Τώρα που πήρα φόρα

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γύρισα. Δε ξέρω για πόσο. Στόμα δε βάλατε όσο έλειπα. 3.000 κοντά μηνύματα. Μήπως κυκλοφορεί έκδοση best of; Λέω τώρα.
Έχουμε και λέμε:
Cemini είσαι καλά;:) :inlove:
Ελένη νέο απο τα γάτο της μάνας;:(
Κατερίνα καλή τύχη.:)
Μαριέλ κανά νέο για το μάθημα;
Χριστίνα όλα τα χρόνια δικά σας και ακόμα περισσότερα σας εύχομαι. Καλά να περάσετε.:)
Ασπασία υπέροχα πέρασες είδα στα ξένα. :rolleyes: Φιλιά στο Χιόνη.
Amabu συγχαρητήρια για την προαγωγή, στο φόρουμ εννοώ.:)
Σε όσους δίνανε καλή τύχη.:up:
Ισμήνη μια μετακόμιση είναι αυτή άσ΄την και ας πέσει χάμω.:rolleyes: :whistle:
Γιώτα και απο εγώ, όμορφο το εξοχικό σου www.spiti.pblogs.gr .:redface:
Καλό βράδυ σε όλους σας.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ωωωωω παιδιά παιδιά τρέξτε τρέξτε ήρθε η Νερίνααα!!!!!!!
Που χάθηκες καλέ; Πως είσαι; είσαι καλά;

Εγώ την είδα πρώτος:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nerina welcome back. Μας έλειψες! :)

Ωωωωω παιδιά παιδιά τρέξτε τρέξτε ήρθε η Νερίνααα!!!!!!!
Που χάθηκες καλέ; Πως είσαι; είσαι καλά;

Εγώ την είδα πρώτος:lol:

Xριστίνα εύχομαι να τα εκατοστήσετε! Καλά να περάσετε στην Κρήτη! Από χορούς κι εγώ δεν σκαμπάζω και πολλά, προτιμώ τον ρόλο του θεατή!

Νερίνα είδα καλά; Είσαι μέσα;

Νομιζεις Θαναση!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aφήστε κάτω την Νερίνα! Εγώ την είδα πρώτη :lol::P:lol:!

Νερίνα πού χάθηκες τόσο καιρό; Γιατί έρριξες μαύρη πέτρα πίσω σου;

Nα την τη ΝΕΡΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!:D

Θαναση, το δωρο των γενεθλιων σου! Η επιστροφη της Νερινας!:) :D :happy:

Νερινα ολους τους ρωτησες αν ειναι καλα κτλ κτλ εκτος απο μενα:(

Ναι και σε φώναζε κάθε μέρα η Νιαου

Το ιστορικό μιας εξαφάνισης

7 Γενάρη το φορητό τα έφτυσε και έφυγε για Αθήνα απο όπου γύρισε σήμερα, ένα χάλι απο το ταξίδι. Το άνοιξα κανονικά ανακάτεψα τα πάντα μέσα του και για την ώρα μοιάζει να δουλεύει.
Έχω ένα πρόβλημα με το σταθερό υπολογιστή με ζαλίζει. Απο την άλλη ως γνωστό τσογλάνι που είμαι ή τα πράγματα θα γίνονται όπως θέλω εγώ ή δε θα γίνονται καθόλου. Μου αρέσει να γράφω ξαπλωμένη με το φορητό στα πόδια μου, νοιώθω σα να γράφω σε χαρτί. Μόνο έτσι. Έτσι εκτός απο ελάχιστα πόστ στο μπλόγκ μου δεν έμπαινα σχεδόν καθόλου στο ιντερνετ. Αυτά για την ιστορία.
Νιάου έχεις δίκιο, αναφέρθηκα προσωπικά σε αυτούς που απο ότι διάβασα κάτι είχε διαφοροποιηθεί απο το καιρό που έφυγα. Και ενώ πράγματι κάποιους "αγαπάω" εδώ, επί της ουσίας όλοι μου είσαστε το ίδιο δικοί μετά απο τόσο καιρό.
Θανάση χρόνια πολλά και σε όσους γιόρταζαν όσο έλειπα.
Ευχαριστώ για το νιάσιμο και εμένα μου λείψατε. Ελπίζω να διορθώσω και το πρόβλημα με το ποντίκι (δουλεύω με εξωτερικό) και να μην χρειαστεί να τον ξαναστείλω Αθήνα. Ευχηθείτε μου καλή τύχη.:redface:

