Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πηγαίνουν και μπαίνουν μόνα τους στο πλυντήριο ομως;
Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να πάρεις μια γυναίκα να σου κάνει τις δουλειές?:hmm: Απ'ότι κατάλαβα με τις δουλειές του σπιτιού είσαι τσακωμένος!!!....:lol: :lol: :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ακριβως γιατι και των ρουχων τα πλενει, αλλα δεν τα ξεχωριζει και δεν τα απλωνει:lol:
KΑι το κυριοτερο δεν τα σιδερωνει.Σνιφ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να πάρεις μια γυναίκα να σου κάνει τις δουλειές?:hmm: Απ'ότι κατάλαβα με τις δουλειές του σπιτιού είσαι τσακωμένος!!!....:lol: :lol: :lol:
Δεν μοιάζει σαν να λέμε ΄΄να πάρεις μια τηλεόραση;΄΄
:hmm:

Δεν είπα να παντρευτείς καλέ! Μη συγχίζεσαι!!! Να πάρεις καθαρίστρια εννοώ!:lol: :lol: :lol:

Δεν είπα να παντρευτείς καλέ! Μη συγχίζεσαι!!! Να πάρεις καθαρίστρια εννοώ!:lol: :lol: :lol:
Εμ αναφέρθηκες στο φύλο όχι στην ιδιότητα…

Εμ αναφέρθηκες στο φύλο όχι στην ιδιότητα…

Ο.Κ. Μπορείς λοιπον να πάρεις και άνδρα. Καθαριστή εννοώ και πάλι!! Αρκεί να μην είναι σαν τον άνδρα μου διότι δεν θα σου μείνει πιάτο για πιάτο γερό και όλα σου τα ρούχα θα βγαίνουν ένα χρώμα από το πληντήριο....:lol: :down:

Αν πάρω καθαριστ…θα είναι …ρια κι όχι …στής αλλά άστο καλύτερα

Πάρε να δεις άσπρη μέρα και πιάτο καθαρό!!!:lol:

Πιάτο καθαρό καταλαβαίνω αλλά άσπρη μέρα τι σημαινει;
Καλά…πότε προλαβαίνεις και απαντάς; Έτοιμα τα χεις;

Άσπρη μέρα είναι έκφραση Θανάση και στην προκειμένη περίπτωση σημαίνει καθαρό και τακτικό σπίτι. Ξέρω πως είναι να μενει ένα άνδρας μόνος του, με ελάχιστες εξαιρέσεις. Έχω δει πως ήταν το σπίτι του άνδρα μου όταν έμενε μόνος του...
Όχι δεν τα έχω ετοιμα. Απλά γράφω γρήγορα. Γραμματέας είμαι, όσο να΄ναι το κατέχω το άθλημα

Νερίναααααα!!! Που χάθηκες?

Μπα εγώ δεν έχω μεγάλη ακαταστασία, μόνο που δεν το έχω ποοολύυυ τακτοποιημένο
Άσπρη μέρα ξέξασπρη κι απ τον ήλιο ξεξεσπρότερη

Άμα μπορείς πες το

Γεια σας! Ένα σπίτι που να αυτοκαθαρίζεται-αυτοτακτοποιείται θα το ήθελα κι εγώ! Εγώ γραφίστας ήθελα να γίνω αλλά δεν με άφησαν γιατί λέει ήμουν καλή μαθήτρια. Κατέληξα σε μια σχολή που μου βγάζει το λάδι τα τελευταία 7 χρόνια και δεν μου πολυαρέσει κιόλας. Δουλειά θα βρω εύκολα; Δεν το νομίζω! Τώρα τελευταία βλέπω πολύ συχνά το όνειρο ότι τα έχω παρατήσει όλα και είμαι στο χωριό στην πελοπόννησο κι έχω ανοίξει μαγαζί με παραδοσιακά γλυκά και λικέρ (άλλη μεγάλη μου αγάπη). Το πρόβλημα είναι ότι έχω τοιχοκολλήσει το πτυχίο μου σ'αυτό το μαγαζί. Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...

Περαστικά σε όλους του γριπιασμένους! Πριν 2 βδομάδες ήμουν σ'αυτή την κατάσταση, χάλια ήταν!

Μαριέλ καλή τύχη με το μάθημα που σου μένει!

