοοοοοο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:45 Ο Thanasis46: #1.653 09-01-07 00:45 Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:46 Η mimikaki έγραψε: #1.654 09-01-07 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:54 Η ladycat έγραψε: #1.655 09-01-07 00:54 χαχαχαχα με εκανες κ γελασα να εισαι καλα κ ειχα μια ασχημη μερα σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 08:07 Η giota έγραψε: #1.656 09-01-07 08:07 Καλημερα .Παιδια σχολειο γατος τρεχει πανω κατω . Καιρος μουντος τωρα, θα δειξει αργοτερα πως θα παει. Νερινα που χαθηκες? Θαναση εχεις απολυτο δικιο αυτο το κυνηγι του χρονου μας στελνει γενικως Εγω παλι νοσταλγω τα χρονια τα φοιτητικα, το σχολειο καθολου.Υπεροχα χρονια ,ανεμελα, μια γλυκεια πραγματικοτητα με την ορμη της νιοτης και την χαρα της και τον παρορμητισμο της, τα ονειρα της την διαθεση να αλλαξης τον κοσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:48 Η aspasiapef: #1.657 09-01-07 09:48 Καλημέρα! Κι εγώ την άρπαξα και είμαι από χθες ένα μαυρο χάλι! Πονόλαιμος, μπούκωμα, συνάχι, πονάνε τα κόκκαλα και και οι μυες μου και πάει λέγοντας... Πρώτη φορά αρρώστησα για φέτος όχι μόνο δεν μπορώ να κάτσω σπίτι, αλλά δουλεύω περισσότερες ώρες (08:30-18:00) γιατί η κοπέλα που δουλεύει Γραμματεία και κάθεται ώς τις 18:00 έχει άδεια και θα γυρίσει στις 15/1, οπότε φορτώθηκα και τη δουλειά της. Χθες το βράδυ ήμουν τόσο χάλια που έπεσα για υπνο βαμμένη πρώτη φορά στη ζωή μου και ξύπνησα το πρωί με κάτι μαύρες μουτζούρες στα μάτια σαν ρακούν!!! Αν καταφέρω να βγάλω τη μέρα σήμερα θα είναι θαύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #1.658 09-01-07 09:50 Τα ίδια συμπτώματα έχω κι εγώ Ασπασία. κυκλοφορεί κάποια ίωση. Περαστικά! και κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:55 Η giota έγραψε: #1.659 09-01-07 09:55 Περαστικα Και προσοχη εχει επιδημια ιωσεων Στα σχολεια παντως κανουν θραυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elrik Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 10:01 Η Elrik έγραψε: #1.660 09-01-07 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Click για ανάπτυξη... Πόσο δίκιο έχει ο Θανάσης, με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι… Το σχολείο μου φαινόταν μαρτύριο κ σκλαβιά, περίμενα πώς κ πώς να τελειώσω, να δουλέψω κ να ανεξαρτοποιηθώ. Φυσικά μόλις είδα τι σημαίνει δουλειά, το σχολείο ήταν πανηγύρι κ το αναπολώ σαν τα καλύτερα χρόνια. Κ όλοι που περιμένουν διακαώς να πάρουν σύνταξη, όταν φτάνει ο καιρός πέφτουν σε κατάθλιψη κ ζηλεύουν όσους δουλεύουν (πρόσφατη εμπειρία με τη μάνα μου). Γιατί άραγε να μας διακατέχει αυτό το ανικανοποίητο, κ να θέλουμε πάντα αυτό που δεν έχουμε, έχει καμιά ιδέα κανείς; Όσο για το θέμα δουλειά κ παιδιά, πραγματικά θαυμάζω όσες τα καταφέρνουν! Ίσως αν είναι κανείς νεότερος να είναι πιο εφικτό. Αλλά στα 38 μου κ όταν γυρνάω σπίτι στις 7 από τη δουλειά, το μόνο που θέλω είναι ν’ αράξω σε κάνα καναπέ ή αν έχω ενέργεια να κάνω καμιά βολτίτσα… Πώς μπορούν αυτές οι σούπερ γυναίκες να τρέχουν να μαζεύουν σπίτι, να μαγειρεύουν, να διαβάζουν παιδιά… Ουφ κουράστηκα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:46 Η mimikaki έγραψε: #1.654 09-01-07 00:46 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:54 Η ladycat έγραψε: #1.655 09-01-07 00:54 χαχαχαχα με εκανες κ γελασα να εισαι καλα κ ειχα μια ασχημη μερα σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 08:07 Η giota έγραψε: #1.656 09-01-07 08:07 Καλημερα .Παιδια σχολειο γατος τρεχει πανω κατω . Καιρος μουντος τωρα, θα δειξει αργοτερα πως θα παει. Νερινα που χαθηκες? Θαναση εχεις απολυτο δικιο αυτο το κυνηγι του χρονου μας στελνει γενικως Εγω παλι νοσταλγω τα χρονια τα φοιτητικα, το σχολειο καθολου.Υπεροχα χρονια ,ανεμελα, μια γλυκεια πραγματικοτητα με την ορμη της νιοτης και την χαρα της και τον παρορμητισμο της, τα ονειρα της την διαθεση να αλλαξης τον κοσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:48 Η aspasiapef: #1.657 09-01-07 09:48 Καλημέρα! Κι εγώ την άρπαξα και είμαι από χθες ένα μαυρο χάλι! Πονόλαιμος, μπούκωμα, συνάχι, πονάνε τα κόκκαλα και και οι μυες μου και πάει λέγοντας... Πρώτη φορά αρρώστησα για φέτος όχι μόνο δεν μπορώ να κάτσω σπίτι, αλλά δουλεύω περισσότερες ώρες (08:30-18:00) γιατί η κοπέλα που δουλεύει Γραμματεία και κάθεται ώς τις 18:00 έχει άδεια και θα γυρίσει στις 15/1, οπότε φορτώθηκα και τη δουλειά της. Χθες το βράδυ ήμουν τόσο χάλια που έπεσα για υπνο βαμμένη πρώτη φορά στη ζωή μου και ξύπνησα το πρωί με κάτι μαύρες μουτζούρες στα μάτια σαν ρακούν!!! Αν καταφέρω να βγάλω τη μέρα σήμερα θα είναι θαύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #1.658 09-01-07 09:50 Τα ίδια συμπτώματα έχω κι εγώ Ασπασία. κυκλοφορεί κάποια ίωση. Περαστικά! και κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:55 Η giota έγραψε: #1.659 09-01-07 09:55 Περαστικα Και προσοχη εχει επιδημια ιωσεων Στα σχολεια παντως κανουν θραυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elrik Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 10:01 Η Elrik έγραψε: #1.660 09-01-07 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Click για ανάπτυξη... Πόσο δίκιο έχει ο Θανάσης, με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι… Το σχολείο μου φαινόταν μαρτύριο κ σκλαβιά, περίμενα πώς κ πώς να τελειώσω, να δουλέψω κ να ανεξαρτοποιηθώ. Φυσικά μόλις είδα τι σημαίνει δουλειά, το σχολείο ήταν πανηγύρι κ το αναπολώ σαν τα καλύτερα χρόνια. Κ όλοι που περιμένουν διακαώς να πάρουν σύνταξη, όταν φτάνει ο καιρός πέφτουν σε κατάθλιψη κ ζηλεύουν όσους δουλεύουν (πρόσφατη εμπειρία με τη μάνα μου). Γιατί άραγε να μας διακατέχει αυτό το ανικανοποίητο, κ να θέλουμε πάντα αυτό που δεν έχουμε, έχει καμιά ιδέα κανείς; Όσο για το θέμα δουλειά κ παιδιά, πραγματικά θαυμάζω όσες τα καταφέρνουν! Ίσως αν είναι κανείς νεότερος να είναι πιο εφικτό. Αλλά στα 38 μου κ όταν γυρνάω σπίτι στις 7 από τη δουλειά, το μόνο που θέλω είναι ν’ αράξω σε κάνα καναπέ ή αν έχω ενέργεια να κάνω καμιά βολτίτσα… Πώς μπορούν αυτές οι σούπερ γυναίκες να τρέχουν να μαζεύουν σπίτι, να μαγειρεύουν, να διαβάζουν παιδιά… Ουφ κουράστηκα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 00:54 Η ladycat έγραψε: #1.655 09-01-07 00:54 χαχαχαχα με εκανες κ γελασα να εισαι καλα κ ειχα μια ασχημη μερα σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 08:07 Η giota έγραψε: #1.656 09-01-07 08:07 Καλημερα .