καλως μας ηρθες:) !!!!!!μας ειχες λειψει πολυ βρε Νερινα:rolleyes: απο το μαθημα μου κανενα νεο.εδω και 4 εβδομαδες εχουμε καταληψη:mad:

Tην καλημερα μου.
Νερινα Καλως δεχτηκες τον ασωτο φορητο που επιτελους γυρισε και να μην ξαναφυγη .Προλαβες θηριο και τα 3000 μυνηματα? Καλως μας ηρθες Ολοι χαρηκαμε.με την επιστροφη του φορητου και με την δικη σου. και πρωτος σε ειδε ο Θανασης.!To εξοχικο μου σε καλωσοριζει.επισης επισημα τωρα πια με τον φορητο.
best of δεν εχει ολα ειναι best of
Παντως χιονι δεν επεσε.:)

Καλημερα σε ολους σας.
Καλος μασ ηρθες παλι πισο νερινα.Παιδια πρεπει να επαθα δηλητιριαση απο ενα σαντουιτς που εφαγα εχθες,δεν ειμαι καθολου καλα ξυπναω 6 και και την βγαζς στη τουαλετα με εμετο και διαροια.(ουτε γατα να μουν που της δωσανε γαλα):( ουφ και δηνω και μαθημα στης 12.

Καλημέρα!Καλημέρα! Γύ-ρι-σε-η-Νε-ρί-να!!! Γύ-ρι-σε-η-Νε-ρί-να!!! Γύ-ρι-σε-η-Νε-ρί-να!!! (τραγουδιστά τρις):up: :up: :up: :lol: :lol: :lol: :inlove: :inlove: :inlove:
Ομοιοπαθούσα με το φορητό σε καταλαβαίνω απόλυτα και συμπάσχω. Εγώ 2 φορές σ'ενα μήνα το'στειλα για επισκευή κι έφριξα. Και δεν είχα να το στείλω ταξίδι κι όλας όπως εσύ!!! Καλοσήρθες κι ελπίζω να μην μας ξαναφύγεις!!!...:P :P :P

P.S. O Xιόνης σου στέλνει μια μεγάλη αγκαλιά:inlove:

Hello! Ηρθα για το σαββατοκυριακο στο χωριο μιας και 5τη εβδομαδα εχουμε καταληψεις στην σχολη αλλα και γιατι εχουμε το μνημοσυνο του παππου (1 χρονος) :( ! Σας βρισκω ολους καλα???

Hello! Ηρθα για το σαββατοκυριακο στο χωριο μιας και 5τη εβδομαδα εχουμε καταληψεις στην σχολη αλλα και γιατι εχουμε το μνημοσυνο του παππου (1 χρονος) :( ! Σας βρισκω ολους καλα???

ζωη σε σας κουκλα μου:(

Ευχαριστω πολυ!

Συλληπητηρια.:(
Αστα και εμεις εχουμε καταληψεις και δεν θελω να χασουμε την εξεταστικη ρε γμτ! Ειμαστε στο οριο!!!!:mad: :mad: :mad:

Η αληθεια ειναι οτι δεν θελω να γραψουμε τωρα εξεταστικη γιατι δεν εχω προετοιμαστει μιας και ετρεχα και ακομα τρεχω με την ομαδα μου για μια εργασια (αρχιτεκτονικη αποτυπωση ενος παλιου παιδικου σταθμου) για να την τελειωσουμε γιατι δευτερο εξαμηνο σε τετοια σπιτι δεν αντεχετε!!!! Οποτε δεν με χαλαει να μην κανουμε τωρα εξεταστικη! Ασε που δεν εχουμε τελειωσει την υλη των μαθηματων...

Lactoula καλως σε ξαναδαμε !
Νερινα στοπ και παλι Τα φτυσε ξανα το laptop! πανω που καναμε γιορτη να το το σκασμενο παλι off!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back