Καλημερα Παιδια απεργουν και ειναι σπιτι.Γατος επισης τρεχει και τα χει βαλει κλασικα με τις κουρτινες που δεν ειναι κουρτινες πια ενα σουφρωμενο πραγμα καταντησαν.
Εγω μετα απο μια περιπετεια με στομαχικες διαταραχες χθες ,ειμαι καλυτερα Τα ατιμα τα μανιταρια τα φαγα και με φαγαν.Αλλα ηταν νοστιμα παναθεμα τα.Τηγανητα και με λεμονακι...
Νερινα μας λειπης .
Θαναση Ασπρη πετρα ξεξασπρη και απο τον ηλιο ξεξασπροτερη...
Περαστικα στους αρρωστους και στις αρρωστες. Ζεστα ροφηματα αντιπυρετικα ξεκουραση. Κυκλοφοραει πολυ ιωση
στα περιξ.Υπομονη ιωση ειναι θα περασει.
Ο φετεινος Χειμωνας λεει στην Ευρωπη εχει φερει το επανω κατω. Τα αποδημητικα πουλια δεν εφυγαν ,οι αρκουδες τα φιδια δεν εχουν πεση σε χειμερια ναρκη Γενικα σε ολη τη φυση εχει πεσει μια αναστατωση που θα φερει ομως καταστροφες στα ζωικα ειδη. Τελικα αρχιζω να πιστευω οτι εκεινη η ταινεια με τις καταστροφες απο το φαινομενο του θερμοκηπιου δεν μου φαινεται καθολου φανταστικη αλλα και πολυ κοντινη θα λεγα

Καλημέρα. Ο πυρετός μας εγκατέλειψε επιτέλους, αλλά συνάχι και βηχας ακόμα εδώ. Σας είπα ότι κόβω και το κάπνισμα? Και να ήθελα να καπνίσω δηλαδή... δεν μπορώ, οπότε ενα καλό μας το έκανε η ίωση! Γατοι είναι πανευτυχείς που τόσες μέρες είμαι στο σπίτι και έχουν κάποιον να ασχολούνται! Καμία ιδέα πως να γλυτώσω το παζλ που προσπαθώ να φτιάξω έχετε? Διότι το περιτριγυρίζουν με άγριες διαθέσεις!

Καλημέρα. Ο πυρετός μας εγκατέλειψε επιτέλους, αλλά συνάχι και βηχας ακόμα εδώ. Σας είπα ότι κόβω και το κάπνισμα? Και να ήθελα να καπνίσω δηλαδή... δεν μπορώ, οπότε ενα καλό μας το έκανε η ίωση! Γατοι είναι πανευτυχείς που τόσες μέρες είμαι στο σπίτι και έχουν κάποιον να ασχολούνται! Καμία ιδέα πως να γλυτώσω το παζλ που προσπαθώ να φτιάξω έχετε? Διότι το περιτριγυρίζουν με άγριες διαθέσεις!

Περαστικά, Κατερίνα! Μπράβο για το τσιγάρο! Το κόλπο για να το κρατήσεις είναι να μη ξαναδοκιμάσεις ούτε ένα μετά από λίγο καιρό (όταν θα νομίζεις ότι το ελέγχεις). Όσο για το παζλ... τι καλύτερο από να το φτιάχνεις και να το ξαναφτιάχνεις και να το ξαναφτιάχνεις;:lol:

ΥΓ. Ωραία τα "θρεφτάρια" στο καινούριο σου αβατάρ!

Είδες Rotonda μου πόσο έχουν μεγαλώσει? Καλά τα λες θρεφτάρια!

Δειτε και μια ωραια σελιδουλα που στηνω για μενα ως ερασιτεχνης Web Designer.. ( εχεικαι μουσικουλα)αν και ειναι υπο κατασκευη,εχω ηδη παραγγελιες χεχεχε:D :D
https://homepages.pathfinder.gr/yasmin1gr/yasmin1gr.html

Καλημερα σας...
Anabou, εφαρμοσμενα μαθηματικα δεν σπουδαζεις?
Οταν συζητουσα για το τι σχολες να δηλωσω μου ειπε ενας ενημερωμενος συμμαθητης μου(που τελικα περασε στο φυσικο)οτι τους αποφοιτους της σχολης σου τους ζηταει η siemens. Τους στελνει δυο χρονια στη Γερμανια για εκπαιδευση-δουλεια και μετα τους φερει στην Ελλαδα για να δουλεψουν για εκεινη με πολυ καλα χρηματα. Μου ειχε πει επισης, οτι η σχολη θα σταματισει να δεχεται εισακτεους σε λιγα χρονια και γι αυτο η ειδικοτητα αυτη θα ειναι περιζητητη. Δεν ξερω αν ισχυουν ολα αυτα(το παιδι που μου τα ειπε ειναι καλος φιλος), αλλα αν ισχυουν δεν σε βλεπω σε μαγαζι με λικερ και γλυκα...

Δειτε και μια ωραια σελιδουλα που στηνω για μενα ως ερασιτεχνης Web Designer.. ( εχεικαι μουσικουλα)αν και ειναι υπο κατασκευη,εχω ηδη παραγγελιες χεχεχε:D :D
https://homepages.pathfinder.gr/yasmin1gr/yasmin1gr.html

Καλε αυτο ειναι φανταστικο! Και τα background; Τελεια;
Απο που εχεις τα background και τις φωτογραφιες ; Αληθεια σου λεω και η μουσικη...Αφου το ενα background το εβαλα στο deskop μου. Αυτο με τα ανοιχτα μοβ λουλουδια...
Πρωτο!!!:up: :up:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back