Ειδα στο σουπερ μαρκετ ενα που ειναι για τα νυχια του σκυλου, εχει μια μεγαλη τρυπα που βαζεις το νυχι και μετα πιεζεις(οπως στο κλαδευτηρι)και κοβεται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Κατά τα άλλα η ίωση συνεχίζεται αλλά νομίζω εξασθενεί. Εύχομαι αύριο μεθαύριο να έχει περάσει εντελώς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
και από την άλλη, δεν με αφήνουν να κάνω άλλα κι άλλα πχ να τους καθαρίσω τα αυτιά, αμά προσπαθήσω με νύχια...θα με σκίσουν!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ξέρω βρε. αυτά τα λέει ο καλός μου όταν γκρινιάζει ότι και καλά όλο παρεμβαίνω στη φύση τους με αυτά που κάνω κι ότι στο τέλος θα φτάσω να τα ξυρίζω. Για να με κράξει τα λέει!εγω που ειπα να τους ξυρισουμε ο γιατρος μου ειπε οτι το δερμα τους ειναι πολυ ευαισθητο κ δεν κανει
mimikaki
Διάσημο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
Για ονυχεκτομή, αν και θα με βόλευε, ούτε συζήτηση! Δεν φτάνει που τον στείρωσα να του βγάλω και τα νύχια? Κι αν κάποια στιγμή την κοπανήσει απ'το σπίτι με ποιο τρόπο θα κυνηγήσει τροφή, ή πως θα προστατευτεί από τις άλλες γάτες? Πως θα σκαρφαλώσει στα δένδρα?
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ!

Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ καλά λέει έχει δίκιοΑπό τη μια έχω τη γκρίνια του καλού μου "τα στειρώνουμε, τα έχουμε κλεισμένα μεσα, να τους κόψουμε και τα νύχια, μήπως και να τα ξυρίσουμε...μπλα μπλα μπλα"![]()
Ο γιατρός καλύτερα να χρησιμοποιήσει το λέιζερ του για να κόψει τις μαλακίες τουη γιατρος μου ειχε πει οτι μπορουν να αφαιρεσουν τα νυχια της γατας με λειζερ... ειναι εντελως ανωδυνο και μονιμο![]()
![]()
Μα γιατί να τον χαϊδέψεις όταν δεν το θέλει;Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Εξω εχει μια θαυμασια μερα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
Περασαμε ομορφα χθες . χαρηκα που σας γνωρισα και απο κοντα. Γατοσηζητηση καναμε .Νιαου σε χαιρετουσαμε αλλα δεν μας ακουσες
Ελπιζω να βρεθη ακρη με τα σκυλακια Κανε τα νομιμα δεοντα και ευχη ολων μας να πανε ολα καλαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota
Πολύ δραστήριο μέλος

anabou
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
. Φρικη!!!! Το Σαββατο γιορταζε ο γιος του αντρα μου, καναμε τραπέζι, κόσμο, καθαρισμα μαγειρεμα. Την Κυριακη Τρίπολη για δουλεια (αλλά μας εβγαλαν για φαγητο κι αυτό ηταν ωραιο) Σιδερωμα τίποτα
. Κατι πρεπει να κανω με αυτό το θεμα. Παιδια τελικα ξερει κανεις τι γινεται η Νερίνα??
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος!
Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια...

Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti![]()
Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος!![]()
Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια...![]()
Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει
![]()
![]()
Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο![]()
Γιατιιιι;;;;;

kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατιιιι;;;;;![]()
![]()
ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια
εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα..
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδιαεχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα..
![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool