Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημερα . Παιδια βλεπουν παιδικα απο τα χαραματα μονο για το σχολειο δεν ξυπνανε. Γατος παιζει το περνα περνα η μελισσα...
Ευχαριστουμε για τα περαστικα
Εγω μαζεψα το δεντρο επιτελους .
Anabou περαστικα στη μανουλα και καλη επιστροφη χωρις απροοπτα
.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα και καλή χρονιά. Επιτέλους διάβασα τα μηνύματα...1500:blink: . Είχαμε πάει Πολωνία αλλά χιόνι δεν είδαμε :( , τουλάχιστον ξεκουράστηκα, η πεθερά είχε αναλάβει τα πάντα:cool: .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γατος παιζει το περνα περνα η μελισσα....
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Κριμα βρε Ελενη, φυγατε απο δω αλλα ουτε εκει χιονι...:cool: :/:

Αναμπου περαστικα στη μανουλα σου...:)

Φιλακια σε ολους και καλη σας μερα:) :cool: :D

Καλημέρα και από μένα.Εχώ αρχίσει διάβασμα για την εξεταστική και έχω πήξη:( Έχω και τους γονείς μου που με παίρνουν κάθε τρείς και λίγο για να δούν πως πάει το διάβασμα, να μου υπενθυμίσουν πως είμαι πια τέταρτο έτος(λές και δεν το ξέρω) και πως το καλοκαίρι πρέπει να πάρω πτυχίο(θα περιμένουν λιγάκι ακόμα)και μετά από όλα αυτά έχω ένα κεφάλι καζάνι...Ευτυχώς σήμερα που έχει και ήλιο να φτιάξει λιγάκι η διαθεσή μας.Η Κίρα είναι στο μπαλκόνι και απολαμβάνει τον ήλιο ξαπλωμένη:)

Ευτυχώς σήμερα που έχει και ήλιο να φτιάξει λιγάκι η διαθεσή μας.Η Κίρα είναι στο μπαλκόνι και απολαμβάνει τον ήλιο ξαπλωμένη:)

Εγω βασικα θα προτιμουσα τωρα να παιζω χιονοπολεμο, να φτιαχνω αγγελους στο χιονι, να αποκλειστω για 2 βδομαδουλες εκτος σχολειου...:happy: :/:

Καλημέρα! Λόγω του ότι σήμερα έχω επέτειο, κλείνω μια εβδομάδα άρρωστη, έδωσα στον εαυτό μου άδεια από τις δουλειές κιείμαι ακόμα στο κρεββάτι.
Anabou περαστικά στη μαμά. Την νιώθω γιατί συμπάσχω...:(
Γιώτα δεν ξέρω πως είναι ο Πέρσης μετά το τσίμπημα αλλά μια χαρά τον είδα χθες βράδυ να πρωταγωνιστεί στο STAR στην ταινία "Cats & Dogs". Εκεί με το ροζ δανδελένιο καπελάκι ήταν κούκλος!!!:lol: :lol: :lol:
Νιαου μου μαζί σου.Δε γίνεται να ρίξει τόσο χιόνι που ν'αποκλειστεί ακόμα και το κέντρο της Αθήνας μπας και καθήσω λίγο σπιτάκι μου να ξεκουραστώ.... Δεύτερη βδομάδα άρρωστη στο γραφείο δε θα τ'αντέξω....:/:
Μάριελ τη συνεχίζεις βλέπω τη νυχτερινή βάρδια. Αφού το πας για καριέρα σαν νυχτοφύλακας, τι το θες το πτυχία βρε μάτια μου?:confused:
Xtina άσε το διάβασμα, κλέισε το τηλέφωνο και πήγαινε γρήγορα στη βεράντα να κάνεις παρέα στην Κίρα! Αλήθεια, την λιακάδα που τη βρήκατε? Εδώ έχει μαυρίλα έξω...:hmm:
Νερίνα που είσαι? Μας έλειψες!!!....:cry:

Και εγώ του χιονιού είμαι αλλά τις προηγούμενες μέρες εδώ έβρεχε συνεχώς και είχε μια μουντίλα....οπότε και η μικρή μου δεν μπορούσε να βγεί στο μπαλκόνι:)

Καλημέρα. Σαν να χειμώνιασε απότομα... Βροχή, αέρας, συννεφιά, κρύο! Επιτέλους! Παρότι είμαι καλοκαιρινός τύπος, μου χε λείψει λίγο ο χειμώνας. Να βάλουμε κι ένα κασκολάκι βρε αδερφέ.

καλημέρα παιδιά! Χειμώνιασε γιατί απλωσα ρουχα. Παρατηρημένο, πάντα αυτό παθαινω!!! Χαθηκα αλλά περάσαμε εναν κολικό νεφρού του Γιαννη, μετα το θεμα με το ματι του και τωρα ειμαστε και οι 2 με γριπη!!! Μα τι στο καλό? Σκόρδα θα κρεμάσω!!! Από βδομάδα ελπίζω να ειμαστε στους κανονικούς ρυθμούς μας! Θελω ιντερνετ σπίτι!!!! Καλό Σ/Κ σε όλους και τα λεμε συντομα!!