Παιδια σχολειο γατος τρεχει πανω κατω . Καιρος μουντος τωρα, θα δειξει αργοτερα πως θα παει. Νερινα που χαθηκες? Θαναση εχεις απολυτο δικιο αυτο το κυνηγι του χρονου μας στελνει γενικως Εγω παλι νοσταλγω τα χρονια τα φοιτητικα, το σχολειο καθολου.Υπεροχα χρονια ,ανεμελα, μια γλυκεια πραγματικοτητα με την ορμη της νιοτης και την χαρα της και τον παρορμητισμο της, τα ονειρα της την διαθεση να αλλαξης τον κοσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:48 Η aspasiapef: #1.657 09-01-07 09:48 Καλημέρα! Κι εγώ την άρπαξα και είμαι από χθες ένα μαυρο χάλι! Πονόλαιμος, μπούκωμα, συνάχι, πονάνε τα κόκκαλα και και οι μυες μου και πάει λέγοντας... Πρώτη φορά αρρώστησα για φέτος όχι μόνο δεν μπορώ να κάτσω σπίτι, αλλά δουλεύω περισσότερες ώρες (08:30-18:00) γιατί η κοπέλα που δουλεύει Γραμματεία και κάθεται ώς τις 18:00 έχει άδεια και θα γυρίσει στις 15/1, οπότε φορτώθηκα και τη δουλειά της. Χθες το βράδυ ήμουν τόσο χάλια που έπεσα για υπνο βαμμένη πρώτη φορά στη ζωή μου και ξύπνησα το πρωί με κάτι μαύρες μουτζούρες στα μάτια σαν ρακούν!!! Αν καταφέρω να βγάλω τη μέρα σήμερα θα είναι θαύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #1.658 09-01-07 09:50 Τα ίδια συμπτώματα έχω κι εγώ Ασπασία. κυκλοφορεί κάποια ίωση. Περαστικά! και κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:55 Η giota έγραψε: #1.659 09-01-07 09:55 Περαστικα Και προσοχη εχει επιδημια ιωσεων Στα σχολεια παντως κανουν θραυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elrik Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 10:01 Η Elrik έγραψε: #1.660 09-01-07 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Click για ανάπτυξη... Πόσο δίκιο έχει ο Θανάσης, με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι… Το σχολείο μου φαινόταν μαρτύριο κ σκλαβιά, περίμενα πώς κ πώς να τελειώσω, να δουλέψω κ να ανεξαρτοποιηθώ. Φυσικά μόλις είδα τι σημαίνει δουλειά, το σχολείο ήταν πανηγύρι κ το αναπολώ σαν τα καλύτερα χρόνια. Κ όλοι που περιμένουν διακαώς να πάρουν σύνταξη, όταν φτάνει ο καιρός πέφτουν σε κατάθλιψη κ ζηλεύουν όσους δουλεύουν (πρόσφατη εμπειρία με τη μάνα μου). Γιατί άραγε να μας διακατέχει αυτό το ανικανοποίητο, κ να θέλουμε πάντα αυτό που δεν έχουμε, έχει καμιά ιδέα κανείς; Όσο για το θέμα δουλειά κ παιδιά, πραγματικά θαυμάζω όσες τα καταφέρνουν! Ίσως αν είναι κανείς νεότερος να είναι πιο εφικτό. Αλλά στα 38 μου κ όταν γυρνάω σπίτι στις 7 από τη δουλειά, το μόνο που θέλω είναι ν’ αράξω σε κάνα καναπέ ή αν έχω ενέργεια να κάνω καμιά βολτίτσα… Πώς μπορούν αυτές οι σούπερ γυναίκες να τρέχουν να μαζεύουν σπίτι, να μαγειρεύουν, να διαβάζουν παιδιά… Ουφ κουράστηκα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χαχαχαχα με εκανες κ γελασα να εισαι καλα κ ειχα μια ασχημη μερα σημερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 08:07 Η giota έγραψε: #1.656 09-01-07 08:07 Καλημερα .