Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Νιαου! κουραγιο καποτε θα τελειωση.
Mimikaki εμενα ακομα και τωρα ειναι η χειροτερη μου που δεν παω σχολειο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατι καλε;:hmm::happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εννοεις οτι θα ηθελες να πηγαινες???? γιατι και εγω σημερα μπροστα σε ολα τα προβληματα θα προτιμουσα την ανεμελια και τον χαβαλε του σχολειου αλλα τοτε ηταν μαρτυριο!!!!:P

εννοεις οτι θα ηθελες να πηγαινες???? γιατι και εγω σημερα μπροστα σε ολα τα προβληματα θα προτιμουσα την ανεμελια και τον χαβαλε του σχολειου αλλα τοτε ηταν μαρτυριο!!!!:P
Ωχ! Λαθος το εγραψα εννουσα οτι ακομα και τωρα που δεν παω σχολειο η μερα μετα τις διακοπες ειναι χειροτερη μου

Γιατι καλε;:hmm::happy:
Ε καλα Νιαου δεν θα τελειωση :)Αλλωστε ειναι τα καλυτερα χρονια τωρα μαθητρια μετα φοιτητρια .Τα καλυτερα! Παντως ενουσα οτι θα τελειωσουν εξετασεις και τρεξιματα

Παντως ενουσα οτι θα τελειωσουν εξετασεις και τρεξιματα

:up: :up: :up: :up: :up:
Αντε να τελειωσουν!.....;)

Ρε για κοίτα πως είμαστε…βιαζόμαστε να περάσουν…να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο…Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή.

Τραγουδούσε κάποτε ο Καζαντζίδης
Άααντε να περάαασει η ώρααααα άαντε ναα περάαααασει η μέραααα άντε νααα περάααασει η νύυυχταα ναα περάααασει κι η ζωήηηηηη…

Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή.

Τραγουδούσε κάποτε ο Καζαντζίδης
Άααντε να περάαασει η ώρααααα άαντε ναα περάαααασει η μέραααα άντε νααα περάααασει η νύυυχταα ναα περάααασει κι η ζωήηηηηη?[/QUOTE

ποσο δικιο ειχε:hmm: !!!!

κ τι δενθα εδινα να γυρισς στηντριτη λυκειου κ στο πανεπιστημιο

οντως τριτη λυκειου τρελλος χαβαλες!!!!!:up:

Αν γυρνούσε ο χρόνος και σε πήγαινε στην τρίτη λυκείου, θα βιαζόσουν πάλι να περάσει ο καιρός να φύγεις. Το λες και η ίδια. ΄΄Στο λύκειο και μετα στο πανεπιστήμιο΄΄ Συνεχιζεις να βιαζεσαι.
:P:P:P:P:P:P

βρε μου αρεσαν κ οι δυο εποχες α κ ακομη καλυτερα οταν αποφοιτησα τι παρτυ ηταν αυτοοοοοο

Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας
Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι
Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη

Από τώρα βιάζεσαι φαντάσου να πήγαινες κιόλας
Πήγες από το λύκειο στο πανεπιστήμιο κι από κει στο πάρτι
Τι καλά να πήγαινα στο λύκειο να τελείωνα να πήγαινα πανεπιστήμιο να τελείωνα να έκανα πάρτι. Αν συνεχίσεις έτσι σε λίγο θα πεις: να άρχιζα να δουλεύω και να έπαιρνα σύνταξη

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

χαχαχαχα με εκανες κ γελασα να εισαι καλα κ ειχα μια ασχημη μερα σημερα

Καλημερα .Παιδια σχολειο γατος τρεχει πανω κατω .
Καιρος μουντος τωρα, θα δειξει αργοτερα πως θα παει.
Νερινα που χαθηκες?
Θαναση εχεις απολυτο δικιο αυτο το κυνηγι του χρονου μας στελνει γενικως
Εγω παλι νοσταλγω τα χρονια τα φοιτητικα, το σχολειο καθολου.Υπεροχα χρονια ,ανεμελα, μια γλυκεια πραγματικοτητα με την ορμη της νιοτης και την χαρα της και τον παρορμητισμο της, τα ονειρα της την διαθεση να αλλαξης τον κοσμο.
ufoclouds.jpg

Καλημέρα! Κι εγώ την άρπαξα και είμαι από χθες ένα μαυρο χάλι! Πονόλαιμος, μπούκωμα, συνάχι, πονάνε τα κόκκαλα και και οι μυες μου και πάει λέγοντας... Πρώτη φορά αρρώστησα για φέτος όχι μόνο δεν μπορώ να κάτσω σπίτι, αλλά δουλεύω περισσότερες ώρες (08:30-18:00) γιατί η κοπέλα που δουλεύει Γραμματεία και κάθεται ώς τις 18:00 έχει άδεια και θα γυρίσει στις 15/1, οπότε φορτώθηκα και τη δουλειά της. Χθες το βράδυ ήμουν τόσο χάλια που έπεσα για υπνο βαμμένη πρώτη φορά στη ζωή μου και ξύπνησα το πρωί με κάτι μαύρες μουτζούρες στα μάτια σαν ρακούν!!!:lol: :lol: :lol:
Αν καταφέρω να βγάλω τη μέρα σήμερα θα είναι θαύμα....:( :/:

Τα ίδια συμπτώματα έχω κι εγώ Ασπασία. κυκλοφορεί κάποια ίωση. Περαστικά! και κουράγιο!

Περαστικα Και προσοχη εχει επιδημια ιωσεων Στα σχολεια παντως κανουν θραυση

Ρε για κοίτα πως είμαστε?βιαζόμαστε να περάσουν?να περάσουν για να πετύχουμε αυτό να περάσουν για να ξεφύγουμε από εκείνο για να τελειώνουμε από το άλλο?Βιαζόμαστε να γεράσουμε βιαζόμαστε να τελειώνουμε από τη ζωή.
Πόσο δίκιο έχει ο Θανάσης, με τίποτα δεν είμαστε ευχαριστημένοι… Το σχολείο μου φαινόταν μαρτύριο κ σκλαβιά, περίμενα πώς κ πώς να τελειώσω, να δουλέψω κ να ανεξαρτοποιηθώ. Φυσικά μόλις είδα τι σημαίνει δουλειά, το σχολείο ήταν πανηγύρι κ το αναπολώ σαν τα καλύτερα χρόνια. Κ όλοι που περιμένουν διακαώς να πάρουν σύνταξη, όταν φτάνει ο καιρός πέφτουν σε κατάθλιψη κ ζηλεύουν όσους δουλεύουν (πρόσφατη εμπειρία με τη μάνα μου). Γιατί άραγε να μας διακατέχει αυτό το ανικανοποίητο, κ να θέλουμε πάντα αυτό που δεν έχουμε, έχει καμιά ιδέα κανείς;
Όσο για το θέμα δουλειά κ παιδιά, πραγματικά θαυμάζω όσες τα καταφέρνουν! Ίσως αν είναι κανείς νεότερος να είναι πιο εφικτό. Αλλά στα 38 μου κ όταν γυρνάω σπίτι στις 7 από τη δουλειά, το μόνο που θέλω είναι ν’ αράξω σε κάνα καναπέ ή αν έχω ενέργεια να κάνω καμιά βολτίτσα… Πώς μπορούν αυτές οι σούπερ γυναίκες να τρέχουν να μαζεύουν σπίτι, να μαγειρεύουν, να διαβάζουν παιδιά… Ουφ κουράστηκα κιόλας :P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back