sardela Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.893 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 12:11 Η sardela έγραψε: #1.901 20-01-07 12:11 Δεν εχω ρωτησει ποτε στο πετ σοπ, θα παω να παρω! Ειδα στο σουπερ μαρκετ ενα που ειναι για τα νυχια του σκυλου, εχει μια μεγαλη τρυπα που βαζεις το νυχι και μετα πιεζεις(οπως στο κλαδευτηρι)και κοβεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 13:16 Η anabou έγραψε: #1.902 20-01-07 13:16 Ρε τη Σαρδέλα! Καλά δεν μπορούσε να τελειώσει πρώτα με την γάτα και μετά να ξεκινήσουν τις αλησμόνητες ιστορίες του παρελθόντος; Ναι ο νυχοκόπτης για τις γάτες κάπως έτσι είναι έχουμε στην Ρόδο για την Μίτσυ. Κατά τα άλλα η ίωση συνεχίζεται αλλά νομίζω εξασθενεί. Εύχομαι αύριο μεθαύριο να έχει περάσει εντελώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 15:38 Η mimikaki έγραψε: #1.903 20-01-07 15:38 και εγω του δικου μου προσπαθω και τα κοβω μονη μου αλλα με δοσεις γιατι στο τριτο νυχι τα παιρνει και κανει αγριαδες... ε σε καμια βδομαδα του τα εχω κοψει ολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 17:21 Η Κατερίνα έγραψε: #1.904 20-01-07 17:21 Εγώ πάλι δεν το χω προσπαθήσει ποτέ και ούτε σκοπεύω. Από τη μια έχω τη γκρίνια του καλού μου "τα στειρώνουμε, τα έχουμε κλεισμένα μεσα, να τους κόψουμε και τα νύχια, μήπως και να τα ξυρίσουμε...μπλα μπλα μπλα" και από την άλλη, δεν με αφήνουν να κάνω άλλα κι άλλα πχ να τους καθαρίσω τα αυτιά, αμά προσπαθήσω με νύχια...θα με σκίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 17:41 Η ladycat έγραψε: #1.905 20-01-07 17:41 εγω που ειπα να τους ξυρισουμε ο γιατρος μου ειπε οτι το δερμα τους ειναι πολυ ευαισθητο κ δεν κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 17:44 Η Κατερίνα έγραψε: #1.906 20-01-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: εγω που ειπα να τους ξυρισουμε ο γιατρος μου ειπε οτι το δερμα τους ειναι πολυ ευαισθητο κ δεν κανει Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε. αυτά τα λέει ο καλός μου όταν γκρινιάζει ότι και καλά όλο παρεμβαίνω στη φύση τους με αυτά που κάνω κι ότι στο τέλος θα φτάσω να τα ξυρίζω. Για να με κράξει τα λέει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 17:47 Η mimikaki έγραψε: #1.907 20-01-07 17:47 η γιατρος μου ειχε πει οτι μπορουν να αφαιρεσουν τα νυχια της γατας με λειζερ... ειναι εντελως ανωδυνο και μονιμο!! εμενα μου φανηκε υπερβολη και κριμα για το γατουλι τι αλλο θα τους κανουμε πια??? τους κοβουμε το ενα τους κοβουμε το αλλο στο τελος θα γινουν σαν τα λουτρινα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 18:47 Η aspasiapef: #1.908 20-01-07 18:47 Εμένα πάλι, παρόλο που μόνο χάδια θέλει αλλά αγκαλιά και κατά συνέπεια μπάνιο με τίποτα, τ'αυτιά μ'αφήνει και του τα καθαρίζω. Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Ντρέπομαι να βγω απ'το σπίτι.... Για ονυχεκτομή, αν και θα με βόλευε, ούτε συζήτηση! Δεν φτάνει που τον στείρωσα να του βγάλω και τα νύχια? Κι αν κάποια στιγμή την κοπανήσει απ'το σπίτι με ποιο τρόπο θα κυνηγήσει τροφή, ή πως θα προστατευτεί από τις άλλες γάτες? Πως θα σκαρφαλώσει στα δένδρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 19:24 Η Νιαου! έγραψε: #1.909 20-01-07 19:24 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2007 στις 01:46 Ο Thanasis46: #1.910 21-01-07 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Από τη μια έχω τη γκρίνια του καλού μου "τα στειρώνουμε, τα έχουμε κλεισμένα μεσα, να τους κόψουμε και τα νύχια, μήπως και να τα ξυρίσουμε...μπλα μπλα μπλα" Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά λέει έχει δίκιο Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: η γιατρος μου ειχε πει οτι μπορουν να αφαιρεσουν τα νυχια της γατας με λειζερ... ειναι εντελως ανωδυνο και μονιμο Click για ανάπτυξη... Ο γιατρός καλύτερα να χρησιμοποιήσει το λέιζερ του για να κόψει τις μαλακίες του Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να τον χαϊδέψεις όταν δεν το θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2007 στις 09:25 Η giota έγραψε: #1.911 21-01-07 09:25 Την καλημερα μου κυριες και κυριοι. Εξω εχει μια θαυμασια μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 08:56 Η giota έγραψε: #1.912 22-01-07 08:56 Kαλημερα Παιδια 2 σχολειο ενα σπιτι, γατος κανει προσπαθειες να περπατηση στα 2 ποδια απο το πρωι .Εγω γραφω στο blog μου αληθεια το ειδατε? Και πινω καφεδακι πριν ξεκινησω το μαζεμα του χαους Περασαμε ομορφα χθες . χαρηκα που σας γνωρισα και απο κοντα. Γατοσηζητηση καναμε .Νιαου σε χαιρετουσαμε αλλα δεν μας ακουσες Ελπιζω να βρεθη ακρη με τα σκυλακια Κανε τα νομιμα δεοντα και ευχη ολων μας να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 09:28 Η giota έγραψε: #1.913 22-01-07 09:28 Kαι ο gristofer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 13:23 Η anabou έγραψε: #1.914 22-01-07 13:23 Τα μηνύματα που αφορούσαν τα κακοποιημένα κουτάβια που ανέφερε η Νιάου τα μετέφερα στις καταγγελίες (εδώ) σε δικό τους θέμα για να το παρακολουθούμε καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 17:51 Η χριστινα έγραψε: #1.915 22-01-07 17:51 Καλησπέρα σε όλους!!! Αυτη η γριπη εχει δολοφονήσει το μισό πληθυσμό. Εμένα μου ειχε περάσει και ημουν τι χαρουμενη. αλλά το συνάχι ξαναγύρισε . Φρικη!!!! Το Σαββατο γιορταζε ο γιος του αντρα μου, καναμε τραπέζι, κόσμο, καθαρισμα μαγειρεμα. Την Κυριακη Τρίπολη για δουλεια (αλλά μας εβγαλαν για φαγητο κι αυτό ηταν ωραιο) Σιδερωμα τίποτα . Κατι πρεπει να κανω με αυτό το θεμα. Παιδια τελικα ξερει κανεις τι γινεται η Νερίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:01 Η Νιαου! έγραψε: #1.916 22-01-07 19:01 Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:05 Η kelly έγραψε: #1.917 22-01-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Click για ανάπτυξη... Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Νιαου! έγραψε: #1.918 22-01-07 19:11 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Click για ανάπτυξη... Γιατιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:15 Η kelly έγραψε: #1.919 22-01-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:30 Η Νιαου! έγραψε: #1.920 22-01-07 19:30 Αρχική Δημοσίευση από kelly: ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν εχω ρωτησει ποτε στο πετ σοπ, θα παω να παρω! Ειδα στο σουπερ μαρκετ ενα που ειναι για τα νυχια του σκυλου, εχει μια μεγαλη τρυπα που βαζεις το νυχι και μετα πιεζεις(οπως στο κλαδευτηρι)και κοβεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 13:16 Η anabou έγραψε: #1.902 20-01-07 13:16 Ρε τη Σαρδέλα! Καλά δεν μπορούσε να τελειώσει πρώτα με την γάτα και μετά να ξεκινήσουν τις αλησμόνητες ιστορίες του παρελθόντος; Ναι ο νυχοκόπτης για τις γάτες κάπως έτσι είναι έχουμε στην Ρόδο για την Μίτσυ. Κατά τα άλλα η ίωση συνεχίζεται αλλά νομίζω εξασθενεί. Εύχομαι αύριο μεθαύριο να έχει περάσει εντελώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 15:38 Η mimikaki έγραψε: #1.903 20-01-07 15:38 και εγω του δικου μου προσπαθω και τα κοβω μονη μου αλλα με δοσεις γιατι στο τριτο νυχι τα παιρνει και κανει αγριαδες... ε σε καμια βδομαδα του τα εχω κοψει ολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 17:21 Η Κατερίνα έγραψε: #1.904 20-01-07 17:21 Εγώ πάλι δεν το χω προσπαθήσει ποτέ και ούτε σκοπεύω. Από τη μια έχω τη γκρίνια του καλού μου "τα στειρώνουμε, τα έχουμε κλεισμένα μεσα, να τους κόψουμε και τα νύχια, μήπως και να τα ξυρίσουμε...μπλα μπλα μπλα" και από την άλλη, δεν με αφήνουν να κάνω άλλα κι άλλα πχ να τους καθαρίσω τα αυτιά, αμά προσπαθήσω με νύχια...