Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Είχε να κατέβει στο σπίτι από την μέρα που έκανε τη ζημιά και χθες ήρθε με πρισμένη μουρίτσα από το κλάμα και μου'φερε τον κουμπαρά της για να πληρώσει τη ζημιά!:/: Το λυπήθηκα το καημένο.... Να φανταστείτε ότι δεν την είχα μαλώσει καν, αφού το έκανε καταλάθος απλά της είχα πει αλλη φορά να είναι πιο προσεκτική. Μου είπε η αδελφή μου ότι είχε στεναχωρηθεί πολύ κι έκλαιγε συνέχεια κι έλεγε "τι κακό έκανα στη νονά!". Μάλλον μεγαλώνοντας, είναι 9 χρονών τώρα, αρχίζει να καταλαβαίνει περισσότερο και να νιώθει πιο υπεύθυνη. Παλιά όταν έκανε ζημιές το πέρναγε στο ντούκου...:hmm:

:cry: :cry: :inlove: ε το γλυκουλι...κατι τετοια κανουν και σε σκλαβωνουν... Πολυ σημαντικο ομως να καταλαβαινουν οταν κανουν ζημιες..Θυμαμαι μια φορα ο γιος μιασ φιλης μου στη δανια, εσπασε ενα θρανιο στο σχολειο και ειπε απλα, ε σιγα θα το πληρςσουν οι γονεις μου. Η φιλη μου φρικαρε εντελως και του πηρε τα αγαπημενα του παιχνιδια και τα πουλησε και καλα για να πληρωσει ο ιδιος το θρανιο, αλλα πιο πολυ για τιμωρια. Μετα απο αυτο, ομολογω ουτε αυ8αδης ηταν ουτε τπτ:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδώ θα έλεγα ότι οι γονείς είναι πιο χύμα σε τέτοια θέματα. Όταν παλιά η μικρή έκανε κάποια ζημιά δεν τολμούσα να την μαλώσω γιατί έλεγε η αδελφή μου "και τι έγινε?" ή "πώς κάνεις έτσι?" και μου'σπαγε τα νεύρα!!! Εγώ ήμουν μονίμως η "κακιά" που φώναζε και όταν τη μάλωνα η μικρή μου απαντούσε "θα το πω στον μπαμπά μου!".... Γι'αυτό λέω ότι τώρα μεγάλωσε κι έχει αρχίσει να συνειδητοποιεί πότε κάνει κατι κακό.
Πάντως είναι και στο παιδί. Ο ανηψιός μου έχει φτάσει 17 χρονών και δεν έχει κάνει ποτέ το παραμικρό. Ούτε καν κατά λάθος! Είναι που λένε ότι τα αγόρια είναι πιο ζωηρά....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οταν σπουδαζα προσεχα δυο μικρα (3 και 5, μεχρι να σταματησω να τα προσεχω γινανε 7 και 9) και ο μικρος μια φορα μου ειπε θα πω στη μαμα μου να σε απολυσει γιατι δεν τον αφησα να σκαρφαλωσει σε ενα δεντρο. Του ειπα και εγω πως δεν ειναι αναγκη να πει τπτ γιατι και εγω δεν θελω να τον προσεχω οταν ειναι κακο παιδι και δεν ακουει. Τον αποστομασα μαλλον γιατι απο κει και περα ηταν το τελειο παιδι:lol: αλλα βεβαια ειναι στο χαρακτηρα του παιδιου...

καλημερα!ξυπνησα παλι νωρις-νωρις για να παω στο σχολειο(το λυκειο που πηγαινα) που οργανωνουμε μια διημεριδα με θεμα τις συγχρονες τασεις της βιολογιας(μεταλλαγμενα,ογκολογια κτλ).

Χριστινα,καλη επιτυχια στην Κιρα!!!

