Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δεν εχω ρωτησει ποτε στο πετ σοπ, θα παω να παρω!:D
Ειδα στο σουπερ μαρκετ ενα που ειναι για τα νυχια του σκυλου, εχει μια μεγαλη τρυπα που βαζεις το νυχι και μετα πιεζεις(οπως στο κλαδευτηρι)και κοβεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ρε τη Σαρδέλα! Καλά δεν μπορούσε να τελειώσει πρώτα με την γάτα και μετά να ξεκινήσουν τις αλησμόνητες ιστορίες του παρελθόντος; Ναι ο νυχοκόπτης για τις γάτες κάπως έτσι είναι έχουμε στην Ρόδο για την Μίτσυ.

Κατά τα άλλα η ίωση συνεχίζεται αλλά νομίζω εξασθενεί. Εύχομαι αύριο μεθαύριο να έχει περάσει εντελώς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και εγω του δικου μου προσπαθω και τα κοβω μονη μου αλλα με δοσεις γιατι στο τριτο νυχι τα παιρνει και κανει αγριαδες... ε σε καμια βδομαδα του τα εχω κοψει ολα!!:P :P :P :P

Εγώ πάλι δεν το χω προσπαθήσει ποτέ και ούτε σκοπεύω. Από τη μια έχω τη γκρίνια του καλού μου "τα στειρώνουμε, τα έχουμε κλεισμένα μεσα, να τους κόψουμε και τα νύχια, μήπως και να τα ξυρίσουμε...μπλα μπλα μπλα" :P και από την άλλη, δεν με αφήνουν να κάνω άλλα κι άλλα πχ να τους καθαρίσω τα αυτιά, αμά προσπαθήσω με νύχια...θα με σκίσουν!

εγω που ειπα να τους ξυρισουμε ο γιατρος μου ειπε οτι το δερμα τους ειναι πολυ ευαισθητο κ δεν κανει

εγω που ειπα να τους ξυρισουμε ο γιατρος μου ειπε οτι το δερμα τους ειναι πολυ ευαισθητο κ δεν κανει
Το ξέρω βρε. αυτά τα λέει ο καλός μου όταν γκρινιάζει ότι και καλά όλο παρεμβαίνω στη φύση τους με αυτά που κάνω κι ότι στο τέλος θα φτάσω να τα ξυρίζω. Για να με κράξει τα λέει!

η γιατρος μου ειχε πει οτι μπορουν να αφαιρεσουν τα νυχια της γατας με λειζερ... ειναι εντελως ανωδυνο και μονιμο!! εμενα μου φανηκε υπερβολη και κριμα για το γατουλι τι αλλο θα τους κανουμε πια??? τους κοβουμε το ενα τους κοβουμε το αλλο στο τελος θα γινουν σαν τα λουτρινα!!!:P :P :P :P :P :(

Εμένα πάλι, παρόλο που μόνο χάδια θέλει αλλά αγκαλιά και κατά συνέπεια μπάνιο με τίποτα, τ'αυτιά μ'αφήνει και του τα καθαρίζω. Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Ντρέπομαι να βγω απ'το σπίτι....
Για ονυχεκτομή, αν και θα με βόλευε, ούτε συζήτηση! Δεν φτάνει που τον στείρωσα να του βγάλω και τα νύχια? Κι αν κάποια στιγμή την κοπανήσει απ'το σπίτι με ποιο τρόπο θα κυνηγήσει τροφή, ή πως θα προστατευτεί από τις άλλες γάτες? Πως θα σκαρφαλώσει στα δένδρα?

Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Από τη μια έχω τη γκρίνια του καλού μου "τα στειρώνουμε, τα έχουμε κλεισμένα μεσα, να τους κόψουμε και τα νύχια, μήπως και να τα ξυρίσουμε...μπλα μπλα μπλα" :P
Πολύ καλά λέει έχει δίκιο
η γιατρος μου ειχε πει οτι μπορουν να αφαιρεσουν τα νυχια της γατας με λειζερ... ειναι εντελως ανωδυνο και μονιμο:P :P:P:P:P:(
Ο γιατρός καλύτερα να χρησιμοποιήσει το λέιζερ του για να κόψει τις μαλακίες του
Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ!
Μα γιατί να τον χαϊδέψεις όταν δεν το θέλει;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την καλημερα μου κυριες και κυριοι.
Εξω εχει μια θαυμασια μερα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλημερα Παιδια 2 σχολειο ενα σπιτι, γατος κανει προσπαθειες να περπατηση στα 2 ποδια απο το πρωι .Εγω γραφω στο blog μου αληθεια το ειδατε? Και πινω καφεδακι πριν ξεκινησω το μαζεμα του χαους
Περασαμε ομορφα χθες . χαρηκα που σας γνωρισα και απο κοντα. Γατοσηζητηση καναμε .Νιαου σε χαιρετουσαμε αλλα δεν μας ακουσες:) Ελπιζω να βρεθη ακρη με τα σκυλακια Κανε τα νομιμα δεοντα και ευχη ολων μας να πανε ολα καλα

Kαι ο gristofer.:)

Τα μηνύματα που αφορούσαν τα κακοποιημένα κουτάβια που ανέφερε η Νιάου τα μετέφερα στις καταγγελίες (εδώ) σε δικό τους θέμα για να το παρακολουθούμε καλύτερα.

Καλησπέρα σε όλους!!! Αυτη η γριπη εχει δολοφονήσει το μισό πληθυσμό. Εμένα μου ειχε περάσει και ημουν τι χαρουμενη. αλλά το συνάχι ξαναγύρισε :( . Φρικη!!!! Το Σαββατο γιορταζε ο γιος του αντρα μου, καναμε τραπέζι, κόσμο, καθαρισμα μαγειρεμα. Την Κυριακη Τρίπολη για δουλεια (αλλά μας εβγαλαν για φαγητο κι αυτό ηταν ωραιο) Σιδερωμα τίποτα:( :( :( . Κατι πρεπει να κανω με αυτό το θεμα.
Παιδια τελικα ξερει κανεις τι γινεται η Νερίνα??

Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti:)
Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος!:)

Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια...:(:redface: ;) Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει;) :)

Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti:)
Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος!:)

Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια...:(:redface: ;) Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει;) :)

Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο:D

Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο:D

Γιατιιιι;;;;;:hmm: :)

Γιατιιιι;;;;;:hmm: :)

ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια :) εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα..:D

ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια :) εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα..:D

:) :) :) :) :) :) :) :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back