Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Παιδια δεν αντεχω αλλο! Πηγα σημερα στο πετ-σοπ για να δω τα παπαγαλακια και ακουσα ενα σκυλακι! Τι να δω; Το ειχαν πανω πανω στα σκαλια χωρις φως και μονο του...:mad: :mad: :mad: :mad: Δεν ξερω πραγματικα...Ισως αν παρω τη φιλοζωικη;;...Παω τωρα να γραψω θεμα για να το συζητησουμε εκει αυτο κι οχι εδω...Πραγματικα ειμαι εξω φρενων...:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Από το μεσημέρι μπήκα κι εγώ στο κλαμπ των γριπιασμένων-κρεββατομένων του φορουμ. Έφτασε το 39 αλλά χαπακώθηκα και έπεσε κάπως. Τρίτη φορά φέτος που αρρωσταίνω αμαν πια αυτή η κατάσταση!

Το adsl συνεχίζει να μην υπάρχει και απ'ότι κατάλαβα είναι βλάβη γραμμής οπότε πρέπει να πάρω να το δηλώσω στον ΟΤΕ. Ελπίζω να είμαι σε θέση αύριο!

Νερίνα που είσαι; Ελπίζω να είναι όλα καλά!

Χτίνα καλή επιτυχία με την στείρωση της Κίρας. Με το καλό να αναρρώσει τελείως.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω μολις σημερα αναρωσα απο την τρελη ιωση... θελει υπομονη αλλα παιρνει γυρο στις 4 μερες σιγουρα... περαστικα σε ολους τους ανθρωπους μα και σε ολα τα γατουνια που αναρρωνουν!!:up: :up: :up: :up:

περαστικουλιααααααααααα

Καλημερα
Εγω χθες εκανα ενα 37 και 4 ελπιζω να μην ανεβουμε παραπανο.
Ειχα αποφασισει για καταληψη ολη την εβδομαδα αλλα χθες κατι βλαμενα της δεπ και απ την αλλη παραταξη ειπαν οτι εσπασαν μια πορτα και μπηκαν:mad: γρρρρ ελπιζω σημερα να το εχουμε κλησει δηνω 2 μαθηματα και δεν εχω καμια ορεξη!

kalημερα σας!

Καλημέρα! Τι 3 και 4 μέρες ακούω! Εγώ είμαι 2η εβδομάδα γριπιασμένη!!! Πάντα μου κρατάει παραπάνω από το φυσιολογικό. Απ'ότι μου είχε πει ο παθολόγος μου στο παρελθόν φταίει το ότι δεν κάνω ποτέ πυρετό που είναι η άμυνα του οργανισμού στα μικρόβια, οπότε μου παίρνει κάτι παραπάνω για να αναρρώσω....:down: Αφήστε το ότι δεν παίρνω φάρμακα εκτός από το spray για τη μύτη και δεν έχω πάει γιατρό..
Η αλήθεια είναι ότι πυρετό 39 + έχω κάνει μόνο 2 φορές στη ζωή μου η 2η ήταν πέρυσι την Πρωτοχρονιά με οξεία αμυγδαλύτιδα. Από μικρή και άρρωστη να ήμουν πήγαινα σχολείο γαιτί λόγω του ότι δεν έκανα πυρετό δεν με πίστευε η μητέρα μου (νόμιζε ότι θέλω να κάνω κοπάνα) και μ'εστελνε με το ζόρι σχολείο :mad:
Τουλάχιστον μου έχει μείνει αυτή τη 2η εβδομάδα μόνο το μπουκωμα και ο βήχας. Πέρασαν οι μυαλγίες και τα κόκκαλά μου που με πέθαιναν. Αλλά η δουλειά, δουλειά! Μη χάσω!!!:(

Καλημέρα. Κι εμένα η ίωση 4 μέρες μου κράτησε. Ασπασία, μάλλον φταίει και το ότι ενώ είσαι άρρωστη δεν κάθεσαι σπίτι να κουκουλωθείς κλπ και πας δουλειά!
Περαστικά σε όλες τις άρρωστες!

Καλημέρα!
ΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΡΙΝΑ?

Ελπίζω να μην έπαθε τίποτα

ισως επαθε κατι το PC?:hmm:

Μια γρήγορη ερώτηση...