θα με σκίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 17:41 Η ladycat έγραψε: #1.905 20-01-07 17:41 εγω που ειπα να τους ξυρισουμε ο γιατρος μου ειπε οτι το δερμα τους ειναι πολυ ευαισθητο κ δεν κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 17:44 Η Κατερίνα έγραψε: #1.906 20-01-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: εγω που ειπα να τους ξυρισουμε ο γιατρος μου ειπε οτι το δερμα τους ειναι πολυ ευαισθητο κ δεν κανει Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε. αυτά τα λέει ο καλός μου όταν γκρινιάζει ότι και καλά όλο παρεμβαίνω στη φύση τους με αυτά που κάνω κι ότι στο τέλος θα φτάσω να τα ξυρίζω. Για να με κράξει τα λέει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 17:47 Η mimikaki έγραψε: #1.907 20-01-07 17:47 η γιατρος μου ειχε πει οτι μπορουν να αφαιρεσουν τα νυχια της γατας με λειζερ... ειναι εντελως ανωδυνο και μονιμο!! εμενα μου φανηκε υπερβολη και κριμα για το γατουλι τι αλλο θα τους κανουμε πια??? τους κοβουμε το ενα τους κοβουμε το αλλο στο τελος θα γινουν σαν τα λουτρινα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 18:47 Η aspasiapef: #1.908 20-01-07 18:47 Εμένα πάλι, παρόλο που μόνο χάδια θέλει αλλά αγκαλιά και κατά συνέπεια μπάνιο με τίποτα, τ'αυτιά μ'αφήνει και του τα καθαρίζω. Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Ντρέπομαι να βγω απ'το σπίτι.... Για ονυχεκτομή, αν και θα με βόλευε, ούτε συζήτηση! Δεν φτάνει που τον στείρωσα να του βγάλω και τα νύχια? Κι αν κάποια στιγμή την κοπανήσει απ'το σπίτι με ποιο τρόπο θα κυνηγήσει τροφή, ή πως θα προστατευτεί από τις άλλες γάτες? Πως θα σκαρφαλώσει στα δένδρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 19:24 Η Νιαου! έγραψε: #1.909 20-01-07 19:24 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2007 στις 01:46 Ο Thanasis46: #1.910 21-01-07 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Από τη μια έχω τη γκρίνια του καλού μου "τα στειρώνουμε, τα έχουμε κλεισμένα μεσα, να τους κόψουμε και τα νύχια, μήπως και να τα ξυρίσουμε...μπλα μπλα μπλα" Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά λέει έχει δίκιο Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: η γιατρος μου ειχε πει οτι μπορουν να αφαιρεσουν τα νυχια της γατας με λειζερ... ειναι εντελως ανωδυνο και μονιμο Click για ανάπτυξη... Ο γιατρός καλύτερα να χρησιμοποιήσει το λέιζερ του για να κόψει τις μαλακίες του Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να τον χαϊδέψεις όταν δεν το θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2007 στις 09:25 Η giota έγραψε: #1.911 21-01-07 09:25 Την καλημερα μου κυριες και κυριοι. Εξω εχει μια θαυμασια μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 08:56 Η giota έγραψε: #1.912 22-01-07 08:56 Kαλημερα Παιδια 2 σχολειο ενα σπιτι, γατος κανει προσπαθειες να περπατηση στα 2 ποδια απο το πρωι .Εγω γραφω στο blog μου αληθεια το ειδατε? Και πινω καφεδακι πριν ξεκινησω το μαζεμα του χαους Περασαμε ομορφα χθες . χαρηκα που σας γνωρισα και απο κοντα. Γατοσηζητηση καναμε .Νιαου σε χαιρετουσαμε αλλα δεν μας ακουσες Ελπιζω να βρεθη ακρη με τα σκυλακια Κανε τα νομιμα δεοντα και ευχη ολων μας να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 09:28 Η giota έγραψε: #1.913 22-01-07 09:28 Kαι ο gristofer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 13:23 Η anabou έγραψε: #1.914 22-01-07 13:23 Τα μηνύματα που αφορούσαν τα κακοποιημένα κουτάβια που ανέφερε η Νιάου τα μετέφερα στις καταγγελίες (εδώ) σε δικό τους θέμα για να το παρακολουθούμε καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 17:51 Η χριστινα έγραψε: #1.915 22-01-07 17:51 Καλησπέρα σε όλους!!! Αυτη η γριπη εχει δολοφονήσει το μισό πληθυσμό. Εμένα μου ειχε περάσει και ημουν τι χαρουμενη. αλλά το συνάχι ξαναγύρισε . Φρικη!!!! Το Σαββατο γιορταζε ο γιος του αντρα μου, καναμε τραπέζι, κόσμο, καθαρισμα μαγειρεμα. Την Κυριακη Τρίπολη για δουλεια (αλλά μας εβγαλαν για φαγητο κι αυτό ηταν ωραιο) Σιδερωμα τίποτα . Κατι πρεπει να κανω με αυτό το θεμα. Παιδια τελικα ξερει κανεις τι γινεται η Νερίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:01 Η Νιαου! έγραψε: #1.916 22-01-07 19:01 Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:05 Η kelly έγραψε: #1.917 22-01-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Click για ανάπτυξη... Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Νιαου! έγραψε: #1.918 22-01-07 19:11 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Click για ανάπτυξη... Γιατιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:15 Η kelly έγραψε: #1.919 22-01-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:30 Η Νιαου! έγραψε: #1.920 22-01-07 19:30 Αρχική Δημοσίευση από kelly: ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε τη Σαρδέλα! Καλά δεν μπορούσε να τελειώσει πρώτα με την γάτα και μετά να ξεκινήσουν τις αλησμόνητες ιστορίες του παρελθόντος; Ναι ο νυχοκόπτης για τις γάτες κάπως έτσι είναι έχουμε στην Ρόδο για την Μίτσυ. Κατά τα άλλα η ίωση συνεχίζεται αλλά νομίζω εξασθενεί. Εύχομαι αύριο μεθαύριο να έχει περάσει εντελώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 15:38 Η mimikaki έγραψε: #1.903 20-01-07 15:38 και εγω του δικου μου προσπαθω και τα κοβω μονη μου αλλα με δοσεις γιατι στο τριτο νυχι τα παιρνει και κανει αγριαδες... ε σε καμια βδομαδα του τα εχω κοψει ολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 17:21 Η Κατερίνα έγραψε: #1.904 20-01-07 17:21 Εγώ πάλι δεν το χω προσπαθήσει ποτέ και ούτε σκοπεύω. Από τη μια έχω τη γκρίνια του καλού μου "τα στειρώνουμε, τα έχουμε κλεισμένα μεσα, να τους κόψουμε και τα νύχια, μήπως και να τα ξυρίσουμε...μπλα μπλα μπλα" και από την άλλη, δεν με αφήνουν να κάνω άλλα κι άλλα πχ να τους καθαρίσω τα αυτιά, αμά προσπαθήσω με νύχια...θα με σκίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 17:41 Η ladycat έγραψε: #1.905 20-01-07 17:41 εγω που ειπα να τους ξυρισουμε ο γιατρος μου ειπε οτι το δερμα τους ειναι πολυ ευαισθητο κ δεν κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 17:44 Η Κατερίνα έγραψε: #1.906 20-01-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: εγω που ειπα να τους ξυρισουμε ο γιατρος μου ειπε οτι το δερμα τους ειναι πολυ ευαισθητο κ δεν κανει Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε. αυτά τα λέει ο καλός μου όταν γκρινιάζει ότι και καλά όλο παρεμβαίνω στη φύση τους με αυτά που κάνω κι ότι στο τέλος θα φτάσω να τα ξυρίζω. Για να με κράξει τα λέει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 17:47 Η mimikaki έγραψε: #1.907 20-01-07 17:47 η γιατρος μου ειχε πει οτι μπορουν να αφαιρεσουν τα νυχια της γατας με λειζερ... ειναι εντελως ανωδυνο και μονιμο!! εμενα μου φανηκε υπερβολη και κριμα για το γατουλι τι αλλο θα τους κανουμε πια??? τους κοβουμε το ενα τους κοβουμε το αλλο στο τελος θα γινουν σαν τα λουτρινα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 18:47 Η aspasiapef: #1.908 20-01-07 18:47 Εμένα πάλι, παρόλο που μόνο χάδια θέλει αλλά αγκαλιά και κατά συνέπεια μπάνιο με τίποτα, τ'αυτιά μ'αφήνει και του τα καθαρίζω. Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Ντρέπομαι να βγω απ'το σπίτι.... Για ονυχεκτομή, αν και θα με βόλευε, ούτε συζήτηση! Δεν φτάνει που τον στείρωσα να του βγάλω και τα νύχια? Κι αν κάποια στιγμή την κοπανήσει απ'το σπίτι με ποιο τρόπο θα κυνηγήσει τροφή, ή πως θα προστατευτεί από τις άλλες γάτες? Πως θα σκαρφαλώσει στα δένδρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 19:24 Η Νιαου! έγραψε: #1.909 20-01-07 19:24 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2007 στις 01:46 Ο Thanasis46: #1.910 21-01-07 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Από τη μια έχω τη γκρίνια του καλού μου "τα στειρώνουμε, τα έχουμε κλεισμένα μεσα, να τους κόψουμε και τα νύχια, μήπως και να τα ξυρίσουμε...μπλα μπλα μπλα" Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά λέει έχει δίκιο Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: η γιατρος μου ειχε πει οτι μπορουν να αφαιρεσουν τα νυχια της γατας με λειζερ... ειναι εντελως ανωδυνο και μονιμο Click για ανάπτυξη... Ο γιατρός καλύτερα να χρησιμοποιήσει το λέιζερ του για να κόψει τις μαλακίες του Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να τον χαϊδέψεις όταν δεν το θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2007 στις 09:25 Η giota έγραψε: #1.911 21-01-07 09:25 Την καλημερα μου κυριες και κυριοι. Εξω εχει μια θαυμασια μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 08:56 Η giota έγραψε: #1.912 22-01-07 08:56 Kαλημερα Παιδια 2 σχολειο ενα σπιτι, γατος κανει προσπαθειες να περπατηση στα 2 ποδια απο το πρωι .