Ασπασια,τι γλυκα η μικρη!παντως οι γονεις παιζουν καταλυτικο ρολο.ειναι "τρομακτικο" αν σκεφτεις οτι ο χαρακτηρας των παιδιων,το αν θα γινουν κακομαθημενα η οχι,αν θα εχουν ευαισθησιες η θα πατουν επι πτωματων εξαρταται σε τεραστοι βαθμο απο τους γονεις.την εχουν αραγε συνειδητοποιησει οσοι αποφασιζουν να κανουν ενα παιδι?

που να ειναι βρε παιδι η Νερινα?ελπιζω μονο να ειναι ολοι καλα κι απλα να εχει πολλες δουλειες και γι'αυτο να εχει εξαφανιστει...

Καλημερα σας.
Τελικα δεν την γλυτωσα, και αρρωστησα...
Πηγα χθες στον γιατρι και μου εδωσε αντιβιωση, σιροπι και σπρευ για την μυτη! Και οχι τιποτα αλλο, αλλα "κρεμασα"και τις συμφοιτητριες μου στην ομαδ του κουκλοθεατρου για την προβα της παραστασης που ετοιμαζουμε για την εξεταστικη!:(
Α, και τωρα που ανεφερα την παρασταση, επειδη η καθηγητρια θελει να ειναι απλη, μικρη και χωρις πολλες χειροποιητες κατασκευες, σκεφτηκα το εξης:Ενα παιδακι που καθως γυρναει απο το σχολειο του μια μερα, βρισκει στο δρομο ενα χτυπημενο σκυλακι. Το παει στο γιατρο, το κανει καλα και μετα τους δειχνουμε που τρεχουν μαζι στην εξοχη, παιζουν κτλ.
Μαλλον αυτο θα κανουμε γιατι ειναι μεσα στια απαιτησεις της καθηγητριας, και βγαινει αρκετα καλο μονο με τα χερια(χωρις κουκλες). Περναει στα νηπια την φιλοζωια και εχει ενδιαφερον.
Ελπιζω να βγει καλο. :hmm:

Πολυ καλη ιδεα Ελενη!:up:

Περαστικα σου

Ευχαριστω!:redface:

Ωραια ιδεα ! Μπραβο.και περαστικα

Περαστικά Ελενίτσα! Ελπίζω να γίνεις καλά γρήγορα. Εγώ επειδή δεν τα έχω καλά με τους γιατρούς και πηγαίνω σπανίως έως καθόλου, την έχω βγάλει μόνο με spray για τη μύτη χωρίς ούτε καν αντιπυρετικό, γι΄αυτό τραβιέμαι ακόμα...:(
Πολύ καλή η ιδέα σου για το κουκλοθέατρο. Είναι απλή κι έχει και δίδαγμα. Ότι πρέπει για παιδάκια νηπιαγωγίου:P

Με πήρε πριν λίγο η γιατρός και μου είπε πως πήγε καλά αλλά η Κίρα δεν ξύπνησε ακόμα και πως προτιμά να την κρατήσει μέχρι το απόγευμα...Μου είπε να πάω να την πάρω κατά της 7:( Ήθελα να μείνω εκεί εκει μέχρι να τελειώσει η διαδικασία αλλά δε με άφησε...:( Μου είπε πως θα την έβλεπε ναρκωμένη και θα έβαζα τα κλάματα και θα την κατηγορούσα πως την σκότωσε κιόλας:redface: Ε εντάξει δεν είμαι και τέρας ψυχραιμίας...:P Μου είπε επίσης πως μετά θα πάρει για καμια εβδομάδα περίπου αντιβίωση... Όντος έτσι γίνετε?

Εμεις που πηγαμε αιλουρο δε πηραμε καθολου αντιβιωση.Ευτιχως γιατι με ειχε ξεπαραδιασει το ντινακι:P Ασε που σινιλθε σχεδον αμεσως νταξει βεβαια την ιδια μερα της αρεσε περισοτερο να κοιματε σα και μενα οταν δεν ειμαι καλα πεφτω σινεχεια ξαπλα και κοιμαμαι πολλες ωρες.:D Μου εμοιασε αυτο το γατι.Αλλα μετα και χοροπιδησαμε και φαγαμε και πιπι μασ καναμε που σιμενει οτι δουλεβει το αντερακι μας και κακακια την επομενη μερα.:)
Ασε που παρακολουθησα ολη τη διαδικασια απ το τζαμι και ειδα και τη μιτρα της.Φιλακια στη κιρα!