Μάριελ τη συνεχίζεις βλέπω τη νυχτερινή βάρδια. Αφού το πας για καριέρα σαν νυχτοφύλακας, τι το θες το πτυχία βρε μάτια μου?:confused:

:lol: :lol: :lol:

Καλημερα σας!

Kαι μετα την καλημερα η Κυριακη. και μετα η Δευτερα Αληθεια σας αρεσουν οι Δευτερες? Εμενα παλι καθολου.Ενα κατι μου φερνει σαν σφιξιμο στο λαιμο το ακουσμα Δευτερα. Κατι σαν θριλερα που κρατα 5 μερες.Αντιθετα το Σαββατο ειναι μια μερα αγαπημενη ισως γιατι και τα τρια μου παιδια Σαββατο τα εκανα.Ισως γιατι αυτο τοχαλαρο του Σαββατου δεν το χει καμια αλλη μερα. Ισως γιατι τα Σαββατοβραδα εχουν μια αλλη χαρι ,ισως παλι γιατι εξακολουθω να ειμαι βαρεμενη γενικως και μου βγαινει ετσι. Ποιος ξερει μυστηριες αι βουλαι του οποιου κυριου απο κει πανω

εγω λατρευω της κυριακες που δεν πρεπει να σηκωθω απο τα αγρια χαραματα

Καλημερα σας καλησπερα σας και καλο σας απογευμα!:) :D :happy:
Θελω να χιονισει βρε παιδια! Το θελω παρα πολυ! Γι αυτο αλλωστε και θα παω να σπουδασω και να ζησω στο Λονδινο! Γιατι αν περιμενει κανεις να δει χιονι εδω...;:( :/:

Νερινα που εισαι; Μας λειπεις πολυ...:( :( :baby: :cry: :cry: :( :(

Niaou ποιος σου είπε ότι στο Λονδίνο θα βλέπεις συχνότερα χιονι? Όλο ψιλοβροχα και μουντάδα είναι! Δεν νομίζω ότι χιονίζει και πολύ συχνά.

Νεριναααααααααα............

Και η ομιχλη και η βροχη μου αρεσουν πολυ. Αλλα μου εχουν πει πολλοι οτι χιονιζει αρκετες φορες...:/: Δε χιονιζει;...:( :cry: :baby: :(

Oντως μονο ομιχλη εχει. Χιονια πολλα στην Αυστρια αν και ανμιλαμε για το φετεινο χειμωνα και αυτοι φετος το ψαχνουνε.
Η Νερινα οντως μας λειπη πιστευω οτι θα επιστρεψει δριμυτερη

Μα γιατι δε γραφει;Δε βλεπει οτι μας λειπειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;;;;;;;;:(

αφιερωμενο σε ολους μας

Ένας Τούρκος στο Παρίσι

Μου γράφεις δε θα 'ρθεις για διακοπές
χρωστάς μαθήματα μου λες
φωτογραφίες στέλνεις απ' το Λούβρο
και άλλες με τον γάτο σου τον Τούρκο
ο Τούρκος να πηδάει στα σκαλιά
και ύστερα παιχνίδια να σου κάνει
στη γάμπα σου να τρέμει μια ουρά
αυτός ο Τούρκος Τούρκο θα με κάνει
στη γάμπα σου να τρέμει μια ουρά

Ζηλεύω το μικρό σου το γατί
στα πόδια σου κοιμάται όταν διαβάζεις
δεν ξέρω αν κοιμάστε και μαζί
ή μ' άλλον στο κρεβάτι τον αλλάζεις

Μου γράφεις πως σου έλειψα πολύ
μου στέλνεις χάρτινο φιλί
το χρόνο σου μετράς για το πτυχίο
το γράμμα μου σου φάνηκε αστείο
κι ο Τούρκος στη μοκέτα αραχτός
φιλίες μς τους Γάλλους σου να πιάνει
να πίνει και να τρώει ό,τι τρως
να πίνει και να τρώει ό,τι τρως

Συγχώρα με που γίνομαι μικρός
μα η ανάγκη να σε νιώσω είναι μεγάλη
μακριά σου νιαουρίζω μοναχός
μα c' est la vie που λένε και οι Γάλλοι
μακριά σου νιαουρίζω μοναχός
μα c' est la vie που λένε και οι Γάλλοι

kαλμερα Καλη εβδομαδα.Να τη η Δευτερα ξεπροβαλε.Παιδια σχολειο Γατος κοιμαται. Καιρος ηλιολουστος

Γατες εν δραση .Απο ταξιδι μου στο Γαλαξειδι .Μολις εχει ερθει η τρατα και οι γατες μαζευτηκαν γυρω της για μεζεδακια.Την εστησαν πανω στο μηχανακι και μετα πλησιασαν στους ψαραδες
Να και το Γαλαξειδι αποψη απο το λιμανακι . Καντε κλικ στις φωτο για να τις δειε σε μεγενθυση

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back