Εγω γραφω στο blog μου αληθεια το ειδατε? Και πινω καφεδακι πριν ξεκινησω το μαζεμα του χαους Περασαμε ομορφα χθες . χαρηκα που σας γνωρισα και απο κοντα. Γατοσηζητηση καναμε .Νιαου σε χαιρετουσαμε αλλα δεν μας ακουσες Ελπιζω να βρεθη ακρη με τα σκυλακια Κανε τα νομιμα δεοντα και ευχη ολων μας να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 09:28 Η giota έγραψε: #1.913 22-01-07 09:28 Kαι ο gristofer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 13:23 Η anabou έγραψε: #1.914 22-01-07 13:23 Τα μηνύματα που αφορούσαν τα κακοποιημένα κουτάβια που ανέφερε η Νιάου τα μετέφερα στις καταγγελίες (εδώ) σε δικό τους θέμα για να το παρακολουθούμε καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 17:51 Η χριστινα έγραψε: #1.915 22-01-07 17:51 Καλησπέρα σε όλους!!! Αυτη η γριπη εχει δολοφονήσει το μισό πληθυσμό. Εμένα μου ειχε περάσει και ημουν τι χαρουμενη. αλλά το συνάχι ξαναγύρισε . Φρικη!!!! Το Σαββατο γιορταζε ο γιος του αντρα μου, καναμε τραπέζι, κόσμο, καθαρισμα μαγειρεμα. Την Κυριακη Τρίπολη για δουλεια (αλλά μας εβγαλαν για φαγητο κι αυτό ηταν ωραιο) Σιδερωμα τίποτα . Κατι πρεπει να κανω με αυτό το θεμα. Παιδια τελικα ξερει κανεις τι γινεται η Νερίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:01 Η Νιαου! έγραψε: #1.916 22-01-07 19:01 Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:05 Η kelly έγραψε: #1.917 22-01-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Click για ανάπτυξη... Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Νιαου! έγραψε: #1.918 22-01-07 19:11 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Click για ανάπτυξη... Γιατιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:15 Η kelly έγραψε: #1.919 22-01-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:30 Η Νιαου! έγραψε: #1.920 22-01-07 19:30 Αρχική Δημοσίευση από kelly: ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και εγω του δικου μου προσπαθω και τα κοβω μονη μου αλλα με δοσεις γιατι στο τριτο νυχι τα παιρνει και κανει αγριαδες... ε σε καμια βδομαδα του τα εχω κοψει ολα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 17:21 Η Κατερίνα έγραψε: #1.904 20-01-07 17:21 Εγώ πάλι δεν το χω προσπαθήσει ποτέ και ούτε σκοπεύω. Από τη μια έχω τη γκρίνια του καλού μου "τα στειρώνουμε, τα έχουμε κλεισμένα μεσα, να τους κόψουμε και τα νύχια, μήπως και να τα ξυρίσουμε...μπλα μπλα μπλα" και από την άλλη, δεν με αφήνουν να κάνω άλλα κι άλλα πχ να τους καθαρίσω τα αυτιά, αμά προσπαθήσω με νύχια...θα με σκίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 17:41 Η ladycat έγραψε: #1.905 20-01-07 17:41 εγω που ειπα να τους ξυρισουμε ο γιατρος μου ειπε οτι το δερμα τους ειναι πολυ ευαισθητο κ δεν κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 17:44 Η Κατερίνα έγραψε: #1.906 20-01-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: εγω που ειπα να τους ξυρισουμε ο γιατρος μου ειπε οτι το δερμα τους ειναι πολυ ευαισθητο κ δεν κανει Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε. αυτά τα λέει ο καλός μου όταν γκρινιάζει ότι και καλά όλο παρεμβαίνω στη φύση τους με αυτά που κάνω κι ότι στο τέλος θα φτάσω να τα ξυρίζω. Για να με κράξει τα λέει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 17:47 Η mimikaki έγραψε: #1.907 20-01-07 17:47 η γιατρος μου ειχε πει οτι μπορουν να αφαιρεσουν τα νυχια της γατας με λειζερ... ειναι εντελως ανωδυνο και μονιμο!! εμενα μου φανηκε υπερβολη και κριμα για το γατουλι τι αλλο θα τους κανουμε πια??? τους κοβουμε το ενα τους κοβουμε το αλλο στο τελος θα γινουν σαν τα λουτρινα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 18:47 Η aspasiapef: #1.908 20-01-07 18:47 Εμένα πάλι, παρόλο που μόνο χάδια θέλει αλλά αγκαλιά και κατά συνέπεια μπάνιο με τίποτα, τ'αυτιά μ'αφήνει και του τα καθαρίζω. Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Ντρέπομαι να βγω απ'το σπίτι.... Για ονυχεκτομή, αν και θα με βόλευε, ούτε συζήτηση! Δεν φτάνει που τον στείρωσα να του βγάλω και τα νύχια? Κι αν κάποια στιγμή την κοπανήσει απ'το σπίτι με ποιο τρόπο θα κυνηγήσει τροφή, ή πως θα προστατευτεί από τις άλλες γάτες? Πως θα σκαρφαλώσει στα δένδρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 19:24 Η Νιαου! έγραψε: #1.909 20-01-07 19:24 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2007 στις 01:46 Ο Thanasis46: #1.910 21-01-07 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Από τη μια έχω τη γκρίνια του καλού μου "τα στειρώνουμε, τα έχουμε κλεισμένα μεσα, να τους κόψουμε και τα νύχια, μήπως και να τα ξυρίσουμε...μπλα μπλα μπλα" Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά λέει έχει δίκιο Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: η γιατρος μου ειχε πει οτι μπορουν να αφαιρεσουν τα νυχια της γατας με λειζερ... ειναι εντελως ανωδυνο και μονιμο Click για ανάπτυξη... Ο γιατρός καλύτερα να χρησιμοποιήσει το λέιζερ του για να κόψει τις μαλακίες του Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να τον χαϊδέψεις όταν δεν το θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2007 στις 09:25 Η giota έγραψε: #1.911 21-01-07 09:25 Την καλημερα μου κυριες και κυριοι. Εξω εχει μια θαυμασια μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 08:56 Η giota έγραψε: #1.912 22-01-07 08:56 Kαλημερα Παιδια 2 σχολειο ενα σπιτι, γατος κανει προσπαθειες να περπατηση στα 2 ποδια απο το πρωι .Εγω γραφω στο blog μου αληθεια το ειδατε? Και πινω καφεδακι πριν ξεκινησω το μαζεμα του χαους Περασαμε ομορφα χθες . χαρηκα που σας γνωρισα και απο κοντα. Γατοσηζητηση καναμε .Νιαου σε χαιρετουσαμε αλλα δεν μας ακουσες Ελπιζω να βρεθη ακρη με τα σκυλακια Κανε τα νομιμα δεοντα και ευχη ολων μας να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 09:28 Η giota έγραψε: #1.913 22-01-07 09:28 Kαι ο gristofer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 13:23 Η anabou έγραψε: #1.914 22-01-07 13:23 Τα μηνύματα που αφορούσαν τα κακοποιημένα κουτάβια που ανέφερε η Νιάου τα μετέφερα στις καταγγελίες (εδώ) σε δικό τους θέμα για να το παρακολουθούμε καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 17:51 Η χριστινα έγραψε: #1.915 22-01-07 17:51 Καλησπέρα σε όλους!!! Αυτη η γριπη εχει δολοφονήσει το μισό πληθυσμό. Εμένα μου ειχε περάσει και ημουν τι χαρουμενη. αλλά το συνάχι ξαναγύρισε . Φρικη!!!! Το Σαββατο γιορταζε ο γιος του αντρα μου, καναμε τραπέζι, κόσμο, καθαρισμα μαγειρεμα. Την Κυριακη Τρίπολη για δουλεια (αλλά μας εβγαλαν για φαγητο κι αυτό ηταν ωραιο) Σιδερωμα τίποτα . Κατι πρεπει να κανω με αυτό το θεμα. Παιδια τελικα ξερει κανεις τι γινεται η Νερίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:01 Η Νιαου! έγραψε: #1.916 22-01-07 19:01 Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:05 Η kelly έγραψε: #1.917 22-01-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Click για ανάπτυξη... Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Νιαου! έγραψε: #1.918 22-01-07 19:11 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Click για ανάπτυξη... Γιατιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:15 Η kelly έγραψε: #1.919 22-01-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:30 Η Νιαου! έγραψε: #1.920 22-01-07 19:30 Αρχική Δημοσίευση από kelly: ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάλι δεν το χω προσπαθήσει ποτέ και ούτε σκοπεύω. Από τη μια έχω τη γκρίνια του καλού μου "τα στειρώνουμε, τα έχουμε κλεισμένα μεσα, να τους κόψουμε και τα νύχια, μήπως και να τα ξυρίσουμε...μπλα μπλα μπλα" και από την άλλη, δεν με αφήνουν να κάνω άλλα κι άλλα πχ να τους καθαρίσω τα αυτιά, αμά προσπαθήσω με νύχια...