Καλημέρα κορίτσια και αγόρια,
Η Καλυψώ μου έχει για πρώτη φορά οίστρο ! Είναι 11 μηνών και ο γιατρός μου είπε ότι η καλύτερη ηλικία για να τη ζευγαρώσω είναι στους 16 μήνες. Επίσης μου σύστησε να την κρατήσω μέχρι τότε με χάπια... Πείτε μου σας παρακαλώ τη γνώμη σας... :)

Εαν η Καλυψώ είναι ράτσας και τα γατάκια βρουν καλά σπίτια για να τα φροντίζουν συμφωνώ να τη ζευγαρώσεις. Διαφορετικά πρέπει να τη στειρώσεις.
Οσον αφορά τώρα τα χάπια διάβασε εδώ: https://www.mypetz.gr/posts/5257191/

Καλημέρα. Κι εμένα η ίωση 4 μέρες μου κράτησε. Ασπασία, μάλλον φταίει και το ότι ενώ είσαι άρρωστη δεν κάθεσαι σπίτι να κουκουλωθείς κλπ και πας δουλειά!
Περαστικά σε όλες τις άρρωστες!
Μπααα! Και σπίτι να μείνω δουλειές θα κάνω και θα κυνηγάω τον Χιόνη από πίσω, οπότε το ίδιο είναι....

Καλημερα σας!:D
Εγω γριπη ακομα σεν "επιασα", μονο μια λοιμωξη του αναπνευστικου συμφωνα με τον ωριλλα. Δευτερη μερα σημερα με πονολαιμο, χωρις πονολαιμο...ουουου!!!
Η αντιβιοση εχει αρχισει και ενεργει και ηδη ειμαι καλυτερα!:up:
Σημερα εχει πορεια στο Συνταγμα, αρα η σχολη, αρα μαθημα γιοκ!:up:
Επισης, χθες ειχαν γενικη συνελευση νηπιαγωγοι και δασκαλοι(φοιτητες)και αποφασισαν να κλεισουν τη σχολη μεχρι την Παρασκευη!:up:
Ολο καλα νεα μαθαινω τωρα τελευταια!

Ααα, και η αραπινα(η γατουλα που ειχε προβλημα με το ποδι της)περπαταει κανονικα! Εγινε καλα το μικρουλι μου!:up:

Καλημέρα σε όλους!Η Κίρα είναι περδίκι σήμερα:) Όχι οτι χθες ήταν χαλια απλά δεν περπατούσε καλά. Κατά τα άλλα η γιατρός μας είχε πει πως δεν θα είχε όρεξη για φαγητο, ούτε και για παιχνίδι και πως θα κοιμόταν συνεχώς.....που όμως,μια κονσέρβα με τη μια καταβρόχθισε η κοιλιόδουλη, έπαιζε με τα παιχνίδια της συνέχεια και γενικά για γατούλα μου μόλις είχε κάνει στείρωση ήταν πολύ καλά. Μόνο λίγο εμετό έκανε χθες και από σήμερα θα αρχίσουμε την αντιβίωση που μας έδωσε η γιατρός

Μπραβο!:up:

Μπααα! Και σπίτι να μείνω δουλειές θα κάνω και θα κυνηγάω τον Χιόνη από πίσω, οπότε το ίδιο είναι....

α κοιτα ο βηχας μενει και το μπουκωμα!!!εγω ακομη βηχω σαν π*****! μου εχει σπασει τα νευρα και πινω και σιροπι!! απλα δεν εχεις τον μπελα του πυρετου και τα επακολουθα του, πονους κρυαδες κλπ!!! περαστικα μας!!!:rolleyes:

Μας βλέπω να κάνουμε κόντρες με τον πυρετό! Ασπασία εγώ έχω το ακριβώς αντίθετο πρόβλημα κάνω πολύ υψηλό πυρετό. Χτες το βράδυ έφτασε μέχρι 39 και κάτι. Σήμερα είμαι κάπως καλύτερα αλλά καθώς βρίσκομαι στην δεύτερη μέρα με περιμένουν άλλες τόσες μάλλον. Μαγεία! Βήχω κιόλας, ξεκίνησα να πίνω σιροπάκι. Ε και φυσικά πονάνε τα κόκαλά μου λες και με έχει πλακώσει κάποιος στο ξύλο.

Το καλό νέο της ημέρας είναι ότι δήλωσα βλάβη στον ΟΤΕ για το adsl και μέσα σε μερικές ώρες με πήραν τηλέφωνο ότι το έφτιαξαν :confused:. Απίστευτο μου φαίνεται!

Αλληλεγγύη σε όλους τους γριπιασμένους-κρεββατομένους του φορουμ!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back