Παιδια σχολειο γατος τρεχει πανω κατω . Καιρος μουντος τωρα, θα δειξει αργοτερα πως θα παει. Νερινα που χαθηκες? Θαναση εχεις απολυτο δικιο αυτο το κυνηγι του χρονου μας στελνει γενικως Εγω παλι νοσταλγω τα χρονια τα φοιτητικα, το σχολειο καθολου.Υπεροχα χρονια ,ανεμελα, μια γλυκεια πραγματικοτητα με την ορμη της νιοτης και την χαρα της και τον παρορμητισμο της, τα ονειρα της την διαθεση να αλλαξης τον κοσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:48 Η aspasiapef: #1.657 09-01-07 09:48 Καλημέρα! Κι εγώ την άρπαξα και είμαι από χθες ένα μαυρο χάλι! Πονόλαιμος, μπούκωμα, συνάχι, πονάνε τα κόκκαλα και και οι μυες μου και πάει λέγοντας... Πρώτη φορά αρρώστησα για φέτος όχι μόνο δεν μπορώ να κάτσω σπίτι, αλλά δουλεύω περισσότερες ώρες (08:30-18:00) γιατί η κοπέλα που δουλεύει Γραμματεία και κάθεται ώς τις 18:00 έχει άδεια και θα γυρίσει στις 15/1, οπότε φορτώθηκα και τη δουλειά της. Χθες το βράδυ ήμουν τόσο χάλια που έπεσα για υπνο βαμμένη πρώτη φορά στη ζωή μου και ξύπνησα το πρωί με κάτι μαύρες μουτζούρες στα μάτια σαν ρακούν!!! Αν καταφέρω να βγάλω τη μέρα σήμερα θα είναι θαύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #1.658 09-01-07 09:50 Τα ίδια συμπτώματα έχω κι εγώ Ασπασία. κυκλοφορεί κάποια ίωση. Περαστικά! και κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:55 Η giota έγραψε: #1.659 09-01-07 09:55 Περαστικα Και προσοχη εχει επιδημια ιωσεων Στα σχολεια παντως κανουν θραυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elrik Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 10:01 Η Elrik έγραψε: #1.660 09-01-07 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Click για ανάπτυξη... Πόσο δίκιο έχει ο Θανάσης, με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι… Το σχολείο μου φαινόταν μαρτύριο κ σκλαβιά, περίμενα πώς κ πώς να τελειώσω, να δουλέψω κ να ανεξαρτοποιηθώ. Φυσικά μόλις είδα τι σημαίνει δουλειά, το σχολείο ήταν πανηγύρι κ το αναπολώ σαν τα καλύτερα χρόνια. Κ όλοι που περιμένουν διακαώς να πάρουν σύνταξη, όταν φτάνει ο καιρός πέφτουν σε κατάθλιψη κ ζηλεύουν όσους δουλεύουν (πρόσφατη εμπειρία με τη μάνα μου). Γιατί άραγε να μας διακατέχει αυτό το ανικανοποίητο, κ να θέλουμε πάντα αυτό που δεν έχουμε, έχει καμιά ιδέα κανείς; Όσο για το θέμα δουλειά κ παιδιά, πραγματικά θαυμάζω όσες τα καταφέρνουν! Ίσως αν είναι κανείς νεότερος να είναι πιο εφικτό. Αλλά στα 38 μου κ όταν γυρνάω σπίτι στις 7 από τη δουλειά, το μόνο που θέλω είναι ν’ αράξω σε κάνα καναπέ ή αν έχω ενέργεια να κάνω καμιά βολτίτσα… Πώς μπορούν αυτές οι σούπερ γυναίκες να τρέχουν να μαζεύουν σπίτι, να μαγειρεύουν, να διαβάζουν παιδιά… Ουφ κουράστηκα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα .Παιδια σχολειο γατος τρεχει πανω κατω . Καιρος μουντος τωρα, θα δειξει αργοτερα πως θα παει. Νερινα που χαθηκες? Θαναση εχεις απολυτο δικιο αυτο το κυνηγι του χρονου μας στελνει γενικως Εγω παλι νοσταλγω τα χρονια τα φοιτητικα, το σχολειο καθολου.Υπεροχα χρονια ,ανεμελα, μια γλυκεια πραγματικοτητα με την ορμη της νιοτης και την χαρα της και τον παρορμητισμο της, τα ονειρα της την διαθεση να αλλαξης τον κοσμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:48 Η aspasiapef: #1.657 09-01-07 09:48 Καλημέρα! Κι εγώ την άρπαξα και είμαι από χθες ένα μαυρο χάλι! Πονόλαιμος, μπούκωμα, συνάχι, πονάνε τα κόκκαλα και και οι μυες μου και πάει λέγοντας... Πρώτη φορά αρρώστησα για φέτος όχι μόνο δεν μπορώ να κάτσω σπίτι, αλλά δουλεύω περισσότερες ώρες (08:30-18:00) γιατί η κοπέλα που δουλεύει Γραμματεία και κάθεται ώς τις 18:00 έχει άδεια και θα γυρίσει στις 15/1, οπότε φορτώθηκα και τη δουλειά της. Χθες το βράδυ ήμουν τόσο χάλια που έπεσα για υπνο βαμμένη πρώτη φορά στη ζωή μου και ξύπνησα το πρωί με κάτι μαύρες μουτζούρες στα μάτια σαν ρακούν!!! Αν καταφέρω να βγάλω τη μέρα σήμερα θα είναι θαύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #1.658 09-01-07 09:50 Τα ίδια συμπτώματα έχω κι εγώ Ασπασία. κυκλοφορεί κάποια ίωση. Περαστικά! και κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:55 Η giota έγραψε: #1.659 09-01-07 09:55 Περαστικα Και προσοχη εχει επιδημια ιωσεων Στα σχολεια παντως κανουν θραυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elrik Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 10:01 Η Elrik έγραψε: #1.660 09-01-07 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Click για ανάπτυξη... Πόσο δίκιο έχει ο Θανάσης, με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι… Το σχολείο μου φαινόταν μαρτύριο κ σκλαβιά, περίμενα πώς κ πώς να τελειώσω, να δουλέψω κ να ανεξαρτοποιηθώ. Φυσικά μόλις είδα τι σημαίνει δουλειά, το σχολείο ήταν πανηγύρι κ το αναπολώ σαν τα καλύτερα χρόνια. Κ όλοι που περιμένουν διακαώς να πάρουν σύνταξη, όταν φτάνει ο καιρός πέφτουν σε κατάθλιψη κ ζηλεύουν όσους δουλεύουν (πρόσφατη εμπειρία με τη μάνα μου). Γιατί άραγε να μας διακατέχει αυτό το ανικανοποίητο, κ να θέλουμε πάντα αυτό που δεν έχουμε, έχει καμιά ιδέα κανείς; Όσο για το θέμα δουλειά κ παιδιά, πραγματικά θαυμάζω όσες τα καταφέρνουν! Ίσως αν είναι κανείς νεότερος να είναι πιο εφικτό. Αλλά στα 38 μου κ όταν γυρνάω σπίτι στις 7 από τη δουλειά, το μόνο που θέλω είναι ν’ αράξω σε κάνα καναπέ ή αν έχω ενέργεια να κάνω καμιά βολτίτσα… Πώς μπορούν αυτές οι σούπερ γυναίκες να τρέχουν να μαζεύουν σπίτι, να μαγειρεύουν, να διαβάζουν παιδιά… Ουφ κουράστηκα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Κι εγώ την άρπαξα και είμαι από χθες ένα μαυρο χάλι! Πονόλαιμος, μπούκωμα, συνάχι, πονάνε τα κόκκαλα και και οι μυες μου και πάει λέγοντας... Πρώτη φορά αρρώστησα για φέτος όχι μόνο δεν μπορώ να κάτσω σπίτι, αλλά δουλεύω περισσότερες ώρες (08:30-18:00) γιατί η κοπέλα που δουλεύει Γραμματεία και κάθεται ώς τις 18:00 έχει άδεια και θα γυρίσει στις 15/1, οπότε φορτώθηκα και τη δουλειά της. Χθες το βράδυ ήμουν