θα με σκίσουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 17:41 Η ladycat έγραψε: #1.905 20-01-07 17:41 εγω που ειπα να τους ξυρισουμε ο γιατρος μου ειπε οτι το δερμα τους ειναι πολυ ευαισθητο κ δεν κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 17:44 Η Κατερίνα έγραψε: #1.906 20-01-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: εγω που ειπα να τους ξυρισουμε ο γιατρος μου ειπε οτι το δερμα τους ειναι πολυ ευαισθητο κ δεν κανει Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε. αυτά τα λέει ο καλός μου όταν γκρινιάζει ότι και καλά όλο παρεμβαίνω στη φύση τους με αυτά που κάνω κι ότι στο τέλος θα φτάσω να τα ξυρίζω. Για να με κράξει τα λέει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 17:47 Η mimikaki έγραψε: #1.907 20-01-07 17:47 η γιατρος μου ειχε πει οτι μπορουν να αφαιρεσουν τα νυχια της γατας με λειζερ... ειναι εντελως ανωδυνο και μονιμο!! εμενα μου φανηκε υπερβολη και κριμα για το γατουλι τι αλλο θα τους κανουμε πια??? τους κοβουμε το ενα τους κοβουμε το αλλο στο τελος θα γινουν σαν τα λουτρινα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 18:47 Η aspasiapef: #1.908 20-01-07 18:47 Εμένα πάλι, παρόλο που μόνο χάδια θέλει αλλά αγκαλιά και κατά συνέπεια μπάνιο με τίποτα, τ'αυτιά μ'αφήνει και του τα καθαρίζω. Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Ντρέπομαι να βγω απ'το σπίτι.... Για ονυχεκτομή, αν και θα με βόλευε, ούτε συζήτηση! Δεν φτάνει που τον στείρωσα να του βγάλω και τα νύχια? Κι αν κάποια στιγμή την κοπανήσει απ'το σπίτι με ποιο τρόπο θα κυνηγήσει τροφή, ή πως θα προστατευτεί από τις άλλες γάτες? Πως θα σκαρφαλώσει στα δένδρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 19:24 Η Νιαου! έγραψε: #1.909 20-01-07 19:24 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2007 στις 01:46 Ο Thanasis46: #1.910 21-01-07 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Από τη μια έχω τη γκρίνια του καλού μου "τα στειρώνουμε, τα έχουμε κλεισμένα μεσα, να τους κόψουμε και τα νύχια, μήπως και να τα ξυρίσουμε...μπλα μπλα μπλα" Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά λέει έχει δίκιο Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: η γιατρος μου ειχε πει οτι μπορουν να αφαιρεσουν τα νυχια της γατας με λειζερ... ειναι εντελως ανωδυνο και μονιμο Click για ανάπτυξη... Ο γιατρός καλύτερα να χρησιμοποιήσει το λέιζερ του για να κόψει τις μαλακίες του Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να τον χαϊδέψεις όταν δεν το θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2007 στις 09:25 Η giota έγραψε: #1.911 21-01-07 09:25 Την καλημερα μου κυριες και κυριοι. Εξω εχει μια θαυμασια μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 08:56 Η giota έγραψε: #1.912 22-01-07 08:56 Kαλημερα Παιδια 2 σχολειο ενα σπιτι, γατος κανει προσπαθειες να περπατηση στα 2 ποδια απο το πρωι .Εγω γραφω στο blog μου αληθεια το ειδατε? Και πινω καφεδακι πριν ξεκινησω το μαζεμα του χαους Περασαμε ομορφα χθες . χαρηκα που σας γνωρισα και απο κοντα. Γατοσηζητηση καναμε .Νιαου σε χαιρετουσαμε αλλα δεν μας ακουσες Ελπιζω να βρεθη ακρη με τα σκυλακια Κανε τα νομιμα δεοντα και ευχη ολων μας να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 09:28 Η giota έγραψε: #1.913 22-01-07 09:28 Kαι ο gristofer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 13:23 Η anabou έγραψε: #1.914 22-01-07 13:23 Τα μηνύματα που αφορούσαν τα κακοποιημένα κουτάβια που ανέφερε η Νιάου τα μετέφερα στις καταγγελίες (εδώ) σε δικό τους θέμα για να το παρακολουθούμε καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 17:51 Η χριστινα έγραψε: #1.915 22-01-07 17:51 Καλησπέρα σε όλους!!! Αυτη η γριπη εχει δολοφονήσει το μισό πληθυσμό. Εμένα μου ειχε περάσει και ημουν τι χαρουμενη. αλλά το συνάχι ξαναγύρισε . Φρικη!!!! Το Σαββατο γιορταζε ο γιος του αντρα μου, καναμε τραπέζι, κόσμο, καθαρισμα μαγειρεμα. Την Κυριακη Τρίπολη για δουλεια (αλλά μας εβγαλαν για φαγητο κι αυτό ηταν ωραιο) Σιδερωμα τίποτα . Κατι πρεπει να κανω με αυτό το θεμα. Παιδια τελικα ξερει κανεις τι γινεται η Νερίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:01 Η Νιαου! έγραψε: #1.916 22-01-07 19:01 Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:05 Η kelly έγραψε: #1.917 22-01-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Click για ανάπτυξη... Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Νιαου! έγραψε: #1.918 22-01-07 19:11 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Click για ανάπτυξη... Γιατιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:15 Η kelly έγραψε: #1.919 22-01-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:30 Η Νιαου! έγραψε: #1.920 22-01-07 19:30 Αρχική Δημοσίευση από kelly: ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω που ειπα να τους ξυρισουμε ο γιατρος μου ειπε οτι το δερμα τους ειναι πολυ ευαισθητο κ δεν κανει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 1.866 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 17:44 Η Κατερίνα έγραψε: #1.906 20-01-07 17:44 Αρχική Δημοσίευση από ladycat: εγω που ειπα να τους ξυρισουμε ο γιατρος μου ειπε οτι το δερμα τους ειναι πολυ ευαισθητο κ δεν κανει Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε. αυτά τα λέει ο καλός μου όταν γκρινιάζει ότι και καλά όλο παρεμβαίνω στη φύση τους με αυτά που κάνω κι ότι στο τέλος θα φτάσω να τα ξυρίζω. Για να με κράξει τα λέει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 17:47 Η mimikaki έγραψε: #1.907 20-01-07 17:47 η γιατρος μου ειχε πει οτι μπορουν να αφαιρεσουν τα νυχια της γατας με λειζερ... ειναι εντελως ανωδυνο και μονιμο!! εμενα μου φανηκε υπερβολη και κριμα για το γατουλι τι αλλο θα τους κανουμε πια??? τους κοβουμε το ενα τους κοβουμε το αλλο στο τελος θα γινουν σαν τα λουτρινα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 18:47 Η aspasiapef: #1.908 20-01-07 18:47 Εμένα πάλι, παρόλο που μόνο χάδια θέλει αλλά αγκαλιά και κατά συνέπεια μπάνιο με τίποτα, τ'αυτιά μ'αφήνει και του τα καθαρίζω. Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Ντρέπομαι να βγω απ'το σπίτι.... Για ονυχεκτομή, αν και θα με βόλευε, ούτε συζήτηση! Δεν φτάνει που τον στείρωσα να του βγάλω και τα νύχια? Κι αν κάποια στιγμή την κοπανήσει απ'το σπίτι με ποιο τρόπο θα κυνηγήσει τροφή, ή πως θα προστατευτεί από τις άλλες γάτες? Πως θα σκαρφαλώσει στα δένδρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 19:24 Η Νιαου! έγραψε: #1.909 20-01-07 19:24 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2007 στις 01:46 Ο Thanasis46: #1.910 21-01-07 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Από τη μια έχω τη γκρίνια του καλού μου "τα στειρώνουμε, τα έχουμε κλεισμένα μεσα, να τους κόψουμε και τα νύχια, μήπως και να τα ξυρίσουμε...μπλα μπλα μπλα" Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά λέει έχει δίκιο Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: η γιατρος μου ειχε πει οτι μπορουν να αφαιρεσουν τα νυχια της γατας με λειζερ... ειναι εντελως ανωδυνο και μονιμο Click για ανάπτυξη... Ο γιατρός καλύτερα να χρησιμοποιήσει το λέιζερ του για να κόψει τις μαλακίες του Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να τον χαϊδέψεις όταν δεν το θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2007 στις 09:25 Η giota έγραψε: #1.911 21-01-07 09:25 Την καλημερα μου κυριες και κυριοι. Εξω εχει μια θαυμασια μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 08:56 Η giota έγραψε: #1.912 22-01-07 08:56 Kαλημερα Παιδια 2 σχολειο ενα σπιτι, γατος κανει προσπαθειες να περπατηση στα 2 ποδια απο το πρωι .Εγω γραφω στο blog μου αληθεια το ειδατε? Και πινω καφεδακι πριν ξεκινησω το μαζεμα του χαους Περασαμε ομορφα χθες . χαρηκα που σας γνωρισα και απο κοντα. Γατοσηζητηση καναμε .