Ναι χριστινα, ετσι γινεται. Την σαρδελα την πηγαμε το πρωι, της εκανε ηρεμιστικες ενεσεις επειδη ηταν αγρια και την στειρωσε το απογευματακι γιατι του ετυχε κατι εκτακτο(κανονικα θα την στειρωνε το μεσημερι). Την κρατησε και το βραδυ:( και πηγαμε το πρωι κατα τις 11 και την πηραμε.
Αντιβιωση πηρε 5μερες αν θυμαμαι καλα.
Να την προσεχεις πολυ, να την εχεις καπου ζεστα και αν μπορεις παρ'της και ειδικη τροφη για στειρωμενες γατες.
Μπορει να μην εχει πολυ ορεξη για 1-2μερες, αλλα ειναι φυσιολογικο!
Περαστικα της!:D

kai σε μας τον Περση δεν ηθελε να μας τον δωση πριν το απογευμα. Ο κακομοιρης ηταν πολυ ζαλισμενος απο την ναρκωση Καλο ειναι που την κρατα οτικι να χρειαστη θα ναι στο ιατρειο Μολις συνεκθη θα την παρης

Ευχαριστούμε πολύ κορίτσια:) Όταν την πάρω θα σας γράψω την καταστασή της που ελπίζω να είναι καλή...:confused:

Αντε και σου ευχομαι να ειναι τελεια η κατασταση της:) :D
Σημερα οπως σας ειχα πει (οτι θελω να παρω παπαγαλακι) θα παμε με τη μαμα μου για να διαλεξω παπαγαλακι και να παρω βιβλιο με τα παντα για τα παπαγαλακια:)
Παπαγαλακι βεβαια δεν θα παρω ακομα, αλλα στα γενεθλια μου (22 μαρτιου):)

Αχ, αχ, αχ... την Παρασκευή στις 13:00 η ώρα, θα παω την Mici για στείρωση. Έχω αγχωθεί παρά πολύ. Το λέγαμε μήνες τώρα, αλλά ήθελα να μεγαλώσει αρκετά.
Τώρα είναι στον 8ο μήνα, πιστεύω είναι κατάλληλη ηλικία.
Σήμερα από το πρωί, μάζευα πληροφορίες και ευτυχώς είναι καθησυχαστικές.
Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο είναι ότι η Mici είναι λιγάκι αγριμάκι. Πολύ σπανίως είναι χαδιάρα και παιχνιδιάρα.
Τι να πω;;; Θα δείξει!!!

μην ανησυχεις Χριστινα,ολα θα πανε καλα για τη γατουλα σου!!κι εμενα αργησε απιστευτα να συνελθει(καλα,εμενα βεβαια ηταν περιπτωση).οταν την ειδα ομως ετσι μου'ρθε να βαλω τα κλαμματα,οποτε καλυτερα που θελει η γιατρος να την παρεις οταν θα εχει συνελθει τελειως.

κι η Mici μια χαρα θα τα παει;) ειναι φυσιολογικο να υπαρχει τοσο αγχος,απλα δειχνει ποσο πολυ αγαπαμε τις γατουλες μας.

Μην αγχωνεσαι...:) :)
:) :) Θα πανε ΟΛΑ καλα:) :) :) :) :) :)

Φιλακια:)

Μην ανησυχεις:)

Καλησπέρα παιδια..... Χριστινακι όλα θα πανε καλα μην ανησυχεις..... :) :) . Και αντιβίωση κι εγω εδωσα στη θηλυκια όταν εκανε στειρωση.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back