τόσο χάλια που έπεσα για υπνο βαμμένη πρώτη φορά στη ζωή μου και ξύπνησα το πρωί με κάτι μαύρες μουτζούρες στα μάτια σαν ρακούν!!! Αν καταφέρω να βγάλω τη μέρα σήμερα θα είναι θαύμα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini Διάσημο μέλος Η Ismini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:50 Η Ismini έγραψε: #1.658 09-01-07 09:50 Τα ίδια συμπτώματα έχω κι εγώ Ασπασία. κυκλοφορεί κάποια ίωση. Περαστικά! και κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:55 Η giota έγραψε: #1.659 09-01-07 09:55 Περαστικα Και προσοχη εχει επιδημια ιωσεων Στα σχολεια παντως κανουν θραυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elrik Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 10:01 Η Elrik έγραψε: #1.660 09-01-07 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Click για ανάπτυξη... Πόσο δίκιο έχει ο Θανάσης, με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι… Το σχολείο μου φαινόταν μαρτύριο κ σκλαβιά, περίμενα πώς κ πώς να τελειώσω, να δουλέψω κ να ανεξαρτοποιηθώ. Φυσικά μόλις είδα τι σημαίνει δουλειά, το σχολείο ήταν πανηγύρι κ το αναπολώ σαν τα καλύτερα χρόνια. Κ όλοι που περιμένουν διακαώς να πάρουν σύνταξη, όταν φτάνει ο καιρός πέφτουν σε κατάθλιψη κ ζηλεύουν όσους δουλεύουν (πρόσφατη εμπειρία με τη μάνα μου). Γιατί άραγε να μας διακατέχει αυτό το ανικανοποίητο, κ να θέλουμε πάντα αυτό που δεν έχουμε, έχει καμιά ιδέα κανείς; Όσο για το θέμα δουλειά κ παιδιά, πραγματικά θαυμάζω όσες τα καταφέρνουν! Ίσως αν είναι κανείς νεότερος να είναι πιο εφικτό. Αλλά στα 38 μου κ όταν γυρνάω σπίτι στις 7 από τη δουλειά, το μόνο που θέλω είναι ν’ αράξω σε κάνα καναπέ ή αν έχω ενέργεια να κάνω καμιά βολτίτσα… Πώς μπορούν αυτές οι σούπερ γυναίκες να τρέχουν να μαζεύουν σπίτι, να μαγειρεύουν, να διαβάζουν παιδιά… Ουφ κουράστηκα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα ίδια συμπτώματα έχω κι εγώ Ασπασία. κυκλοφορεί κάποια ίωση. Περαστικά! και κουράγιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 09:55 Η giota έγραψε: #1.659 09-01-07 09:55 Περαστικα Και προσοχη εχει επιδημια ιωσεων Στα σχολεια παντως κανουν θραυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Elrik Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 10:01 Η Elrik έγραψε: #1.660 09-01-07 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Click για ανάπτυξη... Πόσο δίκιο έχει ο Θανάσης, με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι… Το σχολείο μου φαινόταν μαρτύριο κ σκλαβιά, περίμενα πώς κ πώς να τελειώσω, να δουλέψω κ να ανεξαρτοποιηθώ. Φυσικά μόλις είδα τι σημαίνει δουλειά, το σχολείο ήταν πανηγύρι κ το αναπολώ σαν τα καλύτερα χρόνια. Κ όλοι που περιμένουν διακαώς να πάρουν σύνταξη, όταν φτάνει ο καιρός πέφτουν σε κατάθλιψη κ ζηλεύουν όσους δουλεύουν (πρόσφατη εμπειρία με τη μάνα μου). Γιατί άραγε να μας διακατέχει αυτό το ανικανοποίητο, κ να θέλουμε πάντα αυτό που δεν έχουμε, έχει καμιά ιδέα κανείς; Όσο για το θέμα δουλειά κ παιδιά, πραγματικά θαυμάζω όσες τα καταφέρνουν! Ίσως αν είναι