Νιαου σε χαιρετουσαμε αλλα δεν μας ακουσες Ελπιζω να βρεθη ακρη με τα σκυλακια Κανε τα νομιμα δεοντα και ευχη ολων μας να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 09:28 Η giota έγραψε: #1.913 22-01-07 09:28 Kαι ο gristofer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 13:23 Η anabou έγραψε: #1.914 22-01-07 13:23 Τα μηνύματα που αφορούσαν τα κακοποιημένα κουτάβια που ανέφερε η Νιάου τα μετέφερα στις καταγγελίες (εδώ) σε δικό τους θέμα για να το παρακολουθούμε καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 17:51 Η χριστινα έγραψε: #1.915 22-01-07 17:51 Καλησπέρα σε όλους!!! Αυτη η γριπη εχει δολοφονήσει το μισό πληθυσμό. Εμένα μου ειχε περάσει και ημουν τι χαρουμενη. αλλά το συνάχι ξαναγύρισε . Φρικη!!!! Το Σαββατο γιορταζε ο γιος του αντρα μου, καναμε τραπέζι, κόσμο, καθαρισμα μαγειρεμα. Την Κυριακη Τρίπολη για δουλεια (αλλά μας εβγαλαν για φαγητο κι αυτό ηταν ωραιο) Σιδερωμα τίποτα . Κατι πρεπει να κανω με αυτό το θεμα. Παιδια τελικα ξερει κανεις τι γινεται η Νερίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:01 Η Νιαου! έγραψε: #1.916 22-01-07 19:01 Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:05 Η kelly έγραψε: #1.917 22-01-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Click για ανάπτυξη... Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Νιαου! έγραψε: #1.918 22-01-07 19:11 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Click για ανάπτυξη... Γιατιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:15 Η kelly έγραψε: #1.919 22-01-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:30 Η Νιαου! έγραψε: #1.920 22-01-07 19:30 Αρχική Δημοσίευση από kelly: ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ladycat: εγω που ειπα να τους ξυρισουμε ο γιατρος μου ειπε οτι το δερμα τους ειναι πολυ ευαισθητο κ δεν κανει Click για ανάπτυξη... Το ξέρω βρε. αυτά τα λέει ο καλός μου όταν γκρινιάζει ότι και καλά όλο παρεμβαίνω στη φύση τους με αυτά που κάνω κι ότι στο τέλος θα φτάσω να τα ξυρίζω. Για να με κράξει τα λέει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki Διάσημο μέλος Η mimikaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.700 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 17:47 Η mimikaki έγραψε: #1.907 20-01-07 17:47 η γιατρος μου ειχε πει οτι μπορουν να αφαιρεσουν τα νυχια της γατας με λειζερ... ειναι εντελως ανωδυνο και μονιμο!! εμενα μου φανηκε υπερβολη και κριμα για το γατουλι τι αλλο θα τους κανουμε πια??? τους κοβουμε το ενα τους κοβουμε το αλλο στο τελος θα γινουν σαν τα λουτρινα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 18:47 Η aspasiapef: #1.908 20-01-07 18:47 Εμένα πάλι, παρόλο που μόνο χάδια θέλει αλλά αγκαλιά και κατά συνέπεια μπάνιο με τίποτα, τ'αυτιά μ'αφήνει και του τα καθαρίζω. Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Ντρέπομαι να βγω απ'το σπίτι.... Για ονυχεκτομή, αν και θα με βόλευε, ούτε συζήτηση! Δεν φτάνει που τον στείρωσα να του βγάλω και τα νύχια? Κι αν κάποια στιγμή την κοπανήσει απ'το σπίτι με ποιο τρόπο θα κυνηγήσει τροφή, ή πως θα προστατευτεί από τις άλλες γάτες? Πως θα σκαρφαλώσει στα δένδρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 19:24 Η Νιαου! έγραψε: #1.909 20-01-07 19:24 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2007 στις 01:46 Ο Thanasis46: #1.910 21-01-07 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Από τη μια έχω τη γκρίνια του καλού μου "τα στειρώνουμε, τα έχουμε κλεισμένα μεσα, να τους κόψουμε και τα νύχια, μήπως και να τα ξυρίσουμε...μπλα μπλα μπλα" Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά λέει έχει δίκιο Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: η γιατρος μου ειχε πει οτι μπορουν να αφαιρεσουν τα νυχια της γατας με λειζερ... ειναι εντελως ανωδυνο και μονιμο Click για ανάπτυξη... Ο γιατρός καλύτερα να χρησιμοποιήσει το λέιζερ του για να κόψει τις μαλακίες του Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να τον χαϊδέψεις όταν δεν το θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2007 στις 09:25 Η giota έγραψε: #1.911 21-01-07 09:25 Την καλημερα μου κυριες και κυριοι. Εξω εχει μια θαυμασια μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 08:56 Η giota έγραψε: #1.912 22-01-07 08:56 Kαλημερα Παιδια 2 σχολειο ενα σπιτι, γατος κανει προσπαθειες να περπατηση στα 2 ποδια απο το πρωι .Εγω γραφω στο blog μου αληθεια το ειδατε? Και πινω καφεδακι πριν ξεκινησω το μαζεμα του χαους Περασαμε ομορφα χθες . χαρηκα που σας γνωρισα και απο κοντα. Γατοσηζητηση καναμε .Νιαου σε χαιρετουσαμε αλλα δεν μας ακουσες Ελπιζω να βρεθη ακρη με τα σκυλακια Κανε τα νομιμα δεοντα και ευχη ολων μας να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 09:28 Η giota έγραψε: #1.913 22-01-07 09:28 Kαι ο gristofer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 13:23 Η anabou έγραψε: #1.914 22-01-07 13:23 Τα μηνύματα που αφορούσαν τα κακοποιημένα κουτάβια που ανέφερε η Νιάου τα μετέφερα στις καταγγελίες (εδώ) σε δικό τους θέμα για να το παρακολουθούμε καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 17:51 Η χριστινα έγραψε: #1.915 22-01-07 17:51 Καλησπέρα σε όλους!!! Αυτη η γριπη εχει δολοφονήσει το μισό πληθυσμό. Εμένα μου ειχε περάσει και ημουν τι χαρουμενη. αλλά το συνάχι ξαναγύρισε . Φρικη!!!! Το Σαββατο γιορταζε ο γιος του αντρα μου, καναμε τραπέζι, κόσμο, καθαρισμα μαγειρεμα. Την Κυριακη Τρίπολη για δουλεια (αλλά μας εβγαλαν για φαγητο κι αυτό ηταν ωραιο) Σιδερωμα τίποτα . Κατι πρεπει να κανω με αυτό το θεμα. Παιδια τελικα ξερει κανεις τι γινεται η Νερίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:01 Η Νιαου! έγραψε: #1.916 22-01-07 19:01 Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:05 Η kelly έγραψε: #1.917 22-01-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Click για ανάπτυξη... Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Νιαου! έγραψε: #1.918 22-01-07 19:11 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Click για ανάπτυξη... Γιατιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:15 Η kelly έγραψε: #1.919 22-01-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:30 Η Νιαου! έγραψε: #1.920 22-01-07 19:30 Αρχική Δημοσίευση από kelly: ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η γιατρος μου ειχε πει οτι μπορουν να αφαιρεσουν τα νυχια της γατας με λειζερ... ειναι εντελως ανωδυνο και μονιμο!! εμενα μου φανηκε υπερβολη και κριμα για το γατουλι τι αλλο θα τους κανουμε πια??? τους κοβουμε το ενα τους κοβουμε το αλλο στο τελος θα γινουν σαν τα λουτρινα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aspasiapef Διάσημο μέλος Η aspasiapef αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 3.514 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 18:47 Η aspasiapef: #1.908 20-01-07 18:47 Εμένα πάλι, παρόλο που μόνο χάδια θέλει αλλά αγκαλιά και κατά συνέπεια μπάνιο με τίποτα, τ'αυτιά μ'αφήνει και του τα καθαρίζω. Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Ντρέπομαι να βγω απ'το σπίτι.... Για ονυχεκτομή, αν και θα με βόλευε, ούτε συζήτηση! Δεν φτάνει που τον στείρωσα να του βγάλω και τα νύχια? Κι αν κάποια στιγμή την κοπανήσει απ'το σπίτι με ποιο τρόπο θα κυνηγήσει τροφή, ή πως θα προστατευτεί από τις άλλες γάτες? Πως θα σκαρφαλώσει στα δένδρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 19:24 Η Νιαου! έγραψε: #1.909 20-01-07 19:24 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2007 στις 01:46 Ο Thanasis46: #1.910 21-01-07 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Από τη μια έχω τη γκρίνια του καλού μου "τα στειρώνουμε, τα έχουμε κλεισμένα μεσα, να τους κόψουμε και τα νύχια, μήπως και να τα ξυρίσουμε...μπλα μπλα μπλα" Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά λέει έχει δίκιο Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: η γιατρος μου ειχε πει οτι μπορουν να αφαιρεσουν τα νυχια της γατας με λειζερ... ειναι εντελως ανωδυνο και μονιμο Click για ανάπτυξη... Ο γιατρός καλύτερα να χρησιμοποιήσει το λέιζερ του για να κόψει τις μαλακίες του Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να τον χαϊδέψεις όταν δεν το θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2007 στις 09:25 Η giota έγραψε: #1.911 21-01-07 09:25 Την καλημερα μου κυριες και κυριοι. Εξω εχει μια θαυμασια μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 08:56 Η giota έγραψε: #1.912 22-01-07 08:56 Kαλημερα Παιδια 2 σχολειο ενα σπιτι, γατος κανει προσπαθειες να περπατηση στα 2 ποδια απο το πρωι .Εγω γραφω στο blog μου αληθεια το ειδατε? Και πινω καφεδακι πριν ξεκινησω το μαζεμα του χαους Περασαμε ομορφα χθες . χαρηκα που σας γνωρισα και απο κοντα. Γατοσηζητηση καναμε .Νιαου σε χαιρετουσαμε αλλα δεν μας ακουσες Ελπιζω να βρεθη ακρη με τα σκυλακια Κανε τα νομιμα δεοντα και ευχη ολων μας να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 09:28 Η giota έγραψε: #1.913 22-01-07 09:28 Kαι ο gristofer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 13:23 Η anabou έγραψε: #1.914 22-01-07 13:23 Τα μηνύματα που αφορούσαν τα κακοποιημένα κουτάβια που ανέφερε η Νιάου τα μετέφερα στις καταγγελίες (εδώ) σε δικό τους θέμα για να το παρακολουθούμε καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 17:51 Η χριστινα έγραψε: #1.915 22-01-07 17:51 Καλησπέρα σε όλους!!! Αυτη η γριπη εχει δολοφονήσει το μισό πληθυσμό. Εμένα μου ειχε περάσει και ημουν τι χαρουμενη. αλλά το συνάχι ξαναγύρισε . Φρικη!!!! Το Σαββατο γιορταζε ο γιος του αντρα μου, καναμε τραπέζι, κόσμο, καθαρισμα μαγειρεμα. Την Κυριακη Τρίπολη για δουλεια (αλλά μας εβγαλαν για φαγητο κι αυτό ηταν ωραιο) Σιδερωμα τίποτα . Κατι πρεπει να κανω με αυτό το θεμα. Παιδια τελικα ξερει κανεις τι γινεται η Νερίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:01 Η Νιαου! έγραψε: #1.916 22-01-07 19:01 Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:05 Η kelly έγραψε: #1.917 22-01-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Click για ανάπτυξη... Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Νιαου! έγραψε: #1.918 22-01-07 19:11 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Click για ανάπτυξη... Γιατιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:15 Η kelly έγραψε: #1.919 22-01-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:30 Η Νιαου! έγραψε: #1.920 22-01-07 19:30 Αρχική Δημοσίευση από kelly: ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα πάλι, παρόλο που μόνο χάδια θέλει αλλά αγκαλιά και κατά συνέπεια μπάνιο με τίποτα, τ'αυτιά μ'αφήνει και του τα καθαρίζω. Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Ντρέπομαι να βγω απ'το σπίτι.... Για ονυχεκτομή, αν και θα με βόλευε, ούτε συζήτηση! Δεν φτάνει που τον στείρωσα να του βγάλω και τα νύχια? Κι αν κάποια στιγμή την κοπανήσει απ'το σπίτι με ποιο τρόπο θα κυνηγήσει τροφή, ή πως θα προστατευτεί από τις άλλες γάτες? Πως θα σκαρφαλώσει στα δένδρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 20 Ιανουαρίου 2007 στις 19:24 Η Νιαου! έγραψε: #1.909 20-01-07 19:24 Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2007 στις 01:46 Ο Thanasis46: #1.910 21-01-07 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Από τη μια έχω τη γκρίνια του καλού μου "τα στειρώνουμε, τα έχουμε κλεισμένα μεσα, να τους κόψουμε και τα νύχια, μήπως και να τα ξυρίσουμε...μπλα μπλα μπλα" Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά λέει έχει δίκιο Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: η γιατρος μου ειχε πει οτι μπορουν να αφαιρεσουν τα νυχια της γατας με λειζερ... ειναι εντελως ανωδυνο και μονιμο Click για ανάπτυξη... Ο γιατρός καλύτερα να χρησιμοποιήσει το λέιζερ του για να κόψει τις μαλακίες του Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να τον χαϊδέψεις όταν δεν το θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2007 στις 09:25 Η giota έγραψε: #1.911 21-01-07 09:25 Την καλημερα μου κυριες και κυριοι. Εξω εχει μια θαυμασια μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 08:56 Η giota έγραψε: #1.912 22-01-07 08:56 Kαλημερα Παιδια 2 σχολειο ενα σπιτι, γατος κανει προσπαθειες να περπατηση στα 2 ποδια απο το πρωι .Εγω γραφω στο blog μου αληθεια το ειδατε? Και πινω καφεδακι πριν ξεκινησω το μαζεμα του χαους Περασαμε ομορφα χθες . χαρηκα που σας γνωρισα και απο κοντα. Γατοσηζητηση καναμε .Νιαου σε χαιρετουσαμε αλλα δεν μας ακουσες Ελπιζω να βρεθη ακρη με τα σκυλακια Κανε τα νομιμα δεοντα και ευχη ολων μας να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 09:28 Η giota έγραψε: #1.913 22-01-07 09:28 Kαι ο gristofer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 13:23 Η anabou έγραψε: #1.914 22-01-07 13:23 Τα μηνύματα που αφορούσαν τα κακοποιημένα κουτάβια που ανέφερε η Νιάου τα μετέφερα στις καταγγελίες (εδώ) σε δικό τους θέμα για να το παρακολουθούμε καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 17:51 Η χριστινα έγραψε: #1.915 22-01-07 17:51 Καλησπέρα σε όλους!!! Αυτη η γριπη εχει δολοφονήσει το μισό πληθυσμό. Εμένα μου ειχε περάσει και ημουν τι χαρουμενη. αλλά το συνάχι ξαναγύρισε . Φρικη!!!! Το Σαββατο γιορταζε ο γιος του αντρα μου, καναμε τραπέζι, κόσμο, καθαρισμα μαγειρεμα. Την Κυριακη Τρίπολη για δουλεια (αλλά μας εβγαλαν για φαγητο κι αυτό ηταν ωραιο) Σιδερωμα τίποτα . Κατι πρεπει να κανω με αυτό το θεμα. Παιδια τελικα ξερει κανεις τι γινεται η Νερίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:01 Η Νιαου! έγραψε: #1.916 22-01-07 19:01 Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:05 Η kelly έγραψε: #1.917 22-01-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Click για ανάπτυξη... Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Νιαου! έγραψε: #1.918 22-01-07 19:11 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Click για ανάπτυξη... Γιατιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:15 Η kelly έγραψε: #1.919 22-01-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:30 Η Νιαου! έγραψε: #1.920 22-01-07 19:30 Αρχική Δημοσίευση από kelly: ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2007 στις 01:46 Ο Thanasis46: #1.910 21-01-07 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Από τη μια έχω τη γκρίνια του καλού μου "τα στειρώνουμε, τα έχουμε κλεισμένα μεσα, να τους κόψουμε και τα νύχια, μήπως και να τα ξυρίσουμε...μπλα μπλα μπλα" Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά λέει έχει δίκιο Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: η γιατρος μου ειχε πει οτι μπορουν να αφαιρεσουν τα νυχια της γατας με λειζερ... ειναι εντελως ανωδυνο και μονιμο Click για ανάπτυξη... Ο γιατρός καλύτερα να χρησιμοποιήσει το λέιζερ του για να κόψει τις μαλακίες του Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να τον χαϊδέψεις όταν δεν το θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2007 στις 09:25 Η giota έγραψε: #1.911 21-01-07 09:25 Την καλημερα μου κυριες και κυριοι. Εξω εχει μια θαυμασια μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 08:56 Η giota έγραψε: #1.912 22-01-07 08:56 Kαλημερα Παιδια 2 σχολειο ενα σπιτι, γατος κανει προσπαθειες να περπατηση στα 2 ποδια απο το πρωι .Εγω γραφω στο blog μου αληθεια το ειδατε? Και πινω καφεδακι πριν ξεκινησω το μαζεμα του χαους Περασαμε ομορφα χθες . χαρηκα που σας γνωρισα και απο κοντα. Γατοσηζητηση καναμε .Νιαου σε χαιρετουσαμε αλλα δεν μας ακουσες Ελπιζω να βρεθη ακρη με τα σκυλακια Κανε τα νομιμα δεοντα και ευχη ολων μας να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 09:28 Η giota έγραψε: #1.913 22-01-07 09:28 Kαι ο gristofer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 13:23 Η anabou έγραψε: #1.914 22-01-07 13:23 Τα μηνύματα που αφορούσαν τα κακοποιημένα κουτάβια που ανέφερε η Νιάου τα μετέφερα στις καταγγελίες (εδώ) σε δικό τους θέμα για να το παρακολουθούμε καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 17:51 Η χριστινα έγραψε: #1.915 22-01-07 17:51 Καλησπέρα σε όλους!!! Αυτη η γριπη εχει δολοφονήσει το μισό πληθυσμό. Εμένα μου ειχε περάσει και ημουν τι χαρουμενη. αλλά το συνάχι ξαναγύρισε . Φρικη!!!! Το Σαββατο γιορταζε ο γιος του αντρα μου, καναμε τραπέζι, κόσμο, καθαρισμα μαγειρεμα. Την Κυριακη Τρίπολη για δουλεια (αλλά μας εβγαλαν για φαγητο κι αυτό ηταν ωραιο) Σιδερωμα τίποτα . Κατι πρεπει να κανω με αυτό το θεμα. Παιδια τελικα ξερει κανεις τι γινεται η Νερίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:01 Η Νιαου! έγραψε: #1.916 22-01-07 19:01 Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:05 Η kelly έγραψε: #1.917 22-01-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Click για ανάπτυξη... Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Νιαου! έγραψε: #1.918 22-01-07 19:11 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Click για ανάπτυξη... Γιατιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:15 Η kelly έγραψε: #1.919 22-01-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:30 Η Νιαου! έγραψε: #1.920 22-01-07 19:30 Αρχική Δημοσίευση από kelly: ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Κατερίνα: Από τη μια έχω τη γκρίνια του καλού μου "τα στειρώνουμε, τα έχουμε κλεισμένα μεσα, να τους κόψουμε και τα νύχια, μήπως και να τα ξυρίσουμε...μπλα μπλα μπλα" Click για ανάπτυξη... Πολύ καλά λέει έχει δίκιο Αρχική Δημοσίευση από mimikaki: η γιατρος μου ειχε πει οτι μπορουν να αφαιρεσουν τα νυχια της γατας με λειζερ... ειναι εντελως ανωδυνο και μονιμο Click για ανάπτυξη... Ο γιατρός καλύτερα να χρησιμοποιήσει το λέιζερ του για να κόψει τις μαλακίες του Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef: Νύχια δεν του έχω κόψει ποτέ, αλλά μάλλον θα το κάνω γιατί τελυταία όταν λυσσάει στο παιχνίδι με τον άνδρα μου και πάω να τον χαιδέψω, όπως είναι σε υπερένταση μου ρίχνει κάτι γρατζουνιές που έχουν γίνει τα χέρια μου ριγέ! Click για ανάπτυξη... Μα γιατί να τον χαϊδέψεις όταν δεν το θέλει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 21 Ιανουαρίου 2007 στις 09:25 Η giota έγραψε: #1.911 21-01-07 09:25 Την καλημερα μου κυριες και κυριοι. Εξω εχει μια θαυμασια μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 08:56 Η giota έγραψε: #1.912 22-01-07 08:56 Kαλημερα Παιδια 2 σχολειο ενα σπιτι, γατος κανει προσπαθειες να περπατηση στα 2 ποδια απο το πρωι .Εγω γραφω στο blog μου αληθεια το ειδατε? Και πινω καφεδακι πριν ξεκινησω το μαζεμα του χαους Περασαμε ομορφα χθες . χαρηκα που σας γνωρισα και απο κοντα. Γατοσηζητηση καναμε .Νιαου σε χαιρετουσαμε αλλα δεν μας ακουσες Ελπιζω να βρεθη ακρη με τα σκυλακια Κανε τα νομιμα δεοντα και ευχη ολων μας να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 09:28 Η giota έγραψε: #1.913 22-01-07 09:28 Kαι ο gristofer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 13:23 Η anabou έγραψε: #1.914 22-01-07 13:23 Τα μηνύματα που αφορούσαν τα κακοποιημένα κουτάβια που ανέφερε η Νιάου τα μετέφερα στις καταγγελίες (εδώ) σε δικό τους θέμα για να το παρακολουθούμε καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 17:51 Η χριστινα έγραψε: #1.915 22-01-07 17:51 Καλησπέρα σε όλους!!! Αυτη η γριπη εχει δολοφονήσει το μισό πληθυσμό. Εμένα μου ειχε περάσει και ημουν τι χαρουμενη. αλλά το συνάχι ξαναγύρισε . Φρικη!!!! Το Σαββατο γιορταζε ο γιος του αντρα μου, καναμε τραπέζι, κόσμο, καθαρισμα μαγειρεμα. Την Κυριακη Τρίπολη για δουλεια (αλλά μας εβγαλαν για φαγητο κι αυτό ηταν ωραιο) Σιδερωμα τίποτα . Κατι πρεπει να κανω με αυτό το θεμα. Παιδια τελικα ξερει κανεις τι γινεται η Νερίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:01 Η Νιαου! έγραψε: #1.916 22-01-07 19:01 Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:05 Η kelly έγραψε: #1.917 22-01-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Click για ανάπτυξη... Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Νιαου! έγραψε: #1.918 22-01-07 19:11 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Click για ανάπτυξη... Γιατιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:15 Η kelly έγραψε: #1.919 22-01-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:30 Η Νιαου! έγραψε: #1.920 22-01-07 19:30 Αρχική Δημοσίευση από kelly: ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Την καλημερα μου κυριες και κυριοι. Εξω εχει μια θαυμασια μερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 08:56 Η giota έγραψε: #1.912 22-01-07 08:56 Kαλημερα Παιδια 2 σχολειο ενα σπιτι, γατος κανει προσπαθειες να περπατηση στα 2 ποδια απο το πρωι .Εγω γραφω στο blog μου αληθεια το ειδατε? Και πινω καφεδακι πριν ξεκινησω το μαζεμα του χαους Περασαμε ομορφα χθες . χαρηκα που σας γνωρισα και απο κοντα. Γατοσηζητηση καναμε .Νιαου σε χαιρετουσαμε αλλα δεν μας ακουσες Ελπιζω να βρεθη ακρη με τα σκυλακια Κανε τα νομιμα δεοντα και ευχη ολων μας να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 09:28 Η giota έγραψε: #1.913 22-01-07 09:28 Kαι ο gristofer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 13:23 Η anabou έγραψε: #1.914 22-01-07 13:23 Τα μηνύματα που αφορούσαν τα κακοποιημένα κουτάβια που ανέφερε η Νιάου τα μετέφερα στις καταγγελίες (εδώ) σε δικό τους θέμα για να το παρακολουθούμε καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 17:51 Η χριστινα έγραψε: #1.915 22-01-07 17:51 Καλησπέρα σε όλους!!! Αυτη η γριπη εχει δολοφονήσει το μισό πληθυσμό. Εμένα μου ειχε περάσει και ημουν τι χαρουμενη. αλλά το συνάχι ξαναγύρισε . Φρικη!!!! Το Σαββατο γιορταζε ο γιος του αντρα μου, καναμε τραπέζι, κόσμο, καθαρισμα μαγειρεμα. Την Κυριακη Τρίπολη για δουλεια (αλλά μας εβγαλαν για φαγητο κι αυτό ηταν ωραιο) Σιδερωμα τίποτα . Κατι πρεπει να κανω με αυτό το θεμα. Παιδια τελικα ξερει κανεις τι γινεται η Νερίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:01 Η Νιαου! έγραψε: #1.916 22-01-07 19:01 Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:05 Η kelly έγραψε: #1.917 22-01-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Click για ανάπτυξη... Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Νιαου! έγραψε: #1.918 22-01-07 19:11 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Click για ανάπτυξη... Γιατιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:15 Η kelly έγραψε: #1.919 22-01-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:30 Η Νιαου! έγραψε: #1.920 22-01-07 19:30 Αρχική Δημοσίευση από kelly: ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλημερα Παιδια 2 σχολειο ενα σπιτι, γατος κανει προσπαθειες να περπατηση στα 2 ποδια απο το πρωι .Εγω γραφω στο blog μου αληθεια το ειδατε? Και πινω καφεδακι πριν ξεκινησω το μαζεμα του χαους Περασαμε ομορφα χθες . χαρηκα που σας γνωρισα και απο κοντα. Γατοσηζητηση καναμε .Νιαου σε χαιρετουσαμε αλλα δεν μας ακουσες Ελπιζω να βρεθη ακρη με τα σκυλακια Κανε τα νομιμα δεοντα και ευχη ολων μας να πανε ολα καλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giota Πολύ δραστήριο μέλος Η giota αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.237 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 09:28 Η giota έγραψε: #1.913 22-01-07 09:28 Kαι ο gristofer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 13:23 Η anabou έγραψε: #1.914 22-01-07 13:23 Τα μηνύματα που αφορούσαν τα κακοποιημένα κουτάβια που ανέφερε η Νιάου τα μετέφερα στις καταγγελίες (εδώ) σε δικό τους θέμα για να το παρακολουθούμε καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 17:51 Η χριστινα έγραψε: #1.915 22-01-07 17:51 Καλησπέρα σε όλους!!! Αυτη η γριπη εχει δολοφονήσει το μισό πληθυσμό. Εμένα μου ειχε περάσει και ημουν τι χαρουμενη. αλλά το συνάχι ξαναγύρισε . Φρικη!!!! Το Σαββατο γιορταζε ο γιος του αντρα μου, καναμε τραπέζι, κόσμο, καθαρισμα μαγειρεμα. Την Κυριακη Τρίπολη για δουλεια (αλλά μας εβγαλαν για φαγητο κι αυτό ηταν ωραιο) Σιδερωμα τίποτα . Κατι πρεπει να κανω με αυτό το θεμα. Παιδια τελικα ξερει κανεις τι γινεται η Νερίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:01 Η Νιαου! έγραψε: #1.916 22-01-07 19:01 Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:05 Η kelly έγραψε: #1.917 22-01-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Click για ανάπτυξη... Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Νιαου! έγραψε: #1.918 22-01-07 19:11 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Click για ανάπτυξη... Γιατιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:15 Η kelly έγραψε: #1.919 22-01-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:30 Η Νιαου! έγραψε: #1.920 22-01-07 19:30 Αρχική Δημοσίευση από kelly: ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kαι ο gristofer. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou Διάσημο μέλος Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 13:23 Η anabou έγραψε: #1.914 22-01-07 13:23 Τα μηνύματα που αφορούσαν τα κακοποιημένα κουτάβια που ανέφερε η Νιάου τα μετέφερα στις καταγγελίες (εδώ) σε δικό τους θέμα για να το παρακολουθούμε καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 17:51 Η χριστινα έγραψε: #1.915 22-01-07 17:51 Καλησπέρα σε όλους!!! Αυτη η γριπη εχει δολοφονήσει το μισό πληθυσμό. Εμένα μου ειχε περάσει και ημουν τι χαρουμενη. αλλά το συνάχι ξαναγύρισε . Φρικη!!!! Το Σαββατο γιορταζε ο γιος του αντρα μου, καναμε τραπέζι, κόσμο, καθαρισμα μαγειρεμα. Την Κυριακη Τρίπολη για δουλεια (αλλά μας εβγαλαν για φαγητο κι αυτό ηταν ωραιο) Σιδερωμα τίποτα . Κατι πρεπει να κανω με αυτό το θεμα. Παιδια τελικα ξερει κανεις τι γινεται η Νερίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:01 Η Νιαου! έγραψε: #1.916 22-01-07 19:01 Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:05 Η kelly έγραψε: #1.917 22-01-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Click για ανάπτυξη... Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Νιαου! έγραψε: #1.918 22-01-07 19:11 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Click για ανάπτυξη... Γιατιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:15 Η kelly έγραψε: #1.919 22-01-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:30 Η Νιαου! έγραψε: #1.920 22-01-07 19:30 Αρχική Δημοσίευση από kelly: ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα μηνύματα που αφορούσαν τα κακοποιημένα κουτάβια που ανέφερε η Νιάου τα μετέφερα στις καταγγελίες (εδώ) σε δικό τους θέμα για να το παρακολουθούμε καλύτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα Διάσημο μέλος Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 17:51 Η χριστινα έγραψε: #1.915 22-01-07 17:51 Καλησπέρα σε όλους!!! Αυτη η γριπη εχει δολοφονήσει το μισό πληθυσμό. Εμένα μου ειχε περάσει και ημουν τι χαρουμενη. αλλά το συνάχι ξαναγύρισε . Φρικη!!!! Το Σαββατο γιορταζε ο γιος του αντρα μου, καναμε τραπέζι, κόσμο, καθαρισμα μαγειρεμα. Την Κυριακη Τρίπολη για δουλεια (αλλά μας εβγαλαν για φαγητο κι αυτό ηταν ωραιο) Σιδερωμα τίποτα . Κατι πρεπει να κανω με αυτό το θεμα. Παιδια τελικα ξερει κανεις τι γινεται η Νερίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:01 Η Νιαου! έγραψε: #1.916 22-01-07 19:01 Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:05 Η kelly έγραψε: #1.917 22-01-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Click για ανάπτυξη... Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Νιαου! έγραψε: #1.918 22-01-07 19:11 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Click για ανάπτυξη... Γιατιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:15 Η kelly έγραψε: #1.919 22-01-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:30 Η Νιαου! έγραψε: #1.920 22-01-07 19:30 Αρχική Δημοσίευση από kelly: ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα σε όλους!!! Αυτη η γριπη εχει δολοφονήσει το μισό πληθυσμό. Εμένα μου ειχε περάσει και ημουν τι χαρουμενη. αλλά το συνάχι ξαναγύρισε . Φρικη!!!! Το Σαββατο γιορταζε ο γιος του αντρα μου, καναμε τραπέζι, κόσμο, καθαρισμα μαγειρεμα. Την Κυριακη Τρίπολη για δουλεια (αλλά μας εβγαλαν για φαγητο κι αυτό ηταν ωραιο) Σιδερωμα τίποτα . Κατι πρεπει να κανω με αυτό το θεμα. Παιδια τελικα ξερει κανεις τι γινεται η Νερίνα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:01 Η Νιαου! έγραψε: #1.916 22-01-07 19:01 Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:05 Η kelly έγραψε: #1.917 22-01-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Click για ανάπτυξη... Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Νιαου! έγραψε: #1.918 22-01-07 19:11 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Click για ανάπτυξη... Γιατιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:15 Η kelly έγραψε: #1.919 22-01-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:30 Η Νιαου! έγραψε: #1.920 22-01-07 19:30 Αρχική Δημοσίευση από kelly: ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:05 Η kelly έγραψε: #1.917 22-01-07 19:05 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Click για ανάπτυξη... Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Νιαου! έγραψε: #1.918 22-01-07 19:11 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Click για ανάπτυξη... Γιατιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:15 Η kelly έγραψε: #1.919 22-01-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:30 Η Νιαου! έγραψε: #1.920 22-01-07 19:30 Αρχική Δημοσίευση από kelly: ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γεια σας παιδια! Ειμαι φοβερα χαρουμενη! Η κυρια των ολλανδικων μου (η μητρικη γλωσσα της μαμας μου) αντιμετωπιζε καποιο προβλημα με την εγγραφη σε αυτο εδω το σαιτ, αλλα σημερα τη βοηθησα και ειναι το νεοτερο μελος μας : Musti Αχ ειμαι τοσο χαρουμενη που εφερα ενα μελος! Χριστινα για τη Νερινα νομιζω κατι μας ειχε πει η γιωτα...Γιωτα κατι ακουγα στο τηλεφωνο αλλα νομιζα οτι ηταν απλα φασαρια στην καφετερια... Αλλιως θα σας ειχα χαιρετησει Click για ανάπτυξη... Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:11 Η Νιαου! έγραψε: #1.918 22-01-07 19:11 Αρχική Δημοσίευση από kelly: Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Click για ανάπτυξη... Γιατιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:15 Η kelly έγραψε: #1.919 22-01-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:30 Η Νιαου! έγραψε: #1.920 22-01-07 19:30 Αρχική Δημοσίευση από kelly: ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Αντικειμενικός MarkTs tebelis13 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kelly: Nιαου σε συμπαθουσα ηδη πολυ, τωρα που εχεις κ σχεση με ολλανδια, ακομα περισσοτερο Click για ανάπτυξη... Γιατιιιι;;;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kelly Εκκολαπτόμενο μέλος Η kelly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 315 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:15 Η kelly έγραψε: #1.919 22-01-07 19:15 Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:30 Η Νιαου! έγραψε: #1.920 22-01-07 19:30 Αρχική Δημοσίευση από kelly: ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 94 95 96 97 98 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 776 Επόμενη First Προηγούμενη 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 96 από 776 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Νιαου!: Γιατιιιι;;;;; Click για ανάπτυξη... ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νιαου! Πολύ δραστήριο μέλος Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα. 22 Ιανουαρίου 2007 στις 19:30 Η Νιαου! έγραψε: #1.920 22-01-07 19:30 Αρχική Δημοσίευση από kelly: ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από kelly: ημουν εκει 5 μηνες και σε κανα 2 χρονια το πολυ θα ξαναπαω για μεταπτυχιακα και για να εργασθω εκει (maastricht- αλλα θα μενω heerlen)..εχω πολυ καλες αναμνησεις, και γενικοτερα μου φερθηκαν παρα πολυ καλα.Μεγαλη αγαπη στην Ολλανδια εχω μεινει κ αγγλια κ γερμανια..συγκριτικα, πολυ καλυτερα, οσον αφορα τους ανθρωπους κ την αντιμετωπιση που ειχα.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.