κανείς νεότερος να είναι πιο εφικτό. Αλλά στα 38 μου κ όταν γυρνάω σπίτι στις 7 από τη δουλειά, το μόνο που θέλω είναι ν’ αράξω σε κάνα καναπέ ή αν έχω ενέργεια να κάνω καμιά βολτίτσα… Πώς μπορούν αυτές οι σούπερ γυναίκες να τρέχουν να μαζεύουν σπίτι, να μαγειρεύουν, να διαβάζουν παιδιά… Ουφ κουράστηκα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 81 82 83 84 85 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 83 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Περαστικα Και προσοχη εχει επιδημια ιωσεων Στα σχολεια παντως κανουν θραυση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elrik Εκκολαπτόμενο μέλος Η Elrik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών. Έχει γράψει 307 μηνύματα. 9 Ιανουαρίου 2007 στις 10:01 Η Elrik έγραψε: #1.660 09-01-07 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Click για ανάπτυξη... Πόσο δίκιο έχει ο Θανάσης, με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι… Το σχολείο μου φαινόταν μαρτύριο κ σκλαβιά, περίμενα πώς κ πώς να τελειώσω, να δουλέψω κ να ανεξαρτοποιηθώ. Φυσικά μόλις είδα τι σημαίνει δουλειά, το σχολείο ήταν πανηγύρι κ το αναπολώ σαν τα καλύτερα χρόνια. Κ όλοι που περιμένουν διακαώς να πάρουν σύνταξη, όταν φτάνει ο καιρός πέφτουν σε κατάθλιψη κ ζηλεύουν όσους δουλεύουν (πρόσφατη εμπειρία με τη μάνα μου). Γιατί άραγε να μας διακατέχει αυτό το ανικανοποίητο, κ να θέλουμε πάντα αυτό που δεν έχουμε, έχει καμιά ιδέα κανείς; Όσο για το θέμα δουλειά κ παιδιά, πραγματικά θαυμάζω όσες τα καταφέρνουν! Ίσως αν είναι κανείς νεότερος να είναι πιο εφικτό. Αλλά στα 38 μου κ όταν γυρνάω σπίτι στις 7 από τη δουλειά, το μόνο που θέλω είναι ν’ αράξω σε κάνα καναπέ ή αν έχω ενέργεια να κάνω καμιά βολτίτσα… Πώς μπορούν αυτές οι σούπερ γυναίκες να τρέχουν να μαζεύουν σπίτι, να μαγειρεύουν, να διαβάζουν παιδιά… Ουφ κουράστηκα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Thanasis46: Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή. Click για ανάπτυξη... Πόσο δίκιο έχει ο Θανάσης, με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι… Το σχολείο μου φαινόταν μαρτύριο κ σκλαβιά, περίμενα πώς κ πώς να τελειώσω, να δουλέψω κ να ανεξαρτοποιηθώ. Φυσικά μόλις είδα τι σημαίνει δουλειά, το σχολείο ήταν πανηγύρι κ το αναπολώ σαν τα καλύτερα χρόνια. Κ όλοι που περιμένουν διακαώς να πάρουν σύνταξη, όταν φτάνει ο καιρός πέφτουν σε κατάθλιψη κ ζηλεύουν όσους δουλεύουν (πρόσφατη εμπειρία με τη μάνα μου). Γιατί άραγε να μας διακατέχει αυτό το ανικανοποίητο, κ να θέλουμε πάντα αυτό που δεν έχουμε, έχει καμιά ιδέα κανείς; Όσο για το θέμα δουλειά κ παιδιά, πραγματικά θαυμάζω όσες τα καταφέρνουν! Ίσως αν είναι κανείς νεότερος να είναι πιο εφικτό. Αλλά στα 38 μου κ όταν γυρνάω σπίτι στις 7 από τη δουλειά, το μόνο που θέλω είναι ν’ αράξω σε κάνα καναπέ ή αν έχω ενέργεια να κάνω καμιά βολτίτσα… Πώς μπορούν αυτές οι σούπερ γυναίκες να τρέχουν να μαζεύουν σπίτι, να μαγειρεύουν, να διαβάζουν παιδιά… Ουφ κουράστηκα κιόλας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.